fb

Harmonikaši

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - harmonikaši ter pridobite cene in ponudbe.

240.247
povpraševanj strank
8.829
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (harmonikaši)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbena šola · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 33 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • možen tudi nastop z vključitvijo saksofonistke;

 • član banda je pogosto tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 7. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu;
 • člani sodelovali z Janez Bončina Benčem, Oto Pestnerjem, Lado Leskovarjem, idr..
 • skupina za 50 let Tanje Ribič;

Kako smo drugačni

Smo predani dobri raznoliki glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, ne igramo pa narodnozabavne glasbe in izrazite turbofolk glasbe. Polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, tudi valčkov, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, garantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa ponudimo tudi DJ "After Party" program kot piko na i in ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na zabavah in dober poznavalec glasbe. Pri DJ-ju se najdejo vse, tudi najbolj odštekane glasbene želje in vse glasbene zvrsti kar si jih srce poželi :)

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbena šola (Učenje harmonike, Učenje kitare (klasična, električna ali bass), Učenje klavirja, Učenje petja, Učenje violine, Učenje bobnov, Učenje baritona, Drugo), Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (harmonikaši) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (harmonikaši)

Kakšno glasbo izvajajo harmonikaši?

Harmonikaši imajo širok glasbeni izbor za raznolike glasbene okuse. V to spadajo dalmatinske pesmi, evergreen, narodno-zabavna glasba, plesna glasba, slovenske, hrvaške in tuje popevke, Yugo uspešnice, priredbe rock, latino in pop glasbe, ljudske in umetne pesmi in še mnoge druge zvrsti. Z njimi boste lahko zaplesali ob polki, valčku in fokstrotu.

Ali harmonikaši tudi pojejo?

Ja. Najem harmonikaša za zabavo ne pomeni le instrumentalne in plesne glasbe v živo temveč vam lahko tudi zapojejo in ustvarijo dobro vzdušje. Harmonikaši se lahko združijo tudi s solo pevci, vokalnimi zasedbami in pevskimi skupinami. Najdemo jih tudi pri ansamblih. Po dogovoru se lahko združijo v duo, trio ali pa nastopajo kot one man band.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Harmonikaši bodo v svoj repertoar vključili tudi pesmi po vašem izboru. Njihov repertoar sicer že obsega širok izbor pesmi vseh zvrsti vendar se njihov glasbeni program vedno širi, so fleksibilni in ga dopolnjujejo z vašimi glasbenimi željami. Harmonikaš pogosto igra spontano in se s skladbami prilagaja vzdušju množice.

Na kakšnih dogodkih nastopajo harmonikaši?

Harmonikaši nastopajo na različnih prireditvah in prizoriščih kjer si nabirajo izkušnje in ustvarjajo dobro vzdušje in zabavo. Najdemo jih lahko na rojstnih dneh, porokah, Abrahamih, gasilskih in drugih veselicah, tekmah, obletnicah, zasebnih zabavah, na praznovanju krsta in birme, na zaključkih, novoletnih zabavah, študentskih in lokalnih zabavah, piknikih, fantovščinah in dekliščinah, kulturnih dogodkih in drugih prireditvah in zabavah.

Kaj vse vključuje najem harmonikaša?

Najem harmonikaša vključuje glasbeni nastop, animacijo gostov, pomoč pri govorih in povezovanju programa ter vodenje iger in tradicionalnih obredov (na primer na poroki met šopka, prvi ples, predaja podvezice,...). Harmonikaši vam popestrijo noč z animacijo občinstva, z različnimi skeči, šalami in humorističnimi vložki.

Svoj inštrument, harmoniko, si harmonikaš prinese s sabo tako da ne potrebuje dodatne instrumentalne spremljave. Po potrebi lahko poskrbijo še za ozvočenje in osvetlitev prostora in uporabijo svetlobne in dimne efekte.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Vse je bilo Super zelo dober in kvaliteten ansambel.Lep Pozdrav vsem fantom.

 • Andrejka R. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 10. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Ta ocena je sedaj še samo za ponudbo in o dogovoru. Saj bo praznovanje komaj septembra, takrat pa jih bom še enkrat ocenila,glede na storitev,ki jo bodo opravili.
Verjamem pa da bo tudi storitev odlična, saj so fantje že med samim pogovorom, kako bi naj to potekalo,praktično vedeli kaj hočem.
Tudi cena je primerna današnjim razmeram...
Vsekakor jih priporočam, kdor želi imeti res fešto in ne samo igranje..

Izvrstno vzdušje ob kvalitetni glasbeni izvedbi in pestri animaciji.

Vse pohvale fantom! Naredijo top zurko!

Prvovrstna izvedba storitve

Zelo prijazni in zabavni mladi fantje, ki se ne naveličajo igrati!

Najboljši ansambel! Prijazni, zabavni, ustrežljivi, kvalitetni! Igrali so nama na poroki od jutra pa do naslednjega jutra, kjer so res vsi svatje plesali in se zabavali. Priporočam!

Vse je bilo super ,špilali so vredi ,imeli so kratke pauze , prehitro je minilo vsi povabljeni so bili zadovoljni 😊

Fantje so bili odlični ter pripravljeni na vse izive glede najinih zahtev na poroki. Vsi smo se odlično zabavali od prihoda muzikantov do konca zabave pozno v noči. Čestitke ter en velik HVALA iz najine strani in vseh ostalih svatov za popolno zabavo ob najinem dnevu. Lep pozdrav pa še kdaj😁

Zelo so prilagodljivi. Držijo se dogovorjenega. Znajo povezati ljudi, naredijo redno zabavo. Malo še dodatnih kilometrov, pa bo vse izvrstno.

 • Vinko H. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 26. Okt. 2021
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja

 • Uroš P. je ocenil/a glasbenika Vlasta in Janez 03. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Vse uredu.

zelo zelo hitro se je odzval in bil zelo prijazen plačilo je bilo delnoi v naprej kvaliteta storitve pa je bila slaba bila sem razočarana

Najin dan ste naredili res cudovit, zeeelooo zadovoljna z vami, enostavno boljsega banda si ne bi mogla izbrati.

Priporicam! So poskrbeli, da je bilo vzdusje na poroki izvrstno. 😊

Tako dobrega in razigranega banda ze dolgo ne. Vse pohvale vokalu. Lahko recem samo kapo dol, in tako naprej! Bili ste vec kot odlicni! ;)

Ivo in Marija sta odlična glasbenika. Naši gostje ju imajo zelo radi, saj vsak njun nastop je pravo doživetje. Poleg odlične glasbe vsem podarijo dobro voljo. Pripravljena sta ugoditi željam gostov. Do nas kot delodajalce sta korektna, točna in spoštljiva.

Vse je super, izvrstna izkušnja

🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

Nimam pripomb. Odlična izvedba.

Odlično! Glasba za staro in mlado, dober žur, profesionalca v pravem pomenu besede!

Super igrajo.

Točna, zanesljiva, vedno se držita dogovora.
Nikdar ni bilo pripomb na izvedbo. Seveda za naročnika je cena vedno previsoka :)

Bilo je odlično. Poskrbela sta za zelo prijetno zabavo.

Super - Hitra odzivnost, dober repertuar, prijaznost.

S prijaznostjo so nam ustregli za naše želje!

odlična zabava

Ivo in Marijan sta igrala na naši slo-ita dvojezični poroki in ne morem si zamisliti boljše izbire. Samo dogovarjanje, priprave in uskladitev z njimi so potekali povsem brez problemov, sta odprta za predloge. Izvedba je bila vrhunska. Gosti so kljub slabemu vremenu ostali veseli in vsi smo se naplesali. Zelo priporočam!

Ponudnika sta zelo profesionalna! Ob praznovanjih bosta zagotovo ponovno naša gosta, ker smo bili z vsem več kot zadovoljni! Žur zagotovljen!:)

Prekrasno!

Zaigrajo vse.

profesionalni, simpatični

Odlično! Gostje vedno veseli in zadovoljni z izbiro pesmi.

vse je bilo odlično

Top band za razlicne priloznosti. Prava zurka do jutranjih ur. Ce iscete kar je napisano, potem je PingPong band top izbira...

Odličen band, odličen program, super zabava!

zelo pester repertoar,žur do jutranjih ur,bil sem zelo zadovoljen.želim vam še veliko uspehov na vaši glasbeni poti.hvala ker ste.

Vse ok Bili smo zadovoljni

Aleš je zelo prijazen, med rundami družbo zabava z interaktivnimi skeči

Bilo je zelo vredu

Aleš je pripovedoval veliko šal in svate držal v dobrem razpoloženju.

Aleš je naredil zelo lepo vzdušje. Zabava mami za 60 let je odmevala po celi vasi. Igra skoraj vse pesmi, kakšno se pa še sproti nauči. Lepo.

Prijazen in zabaven.

ok ok ok ok ok še kar

glede na hvale ki jih je sam dal o sebi niti približno ni bilo podobno muzikontarju razen obleke in igranje harmonike. Aleš se nebi smel predstavljhati kot samostojni glasbenik za to ceno. Morem pa pohvalit njegovo igranje harmonike.

Sem bil zelo zadovoljen

To kar sem pričakovala, sem dobila.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.