fb

Narodno-zabavni ansambli

Narodno-zabavni ansambli? Hitro povprašajte vse preverjene narodno-zabavne ansamble ter pridobite cene in ponudbe.

308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (narodno-zabavni ansambli)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel TiK-TaK - Logotip Zlati partner
Ansambel TiK-TaK
5,0
(3)
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ansambel TIK-TAK so narodno-zabavni ansambel s Primorske – znani po odličnem štiri glasnem petju.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

Ansambel TIK-TAK smo 5-članski narodno-zabavni ansambel s Primorske. Znani smo po odličnem štiri glasnem petju. Že kar nekaj let razveseljujemo poslušalce in obiskovalce na raznih:

 • koncertih,
 • veselicah,
 • porokah ter v
 • radijskih in televizijskih oddajah.

Naše pesmi smo predstavili na prvih dveh zgoščenkah, "Ljubezen je pesem srca" in "Melodije srca". Trenutno pa že pripravljamo svojo tretjo ploščo.

REPERTOAR:
Poleg lastnih skladb preigravamo tudi številne pesmi s področja narodno-zabavne glasbe.

Zaključili bi z besedami, da smo mladi in veseli fantje, ki radi prepevajo in vedno zabavajo ter razveseljujejo poslušalke in poslušalce. Naše poslanstvo je s svojo glasbo prinašati veselje v življenja ljudi.

Za kakršnekoli informacije smo vam na voljo. Veselimo se vašega klica!

Reference

Udeležili smo se nekaj večjih in pomembnih festivalov, kot so Števerjan, Vurberk, Slovenska polka in valček ter Graška Gora poje in igra, festival Ptuj, itd.
Osvojili smo naslednje nagrade:

 • Festival Vurberk 2022: nagrada bronasti zmaj
 • Festival Števerjan 2022: 3 nagrada
 • Festival Vurberk 2019: nagrada Srebrni zmaj in plaketa Lojzeta Slaka

...in mnogo drugih.

Kako smo drugačni

Z večglasnim petjem in najvišjo možno kvaliteto izvajanja glasbe se potrudimo pričarati čaroben večer, tako na veselici, kot tudi raznih zasebnih zabavah.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Ozvočenje), Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Poročni band, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Lili M. 07. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

dobra skupina

 • Tadeja M. 07. Sep. 2023

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

 • Jure M. 07. Sep. 2023

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (narodno-zabavni ansambli) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (narodno-zabavni ansambli)

Koliko časa vnaprej naj naročim ansambel za poroko / rojstni dan / ambraham / veselico?

Slovenski narodno-zabavni ansambli so zelo priljubljeni glasbeniki na vsaki zabavi zato so lahko rezervirani že mesece ali leta vnaprej. Pomembno je da se odločite za ansambel čimprej med načrtovanjem vašega dogodka, naj bo to mesece ali celo leto prej. Zadnji trenutek boste težko dobili kvaliteten ansambel z izkušnjami in pripravljenostjo da igrajo na velikem slavju.

Velika zasedenost ansamblov je tudi v času pomladi in poleti. Takrat poteka veliko porok in zabav zaradi lepšega vremena. Glede na časovnico vašega dogodka je najboljše, da je ansambel ena prvih stvari, ki jih odkljukate na seznamu načrtovanja.

Na kakšnih vrstah zabav nastopajo slovenski ansambli?

Naši domači ansambli nastopajo na vseh vrstah zabav od porok do veselic. Nastopajo na različnih festivalih, gasilskih veselicah, veselicah ob praznikih, zasebnih zabavah kot so rojstni dnevi, abrahami in obletnice, na zaključkih, valetah, maturantskih plesih, dobrodelnih plesih in koncertih.

Seveda slovenski ansambli nastopajo tudi na porokah, kjer so kot izvajalci eni najpogostejših in priljubljenih. Na porokah so lahko zraven tudi pri uradnem delu, civilnem in cerkvenem, ter pogostitvi. Na porokah poskrbijo za glasbo, animacijo gostov, povezovanje programa in ustvarjanje dobrega vzdušja.

Kako dolgo traja nastop ansambla?

Nastop narodno zabavnih ansamblov se giblje vse od ene ure pa do 8 ur ali več, če sodelujejo pri poroki ali daljši zabavi.

Eno uro je po navadi dolg program na koncertu vendar se na drugih, zasebnih zabavah, trajanje podaljša glede na tip zabave. Za obletnico, rojstni dan ali veselico vam lahko slovenski narodno zabavni ansambel igra vse do 8 ur ali dlje. Na primer, da se abraham začne ob petih popoldan konča pa v zgodnjih jutranjih urah, bo ansambel z vami preživel celo noč.

Slovenski ansambli lahko igrajo v sklopih po 30, 45 ali 60 minut s pavzami. Med to pavzo lahko imate DJ-ja ali pripravljeno glasbo na računalniku.

Kakšne pesmi izvajajo slovenski narodno-zabavni ansambli?

Slovenski narodno-zabavni ansambli pojejo različne vrste skladb kot so seveda zabavna plesna glasba, narodno zabavna glasba, evergreen, dalmatinske pesmi, yugo-rock in rock pesmi. Izvajajo lahko slovenske ali tuje pesmi, stare ali nove, njihove lastne skladbe ter svetovne hite hrvaških in tujih izvajalcev.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Za najem ansambla je pomembno, da vam njihove pesmi ustrezajo in ste zadovoljni z repertoarjem. Pred najemom se lahko pozanimate kakšne pesmi bodo igrali in poveste svoje glasbene želje. Nekateri domači ansambli so zelo fleksibilni in so se pripravljeni kakšno pesem tudi naučiti posebej za vas.

Kaj vse je vključeno v najem slovenskih ansamblov na poroki / rojstnem dnevu / zabavi? (nastop, animacija, igre)

Slovenski narodno-zabavni ansambli imajo na dogodkih / slavjih na voljo širok in raznolik repertoar. Na njihovem glasbenem nastopu izvajajo različne zvrsti glasbe od narodno-zabavnih do rocka, evergreen in dalmatinskih pesmi.

Slovenski ansambli prav tako poskrbijo za povezovanje programa na vašem slavju, animacijo gostov s humorjem za vse generacije, vodenje in izvedbo iger ter tradicionalnih običajev, plesne animacije, itd. Ansambel vas lahko tudi spremlja skozi celoten dan. V primeru poroke so lahko z vami vse od cerkvenega obreda do zgodnjih jutranjih ur na zabavi.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

 • Sandra N. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 19. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Top nastop z odlično energijo in profesionalno izvedbo. Že dolgo nismo slišali toliko dobrih tujih in domačih uspešnic na enem mestu...Še tako zahtevnega poslušalca spravijo na plesišče in prebudijo nostalgijo, ki požene kri po žilah. Definitivno priporočam. 👍

Dobro so igrali, le tako naprej

Res super skupina..močno priporocam

 • Boštjan O. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 01. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Korektno oddelano, zelo odzivni, prijazni..

Vrhunski, fešta celo noč

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

Kot ljubitelja dobre plesne glasbe so me navdušili, kot tudi ostale goste. Odlična izvedba, tako vokalov, kot tudi inštrumentov (kitara, saksofon, klarinet, trobenta ...). Uglajeno povezovanje dogodka in prilagajanje željam. Takoj opaziš, da so vešči svojega posla, izkušeni, profesionalni ter zelo pomembno, da pri tem tudi sami uživajo in svojo pozitivno energijo prenašajo na goste.

Hitro odzivni,zelo prijazni. Z eno besedo odlični. Izjemno glasbeno prilagodljivi na strukturo družbe. ( pop, rock, zabavna in tudi domača glasba) Skupina z odličnim vokalistom in nasploh s celotno glasbeno zasedbo.

Odličen ansambel, ki je našim gostom pričaral čudovito silvestrovanje. Dobro vzdušje in pozitivna energija vse do jutranjih ur. Ansambel Pika Si toplo priporočamo. Prijazen pozdrav iz Term Paradiso.

Vse supeeer. Imeli smo se nepozabno!

 • Mojca K. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 10. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Naša družba je bila nad duom Revival's pozitivno presenečena. Dva top vokala, vrhunska izvedba in izbira repertoarja domačih ter svetovnih uspešnic. Izpolnila sta številne želje in se prilagodila gostom. Zabava je bila fenomenalna.

 • Tanja E. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 05. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

The Revival's, bili ste fantastični. Plesišče je bilo nenehno polno in vzdušje je bilo enkratno. Odličen izbor pesmi, za vsakogar nekaj. Še se bomo srečali!

Vse je bilo lepo, kot dogovorjeno,

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

Vse super..👌

Vse je bilo super. Igre so bile super, nevsiljive in nihče se jih ni branil.

Na najini poroki so zares pripravili vrhunski glasbeni vecer. Super popestritev so bile tudi vmesne igrice in animacija, ki so goste spravile na plesisce. Dobra energija in glasbeni talent ki si ga lahko na poroki ali kateremkoli dogodku le zelis. Bravo in hvala za nepozaben vecer!!

Vse je bilo dobro, kar tako naprej...

Igrali so nama na poroki, tudi cerkveni del, kjer so odpeli par lepih pesmi ob spremljavi kitare. Igrali so tudi pred cerkvijo in na civilnem delu poroke. Pred dogodkom smo šli skozi celoten potek, kar nama je zelo pomagalo. Na sami poroki so pripravili par iger, ki so bile kultivirane in zabavne. Od svatov še vedno dobivama pohvale za izbiro glasbe, saj je bilo za vsakogar nekaj, od angleških, hrvaških, slovenskih, tako starejših, kot tudi najnovejših.

 • Alenka K. je ocenil/a glasbenika Ansambel Pika Si 01. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Odličen ansambel, ki poskrbi za dobro voljo in odlično glasbo od prve minute do zadnje sekunde. Hvala vam za prijetno praznovanje na Sladkem vrhu.

repertoar, več novejših SLO in tujih

Lahko napišem same pohvale. Pred poroko sva se s pevko slišali in dorekli vse podrobnosti programa; na dan poroke so bili na lokaciji uro pred dogovorjenim prihodom, igrali so do zgodnjih jutranjih ur. Zahvala njim je bila moja poroka res všečna, zabavali smo se prav vsi. Program je vseboval igrice ob katerih smo se nasmejali, skupinske plese, da smo se res vsi naplesali, igrali so raznoliko glasbo - tisto, kar je palilo, tega so se držali.

Bom napisala samo tole. Tašča in njena sestra sta šli iz žura ob 3h zjutraj - če pa to ne pove dovolj... ;)

Skupina Adam & Eva je zagotovo odlična izbira za glasbo na poročnem slavju. Naredijo super vzdušje na plesišču, vedo kaj igrati in kako obdržati svate na plesišču. So zabavni, prilagodljivi, svoje delo pa opravijo tako kot je treba. Imajo dober občutek za delo z ljudmi in ko jih prvič srečaš, se zdi, kot da se že dolgo poznate. Priporočil bi jo vsem, ki si na poroki želijo poštene zabave, kvalitetne glasbe in nasploh dobrega vzdušja.

dobra skupina

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Izvrstno igranje in povezovanje na najini poroki. Priporočava!

Odlična glasba in animacija na poroki ter nepozaben žur.

S partnerjem sva bila zelo zadovoljna z nastopom, animacijo, igranjem in vsem kar je šlo zraven. Definitivno priporočava vsem :)

Vrhunska izvedba, super vokal! Priporočamo.

Ansambel (Tomaž, Lučka, Roman) so zelo prijazni, profesionalni, odlični vokali, imajo velik repertoar različne glasbe, se tudi prilagajajo sproti.
Igrali so na Abrahamu mojega moža, bili so res vrhunski, vsi smo bili navdušeni, na plesišče znajo privabiti tudi neplesalce, k igram tudi bolj sramežljive. Prav tako je bilo vse predhodno dogovorjeno tudi izvedeno (prihod na mesto igranja predčasno, čas igranja...)
Mi smo se imeli zelo lepo.
Hvala ansambel Ultrazviok za čudovito preživet večer. Priporočam!!!

Ansambel Ultrazvok je izvrsten v vseh pogledih. Prijazni, simpatični, prilagodljivi, krasno pojejo in naredijo super žur. Igrali so nama na poroki in naredijo super žur.

Odličen in profesionalen ansambel. Imajo velik repertuar različnih zvrsti glasbe.

Zelo smo bili zadovoljni, poleg tega da so odlični glasbeniki, so tudi povezovalni in dvignejo vzdušje

Dragi David, dragi bend!

Iskrena hvala, da ste ta dan preživeli z nama in ga naredili še tisočkrat bolj čudovitega. Hvala, da ste postali del najinega življenja, da ste bili v soboto tam za naju in nama stali ob strani.
Še enkrat hvala za perfektno odigrane komade, za super vodenje, igrice in cel proces skozi večer in noč. Hvala za pomoč, hvala za dobro voljo, nasmehe, prijazno roko, ki ste jo ponudili, kadarkoli sva kaj rabila. Res si ne bi mogla želet boljšega benda. Pohvale kar dežujejo!

Bodite iskreno lepo, rada vas imava! ❤️

I&Ž

Skupina je bila poštena, odgovorna, izjemno sodelujoča tako pri dogovarjanju kot tudi med samo poroko, upoštevali so želje, špilali vse kar smo si zaželeli in tudi poskrbeli za vodenje, obvestila, animacijo. Skratka, zaradi skupine Adam&Eva je bil najin dan zares čudovit, ob kvalitetni glasbi smo se naplesali do jutranjih ur. Priporočava.

Priporočava 😊. Imeli smo super poročni žur, plesišče je bilo ves čas polno. Na željo neveste smo uvedli tudi glasbene želje ter nama osebno najboljši del - ob torti smo odpeli same popevke skupaj s svati in z odličnim vokalistom Anžetom. Skratka s Power Bandom smo žurali do jutra. 🎉

Res same pohvale :). So zabavni, prilagodljivi, prijazni, nasmejani, naredijo res top in nepozabno poročno žurko :). Vsi svatje so plesali :). Boljšega banda si na svoji poroki ne bi mogla zaželeti :).
Če bi še enkrat izbirala, bi jih definitivno ponovno izbrala :).

Popgaraž band:odlični glasbeniki

Res vec kot odlicni. Moj abraham je bil popoln z njihovo druzbo.

 • Ingrid K. je ocenil/a glasbenika Duo Efekt 13. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Super žur sta naredila. Imeli smo se odlično. Smo se naplesali, na zabavali. Upoštevala sta vse najine želje in se nam prilagodila, kar smo želeli in se dogovorili in gostom in njihovim željam ter trenutnemu razpoloženju in dogajanju na žuru. Slavko je zelo odziven, odgovoril nam je na vsako vprašanje, na vsak klic in SMS. Vsi smo in so bili zelo navdušeni. Priporočam.

Super muzika, super izvedba. Na obredu smo jokali, ganjena zaradi glasbe, na zabavi pa kar nismo mogli s plesišča.

Prisluhnili in izpolnili glasbene želje.

Tako kot vedno , odlični. Super vokal Kim in Roman. Res naredijo žur in se prilagodijo željam gostov. Znajo poskrbeti tudi za popestritev zabave z raznimi igrami. V glavnem vsi smo bili navdušeni nad bendom. Priporočam zelo, pa še ugodni so.

Za najino poroko sva najela PowerBand. Že od prvega trenutka je bil David s skupino odziven, prilagodljiv , imel je fer odnos. Že od 17 ure dalje so skrbeli za glasbeno poslastico s svati, ki se je nasaljevala pozno v noč. Prilagodili so se glede na želje svatov in mladoporočencev! Vsekakor jih priporočava tudi ostalim!

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Vsekakor priporocava skupino, zabavali so nas na poroki. Zelo odzivni, ter prisluhnejo zeljam. Na plesisce so spravili tudi tiste, ki ne plesejo. Naredili so vrhunsko zurko. Midva ter svatje smo bili navduseni.

Hvala vam!

Ansambel nama je igral na poroki in nardil super žur. Imeli so odličen povezovalni program, dober repertoar, zelo kratke pavze. Na plesišče jim je uspelo zvabiti čisto vse povabljene.

Top ekipa! Fantje s super energijo, prilagodljivi in kvalitetna izvedba. 😊

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Hvala Ansamblu Ultrazvok (Tomaž, Roman in Kim), da mi je pomagal pričarati odlično vzdušje na praznovanju moje 50-tke. Vsi smo bili navdušeni nad njihovim igranjem, večglasnim petjem, vodenjem večera. Dobre vokale so nadgradili še s saksofonom, trobento in klarinetom, kar daje njihovi glasbi še poseben pridih. Igrali vse do petih zjutraj in na plesišče jim je uspelo privabili tudi goste, ki sicer ne plešejo. Imajo izjemno širok repertoar glasbe za vse okuse in priložnosti, prilagodijo se željam in izboru glasbe ter se držijo dogovorjenega, začutijo pa tudi publiko. So zelo prijazni, prijetni in profesionalni, zato jih zelo priporočam vsakemu, ki želi imeti dobro zabavo in ples do ranega jutra.

Izjemno zadovoljni.Izbrali smo jih čisto naključno,brez priporočil ali slišanosti na kateri od zabav.
Naš izbor skupine je bil res zadetek v polno in bolje se ne bi mogli odločiti.

Moja izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila ponovno izvrstna. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče so privabili tudi neplesalce. Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede.
Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur.
Toplo jih priporočam !

Najboljši so...družbo pripravijo do plesa z simpatično igrico. Repertoar pesmi imajo pester in znajo prisluhnit družbi. Mi smo se zabavali in vsi so bili navdušeni nad njimi. Čista desetka. Priporočam vsakemu, ki bi rad imel dober žur.

Super ste bili, zažigali ste cel večer... Z veseljem vas priporočamo naprej. Naši povabljenci vas ne morejo prehvaliti. Skupna ocena 10/10

Za skupino sva se z možem odločila po priporočilu prijateljev. Skrbelo naju je manjše število gostov, ampak je vse skupaj izpadlo nepozabno. Želela sva tujo glasbo z največjimi svetovnimi hiti in točno to tudi dobila. Pesem za otvoritveni poročni ples je bila izvedena prečudovito in skupaj s svetlobnimi efekti je bilo čarobno. Zabava je bila fenomenalna, vsi gostje navdušeni.
100% priporočam!

Njihov nastop je presegel naša pričakovanja, saj so se prilagodili našim željam in se držali vseh dogovorov. Raznolik repertoar, perfektni glasovi in odlična energija so zvabili na plesišče tako mlajše kot starejše goste. Takoj bi jih ponovno rezervirali.

Obupno sva iskala primeren bend za našo poroko in zelo sva vesela, da smo naleteli na vas. Zelo prijeten zasedba z odličnimi glasbeniki...Vsi so bili navdušeni. Ta bend toplo priporočam vsem.

Z vami smo praznovali 40-letnico mojega moža. 80 gostov vseh starosti je plesalo za šankom, na terasi in na plesišču ter zraven pelo. Razpoloženje je bilo vrhunsko. Vsekakor priporočam.

The Revival's smo izbrali za praznovanje Abrahama. Igrali so različne stile glasbe, tako da se je našlo za vsakogar nekaj. Plesali so tudi najbolj sramežljivi in vsi gostje so bili navdušeni. Profesionalni, ustrežljivi in prilagodljivi.
Z vzdušjem so naredili naše praznovanje nepozabno, zato verjamem, da se bomo še srečali.

Pozdravljeni,
še enkrat hvala za vašo predanost na naši poroki: nemotena rezervacija, naše posebne zahteve za glasbeno ozadje v cerkvi, nastop zvečer...simply sensational!!!!! Vsi so bili navdušeni (tu je nekaj citatov) "Tudi jaz hočem ta bend za svojo rojstnodnevno zabavo"....."Z veseljem bi samo sedel tam in poslušal skupino"...."Nemško, angleško, italijansko in celo v španščini znajo peti"... Hvala in tako naprej.

Tako v cerkvi kot zvečer ste bili odlični!
Ustvarili ste nepozabno vzdušje in vaša unplugged seansa na koncu je bila fantastična!
Najlepša hvala za odlično izvedbo :)
Upamo, da vas bomo kmalu spet videli in slišali.

Vsem zainteresiranim: Najin poročni dan
sva načrtovala zelo podrobno in pri izbiri benda sva bila zelo kritična. Naša odločitev je bila pravilna....Skupino THE REVIVAL'S vam lahko samo priporočamo :)

Skupina THE REVIVAL'S je igrala na naši gala večerji na konferenci v Seefeldu na Tirolskem 13. decembra 2019, in bilo je preprosto odlično! Odlična skupina z dobro izbranim programom in top vokali. Vsi gostje so bili navdušeni in prav nihče ni obsedel za mizo :) Vsi udeleženci konference (iz več kot 20 držav sveta) in gostje so se na plesišču zabavali do konca. Bilo je točno to, kar smo želeli za slavnostno večerjo na konferenci.

The REVIVAL's je zelo profesionalna glasbena skupina na najvišji ravni! Hvala za vse!

Absolutno priporočilo.

Priv. Doz. Dr. Ira Skvortsova, Medicinska univerza v Innsbrucku, predsednica konference

Ste odlična skupina! Glasbeno vrhunski in zelo prilagodljivi.
Vsi gostje so bill navdušeni nad vami :)
Vsekakor vas bomo priporočili naprej in upam, da se še kdaj vidimo. HVALA!

Trio ULTRAZVOK hvala, bili ste vrhunski. Priporočam!!!!!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki in bilo je super. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče pa so privabili tudi neplesalce. Priporočava!!

Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede. Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

super band za žur, prilagodijo se željam ....in znajo potegnit ljudi na plesišče.
žurali smo do ranega jutra.

Izvrsten band, priporocam!

Vse je vilo vrhunsko

Priporočam. Začutijo goste in se jim v celoti približajo z dobro glasbo ,plesnimi vložki in besedno komunikacijo..Z njimi smo preživeli odličen večer , pri igranju so neuničljivi saj so nam igrali do 4 ure zjutraj.

BILO JE SUPER,BOLJŠ BI BILO ŽE KIČASO

Vse je bilo super.Plesali in zabavali smo se vsi do poznih jutranjih ur. Ob naslednji zabavi jih spet najamem.

Odlično vodijo večer, na plesišče spravijo še najbolj sramežljive plesalce, znajo zanimirati otroke in starejše. Odličen bend, če želite animacijo in videnje vašega dogodka!

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

Zelo pozitivna izkušnja, naredili so žur čez celotno zabavo in na plesišče zvabili vse goste, ki so neumorno plesali, zelo dobro so se povezali s publiko in vsi so bili nad njimi navdušeni. Igrali so praktično vse zvrsti in to res kvalitetno! Priporočam!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki 17.09.2022. Nad celotnim večerom sva bila tako midva kot vsi najini svatje naravnost navdušeni. Bili so izjemni, prav vsakega so zvabili na plesišče in nam pričarali nepozaben žur. Njihov talent ni le petje, temveč tudi igranje na različne inštrumente, ki jih menjajo med nastopom. Bili so absolutno čudoviti in večno sva hvaležna, da sva se odločila za njih.

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

Usvarijo super vzdušje, igrajo raznovrstno glasbo in animirajo goste.

Najboljše je da imajo posluh za ljudi. Uresničijo želje, so zanesljivi, petje top! Igre top! Igranje top!

Z ženo sva najela ansambel za poroko. Odlična glasba, znajo privabiti ljudi na plesišče in držati pozitivni naboj ter animirati ljudi, tudi z raznovrstnimi igrami, veš čas večera in noči! Zelo priporočava!

Zelo zadovoljen z nastopom, kvaliteto zaigrane glasbe, izborom glasbe primerni publiki in dogodku...same pohvale.

Profesionalen nastop, dosegljivi, ustrežljivi, prilagodljivi. Igranje na poroki je bilo skratka, vrhunsko!

Same pohvale in pozitivne besede za Power Band. Fantje so res izvrstni, naredijo pravi žur, imajo pester program in raznoliko glasbo. Še enkrat bi se odločila za njih. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

Bilo je čudovito!

Super skupina, za super žur....

Krasno petje, profesionalen pristop in povezovanje praznovanja v celoto je bilo nad vsemi pričakovanji. Vse pohvale!

Odličen band, vrhunsko vzdušje in zabava!

Zelo hitro, preprosto dogovarjanje za nastop - izvajalci prišli na dogovorjeno mesto točno oz. pred dogovorjeno uro. Zelo so prilagodljivi glede želja pri izboru repertoarja in se ga držali skozi celoten nastop, tako da je bilo vse izvedeno kot smo si želeli in se dogovorili.
Kot glasbeniki, pa so izvrstni, in jih lahko več kot priporočam.

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

Fenomenalno in nepozabno.

Ultrazvok, sva izbrala za praznovanje najinega "Abrahama". Izbrala sva jih najprej na podlagi tu obljavljenih ocen, še posebej pa nama je pri odločitvi pomagal obisk njihove spletne strani, kjer si lahko ogledate njihove posnetke.
Bili so več kot odlični. Izpolnili so vsa pričakovanja in še več. Lahko sva izbirala iz njihovega resnično ogromnega repertoarja in vse pesmi so izvajali resnično vrhunsko. Poleg tega so vseskozi vzdrževali odlično vzdušje. Zabava je trajala od 18,00 do 04,00, kot so obljubili so igrali praktično dokler smo mi zdržali.
Vsekakor so postali naš "hišni" band, s katerim bomo zagotovo še sodelovali.
Robert&Stanka

Brez pripombe, vse super, priporočam.

Super, kvaliteno in zabavno.

Bili smo zelo zadovoljni in ne bi spremenili ničesar :)

Leta 2019 sem praznovala 70 let. Iskala sem ansambel, ker vsi v družbi radi plešemo in ni praznovanja brez glasbe. Čisto slučajno sem izbrala ultrazvok, ga še prej šla poslušat in bila zelo zadovoljna. Tudi moji gostje na mojem praznovanju. Zato sem jih tudi letos izbrala za moževo praznovanje. Res so v redu, hitro odzivni, prijazni in se že veselim, da jih zopet slišim in zaplešem na njihovo glasbo.

Res prava energija in Power kot je v njihovem imenu, odličen izbor pesmi v pravem trenutku, priporočam

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.