fb

DJ (za poroke, zabave, rojstni dan)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - dj (za poroke, zabave, rojstni dan) ter pridobite cene in ponudbe.

260.042
povpraševanj strank
9.230
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (dj (za poroke, zabave, rojstni dan))

Preverjeni glasbeniki
DJ Dady - Logotip
DJ Dady
5,0
(1)
Glasbeni nastopi · Ozvočenje in razsvetljava prireditev
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Najboljša zabava za vse generacije že od leta 1986.
Preverjeni ponudnik Izbran že 11 krat

Opis

DJ Dady - idealna izbira za vašo poročno, rojstno dnevno ali poslovno zabavo že od leta 1986.

Nudim tudi profesionalno ozvočenje in osvetlitev.

Zaradi mojih 36 let izkušenj, sem pridobil izjemen občutek za različne generacije in to je pokazal tudi radio Aktual, kjer sem prevzel glasbeno uredništvo in pripomogel k povečanju števila poslušalcev s 35.000 na 208.000 (od 2013 do 2017).

Ko gre za organizacijo dogodka, je pomembno, da ne zaupate najpomembnejšega dneva vašega življenja (izključno) najcenejšemu ponudniku. Pri meni boste dobili vrhunske storitve po konkurenčnih cenah.

Če načrtujete dogodek, za katerega želite, da v vašem spominu ostane kot nepozabna noč, polna odlične zabave, potem ne oklevajte in me kontaktirajte. Skupaj bomo ustvarili nepozabno zabavo za vas in vaše bližnje!

Reference

 • Mnogo rojstnodnevnih in poslovnih zabav, porok in gostovanj po diskotekah ter klubih.
 • Rojstnodnevna zabava (40 RD) Heather Mills (sedaj bivša žena paul Mc Cartney-ja , tedaj še poročena (Bohinj 2007), Rotary Club Bled (2008), City park Ljubljana (2007), Špar Zagorje, Phillip Morris Slovenija, 10 Rojstni dan (RD) Mc Donalds Slovenija, Sportina (Ljubljana), Sea Way Bled, Občina Radovljica, El Tec Mulej Bled, Hotel Zlatorog Bohinj, Parfumerije Limoni, Sten Time Slovenija, Avtohiša Malgaj Ljubljana (Renault in Seat), Pnevmatic center Sitar Kamnik, A Cosmos BMW Ljubljana, Avtoprevozništvo Ažman Lesce, Fitnes in aerobic center Sportclub Kodeljevo, Slo Watch Slovenija, Učiteljski zbor SŠ Kamnik, Carinska uprava R Slovenije, Otvoritev in zaključek smučarske sezone San martino di castroza, Andalo, Nasfield, Val Thorens ter še mnogo zadovoljnih strank.
 • Sodelovanje v videospotih, glasbeni urednik na radiu Aktual, lastna radijska oddaja ‘’60-90’’ z Dj Dady-jem, predvajana na različnih radijskih postajah

Kako smo drugačni

DJ, animator, voditelj prireditev ter fotograf zabave v eni osebi. 100% zanesljiv, profesionalen, prilagodljiv ter zabaven.
Za seboj imam preko 3.300 zabav

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina), Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Ozvočenje)
Lokacija
Ulica 28. maja 69, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Andrej P. 16. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (dj (za poroke, zabave, rojstni dan)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (dj (za poroke, zabave, rojstni dan))

Kakšne vrste DJ-jev poznamo?

DJ-ji se razlikujejo glede na zvrst glasbe, ki jo predvajajo ali pa glede na tipe dogodkov na katerih nastopajo.

Glede na glasbo, ki jo izvajajo se delijo na house, pop/rock, popularne, elektronske, alternativne, oldies in Yugo / Balkan. Poznamo tudi poročne DJ-je, rojstnodnevne, mobilne, DJ-je za žur, karaoke in ostale dogodke.

DJ za poroko ali poročni band ali anasambel (prednosti, slabosti)?

Najetje poročnega DJ-ja, se izkaže v več prednostih, predvsem v številu, saj večino glasbenih skupin nastopa v dvojicah ali večjih skupinah, DJ za poroko pa poskrbi za celotno zabavo sam. Tako posledično prihranite prostor, ki bi ga sicer porabili za oder ansambla/skupine in tudi denar.

Ena največjih ugodnosti DJ-ja na poročnem slavju je ta, da s svojim širokim izborom skladb, nenehno prilagaja glasbo in ustvari dinamično atmosfero v trenutku na potrebe in želja gostov. Tako vam je zagotovljena konstantna zabava brez prekinitev. Z uresničevanjem glasbenih želja so ansambli / skupine zelo omejene na svoj izbor skladb. DJ za poroko te težave nima.

Koliko stane DJ za poroko (cena) in kaj vse zajema?

Kakšna bo cena, je odvisno od vaših želja in izbranih storitev pri najetem DJ-ju, okvirno pa se cene najema gibljejo od 500€ dalje. V ceno je vključeno oskrba s kakovostnimi zvočnimi sistemi in elektronsko opremo. Poleg oskrbe z elektroniko, bo DJ za poroko poskrbel za tekoče sledenje časovnemu sporedu in sodeloval tudi kot napovedovalec dogodkov oz. kot voditelj zabave (prvi ples, razrez torte).

Nekateri ponudniki, ki kot poročni DJ ne želijo voditi, imajo tudi možnost najema animatorja oz. MC-ja, ki ob DJ-ju skrbi za še večje vzdušje in imajo tudi pripravljen program različnih iger in zabavnih aktivnosti.

Ali nudi DJ za poroke tudi svetlobne efekte, animacijo in ozvočenje?

Pod dodatne storitve nekateri DJ-ji za poroke ponujajo tudi razsvetljavo prostora, z uporabo brezhibnih svetlobnih sistemov, žarometov in ostalih vizualnih efektov, ki popestrijo zabavo.

Poročni DJ-ji ponujajo tudi možnost uporabe mikrofona za karaoke, zraven pa video projekcije z besedili. Nekateri so tudi specializirani v animacije in grafike, ki prostoru dodajo še večjo atrakcijo in energijo.

Kaj se zgodi, če ima DJ na poroki tehnične težave?

Za nemoteno načrtovanje, bo poročni DJ že bil pripravljen na nepredvidljive dogodke. DJ bo dovolj zgodaj pred dogodkom poskrbel, da preveri da vse deluje brezhibno. Če že med postopkom nastavitve opazi kakršnokoli težavo bo obvestil upravitelja, zraven pa poskrbel tudi za varnostne sisteme in rezervne dele v primeru večjih tehničnih težav.

Pomembno je le, da DJ-ju na poroki zagotovite varno mesto, ki zavaruje opremo pred dežjem. Seveda pa se pred vsem tem posvetujete z vašim izbranim poročnim DJ-jem, o tem kako so opremljeni za nepredvidene primere.

Ali lahko vnaprej slišiva poročni glasbeni miks DJ-ja za poroko?

Na prvem srečanju, si z DJ-jem izmenjajte čim več informacij o vašem glasbenem okusu in željah, priporočamo tudi, da si vnaprej pripravite spisek skladb iz različnih žanrov, da vam tako lahko DJ vnaprej pripravi glasbeni izbor še pred samim dogodkom.

Obrnite se na poročnega DJ-ja dovolj zgodaj, da si tako zagotovite rezervacijo datuma in da DJ-ju omogočite dovolj časa za pripravo in uskladitev k vašim željam.

Kakšno glasbo izvaja DJ za poroke?

DJ na poroki se prilagaja občinstvu in igra glasbo, ki ustvari dobro vzdušje. Vrti predvsem miks slovenskih, hrvaških in tujih hitov iz različnih desetletij.

Med različne glasbene zvrsti, ki jih lahko slišimo na poroki, spadajo pop, rock, zabavna glasba, plesna in narodno-zabavna glasba, stari rock, dalmatinske in evergreen pesmi, popularna komercialna glasba in hiti 60-90ih let. Zasledimo tudi veliko elektronskih žanrov glasbe kot so house, dance, techno in club glasba.

Zaplesali boste lahko ob polki in klasičnih hitih popevk iz Slovenije in tujih držav.

Ali poročni DJ sprejema glasbene želje?

Ja. Poročni DJ se bo z vami predhodno dogovoril glede vašega glasbenega okusa in glasbenih želj. Je fleksibilen in upošteva tudi glasbene želje skozi celoten večer.

Kako dolgo nastopa DJ na poroki?

DJ za poroke vas lahko spremlja skozi celotno poročno večerjo in zabavo po poroki. Po navadi glasbeni nastop traja 2-5 ur vendar se lahko dogovorite za daljši program (celovečerni z možnostjo podaljšanja) in zabavo do jutranjih ur.

Kaj vse nudi DJ za poroke?

DJ za poroke vam lahko nudi celotno organizacijo dogodka od osvetljave do opreme.

Večina jih ima lastno opremo s katero izvajajo program nastopanja. Uredijo tudi za ozvočenje in dodatne tonske ali svetlobne tehnike. Na poroki lahko poskrbijo še za osvetljavo ter različne dimne in svetlobne efekte.

Kot nastopajoč je poročni DJ po navadi tudi voditelj in povezovalec programa, animator gostov, voditelj različnih iger in tradicionalnih obredov (met šopka, rezanje torte, predaja podvezice, prvi ples).

Si poročni DJ sam priskrbi opremo?

Ja. DJ ima za poroke svojo opremo s katero nastopa. To vključuje tonsko in svetlobno opremo, mešalno mizo, zvočnike, kable in mikrofon.

Katerega DJ-ja naj izberem?

Za vašo poroko lahko izberete poročnega DJ-ja iz našega seznama glasbenih ponudnikov.

Nekaj DJ-jev iz naše spletne strani je DJ Vidy, DJ Tito, djpodgy, DJ Popi, DJ AS, DJ Mrky & Andreja, DJ DADY, Levis DJ, DJ Pyth, DJ DARMAR, DJ Yoco, DJ Marac, DJ Jercho in še mnogo drugih.

Kakšno glasbo izvajajo?

DJ-ji se prilagajajo množici, izpolnjujejo glasbene želje in večinoma izvajajo miks hitov iz različnih desetletij. Med različne glasbene zvrsti, ki jih lahko slišimo od DJ-ja spadajo pop, rock, funk, jazz, lounge, R&B, zabavna glasba, plesna, narodno-zabavna, stari rock, dalmatinske in evergreen pesmi, komercialna glasba in hiti 60 - 90ih let. Od njih lahko slišimo tudi polko in slovenske, hrvaške in tuje popevke.

Posebnost DJ-ev je predvsem to, da izvajajo veliko elektronskih žanrov glasbe kot so house, dance, techno in club glasba.

Na kakšnih dogodkih igra DJ?

Na različnih javnih in zasebnih dogodkih. Slišimo jih lahko v klubih, diskotekah, casinojih, restavracijah, kavarnah, terasah, hotelih, lokalih, smučiščih in kopališčih. DJ nastopa na koncertih, veselicah, festivalih, lokalnih in študentskih zabavah in na otvoritvah.

Za zasebno zabavo ga lahko najamete za rojstni dan, poroko, obletnico, Abraham, piknike, zaključne zabave, plese (maturantski ples, valeta, dobrodelni ples), poslovne in športne dogodke, tekme, fantovščine in dekliščine in službeno zabavo. Nastopa tudi na radiu kot voditelj in mešalec glasbe.

Kako dolgo traja nastop?

Glasbeni nastop po navadi traja od 2-5 ur odvisno od narave dogodka in dogovora z organizatorjem. Po navadi ima DJ določen čas igranja, na primer v klubu, po nekaj ur skupaj z občasno pavzo.

Glede na tip dogodka (veselica, klub, poroka) se organizira krajši ali daljši program. Če zabava traja celo noč se lahko dogovorite za celovečerni program z neomejenim časom ali pa določen čas z možnostjo podaljšanja.

Kaj vse vključuje najem DJ-ja? (nastop, animacija, oprema)

Glede predhodnega dogovora s stranko lahko DJ nudi celotno organizacijo dogodka od osvetljave do opreme.

Večina jih ima svojo opremo s katero izvajajo program nastopanja. Ta oprema vključuje mešalno mizo, zvočnike, kable in mikrofon. Poskrbijo tudi za kvalitetno ozvočenje in tonskega tehnika (če je potrebno). Na vašem dogodku poskrbijo za osvetljavo ter različne dimne in svetlobne efekte. Po potrebi uredijo tudi fotografe in kamermane.

DJ je po navadi tudi voditelj in povezovalec programa ter animator občinstva na zabavi.

Kdo so karaoke dj-ji?

Karaoke dj-ji oziroma kj-ji je so osebe, ki stojijo za šovom karaok in predvajajo glasbo. Običajno začnejo zabavo z igranjem hitov, da privabijo občinstvo k karaokam. Zatem prepustijo izbiro pesmi in petje ljudem, ki se odločijo peti karaoke, dj pa samo predvaja glasbo. Torej na dogodku, karaoke dj skrbi za spremljevalno glasbo, organizacijo mikrofonov in ozvočenje.

Kakšne pesmi predvajajo karaoke dj-ji?

Karaoke dj-ji predvajajo predvsem komercialno glasbo ter hite in uspešnice iz različnih časovnih obdobij. Na razpolago imajo slovenske, hrvaške in tuje hite, ki so priljubljeni med občinstvom. Dj se prilagaja množici in v času karaok igra glasbo katero si izberejo posamezniki.

Na kakšnih dogodkih nastopajo karaoke dj-ji?

Dj-ja za karaoke najpogosteje najdemo v barih, ki so namenjeni karaokam.

Nastopajo tudi v različnih lokalih, restavracijah, v hotelih, casinojih, diskotekah, kavarnah, smučiščih, kopališčih, itd. Najamete jih lahko za rojstne dneve, poroke, obletnice, Abraham, veselice, piknike, zaključke, fantovščine ali dekliščine.

Ali sprejemajo glasbene želje?

Ja. Karaoke dj-ji sprejemajo vaše glasbene želje in želje za petje skozi celo noč. Dj bo po navadi najprej zavrtel nekaj hitov potem pa se ljudje začnejo prijavljati za karaoke. Glede na pesmi in vrstni red jih razvrsti v čakalno vrsto in predvaja njihove glasbene želje.

Si dj-ji priskrbijo svojo opremo?

Največkrat ja, če ni primerne opreme na kraju dogodka. Oprema, ki jo karaoke dj-ji potrebujejo za nastop vključuje mešalno mizo, dva ali več mikrofonov, prenosni računalnik, stojalo za mikrofon, tablični računalnik ali ekran s katerega se bere besedilo, zvočnike, kable ter zvočno in svetlobno opremo.

Kaj vse je vključeno v najem karaoke dj-ja? (oprema, nastop, animacija)

V najem je vključena priprava opreme, izvajanje nastopa in animacija občinstva, odvisno od dogovora z organizatorjem.

Večina dj-jev ima svojo opremo kot so mešalna miza, zvočniki, mikrofoni, računalnik, kabli, itd. Karaoke dj-ji poskrbijo za kvalitetno ozvočenje in predvajanje pesmi. Poskrbijo lahko tudi za osvetljavo ter različne dimne in svetlobne efekte.

Dj je na karaokah tudi animator občinstva ter povezovalec in voditelj programa.

Kakšne pesmi izvajajo oldies goldies dj-ji?

Oldies goldies dj-ji igrajo popularno glasbo različnih žanrov, ki so bile priljubljene v 50ih, 60ih, 70ih, 80ih in 90ih letih prejšnjega stoletja. Med žanre glasbe, ki je bila popularna v teh časih spadajo pop, rock, R&B, rock'n'roll, klasični rock in druge. Program vsebuje slovenske, hrvaške, angleške in svetovno znane hite in uspešnice. Dj bo pesmi pogosto posodobil in vključil elemente elektronske glasbe (dance, house, club in techno žanri glasbe).

Ali igrajo samo starejše pesmi ali tudi moderne?

Večinoma igrajo samo glasbe iz obdobij med 50im in 90im letom. Možno je, da bo dj ustvaril remiks z elektronsko glasbo (house, dance, club in techno žanri glasbe) in vključil tudi kakšno modernejšo, novejšo skladbo za ustvarjanje plesnega vzdušja.

Na kakšnih dogodkih nastopajo oldies goldies dj-ji?

Oldies goldies dj-ji nastopajo na raznolikih javnih in zasebnih dogodkih.

Velikokrat jih stranke najamejo za zasebni dogodek, poroko, rojstni dan, Abraham, obletnico, piknik, zaključek, športne dogodke in tekme, fantovščine in dekliščine.

Igrajo tudi na veselicah, v klubih, diskotekah, na festivalih, študentskih in lokalnih zabavah, v barih in drugih zabavah.

Ali sprejemajo glasbene želje?

Ja. Za izbor pesmi po vašem okusu se lahko predhodno dogovorite z oldies goldies dj-ji za fleksibilen program nastopa.

Če igra na koncertu, festivalu ali veselici kjer je precej oddaljen od občinstva, je velika možnost, da med samim nastopom ne sprejema glasbenih želj. Bolj sproščeno vzdušje je na zasebni zabavi (rojstni dan, poroka, piknik) kjer je DJ bolj vključen v množico in se prilagaja občinstvu.

Kaj vse vključuje najem dj-ja?

Oldies goldies dj-ji lahko v najem vključijo njihov nastop na dogodku, namestitev in pripravo na nastop in tudi dodatne elemente postavitve. Večina dj-jev ima svojo lastno opremo s katero nastopajo na dogodku.

Poskrbijo lahko tudi za ozvočenje in osvetlitev prostora ter po dogovoru dodajo dimne in svetlobne efekte. Na zabavi je DJ pogosto tudi voditelj in povezovalec programa, animator občinstva in voditelj iger.

Kakšno glasbo izvaja pop DJ?

Pop DJ izvaja pop / popularno glasbo in ustvarja dobro vzdušje. Predvaja predvsem slovenske, hrvaške, angleške in svetovne hite in uspešnice iz različnih desetletij.

Pop glasbo meša tudi z žanri elektronske glasbe kot so techno, club, house in dance glasba. Zraven popularne komercialne glasbe in hitov 60-90ih let igra tudi plesno glasbo, narodno-zabavno glasbo, rock, indie in druge zvrsti.

Na kakšnih dogodkih nastopajo DJ-ji za popularno glasbo?

DJ-ji za popularno glasbo nastopajo na raznovrstnih javnih in zasebnih dogodkih. Velikokrat jih slišimo v klubih, diskotekah, barih, hotelih, casinojih, lokalih in restavracijah. Pop DJ-ji nastopajo na koncertih, festivalih, veselicah, piknikih, otvoritvah in na študentskih in lokalnih zabavah. Slišimo ga lahko tudi po radiu kot voditelj in mešalec glasbe.

Za zasebno zabavo lahko DJ-ja najamete za rojstni dan, poroko, obletnico, piknik, zaključne in poslovne zabave, plese (maturantski ples, valeta, dobrodelni ples), tekme, fantovščine in dekliščine.

Ali sprejema glasbene želje?

Odvisno od tipa dogodka. DJ-ji za popularno glasbo se z organizatorjem predhodno dogovorijo glede vsebine programa in glasbenih želj.

Če igra na koncertu ali veselici kjer je precej oddaljen od občinstva je velika možnost, da med samim nastopom ne sprejema glasbenih želj. Bolj sproščeno vzdušje je na zasebni zabavi (rojstni dan, poroka, piknik), ko je DJ bolj vključen v množico in se prilagaja občinstvu.

Kaj vse je vključeno v najem pop DJ-ja?

Ob najemu pop DJ-ja vam lahko ta organizira celotno postavitev dogodka ali pa priredi samo glasbeni nastop.

Večina jih ima lastno opremo s katero nastopajo na dogodku. Poskrbijo tudi za ozvočenje in osvetlitev prostora ter po dogovoru dodajo dimne in svetlobne efekte.

Po navadi je DJ tudi voditelj in povezovalec programa na dogodku, animator občinstva in voditelj različnih iger.

Si DJ-ji sami priskrbijo opremo?

Najpogosteje ja. Večina pop DJ-ev ima svojo opremo s katero nastopajo. To vključuje tonsko opremo, osvetljavo, mešalno mizo, zvočnike, kable, mikrofon. Sami si tudi namestijo opremo ali pa s sabo pripeljejo pomočnika.

Kakšno glasbo igrajo yugo / balkan dj-ji?

Yugo dj-ji oziroma Balkan dj-ji predvajajo predvsem uspešnice in hite iz časa Jugoslavije in danes. Pesmi so mešanica popa, rocka, balad, Etno glasbe, plesne glasbe, evergreen in dalmatinske glasbe. Vključujejo priredbe skladb balkanskih skupin ter solo pevcev in pevk.

Dj lahko vključi tudi elemente elektronske glasbe (club, dance, techno in house žanri glasbe). S tem ustvari miks različnih pesmi in žanrov.

Na kakšnih dogodkih nastopajo yugo dj-ji?

Yugo dj-je boste najpogosteje srečali na različnih zabavah kot so žuri, študentske zabave, lokalne zabave, gasilske in druge veselice, športni dogodki in druge zabave na katerih ustvarijo dobro vzdušje z Balkan in Yugo glasbo. Najdemo jih v klubih, diskotekah, na festivalih in v barih.

Yugo dj-ji igrajo tudi za zasebnih dogodkih kot so rojstni dan, poroka, obletnica, Abraham, piknik, presenečenje, kolektivna zabava ali zaključek, različni plesi in druge zabave.

Kaj vključuje najem yugo / balkan dj-ja?

Najem dj-ja vključuje njihov nastop na dogodku, namestitev opreme in priprava na nastop ter druge elemente postavitve. Večina dj-jev ima lastno opremo s katero nastopajo na zabavi. Po potrebi poskrbijo za ozvočenje in osvetlitev prostora ter svetlobne in dimne efekte za ustvarjanje vzdušja.

Balkan dj-ji so na zabavi tudi voditelji in povezovalci programa. Obenem nastopajo in so animatorji občinstva ter voditelji iger.

Ali sprejemajo glasbene želje?

Načeloma ja vendar se o tem predhodno dogovorite s samim dj-jem. Yugo / Balkan dj-ji so fleksibilni in poskrbijo, da je glasba, ki se predvaja, po vašem okusu in primerna za vse generacije.

Če igrajo na koncertu, festivalu ali veselici kjer so precej oddaljeni od občinstva, je velika možnost, da med samim nastopom ne sprejemajo glasbenih želj. Bolj sproščeno vzdušje je na zasebni zabavi (rojstni dan, poroka, piknik) kjer so dj-ji bolj vključen v množico in se prilagajajo občinstvu.

Imajo svojo opremo ali jo mora priskrbeti naročnik?

Po navadi imajo Yugo / Balkan dj-ji svojo lastno opremo s katero nastopajo na dogodkih. To vključuje tonsko opremo, (brezžični) mikrofon, zvočnike, kable, mešalno mizo in osvetljavo ter dodatne elemente za ustvarjanje svetlobnih in dimnih efektov.

Kakšno glasbo izvaja DJ za elektronsko glasbo?

DJ za elektronsko glasbo izvaja predvsem hite elektronskega žanra glasbe. Med te spadajo disco, house, club in techno glasba.

Ustvarja tudi mikse in priredbe slovenskih, hrvaških in svetovno slavnih uspešnic različnih zvrsti (pop, rock, komercialna glasba, narodno-zabavna glasba) s pridihom disco in plesne glasbe.

Kakšno glasbo izvaja DJ za alternativno glasbo?

DJ za alternativno glasbo igra predvsem hite alternativne glasbe, ki jih pomeša z elementi žanra elektronske glasbe (disco, house, club, techno). Med alternativno glasbo spadajo različni slovenski in tuji solo izvajalci, pevke, pevci, bendi in skupine.

Pesmi, ki spadajo pod žanr alternativne glasbe vsebujejo sledi rocka, reaggaea, metala, indie, jazza, elektronske glasbe in tudi punka.

Na kakšnih dogodkih nastopajo DJ-ji za elektronsko in alternativno glasbo?

Nastopajo lahko na različnih javnih in zasebnih dogodkih. DJ, ki vrti specifično alternativno ali elektronsko glasbo bo najpogosteje nastopal v klubih in diskotekah kjer se okolje in tema večera ujema z žanrom glasbe.

Slišimo jih lahko na različnih festivalih, v lokalih, na koncertih, študentskih in lokalnih zabavah in na radiu. Za zasebno zabavo jih lahko najamete za rojstni dan, poroko, obletnico, piknike, tematske zabave, plese in druge zabave in druženja.

Kaj vse je vključeno v najem DJ-ja?

Najem DJ-ja za elektronsko / alternativno glasbo lahko vključuje celotno organizacijo dogodka ali pa samo njegov glasbeni nastop.

Večina DJ-ev ima svojo opremo s katero izvaja nastop. To vključuje mešalno mizo, zvočnike, mikrofon, kable in namestitev opreme. Poskrbijo tudi za ozvočenje in osvetljavo ter po dogovoru dodajo dimne in svetlobne efekte.

DJ je na nastopu tudi v vlogi voditelja in povezovalca programa ter animatorja občinstva na zabavi.

Ali sprejemajo glasbene želje?

Odvisno od tipa dogodka. Seveda se DJ za elektronsko / alternativno glasbo predhodno z vami dogovori glede programa in vključevanja določenih pesmi po vaši izbiri.

Če igra na koncertu ali veselici kjer je precej oddaljen od občinstva je velika možnost, da med samim nastopom ne sprejema glasbenih želj. Bolj sproščeno vzdušje je na zasebni zabavi (rojstni dan, poroka), ko je DJ bolj vključen v množico in se prilagaja občinstvu.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

 • Petra K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 25. Apr. 2023

Dragi DJ Tito. Kot prvo bi se ti rada iskreno zahvalila za tvojo ( vedno ) hitro odzivnost, pripravljenost, nasvete in priporočila glede organizacije mojega rojstnega dne. Kot drugo si izvrstni DJ, ki s svojo prisotnostjo, pozitivno energijo vnese v prostor in med ostale goste. In nazadnje je strokovnjak na svojem področju, z izborom pesmi in hvala, da si tudi ti prisotostvoval, da je bil moj rojstni dan nepozaben. Torej DJ Tito je super izbira. To izkušnjo potrjujejo tudi moji gostje. Priporočam in to zelo. Lep pozdrav, Petra

 • Aleksander K. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 06. Apr. 2023

DJ Podgya sem najel za praznovanje abrahama. Prišel je dobro pripravljen, glasba kot smo se dogovorili, tudi glasbene želje. Oprema je bila top, skupaj z osvetlitvijo in dimom. Glasbo je brez težav vrtel do jutra. Odličen kot DJ, kakor tudi kot človek. Zelo priporočam.

 • Robert Đ. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 02. Apr. 2023

V kolikor bi še kaj dodali, bi samo vse pokvarili, od začetka, spoznanje DJVidy-a prijaznost, ažurnost, svetovanje, profesionalnost in lahko bi še kar naštevali. V glavnem, absolutno priporočamo še v naprej in tudi bomo, ker samo pohvale in kapo dol! Hvala DJVidy, ker si bil pomemben člen, najinega dogodka, ki bo ostal v večnem spominu. Vrh od vrha, le tako naprej 👍

 • Špela R. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 02. Mar. 2023

Celotno svetovanje na visokem nivoju, sama izvedba tako kot smo se dogovorili, v primeru vprašanj zelo odziven, pripravljen svetovati ... celoten paket odličen.
Super zadovoljna - PRIPOROČAM

Odlično. Pri nas je igral že kar nekaj let nazaj, naredil najboljši žur, zato ga drugo leto spet povabim k sodelovanju.

 • Mojca J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 01. Feb. 2023

Izredno zadovoljna. Prilagodljiv, drži se dogovorov, prijazen. Najeli smo ga že za dva dogodka, pa tudi v bodoče ga nameravamo. Top je 😊

Z vsem zadovoljen. Naredil žur .

 • Tjaša V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 23. Jan. 2023

Res top DJ. Priporočam ga res vsem, ki si želite dobro žurko. Prilagodljiv, zanesljiv, predvsem pa res zelo odličen DJ. Pri naši skupini je imel res težko nalogo, saj večina niso plesalci, ampak jih je veliko spravil na plesišče, tako da sva bila zelo presenečena.
Da o opremi niti ne izgubljam besed. Res je naredil top ambient z vsemi lučmi in vso opremo. Res bombastično vzdušje je naredil s tem.
Če iščete nekoga s katerim boste res zadovoljni, je on pravi naslov. Midva z možem ga ne moreva prehvaliti.

 • Janja J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 17. Jan. 2023

DJ Tito je bil naš DJ na službeni zabavi. Zelo smo bili zadovoljni in planiramo sodelovanje tudi v prihodnje.

 • Dragica J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 11. Jan. 2023

Z DJ Titom sodelujemo že vrsto let, vedno smo zadovoljni z njegovim nastopom, z njim imamo žur do jutranjih ur, SUPER, še bomo sodelovali....

 • Petra K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 10. Jan. 2023

• Odlično pripravljen na dogodek (predpriprava z vprašalniki in intervjuji).
• Super komunikacija in sodelovanje, s strankami in udeleženci dogodka.
• Vrhunska tehnična oprema za zvočno in vizualno pripravo prostora na dogodek.

 • Eva V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 10. Jan. 2023

Vse super, nimamo pripomb. Sigurno te še pokličemo!

 • Gregor Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Vse je bilo super.

 • Matija E. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Ne razmišljaj najami

 • Mihela J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

DJ Tito se je izkazal s svojo profesionalnostjo in srčnostjo ter izjemno pozitivno energijo, ki so poleg odličnega tempiranja in vrtenja izbrane glasbe pomagale ustvariti nepozaben plesni žur, katerega se svatje še danes z veseljem spominjajo. Z DJ Titom je bilo prijetno sodelovati, saj se je držal vseh dogovorov in poskrbel, da sva bila glede glasbe in animacije na najin dan povsem brez skrbi.

 • Blaž K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Borut ni samo dober DJ. Borut je veliko več. S svojimi izkušnjami nama je ogromno pomagal pri sestavljanju časovnice celotnega sanjskega dneva. Prevzel je celotno koordinacijo s fotografi in strežbo, vlogo napovedovalca in povezovalca celotnega dogodka, poleg glasbe pa nas je zabaval tudi z zabavnimi igrami in duhovitim ter pozitivnim nastopom skozi celoten večer.

 • Ivč G. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Nori Dy in nora zabava. Ga priporočam.

 • Karmen P. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Borut je oseba, ki ve kako se streze stvarem. Ažuren, prijazen, vrhunska interakcija z gosti, profesionalen. Vedno je izpolnil vsa pričakovanja. Absolutno priporočam.

 • Anka J. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

ZELO DOBRA SCENSKA POSTAVITEV PROSTORA, SVETLOBNI EFEKTI
DOBER IZBOR GLASBE IN GOVORNO POVEZOVANJE

 • Ivana B. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 09. Jan. 2023

Super žur!

 • Jaka P. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 08. Jan. 2023

Vse je bilo super

 • Sašo je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 19. Dec. 2022
 • Preverjena ocena

Oprema, zvok, izbor programa, komunikacija, prilagodljivost

 • Kristian K. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 15. Dec. 2022

Vse kar smo se predhodno zmenili je vse držalo. Izpolnil je vse naše želje. Nekatere stvari je tudi on sam predlagal.
Super je!

 • Viktorija A. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 12. Dec. 2022

Super izkušnja, upošteval je naše želje, ustrezno povezovanje, dobra oprema.

 • Natalija P. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 08. Dec. 2022
 • Preverjena ocena

Izbira glasbe bi bila lahko boljša glede na razpoloženje ljudi.

 • Tanja R. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 02. Dec. 2022

Dj je bil odličen in vsekakor bi ga priporočila naprej.

 • Tina S. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 09. Nov. 2022

Odličen DJ, ki dvigne energijo.

 • Katja G. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 09. Nov. 2022

Odlicno! Zelo navdusena z izbedbo in celotnim programom, velik nabor razlicnih zvrsti glasbe, prakticno, kar si zazelis. Priporocam vsem, ki si zelijo super zabave do jutra 😊

 • Dejan V. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 07. Nov. 2022

Nimava prav nobenih pripomb ampak le pohvale. Skupna ocena pove vse.

 • Marija P. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 05. Okt. 2022

Vse super.

 • Matic R. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 03. Okt. 2022

Odlično povezovanje, izbira glasbe, obsežna kolekcija, bogat razpon med zvrstmi, vodenje dogodka...priporočam!

Priporočam! Res dober muzikant, vse je bilo tako, kot smo se dogovorili. Z veseljem in zanesljivo bomo še sodelovali!
Tanja

 • Andrej P. je ocenil/a glasbenika DJ Dady 16. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

 • Nataša E. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 12. Sep. 2022

Zna animirat, povezovat program, diati efektov

Zelo odziven in z upoštevanjem glasbenih želj

Dober izbor glasbe,dober žur,uglavnem vse je bilo ok. Toplo priporočam

Poveš na kateri avtobus greš, in uživaš v vožnji. Odlično!

Vse je bilo ok, ce bomo se potrebovali ga vzamemo se

v lokalu smo imeli DJ-sergio in res je super, spozna se na svoje delo in ga kvalitetno opravlja.

Popolnoma profesionalen odnos.

Angažiranost med nastopom bolj zabavna

Malo več rock izbire😉

Bilo smo izredno zadovoljni

Izredno dobro speljano tehnično brezhibno in kar je najbolj pomembno zna prisluhnit stranki kaj zares želiš to dobiš izredno priporočam dobra cena izredno zadovoljen

zelo priporočam, izvrsten izbor glasbe in dober žur

Odlicna ponudba z izvrstno ceno in veliko prijaznosti

Profesionalno

... Vse kul

Bilo je vedno postavljeno tocno ob dogovorjeni uri in brez raznoraznih tehnicnih problemov. Priporocam z veseljem!

vse brezhibno in brez tezav

Vse super, tako kot smo bili dogovorjeni.

 • Tadej P. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 30. Avg. 2022

Bila sva zadovoljna s prijaznostjo in osebnim pristopom DJ Vidyja, odlično je povezoval dogajanje in animiral svate, za zabavo najmlajših pa je poskrbel z mehurčki. Izbira pesmi je bila super.

 • Ivana,Damir B. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 15. Avg. 2022

Upošteva želje,animira,vodi program,prilagodljiv vse super.

 • Kolmanastja je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 08. Avg. 2022

Boštjan je zelo odziven na vse e-maile. Že preko telefona oddaja neko posebno energijo. Ko smo se dobili na sestanku, sva vedela, da sva točno to iskala in res sva hvaležna zanj. Na plesišče je spravil tudi svate, ki ponavadi nikoli ne plešejo, babico pri skoraj 80h in je plesala kot nora. Imeli smo se res super. Dogajanje je popestril z vmesnimi igrami, kjer smo se prav prijetno nasmejali. Čudoviti so bili tudi efekti med prvimi plesi. Res iskrena hvala Boštjan, da si nas začutil in vrtel tako glasbo, da je bilo plesišče vedno zasedeno. Nisem si mislila, da bomo zdržali tako dolgo.... Hvala hvala hvala!

Super muzikant... Igra in poje vse... Naredi super vzdušje. Zagotovo ostanemo še na vezi.

 • Matjaž K. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 05. Jul. 2022

Vse kar smo se dogovorili je izpeljal.

 • Blaž H. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 04. Jul. 2022
 • Preverjena ocena

Vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Super.

 • Nuša J. je ocenil/a glasbenika Dj Pyth 19. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Zelo smo bili zadovoljni, zelo prijazen, dostopen. Ugodil je vsaki nasi zelji.

 • Vesna K. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 05. Jun. 2022

Vse je bilo super,upoštevane so bile želje,iger ravno prav in v mejah dobrega okusa...smeha polno

 • Nikola D. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 04. Feb. 2022

Dj Vide moj omiljeni dj. To ti je brate chudo choveka. Toliko energija,pozitiva,struchnosti u njegovom poslu kao dj,odgovornost,drushtvenost...Njega sam sreo na neku svadbu od moga druga,i onda kad sam ga chuo znao sam vech da che da mi pusta muziko i na mojoj svadbi koja je bila za par meseci. I tako je i bilo imali smo jako dobro zurko koja che da se dugo pameti.

 • Tatjana D. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 03. Feb. 2022

Sa Dj Vidy upoznali smo se slucajno na neka zurka gde je vrtio muziku. Prvi put sam chula da neko tako zna da ti otvori srce i razigra noge i ulepsha veche. Priblizavao se moj 18tog rodzendan i rekla drustvu da ovaj chovek mora da bude tamo i ulepsha nam veche kao i tad. Hvala bogu pozvala sam ga reko mi da pogleda dal je slobodan to veche zato sto stalno tako negde vrti muziku. Sutra dan dobila poziv da che da dodze. Ja bila jako sretna i tako doshao taj dan a mi proshli smo toliko lepo da od tad svi ga obozavamo i ja i moje drustvo i sta god da se radi mi zovemo njega jer to je chovek za dushu jako prijatan,drushtven,i vrti jako dobro muziku shta god pozhelish to i dobijesh. Dj Vidi the best.

 • Andrijana A. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 03. Feb. 2022

08.10.2020,na rodjendan, pustao mi je muziku i bilo je prelepo i nezaboravno. To ce ostati moj najboji i najzabavniji rodzendan.

 • Nik S. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 05. Jan. 2022

Top DJ, celotno družbo spravil na plesišče, vse vrste glasbe…

 • Matej K. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 02. Jan. 2022

Top program in izvedba

 • Klavdija Č. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 08. Sep. 2021

Super žur,glasba ki sva jo sama izbrala.. skratka priporočava👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗

 • Tomaz M. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 06. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Odličen dj! Odlično pripravljen, super ozvočenje in party osvetlitev. Upošteva tudi glasbene želje in odlično vodi in povezuje program.
Priporočava!
Tomaž in Anja

 • Katja S. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 09. Avg. 2021

Zelo zadovolna z Dj Vidy. Tako kot sva želela tako sva tudi imela. Zelo priporočam. Glede opreme, light showa ter ostali efekti smo bili pa vsi navdušeni.

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Ivana Đ. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 18. Jul. 2021

Žur odličen od začetka do konca z odličnim dj Podgy. Odlična kvaliteta ozvočenja, svetlobni učinki, super povezovanje. Zna prisluhniti gostom predvsem pa nevesti :). Hvala za super žur in lep spomin na najin srečni dan

Kvalitetna izvedba izbranega programa. Prilagajanje družbi, skratka odlične zabave👍

 • Marjana D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Jaz zelo tadovoljna, sem na njegovih spilih prisotna ze vec kot 10 let, se nikoli razocarana. Ko sem praznovala osebni praznik mi je spilal je naredil zur do jutranjih ur. Priporocam vam ga, vem da neboste razocarani. Hvala Georg, da si. Lp

Top izvajalec, tako pianist kot oseba. Primeren tako za zasebne kot javne prireditve. Ima oba adulta v rokavu - kakovost in empatijo, torej Izjemen občutek za glasbo in ljudi. Odlično zveni kot zvočna kulisa ali pa kot protagonist, ki drži družbo gor do konca. Popolnoma profesionalen od dogovora do zaključka posla. Komurkoli sem ga priporočila, je bil zelo zadovoljen in ga je priporočil naprej.

 • Vladka A. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo zabaven in prijazen, rezveseljeval nas je do konca in še naprej. Toplo priporočam in ob priliki bomo spet plesali na njegove takte.

 • Jerneja R. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo dobra ponudba,bili smo zelo zadovoljni!

Zelo zadovoljen ! Nimam pripomb

 • Dejan M. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 30. Okt. 2020

Izbor glasbe, upoštevanje vseh najinih želja, animacija in vodenje programa, ipd. Izpolnil je vsa pričakovanja! Priporočam vsem!

 • Katja S. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 14. Okt. 2020

Bilo je super, vse zelje izpolnjene in glede na casovno razporeditev dogodka vse potekalo lepo.

Mogoce je bilo samo med igrami malce premalo vzdusja ampak se je popravilo med plesom.

 • Tasikranjc je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 23. Sep. 2020

Enkratna oseba, prilagaja se željam in 100% jih upošteva, izvrstno povezuje program. Vglavnem je top! Vedno nasmejan dobre volje 😃 Priporočam!!

 • Tanja J. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 23. Sep. 2020

Nimam niti ene pripombe, vse je bilo izvrstno izpeljano,zvrst glasbe kot smo se dogovorili, igre izvrstno izpeljane, samo delo, govor DJa vse več kot odlično! Vse pohvale!

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Valerija V. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 01. Jul. 2020

Borut je z eno besedo... ZAKON! Vse kar smo se dogovorili pred poroko, se je tega držal tudi na sami poroki. Je zelo organiziran in spreten, zato sva že na začetku vedela, da bo naredil pravo žurko. Edino kar naju je skrbelo je bilo manjše število gostov (cca 40 oseb), da nebi bilo prave žurke.. ampak na koncu je bilo vse skupaj NEPOZABNO! DJ je imel pripravljenih kar nekaj odličnih igric, ki pa na “žalost” niso prišle na vrsto, saj so bili svatje ves čas na nogah in ni bilo potrebe po dodatni animaciji. Vsi smo noro uživali! Najbolj mi je bilo všeč to, da je poleg svojega programa sodeloval tudi z natakarji, da je vse potekalo kot po maslu.. midva sva bila popolnoma sproščena in brez skrbi! Hvala ti Borut za nepozabno in popolno izkušnjo, edino kar si želiva je to, da bi se lahko še enkrat oženila! Ali pa da naredimo Wedding after Party (RAZMISLI!!). Ostani še naprej tako top top toooop! Hvala!

 • Teja B. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 17. Jan. 2020

Bostjan se je izkazal tako super Dj, kot tudi super animator. Kljub malemu stevilu povabljenih smo se
noro zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Njegovo delo lahko opiseva v samih superlativih ter ga srcno priporocava vsem, ki se zelijo na svoji poroki noro in brezskrbno zabavati! Bostjan, mi se pa vidimo se ob kaki drugi priloznosti, da spet naredimo party.

 • Mihaela O. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 08. Jan. 2020

Super team,z dobro ponudbo. Se vidi da imata kar nekaj kilometrine za seboj, saj se naredi res dobra zabava. Seveda s posluhom za stranke. Priporočam vsem, ki še iščete top Dj za vašo zabavo😃

 • Veronika I. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 16. Okt. 2019

Super top! Bili smo lokacijsko zelo oddaljeni, vseeo je DJ vse pripeljal, na destinaciji je bil prepuščen iznajdljivosti, ker je bila poroka razdeljena na tri prostore, vse skozi se je prilagajal dogajanju in pridno obračal zvočnike. Njegova izvedba "metanja" podvezice je bila pa daleč najboljša zadeva! Čisto vsi so bili navdušeni, ima res veliko dobrih for za rokavom, nič vulgarne ampak res prisrčne. Zelo naju je upošteval glede glasbenega okusa, ustregel želji in izključil neželjene komade. Drugače pa je res dobro ocenil publiko in prilagajal glasbo razpoloženju. Kljub zelo slabemu vremenu je bilo vzdušje top ravno zaradi dobre muzike;) vsi so bili navdušeni tudi nad tem, da ni bilo v "glavnem" prostoru pre glasno in je bilo plesišče rahlo odmaknjeno. V glavnem DJ- Podgy je res super, prilagodi se vsakemu okusu in zna potegnit vsako družbo (v naši skupini je bilo nekaj ljudi, ki imajo res specifične okuse pa so vsi uživali in prišli na svoj račun).

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Melisa H. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 19. Avg. 2019
 • Preverjena ocena

Borut je več kot odličen DJ. Od prvega stika pa do zadnjega je bilo sodelovanje z njim korektno in odlično. Borut namreč ni bil le DJ na poroki, temveč tudi povezovalec in animator.
Po prvem sestanku sva vedela, da je Borut najboljša možna izbira. Prepričal naju je s prijaznostjo, energijo, sproščenostjo, komunikativnostjo ...
Večer je odvodil tako, da sva z izbiro DJ za poroko prepričala marsikaterega svata. Svatje so bili najvdušeni, midva še bolj. Borut se je držal prav vsakega dogovora in naredil več kot odličen žur vse do jutra.
Borut, najlepša hvala! Najin dan si naredil še bolj poseben in odličen! Vsekakor priporočava.

 • Anastasia P. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 23. Jun. 2019

DJ Tito cu siguranță a contribuit la crearea unei zile perfecte la nunta noastră! Dj Tito fost o alegere excelentă pentru nunta noastră internațională. Invitații noștrii erau din mai multe țări diferite, asadar cunoașterea limbii engleze și a muzicii internaționale a fost o necessitate în organizare. DJ Tito s-a descurcat cu aceasta sarcină de minune. El a asigurat nu doar muzică, dar și adresare către invitați în timpul diferitelor etape pe parcursul serii, vorbind cu ușurință în limbile slovenă și engleză. El a fost de mare ajutor încă de la început când am pornit planificarea nunții și a avut multe sfaturi utile, de exemplu, în ce moment ar trebui să se întâmple anumite lucruri pe parcursul serii, cum ar fi muzica pentru persoanele mai în vârstă sau cele tinere, discursurile, primul dans etc. De asemenea, a ținut cont de preferințele noastre muzicale discutate din timp și cererile de melodii din partea invitaților. La fel, el a inclus căteva cântece din diferite țări din care au venit oaspeții, ceea ce i-a făcut pe oaspeți foarte fericiți și plăcut surprinși. Dj Tito, a avut o simțire bună despre cât de mult să vorbească în timpul nunții, a sugerat diferite jocuri opționale pe care le-am putea folosi dacă starea de spirit în timpul petrecerii cade puțin. Echipamentele sale sunt de ultimă oră și a reușit să ofere efecte de sunet și de lumină perfecte, toate potrivite stilului nunții și localului. De asemenea, noi am apreciat că nu a avut limită de timp și a continuat să joace muzica până la ora 4 dimineața, până când ultimii invitați au părăsit spațiul de dans. A avut totul sub control de la început și totul a mers foarte lin. El este, de asemenea, o persoană foarte plăcută, în discuții și colaborare. Deja pe parcursul serii unii din invitați erau gata să colaboreze du Dj Tito la evenimentele personale. Cu siguranta nu am ezita să îl recomandam pe DJ Tito în viitor!

 • Bostjan P. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 20. Jun. 2019

DJ Tito was a great choice for our international wedding. The guests came from several different countries and as such knowledge of English language and international music was a must. DJ Tito did that great. He provided not only music but also event connection speaking in Slovenian and English language. He was very helpful from the beginning and had a lot of useful advice, for example at what point of time should certain things happen, like music for older or younger people, speaches, first dance, etc. He was also very opened for our music taste and requests that we provided him upfront. He also included a song or two from different countries where guests came from, which made guests very happy and pleasantly surprised. He also had a great measure of how much to talk during the wedding, he suggested different optional games which we would use if the mood would go a bit down. His equipment is state of the art and he was able to provide great sound and perfect light effects, all matching the style of the wedding dinner/party place. We also appreciated he didn't have any time limit and continued playing music until 4 in the morning until the last people left the dance floor. He had everything under control and all went very well. He is also a very nice and pleasant person to talk to and work with. We can certainly recommend DJ Tito!

 • Lucija L. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 27. Maj. 2019

Na poroki sva imela najboljšega DJ-a! Odlično vodi oz. povezuje program. Vsi smo bili nad njim navdušeni. Izbrala bi ga še enkrat!

 • Alenka O. je ocenil/a glasbenika DJ PoDgY 20. Maj. 2019

Hvala, ker si polepsal najin dan. Bilo je super😀

 • Jani D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 21. Nov. 2018
 • Preverjena ocena

Je človek na mestu,kar se dogovoriš,to dobiš,korekten,takega glasbenika si na svoji fešti lahko samo želiš....hvala George

 • Dragana T. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 14. Sep. 2018
 • Preverjena ocena

Na poroki nama je bilo najbolj pomembno, da se bodo svatje nafeštali, da bo DJ uspel povezati mešane narodnosti in veliko mešanost okusov glede glasbe. Vse to mu je uspelo - in še več. Vse je potekalo točno po dogovoru, DJ Vidy pa je poskrbel da so bili čisto vsi zadovoljni. Vse pohvale, boljše poroke še nismo imeli :)

 • Sara Š. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 10. Sep. 2018

Dj sta bila na najini poroki in lahko rečem samo SUPER. Vzdušje je bilo top. Vodenje poroke in igrice so bile zanimive za vse generacije! Lahko samo priporočam naprej.

 • Anja K. je ocenil/a glasbenika DJ Tito 06. Sep. 2018
 • Preverjena ocena

Odločitev za DJ na poroki je bila ena izmed najboljših odločitev. Žur je trajal od večerje do jutra. Brez prekinitev. Tudi svatje, ki so bili sprva skeptični glede najine odločitve za Dj so bili navdušeni. Skratka bilo je fenomenalno!

SIMPLY THE BEST :)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.