fb

Glasbena skupina

Glasbena skupina? Hitro povprašajte vse preverjene glasbene skupine ter pridobite cene in ponudbe.

260.041
povpraševanj strank
9.230
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (glasbena skupina)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel Jug - Logotip
Ansambel Jug
5,0
(8)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Igranje v živo na zabavah, porokah, veselicah in lokalih
Preverjeni ponudnik Izbran že 8 krat

Opis

Narodno-zabavni in zabavni ansambel Jug vam nudi glasbene nastope v živo (poroke, veselice, zabave, ...)

Nastopamo po celotni Sloveniji in tudi izven nje.

Več o ansamblu Jug:

Ansambel Jug je nastal sredi leta 2012. V času našega delovanja smo sodelovali na vseh večjih festivalih narodno-zabavne glasbe v Sloveniji in tujini ter dosegli več odmevnih uvrstitev.

Najbolj smo ponosni na zmago na najstarejšem festivalu v Sloveniji, festivalu Ptuj in uvrstitev na Slovensko polko in valček.

Leta 2017 smo izdali prvo CD ploščo in priredili koncert ob 5 obletnici delovanja. Pripravljen imamo zelo obširen narodnozabavni program v katerem najdete skladbe Ansambla bratov Avsenik, Alpskega kvinteta, Lojzeta Slaka, Franca Miheliča in seveda tudi hite mlajših ansamblov (Modrijani, Gadi, Poskočni muzikantje).

Poleg narodnozabavnega programa pa veliko pozornosti posvečamo tudi zabavni glasbi, ki jo v celoti izvajamo v živo.

V zabavnem repertoarju se bo našlo za vsak okus nekaj, od največjih slovenskih in svetovnih hitov do dalmatinskih skladb in aktualnih hitov zabavne glasbe.

V repertoarju med drugimi najdete tudi skladbe: Tine Turner, Gipsy Kings, Guns N'Roses, Dalmatisnkih klap, Severine, Vlada Kreslina in še mnoge druge.

Trudimo se, da bi z našim igranjem zadovoljili čim več okusov in ljudi zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Kako smo drugačni

Potrudimo se, da se res prilagodimo strankam v vseh pogledih, po želji se naučimo tudi kako glasbeno željo. Posebnost je tudi ta, da v celoti v živo izvajamo vso glasbo na naših nastopih.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev)
Lokacija
Gostinca 17, 3254 Podčetrtek

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 8 uporabnikov.
 • Lara L. 22. Sep. 2022

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

 • Nina K. 27. Avg. 2022

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

 • Aleksander F. 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

 • Carmyca 03. Maj. 2017

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

 • Jtewag 03. Maj. 2017

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

 • Mikelancelo 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (glasbena skupina) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (glasbena skupina)

Za kakšne dogodke lahko najamem pop skupine?

Pop skupine lahko najamete za vsak večji dogodek, ki ga organizirate. Na voljo so za rojstne dni, poroke, obletnice, zasebne zabave in koncerte, abraham, gasilske in druge veselice, študentske in lokalne zabave,  presenečenja, zaključke, kolektivne zabave, plese in druge pomembne dogodke. Nastopajo lahko po Sloveniji ali v tujini na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Nemčiji, itd.

Pop skupina je tudi odlična izbira za poroko. Lahko vas spremlja skozi celoten dan od pričetka civilnega ali cerkvenega obreda, do prihoda svatov in mladoporočenca in zabave po poroki do zgodnjih jutranjih ur.

Kakšne pesmi izvajajo pop / popularne skupine?

Popularne skupine izvajajo pesmi, ki so različnih zvrsti saj popularna glasba zajema vso glasbo, ki je bila kdaj priljubljena pri ljudeh. Med ta žanr glasbe sodijo popevke, plesna glasba, muzikal, country, folk... Pop glasba lahko vključuje tudi elemente hip hopa, rocka, jazza, reggaea in elektronske glasbe.

Pop skupina igra slovenske, hrvaške, angleške in svetovno znane hite, ki so lahko iz šestdesetih vse do novejših današnjih pesmi. S pop skupinami je garantirano, da se bo za vsakega našla pesem, ki jo bo prepoznal in ob njej užival.

Ob najemu bolj znanih in priljubljenih pevcev za vaš dogodek, bo ta najverjetneje igral svoje avtorske pesmi z občasno dodanimi priredbami tujih skladb.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Popularne skupine imajo po navadi že pripravljen repertoar pesmi, ki jih nastopajo vendar se lahko vedno prilagodijo željam stranke. Najboljše je, da na prvotnem sestanku sestavite in se dogovorite za končni program, ki vključuje pesmi po vašem okusu.

Katero pop skupino naj izberem?

Izbirate lahko iz našega seznama ponudnikov popularnih skupin. Večinoma so vse skupine in bendi pripravljeni angažirati program na ta način, da se bo prilegal vašemu glasbenemu okusu.

Med skupine, ki vam nudijo pop glasbo spadajo P O P G A R A Ž, Creativo, La Banda, Skupina ADAM&EVA, Slovenski Express, 4EVER GREEN BAND, Skupina Hooruk, Nočna Pravila, SKUPINA POWER BAND, Skupina Katrca, TOP BAND, PiNg PoNg Partyband, Amor Band, Skupina Fosili in še mnogo drugih.

Kako dolgo traja glasbeni nastop pop skupine?

Nastop pop skupine traja po dogovoru s stranko. Koncert največkrat obsega 1-3 ure.

Glede na naravo dogodka se lahko organizira krajši ali daljši program in se primerno prilagodi repertoar skupine. Za zabavo, ki traja celo noč, se lahko dogovorite za celovečerni program, podaljšan čas nastopa, časovno neomejen nastop ali pa kar da vas skupina spremlja skozi celi dan (na primer na poroki).

Kako se pop skupina razlikuje od drugih skupin?

Pop skupina se imenuje pop ali popularna skupina ker je njen fokus predvsem igranje pop in trenutno popularne glasbe. Pop skupina daje poudarek na glasbenih zvrsteh, ki so bile popularne skozi določena desetletja. Ti hiti so priljubljeni in najverjetneje znani večini gostom na koncertu / zabavi.

Kakšne pesmi izvajajo etno skupine?

Etno skupine nudijo širok repertoar pesmi, določene za različne zvrsti. Med etno glasbo spadajo različne vrste skladb iz različnih krajev, narodov in kulturnih skupin. Med te sodijo irska in škotska tradicionalna glasba, mešana evropska (švedska, francoska, nemška, bosanska, makedonska..) tradicionalna glasba, dalmatinske pesmi, slovenske in mednarodne ljudske pesmi, ciganske pesmi, slovenske popevke, narodne srednjeveške skladbe in še mnogo več.

Izvajajo tudi avtorske pesmi in priredbe ter cover-je zgoraj omenjenih slovenskih in svetovnih hitov.

Kakšne pesmi izvajajo alternativne skupine?

Alternativne skupine izvajajo pesmi, ki spadajo pod žanr alternativnega rocka, reaggaea, metala, indie, jazza, elektronske glasbe in tudi punka.

Pevci lahko nastopajo svoje avtorske pesmi ali priredbe slovenskih, hrvaških in tujih hitov. Med slavne alternativne skupine katerih priredbe pogosto slišimo na dogodkih spadajo Mi2, U2, Coldplay, Laibach, Nirvana, The Smiths, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Green Day in drugi.

Ali lahko sami izberemo pesmi ali so že vnaprej določene?

Etno in alternativne skupine imajo po navadi že pripravljen repertoar pesmi, ki jih nastopajo vendar se lahko prilagodijo željam stranke. Najboljše je, da se sestanku s skupino dogovorite za končni program, ki vključuje želje glede vašega glasbenega izbora.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Glasbeni nastop etno in alternativnih skupin se giblje med 1-3 urami. Za koncert ali krajši dogodek je repertoar primeren dolžini dogodka. Če je tip dogodka zabava, veselica, piknik ali druge vrste zabav ki se vijejo dolgo v noč, se program prilagodi večernim uram tako da so z vami tudi do 10 ali 12 ur..

Etno / alternativna skupina vas lahko spremlja od nekaj ur vse do zgodnjih jutranjih ur. Lahko se dogovorite za neomejen čas nastopa, čas z možnostjo podaljšanja ali pa kar spremljavo skozi celoten dan (na primer na poroki).

Na kakšnih dogodkih nastopajo etno in alternativne skupine?

Etno in alternativne skupine nastopajo na več vrstah dogodkov odvisno od želja strank.

Najamete jih lahko za rojstni dan, presenečenje, lokalno zabavo, študentsko zabavo, veselice, piknik, abraham, festival in druge velike dogodke. Nastopajo v Sloveniji in v tujini na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Nemčiji, itd.

Katero skupino naj izberem?

Za izbor etno in alternativnih skupin si lahko ogledate naš seznam ponudnikov in izberete skupino, ki se vam zdi najbolj primerna glede na repertoar, žanr glasbe, cenovni rang in druge faktorje.

Nekatere skupine, ki se uvrščajo tudi med etno in alternativne skupine, so Creativo, La Banda, 4EVER GREEN BAND, Ansambel Tomaža Rota, Smooth Band, Black and White Band, Jimi Williams Band, FOLK IDOLI, itd.

Kakšne so prednosti najema slovenske glasbene skupine za vaš dogodek?

Najem slovenske glasbene skupine je odlična priložnost za popestritev vašega dogodka, naj bo to rojstni dan, poroka, veselica, abraham, otvoritev ali drugi dogodek. Glasbena skupina vam poleg glasbenega nastopa nudi širok izbor mednarodnih pesmi, različnih žanrov glasbe, animacije gostov, povezovanje programa, vodenje iger, itd.

Glasbena skupina za poroko, rojstni dan, veselico ali drugo slavje ima po navadi poskrbljeno tudi za osvetlitev in barvno animacijo prostora. Pripravljeni so tudi s svojim ozvočenjem in zvočnim tehnikom. Hkrati vodijo program in igre ter lahko spremljajo celotno poroko od uradnega dela do pogostitve. Ker so vsi ti faktorji vključeni v delo glasbene skupine vam ni treba skrbeti za najem voditelja, osvetljevalca ter ozvočevalca ampak se lahko posvetite vašemu čarobnemu dnevu.

Kako naj izberem glasbeno skupino / bend za poroko, rojstni dan, abraham?

Slovenski bendi so zelo raznoliki med sabo vendar so po navadi ti ki jih najamete vedno 'za akcijo'. Band, ki ga izberete mora imeti komunikativnega vodjo, dobro energijo in biti pripravljen igrati do zgodnjih jutranjih ur. Veliko skupin je takih, ki že ima izkušnje z igranjem na različnih praznovanjih. Tako je na vas samo to, da zberete kakšno vrsto benda želite in kako vključeni naj bodo v vaš program.

Odvisno od vaših glasbenih želja in vrste dogodka se lahko odločate med več glasbenimi skupinami. To so pop skupine, Yugo/Balkan skupine, evergreen, rock, alternativne, etno skupine, ansambli in drugi. Glasbena skupina je tako odvisna od vaših preferenc vendar večinoma igrajo skupine miks vseh zvrsti za vse vrste okusov.

Kateri slovenski bendi so primerni za poroko?

Za poroko je primeren vsak bend, ki je usmerjen v igranje zabavne plesne glasbe, večih zvrsti glasbe, je zmožen poskrbeti za vodenje in animacijo gostov ter bend, ki ustvari prijetno vzdušje. Na naši spletni strani boste našli veliko ponudnikov, ki vam lahko igrajo na poroki.

Skupina za poroko je lahko ansambel, duo, pop skupina, skupina z DJ-jem in drugi. Nekaj primerov iz naše spletne strani so Creativo, P O P G A R A Ž, La Banda, Skupina ADAM & EVA, Duo Sekunda, Slovenski Express, Ansambel Kerlci, Ansambel Ultrazvok, 4EVER GREEN BAND, Ansambel Brloga, Ansambel Tomaža Rota, Skupina POWER BAND, Skupina Katrca in še mnogo drugih slovenskih glasbenih skupin.

Kakšne vrste glasbe igrajo skupine na poroki / rojstnem dnevu / abarahamu?

Na porokah, rojstnih dnevih, abrahamu, veselicah in drugih dogodkih se po navadi igra veliko različnih vrst glasbe. Stalnica je vedno zabavna plesna glasba. Slovenske glasbene skupine večinoma izvajajo žanre kot so pop, rock, Yugo-rock, narodno-zabavna glasba, dalmatinske pesmi, tuje ali slovenske, stare ali nove.

Ali lahko sami izberemo pesmi ali so že vnaprej določene?

Pomembno je da se pred vašim dogodkom dogovorite za kakšno vrsto glasbe se odločate. Glasbena skupina za poroko ali drugo slavje ima večino krat že izdelan širok glasbeni repertoar na katerem je miks različnih vrst skladb, ki poživijo zabavo. Po možnosti lahko dodate še kakšne glasbene želje, dodate izvajalčeve avtorske pesmi ali cover-je svetovno znanih izvajalcev.

Koliko časa traja nastop skupine?

Nastop slovenske glasbene skupine po navadi zajema tri ali več sklopov po 45 minut. Odvisno od glasbenika se lahko dogovorite za dolžino nastopa od 30 do 60 minut. Potem sledi pavza in naslednji sklop nastopa.

Glasbena skupina je lahko z vami od 3 vse do 8 ali več ur. Spremlja vas lahko od začetka zabave do zgodnjih jutranjih ur. To pomeni, da na poroki igra od začetka obreda do konca pogostitve. Trajanje celotnega glasbenega nastopa je tako odvisno od vsake skupine posebej in od skupnega dogovora glede programa.

Kakšne vrste instrumentalnih skupin poznamo v Sloveniji?

Instrumentalne skupine se med sabo razlikujejo predvsem po številu izvajalcev in vrsti glasbil.

Po številu izvajalcev lahko imamo duo, trio, kvartet, kvintet, sekstet, oktet, nonet in tako naprej. Glede na vrsto inštrumentov pa so instrumentalne skupine lahko pihalne, godalne, tolkalne, itd. Najpogostejši primeri skupin so na primer pihalni kvintet, v katerem igrajo flavta, oboa, rog, klarinet in fagot, ter godalni kvartet. V godalnem kvartetu najdemo violini, violo in violončelo.

Obstajajo tudi skupine za inštrumente s tipkami in trubaške zasedbe s trobili. Pridružijo se jim lahko še bobni in harmonika.

Kakšno glasbo izvajajo instrumentalne skupine?

Instrumentalne skupine igrajo vse od jazza, klasike, rocka, narodne glasbe, pop in folk zvrsti glasbe.

Na uradnih prireditvah in koncertih izvajajo predvsem klasično glasbo svetovno slavnih skladateljev. Nastopajo tudi skladbe novejših, modernejših in mlajših skladateljev. Na dogodkih kot so poroka, rojstni dnevi ali pa pogostitve lahko igrajo tudi priredbe slavnih pesmi.

Na kakšnih dogodkih nastopajo instrumentalne skupine?

Instrumentalne skupine lahko najamete za zasebni ali javni dogodek. Igrajo predvsem na javnih prireditvah, proslavah, festivalih, tekmovanjih in koncertih. Nastopajo tudi na rojstnih dneh, pogostitvah in dobrodelnih ali zaključnih plesih.

Instrumentalna skupina vas lahko spremlja tudi na poročnem dnevu na civilnem ali cerkvenem obredu. Po želji je lahko z vami tudi pozneje na zabavi po poroki, z možnostjo najema dodatnega vokala.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Glasbeni nastop instrumentalne skupine traja od 30 do 90 minut ali več.

Na javnih prireditvah po navadi izvedejo eno ali več skladb, ki so lahko različno dolge. Na plesih, pogostitvah in porokah nastopajo po nekaj ur s pavzami. V primeru poroke se lahko dogovorite da vas instrumentalna skupina spremlja skozi celoten dan.

Katero instrumentalno skupino naj najamem za moj dogodek?

Za izbor instrumentalne skupine se lahko obrnete tudi na naš seznam ponudnikov glasbenega nastopa.

Med številnimi izvajalci se bo našlo kar nekaj skupin v katerih je poleg instrumentalne tudi vokalna glasba. Glede na vaše želje se lahko skupine prilagodijo in primerno organizirajo svoj repertoar. Nekaj primerov je Akustična Skupina Artistik, Kitarski ansambel Svarun, Jazz It, Šok Kvintet in drugi.

Kakšne pesmi izvajajo rock skupine?

Rock skupine izvajajo predvsem svoje avtorske pesmi in priredbe slovensko in svetovno znanih rock skupin.

Če je skupina znana in priljubljena med ljudmi je verjetno, da bo nastopala samo s svojimi pesmi. Za kakšno zasebno zabavo ali sproščeno veselico, pa bodo rock skupine izvajale priredbe drugih rock glasbenikov in skupin kot so na primer slovenske Siddharta, Big Foot Mama, Tabu, Nude, Dan D, Zablujena Generacija, itd. Med svetovno slavne rock skupine pa spadajo The Rolling Stones, Nirvana, Aerosmith, AC/DC, The Beatles, U2, Pink Floyd in drugi.

Kakšne pesmi izvajajo evergreen skupine?

Evergreen skupine nastopajo predvsem priredbe in cover-je znanih slovenskih, hrvaških in tujih skupin.

Izvajajo plesne hite in hite iz 70-ih, 80-ih, 90-ih in danes. Na zabavah prevladujejo predvsem hiti ex-yugo in yugo rocka ter slovenske popevke.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Izbrana skupina ima za nastop po navadi že pripravljen seznam pesmi, ki jih izvajajo vendar se lahko vedno prilagodijo željam stranke.

Na prvem sestanku z rock ali evergreen skupino lahko greste skupaj skozi repertoar skupine, da vidite kakšne pesmi so na seznamu. Izvajalci so večinoma fleksibilni in pripravljeni upoštevati vaše želje. Do njih lahko stopite tudi z željo da dodate pesmi ki so po vašem okusu ter sestavite skupni repertoar.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Nastopi evergreen ali rock skupine po navadi trajajo 1-3 ure odvisno od dogovora s stranko in narave dogodka.

Glede na tip dogodka (koncert, veselica, piknik, privatna zabava) se organizira krajši ali daljši program in se primerno prilagodi repertoar skupine. Če zabava traja celo noč, se lahko dogovorite za celovečerni program z neomejenim časom, možnostjo podaljšanja časa nastopa ali pa vas rock / evergreen skupina spremlja skozi celi dan (na primer na poroki).

Na kakšnih dogodkih nastopajo rock in evergreen skupine?

Rock in evergreen skupine lahko najamete za različne vrste dogodkov. Na voljo so za rojstni dan, poroko, obletnico, abraham, piknik, veselico, študentske in lokalne zabave, koncerte, festivale, presenečenja, zaključke, plese, piknike in druge pomembne dogodke. Nastopajo po Sloveniji ali v tujini (Hrvaška, Avstrija, Italija, Nemčija). Skupino lahko najamete tudi za komercialne nastope in koncerte.

Katero skupino naj izberem?

Veliko skupin je takih, ki se bodo žanrsko prilagodile vašim željam. To pomeni, da lahko iz našega seznama ponudnikov izberete skupine in ansamble različnih zvrsti. Ti bodo potem pripravili repertoar glede na vaše želje za rock in evergreen okus.

Med te, ki se uvrščajo tudi v rock skupine in evergreen skupine, sodijo P O P G A R A Ž, Creativo, Ansambel Kercli, La Banda, Skupina ADAM&EVA, Ansambel Ultrazvok, Slovenski Express, 4EVER GREEN BAND, Skupina Hooruk, Nočna Pravila, SKUPINA POWER BAND, Skupina Katrca, TOP BAND, PiNg PoNg Partyband, Amor Band, Skupina Fosili in še mnogo drugih.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Tako kot vedno , odlični. Super vokal Kim in Roman. Res naredijo žur in se prilagodijo željam gostov. Znajo poskrbeti tudi za popestritev zabave z raznimi igrami. V glavnem vsi smo bili navdušeni nad bendom. Priporočam zelo, pa še ugodni so.

Za najino poroko sva najela PowerBand. Že od prvega trenutka je bil David s skupino odziven, prilagodljiv , imel je fer odnos. Že od 17 ure dalje so skrbeli za glasbeno poslastico s svati, ki se je nasaljevala pozno v noč. Prilagodili so se glede na želje svatov in mladoporočencev! Vsekakor jih priporočava tudi ostalim!

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Vsekakor priporocava skupino, zabavali so nas na poroki. Zelo odzivni, ter prisluhnejo zeljam. Na plesisce so spravili tudi tiste, ki ne plesejo. Naredili so vrhunsko zurko. Midva ter svatje smo bili navduseni.

Hvala vam!

Ansambel nama je igral na poroki in nardil super žur. Imeli so odličen povezovalni program, dober repertoar, zelo kratke pavze. Na plesišče jim je uspelo zvabiti čisto vse povabljene.

Top ekipa! Fantje s super energijo, prilagodljivi in kvalitetna izvedba. 😊

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Hvala Ansamblu Ultrazvok (Tomaž, Roman in Kim), da mi je pomagal pričarati odlično vzdušje na praznovanju moje 50-tke. Vsi smo bili navdušeni nad njihovim igranjem, večglasnim petjem, vodenjem večera. Dobre vokale so nadgradili še s saksofonom, trobento in klarinetom, kar daje njihovi glasbi še poseben pridih. Igrali vse do petih zjutraj in na plesišče jim je uspelo privabili tudi goste, ki sicer ne plešejo. Imajo izjemno širok repertoar glasbe za vse okuse in priložnosti, prilagodijo se željam in izboru glasbe ter se držijo dogovorjenega, začutijo pa tudi publiko. So zelo prijazni, prijetni in profesionalni, zato jih zelo priporočam vsakemu, ki želi imeti dobro zabavo in ples do ranega jutra.

Izjemno zadovoljni.Izbrali smo jih čisto naključno,brez priporočil ali slišanosti na kateri od zabav.
Naš izbor skupine je bil res zadetek v polno in bolje se ne bi mogli odločiti.

Moja izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila ponovno izvrstna. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče so privabili tudi neplesalce. Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede.
Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur.
Toplo jih priporočam !

Najboljši so...družbo pripravijo do plesa z simpatično igrico. Repertoar pesmi imajo pester in znajo prisluhnit družbi. Mi smo se zabavali in vsi so bili navdušeni nad njimi. Čista desetka. Priporočam vsakemu, ki bi rad imel dober žur.

Super ste bili, zažigali ste cel večer... Z veseljem vas priporočamo naprej. Naši povabljenci vas ne morejo prehvaliti. Skupna ocena 10/10

Trio ULTRAZVOK hvala, bili ste vrhunski. Priporočam!!!!!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki in bilo je super. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče pa so privabili tudi neplesalce. Priporočava!!

Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede. Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

super band za žur, prilagodijo se željam ....in znajo potegnit ljudi na plesišče.
žurali smo do ranega jutra.

Izvrsten band, priporocam!

 • Benjamin S. je ocenil/a glasbenika Skupina Katrca 17. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Odlično
.
.

Vse je vilo vrhunsko

Priporočam. Začutijo goste in se jim v celoti približajo z dobro glasbo ,plesnimi vložki in besedno komunikacijo..Z njimi smo preživeli odličen večer , pri igranju so neuničljivi saj so nam igrali do 4 ure zjutraj.

BILO JE SUPER,BOLJŠ BI BILO ŽE KIČASO

Vse je bilo super.Plesali in zabavali smo se vsi do poznih jutranjih ur. Ob naslednji zabavi jih spet najamem.

Odlično vodijo večer, na plesišče spravijo še najbolj sramežljive plesalce, znajo zanimirati otroke in starejše. Odličen bend, če želite animacijo in videnje vašega dogodka!

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

Zelo pozitivna izkušnja, naredili so žur čez celotno zabavo in na plesišče zvabili vse goste, ki so neumorno plesali, zelo dobro so se povezali s publiko in vsi so bili nad njimi navdušeni. Igrali so praktično vse zvrsti in to res kvalitetno! Priporočam!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki 17.09.2022. Nad celotnim večerom sva bila tako midva kot vsi najini svatje naravnost navdušeni. Bili so izjemni, prav vsakega so zvabili na plesišče in nam pričarali nepozaben žur. Njihov talent ni le petje, temveč tudi igranje na različne inštrumente, ki jih menjajo med nastopom. Bili so absolutno čudoviti in večno sva hvaležna, da sva se odločila za njih.

 • Andrej P. je ocenil/a glasbenika DJ Dady 16. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

Usvarijo super vzdušje, igrajo raznovrstno glasbo in animirajo goste.

Najboljše je da imajo posluh za ljudi. Uresničijo želje, so zanesljivi, petje top! Igre top! Igranje top!

Z ženo sva najela ansambel za poroko. Odlična glasba, znajo privabiti ljudi na plesišče in držati pozitivni naboj ter animirati ljudi, tudi z raznovrstnimi igrami, veš čas večera in noči! Zelo priporočava!

Zelo zadovoljen z nastopom, kvaliteto zaigrane glasbe, izborom glasbe primerni publiki in dogodku...same pohvale.

Profesionalen nastop, dosegljivi, ustrežljivi, prilagodljivi. Igranje na poroki je bilo skratka, vrhunsko!

Same pohvale in pozitivne besede za Power Band. Fantje so res izvrstni, naredijo pravi žur, imajo pester program in raznoliko glasbo. Še enkrat bi se odločila za njih. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

Bilo je čudovito!

Super skupina, za super žur....

Krasno petje, profesionalen pristop in povezovanje praznovanja v celoto je bilo nad vsemi pričakovanji. Vse pohvale!

Odličen band, vrhunsko vzdušje in zabava!

Zelo hitro, preprosto dogovarjanje za nastop - izvajalci prišli na dogovorjeno mesto točno oz. pred dogovorjeno uro. Zelo so prilagodljivi glede želja pri izboru repertoarja in se ga držali skozi celoten nastop, tako da je bilo vse izvedeno kot smo si želeli in se dogovorili.
Kot glasbeniki, pa so izvrstni, in jih lahko več kot priporočam.

Fenomenalno in nepozabno.

Ultrazvok, sva izbrala za praznovanje najinega "Abrahama". Izbrala sva jih najprej na podlagi tu obljavljenih ocen, še posebej pa nama je pri odločitvi pomagal obisk njihove spletne strani, kjer si lahko ogledate njihove posnetke.
Bili so več kot odlični. Izpolnili so vsa pričakovanja in še več. Lahko sva izbirala iz njihovega resnično ogromnega repertoarja in vse pesmi so izvajali resnično vrhunsko. Poleg tega so vseskozi vzdrževali odlično vzdušje. Zabava je trajala od 18,00 do 04,00, kot so obljubili so igrali praktično dokler smo mi zdržali.
Vsekakor so postali naš "hišni" band, s katerim bomo zagotovo še sodelovali.
Robert&Stanka

Brez pripombe, vse super, priporočam.

Super, kvaliteno in zabavno.

Bili smo zelo zadovoljni in ne bi spremenili ničesar :)

Leta 2019 sem praznovala 70 let. Iskala sem ansambel, ker vsi v družbi radi plešemo in ni praznovanja brez glasbe. Čisto slučajno sem izbrala ultrazvok, ga še prej šla poslušat in bila zelo zadovoljna. Tudi moji gostje na mojem praznovanju. Zato sem jih tudi letos izbrala za moževo praznovanje. Res so v redu, hitro odzivni, prijazni in se že veselim, da jih zopet slišim in zaplešem na njihovo glasbo.

Res prava energija in Power kot je v njihovem imenu, odličen izbor pesmi v pravem trenutku, priporočam

Band za vse zvrsti glasbe, dovzetni za glasbene želje. Pravi zabavljači.

Odzivni, fleksibilni, dober repertoar pesmi.

Bili so zabavni, polni energije in nasploh TOP of THE POPS! ;) :D

Ansambel Ultrazvok se je izkazal za odličen izbor izvajalca na najini poroki. Vse je bilo profesionalno in natančno izpeljano. Pravi profesionalci, ki znajo natediti žur in animacije. Prav tako so vsi svatje bili zelo pozitivno presenečeni nad vami. Še enkrat bravo in kapo dol 👍!!! Priporočava ga vsem, ki ste v dvomih kaj izbrati. Na poroki ste se odlično obnesli, verjamem, da tako tudi na ostalih dogodkih. Le tako naprej… 👍

Zaradi ansambla Ultrazvok je bilo praznovanje Abrahama še bolj nepozabno. Toplo priporočam.

Ekipa se je odlično odrezala. Bili so odzivni profesionali in naredili odlično vzdušje.

Super, dober odnos in lepe pesmi

zelo profesionalno in odličen vokal

Glasba popolnoma po najinem okusu, vse je bilo izpeljano kot dogovorjeno.

Skupina Power band je poskrbela , da je bilo na mojem praznovanju Abrahama poskrbljeno za prijetno glasbo, ples in zabavne igre, skratka družbo ste krasno povezali, tako da ste mojo zabavo naredili " top" ,Ostala mi bo v lepem spominu zaradi vas Power band.

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna - odlično so izpeljali praznovanje poroke. Kljub temu, da bi bil potek večera po njihovem mnenju boljši drugače, kot smo si ga zamislili skupaj z gostinskim ponudnikom, so sprejeli najine želje in večer izpeljali na način, da so se gostje zelo zabavali.
Všeč nama je bilo, da sva lahko sama izbrala pesmi z zelo obširnega seznama z zelo raznolikimi žanri.
Z velikim veseljem priporočava Ansambel Ultrazvok!

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

Kvalitetna izvedba izbranega programa. Prilagajanje družbi, skratka odlične zabave👍

 • Marjana D. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Jaz zelo tadovoljna, sem na njegovih spilih prisotna ze vec kot 10 let, se nikoli razocarana. Ko sem praznovala osebni praznik mi je spilal je naredil zur do jutranjih ur. Priporocam vam ga, vem da neboste razocarani. Hvala Georg, da si. Lp

Top izvajalec, tako pianist kot oseba. Primeren tako za zasebne kot javne prireditve. Ima oba adulta v rokavu - kakovost in empatijo, torej Izjemen občutek za glasbo in ljudi. Odlično zveni kot zvočna kulisa ali pa kot protagonist, ki drži družbo gor do konca. Popolnoma profesionalen od dogovora do zaključka posla. Komurkoli sem ga priporočila, je bil zelo zadovoljen in ga je priporočil naprej.

 • Vladka A. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo zabaven in prijazen, rezveseljeval nas je do konca in še naprej. Toplo priporočam in ob priliki bomo spet plesali na njegove takte.

 • Jerneja R. je ocenil/a glasbenika GEORG KRAJNC 08. Jan. 2021

Zelo dobra ponudba,bili smo zelo zadovoljni!

Zelo zadovoljen ! Nimam pripomb

Nadvse super skupina, odlična glasba, skratka vse nad pričakovanji!!!

Zelo sva zadovoljna. Le tako naprej 😀

Definitivno priporočam za poroko!
Prvič nastopili na lokaciji, ampak so se odlično odrezali. Imeli smo poroko z malo svati, ampak so posrkbeli, da smo preplesali celo noč. Širok nabor glasbe in super animacija. Tako kot smo se dogovorili, tako so izpeljali program. Vsi svatje so ansambel pohvalili. Hvala vam!

Skupina Power band je na najini poroki poskrbela za izvrstno glasbo, noro vzdušje in na sploh nepozaben večer. Priporočava vsem, ki želite biti brez skrbi glede glasbe in programa, saj fantje s svojo prilagodljivostjo in sproščenostjo res poskrbijo za vse.
B&M

Izkušeni in profesionalni, vedo kako narediti VRHUNSKO zabavo, širok in odličen repertoar pesmi, super izvedba instrumentalno in vokalno, zelo dobre igre za animacijo imajo za vmes, vzdržljivi polni energije celo noč do jutra... Napisano se zdi pretirano, ampak je živa resnica, cena je definitivna prenizka za to kaj ponudijo in naredijo. Nepozabno poročno slavje, vsi svatje so mi pohvalili band Ultrazvok, odlična izbira, vsem bi ga priporočal!

Ultrazvok sva izbrala na podlagi ocen, dostopnih na tej spletni strani in izbirala sva prav. Vse smo se dogovorili po telefonu, ugodili so vsem zeljam in muham, niso komplicirali, ko je bilo potrebno najti nov termin za poroko, poslali so nama izjemno obsezen repertoar, na voljo so bili za vsa vprasanja. Teden pred poroko smo imeli telefonski sestanek, na katerem smo dorekli vse malenkosti. Izbrala sva pesmi, ki sva jih zelela imeti na dogodku, ceprav je bil repertoar drugacen od obicajnega, sva dobila tocno to, kar sva zelela. Porocni dan je bil izjemen, tudi po zaslugi Ultrazvoka, ki je poskrbel za super glasbo (pevka Doroteja je res super, tudi moski del zasedbe ne zaostaja), povezovanje vecera in lep zakljucek. Resnicno priporocava!

Priporočava band Ultrazvok za poroko. Širok spekter glasbe. Imajo dober občutek katere skladbe kdaj zaigrati. Zelo prilagodljivi. Smo odlično sodelovali kljub izrednim razmeram - Corona.

Super je bil tudi njihov član Bine, ki nas je spremljal pred med in po obeh obredih. Tudi vsi svatje so bili navdušeni.

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna. Upoštevali so vse najine želje, poleg tega pa je bila kakovost glasbe na zelo visokem nivoju, tako da nimava nobenih pripomb. Kdor želi odlično glasbo in tudi zelo ugodno ceno, priporočava ansambel Ultrazvok!

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

Kar smo se dogovorili je veljalo. Igrali so kakovostno. Njihov repertoar je raznolik, kar ustreza svatbi.

Glede na to, da smo na praznovanju imeli populacijo od 10 do 94 let, je Ansambel Ultrazvok poskrbel, da se je za vsakega našla primerna zvrst glasbe. Tudi odzivi povabljenih med samim praznovanjem in na koncu vsega so bili neverjetni, saj nikakor niso mogli prehvaliti celotnega programa (in verjemite, da so bili že na kar nekaj 50. letnicah), ki ga je pripravil omenjeni ansambel. Tudi sama moram reči, da so res zelo srčni, prilagodljivi in pa strpni (ob mojem zmišljevanju:D )in da že razmišljam, da bi jih naslednje leto zopet najela za praznovanje. Res iz srca priporočam Ansambel Ultrazvok, saj vas ne bodo razočarali.

Igrali so nama že v cerkvi in potem naprej na poročnem slavju vse do jutra. Vse je bilo kot smo se dogovorili. Igrajo veliko različnih žanrov, tako da se za vsakega kaj najde. Še enkrat bi se odločila za njih saj so res super.

Super so! Prilagodljivi! In sama dobra glasba! Jih zelo priporočam!

Zelo so komunikativni in znajo prisluhnti željam. Toplo priporočam, ne bo vam žal.

Z ansablom Ultrazvok smo se imeli resnično zelo lepo. Igrali so zelo kakovostno in so nam ves čas pomagali držati odlično vzdušje.
Za kakršnokoli vaše praznovanje jih zelo priporočam, saj so odlični v različnih glasbenih zvrsteh. Z njimi vam bo čas preko noči minil kot bi trenil.

Power Band nam je igral na službeni zabavi. Že v času dogovarjanja so bili zelo korektni, odzivni in prilagodljivi. Držali so se dogovora in se prilagodili našim željam. Njihov nastop je bil profesionalen, ves čas so bili v kontaktu s publiko, na plesišče so pritegnili tako mlade kot stare, s svojo energijo ter z odličnim in raznolikim glasbenim izborom pa so naredili fantastičen žur do jutranjih ur.

Najina izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila čudovita!
Svatje so plesali in se zabavali celo noč (zares celo noč, člani ansambla se sploh niso utrudili in premorov skoraj ni bilo).
Program je bil izvrsten in raznolik, primeren za vse starosti. Izvedba pesmi je bila zares odlična, glasovi pevcev prav tako, zares nimava nobenih pripomb!
Prav posebej bi omenila njihov profesionalni pristop, pozornost in prijaznost, povsem sva zaupala njihovemu občutku in se popolnoma sprostila.
Ansambel Ultrazvok priporočava vsem, dobra glasba in njihova toplina in energija bo prepričala vse.

Toplo priporocam. Narediji super zur, ce folk sedi jih ze zbezajo na plesisce. Krasni so!

Igrali so na najini ohceti. Bili so izvrstni. Kvalitetna izvedba, dobra uglašenost. Izredno pripravljeni na pomoč pri vsaki stvari, ki smo se jo spomnili vključiti. Glasba ni bila preglasna (kar nama je bilo zelo pomembno, da smo se lahko pogovarjali pri mizah). Igrali so dokler se nam je plesalo, ko so se pojavile "nepredvidene luknje" med obroki, so jih zapolnili s plesom. Super so motivirali ljudi, ni bilo neprimernih šal na najin račun ali na račun najinih gostov, skratka, vsekakor priporočava!

Z ansamblom smo bili izredno, ampak resnično izredno zadovoljni. Z izborom glasbe, njeno interpretacijo, animacijijami, kvaliteto zvoka, prijaznostjo, ustrežljivostjo so nama pričarali božansko poroko. Ni stvari ki bi jo lahko pograjali. Vse je bilo izpeljano več kot super in si zaslužijo več kot odlično oceno. Izredno priporočam.

Celo noč so se prilagajali našim zeljam, naredili poročni dan nepozaben.

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

Imam samo najboljše kar lahko povem o ansamblu. V soboto 24.8.19 so igrali na moji 70 letnici. Po predhodnem malem dogovoru kako, kdaj in kaj naj bi igrali, je vse teklo po mojih željah, moji gostje so bili prav presenečeni, kje sem staknila tako fantastičen ansambel. Ko sem jih sama prvič slišala pred nekaj mesecih - namensko sva sla z možem v Dolenjske toplice kjer so igrali. Že po nekaj skladbah sva bila zelo navdušena in rekla "to je to". Priporočam vsem za različne namene, še posebno, če radi plešete. Mi smo se naplesali in tudi napeli in uživali ob njihovi glasbi. Tomaž, Roman in Doroteja super ste, zelim vam čim več igranja na takih posebnih dogodkih. Vesela sem, da sem vas spoznala. HVALA Milenka

Ansambel je bil super.Vsi člani so zelo prijazni in zabavni ter prilagodljivi glede glasbe,ki jo želite na zabavi. Ne bo vam žal, če jih najamete.

Za ansambel Ultrazvok sva se odločila zaradi velikega števila pozitivnih komentarjev zadovoljnih uporabnikov. Tudi sama sva bila z njimi zelo zadovoljna, tako s pripravami kot s samim igranjem na poročnem slavju. Navdušili so naju s prilagodljivostjo in že okvirno sestavljenim programom. Vsako željo so se potrudili uresničiti. Njihov glasbeni nastop je presegel vsa najina pričakovanja, z vodenjem programa pa se je vse skupaj lepo zaokrožilo. Tudi s strani svatov je bilo ogromno navdušenja. Hvaležna sva jim za soustvarjanje čudovitega večera!

Zelo prijeten band, ki je igral, animiral, povezoval program. Razmerje med animacijo in igranjem je bilo ravno pravo. (Oziroma po najinih željah.) Glasba je bila raznolika (rock, slovenske pesmi, angleške, dalmatinske pesmi) in kvalitetno izvedena. Plesali smo cel večer :)

Ansambel Ultrazvok sva izbrala za najino poroko. Imeli so odličen program, vodili so celoten potek dogajanja od najinega prvega vstopa v dvorano, nagovorov, otvoritvenega plesa, meta poročnega šopka in podvezice ter razreza torte. Združili so vse prisotne in v program plesa vključili tudi animacijo za otroke. Glasbeno so bili odlično usklajeni, igrali so na več inštrumentov z izredno širokim repertoarjem glasbe. Vsi prisotni so bili navdušeni nad Ansamblom Ultrazvok. Pričarali so nama najlepši dan :) Toplo priporočava! Ne bo vam žal.

Ansambel Ultrazvok sva izbrala za najino poroko in sva ze v casu priprav bila navdusena nad profesionalnostjo in izkusnjami. Na sam porocni dan je vse potekalo, kot smo se dogovorili, brez tezav. Moram povedat da sva bila midva in vsi svatje navduseni nad kvaliteto izvedbe glasbe vokalno in instrumentalno. Vsa pohvala pevki in fantoma. Prav tako so bili vsi navduseni nad izbiro glasbe...plesali/noreli smo do jutra, ko nas je pregnal dan. Iz srca priporocava ansambel Ultrazvok

Tooop band!
Celo druzbo so drzali pokoncu celo noc,do konca in zelo popestrili celoten vecer!
Bila sem na mnogoh porokah, ampak so bili dalec najboljsi band slisan do sedaj! Vse pohvale. Super ste! 👍👍👍

Vse je bilo super. Zelo priporoča a.

Zelo prijazni in ustrezljivi, zelo dobri izvajalci in tudi animatorji. Odlicna pevka. Ustvarili so cudovito porocno slavje.

Pred 25 in več leti, smo kot dijaki in študenti vsak konec tedna hodili plesat v Festivalno dvorano.

Od takrat sem bil že na mnogih prireditvah in plesih, a nikoli tudi približni ni bilo več vzdušja "stare" Festivalne. Tudi v Festivalni so kasneje še vrteli plesno glasbo, ampak mp3-ji iz računalnika in slabo ozvočenje niso mogli niti približno vrniti tistega vzdušja ...

V letošnjem letu smo ob neki posebni priložnosti najeli ansambel ULTRAZVOK in v nekaj urah dejansko podoživeli vse tiste dobre stare glasbene in plesne občutke, ki smo jih doživljali 25 let nazaj.

Doroteja, Roman in Tomaž so nam v živo zaigrali in zapeli odlično plesno glasbo, in kar je danes še posebej redko, s pravimi plesnimi ritmi.

Nabor pesmi smo si predhodno izbrali iz širokega repertoarja blizu 400 skladb, za vse okuse.

Inštrumenti, ki so jih prinesli s seboj (kitara, 2 x saksofon, klarinet, trobenta, ..), niso bili samo za okras, petje je bilo intonančno natančno. Videlo se je, da to počnejo iz srca in da v igranju in petju vsi zares uživajo.

Nastop je bil profesionalen, vmes pa ravno prav in na pravem mestu tudi duhoviti komentarji - vse na nivoju. Na neprisiljen način so tako pripravili k sodelovanju tudi najmlajše in najstarejše goste, tudi tiste, za katere si ne bi mislil, da bodo kadarkoli stopili na plesišče.

100% priporočam!

(Želim si, da bi se našel kakšen organizator plesov, ki bi angažiral take skupine, kot je Ultrazvok, da bi mi, ki imamo veselje do kakovostne glasbe in tudi radi zaplešemo, ob koncu tedna zvečer v kakšni lepi dvorani spet lahko uživali in se malo pretegnili :))

Res sem zadovoljen, da sem jih izbral za praznovanje mojega rojstnega dne! Vse je potekalo točno tako kot smo se dogovorili. Imajo zelo raznovrsten program, odlično pojejo in igrajo! Vsi so bili navdušeni in so jih zelo pohvalili. Toplo jih priporočam!

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.