fb

Potrebujete glasbeni nastop za dogodek? Preverjeni slovenski glasbeniki 👇🏻

Vsi slovenski glasbeniki na enem mestu (slovenska glasbena skupina, bend za poroko, DJ-ji, pevci, instrumentalne skupine ...). Hitro povprašajte vse preverjene izvajalce za glasbene nastope ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
258.937
povpraševanj strank
9.212
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope

Preverjeni glasbeniki
Ansambel Jug - Logotip
Ansambel Jug
5,0
(8)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Igranje v živo na zabavah, porokah, veselicah in lokalih
Preverjeni ponudnik Izbran že 8 krat

Opis

Narodno-zabavni in zabavni ansambel Jug vam nudi glasbene nastope v živo (poroke, veselice, zabave, ...)

Nastopamo po celotni Sloveniji in tudi izven nje.

Več o ansamblu Jug:

Ansambel Jug je nastal sredi leta 2012. V času našega delovanja smo sodelovali na vseh večjih festivalih narodno-zabavne glasbe v Sloveniji in tujini ter dosegli več odmevnih uvrstitev.

Najbolj smo ponosni na zmago na najstarejšem festivalu v Sloveniji, festivalu Ptuj in uvrstitev na Slovensko polko in valček.

Leta 2017 smo izdali prvo CD ploščo in priredili koncert ob 5 obletnici delovanja. Pripravljen imamo zelo obširen narodnozabavni program v katerem najdete skladbe Ansambla bratov Avsenik, Alpskega kvinteta, Lojzeta Slaka, Franca Miheliča in seveda tudi hite mlajših ansamblov (Modrijani, Gadi, Poskočni muzikantje).

Poleg narodnozabavnega programa pa veliko pozornosti posvečamo tudi zabavni glasbi, ki jo v celoti izvajamo v živo.

V zabavnem repertoarju se bo našlo za vsak okus nekaj, od največjih slovenskih in svetovnih hitov do dalmatinskih skladb in aktualnih hitov zabavne glasbe.

V repertoarju med drugimi najdete tudi skladbe: Tine Turner, Gipsy Kings, Guns N'Roses, Dalmatisnkih klap, Severine, Vlada Kreslina in še mnoge druge.

Trudimo se, da bi z našim igranjem zadovoljili čim več okusov in ljudi zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Kako smo drugačni

Potrudimo se, da se res prilagodimo strankam v vseh pogledih, po želji se naučimo tudi kako glasbeno željo. Posebnost je tudi ta, da v celoti v živo izvajamo vso glasbo na naših nastopih.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev)
Lokacija
Gostinca 17, 3254 Podčetrtek

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 8 uporabnikov.
 • Lara L. 22. Sep. 2022

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

 • Nina K. 27. Avg. 2022

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

 • Aleksander F. 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

 • Carmyca 03. Maj. 2017

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

 • Jtewag 03. Maj. 2017

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

 • Mikelancelo 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za glasbene nastope je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za glasbene nastope

Kako najti glasbeno skupino, ki bo naredila vašo zabavo nepozabno?

Iskanje popolnega benda, ki bo poskrbel za nepozabno zabavo, je lahko zahtevna naloga. Vendar lahko z nekaj skrbnega raziskovanja in načrtovanja najdete popolno skupino glasbenikov, ki bodo vaš dogodek spremenili v čudovito noč.

Najprej se odločite, kakšno vrsto glasbe želite za svojo zabavo. Ali želite rock skupino? Ali pa imate raje jazz ali akustični bend, ki bo poskrbel za bolj intimno vzdušje? Narodno zabavni anslabel? Ali morda trubače ali celo klape? Poznavanje vrste glasbe, ki jo želite za svoj dogodek, je ključnega pomena pri iskanju pravega benda.

Ko določite želeni slog, začnite raziskovati lokalne glasbene skupine v svoji okolici. Povprašajte prijatelje in sorodnike, ki so pred kratkim organizirali dogodke z živo glasbo, in preverite spletne ocene skupin, ki vas zanimajo. Poiščite pretekle koncerte in obveznosti ter zvočne posnetke ali videoposnetke njihovih nastopov.

V veliko pomoč vam bo seznam vseh preverjenih glasbenikov na Omisli.si/glasbenika, ki že vključuje tudi ocene preteklih najemov in druge pomembne podatke, ki vam bodo v veliko pomoč pri najemu glasbenikov, če gre za poroko, rojstni dan ali kakšno drugo slavje ali javni dogodek.

Ko se pogovarjate s skupino, se ne bojte postavljati vprašanj. Pozanimajte se, kakšno opremo uporabljajo, kako dolgo že igrajo skupaj in ali ponujajo morebitne druge storitve, na primer zagotavljanje ozvočenja, light showa, megle, animacije gostov ali spremljevalnih pevcev. Vnaprej se pogovorite o ceni njihovega nastopa in vprašajte, ali ponujajo popuste za več rezervacij.

Z raziskovanjem in iskanjem popolne skupine, ki bo poskrbela za nepozabno zabavo, lahko ustvarite dogodek, ki si ga bodo zapomnili vsi!

Kakšen poročni band najeti za svoj najlepši dan?

Iskanje popolnega poročnega benda, ki bo vaš poseben dan naredil še bolj nepozaben, je lahko zahtevna naloga. Pri izbiri benda je treba upoštevati številne dejavnike, kot so vrsta glasbe, ki jo band igra, njihove izkušnje in ugled ter ali imajo pravo opremo za vaš obred ali sprejem.

Pri izbiri poročnega benda morate imeti dobro predstavo o tem, kakšno glasbo želite, da igrajo mna vajini poroki. Imate raje klasično glasbo, jazz ali pop? Narodna, zabavna ali etno? Razmislite o razpoloženju, ki ga želite ustvariti, in izberite bend, ki bo ustrezal vaši viziji poročnega dne.

Ko veste, kakšen slog glasbe iščete, je čas, da začnete raziskovati lokalne glasbene skupine v vaši okolici na Omisli.si.

Kateri ansambel je najbolj primeren za poroko in zagotavlja vrhunsko glasbo?

Najboljši ansambel za zagotavljanje vrhunske glasbe za poroko je tisti, ki je specializiran za poročne nastope in ima bogate izkušnje na tem področju. Pri iskanju poročnih ansamblov poiščite tiste s pozitivnimi ocenami preteklih strank in bogatimi izkušnjami z igranjem na različnih odmevnih dogodkih. Pomembno je tudi, da upoštevate morebitne posebne zahteve, kot je posebno ozvočenje ali razsvetljava, ki jih morda potrebujete za svojo poroko.

Pri izbiri poročnih ansamblov poskrbite za jasno komunikacijo in jih povprašajte o njegovih izkušnjah, opremi, ceni nastopa in morebitnih drugih storitvah, ki jih ponujajo. Pomembno je tudi, da se vnaprej pogovorite o seznamu skladb, da boste lahko zagotovili, da bo glasba primerna za vaš poseben dan.

Kako najti pravega DJ-a za poroke, zabave in rojstni dan, da bi naredili vašo zabavo nepozabno?

Iskanje popolnega DJ-ja za vašo poroko, zabavo ali rojstni dan je bistvenega pomena za ustvarjanje nepozabnega dogodka. Za začetek se morate odločiti, kakšno glasbo želite na svojem dogodku. Ali imate raje elektronsko plesno glasbo (EDM)? Hip hop? Jazz? Pop iz osemdesetih let prejšnjega stoletja? Balkan, narodnjaki? Ali morda vse našteto? Če poznate zvrst in slog glasbe, ki jo želite, je iskanje pravega didžeja veliko lažje.

Ko poznate želeni slog, s pomočjo spletne strani Omisli.si poiščite lokalne didžeje v svoji okolici in preberite ocene preteklih strank. Pomembno je, da se vnaprej pogovorite o honorarju, pa tudi o podrobnostih, kot so dodatne storitve ali namestitev ozvočenja/osvetlitve, če je to potrebno.

Kako se od svojih najdražjih dostojanstveno posloviti s petjem na pogrebu?

Poslovitev od ljubljene osebe ni nikoli lahka, pogreb pa je lahko čustveno izčrpavajoč.

Gotovo želite počastiti ljubljeno osebo na najboljši možni način, vendar je težko najti prave besede ali geste, ki bi resnično izrazile vaša čustva.

Petje na pogrebu je neverjetno močan način izražanja ljubezni in žalosti za osebo, ki je umrla. Ne glede na to, ali izberete tradicionalno pogrebno pesem ali pesem, ki je bila za pokojno osebo posebna, bo petje na pogrebu pomagalo ustvariti vzdušje miru in dostojanstva, ko se boste poslovili. Z Omisli.si-jevo obsežno zbirko podatkov o profesionalnih pevcih vam bo iskanje pevcev za petje na pogrebu precej olajšano.

Kako narediti romantično vzdušje na poroki s petjem v živo?

Petje v živo je odličen način za ustvarjanje romantičnega vzdušja na poroki. Pevci ali glasbena skupina v živo bodo vašemu posebnemu dnevu dodali element prefinjenosti in elegance, poleg tega pa bodo pomagali povezati ljudi in ustvariti intimno vzdušje. S petjem v živo lahko med obredom izrazite ljubezen, veselje in hvaležnost.

Za romantično vzdušje poiščite pevce in glasbene skupine z bogatimi izkušnjami z nastopanjem na porokah in drugih posebnih dogodkih. Na spletni strani Omisli.si/glasbenika lahko najdete izkušene solo pevce ali glasbene skupine, ki so specializirani za romantično glasbo in izvajajo najrazličnejše zvrsti, vključno s klasično glasbo, jazzom, popom, ljudsko glasbo, baladami in etno glasbo.

Kaj je godba in zakaj je primerna za posebne dogodke?

Pihalni orkester je ansambel glasbenikov, ki ga običajno sestavljajo trobente, trobila, tube in drugi pihalni instrumenti. Pogosto se uporablja na posebnih dogodkih, kot so poroke, zabave, festivali in parade. Pihalni orkestri (godba) so znani po svojem živahnem zvoku z živahnim tempom in vpadljivimi melodijami, zaradi katerih bo vsak dogodek nepozaben.

S pihalnimi orkestri lahko ustvarite praznično vzdušje na vsakem dogodku. Ne glede na to, ali načrtujete poroko, rojstnodnevno zabavo ali poslovni dogodek, bo pihalni orkester vašemu praznovanju dodal energijo in navdušenje. So zelo vsestranski in lahko izvajajo tako klasične skladbe kot tudi sodobne glasbene zvrsti, kot sta pop in jazz, ter tako poskrbijo za vznemirljiv nastop.

Kako lahko harmonična in čutna glasba godalnega kvarteta obogati vaše praznovanje?

Godalni kvartet je zaradi svoje harmonične in čutne glasbe odlična izbira za vsako praznovanje. Godalni kvartet običajno sestavljajo dve violini, viola in violončelo, lahko pa so vključeni tudi drugi instrumenti, kot so kontrabasi ali harfe. Takšna kombinacija godal ustvarja bujen in romantičen zvok, kot nalašč za poroke, obletnice ali druge posebne dogodke.

Repertoar godalnega kvarteta je raznolik in vsestranski ter lahko vključuje klasično glasbo, jazz in druge glasbene zvrsti. Glasbeniki lahko izvajajo tako tradicionalne skladbe kot tudi sodobnejše pesmi, zato je to odlična izbira za ustvarjanje intimnega vzdušja na vašem praznovanju.

Zakaj so trubači idealni glasbeniki za živahtno zabavo?

Trobentači so odlična izbira za dodajanje energije in navdušenja na vsakem dogodku. Zvok trobente napolni zrak z občutkom pričakovanja in ustvari vzdušje veselja. Trobentači lahko svoje igranje zlahka prilagodijo vsem žanrom, od klasičnega balkanskega trubaštva do jazza, zato so še posebej primerni za ustvarjanje spodbudnega razpoloženja na praznovanjih.

Trobentači so tudi odlična zabava in lahko poskrbijo za interaktivno izkušnjo z množico. Številni trobentači so navajeni nastopati na prireditvah na prostem, zato se zlahka prilagodijo različnim prizoriščem in vremenskim razmeram. S svojim mogočnim zvokom bodo trobentači vašo zabavo spremenili v živahno praznovanje, ki si ga bodo vsi zapomnili!

Kaj so klape in kako njihova mešanica glasu in harmonije naredi vaš poseben dogodek še bolj čudovit?

Klape so tradicionalna oblika ljudske glasbe z Balkana (predvsem Dalmacije) in drugih delov Vzhodne Evrope. V njih sodeluje skupina pevcev, ki igra ritme z rokami, najpogosteje v enoglasju ali tesni harmoniji. Ta način petja je znan že od davnih časov in se pogosto uporablja za spremljavo ljudskih plesov in praznovanj. Klape so edinstvena glasbena skupina, ki združuje človeški glas s ploskanjem rok in ritmi, zato so odlična izbira za vsak poseben dogodek, tudi poroko ali praznovanje rojstnega dneva, Abrahama ali 50-ke.

Klape ustvarijo živahno vzdušje v vsakem prostoru, saj združujejo tradicionalne melodije z energičnimi ritmi. Pevci pogosto improvizirajo in prilagajajo svoje dele priložnosti. To ustvarja vznemirljiv in edinstven zvok, ki bo vaš dogodek naredil še bolj poseben in nepozaben. Glasba klap je odlična izbira za manjša in večja praznovanja, kjer lahko veseli zvoki klap napolnijo zrak z veseljem in srečo.

5 razlogov, zakaj najeti živo glasbo za poroko?

 1. Glasba v živo lahko ustvari edinstveno vzdušje, ki vašo poroko loči od drugih. Nadarjeni glasbenik ali glasbena skupina, ki nastopa v živo, bo goste navdušil s svojo spretnostjo in umetnostjo ter ustvaril posebno vzdušje, ki bo ljudi združilo v praznovanju.

 2. Glasbo v živo lahko prilagodite vsaki priložnosti, od romantičnih in intimnih dogodkov do energičnih in optimistično praznovanje. Od osupljivega solo nastopa do celotne skupine, ki igra vaše najljubše pesmi - na voljo je veliko možnosti za ustvarjanje popolnega poročnega glasbenega vzdušja.

 3. Glasba v živo poroki doda čustva in občutke, ki jim ne more ustrezati nobena druga oblika zabave. Glasbeniki lahko sodelujejo z vami in vašimi gosti, zato je dogodek resnično edinstven in nepozabno.

 4. Če imate na poroki glasbenika ali skupino v živo, lahko izberete točno tisto glasbo, ki jo želite slišati in uživati, namesto da bi se zanašali na vnaprej posnete ali izbrane skladbe.

 5. Če najamete profesionalnega poročnega glasbenika ki igra v živo, ste lahko prepričani o kakovosti njegovega nastopa, saj je usposobljen in izkušeni pri zagotavljanju vrhunskega nastopa za vse vrste dogodkov. Glasba v živo vašemu posebnemu dnevu doda pridih razreda, elegance in prefinjenosti.

Glasba v živo je odličen način, ki poročnemu praznovanju doda življenje in energijo ter ustvari nepozabno vzdušje, zaradi katerega bo vaš veliki dan resnično poseben.

Kako izbrati pravi ansambel za poroko

Izbira ansambla za poroko je lahko zastrašujoča naloga. Zaradi številnih možnosti je težko vedeti, katera vrsta glasbe bo najbolje ustrezala vašemu posebnemu dnevu.

Verjetno se prepričati, da ste izbrali ansambel za poroko, ki bo ustvaril popolno vzdušje in zagotovil zabavo, v kateri bodo uživali vsi svatje. Toda kako se odločite, katera vrsta glasbe je najboljša?

Ključno je, da poiščete ansambel za poroko z izkušnjami z nastopanjem na porokah in drugih posebnih dogodkih. Poiščite ansambel, ki razume pomen ustvarjanja edinstvenega vzdušja in ima veščine, s katerimi lahko svoj nastop prilagodijo priložnosti. Prepričajte se, da poznajo različne zvrsti, od klasičnih skladb do popularnih pesmi, da bodo lahko svoj nastop ustrezno prilagodili. Razmislite tudi o najemu več izvajalcev ali skupin, če želite več raznolikosti med večerom - tako bo vsak dobil nekaj, kar mu je všeč! Ne pozabite na kakovost zvoka - poskrbite, da bodo vsi nastopi v živo ustrezno ozvočeni, tako da bodo vsi dobro slišali, ne da bi jih preveč motil hrup iz zunanjih virov, kot je promet ali pogovori v bližini.

Najpogostejše napake pri izbiri glasbe za poroko?

Ena najpogostejših napak, ki jih pari naredijo pri izbiri glasbe za poroko, je izbira pesmi, ki so preveč priljubljene za to priložnost. Čeprav so nekatere priljubljene pesmi lahko primerne, je pomembno, da izberete glasbo, ki odraža edinstven slog in osebnost para. To lahko dosežete tako, da se posvetujete s profesionalnim DJ-jem oz. glasbenikom, ki bo pripravil seznam predvajanja, ki je prilagojen stilu para.

Druga napaka, ki jo pari delajo, je izbira predolge ali prekratke glasbe. Pomembno je najti pravo ravnovesje med skladbami v hitrem in počasnem tempu, da se ohrani stalna raven energije med celotnim dogodkom.

Pari naj se izogibajo skladbam, ki so si med seboj preveč podobne. Raznolikost je ključnega pomena za to, da se gostje ves večer zabavajo in sodelujejo. Pomembno je, da izberete različne sloge, tempe, žanre in izvajalce, da dosežete največji učinek.

Še zadnja stvar: poskrbite, da bo na vašem dogodku sodeloval izkušen tonski mojster. Zvočni inženir poskrbi, da so vsi nastopi v živo ustrezno ojačani in da so ravni zvoka za vsakega izvajalca uravnotežene, tako da lahko vsi prisotni uživajo v glasbi, ne da bi jih motil zunanji hrup ali kakšno dunenje kitare ali nerazločen zvok pevca.

Kako ustvariti idealen seznam pesmi za poroko?

Ustvarjanje popolnega seznama pesmi za poroko je ključni del zagotavljanja nepozabnega in posebnega velikega dne. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali ustvariti najboljšo glasbo za vaš dogodek:

 1. Začnite z izbiro pesmi, ki odražajo slog in osebnost para. Razmislite o izbiri glasbe iz različnih obdobij in žanrov, ki oriše zgodovino para in posebne želje.

 2. Poskrbite, da boste vključili nekaj optimističnih in počasnih pesmi, da ustvarite ravnovesje energije in razpoloženja na celotnem praznovanju.

 3. Zaradi sentimentalne vrednosti vključite pesmi, ki jih poznajo družinski člani ali gostje, na primer pesem prvega plesa neveste in ženina.

 4. Posvetujte se s svojim poročnim bandom, da vam pomaga izbrati pesmi, ki bodo najbolje ustrezale velikosti in vrsti dogodka.

 5. Razmislite o najemu DJ-ja ali zvočnega inženirja, ki bo poskrbel, da bodo vsi nastopi v živo ustrezno ozvočeni in ojačani.

Glasba za cerkveno poroko - kaj izbrati?

Pri izbiri glasbe za cerkveno poroko je treba upoštevati posebno vzdušje in sveto naravo dogodka. Klasična glasba je pogosto najprimernejša izbira, saj lahko vzbudi občutek brezčasnosti in veličine, hkrati pa še vedno izraža čustva in veselje dogodka. Priljubljene skladbe, kot je Bachov Air on the G String, Händlov "Prihod kraljice iz Sabe" ali skladbe iz Vivaldijevih štirih letnih časov so primerne izbire.

Poleg klasične glasbe so na voljo tudi tradicionalne verske himne in pesmi, kot so "Ave Maria", "Amazing Grace", "Let All Mortal Flesh Keep Silence" in "Morning Has Broken" sta prav tako primerni izbiri. Izbira razgibanih skladb, kot so gospel pesmi, lahko poskrbi za lahkotnost in ustvari veselo vzdušje, medtem ko lahko počasnejše, bolj razmišljujoče skladbe, kot sta "Gospodova molitev" ali "Ave Verum Corpus", pomagajo ustvariti občutek spoštovanja.

Če želite nekaj drugačnega, razmislite o izbiri pesmi iz broadwayskih muzikalov, lahkih jazzovskih skladb ali slovenskih ljudskih pesmi. Tudi te možnosti lahko pomagajo ustvariti edinstveno vzdušje in hkrati spoštujejo slovesnost cerkvene poroke.

Ne glede na to, katero vrsto glasbe izberete, poskrbite, da bo primerna za cerkev in njene vernike. Preden se odločite, se vedno posvetujte z voditeljem cerkve.

Kako naj glasbeniki prilagodijo svoj repertoar glede na občinstvo?

Glasbeniki morajo pri prilagajanju repertoarja vedno upoštevati svoje občinstvo. Pomembno je ustvariti program, ki bo občinstvo povezal na čustveni ravni in mu dal občutek, da je del predstave.

Eden od načinov za to je izbira glasbe, ki odraža razpoloženje dogodka, na primer optimistične melodije za živahno zabavo ali nežne balade za romantično večerjo. Glasba mora ustrezati tudi energiji prostora ter kulturnim in starostnim preferencam vašega občinstva.

Pri tem vam lahko pomagajo vprašanja o tem, katera vrsta glasbe in kateri izvajalci bodo najbolje sprejeti med občinstvom. Raziskovanje podobnih dogodkov v lokalnem okolju je odličen način pridobite predstavo o vrsti glasbe, ki je priljubljena med vašim občinstvom. Organizatorje ali prejšnje udeležence lahko prosite za povratne informacije, da boste bolje razumeli, kaj lahko pričakujejo in kako najbolje prilagoditi svoj repertoar.

Nazadnje izkoristite priložnost za sodelovanje z drugimi izvajalci, da ustvarite edinstvene nastope, ki bodo izstopali in naredili dober vtis.

Kako načrtovati glasbo za poroko, ki bo všeč vsem gostom?

Pri načrtovanju glasbe za poroko je ključ do tega, da bo glasba všeč vsem gostom, ustvarjanje mešanice različnih žanrov in slogov, ki bodo ustrezali vsem. Razmislite o oblikovanju seznama skladb, na katerem bo vsak našel nekaj zase, od optimističnih pop skladb do klasičnih ljubezenskih balad. Osredotočiti se morate tudi na izbiro pesmi z besedili, ki so primerna za to priložnost in ne smejo biti predolgi.

Še en odličen način, da poskrbite, da se bodo gostje dobro zabavali, je, da jih vključite v proces. Družino in prijatelje prosite za predloge pesmi, ki bi jih radi slišali na poroki, ali pa vnaprej sestavite seznam posebnih želja, da se bodo vsi počutili vključeni v ustvarjanje popolnega vzdušja.

Nazadnje, če sodelujete s poročno skupino, jim povejte, kakšno glasbo želite, in jim zaupajte, da bodo znali ustvariti popolno mešanico. S skrbnim načrtovanjem in upoštevanjem okusa vseh lahko zagotovite, da bo glasba na vaši poroki všeč vsem gostom.

Različni žanri glasbe za poroko - kaj izbrati?

Pri izbiri prave glasbe za poroko lahko izbirate med različnimi zvrstmi in slogi. Glede na to, kakšno vzdušje želite ustvariti, lahko uporabite različne žanre, ki ustrezajo različnim okusom. Priljubljene so jazz, klasična glasba, pop, tradicionalna narodno zabavna glasba, kot sta polka ali valček in celo rock glasbo.

Če želite ustvariti klasično romantično vzdušje, izberite klasične ali jazzovske skladbe, kot sta "Clair de lune" Debussyja ali "Fascinating Rhythm" Georgea Gershwina. Pop skladbe lahko poskrbijo za bolj optimistično vzdušje, zato razmislite o vključitvi nekaterih sodobnih uspešnic iz top 40 v poročni glasbeni miks. Za bolj tradicionalno vzdušje bodo ljudske pesmi ali valčki pomagali ustvariti očarljivo vzdušje.

Glasba, ki jo boste izbrali, mora odražati ton vaše poroke in poskrbeti, da se bodo vsi gostje počutili vključene in zabavne.

Kako ustvariti nepozabno glasbeno doživetje?

Za ustvarjanje nepozabnega glasbenega doživetja je treba, najprej skrbno razmislite o glasbi, ki se bo predvajala na vašem dogodku. Izberite skladbe, ki vzbujajo čustva in lahko gostom pričarajo edinstveno vzdušje.

Nato razmislite o predstavitvi glasbe. Razmislite, kako bi lahko izvajalci sodelovali z gosti, da bi se ti počutili kot del predstave. Glasbenike spodbudite, da se odmaknejo od tradicionalnih konvencije glasbenega izvajanja in ustvariti nekaj bolj interaktivnega.

Razmislite lahko tudi o uporabi tehnologije za izboljšanje predstave, kot so svetlobni učinki ali posebni zvočni sistemi. Z dodajanjem vizualnih elementov lahko svoj dogodek naredite še bolj nepozaben in privlačen.

Ne pozabite, da je glasba pomemben del vsakega dogodka; pomaga dati ton in ustvari trajno sled.

Kako prihraniti denar pri najemu glasbenikov za poroko?

Najem žive glasbene skupine ali glasbenika za vašo poroko je odličen način za ustvarjanje edinstvene in nepozabne izkušnje za vaše goste. Vendar je lahko tudi drago. Tukaj je nekaj nasvetov, kako prihraniti denar pri najemu glasbenikov za poroko:

 • Poiščite prihajajoče glasbene skupine ali samostojne umetnike, ki so pripravljeni ponuditi svoje storitve s popustom.

 • Razmislite o najemu lokalnih glasbenikov: Obrnite se na lokalne glasbene šole ali univerze in poiščite nadarjene in cenovno ugodne izvajalce.

 • Zmanjšajte število ur, za katere jih najamete: Prosite skupino, naj igra v ključnih trenutkih prireditve kot sta prvi ples in večerja.

 • Če naročate več glasbenikov ali jih najamete za več dogodkov, prosite za popust.

Glasbena skupina za poroko: 10 korakov za dober najem glasbenika za poroko

 1. Vzemite si čas in razmislite o vrsti glasbe, ki jo želite imeti na poroki. Ne glede na to, ali gre za jazz, klasično glasbo, narodno-zabavno glasbo, sodobno glasbo ali celo klape ali trubače, bo izbira glasbene skupine veliko lažja, če boste vedeli, kakšen zvok si želite na svoji poroki. Razmislite tudi o glasbenih preferencah svatov oz. povabljenih.

 2. Ko iščete poročni bend ali poročno glasbeno skupino, preučite njihov slog, njihov katalog pesmi in ali lahko izpolnijo vaše zahteve.

 3. Preden se odločite za glasbeno skupino, prosite za reference in posnetke nastopov. Tako si boste lahko ustvarili predstavo o kakovosti in zvoku glasbene skupine ter se prepričali, da ustreza vašim poročnim zahtevam.

 4. Pri izbiri poročnega benda upoštevajte velikost poročnega prizorišča, da bi zagotovili dovolj prostora za skupino.

 5. Razmislite o poročnem proračunu in se prepričajte, da razumete, katere storitve so vključene v honorar, na primer najem dodatne opreme, stroški ozvočenja, glasbena spremljava na šrangi, pri nevesti, pri ženinu, na civilnem ali cerkvenem obredu, animacija gostov in povezovanje programa, itd...

 6. Pozanimajte se o morebitnih dodatnih stroških in se seznanite z morebitnimi drugimi pogoji, kot so dodatni potni stroški, dodatne ure, če se podaljša poroka, itd.

 7. Ko izberete poročno glasbeno skupino, se z njo vnaprej pogovorite o podrobnostih dogodka in seznamu predvajanih pesmi, da boste povsem usklajeni.

 8. Sestavite pogodbo, v kateri bodo opisani podrobnosti plačila, čas nastopa in morebitne dodatne storitve, ki jih bodo zagotovili. To bo pomagalo zagotoviti, da ne bo nesporazumov in da so izbrani poročni glasbeni skupini jasna pričakovanja.

 9. Poskrbite, da boste med načrtovanjem dovolj komunicirali z bendom in se na dan poroke prepričajte, da vse poteka gladko.

 10. Na koncu uživajte! Vaš poročni dan mora biti prijeten dogodek - poslušanje odlične glasbe bo pomagalo poroko narediti sanjsko!

Kateri so nasveti za izbiro glasbene skupine za poroko?

Izbira pravega benda za poroko je bistvenega pomena za ustvarjanje popolnega dneva. Želite bend, ki bo ustrezal vzdušju in ambientu vašega praznovanja.

Nevesta in ženin se morata sprostiti in biti prisotna "v trenutku". Navsezadnje je to njun poseben dan! Glasbena skupina ima bistveno vlogo pri zagotavljanju popolnega vzdušja na poročni zabavi. Odlična poročna skupina bo pomagala ustvariti nepozabno izkušnjo za goste, začenši z ustvarjanjem pravega razpoloženja ob prihodu.

Pri izbiri pravega benda za poroko je zelo priporočljivo, da se pred dogodkom osebno srečate z vodjo glasbene skupine. Tako se boste lahko z njim pogovorili o svojih pričakovanjih, željah in zahtevah. Vodja benda vam mora znati razložiti svoje storitve in vam na splošno predstaviti, kaj lahko na poročni dan pričakujete.

Vodja skupine vam bo predlagal različne ideje, da bo vaš poročni dan res poseben in nepozaben.

Nevesta in ženin morata pri izbiri benda za poroko upoštevati svoj glasbeni okus. Če si na primer želita optimistično vzdušje, lahko razmislita o skupini, ki igra sodobne pesmi ali zabavne himne. Če imate raje nekaj bolj umirjenega, obstajajo skupine, ki so specializirane za nežnejšo instrumentalno glasbo, kot je jazz.

Pri izbiri benda za poroko je pomembno upoštevati raznolikost glasbe, ki jo lahko ponudi. Poročni gostje imajo lahko različne glasbene preference in okuse, zato je pomembno, da ima bend širok repertoar, ki bo zadovoljil vse goste.

Pri izbiri poročnega benda se prepričajte, da ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem profesionalne zabave za poroke. Skupina z izkušnjami bo lahko zagotovila visoko raven storitev ter prilagodila svoj zvok in repertoar vzdušju in potrebam poročnega dne.

Dober poročni bend vam bo lahko ponudil zaokrožen program, ki bo poroko popeljal od začetka do konca. To ne vključuje le glasbe, temveč tudi animacijo poročne zabave, povezovanje in zagotavljanje, da se vsi gostje odlično zabavajo.

Dj ali poročni band?

Ko razmišljate, ali naj za svoj posebni dan najamete DJ-ja ali poročno skupino, je treba razmisliti o vzdušju in ambientu, ki ga želite ustvariti.

Če želite energično vzdušje s širšim naborom glasbenih slogov in zvrsti, je najem benda prava izbira. Osemčlanska skupina lahko zagotovi izvajanje različnih stilov, kot so jazz, swing, pop in rock.

Glasbene skupine lahko nudijo tudi druge storitve, na primer zabavo med poročnim zajtrkom in druženjem. V sodelovanju z ženinom in nevesto poskrbijo za nepozaben dan, ki bo izpolnil njune potrebe in pričakovanja.

Po drugi strani pa, če iščete nekaj bolj umirjenega in sproščen, je DJ prava izbira. DJ-ji lahko ponudijo široko paleto glasbe različnih zvrsti in desetletij. Večina didžejev ima tudi vso potrebno opremo, kot so zvočni sistemi in razsvetljava, ki bodo vašemu dogodku dodali dodatno vzdušje.

Kaj morate preveriti pred izbiro poročne glasbene skupine?

Pri rezervaciji benda za poroko je treba preveriti, ali so glasbeniki na vaš datum prosti. Prej ko boste rezervirali, večja je verjetnost, da boste dobili skupino po svoji izbiri. Glasbeniki so lahko rezervirani do šest mesecev vnaprej, nekateri pa imajo na vrhuncu poročne sezone celo daljše čakalne sezname.

Okvirni poročni program, ki ga glasbeniki predstavijo ženinu in nevesti, bi lahko vključeval naslednje: - Glasba pred obredom: Uro pred obredom se bo predvajala pomirjujoča instrumentalna glasba, da se ustvari pomirjujoče vzdušje. - Glasba za obred: Obred se bo začel s sprevodom zakoncev in poročno zabavo, ki ji je sledila posebna pesem za nevesto. Skupina bo poskrbela tudi za glasbo med podpisovanjem matične knjige in ob drugih ključnih trenutkih. - Glasba za po poroki: Po obredu se bo predvajala bolj optimistična glasba, ki bo poskrbela za lahkotno vzdušje, v katerem bodo gostje lahko uživali med praznovanjem ob pijači in hrani.

Glasbeniki običajno ponudijo večurni program, ki je prilagojen željam neveste in ženina. Trajanje programa se lahko prilagodi glede na individualne potrebe poročne zabave. Glede na to, kako dolgo trajata obred in sprejem ter koliko družinskih članov ali prijateljev se ju udeleži, bodo glasbeniki morda morali podaljšati svoj nastop. Zato dobro skomunicirajta vajih poročni načrt.

Vsak glasbenik ima svoj poseben slog, ki ga je mogoče prilagoditi različnim delom poroke. Manjši klasični bend je na primer odličen za ustvarjanje mirnega vzdušja med obredom, medtem ko lahko večji bend ali DJ poskrbi za bolj živahno glasbo za zabavni del dneva.

Cena glasbenega nastopa za poroko, rojstni dan ali praznovanje se lahko precej razlikuje glede na število glasbenikov in vrsto glasbe, ki jo izvajajo. Na splošno so večje glasbene skupine običajno dražje, saj vključujejo več glasbenikov in zahtevajo dodatno opremo.

Na ceno lahko vplivajo tudi potni stroški, saj lahko nekatere glasbene skupine zaračunajo dodatno pristojbino.

Nekateri instrumenti, na primer lesna pihala, so zelo občutljivi na nihanja vlažnosti. Ker poroke pogosto potekajo na prostem ali v velikih prostorih, je pomembno, da glasbenike pred dogodkom obvestite o tem, da bodo lahko svoje instrumente ustrezno zaščitili pred morebitnimi vremenskimi spremembami.

Glasba v živo ni vedno primerna za vse dele poročnega dne zaradi morebitnih omejitev glede ravni zvoka in opreme. Če na primer obred poteka v zaprtem prostoru ali na prostem z omejenim dostopom do električne energije, lahko to ovira zmogljivosti žive glasbene skupine.

DJ verjetno ne bo poskrbel za tradicionalno glasbo, ki se običajno predvaja v cerkvi, ko se nevesta sprehodi do oltarja. Za to vrsto nastopa je potreben živ bend, ki poskrbi za mehkejši in bolj klasičen zvok. Tradicionalne klasične skladbe, kot so "Canon in D", "Trumpet Voluntary" ali "Bridal Chorus", so najboljše.

Za resnično nepozabno doživetje lahko glasba v živo poskrbi za popolno vzdušje na vaši poroki. Med večerjo lahko godalni kvartet ali džezovski trio poskrbita za prefinjeno in čudovito glasbeno ozadje, ki bo poskrbelo, da se bodo gostje zabavali. Nekatere glasbene skupine so lahko specializirane za določene sloge, kot so klasika, jazz, folk in pop - lahko igrajo prepoznavne melodije, ki jih gostje vseh generacij poznajo.

Načrtovanje popolne poroke zahteva številne odločitve, med katerimi je tudi izbira benda, ki bo izvajal glasbo v živo.

Da bi zagotovili izbor glasbe, ki ustreza željam neveste in ženina ter njunih gostov, je odlična ideja, da vsakemu poročnemu vabilu priložite majhno kartico. Na to kartico lahko gostje vpišejo ime ene od svojih najljubših pesmi in jo pošljejo nazaj paru.

Običaj je, da se glasbenikom med nastopom ponudi hrana in pijača. To jim pomaga, da so ves čas dogodka polni energije in se počutijo udobno, tako da lahko še naprej igrajo svojo najboljšo glasbo. Odvisno od velikosti skupine in trajanja nastopa je lahko koristno, da med posameznimi sklopi zagotovite obroke, prigrizke in pijačo.

Zagotoviti parkirni prostor za glasbenike v bližini vhoda je bistvenega pomena, zlasti če gre za večji orkester, saj ima lahko na voljo več instrumentov. Da bi zagotovili nemoten prihod, se je treba prepričati, da rezervirano parkirno mesto ustreza velikosti skupine in njegove opreme.

Pri izbiri glasbenikov za poroko, rojstni dan ali praznovanje se je treba s poročnim organizatorjem pogovoriti o izvedljivosti in primernosti izbire. Upoštevati je treba akustiko prizorišča ter zvočni sistem, glasnost, število članov in velikost odra, ki je na voljo.

Kar zadeva akustiko, ... Višina stropa in tal, stene, okna in pohištvo lahko vplivajo na zvok instrumentov v prostoru. Pomembno je tudi razmisliti, ali ima prizorišče stalnega avdioinženirja, ki lahko svetuje o akustiki.

Ko se pogajate o ceni glasbenega nastopa za poroko, rojstni dan ali praznovanje, je pomembno, da se pred podpisom pogodbe dogovorite o vseh pogojih. Večina glasbenikov je pripravljena na pogajanja, zato se ne bojte prositi za nižje cene.

Katera vprašanja glede glasbenega nastopa morate zastaviti poročni lokaciji?

Kakšen je vaš glasbeni stil in kako dolgo igrate skupaj? Koliko izkušenj imate s igranjem na porokah in koliko porok na leto običajno igrate? Kakšne pesmi običajno igrate na poroki? Ali lahko vidimo kakšne video posnetke ali poslušamo kakšne avdio posnetke vašega nastopa? Koliko časa običajno traja vaš program igranja? Ali lahko midva izbirava pesmi ali dodava kakšno pesem med nastopom? Kaj se zgodi, če se odločimo, da bi radi še podaljšati nastop po dogovorjenem času? Ali je možno prilagoditi zasedbo glede na najine želje? Kako poskrbite za udobno poslušanje in kako zagotovite kvaliteten zvok? Ali poskrbite tudi za osvetlitev? Potrebujete stojala za note? Ali ste že igrali na naši izbrani poročni lokaciji? Kako se pripravite na akustiko prostora? Kako se motivira sramežljivo publiko, da se vključijo v ples? Ali vodite animacije za goste? Kakšna je cena vašega nastopa in kakšen je vaš urnik na dan poroke? Ali imate kakšno zamenjavo v primeru, da kdo od članov zboli na dan poroke? Kako se pripravite na morebitne tehnične težave? Kako se uredi odpoved nastopa iz naše in vaše strani? Ali imate sklenjeno zavarovanje v primeru poškodb opreme?

Ko razmišljate o glasbenem nastopu za poroko, je treba zagotoviti ustrezno raven zvoka. Hoteli imajo pogosto stroga pravila glede ravni hrupa, da bi preprečili motnje za druge goste. Pred rezervacijo nastopa se je priporočljivo o tem pogovoriti z vodjo poročne lokacije.

Če najamete didžeja, ne bo potreboval veliko prostora, če pa najamete osemčlansko glasbeno skupino, upoštevajte, da bo morda potrebovala dodaten prostor za postavitev opreme in instrumentov. To pomeni, da mora biti na prizorišču dovolj prostora za namestitev celotnega benda in vse njegovih instrumentov.

Pomembno je, da so glasbeniki vnaprej seznanjeni z vsemi logističnimi omejitvami, saj so lahko nekateri instrumenti precej težki in zahtevajo posebno previdnost pri premikanju. Pomembno je, da glasbenike obvestite o prostorih, ki so na voljo za postavitev njihove opreme, kot so oder, električne vtičnice in zadostna razsvetljava.

Da bi glasbenike in prizorišče zaščitili pred morebitno škodo, lahko upravljavci prizorišča oz. poročne lokacije od glasbenikov zahtevajo podpis pogodbe. V tem dokumentu morajo biti podrobno opisane posebne zahteve glede nastopanja, vključno z morebitnimi omejitvami glede ravni glasnosti ali namestitve opreme. V njem morajo biti opisane tudi odgovornosti obeh strani glede varnosti, zdravja in zavarovalnega kritja v primeru nastanka materialne škode.

Kateri slovenski narodno-zabavni ansambli bodo spravili goste v ples?

Slovenski narodno-zabavni ansambli so znani po svojih energičnih in očarljivih nastopih, ob katerih bodo vaši gostje zaplesali. Od tradicionalne tamburaške glasbe iz Prekmurja do živahne polke iz Zgornje Kranjske - te zabavne skupine prinašajo edinstveno in vznemirljivo glasbeno izkušnjo. Priznani Slovenske folklorne skupine, kot so Perkmurski tamburaši, Zlati Zvoki in Trio Jančar, ponujajo široko paleto glasbenih slogov, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Kakšen je klasičen program poročne glasbene skupine?

Na porokah je običajno, da se vnaprej dogovorijo o poteku večera in željah mladoporočencev. Ob prihodu mladoporočencev in gostov jih spremlja instrumentalna glasba, medtem ko se vsi skupaj prijetno pogovarjajo. Za uvodni ples si lahko mladoporočenca izbereta pesem po lastni želji, nato pa sledi zabavna plesna glasba, ki vključuje slovenske popevke, tujo pop glasbo, evergreene, jazz glasbo, rock glasbo, narodno-zabavno glasbo in še več. Če si želijo, lahko zaigrajo tudi v cerkvi ali pred občinsko hišo. Če pa si želita DJ-a, lahko ta ostane z njimi po določeni uri.

Kakšen program lahko pričakujete od glasbene skupine na obletnicah (Abraham, 50. rojstni dan)?

Glasbena skupina bo poskrbela za ambientalno glasbo, ki ne bo motila sproščene pogovornosti. Če pa se bodo ljudje želeli malo razgibati, se lahko dogovorijo za kakšno animacijo, govore ali igrico. Za uvodni ples se vedno vprašajo slavljenca/ko, kaj bi želeli. Potem sledi glasba, ki je prilagojena njihovim željam in splošna zabava.

Kdaj je najprimernejši čas za najem glasbenika?

Najprimernejši čas za najem glasbenikov je nekaj tednov ali mesecev pred vašim dogodkom. Slovenski glasbeniki, slovenske pevke in pevci so po navadi zasedeni za nekaj tednov in mesecev vnaprej. To je odvisno od priljubljenosti pevke, ansambla, slovenske glasbene skupine in sezone / mesca dogodka.

Za najem glasbenika je najlažje, da si ogledate ponudbo na naši spletni strani. Po oddaji povpraševanja, vas bomo povezali direktno z glasbenikom (ali njihovo agencijo). Nato se lahko dogovorite za čas dogodka, potek, repertoar in druge elemente njihove ponudbe.

Kaj vse vključuje najem glasbenika?

Najem glasbenika za vaš dogodek vključuje pevca / pevko, njihova glasbila, DJ ali band, ozvočenje, osvetlitev, ozvočevalca, opremo, animacijo gostov, vodenje programa, plesne animacije, vodenje iger in glasbeni nastop.

Od vsakega glasbenika posebej je odvisno katere elemente nastopa ima na voljo. V primeru da gostite intimno zabavo lahko najamete samo vokalista s kitaro, ki si uredi svoje ozvočenje. Po drugi strani boste za večjo zabavo kot so abraham, poroka in rojstni dan želeli pevca ali slovensko glasbeno skupino, ki bo zraven glasbe vodila še program in poskrbela za animacijo gostov.

Po navadi, se z glasbeniki pred vsakim dogodkom dogovorite kakšne so vaše želje in kaj vam lahko ponudijo v njihovem glasbenem nastopu. Tako se lahko slovenski glasbeniki pripravijo z uredbo ekipe (če prideta samo pevca ali pride celotna ekipa za ozvočenje, osvetlitev in band) in pripravo programa.

Kako izberem primernega glasbenika za moj dogodek?

Izbira glasbenika je odvisna od narave vašega dogodka. Ta je lahko intimna z malo ljudi, v zaprtem prostoru ali pa velik dogodek kot na primer abraham kjer si boste zaželeli ansambel in veliko slavje.

Če gostite veliko poroko s številnimi gosti boste najverjetneje sami kar precej zasedeni in boste iskali pevca / slovensko glasbeno skupino ki bo samostojno izvedla glasbeni nastop, povezovala program in poskrbela za svoje ozvočenje in osvetlitev. Po navadi se za poroko, rojstne dneve in veselice najamejo ansambli, slovenske glasbene skupine ali bend za poroko. Za manjšo poroko ali rojstni dan vam bo mogoče zadostoval samo duo moškega in ženskega glasu ali pevec / pevka solist.

Slovenska glasbena skupina se lahko prav tako prilagodi glede na to, kakšna zasedba je. Lahko pridejo sami ali celotna ekipa za ozvočenje in vodenje programa. Prilagodijo se lahko tudi glede na žanr glasbe ki jo igrajo. To je počasna, hitra, tuja, slovenska, rock, pop, yugo-rock, itd.

Ali slovenski glasbeniki pojejo samo svoje pesmi ali tudi tuje?

Slovenske pevke in pevci so vedno pripravljeni peti tako slovenske in tuje skladbe. Po navadi imajo že pripravljen repertoar, ki se prilega vrsti dogodka.

Pojejo vse vrste skladb od starih do novih, slovenske popevke, zabavna plesna glasba za poroko, pop-rock, dalmatinske pesmi, yugo-rock, narodno zabavne ter tudi elementi diska, swinga, jazza, itd. Pevci izvajajo tudi svoje originalne pesmi pomešani s cover-ji slavnih prepoznavnih skladb.

Ali glasbenik sam pripravi svoj glasbeni nastop?

Večina slovenskih glasbenikov in skupin ima že pred pripravljen repertoar, po katerem igrajo na dogodku. Po navadi stranke prepustijo načrtovanje glasbenega nastopa izvajalcem saj sami ustvarijo popolno mešanico različnih hitov.

Program lahko spremenijo po dogovoru, med začetno fazo dogovarjanja. Repertoar prilagodijo mednarodnemu občinstvu in različnim generacijam. Med samim glasbenim nastopom pa lahko sprejemajo tudi glasbene želje.

Koliko časa traja glasbeni nastop?

Za dolžino trajanja glasbenega nastopa se po navadi stranka dogovori z glasbenikom. V glavnem se najem glasbenika začne s prihodom in postavitvijo opreme ter konča s pospravljanjem, ko se dogodek zaključuje.

Glede na časovno razporeditev dogodka je to lahko od 3 do 8 ali 10 ur. Po navadi bodo slovenski glasbeniki priredili zabavno vzdušje in igrali do jutranjih ur, do odhoda zadnjega gosta. Glasbenik ima seveda vmes pavzo tako da se lahko trajanje nastopa šteje tudi kot 3 x 45 minut ali 6 x 30 minut. Med pavzo izvajalec prepusti glasbo DJ-u ali pripravljenim skladbam na računalniku. DJ ali izbrana posneta glasba sta lahko tudi izbira za potem, ko se glasbeni nastop konča in se noč bliža koncu.

Možno je tudi da vam glasbenik igra skozi cel dan. Kot primer lahko vzamemo poroko. Slovenska glasbena skupina lahko igra med obredom, v času med obredom in pogostitvijo, ko poteka slikanje, ter na pogostitvi.

Se splača najeti neizkušenega in poceni glasbenika proti izkušenemu in dražjemu glasbeniku?

Najem glasbenika, ki je cenejši in ima manj izkušenj ne pomeni da bo njegov glasbeni nastop slabši. Taki so na primer mlajši pevci, ansambli, bendi ali skupine vendar so le-ti po navadi bolj energični, zabavni in prilagodljivi. Razlika je tudi v ceni saj so pevci z 10 ali 20+ leti izkušenj dražji saj so že dlje na glasbeni sceni in so veliko bolj priljubljeni ter zanesljivi.

Po tem takem je torej le na vas da se odločite med bolj ali manj izkušenimi slovenskimi glasbeniki odvisno kako verjamete v njih in kake vrste zabave si želite.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Vsekakor priporocava skupino, zabavali so nas na poroki. Zelo odzivni, ter prisluhnejo zeljam. Na plesisce so spravili tudi tiste, ki ne plesejo. Naredili so vrhunsko zurko. Midva ter svatje smo bili navduseni.

Hvala vam!

Ansambel nama je igral na poroki in nardil super žur. Imeli so odličen povezovalni program, dober repertoar, zelo kratke pavze. Na plesišče jim je uspelo zvabiti čisto vse povabljene.

Top ekipa! Fantje s super energijo, prilagodljivi in kvalitetna izvedba. 😊

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Hvala Ansamblu Ultrazvok (Tomaž, Roman in Kim), da mi je pomagal pričarati odlično vzdušje na praznovanju moje 50-tke. Vsi smo bili navdušeni nad njihovim igranjem, večglasnim petjem, vodenjem večera. Dobre vokale so nadgradili še s saksofonom, trobento in klarinetom, kar daje njihovi glasbi še poseben pridih. Igrali vse do petih zjutraj in na plesišče jim je uspelo privabili tudi goste, ki sicer ne plešejo. Imajo izjemno širok repertoar glasbe za vse okuse in priložnosti, prilagodijo se željam in izboru glasbe ter se držijo dogovorjenega, začutijo pa tudi publiko. So zelo prijazni, prijetni in profesionalni, zato jih zelo priporočam vsakemu, ki želi imeti dobro zabavo in ples do ranega jutra.

Izjemno zadovoljni.Izbrali smo jih čisto naključno,brez priporočil ali slišanosti na kateri od zabav.
Naš izbor skupine je bil res zadetek v polno in bolje se ne bi mogli odločiti.

 • Petra K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 25. Apr. 2023

Dragi DJ Tito. Kot prvo bi se ti rada iskreno zahvalila za tvojo ( vedno ) hitro odzivnost, pripravljenost, nasvete in priporočila glede organizacije mojega rojstnega dne. Kot drugo si izvrstni DJ, ki s svojo prisotnostjo, pozitivno energijo vnese v prostor in med ostale goste. In nazadnje je strokovnjak na svojem področju, z izborom pesmi in hvala, da si tudi ti prisotostvoval, da je bil moj rojstni dan nepozaben. Torej DJ Tito je super izbira. To izkušnjo potrjujejo tudi moji gostje. Priporočam in to zelo. Lep pozdrav, Petra

Moja izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila ponovno izvrstna. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče so privabili tudi neplesalce. Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede.
Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur.
Toplo jih priporočam !

Najboljši so...družbo pripravijo do plesa z simpatično igrico. Repertoar pesmi imajo pester in znajo prisluhnit družbi. Mi smo se zabavali in vsi so bili navdušeni nad njimi. Čista desetka. Priporočam vsakemu, ki bi rad imel dober žur.

 • Špela R. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 02. Mar. 2023

Celotno svetovanje na visokem nivoju, sama izvedba tako kot smo se dogovorili, v primeru vprašanj zelo odziven, pripravljen svetovati ... celoten paket odličen.
Super zadovoljna - PRIPOROČAM

Super ste bili, zažigali ste cel večer... Z veseljem vas priporočamo naprej. Naši povabljenci vas ne morejo prehvaliti. Skupna ocena 10/10

Trio ULTRAZVOK hvala, bili ste vrhunski. Priporočam!!!!!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki in bilo je super. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče pa so privabili tudi neplesalce. Priporočava!!

 • Mojca J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 01. Feb. 2023

Izredno zadovoljna. Prilagodljiv, drži se dogovorov, prijazen. Najeli smo ga že za dva dogodka, pa tudi v bodoče ga nameravamo. Top je 😊

Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede. Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

 • Tjaša V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 23. Jan. 2023

Res top DJ. Priporočam ga res vsem, ki si želite dobro žurko. Prilagodljiv, zanesljiv, predvsem pa res zelo odličen DJ. Pri naši skupini je imel res težko nalogo, saj večina niso plesalci, ampak jih je veliko spravil na plesišče, tako da sva bila zelo presenečena.
Da o opremi niti ne izgubljam besed. Res je naredil top ambient z vsemi lučmi in vso opremo. Res bombastično vzdušje je naredil s tem.
Če iščete nekoga s katerim boste res zadovoljni, je on pravi naslov. Midva z možem ga ne moreva prehvaliti.

 • Janja J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 17. Jan. 2023

DJ Tito je bil naš DJ na službeni zabavi. Zelo smo bili zadovoljni in planiramo sodelovanje tudi v prihodnje.

 • Dragica J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 11. Jan. 2023

Z DJ Titom sodelujemo že vrsto let, vedno smo zadovoljni z njegovim nastopom, z njim imamo žur do jutranjih ur, SUPER, še bomo sodelovali....

 • Petra K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 10. Jan. 2023

• Odlično pripravljen na dogodek (predpriprava z vprašalniki in intervjuji).
• Super komunikacija in sodelovanje, s strankami in udeleženci dogodka.
• Vrhunska tehnična oprema za zvočno in vizualno pripravo prostora na dogodek.

 • Eva V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 10. Jan. 2023

Vse super, nimamo pripomb. Sigurno te še pokličemo!

 • Gregor Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Vse je bilo super.

 • Matija E. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Ne razmišljaj najami

 • Mihela J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

DJ Tito se je izkazal s svojo profesionalnostjo in srčnostjo ter izjemno pozitivno energijo, ki so poleg odličnega tempiranja in vrtenja izbrane glasbe pomagale ustvariti nepozaben plesni žur, katerega se svatje še danes z veseljem spominjajo. Z DJ Titom je bilo prijetno sodelovati, saj se je držal vseh dogovorov in poskrbel, da sva bila glede glasbe in animacije na najin dan povsem brez skrbi.

 • Blaž K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Borut ni samo dober DJ. Borut je veliko več. S svojimi izkušnjami nama je ogromno pomagal pri sestavljanju časovnice celotnega sanjskega dneva. Prevzel je celotno koordinacijo s fotografi in strežbo, vlogo napovedovalca in povezovalca celotnega dogodka, poleg glasbe pa nas je zabaval tudi z zabavnimi igrami in duhovitim ter pozitivnim nastopom skozi celoten večer.

 • Ivč G. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Nori Dy in nora zabava. Ga priporočam.

 • Karmen P. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Borut je oseba, ki ve kako se streze stvarem. Ažuren, prijazen, vrhunska interakcija z gosti, profesionalen. Vedno je izpolnil vsa pričakovanja. Absolutno priporočam.

 • Anka J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

ZELO DOBRA SCENSKA POSTAVITEV PROSTORA, SVETLOBNI EFEKTI
DOBER IZBOR GLASBE IN GOVORNO POVEZOVANJE

 • Ivana B. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Super žur!

super band za žur, prilagodijo se željam ....in znajo potegnit ljudi na plesišče.
žurali smo do ranega jutra.

Izvrsten band, priporocam!

 • Benjamin S. je ocenil/a glasbenika Skupina Katrca 17. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Odlično
.
.

Vse je vilo vrhunsko

Priporočam. Začutijo goste in se jim v celoti približajo z dobro glasbo ,plesnimi vložki in besedno komunikacijo..Z njimi smo preživeli odličen večer , pri igranju so neuničljivi saj so nam igrali do 4 ure zjutraj.

BILO JE SUPER,BOLJŠ BI BILO ŽE KIČASO

Vse je bilo super.Plesali in zabavali smo se vsi do poznih jutranjih ur. Ob naslednji zabavi jih spet najamem.

Odlično vodijo večer, na plesišče spravijo še najbolj sramežljive plesalce, znajo zanimirati otroke in starejše. Odličen bend, če želite animacijo in videnje vašega dogodka!

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

Zelo pozitivna izkušnja, naredili so žur čez celotno zabavo in na plesišče zvabili vse goste, ki so neumorno plesali, zelo dobro so se povezali s publiko in vsi so bili nad njimi navdušeni. Igrali so praktično vse zvrsti in to res kvalitetno! Priporočam!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki 17.09.2022. Nad celotnim večerom sva bila tako midva kot vsi najini svatje naravnost navdušeni. Bili so izjemni, prav vsakega so zvabili na plesišče in nam pričarali nepozaben žur. Njihov talent ni le petje, temveč tudi igranje na različne inštrumente, ki jih menjajo med nastopom. Bili so absolutno čudoviti in večno sva hvaležna, da sva se odločila za njih.

 • Andrej P. je ocenil/a glasbenika DJ Dady 16. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

Usvarijo super vzdušje, igrajo raznovrstno glasbo in animirajo goste.

Najboljše je da imajo posluh za ljudi. Uresničijo želje, so zanesljivi, petje top! Igre top! Igranje top!

Z ženo sva najela ansambel za poroko. Odlična glasba, znajo privabiti ljudi na plesišče in držati pozitivni naboj ter animirati ljudi, tudi z raznovrstnimi igrami, veš čas večera in noči! Zelo priporočava!

Zelo zadovoljen z nastopom, kvaliteto zaigrane glasbe, izborom glasbe primerni publiki in dogodku...same pohvale.

Profesionalen nastop, dosegljivi, ustrežljivi, prilagodljivi. Igranje na poroki je bilo skratka, vrhunsko!

Same pohvale in pozitivne besede za Power Band. Fantje so res izvrstni, naredijo pravi žur, imajo pester program in raznoliko glasbo. Še enkrat bi se odločila za njih. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

Bilo je čudovito!

Super skupina, za super žur....

Krasno petje, profesionalen pristop in povezovanje praznovanja v celoto je bilo nad vsemi pričakovanji. Vse pohvale!

Odličen band, vrhunsko vzdušje in zabava!

Zelo hitro, preprosto dogovarjanje za nastop - izvajalci prišli na dogovorjeno mesto točno oz. pred dogovorjeno uro. Zelo so prilagodljivi glede želja pri izboru repertoarja in se ga držali skozi celoten nastop, tako da je bilo vse izvedeno kot smo si želeli in se dogovorili.
Kot glasbeniki, pa so izvrstni, in jih lahko več kot priporočam.

Fenomenalno in nepozabno.

Ultrazvok, sva izbrala za praznovanje najinega "Abrahama". Izbrala sva jih najprej na podlagi tu obljavljenih ocen, še posebej pa nama je pri odločitvi pomagal obisk njihove spletne strani, kjer si lahko ogledate njihove posnetke.
Bili so več kot odlični. Izpolnili so vsa pričakovanja in še več. Lahko sva izbirala iz njihovega resnično ogromnega repertoarja in vse pesmi so izvajali resnično vrhunsko. Poleg tega so vseskozi vzdrževali odlično vzdušje. Zabava je trajala od 18,00 do 04,00, kot so obljubili so igrali praktično dokler smo mi zdržali.
Vsekakor so postali naš "hišni" band, s katerim bomo zagotovo še sodelovali.
Robert&Stanka

Brez pripombe, vse super, priporočam.

Super, kvaliteno in zabavno.

Bili smo zelo zadovoljni in ne bi spremenili ničesar :)

Leta 2019 sem praznovala 70 let. Iskala sem ansambel, ker vsi v družbi radi plešemo in ni praznovanja brez glasbe. Čisto slučajno sem izbrala ultrazvok, ga še prej šla poslušat in bila zelo zadovoljna. Tudi moji gostje na mojem praznovanju. Zato sem jih tudi letos izbrala za moževo praznovanje. Res so v redu, hitro odzivni, prijazni in se že veselim, da jih zopet slišim in zaplešem na njihovo glasbo.

Res prava energija in Power kot je v njihovem imenu, odličen izbor pesmi v pravem trenutku, priporočam

Band za vse zvrsti glasbe, dovzetni za glasbene želje. Pravi zabavljači.

Odzivni, fleksibilni, dober repertoar pesmi.

Bili so zabavni, polni energije in nasploh TOP of THE POPS! ;) :D

Ansambel Ultrazvok se je izkazal za odličen izbor izvajalca na najini poroki. Vse je bilo profesionalno in natančno izpeljano. Pravi profesionalci, ki znajo natediti žur in animacije. Prav tako so vsi svatje bili zelo pozitivno presenečeni nad vami. Še enkrat bravo in kapo dol 👍!!! Priporočava ga vsem, ki ste v dvomih kaj izbrati. Na poroki ste se odlično obnesli, verjamem, da tako tudi na ostalih dogodkih. Le tako naprej… 👍

Zaradi ansambla Ultrazvok je bilo praznovanje Abrahama še bolj nepozabno. Toplo priporočam.

Ekipa se je odlično odrezala. Bili so odzivni profesionali in naredili odlično vzdušje.

Skupina Power band je poskrbela , da je bilo na mojem praznovanju Abrahama poskrbljeno za prijetno glasbo, ples in zabavne igre, skratka družbo ste krasno povezali, tako da ste mojo zabavo naredili " top" ,Ostala mi bo v lepem spominu zaradi vas Power band.

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna - odlično so izpeljali praznovanje poroke. Kljub temu, da bi bil potek večera po njihovem mnenju boljši drugače, kot smo si ga zamislili skupaj z gostinskim ponudnikom, so sprejeli najine želje in večer izpeljali na način, da so se gostje zelo zabavali.
Všeč nama je bilo, da sva lahko sama izbrala pesmi z zelo obširnega seznama z zelo raznolikimi žanri.
Z velikim veseljem priporočava Ansambel Ultrazvok!

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

Kvalitetna izvedba izbranega programa. Prilagajanje družbi, skratka odlične zabave👍

 • Marjana D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Jaz zelo tadovoljna, sem na njegovih spilih prisotna ze vec kot 10 let, se nikoli razocarana. Ko sem praznovala osebni praznik mi je spilal je naredil zur do jutranjih ur. Priporocam vam ga, vem da neboste razocarani. Hvala Georg, da si. Lp

Top izvajalec, tako pianist kot oseba. Primeren tako za zasebne kot javne prireditve. Ima oba adulta v rokavu - kakovost in empatijo, torej Izjemen občutek za glasbo in ljudi. Odlično zveni kot zvočna kulisa ali pa kot protagonist, ki drži družbo gor do konca. Popolnoma profesionalen od dogovora do zaključka posla. Komurkoli sem ga priporočila, je bil zelo zadovoljen in ga je priporočil naprej.

 • Vladka A. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo zabaven in prijazen, rezveseljeval nas je do konca in še naprej. Toplo priporočam in ob priliki bomo spet plesali na njegove takte.

 • Jerneja R. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo dobra ponudba,bili smo zelo zadovoljni!

Zelo zadovoljen ! Nimam pripomb

Nadvse super skupina, odlična glasba, skratka vse nad pričakovanji!!!

 • Dejan M. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 30. Okt. 2020

Izbor glasbe, upoštevanje vseh najinih želja, animacija in vodenje programa, ipd. Izpolnil je vsa pričakovanja! Priporočam vsem!

Definitivno priporočam za poroko!
Prvič nastopili na lokaciji, ampak so se odlično odrezali. Imeli smo poroko z malo svati, ampak so posrkbeli, da smo preplesali celo noč. Širok nabor glasbe in super animacija. Tako kot smo se dogovorili, tako so izpeljali program. Vsi svatje so ansambel pohvalili. Hvala vam!

Skupina Power band je na najini poroki poskrbela za izvrstno glasbo, noro vzdušje in na sploh nepozaben večer. Priporočava vsem, ki želite biti brez skrbi glede glasbe in programa, saj fantje s svojo prilagodljivostjo in sproščenostjo res poskrbijo za vse.
B&M

Izkušeni in profesionalni, vedo kako narediti VRHUNSKO zabavo, širok in odličen repertoar pesmi, super izvedba instrumentalno in vokalno, zelo dobre igre za animacijo imajo za vmes, vzdržljivi polni energije celo noč do jutra... Napisano se zdi pretirano, ampak je živa resnica, cena je definitivna prenizka za to kaj ponudijo in naredijo. Nepozabno poročno slavje, vsi svatje so mi pohvalili band Ultrazvok, odlična izbira, vsem bi ga priporočal!

Ultrazvok sva izbrala na podlagi ocen, dostopnih na tej spletni strani in izbirala sva prav. Vse smo se dogovorili po telefonu, ugodili so vsem zeljam in muham, niso komplicirali, ko je bilo potrebno najti nov termin za poroko, poslali so nama izjemno obsezen repertoar, na voljo so bili za vsa vprasanja. Teden pred poroko smo imeli telefonski sestanek, na katerem smo dorekli vse malenkosti. Izbrala sva pesmi, ki sva jih zelela imeti na dogodku, ceprav je bil repertoar drugacen od obicajnega, sva dobila tocno to, kar sva zelela. Porocni dan je bil izjemen, tudi po zaslugi Ultrazvoka, ki je poskrbel za super glasbo (pevka Doroteja je res super, tudi moski del zasedbe ne zaostaja), povezovanje vecera in lep zakljucek. Resnicno priporocava!

Priporočava band Ultrazvok za poroko. Širok spekter glasbe. Imajo dober občutek katere skladbe kdaj zaigrati. Zelo prilagodljivi. Smo odlično sodelovali kljub izrednim razmeram - Corona.

Super je bil tudi njihov član Bine, ki nas je spremljal pred med in po obeh obredih. Tudi vsi svatje so bili navdušeni.

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna. Upoštevali so vse najine želje, poleg tega pa je bila kakovost glasbe na zelo visokem nivoju, tako da nimava nobenih pripomb. Kdor želi odlično glasbo in tudi zelo ugodno ceno, priporočava ansambel Ultrazvok!

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

Kar smo se dogovorili je veljalo. Igrali so kakovostno. Njihov repertoar je raznolik, kar ustreza svatbi.

Glede na to, da smo na praznovanju imeli populacijo od 10 do 94 let, je Ansambel Ultrazvok poskrbel, da se je za vsakega našla primerna zvrst glasbe. Tudi odzivi povabljenih med samim praznovanjem in na koncu vsega so bili neverjetni, saj nikakor niso mogli prehvaliti celotnega programa (in verjemite, da so bili že na kar nekaj 50. letnicah), ki ga je pripravil omenjeni ansambel. Tudi sama moram reči, da so res zelo srčni, prilagodljivi in pa strpni (ob mojem zmišljevanju:D )in da že razmišljam, da bi jih naslednje leto zopet najela za praznovanje. Res iz srca priporočam Ansambel Ultrazvok, saj vas ne bodo razočarali.

 • Valerija V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 01. Jul. 2020

Borut je z eno besedo... ZAKON! Vse kar smo se dogovorili pred poroko, se je tega držal tudi na sami poroki. Je zelo organiziran in spreten, zato sva že na začetku vedela, da bo naredil pravo žurko. Edino kar naju je skrbelo je bilo manjše število gostov (cca 40 oseb), da nebi bilo prave žurke.. ampak na koncu je bilo vse skupaj NEPOZABNO! DJ je imel pripravljenih kar nekaj odličnih igric, ki pa na “žalost” niso prišle na vrsto, saj so bili svatje ves čas na nogah in ni bilo potrebe po dodatni animaciji. Vsi smo noro uživali! Najbolj mi je bilo všeč to, da je poleg svojega programa sodeloval tudi z natakarji, da je vse potekalo kot po maslu.. midva sva bila popolnoma sproščena in brez skrbi! Hvala ti Borut za nepozabno in popolno izkušnjo, edino kar si želiva je to, da bi se lahko še enkrat oženila! Ali pa da naredimo Wedding after Party (RAZMISLI!!). Ostani še naprej tako top top toooop! Hvala!

Igrali so nama že v cerkvi in potem naprej na poročnem slavju vse do jutra. Vse je bilo kot smo se dogovorili. Igrajo veliko različnih žanrov, tako da se za vsakega kaj najde. Še enkrat bi se odločila za njih saj so res super.

Super so! Prilagodljivi! In sama dobra glasba! Jih zelo priporočam!

Zelo so komunikativni in znajo prisluhnti željam. Toplo priporočam, ne bo vam žal.

Z ansablom Ultrazvok smo se imeli resnično zelo lepo. Igrali so zelo kakovostno in so nam ves čas pomagali držati odlično vzdušje.
Za kakršnokoli vaše praznovanje jih zelo priporočam, saj so odlični v različnih glasbenih zvrsteh. Z njimi vam bo čas preko noči minil kot bi trenil.

Power Band nam je igral na službeni zabavi. Že v času dogovarjanja so bili zelo korektni, odzivni in prilagodljivi. Držali so se dogovora in se prilagodili našim željam. Njihov nastop je bil profesionalen, ves čas so bili v kontaktu s publiko, na plesišče so pritegnili tako mlade kot stare, s svojo energijo ter z odličnim in raznolikim glasbenim izborom pa so naredili fantastičen žur do jutranjih ur.

Najina izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila čudovita!
Svatje so plesali in se zabavali celo noč (zares celo noč, člani ansambla se sploh niso utrudili in premorov skoraj ni bilo).
Program je bil izvrsten in raznolik, primeren za vse starosti. Izvedba pesmi je bila zares odlična, glasovi pevcev prav tako, zares nimava nobenih pripomb!
Prav posebej bi omenila njihov profesionalni pristop, pozornost in prijaznost, povsem sva zaupala njihovemu občutku in se popolnoma sprostila.
Ansambel Ultrazvok priporočava vsem, dobra glasba in njihova toplina in energija bo prepričala vse.

Toplo priporocam. Narediji super zur, ce folk sedi jih ze zbezajo na plesisce. Krasni so!

Igrali so na najini ohceti. Bili so izvrstni. Kvalitetna izvedba, dobra uglašenost. Izredno pripravljeni na pomoč pri vsaki stvari, ki smo se jo spomnili vključiti. Glasba ni bila preglasna (kar nama je bilo zelo pomembno, da smo se lahko pogovarjali pri mizah). Igrali so dokler se nam je plesalo, ko so se pojavile "nepredvidene luknje" med obroki, so jih zapolnili s plesom. Super so motivirali ljudi, ni bilo neprimernih šal na najin račun ali na račun najinih gostov, skratka, vsekakor priporočava!

Z ansamblom smo bili izredno, ampak resnično izredno zadovoljni. Z izborom glasbe, njeno interpretacijo, animacijijami, kvaliteto zvoka, prijaznostjo, ustrežljivostjo so nama pričarali božansko poroko. Ni stvari ki bi jo lahko pograjali. Vse je bilo izpeljano več kot super in si zaslužijo več kot odlično oceno. Izredno priporočam.

Celo noč so se prilagajali našim zeljam, naredili poročni dan nepozaben.

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.