fb

Povprečne cene za poročni band

200-3000 €/nastop

198.425
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (poročni band)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (poročni band) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (poročni band)

Kakšna je cena poročnega bedna?

Cena glasbene skupine za poroko znaša med 200 in 3000 €.

Odvisna je od dolžine nastopa, tehnične opreme, ki je tam dostopna in same skupine. Prav tako je odvisna od lokacije poroke - tem bolj oddaljena je poroka, višja bo cena, saj so vanjo všteti vsi potni stroški.

Kakšna je cena slovenskega poročnega benda za poroko v sosednji državi?

Cena skupine za poroko znaša med 200 in 5000 €.

Bolj kot je lokacija poroke oddaljena, višja bo cena, saj je potrebno plačati tudi vse stroške potovanja. Tudi je tu cena odvisna tudi od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji poroke. Če te ni, je cena skupine lahko višja, saj morajo na dogodek prinesti vso opremo, kar predstavlja dodaten strošek.

Kakšna je cena poročnega benda za cerkveni obred?

Okvirna cena glasbene skupine samo za cerkveni obred znaša med 200 in 500 €.

Cena se tu spreminja predvsem glede na velikost skupine. Če je ta večja, bo tudi cena višja. Če je skupina manjša (na primer trio ali duo), bo cena nižja. Skupine v ceno vključujejo tudi potne stroške, zato nanjo vpliva tudi oddaljenost oziroma bližina lokacije poroke.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

H.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj Z Okolico Hajdoše)

Lastno ozvočenje

H.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj Z Okolico Hajdoše)

Lastno ozvočenje

S.G. išče glasbenika (Poročni band / Vransko (Hiša Lisjak, Na Jasi))

Če je možno, bi moški in ženski vokal. Zvrst glasbe: yugo rock, pop, balkan, oldies goldies, kakšna slovenska, acdc (highway to hell, thunderstruck):)) Brez animacijskega programa:)

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Irsic)

Vsaj 5 clanov,svoja oprema,svoje luci,da znajo povezovat program

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Rakičan)

Ne želim klasične harmonike, ampak glasbo za mlade, angleske, hrvaske in slovenske pesmi. Rabili bi svojo ozvocenje in svetlobne efekte.

D.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Škofljica)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje, svetlobne efekte.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, znane priredbe

N.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Eco Resort Kamnik)

Želim, da glasbenik izvaja različno glasbo. Ima lastno ozvočenje in je pripravljena igrati tam nekje do 2h zjutraj.

U.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Senovo)

Band ne potrebuje lastnega ozvočenja. Želiva si mlajši band, poln energije, ki igra od narodno zabavne, angleško do hrvaške glasbe. Cena do 1300 €.

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Rače)

Želim, da ozvočenje zagotovi amsambel, svetlobne efelte, 4 člani, narodno-zabavna, hrvaška glasba....

K.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vipavska)

Do 5 članov zasedbe, ki izvajajo mešano glasbo na poročni večerji.

A.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Polhov Gradec)

Bend naj ima lastni ozvočenje.

A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Sežane)

Igranje/petje na poroki. Lastno ozvočenje. Animacija.

A. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Okolica Sežane)

Petje/igranje na poročnem slavju. Animiranje. Lastno ozvočenje.

B.A. išče glasbenika (Poročni band / Okolica Dunaja)

Pozdravljeni, Iščemo band za slovensko-avstrijsko poroko, 17.6.2023., ki bo v okolici Dunaja. Ali igrate tudi na porokah v tujini? Znanje nemškega jezika? Povezovanje programa? Lastno ozvočenje. Prosimo za okvirno ponudbo, koliko ur igrate, repertuar se prilagodi željam mladoporočencev? Že v naprej hvala za odgovor / ponudbo. Lp, Bastl

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

M.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Novo Mesto)

Zdravo, iščem glasbeni bend za civilno poroko za januar 2023, za cca od 16 do pounoči, in še ponoči ... za cca 8h igranja. Mešano, slovenske, bosanske narodne.

S.P. išče glasbenika (Poročni band / Zgornja Kungota Pri Mariboru)

Potrebuje lastno ozvočenje. Želimo si razgibane glasbe, največje slovenske, hrvaške in tuje hite. Zaželjeno je, da znajo narediti dobro zabavo brez animacije, razen da vabijo goste na plesišče.

D.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vodni Stolp)

Za presenečenje brata za abrahama iščem dobrega rok kitarista za spremljavo našega petja

N.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Tolmin)

Potrebujem manjjši band alo andambel ki bi kaj zaigral na manjši poroki in igra različno glasbo.

K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sevnica)

Pozdravljeni, zanima me petje na civilnem delu poroke. Poročiva se 7.5.2022 ob 13.00 na gradu Sevnica. Zanima me ali ste morda še prosti in cena petja na obredu. Ker sva oba ljubitelja Marka Škugorja je želja mogoče katera od njegovih skladb. Prav tako me zanima možnost in cena igranja ob kosilu (cca. 1-2 uri). Lep pozdrav, Klavdija Kovše

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Polana -Lovenjakov Dvor)

Glasbenik mora zagotovit lastno ozvocenje in light show

N.J. išče glasbenika (Poročni band / Vrhnika)

Želiva si, da bi na najini poroki, ki bo 27.8. igrala skupina ali ansambel. Zanima naju predvsem cena igranja od večerje naprej.

B.S. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Iščeva band ali DJ-ja za poroko, ki bi igrali raznoliko glasbo. Povabljeni so različnih starosti, od 24 pa do 90 let. Zato iščeva izvajalca, ki ponuja različne glasbene zvrsti iz različnih obdobjih. S čimer bi pritegnili vse goste. Prav tako bi želela interaktivnega izvajalca, ki ima izkušnje s porokami in zna animirati goste. Povezuje tudi s kakšnimi igrami in interakcijo z gosti. Želela bi, da glasbeniki zagotovijo lastno ozvočenje.

S.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj)

Ozvočenje, max 6 članov

G.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Jelenov Greben)

Lokacija kjer je poroka ima na voljo vso ozvočenje in potrebno za band. Light show bi bil poskrbljen s strani banda. Imeli bomo 40 gostov, od mladih do starih zato iščemo nekoga, ki bi se znal prilagoditi obem publikam. Rada bi imela mirno, romantično glasbo, hkrati pa glasbo na katero se lahko pleše do jutra.

N.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Zaželeno je, da glasbeniki sami zagotovijo ozvočenje in svetlobne efekte. Iščemo: - soliste ali duo pri uradnem delu - skupino za zabavo (ki se ji ne mudi domov :)

U.P. išče glasbenika (Petje na poroki / HišA Vin Doppler, Zgornja Kungota)

Potrebujemo nekoga ,ki bo poskrbel za spremljavo ob civilnem obredu in slavju.

A.V. išče glasbenika (Poročni band / Dvor JezeršEk)

Band ki igra vse (slovenske, hrvaske, srbske, tako pop kot narodno)

A.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor JezeršEk)

Band ki igra vse, poudarek na jugo balkan glazbi (pop in narodna)

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

L.C. išče glasbenika (Poročni band / Hotel Rozka - Krvavec)

Lastno ozvočenje, bend z max 5 članov zasedbe od tega ena pevka (ženska)

A.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Želim, da igrajo raznovrstno glasbo od zabavne pop do narodno zabavne. Lp

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vransko)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti

M.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Zasavski Gurman)

Potrebujeva band za poroko, ki bo igral okrog 8 do 10 ur na ohcetu

A.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / FilipčJe Brdo)

Lastno ozvočenje, 2 glasbenika( kitara, pevec, sintisajzer)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / GostišČE Karavla, Podljubelj.)

Ansambel oz. skupino, ki igra tako narodno zabavno glasbo kot POP/ROCK glasbo. Skupina naj ne bo prevelika (največ 3-4). Če ima skupina lightshow še toliko bolje.

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Ruparju)

Pozdravljeni, Dne 20.05.2023 se s partnerjem poročiva. Zanima me, če ste takrat prosti in pa kakšno ponudbo in ceno imate? Zabava se bo pričela ob 18.00 uri v gostilni pri Ruparju. Glasbo bi potrebovala za približno 8 ur.

P.P. išče glasbenika (Poročni band / Posestvo ČEbron)

Lastno ozvočenje, pretežno slovenska in angleška glasba. ne želim narodnozabavne glasbe na poroki.

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

M.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

N.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radenci)

Potrebovali bi glasbeno skupino za petje na poročnem slavju. Želeli bi, da glasbena skupina pripravi lastno ozvočenje. Animacije ne potrebujemo. Zvrst glasbe se lahko prepleta med popularno oz. zabavno in narodnozabavno. Priporočamo se, da se vključi tako slovensko kot tudi tujo popularno glasbo. Light showa ne potrebujemo.

D.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bresternica)

Iščeva glasbeno zasedbo 3 do 5 članov, ki igra glasbo vseh zvrsti (narodnozabavna, zabavna, dalmatinska ...), ima možnost ustvariti svetlobni efekt, izvede animacijski program za popestritev. Je pripravljena priti na Štajersko.

M.P. išče glasbenika (Poročni band / Trije Kralji)

Ozvočenje glasbenika in svetlobne efekte

M.C. išče glasbenika (Poročni band / Slov.Konjice)

Iščem dj za poroko,2.7.2022,Slov.Konjice. Zanima me cena in kaj vse zajema. Hvala

G.A. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vransko)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

D.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Primus Ptuj)

Vase ozvocenje.Do 5 clanov.

V.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Glasbeniki morajo imeti svoje ozvocenje, ce imajo svetlobne efekte in dimne toliko boljse. Eden od glasbenikov bi tudi komuniciral s svati

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

Š.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Opara)

Rabila bi ansambel ali band za poroko, ki se bo odvijala v hotelu Opara (Trebnje). Želela bi, da ansambel igra raznovrstne pesmi, ker je tudi med povabljenimi več različnih generacij in s tem različne vrste okusa glede glasbe. Zaželeno je, da ansambel pripravi tudi kakšno animacijo tekom poročnega dne. Pričakujem spremljavo od doma ženina, preko celega dne, ter igranje na svatbi. od cca 12.00-2.00. Število oseb v ansamblu ali bendu ni omejeno. Ozvočenje pa naj bi pripravil ansambel ali band sam na lokaciji hotela Opara.(Trebnje)

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Žalec,)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Igranje slovenskih pesmi, slovenskih domačih, dalmatinskih, starogradskih in popularnih angleških pesmi.

K.N. išče glasbenika (Poročni band / Trebnje)

Potrebujem glasbo za manjšo, preprosto poroko. Želim si kakšen dober bend ali dj-ja ki zna narediti dober žur. Zvrst glasbe, malo mešano, MIX, da se bo za vsakega kaj našlo (Pop, stari rock and rol, dance, jugo, domača).

M.E. išče glasbenika (Poročni band / Se Ni Dolocena)

Lastno ozvocenje

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentilj, Žavcarjev Vrh, Sladki Vrh)

Pubeci in dikline pozdravljeni in pozdravljene. Za poroko iščem kvintet, ki igra tudi narodno zabavno glasbo s frajtonerco ali sestav s frajtonerco, ki ima opcijo izposoje klarinetista in trobentača za čez dan. Potrebujem celodnevno spremljanje od ženina naprej. Pričetek najverjetneje ob 10. uri, v Šentilju v Slovenskih goricah. Ker tudi sam igram v narodnozabavnem ansamblu, lahko ozvočenje in osvetljitev po dogovoru postavimo tudi sami. Pričakujem, da ansambel vso glasbo odigra v živo, ter da igra tako starejše kot novejše narodno zabavne skladbe ter slovensko in hrvaško oz. Yu-go glasbo, vse ostalo je samo še dodaten plus. Zelo pomembna mi je tudi animacija in povezovalni program.

S.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Kranj)

Lastno ozvočenje

A.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerknica Posestvo Društva)

Lastno ozvočenje, do 5 članov, pozitivna energija

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

Š.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjur Pri Celju, Rajski Otok)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, meglica, povezovalni program(igre), mešana glasba

K.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Se Ne Vem)

Glasbenik naj ima svoje ozvocenje in svetlobne efekte, lahko je samo 1 lahko vec. Datuma in lokacije se nimam, bo pa v letu 2023.

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dravograd,Slovenj Gradec)

Lastno ozvočenje,igranje narodne in zabave glasbe,začetek zjutraj okoli 10 ure do jutra,

S.N. išče glasbenika (Poročni band / Kope)

Glasbenik da zagotovi lastno ozvocenje

V.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Brdo)

Siddharta Dobra glasba Dj

E.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Leskovec Pri Krškem)

Ozvočenje da, glede ostalih stvari sva zelo odprta za vaše predloge

D.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Za ženo ki praznuje 40 let bi rabili muziko, 21.12 2021 v kolikor se da bi rabili še prostor v okolici Velenja

M.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenija)

Potrebujeva ansambel za poroko 20.8.2022. Lokacija se ni znana, je pa v Sloveniji.

T.A. išče glasbenika (Poročni band / Bogenšperk)

Potrebujem band za poroko. Najbolj pomembno na poroki nama je, da bo vzdušje pravo in to pričakujem od banda, da ga lahko ustvari. Torej iščem pozitiven band, ki zna odigrati popularne slovenske (nina pušlar - svet na dlani, nipke - kako se počutiš, Muff...) in tuje cover pesmi (The Weeknd, Tones and I, Harry Stylesh, Dua Lipa...), seveda tudi kakšno zimzeleno slovenska prav pride za tastare :). Edina želja je, da odplešemo noč skupaj :) Tanja in Jani

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem skupino za večerni nastop z možnostjo dodatnega petja pri pogostitvi. Iščemo skupino ki poje tako narodno zabavno glasbo kot tudi pop, rock, pop/rock - moderno slovensko in tujo glasbo. Ne želimo JUGO glasbe.

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbenike, ki nudijo petje na večernem delu z možnostjo doplačila 1h igranja ob pogostitvi. Repertoar: Narodno zabavna glasba, rock, pop, pop/rock vendar brez YU hitov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

Š.C. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Bohinj)

Želiva glasbenike ki zagotocijo lastno ozvocenje.. vseeno koliko članov. Želiva slovensko/hrvasko musko.. seved primerno za poročno slavje.. Lahko tudi ponudbe za poročno solo petje v cerkvi

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

U.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Miklavž Pri Taboru)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti.

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Iščem skupino za poroko, ki lahko ponudi različni plesni spekter glasbe (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

A.Z. išče glasbenika (Poročni band / Rogatec)

Potrebujem poročni band 18.6.2022

T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj)

Glasbenik mora imeti svojo opremo.

A.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Golf Igrišče Ptuj - Šotor)

Lastno ozvočenje, 4-5 članov

L.P. išče glasbenika (Poročni band / Restavracija Kamin)

Iščem DJ-ja za poroko, naslednje leto, datum 17.9.2022, lokacija Kamin Belvedere, Izola. Glasba v stilu Mambo kingsi, za vse generacije, hrvaško, slovenske, dalmatinske...Severina, Ceca.. na poroki bo 1/3 gosotov iz Srbije, zato tudi nekaj v tem stilu.

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Pri Maji Jamna)

Lastno ozvocenje

M.K. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Želim ansambel, ki ima svoje ozvočenje in zna dvigniti razpoloženje ljudi, z bogatim animacijskim programom.

M.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Švicarija)

Da zagatovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

R.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško - Sremič (Tri Lučke D.O.O.))

Želiva si poročni band, ki igra vso glasbo (hrvaške, angleške, zabavne, rock, pop, znane, tudi kakšna balkan, tudi kakšna slovenska narodna zabavna, skratka, da je fešta). Dobro je, da vseeno nekdo vodi celoten večer in da je na tej poroki tudi predvidena kakšna igrica, smešen trenutek. Pomembno je, da povabljeni uživajo, ter da se jih motivira, da pridejo vsi na plesišče :)

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Jakec)

Amsambeloz. Band 4-6 članov. Animacija gostov, nekaj svetlobnih efektov, lastno ozvočenje. Igranje cca. Oz. vsaj 1 uro.

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

B.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Završnica)

Na hitro iščemo band, ki bi menjal naš band zaradi Covid primera v bandu. Želja naročnika je, mešan repertoar, brez narodno zabavne oz. mogoče kakšna pesem. Brez iger. Pošljite predstavitve na mail. Cena do 1500€. Zaželjen je tudi repertoar.

V.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Svetlobni efekti, da so obvezno zabavni, da znajo pet angleske, hrvaske, slovenske.. da imajo smisel za humor, da imajo v sebi duh iger.. radi igrajo s srcem in duso.. postavijo na noge vse svate.

R.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkno)

Lastno ozvočenje

L.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Pozdravljeni. Želele bi, da imajo izbrani glasbeniki lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujem, da bi bili vsaj 2, 3 članov skupine.

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

L.T. išče glasbenika (Poročni band / Če Uspe V Bovcu :))

Pozdravljeni POPGARAŽevci :) Letos s partnerjem Samotom načrtujeva manjšo poroko (cca. 35 ljudi), okviren datum bi bil nekje konec novembra (sobota), točnega žal še nimava, lokacije prav tako še ne, sva pa v polnem teku iskanja obojega. Zanima naju, ali bi bili pripravljeni igrati na najini poroki, ter kakšna bi bila cena v tem okvirnem terminu. Z veseljem se vam javim na telefon, da se slišimo/pomenimo še v živo. Najlepša hvala, Lp, Lana Thaler Oblak

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.