fb

One man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura)

One man band? Hitro povprašajte vse preverjene one man bande (harmonikaši, kitaristi, klaviatura) ter pridobite cene in ponudbe.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (one man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura))

Preverjeni glasbeniki
Slovenski express - Logotip Zlati partner
Slovenski express
4,9
(13)
Glasbena šola · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Skupina za odličen žur.
Preverjeni ponudnik Izbran že 47 krat

Opis

Smo štiričlanska zasedba, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami iz različnih nastopov kot so poroke, maturantski plesi, zabave za podjetja, veselice.... Skupina je doživela nekaj sprememb in s tem vseskozi ohranja mladostniško energijo in igrivost. Kaljenje članov v različnih zasedbah in velika glasbena kilometrina nam omogočajo potovanje skozi različne glasbene stile, od popa, rocka, disco, country-ja, slovenske popevke, jugo uspešnic, dalmatinskih, latino, narodnozabavne glasbe.... Program ki ga izvajamo je skrbno izbran in zajema večino uspešnic od 60 - tih dalje pa vse do današnjih hitov.

Reference

Zaupajo nam: Terme Zreče, Unitur, Terme Topolšica, Terme Olimia, Šolski center Velenje, Gimnazija Trbovlje, Gimnazija Ravne na Koroškem, Kovintrade, Hotel Europa Celje, Thermana Laško, Orbico, Devžej, Habit d.o.o., Kostak, Mercator, Gostilna pod Krvavcem, Gostilbna Mihovec in mnogi drugi

Kako smo drugačni

Izvajamo vse živo, izključno v živo in za žive, vsak nastop pa je kombinacija odlične glasbe, zdravega humorja in pozitivne energije.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.slovenskiexpress.com/
Storitve
Glasbena šola (Učenje harmonike, Učenje kitare (klasična, električna ali bass), Učenje bobnov), Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, One man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura), Pevci/Vokalna zasedba)
Lokacija
Šoštanj
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 4,9 od 13 uporabnikov.
Prijaznost:
[4,9]
Razmerje cena/kvaliteta:
[4,8]
Kvaliteta storitve:
[4,8]
Hitrost in odzivnost:
[4,8]
 • Anže J. 18. Feb. 2024

Vrhunski, fešta celo noč

 • Veronika K. 17. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

 • Žiga P. 07. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

 • Darinka M. 31. Jan. 2024

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

 • Andrej V. 22. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

 • Maja N. 02. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

 • Sanja V. 18. Jul. 2017

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

 • Rok F. 04. Jun. 2017

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

 • Luka G. 22. Maj. 2017

Za ohcet naredijo nor žur do jutranjih ur :-) zanje sva se odlocila predvsem zaradi raznovrsnost in kvalitete glasbe, svoj program pa popetrijo z domiselnimi igrami in zabavnimi skeči.

 • Ana F. 15. Maj. 2017

Na poroki so ustvarili super vzdušje. Zaigrali so nam use kar smo si zaželeli, od a do ž. Če je bilo potrebno so se kaj tudi na novo naučili. To jim ni predstavljajo nobene težave. Super smo se ujeli. In še danes mi svatje radi povedo kako luštno so se imeli in da toliko kot na najini poroki že dolgo niso plesali. Priporočami jih vsem, ki si želijo dobrega žura!

 • Mateja P. 11. Maj. 2017

Slovenski Express sem prvič slišala na enem praznovanju okrogle obletnice. Naredili so nor žur, bila je dobra glasba, noč plesa in smeha. Zato sva se, sedaj že z mojim možem, odločila, da nama bodo igrali na poroki. Naredili so nepozabno zabavo, Tudi svatje se radi spominjajo najine poroke, kako fino smo se imeli. iz moje strani vse pohvale.

 • Mitjaacman 07. Maj. 2017

So pravi glasbeniki ki znajo igrati tudi brez ozvočenja, kar danes nekaj velja. Za vse priložnosti.

 • Aantonio11 08. Apr. 2017

Odličen bend, poskrbi za odlično zabavo. Mi smo šli domov šele ob osmih zjutraj naslednji dan.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (one man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

One man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura) — iskanje po mestih

Pogosta vprašanja (one man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura))

Kaj pomeni one man band?

One man band pomeni da en glasbenik ali glasbenica nastopa sam in hkrati igra inštrumente. Ob sebi lahko ima več glasbil (kitaro, orglice, harmoniko, tolkalo, itd.), ki jih hkrati igra in zraven še poje.

Kaj vse je vključeno v najem one man banda?

Najem one man banda vključuje glasbeni nastop, animacijo gostov, povezovanje programa in vodenj iger in obredov (na primer met šopka na poroki). Vključeni so še razni skeči in humoristični vložki za popestritev vašega dogodka.

One man band obenem poje in igra inštrumente, ki si jih prinese s sabo, tako da ne potrebuje dodatne instrumentalne spremljave. Po dogovoru lahko sami poskrbijo še za ozvočenje in osvetlitev prostora in odra. Za popestritev uporabijo tudi svetlobne in dimne efekte. Prednost glasbenika, ki izvaja vso glasbo in spremljavo sam, je to, da ne potrebuje velikega odra.

Kakšne pesmi izvaja one man band?

Glasbeni izbor one man banda obsega zimzelene in dalmatinske pesmi, slovenske, hrvaške in tuje popevke, Yugo uspešnice, plesno glasbo, narodno-zabavno glasbo, rock, latino pesmi in še mnoge druge zvrsti. Zaplesali boste lahko ob valčku, polki in fokstrotu. Poje lahko v različnih jezikih kot so slovenski, hrvaški, angleški, italijanski, itd.

S svojim petjem in uporabo različnih glasbil lahko one man band pričara zabavno vzdušje. Glede na širok izbor pesmi lahko po dogovoru vključi tudi vaše glasbene želje.

Kakšno glasbo izvajajo harmonikaši?

Harmonikaši imajo širok glasbeni izbor za raznolike glasbene okuse. V to spadajo dalmatinske pesmi, evergreen, narodno-zabavna glasba, plesna glasba, slovenske, hrvaške in tuje popevke, Yugo uspešnice, priredbe rock, latino in pop glasbe, ljudske in umetne pesmi in še mnoge druge zvrsti. Z njimi boste lahko zaplesali ob polki, valčku in fokstrotu.

Ali harmonikaši tudi pojejo?

Ja. Najem harmonikaša za zabavo ne pomeni le instrumentalne in plesne glasbe v živo temveč vam lahko tudi zapojejo in ustvarijo dobro vzdušje. Harmonikaši se lahko združijo tudi s solo pevci, vokalnimi zasedbami in pevskimi skupinami. Najdemo jih tudi pri ansamblih. Po dogovoru se lahko združijo v duo, trio ali pa nastopajo kot one man band.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Harmonikaši bodo v svoj repertoar vključili tudi pesmi po vašem izboru. Njihov repertoar sicer že obsega širok izbor pesmi vseh zvrsti vendar se njihov glasbeni program vedno širi, so fleksibilni in ga dopolnjujejo z vašimi glasbenimi željami. Harmonikaš pogosto igra spontano in se s skladbami prilagaja vzdušju množice.

Na kakšnih dogodkih nastopajo harmonikaši?

Harmonikaši nastopajo na različnih prireditvah in prizoriščih kjer si nabirajo izkušnje in ustvarjajo dobro vzdušje in zabavo. Najdemo jih lahko na rojstnih dneh, porokah, Abrahamih, gasilskih in drugih veselicah, tekmah, obletnicah, zasebnih zabavah, na praznovanju krsta in birme, na zaključkih, novoletnih zabavah, študentskih in lokalnih zabavah, piknikih, fantovščinah in dekliščinah, kulturnih dogodkih in drugih prireditvah in zabavah.

Kaj vse vključuje najem harmonikaša?

Najem harmonikaša vključuje glasbeni nastop, animacijo gostov, pomoč pri govorih in povezovanju programa ter vodenje iger in tradicionalnih obredov (na primer na poroki met šopka, prvi ples, predaja podvezice,...). Harmonikaši vam popestrijo noč z animacijo občinstva, z različnimi skeči, šalami in humorističnimi vložki.

Svoj inštrument, harmoniko, si harmonikaš prinese s sabo tako da ne potrebuje dodatne instrumentalne spremljave. Po potrebi lahko poskrbijo še za ozvočenje in osvetlitev prostora in uporabijo svetlobne in dimne efekte.

Na kakšnih dogodkih nastopa one man band?

Glasbeniki se udeležujejo raznovrstnih dogodkov in prizorišč kjer si nabirajo izkušnje. One man band lahko najdemo na mestih kot so kavarna, restavracija, bar, plesne dvorane, terase in casinoji. Za zasebne zabave ga lahko najamete za rojstni dan, Abraham, obletnice, praznovanje krsta in birme, otvoritve, zaključke, novoletne zabave, piknike, fantovščine ali dekliščine, kulturne dogodke, veselice in druge prireditve in zabave.

Lahko ga najamete tudi za poroko in zabavo po poroki. Spremlja vas lahko tudi na cerkvenem ali civilnem obredu ob spremljavi orgel.

Katerega izvajalca naj izberem?

Za izbiro one man banda si lahko ogledate naš seznam ponudnikov glasbenih storitev.

Nekaj primerov iz naše spletne strani so Zlatko Nemec, Georg Kranjc, AART, Andrej Ficko s.p., Simon Harmonikar, One Man Band Gregor, Jernej, Brane Kač, Simon Širec, Jurij Tori in še mnogo drugih.

Katere pesmi izvajajo Yugo in Balkan glasbeniki?

Yugo in Balkan glasbeniki igrajo predvsem uspešnice in hite iz časa Jugoslavije in danes. Te pesmi so mešanica popa, rocka, balad, jazza, Etno glasbe, plesne glasbe in klasike.

Bolj znani glasbeniki nastopajo svoje avtorske pesmi z občasnimi priredbami priljubljenih skladb drugih izvajalcev. Uspešnice vključujejo slavne skupine kot so Parni Valjak, Prljavo Kazalište, Bijelo Dugme, Riblja Čorba, Crvena Jabuka, Plavi Orkestar in novejše skupine kot so Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Grupa Vigor, itd. Priljubljeni solo izvajalci so Oliver Dragojević, Toni Cetinski, Severina, Jelena Rozga, Ines Erbus, Luka Basi in še mnogo drugih.

Na kakšnih dogodkih nastopajo Yugo in Balkan glasbeniki?

Yugo in Balkan glasbenike boste najpogosteje srečali na žurih, študentskih zabavah, lokalnih zabavah, gasilskih in drugih veselicah ter na vseh zabavah kjer ustvarijo dobro vzdušje in energijo.

Najamete jih lahko za rojstni dan, obletnico, poroko, veselico, Abraham, presenečenje, privatno zabavo, piknik, kolektivno zabavo ali zaključek, plese in druge dogodke. Nastopajo tudi komercialno na televiziji in radijskih oddajah.

Yugo in Balkan glasbeniki se podajo tudi na turnejo po državi, Balkanu in drugih državah. Nastopajo tudi na mednarodnih festivalih.

Kje lahko najdem Yugo / Balkan glasbenika?

Yugo ali Balkan glasbeniki za najem in nastop na vašem dogodku lahko najdete tudi na naši spletni strani med seznamom ponudnikov glasbenih storitev.

Kar nekaj je slovenskih glasbenikov, ki so usmerjeni v Yugo in Balkan glasbo. Z njimi se lahko dogovorite glede glasbenega repertoarja in poteka zabave.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Yugo / Balkan glasbeniki nastopajo med 1 in 3 urami. Glede na tip dogodka se lahko dogovorite za daljši ali krajši program. Po navadi glasbeniki igrajo po nekaj ur skupaj v sklopih po 30, 45 ali 60 minut s pavzami.

Če gostite zasebno zabavo, rojstni dan, poroko, obletnico ali drugo zabavo, ki se lahko zavleče v jutranje ure, se lahko dogovorite za neomejen čas nastopa ali pa dogovorjen čas z možnostjo podaljšanja.

Kakšne skladbe izvajajo kitaristi?

Kitaristi imajo širok repertoar za raznolike glasbene okuse. Med njimi so pop, rock, latino, dalmatinske in evergreen pesmi, narodno-zabavna glasba, plesna glasba, Yugo uspešnice, priredbe slovenskih, hrvaških in tujih popevk, ljudske pesmi, balade, itd.

Bolj priljubljeni in znani kitaristi igrajo tudi avtorske pesmi in občasno priredbe znanih hitov slovenskih skupin kot so Big Foot Mama, Mi2, Siddartha, Dan D in skladbe tujih izvajalcev med katere sodijo Bruno Mars, Ed Sheeran, Jason Mraz in drugih.

Na katerih dogodkih nastopajo kitaristi?

Kitaristi nastopajo na različnih prireditvah in prizoriščih kjer si nabirajo izkušnje in ustvarjajo dobro vzdušje in zabavo. Najamete jih lahko za rojstne dni, poroke, obletnice, Abraham, veselice, piknike, praznovanja, zaključke, študentske in lokalne zabave. Kitaristi igrajo tudi na kulturnih dogodkih, otvoritvah, sprejemih, podelitvah in proslavah.

Nastopajo lahko tudi v barih, restavracijah, casinojih, terasah, kavarnah, galerijah in muzejih. Imajo samostojne koncerte in turneje po Sloveniji in sosednjih državah. Kitaristi se udeležujejo slovenskih in mednarodnih tekmovanj in festivalov, najdemo pa jih lahko tudi na samostojnih nastopih na ulicah.

Ima kitarist vokalno spremljavo?

Odvisno od dogodka in dogovora z naročnikom. Če kitarist igra na klasičnem koncertu ali prireditvi je možno, da nastopajo samo instrumentalno.

Kakorkoli, najpogosteje so kitaristi le instrumentalna spremljava vokalistu / pevcu. Akustičen nastop je vrsta nastopa kjer sta samo vokal in kitara, kitarist pa lahko tudi sam obenem poje in igra glasbilo.

Kitarist se lahko združi z različnimi solo izvajalci, skupinami in vokalnimi zasedbami. Po dogovoru se združi v duo, trio, v skupino, band, ansambel ali pa nastopa kot one man band.

Kakšne skladbe izvajajo pihalne zasedbe?

Pihalne zasedbe izvajajo predvsem klasično glasbo slovenskih in tujih skladateljev iz različnih časovnih obdobij. Zaigrajo tudi interpretacije znanih slovenskih in tujih popevk in uspešnic.

Kateri inštrumenti sestavljajo pihalno zasedbo?

Pihalne zasedbe so sestavljene iz pihal kot so piščali, flavte, oboe, klarineti, saksofoni in fagoti.

Pihala pogosto najdemo v godbah in kot del orkestra. Združijo se lahko v pihalni ali pihalno-trobilni kvintet (flavta, oboa, fagot, klarinet, rog).

Na kakšnih dogodkih nastopajo pihalne zasedbe?

Pihalne zasedbe igrajo na različnih otvoritvah, sprejemih, slavnostih, podelitvah in kulturno umetniških prireditvah. Po želji jih lahko najamete tudi za rojstni dan, Abraham, poroko, presenečenje ali drug dogodek.

Kakšno glasbo izvajajo pianisti?

Pianisti izvajajo različne zvrsti glasbe kot so blues, R&B, jazz, razpoloženjska glasba, rock, pop, poročne koračnice in pesmi, narodne pesmi, ljudske in umetne pesmi, balade, evergreen in dalmatinske pesmi, priredbe in aranžmaje opernih pesmi, muzikalov in filmske glasbe ter klasiko.

Repertoar pianistov obsega tudi slovenske, hrvaške in svetovne popevke in uspešnice, ki so prilagojene klaviaturi. Ti hiti se vrstijo od 60ih, 70ih, 80ih in do danes ter vključujejo Frank Sinatro, The Beatles, Abba, Cole Porter in druge popularne izvajalce. Izvajajo tudi svoje originalne avtorske skladbe.

Na uradnih prireditvah in koncertih igrajo pianisti predvsem klasične pesmi svetovno znanih skladateljev iz različnih obdobij. Med te skladatelje spadajo Franz Liszt, Chopin, Mozart, Beethoven, Schubert in drugi. Izvajajo tudi skladbe novejših, modernejših in mlajših skladateljev.

Ali pianisti tudi pojejo?

Če pianist poje ali ne je odvisno od tipa dogodka. Ko govorimo o klasičnih, akademskih pianistih, ti nastopajo samo instrumentalno.

Za zasebne dogodke ali komercialne nastope so lahko pianisti obenem tudi izvajalci skladbe in pevci. Tak nastop se imenuje akustični nastop v živo z vokalom in klavirjem. Pianist se lahko tudi združi z različnimi solo izvajalci in vokalisti ter igra kot njihova glasbena spremljava.

Na kakšnih dogodkih nastopajo pianisti?

Pianisti lahko nastopajo na javnih in zasebnih dogodkih. Igrajo predvsem v koncertnih dvoranah (Cankarjev dom, Slovenska filharmonija), na otvoritvah, sprejemih, podelitvah, kulturnih prireditvah in proslavah ter v galerijah in muzejih. Sodelujejo tudi na slovenskih in mednarodnih festivalih in tekmovanjih.

Najamete jih lahko za rojstni dan, poroko, obletnico, pogostitev, piknik, plese ter novoletne in božične zabave. Nastopajo lahko tudi v barih, restavracijah, casinojih, terasah in kavarnah.

Pianisti so lahko z vami tudi na poročni dan. Spremljajo vas na civilnem ali cerkvenem programu z igranjem instrumentalne glasbe. Z vami so lahko tudi med slikanjem, aperitivom, med prihodom svatov in mladoporočenca in na zabavi po poroki.

Je program točno določen ali lahko stranka doda pesmi?

Pianisti imajo širok repertoar in veliko izkušenj tako da so fleksibilni glede dodajanja pesmi. Za vaš dogodek ali prireditev lahko z vami izberejo in uskladijo glasbeni izbor tako da bo ustrezal vzdušju dogodka.

Kakšne vrste solistov poznamo v Sloveniji?

Solo glasbeni izvajalci so lahko pevci, glasbeniki ali instrumentalisti.

Solo pevci po navadi nastopajo sami, v živo, z glasbeno spremljavo. Spremljava je lahko pred posneta glasba ali bend v živo, ki ni del solistove zasedbe in ga samo spremlja. Instrumentalisti so glasbeniki, ki igrajo en inštrument. Igrajo ga lahko v sklopu skupine, ko imajo solo trenutek med nastopanjem, ali pa sami kot solisti nastopajo na koncertih, prireditvah, proslavah in drugih dogodkih

Kakšne pesmi izvajajo solo glasbeni izvajalci?

Solo glasbeni izvajalci nastopajo s priredbami slovenskih, hrvaških in svetovno znanih uspešnic. Glasbena zvrst se giblje vse od rocka, popa, jazza, R'n'B, blues, narodno-zabavne glasbe do plesne glasbe, country, folka, dalmatinske glasbe, evergreen, ex-yugo, slovenske popevke, polke, valčkov, balad, itd.

Solisti so lahko tudi imitatorji slovenskih in tujih pevcev kot so Helena Blagne, Alfi Nipič, Elvis Presley, Madonna, Michael Jackson in drugi. To pomeni, da poskušajo zapeti njihove pesmi na isti način kot originalni pevci ter se oblečejo v stil te osebe.

Bolj znani in priljubljeni solo izvajalci igrajo samo svoje lastne avtorske pesmi z občasnimi priredbami slovenskih, hrvaških in tujih hitov.

Na kakšnih dogodkih nastopajo solo glasbeni izvajalci?

Solo glasbeni izvajalci lahko nastopajo na javnih in zasebnih dogodkih. Nastopajo na slavnostnih prireditvah, proslavah, kulturnih prireditvah, sprejemih in otvoritvah. Najamete jih lahko tudi za rojstni dan, obletnico, piknik, poroko, presenečenje, zaključke, plese, gasilske in druge veselice, kolektivne zabave, študentske in lokalne zabave ter druge dogodke.

Solisti se udeležujejo tudi tekmovanj in festivalov. Nastopajo lahko komercialno na televiziji in raznovrstnih javnih dogodkih. Tipično imajo tudi lastne koncerte in se podajo na turnejo po slovenskih mestih ali v tujino (Hrvaška, Italija, Avstrija, Nemčija,..).

Kako dolgo traja solo glasbeni nastop?

Solo glasbeni nastop po navadi traja 1-3 ure in je odvisen od narave dogodka in dogovora z organizatorjem. Uraden koncert solo izvajalca traja med 1 in 2 urami z vmesno pavzo.

Glede na tip dogodka (koncert, veselica, piknik, zasebna zabava) se organizira krajši ali daljši program in tako prilagodi repertoar solista. Če zabava traja celo noč se lahko dogovorite za celovečerni program z neomejenim časom, možnostjo podaljšanja časa nastopa ali pa vas solist spremlja skozi celoten dan (na primer na poroki).

Ali solo izvajalci sprejemajo glasbene želje?

Načeloma solo glasbeni izvajalci sprejemajo glasbene želje, če so te dogovorjene vnaprej. Tako si lahko pripravi repertoar in se drži programa na dogodku. Najboljše je, da se pred koncertom pozanimate pri željenem pevcu ali njihovi agenciji glede njihovega programa in fleksibilnosti.

Ima solist svojo instrumentalno spremljavo?

Izvajalci imajo na svojem solo glasbenem nastopu več možnosti za instrumentalno spremljavo. Ta je lahko v stilu 'playback', spremljevalne posnete glasbe, živega benda, ki služi samo kot spremljavo, ali pa solist igra sam svoj inštrument. Po navadi je to kitara, klaviatura, harmonika, flavta ali violina.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Vaše zadovoljstvo z opravljeno storitvijo:
Vaša skupna ocena:5

 • Mersudin G. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 25. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Boljše nemore bit top top vsi gosti pozitivno navdušeni res priporočam Nataša in Saša še enkrat hvala

 • Sandra N. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 19. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Top nastop z odlično energijo in profesionalno izvedbo. Že dolgo nismo slišali toliko dobrih tujih in domačih uspešnic na enem mestu...Še tako zahtevnega poslušalca spravijo na plesišče in prebudijo nostalgijo, ki požene kri po žilah. Definitivno priporočam. 👍

Super DJ, priporocam vsem. Drzi se dogovora, uposteval je vse glasbene zelje, se sproti prilagajal vsem povabljencem in na koncu vrtel glasbo dlje kot sva bila zmenjena. Naslednjic bi sigurno spet vzela njega!

 • Boštjan O. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 01. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Korektno oddelano, zelo odzivni, prijazni..

Vrhunski, fešta celo noč

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

 • Marjan O. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 11. Feb. 2024

Vse je bilo VRHUNSKO!

 • Pavel D. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 11. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Super, velik izbor pesmi, naredijo pravi žur

Super DJ, ustrežljiv in prilagodljiv.

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

Super iskusnja, priporocam izvajalca!

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

Odličen ansambel, ki je našim gostom pričaral čudovito silvestrovanje. Dobro vzdušje in pozitivna energija vse do jutranjih ur. Ansambel Pika Si toplo priporočamo. Prijazen pozdrav iz Term Paradiso.

 • Mojca K. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 10. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Naša družba je bila nad duom Revival's pozitivno presenečena. Dva top vokala, vrhunska izvedba in izbira repertoarja domačih ter svetovnih uspešnic. Izpolnila sta številne želje in se prilagodila gostom. Zabava je bila fenomenalna.

 • Tanja E. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 05. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

The Revival's, bili ste fantastični. Plesišče je bilo nenehno polno in vzdušje je bilo enkratno. Odličen izbor pesmi, za vsakogar nekaj. Še se bomo srečali!

Žan je skrbel za glasbo na predbožični zabavi našega podjetja. Vse je bilo skladno z dogovorom (roki, oprema), prav tako je cel večer uspešno prilagajal glasbo razpoloženju na zabavi. Priporočam :).

Žan je bil zelo odziven, prilagodljiv, prijazen, upošteval je naše želje, dobro je vrtel glasbo, imel je dobro opremo, celo zapel je z nami. Skratka vse super in priporočam. Alenka

 • Dani S. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 03. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Fešta zagotovljena

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

Vse je bilo dobro, kar tako naprej...

 • Alenka K. je ocenil/a glasbenika Ansambel Pika Si 01. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Odličen ansambel, ki poskrbi za dobro voljo in odlično glasbo od prve minute do zadnje sekunde. Hvala vam za prijetno praznovanje na Sladkem vrhu.

Izvrstno igranje in povezovanje na najini poroki. Priporočava!

Odlična glasba in animacija na poroki ter nepozaben žur.

S partnerjem sva bila zelo zadovoljna z nastopom, animacijo, igranjem in vsem kar je šlo zraven. Definitivno priporočava vsem :)

 • Mateja P. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 21. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super

 • Jozef Z. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 13. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo OK

Popgaraž band:odlični glasbeniki

 • Ingrid K. je ocenil/a glasbenika Duo Efekt 13. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Super žur sta naredila. Imeli smo se odlično. Smo se naplesali, na zabavali. Upoštevala sta vse najine želje in se nam prilagodila, kar smo želeli in se dogovorili in gostom in njihovim željam ter trenutnemu razpoloženju in dogajanju na žuru. Slavko je zelo odziven, odgovoril nam je na vsako vprašanje, na vsak klic in SMS. Vsi smo in so bili zelo navdušeni. Priporočam.

Super muzika, super izvedba. Na obredu smo jokali, ganjena zaradi glasbe, na zabavi pa kar nismo mogli s plesišča.

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

 • Mojca C. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 29. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Super fanta, točna, zanesljiva, igrala še več kot smo se sprva dogovorili. Izbor glasbe super (narodno zabavna, zabavna, dalmatinska, sirtaki, rokenrol). Ozvočenje in svetlobni efekti v redu. Zadovoljni!!!

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Za skupino sva se z možem odločila po priporočilu prijateljev. Skrbelo naju je manjše število gostov, ampak je vse skupaj izpadlo nepozabno. Želela sva tujo glasbo z največjimi svetovnimi hiti in točno to tudi dobila. Pesem za otvoritveni poročni ples je bila izvedena prečudovito in skupaj s svetlobnimi efekti je bilo čarobno. Zabava je bila fenomenalna, vsi gostje navdušeni.
100% priporočam!

Njihov nastop je presegel naša pričakovanja, saj so se prilagodili našim željam in se držali vseh dogovorov. Raznolik repertoar, perfektni glasovi in odlična energija so zvabili na plesišče tako mlajše kot starejše goste. Takoj bi jih ponovno rezervirali.

Obupno sva iskala primeren bend za našo poroko in zelo sva vesela, da smo naleteli na vas. Zelo prijeten zasedba z odličnimi glasbeniki...Vsi so bili navdušeni. Ta bend toplo priporočam vsem.

Z vami smo praznovali 40-letnico mojega moža. 80 gostov vseh starosti je plesalo za šankom, na terasi in na plesišču ter zraven pelo. Razpoloženje je bilo vrhunsko. Vsekakor priporočam.

The Revival's smo izbrali za praznovanje Abrahama. Igrali so različne stile glasbe, tako da se je našlo za vsakogar nekaj. Plesali so tudi najbolj sramežljivi in vsi gostje so bili navdušeni. Profesionalni, ustrežljivi in prilagodljivi.
Z vzdušjem so naredili naše praznovanje nepozabno, zato verjamem, da se bomo še srečali.

Pozdravljeni,
še enkrat hvala za vašo predanost na naši poroki: nemotena rezervacija, naše posebne zahteve za glasbeno ozadje v cerkvi, nastop zvečer...simply sensational!!!!! Vsi so bili navdušeni (tu je nekaj citatov) "Tudi jaz hočem ta bend za svojo rojstnodnevno zabavo"....."Z veseljem bi samo sedel tam in poslušal skupino"...."Nemško, angleško, italijansko in celo v španščini znajo peti"... Hvala in tako naprej.

Tako v cerkvi kot zvečer ste bili odlični!
Ustvarili ste nepozabno vzdušje in vaša unplugged seansa na koncu je bila fantastična!
Najlepša hvala za odlično izvedbo :)
Upamo, da vas bomo kmalu spet videli in slišali.

Vsem zainteresiranim: Najin poročni dan
sva načrtovala zelo podrobno in pri izbiri benda sva bila zelo kritična. Naša odločitev je bila pravilna....Skupino THE REVIVAL'S vam lahko samo priporočamo :)

Skupina THE REVIVAL'S je igrala na naši gala večerji na konferenci v Seefeldu na Tirolskem 13. decembra 2019, in bilo je preprosto odlično! Odlična skupina z dobro izbranim programom in top vokali. Vsi gostje so bili navdušeni in prav nihče ni obsedel za mizo :) Vsi udeleženci konference (iz več kot 20 držav sveta) in gostje so se na plesišču zabavali do konca. Bilo je točno to, kar smo želeli za slavnostno večerjo na konferenci.

The REVIVAL's je zelo profesionalna glasbena skupina na najvišji ravni! Hvala za vse!

Absolutno priporočilo.

Priv. Doz. Dr. Ira Skvortsova, Medicinska univerza v Innsbrucku, predsednica konference

Ste odlična skupina! Glasbeno vrhunski in zelo prilagodljivi.
Vsi gostje so bill navdušeni nad vami :)
Vsekakor vas bomo priporočili naprej in upam, da se še kdaj vidimo. HVALA!

Studio Reverb je profi na svojem področju in hitro odziven. Vsi so bili zadovoljni, navdušeni nad njim. Izjemno priporočam!

 • Pia M. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 12. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Izvrstna sta! Sta zelo prilagodljiva in odzivna, hkrati pa tudi zelo dobra glasbenika in humorista. Tudi med pavzami ni dolgcasa ob njima. Uglavnem same pohvale.

Vse je bilo opravljeno korektno. Izvedba glasbe in ozvočenje sta bila zelo kvalitetna. Zelo sem zadovoljna z točnostjo in odzivnostjo glede dogovorov za nastop. Vsekakor priporočam.

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

 • Daniel V. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 04. Maj. 2022
 • Preverjena ocena

Fanta prišla (še predhodno) kot dogovorjeno, se uštimala, potem pa žur :) Odlična sta - prijazna, domača, za štose, igrata izvrstno, od vokala do inštrumentalno super!!! Smo bili zelo zelo zadovoljni, priporočamo!!

Odlična,, korektna, zabavna. Priporočam!

Zakon je bilo. Svetovno fešto sta nardila. Žurka 1A. Odlična sta. Fenomenalna...Čestitke...priporočam

Super sta bila oba, muzika super nastop in skeci, igre pri meni sta bila že dvakrat vedno smo bili zelo zadovoljni in tako tudi naša družba pri nam bosta še sigurno igrala

Vedno poskrbijo za dobro zabavo.

Vedno naredita pravo fešto ...🤠🎷🎷🎺🎹

Nikoli nisva bila razočarana. Mojstra obvladata.

Zelo smo bili zadovoljni z njima sta super fanta zelo dobra glasba z humorjem priporočam vsakemu,ki išče dobro glasbo za poroko ,rojstne dneve ali privat zabavo.

Priporočam vsem res topp

 • David F. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 05. Mar. 2022
 • Preverjena ocena

Super fešto naredita.

Super. Priporočam😁

 • Aleksandra F. je ocenil/a glasbenika Duo Veseljaka 05. Mar. 2022

Super sta. Upam, da se knalu srecamo na kaki festi

Fanta sta zelo prijazna, zabavna, zelo lepo igrata in pojeta vse kar si zaželiš.

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

Kvalitetna izvedba izbranega programa. Prilagajanje družbi, skratka odlične zabave👍

 • Marjana D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Jaz zelo tadovoljna, sem na njegovih spilih prisotna ze vec kot 10 let, se nikoli razocarana. Ko sem praznovala osebni praznik mi je spilal je naredil zur do jutranjih ur. Priporocam vam ga, vem da neboste razocarani. Hvala Georg, da si. Lp

Top izvajalec, tako pianist kot oseba. Primeren tako za zasebne kot javne prireditve. Ima oba adulta v rokavu - kakovost in empatijo, torej Izjemen občutek za glasbo in ljudi. Odlično zveni kot zvočna kulisa ali pa kot protagonist, ki drži družbo gor do konca. Popolnoma profesionalen od dogovora do zaključka posla. Komurkoli sem ga priporočila, je bil zelo zadovoljen in ga je priporočil naprej.

 • Vladka A. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo zabaven in prijazen, rezveseljeval nas je do konca in še naprej. Toplo priporočam in ob priliki bomo spet plesali na njegove takte.

 • Jerneja R. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo dobra ponudba,bili smo zelo zadovoljni!

Zelo zadovoljen ! Nimam pripomb

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

Ansanbel sva najela za poročno slavje. Bili so hitro odzivni, so finančno zelo ugodni, poleg tega pa kvalitetno opravijo svoje delo. Velikokrat se na poročnih slavjih zgodi, da ima ansambel veliko "igric", Ansambel Kerlci so imeli točno toliko in točno tiste igrice, za katere smo se dogovorili. Poleg tega so imeli minimalno pavze (toliko, da so pojedli večerjo). Svatje so bili praktično konstantno na plesišču, kar je na poročnem slavju najbolj pomembno. Mnenje večino svatov: "kje sta našla ta ansambel, supes so bili"!
Ansambel bi toplo priporočila vsem, ki iščete skupino za poročno slavje. Če bi še enkrat izbirala, bi definitivno izbrala isto!

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Jasna je ocenil/a glasbenika Ansambel Kerlci 02. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Kerlci so nama igrali na poroki. Z nami so bili skozi cel dan. Bili so odlični. Igrali so ves čas, razvlične zvrsti glasbe in bili so profesionalni. Znali so se zabavati, družiti s svati in na drugi strani bili strokovni in profesionalni. Upoštevali so vse najine želje in se na njih izvrstno pripravili.
PRIPOROČAM!!!

Pripravili so super poročno zabavo, imajo zelo raznolik repertuar (narodno zabavna, domača in tuja, starejše,moderne,rock,pop... skratka res širok nabor,pa še kako po osebni želji se naučijo.). Na predhodnem sestanku smo se dogovorili podrobnosti pri čemer so upoštevali najine želje in potrebe. Vzdušje je bilo odlično, kakovost izvedbe tudi. V kolikor bi se ponovno odločala bi absolutno spet izbrala Kerlce.

 • Jani D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 21. Nov. 2018
 • Preverjena ocena

Je človek na mestu,kar se dogovoriš,to dobiš,korekten,takega glasbenika si na svoji fešti lahko samo želiš....hvala George

Glasba s srcem!

Kerlci so nama igrali na poročni svatbi- zabava je potekala celo noč. Igrali so tudi zunaj, pred gostilno, že takoj ko smo prispeli. Izjemno so se potrudili, med odmori so celo pripravili nenadno glasbeno željo. Bi jih znova najela. Kvalitetni, prilagodljivi, brez "poceni šal", profesionalni. Toplo priporočam.

Vrhunski ansambel, zurali smo do jutra. So zelo dostopni in vse se da zmenit, tudi kaksne zelje za komade. Priporocam.

Dober vokal.

Same pohvale, res, kapo dol. Ugodno in izvrstno. Prilagodijo se željam, pridejo, kamor sva želela in res znajo z ljudmi.

.....................................................................................

Nimam pripomb in sugestij. Samo tako naprej.

Zelo kvalitetno speljan vecer na nasi prireditvi.
Pester nabor glasbe odigran na visokem nivoju in dobra volja cel vecer.
Bravo.

Vse je bilo dobro

Dobro je vse.

super,tocno,smesno

Dobra glasbena skupina, ki poleg petna z komedijanskih nastopom popestrijo vsako zabavo

Vse je odlicno

dobri in kvalitetni lasbeniki

Super,odlicen ansambel....poln dobre,pozitivne volje,znajo narediti festo kot se rece. Z eno besedo NAJBOLJSI :) Le tako naprej fantje in dekle :) Priporocam

Sproščenost, tudi program za otroke. Izbira glasbe za široko množico.

Več kot enkratna ponudba ter izkušnja...
Toplo priporočam...

Zelo dober ansambel. Igral nama je na poroki. Upoštevali so najine želje, družbo držali do jutra, najini svatje so naju spraševali kje sva jih našla, kako so dobri.

Bili smo zelo zadovoljni

Bili so super,družbo držali celo noč pokonci in naredili res super nepozabno zabavo. Definitivno priporočamo!

Izpolnijo in ne samo to...presežejo vsa pričakovanja. Super so...saml v tem tempu naprej!

Odlična energija, pester repertoar, glasba v celoti izvedena v živo... skratka super ansambel!

Vrhunska izvedba vseh pesmi, pestrost repertoarja igranega na veliko število instrumentov. Fantje in dekleti so se res potrudili in nam na poroki pripravili izjemen žur. Igre in animacije so bile zabavne, polne smeha. Kerlce bom definitivno priporočala svojim prijateljem.

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.