fb

Ansambel za poroko

Ansambel za poroko? Hitro povprašajte vse preverjene ansamble za poroko ter pridobite cene in ponudbe.

309.264
povpraševanj strank
11.232
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (ansambel za poroko)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 5 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Reference

Skupina NightLife vrhunski band za poroke, službene zabave, poslovne dogodke, obletnice (Abrahamske zabave) in srečanja.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Zaupali so nam:

 • Hoteli LifeClass, Hoteli Bernardin
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (ansambel za poroko) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (ansambel za poroko)

Koliko časa vnaprej naj naročim ansambel za poroko?

Ansambel za poroko se splača najeti nekaj mesecev pred poroko. Ansambli so zelo priljubljeni za vse vrste zabav in slavij zato so po navadi zasedeni za mesece ali celo leta vnaprej.

Zasedenost poročnega ansambla je odvisna od priljubljenosti ansambla in meseca vaše poroke. Največ porok se dogaja v sezoni pomladi do konca poletja ali začetka jeseni. V tistem času bo večina ansamblov precej zasedena saj kombinirajo poroke še z veselicami, rojstnimi dnevi in drugimi zabavami.

Kako dolgo traja nastop poročnega ansambla?

Poročni ansambel je lahko na vaši poroki vse od začetka obreda do konca pogostitve. Slovenski ansambli igrajo v sklopih po 30, 45 ali 60 minut s pavzami. Te sklope lahko ponovijo dvakrat, trikrat ali večkrat skozi večer.

Najpogosteje se ansambel najame z celodnevno neomejeno spremljavo. Tako so lahko z vami skozi celotni poročni dan. To vključuje civilni in cerkven obred, prvi ples in pogostitev ter zabavo po poroki, ki traja do zgodnjih jutranjih ur.

Kakšne pesmi izvajajo slovenski ansambli za poroko?

Slovenski ansambli za poroko nudijo širok repertoar priljubljenih pesmi. Med te sodijo žanri kot so zabavna plesna glasba, narodno-zabavna glasba, dalmatinske pesmi, zimzelene pesmi, Yugo-rock, rock, pop, latino, itd. Igrajo slovenske, hrvaške in svetovno znane hite. Prav tako vam lahko zaigrajo tudi kakšne lastne pesmi in cover-je priljubljenih ansamblov. Izbor pesmi ansambla je raznolik in se prilagaja vsem generacijam.

Ali lahko sama izbereva pesmi ali so že vnaprej določene?

Najboljše je, da se pred najemom pozanimate kakšne pesmi igra izbran poročni ansambel in poveste svoje glasbene želje. Ansambel se je lahko pripravljen za vas naučiti tudi kakšno novo pesem, da vam polepša poročni dan z izbrano melodijo.

Kaj vse vključuje najem ansambla za poroko? (glasba, vodenje, animacija gostov)

Ansambel za poroko je lahko vključen v vašo poroko na več načinov. Ansambel lahko najamete samo za glasbeni nastop vendar se največkrat splača, da vam služijo tudi za animacijo svatov s povezovanjem programa, vodenjem iger, pripravo skečev, za prvi ples, itd. Povezovanje programa lahko nudijo v različnih jezikih kot so slovenski, hrvaški, angleški, nemški, italijanski in drugi glede na dogovor s stranko.

Poročni ansambel je pripravljen tudi s svojim ozvočenjem in osvetljavo odra in plesišča, če se tako dogovorite. Tako se lahko vi posvetite svojemu poročnemu dnevu in vam ni treba skrbeti še za ozvočevalca, osvetljevalca, voditelja ali animatorja gostov.

Izbira je velika. Za kateri poročni ansambel se naj odločim?

Slovenskih ansamblov za poroko je veliko in izbira za popolno ujemanje za vaš poročni dan je lahko težka. Najboljše je, da pobrskate po naši ponudbi poročnih ansamblov in preverite kateri vam najbolj ustrezajo glede na žanr glasbe, ceno, izkušnje, zasedbo in druge faktorje.

Možno je tudi da je vaš izbran ansambel zaseden za nekaj mesecev vnaprej. Dobro je imeti kakšno rezervo in se pozanimati za več ansamblov, ko načrtujete glasbo na poroki.

Kaj je razlika med navadnim ansamblom in ansamblom za poroko?

Poročni ansambel se od klasičnega razlikuje po tem, da na poroki ansambel prevzame veliko večjo vlogo kot pa samo glasbeni nastop in petje pesmi. Na poroki je ansambel tudi povezovalec programa, animira goste, vodi igre, tradicionalne običaje in plesne animacije ter popestri program s skeči.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Odličen ansambel, vrhunska glasbena in pevska izvedba.
Zelo priporočam.

 • Denis T. je ocenil/a glasbenika Amor Band 30. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Odlična skupina. Naredili so super žurko, igrali skoraj brez premorov. Z raznovrstno glasbo so na plesišče spravili vse prisotne. Zelo priporočam.

odličen ansambel
poskrbel za dobro vzdušje
zelo prijazni
ugodna cena

Robert je pevec, ki poje s srcem in se trudi za goste. Vse kar smo se dogovorili je tudi naredil (izvedba, točnost...). Zelo priporočam

Odločitev, da sem izbrala DJ Roberta je bila ena izmed najboljših odločitev. Smo bili družba od 1-83 let in nam vsem je bil všeč raznoličen izbor glasbe, Robert nas je z petjem tako dvigoval, da je le redko kdo ostal na stolu. Žur je trajal do jutranjih ur.
Boljšega praznovanja Abrahama si ne bi mogla zaželet, HVALA TI ROBERT, ob priliki te spet pokličemo.

Zelo zadovoljni. Prilagodljiv z predhodnim dogovorom in pripravo repetuarja pesmi. Prilagajanje tudi skozi celotni čas dogodtka. Kvalitetno in zelo dobro vzdušje, povezovanje vseh udeležencec na zabavi 😊. Priporočam!

Učinkovito in hitro, zelo zadovoljna.

 • Lidija B. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 14. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Prijazena oseba ki poskrbi za dobro vzdušje

Vse super, zelo prijazen, naredil super vzdušje, prilagodljiv...

 • Marko S. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 27. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Vse izvedeno na vrhunskem nivoju!

Roberta smo najeli za praznovanje 60. rojstnega dneva. Navdušeni smo bili nad pričakovanji. Res lepo poje, na noge je dvignil od prvega do zadnjega in to že po prvi pesmi . Lepo se je oblekel glede na dogodek. Je pravi profesionalec gre med ljudi in poje, ima odličen izbor pesmi in je tudi upošteval naše želje. Res ga toplo priporočam da ga najamete, ker vam ne bo žal! Naredi žur poje s srcem. Mi si bomo praznovanje zapomnili za zmeraj in to zaradi njega.

Izbrali smo Roberta, in bili več kot zadovoljni. Odličen vokal, takoj se je povezal z gosti, prilagodljiv, pester izbor pesmi, light shov, megla, nasmejan in pozitiven, delo opravlja s srcem in res se maximalno potrudi da naredi nepozabno žurko. Gostje izredno uživali, lep spomin in še bomo sodelovali. Zelo zelo priporočam vsem ki razmišljate o najemu izvajalca žive glasbe na vaših prireditvah. Lp Kristina

Vse je bilo super

Odlično, vse pohvale izvajalcema.

Fantje, vrhunsko odigrali na 40 letnici. Priporočam vsem ljubiteljem narodno zabavne glasbe. Za nizko ceno, vrhunska zabava do jutranjih ur. Priporočam...

Vse je bilo suuuuper 🥰👌praznovanje 50 moje boljše polovice

 • Sašo H. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 24. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

the best...priporocam

Dobra glasba, hitra odzivnost ter super vzdušje.

Strokoven pristop, prijazen, prilagodljiv. Zna vzpostaviti stik z ljudmi, poje tudi med ljudmi. Zabava kot mora biti. Zelo zadovoljni

Brez pretiravanja lahko rečem ,da so fantje presegli vsa moja pričakovanja. Od začetka pa do konca vrhunski. Vsi povabljeni so potrdili,da so najboljša skupina,ki so jih kdaj slišali igrat na privat zabavah. Fantje hvala vam iz srca- se vidimo na poroki 😉

Super zabava in zelo prilagodljivo glede glasbenih želja publike

Super muzika novejsi skeci

Vse super in odlično. Vsa komunikacija in igranje je bilo izvrstno in nepozabno. Priporočamo!

fantje se trudijo in so odlični

Top izvedba, boljšega vzdušja ne bi mogli dobiti. Priporočam.

Boljše ne bi moglo biti, fanta sta izvrstna, žur uspel 100%. Brez vsakršnih pripomb... Super glasba, super animacija, super ozvočenje in light show... Fanta zelo prijazna, cena sprejemljiva. Tudi gostje so bili navdušeni... Najboljši bend za super zabavo... Top!

Izredno prijetni fantje, ki s svojo karizmo poskrbijo za čudovito vzdušje na zabavi. Glasovna in instrumentalna izvedba vrhunska, prav tako spremljevalni program. Z njimi je "fešta" zagotovljena.

Odziven, zanesljiv, pozitiven. Žur kot mora biti :)

 • Branko B. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 21. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Nimam pripomb

 • Polona je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 26. Feb. 2023
 • Preverjena ocena

Nimamo pripomb.

Duo je top res izvrstna in pa energicna glazbenika ki druzbo res dvigne in je zabava odlicna...vse pohvale in pa Robert odlicen pevec si

Lahko rečem da je ta skupina res topppp. Prijaznost na vrhuncu, glede petja pa moram res res zelo pohvaliti.. Sama postavitev ko imajo od petja do vsega lahko rečem da so vredni nastopa.Bravo Robert in Denis👏👏 za čudovit nastop še se bomo videli ...

Odlična zabava. Priporočam.

Super je blo

Vse je bilo Super zelo dober in kvaliteten ansambel.Lep Pozdrav vsem fantom.

Bilo je luštno....

 • Andrejka R. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 10. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Ta ocena je sedaj še samo za ponudbo in o dogovoru. Saj bo praznovanje komaj septembra, takrat pa jih bom še enkrat ocenila,glede na storitev,ki jo bodo opravili.
Verjamem pa da bo tudi storitev odlična, saj so fantje že med samim pogovorom, kako bi naj to potekalo,praktično vedeli kaj hočem.
Tudi cena je primerna današnjim razmeram...
Vsekakor jih priporočam, kdor želi imeti res fešto in ne samo igranje..

 • Janez G. je ocenil/a glasbenika Amor Band 25. Sep. 2022

Band, kateri zna prirediti odlično žurko,za vse generacije. Toplo priporočam vsem, kateri želite imeti na zabavi dobro glasbo, z izjemnim vzdušjem. Vrshunsko! Bravo Amor Band!

Izvrstno vzdušje ob kvalitetni glasbeni izvedbi in pestri animaciji.

 • Ana V. je ocenil/a glasbenika Amor Band 13. Sep. 2022

Pišem v imenu VW Hrošč klub Slovenija. V klubu imamo vsako leto mednarodno prireditev v Lescah, vsako leto imamo tudi temo srečanja. V letošnjem letu je bila to Disco Fevwer. Band smo prosili ali je možen repertoar v smeri disca. Takoj so nam potrditli, da bodo naštudirali tak repertoar. Vse, kar so obljubili so tudi izpolnili. Naredili so enkratno vzdušje s svojim občutkom za udeležence. Zelo zadovloljni smo bili z vsem - glasbo, odnosom, pripraljenostjo komunikacije in dogovarjanja in seveda tudi s ceno. Prepričani smo, da se bomo še videli....

Vse pohvale fantom! Naredijo top zurko!

Prvovrstna izvedba storitve

Zelo prijazni in zabavni mladi fantje, ki se ne naveličajo igrati!

Najboljši ansambel! Prijazni, zabavni, ustrežljivi, kvalitetni! Igrali so nama na poroki od jutra pa do naslednjega jutra, kjer so res vsi svatje plesali in se zabavali. Priporočam!

Vse je bilo super ,špilali so vredi ,imeli so kratke pauze , prehitro je minilo vsi povabljeni so bili zadovoljni 😊

Zelo zadovoljni z nastopom. SIgurno se še kdaj vidimo :)

 • Miljana M. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Igrajo vse vrste glasbe, znajo se prilagoditi zahtevam publike, poskrbijo tudi za animacijo. So zelo pozitivna skupina, s svojim pozitivnim nastopom mimogrede spravijo ljudi na plesišče. Igrali so moji obletnici za 50 rojstni dan. Jih priporočam, so odlična skupina.

 • Tadej R. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Amor band sva najela za poročno zabavo, po priporočilu drugega banda, ki je bil na najin dan zaseden. Hitro smo dorekli katere pesmi želiva slišati in par drugih malenkosti, ostalo sva prepustila njihovim izkušnjam. Zabava je bila popolna!!! Zelo prijazni in ustrežljivi, profesionalni, imajo vrhunsko ozvočenje, da o sami glasbeni izvedbi ne govorim... Pričarali so takšno zabavo, da bi bil greh če bi sedeli za mizo, plesišče je bilo polno od začetka do konca zabave, midva in svati pa resnično navdušeni! Še dolgo ne bomo pozabili tiste noči, tudi zaradi Amor banda :) Priporočava, ne bo vam žal! :)

 • Mateja B. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Skupina Amor je zame ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin,vsekakor pa tista,ki da vse tisto kar potrebujemo na zabavi.
Že večkrat smo jih povabili na praznovanja in vedno so pustili poseben pečat.Pozitivni,sproščeni...zelo dobri glasbeniki.
Priporočam vsakemu.Najboljša izbira.

 • Bojana C. je ocenil/a glasbenika Amor Band 05. Sep. 2022

Super skupina! Najeli smo jih za praznovanje rojstnega dneva. Bend je storil super festo, ki je trajala pozno v noc. Igrajo raznovrstno glasbo, tako da se res lahko clovek dobro naplese. Vsekakor jih priporocam in bi jih v prihodnje se najela.

Fantje so bili odlični ter pripravljeni na vse izive glede najinih zahtev na poroki. Vsi smo se odlično zabavali od prihoda muzikantov do konca zabave pozno v noči. Čestitke ter en velik HVALA iz najine strani in vseh ostalih svatov za popolno zabavo ob najinem dnevu. Lep pozdrav pa še kdaj😁

Skupina ki zna narediti pravi žur.
Zelo zelo širok repertoar-za vse okuse.
Skratka nepozaben vecer

Zelo so prilagodljivi. Držijo se dogovorjenega. Znajo povezati ljudi, naredijo redno zabavo. Malo še dodatnih kilometrov, pa bo vse izvrstno.

Super skupina za vse žure.

 • Elizabeta S. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 01. Maj. 2022

Odličen, naredi ful dobro festo,,...... Res zelooooo dober zna zabavat ljudi. Priporočam vsem.

Še več novih skladb

Vse odlično

Naredijo najboljšo fešto najboljši so

Z vsakim nastopom ste boljši

Zelo sem zadovoljen z ansamblom.

Super decki!

Talentirani, prijazni, zabavni in predvsem, kar nam veliko pomeni - preprosti fantje, ki znajo ustvarit vzdusje in "festo" kot je treba! Nasa izkusnja z zasedbo je pozitivna :)

Zabavna glasba

Bili smo zadovoljni!

Vse je bilo super

Fejst pobje

Odličen ansambel

Inovativnost, zagnanost, delavnost fantov

Odlično taprau pjebi za špil in pitje🍻

Kvalitetno, ugodno, zavzeto

Odlična muzika😊😁 tapravi za žur!

Pubje so legende top izvajalci če jim pa odojka spečuš do zjutir ti špilajo👌😁

Korekten odnos in kvalitetna storitev

Hja pjebi so pač dobri😉

Odličen ansambel, poskrbi za dobro vzdušje in zabavo.

To je mlad ansambel pri katerem se vidi, da igrajo z neizmerno strastjo do glasbe. Ko sem jih kontaktirala, je njihov odziv bil izredno hiter. Na voljo imajo res pester program... Kakršnokoli glasbo si zaželiš ti fantje to izjemno zaigrajo. Priporočam jih vsem, ki si želijo zanimiv, pester, vesel, čustven ali hudomušen dogodek, saj poskrbijo prav za vse. Res so face in garantiram, da ne boste razočarani.

Evo p'jebi, samo tako naprej!

Zelo so odzivni in komadi so dobri.

Zadovoljna z njimi pozitivni naredijo fešto tk kot je treba.

Vse odlično

Odlični pjebi

Super izkušnja, vas bomo še povabili 😉

 • Vinko H. je ocenil/a glasbenika Ansambel EKS 26. Okt. 2021
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja

 • Matic Ž. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 21. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Človek na mestu, zabavljač, use se da dogovriti. Definitivno bomo še sodelovali :)

 • Mojca H. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 12. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Vse je bilo enkratno,ni kaj dodati.

 • Kristina Z. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 16. Jun. 2020

Zelo smo bili zadovoljni :)

 • Peter P. je ocenil/a glasbenika Andrej Ficko 16. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Vse res odlično.

Urejenost, dogovarjanje

Res ste nama polepšali dan, super igrate, polni humorja, profesionalni in vzdržali ste do konca ter naredili nepozabno zabavo. Hvala :)

odlično je bilo

Le tako naprej! Super ste!

Zelo so izvirni in preprosti polni humorja in kvalitetno izvajajo svojo storitev.

Fantje so igrali na abrahamu moje mame in so odlicni tako instrumentalno kot vokalno. So zelo preprosti in duhoviti.

Možu so prišli za presenečenje abrahama. Bil je zelo pozitivno presenečen.

Živa resnica je car boljšega ni pa tudi muska je na nivoji

Igranje na rojstnem dnevu

Igranje ter šov super. Bolje ne moreš. Tako naprej

Najbolj všeč mi je to, da so fantje takoj za akcijo in res zelo dobri glasbeniki.

še več programa

Odlicni ste..

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.