fb

Poročni bandi / bendi za poroko

Hitro povprašajte vse preverjene bende za poroko (poročni band) ter pridobite cene in ponudbe.

247.305
povpraševanj strank
8.912
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (poročni band)

Preverjeni glasbeniki
DJ DADY - VAŠA IDEALNA REŠITEV ZA ZABAVO - Logotip
DJ DADY - VAŠA IDEALNA REŠITEV ZA ZABAVO
5,0
(1)
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Najboljša zabava za vse generacije že od leta 1986
Preverjeni ponudnik Izbran že 10 krat

Opis

DJ Dady - Vaša idealna izbira za vašo poročno, rojstno dnevno ali poslovno zabavo že od leta 1986.

Reference

Vse reference za poročne ali rojstno dnevne zabave se nahajajo na https://www.60-90.com/dj-poroka/ oziroma https://www.60-90.com/najem-dj-za-praznovanje-r... in to so komentarji, ki so napisani z roko !
(pri vsakem komentarju glej pdf file)

Kako smo drugačni

100% profesionalec !

DJ, animator, voditelj prireditve ter fotograf zabave v eni osebi ... 100% zanesljiv, prilagodljiv ter zabaven.

Za seboj imam preko 3.300 zabav

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.60-90.com
Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Razsvetljava / osvetlitev / lightshow / svetlobni efekti, Ozvočenje), Glasbeni nastopi (Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Yugo/Balkan glasbeniki, DJ za poroke, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji)
Lokacija
ULICA 28. MAJA 69, 1000 LJUBLJANA

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Andrej P. 16. Sep. 2022
  • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (poročni band) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (poročni band)

Zakaj se splača najeti bend za poroko?

Bend za poroko je dobra izbira za vas če želite nekoga, ki bo popestril vaš dan z raznolikim repertoarjem in ustvaril dobro vzdušje. Poročni band igra v živo in vas lahko spremlja skozi celoten poročni dan.

V njihovo storitev je vključena glasbena in tehnična podpora. To pomeni da poskrbijo za glasbeni nastop, pomoč pri govorih in animacijah ter vodenju iger in poročnih običajev. Z najemom poročnega benda vam prav tako ni treba skrbeti še za ozvočenje in osvetljavo odra in plesišča saj imajo mnogi bendi to vključeno v njihovo storitev.

Na kratko povedano, če najamete bend za poroko dobite glasbo, voditelje, ozvočenje in animirano osvetljavo vse v enem!

Kakšne pesmi poje poročni band?

Poročni band nudi širok repertoar slovenskih in mednarodnih pesmi. Lahko vam nudijo vokalno ali instrumentalno podporo na obredu in zabavi. Večinoma se prilagodijo glasbenim željam in okusom mladoporočencev in občinstva.

Žanri glasbe, ki jih izvaja bend za poroko so pop, rock, rock'n'roll, Yugo-rock, blues, reaggae, zabavna plesna glasba, narodno-zabavna, dalmatinska in evergreen. Igrajo tudi novejše pesmi in zadovoljijo vse generacije. Od poročnega benda lahko slišite slovenske, hrvaške in svetovne znane hite.

Ali lahko sama izbereva pesmi ali so že vnaprej določene?

Poročni band se seveda prilagaja vašim željam in vizijam glede poročnega dne. So zelo fleksibilni in prilagodijo repertoar glede na vaš okus in glasbene želje ali se naučijo tudi kakšno novo pesem.

Kako dolgo traja nastop benda za poroko?

V večini primerov je poročni band prisoten skozi celotni poročni dan. Spremlja vas lahko od začetka civilnega ali cerkvenega obreda, do prihoda svatov in zabave od jutranjih ur. Najboljše je, da se najame band, ki je časovno neomejen za poročno zabavo tako da je lahko z vami do zgodnjih jutranjih ur.

Izvajalci na poroki pogosto nastopajo v sklopih po 30, 45 ali 60 minut s pavzami. Med to pavzo se po navadi igra računalniška glasba.

Kaj vse vključuje nastop poročnega benda? (glasba, vodenje, animacija)

Nastop poročnega benda je odvisen od vašega dogovora z njimi. Po navadi bend za poroko sodeluje pri cerkvenem ali civilnem obredu in vas spremlja skozi dan. To vključuje še igranje med prihodom svatov in mladoporočenca in glasbeni nastop vse do jutranjih ur.

Poročni band vam nudi tudi pomoč pri vodenju programa, govorov in animacij ter pri vodenju iger in različnih obredov kot so prvi ples rezanje torte, met šopka in predaja podvezice. Band vam popestri noč z animacijo gostov z različnimi šalami in skeči. Vodenje in povezovanje programa nudijo v različnih jezikih (slovenski, hrvaški, angleški, nemški, italijanski) odvisno od strank.

Kako izberem primerni bend za mojo poroko?

Poročnih bendov je veliko in izbira vam bo mogoče vzela nekaj časa. Pametno si je ogledati seznam ponudnikov na naši strani in izbrati nekaj bendov glede na kriterije, ki vam ustrezajo. Ti elementi so lahko glasbeni žanr, izkušnje, cenovni rang, zasedba in drugi faktorji.

Mogoče imate že kak bend v mislih ali vam je bil priporočen s strani prijateljev ali družine. Takrat je najbolje preveriti njihovo zasedenost saj so priljubljeni poročni bendi lahko zasedeni mesece ali celo kakšno leto vnaprej.

Kaj je razlika med navadnim bendom in bendom za poroko?

Razlika med navadnim in poročnim bendom je v tem, da bend na poroki poskrbi še za animacijo svatov, vodi tradicionalne obrede in plesne običaje. Poročni band prav tako igra celo noč ali pa je časovno neomejen v primerjavi s klasičnim bendom, ki igra samo po 2-3 ure na veselici ali koncertu.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.