fb

Trubači

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - trubači ter pridobite cene in ponudbe.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (trubači)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel Jug - Logotip Zlati partner
Ansambel Jug
5,0
(8)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Igranje v živo na zabavah, porokah, veselicah in lokalih
Preverjeni ponudnik Izbran že 8 krat

Opis

Narodno-zabavni in zabavni ansambel Jug vam nudi glasbene nastope v živo (poroke, veselice, zabave, ...)

Nastopamo po celotni Sloveniji in tudi izven nje.

Več o ansamblu Jug:

Ansambel Jug je nastal sredi leta 2012. V času našega delovanja smo sodelovali na vseh večjih festivalih narodno-zabavne glasbe v Sloveniji in tujini ter dosegli več odmevnih uvrstitev.

Najbolj smo ponosni na zmago na najstarejšem festivalu v Sloveniji, festivalu Ptuj in uvrstitev na Slovensko polko in valček.

Leta 2017 smo izdali prvo CD ploščo in priredili koncert ob 5 obletnici delovanja. Pripravljen imamo zelo obširen narodnozabavni program v katerem najdete skladbe Ansambla bratov Avsenik, Alpskega kvinteta, Lojzeta Slaka, Franca Miheliča in seveda tudi hite mlajših ansamblov (Modrijani, Gadi, Poskočni muzikantje).

Poleg narodnozabavnega programa pa veliko pozornosti posvečamo tudi zabavni glasbi, ki jo v celoti izvajamo v živo.

V zabavnem repertoarju se bo našlo za vsak okus nekaj, od največjih slovenskih in svetovnih hitov do dalmatinskih skladb in aktualnih hitov zabavne glasbe.

V repertoarju med drugimi najdete tudi skladbe: Tine Turner, Gipsy Kings, Guns N'Roses, Dalmatisnkih klap, Severine, Vlada Kreslina in še mnoge druge.

Trudimo se, da bi z našim igranjem zadovoljili čim več okusov in ljudi zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Kako smo drugačni

Potrudimo se, da se res prilagodimo strankam v vseh pogledih, po želji se naučimo tudi kako glasbeno željo. Posebnost je tudi ta, da v celoti v živo izvajamo vso glasbo na naših nastopih.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev)
Lokacija
Podčetrtek
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 8 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[4,9]
 • Lara L. 22. Sep. 2022

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

 • Nina K. 27. Avg. 2022

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

 • Aleksander F. 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

 • Carmyca 03. Maj. 2017

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

 • Jtewag 03. Maj. 2017

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

 • Mikelancelo 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (trubači) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (trubači)

Kje lahko najdem Yugo / Balkan skupine za moj dogodek?

Yugo in Balkan skupine za vaš dogodek lahko najdete na naši spletni strani med ponudniki glasbenikov.

Mogoče je težje najti skupine, ki so specifično samo izvajalci Yugo glasbe vendar so skoraj vedno bendi pripravljeni prilagoditi svoj repertoar vašim željam in glasbenim okusom. Ker so glasbene skupine za zabave, rojstne dni, obletnice, poroke, plese, in druge dogodke po navadi zelo fleksibilne in splošne glede žanra ki ga izvajajo, ne bo problem od njih zahtevati, da igrajo izključno želeno zvrst glasbe.

Kakšne pesmi izvajajo Yugo skupine?

Yugo skupine igrajo predvsem Ex Yugo uspešnice in dalmatinske, Yugo-rock hite. Ti hiti so del legendarne Yugo rock glasbe, ki je zaznamovala območje nekdanje Jugoslavije. Uspešnice vključujejo slavne skupine kot so Bijelo Dugme, Riblja Čorba, Parni Valjak, Prljavo Kazalište, Divlje Jagode, Bajaga, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Novi Fosili, Partibrejkers, in pevce kot so Mišo Kovać, Oliver Dragojević, Vlado Kalember, Toni Cetinski in drugi. Igrajo tudi novejše hite skupin Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Grupa Vigor, itd.

Skupine bodo pogosto izvajale tudi svoje avtorske pesmi in mikse. Vključene so tudi priredbe hitov zgoraj omenjenih bendov.

Na kakšnih zabavah nastopajo Yugo / Balkan skupine?

Nastopajo predvsem na žurih in veselicah kjer ustvarijo dobro energijo in vzdušje. Najamete jih lahko tudi za svoj rojstni dan, poroko, veselico, obletnico, privatno zabavo, koncert, kolektivno zabavo ali zaključek, ples in druge dogodke kjer želite jugo-nostalgični žur.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Nastop Yugo skupine traja po dogovoru vendar največkrat med 1 in 3 ure. Lahko se dogovorite za krajši ali daljši nastop. Če gostite zasebno zabavo, ki traja celo noč se lahko s skupino dogovorite za podaljšan čas oziroma neomejen čas in celodnevno spremljavo.

Če skupine igrajo po nekaj ur skupaj so po navadi razdeljeni v časovne sklope po 30, 45 ali 60 minut s pavzami. Med to pavzo se igra računalniška glasba, ki je izbrana vnaprej.

Katero skupino naj izberem?

Izbira slovenskih glasbenih skupin, ki bi bile specifično usmerjene le v Yugo in Balkan glasbo, ni številčna. Lahko izberete tudi katerokoli glasbeno skupino iz našega seznama ter se z njimi dogovorite glede glasbenega repertoarja in poteka zabave.

Glasbene skupine, ki se štejejo tudi med Yugo skupine, so La Banda, Slovenski Express, 4EVER GREEN BAND, Skupina POWER BAND, Nočna Pravila, TOP BAND, PiNg PoNg Partyband, DANIELS BEND, Skupina Casablanca, Glasbena Skupina Objem in še mnoge druge.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

 • Sandi U. je ocenil/a glasbenika ansambel JUHEJ 09. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super.

Odličen pevec skupine in nasploh naredijo lep žur

Obvezno smer poznam ze dalj casa, super fantje, znajo poskrbeti za vdusje na spilih, sploh pevec je prava faca z velikim srcem, kot pravi komad Srce je popotnik, le tako naprej fantje.

Aleš je glasbenik z dušo in srcem, moj rojstni dan je speljal enkratno. Vsem ga priporočam, ki igra za srce naročnika. Moja ocena je odlična. Aleš samo tako naprej , l, p Ivan-Litija

 • Elena E. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 26. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Naju je zmotilo to da niso mogli gosti narocat svojo muziko

Super izpeljal, popestril rojstni dan 🙂

aleš hribernik je odličen muzikant je pravi virtuoz na instrumentih in pevec je ocenjen 10 od 10

 • Anka S. je ocenil/a glasbenika Noč'n'Šiht 30. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo odlično!

Vse je bilo suuuuper 🥰👌praznovanje 50 moje boljše polovice

 • Nina Z. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 01. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Super vokal

Prijazen, se zeli trudi,

 • Sara K. je ocenil/a glasbenika Noč'n'Šiht 25. Jul. 2023
 • Preverjena ocena

heeeeeej, živjo the best bend ever, to so besede moje hčere, ki je bila iz srca ganjena do solz in še zdej joka od sreče, kva vam je uspel, boljš bi blo že kičast, še enkrat iskrena hvala vsem, za vse, kar ste naredl, enkratni ste, same pohvale letijo od vseh prisotnih na vaš račun, ne najdem besed, kako nej se vam še zahvalim, uresničl ste vsa pričakovanja, presenetl do solz, ej, toj nepozabno, ga ni bolšga benda kot je nočn šiht, vsi ste sami srčki, skratka, še bomo na vezi, ful ful hvala za vse ne vem več, kva nej rečem, kej tacga pa še ne, brez vas ne bi blo nikol kot je bilo, ste k angelčki sreče, večjega veselja neb mogu narest nihče, super ste, hvala vam vsem skupaj za vse, the best ste (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)

Am Freitag feierten wir unser Schulabschluss mit dieser Band,sie waren volle krass und sehr gut. Ich habe mich gefreut von dieser tolle Band und meine Freunde hatten viel Spaß mit die leider!

Zelo slabo ni za nikamor

Profesionalni in prijazni👌bravo fantje 💪

Vse the best, vedno bi jih najela, najboljši so, ker glazba naredi res vzdušje🥰🥰🥰

 • Matic Č. je ocenil/a glasbenika Noč'n'Šiht 15. Jun. 2023

Vrhunsko...

 • Lidija K. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 04. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Hitro odzivni, prilagodljivi, zelo širok repertuar in odličen ženski vokal.

 • Tadej Š. je ocenil/a glasbenika Noč'n'Šiht 30. Maj. 2023

res dober žur

 • Roman S. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 15. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Zelo priporočam. Organizacija in izvedba super. Širok in pester glasbeni repetuar in odličen nastop skupine.

Odlicna izbira! Vse je bilo super, kot smo se dogovorili. Priporocam!!

Aleš je poskrbel za super vzdušje rojstno dnevne zabave atmosfero je naredil fantasticno super !vse pohvale in priporocam

Vedra , zabavna skupina . Super da pojejo dejansko vse od A - Ž pa se koliko sem jaz ujela najman v 5 razlicnih jezikih. Super ste

Kvalitetni in prijazni

Top zurka z Novo leto Bravo ekipa, super zabava.

Meni osebno je bil všeč repertoar ki ga ponujajo. Povedal sem moje želje in sem bil kar presenečen nad izbiro različne glasbe ki jo ponujajo !!!

 • Brezovica P. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Top večer rock glasbe. Iron Maiden, Muse, ZZ top, tudi SLO in YUGO rock.

 • Anja P. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Za Novo leto smo bivali v hotelu Kompas 4" v Kranjski gori , kjer nas je zabaval ansambel Starlight. Zurka je bila super. Animirali so goste v vseh jezikih (tudi italiane in nemce). Vsekakor priporocam. Pevka vrhunska.

 • Danijel M. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Premalo narodno zabavne glasbe!

Basi so bili premočni, projektor je svetil direkt v oči

 • Tanja K. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 15. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo odlično in profesionalno izvedeno, tako kot je bilo dogovorjeno.

 • Andrejka R. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 10. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Ta ocena je sedaj še samo za ponudbo in o dogovoru. Saj bo praznovanje komaj septembra, takrat pa jih bom še enkrat ocenila,glede na storitev,ki jo bodo opravili.
Verjamem pa da bo tudi storitev odlična, saj so fantje že med samim pogovorom, kako bi naj to potekalo,praktično vedeli kaj hočem.
Tudi cena je primerna današnjim razmeram...
Vsekakor jih priporočam, kdor želi imeti res fešto in ne samo igranje..

 • Martina J. je ocenil/a glasbenika STARLIGHT BAND 14. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Za dobro žurko nadvse priporočam band Starlight. Ob uri, odlična glasba, prijetni. Izjemna izkušnja. Martina

Člani skupine so zelo skulirani.....pri menjavi programa so bili razumljivi in so začeli igrati uro prej kot je bilo dogovorjeno. Zelo zadovoljni z nastopom.

Flexibilnost, prilagodljivost

Vedno so hitro odzivni, komunikativni in pripravljeni na sodelovanje. Na dogodek so prišli dobro pripravljeni z vnaprej dogovorjenim repertoarjem in na dodatne želje na dan dogodka. Izvedba skladb je bila odlična in primerna. Vzdušje so držali razigrano in pozitivno.

Kitarist in bobnar igrata izvrstno Iron Maiden,pevka je odlična,ima prelep vokal

Band je gostoval pri meni v baru v Beljaku- AT , gostje lokala so bili izjemno zadovoljni ,plesu in veselju ni bilo konca . Vso pohvalo za hiter odziv in za multikulti muziko , bilo je res za vse okuse in poleti želimo da gostujejo spet pri nas.

Odlični so bili. Znajo narediti žur!!

Imeli smo zelo pisano skupino na poroki. Od slovencev do vseh narodnosti bivse yugo in nekaj tujcev. igrali so vse. od balkan do rocka

Bilo je izvrstno

Skupina ki zna narediti pravi žur.
Zelo zelo širok repertoar-za vse okuse.
Skratka nepozaben vecer

 • Nina B. je ocenil/a glasbenika Skupina Fosili 02. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Bili so res odlični in hitro so se odzvali na moje povpraševanje.

Ansambel JUHEJ nama je igral na poroki. Z nama so bili od prihoda ženina po nevesto in vse do jutranjih ur. So zelo dosegljivi, prilagodljivi, zabavni in zelo izvrstni glasbeniki. Naju in vse prisotne so navdušili in nas popeljali v fenomenalno zabavo tako, da plesišče ni bilo prazno :) Preprosto VRHUNSKI SO in sva res vesela, da so naju spremljali na najin dan :)

Super skupina za vse žure.

 • Mira T. je ocenil/a glasbenika Skupina Fosili 22. Mar. 2022
 • Preverjena ocena

Glasba je bila odlična, to pa je tudi vse.

 • Vinko H. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 26. Okt. 2021
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja

zelo zelo hitro se je odzval in bil zelo prijazen plačilo je bilo delnoi v naprej kvaliteta storitve pa je bila slaba bila sem razočarana

 • Maja V. je ocenil/a glasbenika TOP BAND 19. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izredno vzdušje.

Ker imava v prijateljskem in družinskem krogu kar nekaj študiranih glasbenikov nama je bila za najino poroko izredno važna dobra glasba. Nad ansamblom Juhej so bili vsi naši gosti navdušeni. Dobra mešanica narodno zabavne, dalmatinske in pop glasbe je popestrila najin dan. Ansambel je bil izredno prijazen in do zgodnjih jutranjih ur (do približno pol šestih, ko smo pospravljali) dobre volje. Brez težav smo se zmenili vse in ko je bilo na plesiču prevroče smo fešto nadaljevali kar zunaj. Zelo priporočam ansambel, ki nima le super pevca ampak tudi genialne instrumentaliste. Hvala vam tisočkrat!

Odlicna glasba, mi smo zeleli malo vec domacih viz, kar odigrajo perfektno, zabavno glasbo igrajo prav tako odlicno, vse v zivo, zurka je bila res prava. Priporocam!

Aleš je zelo prijazen, med rundami družbo zabava z interaktivnimi skeči

Bilo je zelo vredu

Aleš je pripovedoval veliko šal in svate držal v dobrem razpoloženju.

Aleš je naredil zelo lepo vzdušje. Zabava mami za 60 let je odmevala po celi vasi. Igra skoraj vse pesmi, kakšno se pa še sproti nauči. Lepo.

Prijazen in zabaven.

ok ok ok ok ok še kar

glede na hvale ki jih je sam dal o sebi niti približno ni bilo podobno muzikontarju razen obleke in igranje harmonike. Aleš se nebi smel predstavljhati kot samostojni glasbenik za to ceno. Morem pa pohvalit njegovo igranje harmonike.

Sem bil zelo zadovoljen

To kar sem pričakovala, sem dobila.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.