fb

Povprečne cene za petje na poroki

200−3000 €

Cena se spreminja glede na lokacijo poroke. Odvisna je tudi od tehnične opreme, ki je že pripravljena na sami lokaciji. Poleg tega je cena odvisna od tega, ali želite skupino ali solo glasbenika.

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na poroki)

Kakšna je cena petja na poroki?

Cena petja na proki je ponavadi višja kot na drugih zabavah. Okvirna cena petja za poroko se giblje med 200 in 3000 €.

Cena se spreminja glede na lokacijo poroke. Če je ta bolj oddaljena, je lahko cena višja, saj so vanjo vključeni tudi potni stroški. Odvisna je tudi od tehnične opreme, ki je že pripravljena na sami lokaciji. Če te ni oziroma ni primerna, je cena glasbenika lahko višja, saj jo mora prinesti sam. Poleg tega je cena odvisna od tega, ali želite skupino, ali solo glasbenika. Več kot je glasbenikov oziroma večji kot je band, višja je ponavadi njihova cena.

Kakšna je cena glasbene skupine na poroki?

Cena glasbene skupine za poroko znaša med 200 in 3000 €.

Cena petja na poroki se spreminja glede velikost poroke ter dostopne tehnične opreme. Čim več tehnične opreme je na lokaciji, nižja bo cena skupine. Cena je dvisna tudi od njihove velikosti - če je skupina večja, je cena višja, če je manjša, je tudi cena nižja. Prav tako na ceno vpliva lokacija poroke. Bolj ko je ta oddaljena, višja bo cena, saj so vanjo vključeni tudi potni stroški.

Kakšna je cena glasbenika za poroko?

Cena glasbenika za petje na poroki se giblje med 200 in 2200 €.

Cena petja na poroki se spreminja glede na lokacijo in velikosti poroke ter dostopne tehnične opreme. Odvisna je tudi od samega glasbenika in njegove prepoznavnosti - če je bolj prepoznaven, ima lahko višjo ceno. Cena pa je višja, če želite poleg glasbenika tudi band, ki bi ga spremljal.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

D.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Gre za dogodek rojstni dan v gostilni, torej temu primerna oprema. Za cca 30 ljudi. Glasba vse mešano, jugo, pop rok, primerno za generacijo okolki 50 let.

Š.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Zasavci, Turistična Kmetija Puklavec)

Potrebovala bi glasbenika/harmonikarja, da bi odpel nekaj Brendijevih pesmic kot presenečenje mojemu bodočemu možu.

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Irsic)

Vsaj 5 clanov,svoja oprema,svoje luci,da znajo povezovat program

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

B.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Pozdrav, potrebujem pevca (največ dva ali tri) za petje med cerkvenim delom poroke, zaželena je tudi glasbena spremljava - kitara ipd. Poroka bo 27. 8., v Logarski dolini. Glede izbora pesmi se prilagodimo. :) Lp, Bernarda

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Rakičan)

Ne želim klasične harmonike, ampak glasbo za mlade, angleske, hrvaske in slovenske pesmi. Rabili bi svojo ozvocenje in svetlobne efekte.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, znane priredbe

N.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Eco Resort Kamnik)

Želim, da glasbenik izvaja različno glasbo. Ima lastno ozvočenje in je pripravljena igrati tam nekje do 2h zjutraj.

E.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Doppler Winery)

Iščemo band, ki bi igral mix, prevladovala pa naj bi popo, rock in ex yugo. Par se ne brani harmonike, ampak ne želi, da bi prevladovala narodno - zabavna glasba. Gre se za manjšo poroko, cca 30 povabljenih. Lahko je tudi kombinacija z Dj-jem. Začetek večerja ob cca 18.00h, konec zabave nebo pozno v jutro. Par je komentiral, da zna biti konec "že pred polnočjo", ampak saj vemo, kako to gre... :)

B.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Branik)

Potrebujem glasbenika za civilni in cerkveni obred ki bo 3.9.2022 na Braniku.

C.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Bled Castle)

Hi, I'm looking for a singer for my wedding ceremony at Bled Castle for the 1st of July. Ceremony starts at 5pm, guests arrive at 4.30pm. We need a few songs, but mainly the song from Etta James At Last, ti be sang, at the bride entrance. Please let me know your availability and price. Thanks Carol

A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Sežane)

Igranje/petje na poroki. Lastno ozvočenje. Animacija.

E.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Zbilje)

Pozdravljeni, za dan 13.8. 2022 potrebujeva pevca za civilni obred na lokaciji Zbilje.

I.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Blagovica)

Petje za cerkveno poroko.

N.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Tolmin)

Potrebujem manjjši band alo andambel ki bi kaj zaigral na manjši poroki in igra različno glasbo.

K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sevnica)

Pozdravljeni, zanima me petje na civilnem delu poroke. Poročiva se 7.5.2022 ob 13.00 na gradu Sevnica. Zanima me ali ste morda še prosti in cena petja na obredu. Ker sva oba ljubitelja Marka Škugorja je želja mogoče katera od njegovih skladb. Prav tako me zanima možnost in cena igranja ob kosilu (cca. 1-2 uri). Lep pozdrav, Klavdija Kovše

D.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Frankolovo)

Petje na civilnem delu poroke. Duo s kitaro.

D.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Frankolovo)

Petje na civilnem delu. Dve osebi.

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Grad Sevnica)

Pozdravljeni, zanima me petje na civilnem delu poroke. Poročiva se 7.5.2022 ob 13.00 na gradu Sevnica. Zanima me ali ste morda še prosti in cena petja na obredu. Ker sva oba ljubitelja Marka Škugorja je želja mogoče katera od njegovih skladb. Lep pozdrav, Klavdija Kovše

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Polana -Lovenjakov Dvor)

Glasbenik mora zagotovit lastno ozvocenje in light show

K.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Črna Na Koroškem)

Želim, da nekdo zapoje v cerkvi po obredu.

L. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Light show bi imela

A.Č. išče glasbenika (Petje na poroki / Soteska)

Petje pri civilnem in cerkvenem obredu

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki / PodčEtrtek)

Pozdravljeni. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje ipd... Najrajši bi videla 2 člana zasedbe... po možnosti, da je v sam nastop vključen inštrument kitara/ piano

U.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izlake)

Prprava ozvočenja, slovenski in balkan bend, animacije

G.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Jelenov Greben)

Lokacija kjer je poroka ima na voljo vso ozvočenje in potrebno za band. Light show bi bil poskrbljen s strani banda. Imeli bomo 40 gostov, od mladih do starih zato iščemo nekoga, ki bi se znal prilagoditi obem publikam. Rada bi imela mirno, romantično glasbo, hkrati pa glasbo na katero se lahko pleše do jutra.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Blato)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje, ima pripravljen program za poroko

N.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Zaželeno je, da glasbeniki sami zagotovijo ozvočenje in svetlobne efekte. Iščemo: - soliste ali duo pri uradnem delu - skupino za zabavo (ki se ji ne mudi domov :)

U.P. išče glasbenika (Petje na poroki / HišA Vin Doppler, Zgornja Kungota)

Potrebujemo nekoga ,ki bo poskrbel za spremljavo ob civilnem obredu in slavju.

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

A.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor JezeršEk)

Band ki igra vse, poudarek na jugo balkan glazbi (pop in narodna)

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radlje)

Želim, da ima ansambel svojo oznočenje in svetlobne efekte. Odlično bi bilo, če bi ansambe sestavjali vsaj 4.je člani. Želim, da imajo širok repertuar - od narodno zabavne glasbe, vse do slovenskega popa, rocka, tujih zabavnih, balkana (Ceca, Severina).

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ponikva)

Iscemo glasbeno skupino ali duo za nastop na cerkveni poroki

M.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Volcji Potok)

Potrebujem band, ki bi na poroki naredil žur ;)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / GostišČE Karavla, Podljubelj.)

Ansambel oz. skupino, ki igra tako narodno zabavno glasbo kot POP/ROCK glasbo. Skupina naj ne bo prevelika (največ 3-4). Če ima skupina lightshow še toliko bolje.

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Ruparju)

Pozdravljeni, Dne 20.05.2023 se s partnerjem poročiva. Zanima me, če ste takrat prosti in pa kakšno ponudbo in ceno imate? Zabava se bo pričela ob 18.00 uri v gostilni pri Ruparju. Glasbo bi potrebovala za približno 8 ur.

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

M.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

N.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radenci)

Potrebovali bi glasbeno skupino za petje na poročnem slavju. Želeli bi, da glasbena skupina pripravi lastno ozvočenje. Animacije ne potrebujemo. Zvrst glasbe se lahko prepleta med popularno oz. zabavno in narodnozabavno. Priporočamo se, da se vključi tako slovensko kot tudi tujo popularno glasbo. Light showa ne potrebujemo.

B.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica AjdovšČIne)

Za civilni obred potrebujeva duet, najraje kitara in dvoglasno petje, lahko pa katerikoli drug instrument. Ponudbo in repertoar nama pošljite.

D.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bresternica)

Iščeva glasbeno zasedbo 3 do 5 članov, ki igra glasbo vseh zvrsti (narodnozabavna, zabavna, dalmatinska ...), ima možnost ustvariti svetlobni efekt, izvede animacijski program za popestritev. Je pripravljena priti na Štajersko.

D.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Primus Ptuj)

Vase ozvocenje.Do 5 clanov.

Š.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Opara)

Rabila bi ansambel ali band za poroko, ki se bo odvijala v hotelu Opara (Trebnje). Želela bi, da ansambel igra raznovrstne pesmi, ker je tudi med povabljenimi več različnih generacij in s tem različne vrste okusa glede glasbe. Zaželeno je, da ansambel pripravi tudi kakšno animacijo tekom poročnega dne. Pričakujem spremljavo od doma ženina, preko celega dne, ter igranje na svatbi. od cca 12.00-2.00. Število oseb v ansamblu ali bendu ni omejeno. Ozvočenje pa naj bi pripravil ansambel ali band sam na lokaciji hotela Opara.(Trebnje)

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Žalec,)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Igranje slovenskih pesmi, slovenskih domačih, dalmatinskih, starogradskih in popularnih angleških pesmi.

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer)

Lastno ozvočenje, vsaj 3clane skupine,

S.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Kranj)

Lastno ozvočenje

A.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerknica Posestvo Društva)

Lastno ozvočenje, do 5 članov, pozitivna energija

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

K.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Se Ne Vem)

Glasbenik naj ima svoje ozvocenje in svetlobne efekte, lahko je samo 1 lahko vec. Datuma in lokacije se nimam, bo pa v letu 2023.

V.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Brdo)

Siddharta Dobra glasba Dj

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grad Pavus)

Zeliva bend ki sam poslrbibza vse kar potrebuje, konkretno stevilo clanov nama ni pomembna

E.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Leskovec Pri Krškem)

Ozvočenje da, glede ostalih stvari sva zelo odprta za vaše predloge

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Iščem skupino za poroko, ki lahko ponudi različni plesni spekter glasbe (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Lastno ozvočenje Animirati svate Dobra fešta

T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj)

Glasbenik mora imeti svojo opremo.

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Pri Maji Jamna)

Lastno ozvocenje

J.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Murska Sobota)

Lastno ozvočenje, štiri člani zasedbe.

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Želim ansambel, ki ima svoje ozvočenje in zna dvigniti razpoloženje ljudi, z bogatim animacijskim programom.

M.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Švicarija)

Da zagatovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

R.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško - Sremič (Tri Lučke D.O.O.))

Želiva si poročni band, ki igra vso glasbo (hrvaške, angleške, zabavne, rock, pop, znane, tudi kakšna balkan, tudi kakšna slovenska narodna zabavna, skratka, da je fešta). Dobro je, da vseeno nekdo vodi celoten večer in da je na tej poroki tudi predvidena kakšna igrica, smešen trenutek. Pomembno je, da povabljeni uživajo, ter da se jih motivira, da pridejo vsi na plesišče :)

V.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Svetlobni efekti, da so obvezno zabavni, da znajo pet angleske, hrvaske, slovenske.. da imajo smisel za humor, da imajo v sebi duh iger.. radi igrajo s srcem in duso.. postavijo na noge vse svate.

L.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Pozdravljeni. Želele bi, da imajo izbrani glasbeniki lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujem, da bi bili vsaj 2, 3 članov skupine.

N.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Brnik)

Zanima me cena za poročno slavje, z glasbo in nekaj animacije. 21.5.2021 lp

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ni Točno Določeno, Bo Pa Nekje Na Gorenjskem)

Pričakujem, da bo skupina igrala različne zvrsti plesne glasbe in da bo naredila dober žur.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel City Center Maribor)

Iscem band, kateri ima sirok izbor pesmi. Torej zna zapeti in zaigrati od gibonnija do klap do slovenskih,.. predvsem zelo pomembno da znajo povezovati program. Poroka je 4.9. 2021 v hotel City center Maribor Band ima lastno ozvocenje ter svetlobne efekte. Band mora imeti že izkusnje z poroko. Poroka bo urbana in moderna. Temu primeren naj bo tudi band. Hvala , lep pozdrav

N.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kidričevo Okolica)

Lastno ozvočenje, max. 3 člani...

D.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hoče)

Želim, da glasbenik sam zagotovi lastno ozvočenje itd.. Pribl. 3 člani skupine

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

V.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Žalec)

Zankma me Nino oslar, skupina falant,

R.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Band s 3-6 člani zasedbe, z lastnim ozvočenjem

T.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Za poroko, ki bo 14.8.2021 v osrednji Sloveniji iščem ansambel ali skupino s 3 ali 4 člani, ki igra narodno-zabavno in zabavno glasbo. Zaželjeno je tudi povezovanje programa in lastno ozvočenje.

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti

M.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Lastno ozvocenje

T.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Celje)

3+ članov, glasbenik priskrbi ozvočenje

M.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Celje)

Prosim za lastno ozvocenje in luci.

N.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Štanjel)

Iščemo izvajalce za petje na civilnem in cerkvenem obredu 28.8.21

A.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hiša Lisjak Na Jasi)

Glasbenik si zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Poskrbi tudi za animacijo( vzdušje).

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

19.6. poroka 45 ljudi vecinoma mladi od 30-35let na primorskem-Izola. Isceva band po moznosti s saksofonom. Nekaj znanih slovenskih in angleskih komadov, predvsem pa dalmatinske, Oliver, Gibonni in ostali.

U.Č. išče glasbenika (Petje na poroki)

Vsaj trije člani zasedbe, širok repertoar, lastno ozvočenje.

J.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Svetinje)

Iščem pevca ali pevko za petje na cerkveni poroki,najrajši iz Hrvaske

R.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Pekre)

Pozdravljeni Želela bi ansambel za abrahama . Praznovanje bi bilo nekje konec avgusta .Pričetek žura ob 16.00 za 40 ljudi pa do jutranjih ur .Želela bi vesel , razigran ansambel , z veliko smeha in skečev .Prosim za ponudbe . LP renata

S.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Skupino ki poje raznovrstno glasbo.

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Poznajo narodnozabavne in balkanske pesmj

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Po dogovoru

R.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Brezice)

Potrebujem band za poroko 15.6.2021, cca 50-60 ljudi. narodna, hrvaska, ex yu glasba mesano.. lahko tudi duo, trio itd.. zazeljen kaksen video

U.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Praznovanje 3.10.2020, od 17h naprej.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.