fb

Organizirate dogodek in potrebujete glasbenika? - Ptuj in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope ter pridobite cene in ponudbe za mesto Ptuj.

309.264
povpraševanj strank
11.232
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za glasbene nastope (Ptuj in okolica)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel TiK-TaK - Logotip Zlati partner
Ansambel TiK-TaK
5,0
(3)
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ansambel TIK-TAK so narodno-zabavni ansambel s Primorske – znani po odličnem štiri glasnem petju.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

Ansambel TIK-TAK smo 5-članski narodno-zabavni ansambel s Primorske. Znani smo po odličnem štiri glasnem petju. Že kar nekaj let razveseljujemo poslušalce in obiskovalce na raznih:

 • koncertih,
 • veselicah,
 • porokah ter v
 • radijskih in televizijskih oddajah.

Naše pesmi smo predstavili na prvih dveh zgoščenkah, "Ljubezen je pesem srca" in "Melodije srca". Trenutno pa že pripravljamo svojo tretjo ploščo.

REPERTOAR:
Poleg lastnih skladb preigravamo tudi številne pesmi s področja narodno-zabavne glasbe.

Zaključili bi z besedami, da smo mladi in veseli fantje, ki radi prepevajo in vedno zabavajo ter razveseljujejo poslušalke in poslušalce. Naše poslanstvo je s svojo glasbo prinašati veselje v življenja ljudi.

Za kakršnekoli informacije smo vam na voljo. Veselimo se vašega klica!

Reference

Udeležili smo se nekaj večjih in pomembnih festivalov, kot so Števerjan, Vurberk, Slovenska polka in valček ter Graška Gora poje in igra, festival Ptuj, itd.
Osvojili smo naslednje nagrade:

 • Festival Vurberk 2022: nagrada bronasti zmaj
 • Festival Števerjan 2022: 3 nagrada
 • Festival Vurberk 2019: nagrada Srebrni zmaj in plaketa Lojzeta Slaka

...in mnogo drugih.

Kako smo drugačni

Z večglasnim petjem in najvišjo možno kvaliteto izvajanja glasbe se potrudimo pričarati čaroben večer, tako na veselici, kot tudi raznih zasebnih zabavah.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Ozvočenje), Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Poročni band, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Lili M. 07. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

dobra skupina

 • Tadeja M. 07. Sep. 2023

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

 • Jure M. 07. Sep. 2023

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za glasbene nastope za mesto Ptuj z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam za mesto Ptuj osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu za mesto Ptuj, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Ansambel sem spoznal preko videoposnetkov, saj so me navdušili s svojo odlično izvedbo skladb v živo. Odličja iz festivalov in šolani glasbeniki so me prepričali, da jih izberem za igranje "ohceti", kjer so naju ter ostale svate nadvse navdušili. Upoštevali so vse želje in v hipu napolnili plesišče. Glasbeniki so izjemno sproščeni in se povežejo s publiko in svati tudi med pavzami. V glavnem - odlično (5)!
Gorenjski Jošt

Super zasedba!

Odličen ansambel, člani vedno nasmejani in dobre volje, zabavni, igrajo pa tako ali tako vrhunsko.

Super muzika

Z ansamblom Prleški kvintet sma bila z možem zelo zadovoljna. Izvrstni muzikantje. Cel čas so družbo" držali gor". Ves program je bil zelo dober, igre,ki so jih pripravili,so bile zelo super :)
Če bi z možem še enkrat izbirala, bi se še enkrat odločila za Prleški kvintet- Prleke :)
Priporočam.

Vrhunsko, tako kot se za Prleke spodobi 😁🙏

Vse je OK.

Vse je bilo odlično.

Enkratni, odzivni, zabavni, zanesljivi, odlični, super vokalisti in znajo družbo "gor držat".

Želelo kvalitetno izvajanje narodnozabavne in zabavne glasbe. Prav tako tekoče, sproščeno, intuitivno vodenje celotnega programa ter zanimivi show vložki.

Prleški kvintet nama je igral na poroki in vse kar lahko rečem je,da so res izvrstni izvajalci,dostopni,duhoviti,skratka na najini poroki so poskrbeli za vse in tako sva bila popolnoma brez skrbi,da bi karkoli šlo narobe. V rokah so držali vse niti in s tem pridobili najino spoštovanje,zaupanje in velik poklon. Če bi se morala še enkrat odločat,bi brez dvoma spet izbrala njih. In da ne pozabim najpomembnejšega,družbo so držali gor do zadnje minute in izvedba pesmi,ki je seveda zelo raznolika,je bila na samem vrhu. Malo je takih izvajalcev,ki se lahko pohvalijo s tako raznolikim repertoarjem, duhovitostjo ter hkrati odličnimi vokali in samo izvedbo nasploh.
Midva sva več kot zadovoljna.

Odličen ansambel, ki je našim gostom pričaral čudovito silvestrovanje. Dobro vzdušje in pozitivna energija vse do jutranjih ur. Ansambel Pika Si toplo priporočamo. Prijazen pozdrav iz Term Paradiso.

Vse je bilo dobro, kar tako naprej...

 • Alenka K. je ocenil/a glasbenika Ansambel Pika Si 01. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Odličen ansambel, ki poskrbi za dobro voljo in odlično glasbo od prve minute do zadnje sekunde. Hvala vam za prijetno praznovanje na Sladkem vrhu.

dobra skupina

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Izvrstno igranje in povezovanje na najini poroki. Priporočava!

Odlična glasba in animacija na poroki ter nepozaben žur.

S partnerjem sva bila zelo zadovoljna z nastopom, animacijo, igranjem in vsem kar je šlo zraven. Definitivno priporočava vsem :)

Karneval band so izjemno profesionalni in priredijo super zabavo. Z njihovim nastopom sva bila zelo zadovoljna, kakor tudi s celotnim odnosom tekom organizacije in na dan poroke. Prav gotovo bi jih ponovno izbrala za poroko. Sledili so odzive publike in v trenutku dosegli polno plesišče. Iskreno priporočam!

Odličen band s širokim repertoarjem in čudovitim nastopom je na naši poroki naredil vrhunsko zabavo. Priporočam vsakemu, ki si želi, da bi bila njegova zabava nepozabna ❤️🕺💃👌

Odličen band s super energijo. Najin dan so dvignili nad povprečje. Vsi svatje (tudi starejši) so mnenja, da takšne zabave še ni bilo! Od vokala, do energije in glasbe vse je bilo super. Že pri prvem pogovoru z Iztokom sva vedela da je to kar želiva Karneval in niti malo nisva obžalovala svoje odločitve. Igrali so dokler nobeden od nas ni mogel več premikati nog in je že vzhajalo sonce. Toplo priporočava!!!!

Karneval band so bili najina izbira na poroki - ena najboljših izbir za tisti dan in sploh nama ni žal da sva celo datum prilagajala njihovemu koledarju :)
Od prvega vtisa dalje sva vedela, da je to to. Seveda sva se prej pozanimala, da smo vsaj približno bili na isti valovni dolžini - torej band v živo v polni zasedbi, z mednarodnim repertoarjem brez narodnozabavne glasbe.
Pa sva dobila še več kot to! Otvoritveni ples sicer "ni bil v repertoarju", ampak ni problema, so ga brez besed naštudirali. Namesto koračnice eden novejših hitov - izvedeno fenomelano v akustiki. Ni da ni.
Pa tudi sama izvedba po obredu je bila top! Igrali so od 17h do 4h zjutraj (na koncu skoraj samo še za 3 goste), brez neskončno dolgih pavz ali govoričenja. Seznama pesmi pa kot da ga nikoli ni bilo konec!
Gostje, tako tuji kot domači so bili navdušeni, midva pa sva dobila kar sva želela - piko na i najinemu dnevu iz sanj. Hvala! Vsekakor priporočava!
Če razmišljate o dobri zabavi za vas in za vaše goste, kjer se boste naplesali do onemoglega, pa naj bo to poroka, abraham, službena zabava ali karkoli drugega - hitro rezervirajte!

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

 • Nina B. je ocenil/a glasbenika Skupina Fosili 02. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Bili so res odlični in hitro so se odzvali na moje povpraševanje.

 • Mira T. je ocenil/a glasbenika Skupina Fosili 22. Mar. 2022
 • Preverjena ocena

Glasba je bila odlična, to pa je tudi vse.

.....................................................................................

Nimam pripomb in sugestij. Samo tako naprej.

Zelo kvalitetno speljan vecer na nasi prireditvi.
Pester nabor glasbe odigran na visokem nivoju in dobra volja cel vecer.
Bravo.

Vse je bilo dobro

Dobro je vse.

super,tocno,smesno

Dobra glasbena skupina, ki poleg petna z komedijanskih nastopom popestrijo vsako zabavo

Vse je odlicno

dobri in kvalitetni lasbeniki

Super,odlicen ansambel....poln dobre,pozitivne volje,znajo narediti festo kot se rece. Z eno besedo NAJBOLJSI :) Le tako naprej fantje in dekle :) Priporocam

Sproščenost, tudi program za otroke. Izbira glasbe za široko množico.

Več kot enkratna ponudba ter izkušnja...
Toplo priporočam...

Zelo dober ansambel. Igral nama je na poroki. Upoštevali so najine želje, družbo držali do jutra, najini svatje so naju spraševali kje sva jih našla, kako so dobri.

Bili smo zelo zadovoljni

Bili so super,družbo držali celo noč pokonci in naredili res super nepozabno zabavo. Definitivno priporočamo!

Izpolnijo in ne samo to...presežejo vsa pričakovanja. Super so...saml v tem tempu naprej!

 • Aleksander F. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.