fb

Poročni bandi / bendi za poroko

Hitro povprašajte vse preverjene bende za poroko (poročni band) ter pridobite cene in ponudbe.

300.985
povpraševanj strank
11.030
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (poročni band)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 4 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.

Reference

Skupina NightLife je s svojimi bogatimi izkušnjami popestrila marsikaterega Abrahama, se izkazala kot vrhunski band za poroke in službene zabave, poslovne dogodke in srečanja.

Zaupali so nam:

 • Največji kongresni center v Sloveniji: Hoteli Bernardin
 • Protokolarne storitve: Kongresni center Brdo pri Kranju
 • Lokacija za dogodke: Hotel Union
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Slon
 • Hotel Metropol
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (poročni band) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (poročni band)

Zakaj se splača najeti bend za poroko?

Bend za poroko je dobra izbira za vas če želite nekoga, ki bo popestril vaš dan z raznolikim repertoarjem in ustvaril dobro vzdušje. Poročni band igra v živo in vas lahko spremlja skozi celoten poročni dan.

V njihovo storitev je vključena glasbena in tehnična podpora. To pomeni da poskrbijo za glasbeni nastop, pomoč pri govorih in animacijah ter vodenju iger in poročnih običajev. Z najemom poročnega benda vam prav tako ni treba skrbeti še za ozvočenje in osvetljavo odra in plesišča saj imajo mnogi bendi to vključeno v njihovo storitev.

Na kratko povedano, če najamete bend za poroko dobite glasbo, voditelje, ozvočenje in animirano osvetljavo vse v enem!

Kakšne pesmi poje poročni band?

Poročni band nudi širok repertoar slovenskih in mednarodnih pesmi. Lahko vam nudijo vokalno ali instrumentalno podporo na obredu in zabavi. Večinoma se prilagodijo glasbenim željam in okusom mladoporočencev in občinstva.

Žanri glasbe, ki jih izvaja bend za poroko so pop, rock, rock'n'roll, Yugo-rock, blues, reaggae, zabavna plesna glasba, narodno-zabavna, dalmatinska in evergreen. Igrajo tudi novejše pesmi in zadovoljijo vse generacije. Od poročnega benda lahko slišite slovenske, hrvaške in svetovne znane hite.

Ali lahko sama izbereva pesmi ali so že vnaprej določene?

Poročni band se seveda prilagaja vašim željam in vizijam glede poročnega dne. So zelo fleksibilni in prilagodijo repertoar glede na vaš okus in glasbene želje ali se naučijo tudi kakšno novo pesem.

Kako dolgo traja nastop benda za poroko?

V večini primerov je poročni band prisoten skozi celotni poročni dan. Spremlja vas lahko od začetka civilnega ali cerkvenega obreda, do prihoda svatov in zabave od jutranjih ur. Najboljše je, da se najame band, ki je časovno neomejen za poročno zabavo tako da je lahko z vami do zgodnjih jutranjih ur.

Izvajalci na poroki pogosto nastopajo v sklopih po 30, 45 ali 60 minut s pavzami. Med to pavzo se po navadi igra računalniška glasba.

Kaj vse vključuje nastop poročnega benda? (glasba, vodenje, animacija)

Nastop poročnega benda je odvisen od vašega dogovora z njimi. Po navadi bend za poroko sodeluje pri cerkvenem ali civilnem obredu in vas spremlja skozi dan. To vključuje še igranje med prihodom svatov in mladoporočenca in glasbeni nastop vse do jutranjih ur.

Poročni band vam nudi tudi pomoč pri vodenju programa, govorov in animacij ter pri vodenju iger in različnih obredov kot so prvi ples rezanje torte, met šopka in predaja podvezice. Band vam popestri noč z animacijo gostov z različnimi šalami in skeči. Vodenje in povezovanje programa nudijo v različnih jezikih (slovenski, hrvaški, angleški, nemški, italijanski) odvisno od strank.

Kako izberem primerni bend za mojo poroko?

Poročnih bendov je veliko in izbira vam bo mogoče vzela nekaj časa. Pametno si je ogledati seznam ponudnikov na naši strani in izbrati nekaj bendov glede na kriterije, ki vam ustrezajo. Ti elementi so lahko glasbeni žanr, izkušnje, cenovni rang, zasedba in drugi faktorji.

Mogoče imate že kak bend v mislih ali vam je bil priporočen s strani prijateljev ali družine. Takrat je najbolje preveriti njihovo zasedenost saj so priljubljeni poročni bendi lahko zasedeni mesece ali celo kakšno leto vnaprej.

Kaj je razlika med navadnim bendom in bendom za poroko?

Razlika med navadnim in poročnim bendom je v tem, da bend na poroki poskrbi še za animacijo svatov, vodi tradicionalne obrede in plesne običaje. Poročni band prav tako igra celo noč ali pa je časovno neomejen v primerjavi s klasičnim bendom, ki igra samo po 2-3 ure na veselici ali koncertu.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.