Revija Nasvet strokovnjaka

Sanjska poroka: od iskanja ljubezni do organizacije poroke.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Sanjska poroka je nekaj, o čemer sanja večina deklet. A vseeno do tega ne pride vedno tako zlahka.

O čem govorimo? Sanjate o svoji poroki, a ste naleteli na problem. Dva možna scenarija sta:

  1. Nimate partnerja, vendar pa si tudi vi močno želite dočakati dan, ko boste lahko dahnili svoj usodni “da”.
  2. Imate partnerja, dogovorjena sta za poroko, vendar ne vesta kako se lotiti organizacije.

Brez skrbi, v obeh primerih obstaja rešitev. Najbolje, da vam kar obe predstavimo…

Svojo ljubezen še iščete

Naveličani ste biti sami in iščete partnerja za resno zvezo. Ker zna biti iskanje ljubezni včasih težavno, vam pri tem lahko pomaga spletni portal ONA-ON. Ne samo, da preko njihovega portala lahko najdete svojo sorodno dušo, temveč se kasneje z oddajo svoje zgodbe na ona-on, s svojim izbrancem potegujeta tudi za Sanjsko poroko!

30. aprila 2022 sta se na svojo skupno pot podala Marinka & Damjan. Ob tem pravita: “Oba sva mnenja, da je ona-on za spoznavanje super stvar in da se brez vas ne bi imela nikoli priložnosti spoznati. Zato vas zelo rada pohvaliva in priporočiva tudi najinim prijateljem.” Da smo njuni poroki zares lahko rekli “Sanjska poroka”, so za celotno organizacijo poskrbeli ponudniki z omisli.si/poroko. A več o tem kje jih najdete, spodaj…

Lahko pa si za začetek na YouTube kanalu pogledate video posnetek njune poroke. Za vsa snemanja porok lahko poskrbijo izvajalci na omisli.si/snemanje-poroke, vse fotografe pa najdete na omisli.si/fotografa.
Ne čakajte na “pravi trenutek”. Prijavite se na ONA-ON in poiščite nekoga zase. Zakaj bi čakali več let, ko pa lahko že sedaj spoznate človeka ob katerem vam bo lepo, mu boste lahko zaupali in skupaj doživeli mnogo lepih trenutkov? Pa še kavo vam bo lahko skuhal vsako jutro ?

Sanjska poroka Marinka & Damjan by Ona - On.
Sanjska poroka Marinke in Damjana.

Poročila se bova! Kako poteka organizacija poroke?

Tako kot smo pri organizaciji pomagali Marinki in Damjanu ter mnogo drugim parom, lahko pomagamo tudi vama.

Najprej se pogovorita in si zapišita vajine želje. Odgovorita na spodnja vprašanja. Da vama malo olajšamo iskanje, vama poleg vprašanj prilagamo spletne povezave do vseh preverjenih ponudnikov z iskanega področja. Če se vama je prenaporno dogovarjati za vsako storitev posebej in želita, da je celotna organizacija poroke v rokah nekoga drugega, se obrnita na omisli.si/organizacijo-dogodkov/poroka/. Sedaj pa k bistvu…

Na naši spletni strani najdeta še ogromno drugih ponudnikov storitev. Vse od grafičnih oblikovalcev in tiskarjev, ki bodo poskrbeli za lično izdelana vabila, poročnih fotografov in snemalcev, ponudnikov za ozvočenje in razsvetljavo, organizatorjev poročnih potovanj in do prevoznikov svatov.

Sedaj, ko sta vse to prebrala, vaju je mogoče zaskrbelo, kakšen finančni vložek bo zahtevala vajina sanjska poroka…tudi pri tem vama lahko pomagamo. Kliknita tukaj.

Sanjska poroka by Shardayyy Photography.
Organizacija poroke.
Verjamemo, da z našo pomočjo pri organizaciji poroke, lahko nastane zares sanjska poroka!
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno