fb

Glasbena skupina

Glasbena skupina? Hitro povprašajte vse preverjene glasbene skupine ter pridobite cene in ponudbe.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (glasbena skupina)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 5 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Reference

Skupina NightLife vrhunski band za poroke, službene zabave, poslovne dogodke, obletnice (Abrahamske zabave) in srečanja.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Zaupali so nam:

 • Hoteli LifeClass, Hoteli Bernardin
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (glasbena skupina) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (glasbena skupina)

Za kakšne dogodke lahko najamem pop skupine?

Pop skupine lahko najamete za vsak večji dogodek, ki ga organizirate. Na voljo so za rojstne dni, poroke, obletnice, zasebne zabave in koncerte, abraham, gasilske in druge veselice, študentske in lokalne zabave,  presenečenja, zaključke, kolektivne zabave, plese in druge pomembne dogodke. Nastopajo lahko po Sloveniji ali v tujini na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Nemčiji, itd.

Pop skupina je tudi odlična izbira za poroko. Lahko vas spremlja skozi celoten dan od pričetka civilnega ali cerkvenega obreda, do prihoda svatov in mladoporočenca in zabave po poroki do zgodnjih jutranjih ur.

Kakšne pesmi izvajajo pop / popularne skupine?

Popularne skupine izvajajo pesmi, ki so različnih zvrsti saj popularna glasba zajema vso glasbo, ki je bila kdaj priljubljena pri ljudeh. Med ta žanr glasbe sodijo popevke, plesna glasba, muzikal, country, folk... Pop glasba lahko vključuje tudi elemente hip hopa, rocka, jazza, reggaea in elektronske glasbe.

Pop skupina igra slovenske, hrvaške, angleške in svetovno znane hite, ki so lahko iz šestdesetih vse do novejših današnjih pesmi. S pop skupinami je garantirano, da se bo za vsakega našla pesem, ki jo bo prepoznal in ob njej užival.

Ob najemu bolj znanih in priljubljenih pevcev za vaš dogodek, bo ta najverjetneje igral svoje avtorske pesmi z občasno dodanimi priredbami tujih skladb.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Popularne skupine imajo po navadi že pripravljen repertoar pesmi, ki jih nastopajo vendar se lahko vedno prilagodijo željam stranke. Najboljše je, da na prvotnem sestanku sestavite in se dogovorite za končni program, ki vključuje pesmi po vašem okusu.

Katero pop skupino naj izberem?

Izbirate lahko iz našega seznama ponudnikov popularnih skupin. Večinoma so vse skupine in bendi pripravljeni angažirati program na ta način, da se bo prilegal vašemu glasbenemu okusu.

Med skupine, ki vam nudijo pop glasbo spadajo P O P G A R A Ž, Creativo, La Banda, Skupina ADAM&EVA, Slovenski Express, 4EVER GREEN BAND, Skupina Hooruk, Nočna Pravila, SKUPINA POWER BAND, Skupina Katrca, TOP BAND, PiNg PoNg Partyband, Amor Band, Skupina Fosili in še mnogo drugih.

Kako dolgo traja glasbeni nastop pop skupine?

Nastop pop skupine traja po dogovoru s stranko. Koncert največkrat obsega 1-3 ure.

Glede na naravo dogodka se lahko organizira krajši ali daljši program in se primerno prilagodi repertoar skupine. Za zabavo, ki traja celo noč, se lahko dogovorite za celovečerni program, podaljšan čas nastopa, časovno neomejen nastop ali pa kar da vas skupina spremlja skozi celi dan (na primer na poroki).

Kako se pop skupina razlikuje od drugih skupin?

Pop skupina se imenuje pop ali popularna skupina ker je njen fokus predvsem igranje pop in trenutno popularne glasbe. Pop skupina daje poudarek na glasbenih zvrsteh, ki so bile popularne skozi določena desetletja. Ti hiti so priljubljeni in najverjetneje znani večini gostom na koncertu / zabavi.

Kakšne pesmi izvajajo etno skupine?

Etno skupine nudijo širok repertoar pesmi, določene za različne zvrsti. Med etno glasbo spadajo različne vrste skladb iz različnih krajev, narodov in kulturnih skupin. Med te sodijo irska in škotska tradicionalna glasba, mešana evropska (švedska, francoska, nemška, bosanska, makedonska..) tradicionalna glasba, dalmatinske pesmi, slovenske in mednarodne ljudske pesmi, ciganske pesmi, slovenske popevke, narodne srednjeveške skladbe in še mnogo več.

Izvajajo tudi avtorske pesmi in priredbe ter cover-je zgoraj omenjenih slovenskih in svetovnih hitov.

Kakšne pesmi izvajajo alternativne skupine?

Alternativne skupine izvajajo pesmi, ki spadajo pod žanr alternativnega rocka, reaggaea, metala, indie, jazza, elektronske glasbe in tudi punka.

Pevci lahko nastopajo svoje avtorske pesmi ali priredbe slovenskih, hrvaških in tujih hitov. Med slavne alternativne skupine katerih priredbe pogosto slišimo na dogodkih spadajo Mi2, U2, Coldplay, Laibach, Nirvana, The Smiths, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Green Day in drugi.

Ali lahko sami izberemo pesmi ali so že vnaprej določene?

Etno in alternativne skupine imajo po navadi že pripravljen repertoar pesmi, ki jih nastopajo vendar se lahko prilagodijo željam stranke. Najboljše je, da se sestanku s skupino dogovorite za končni program, ki vključuje želje glede vašega glasbenega izbora.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Glasbeni nastop etno in alternativnih skupin se giblje med 1-3 urami. Za koncert ali krajši dogodek je repertoar primeren dolžini dogodka. Če je tip dogodka zabava, veselica, piknik ali druge vrste zabav ki se vijejo dolgo v noč, se program prilagodi večernim uram tako da so z vami tudi do 10 ali 12 ur..

Etno / alternativna skupina vas lahko spremlja od nekaj ur vse do zgodnjih jutranjih ur. Lahko se dogovorite za neomejen čas nastopa, čas z možnostjo podaljšanja ali pa kar spremljavo skozi celoten dan (na primer na poroki).

Na kakšnih dogodkih nastopajo etno in alternativne skupine?

Etno in alternativne skupine nastopajo na več vrstah dogodkov odvisno od želja strank.

Najamete jih lahko za rojstni dan, presenečenje, lokalno zabavo, študentsko zabavo, veselice, piknik, abraham, festival in druge velike dogodke. Nastopajo v Sloveniji in v tujini na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Nemčiji, itd.

Katero skupino naj izberem?

Za izbor etno in alternativnih skupin si lahko ogledate naš seznam ponudnikov in izberete skupino, ki se vam zdi najbolj primerna glede na repertoar, žanr glasbe, cenovni rang in druge faktorje.

Nekatere skupine, ki se uvrščajo tudi med etno in alternativne skupine, so Creativo, La Banda, 4EVER GREEN BAND, Ansambel Tomaža Rota, Smooth Band, Black and White Band, Jimi Williams Band, FOLK IDOLI, itd.

Kakšne so prednosti najema slovenske glasbene skupine za vaš dogodek?

Najem slovenske glasbene skupine je odlična priložnost za popestritev vašega dogodka, naj bo to rojstni dan, poroka, veselica, abraham, otvoritev ali drugi dogodek. Glasbena skupina vam poleg glasbenega nastopa nudi širok izbor mednarodnih pesmi, različnih žanrov glasbe, animacije gostov, povezovanje programa, vodenje iger, itd.

Glasbena skupina za poroko, rojstni dan, veselico ali drugo slavje ima po navadi poskrbljeno tudi za osvetlitev in barvno animacijo prostora. Pripravljeni so tudi s svojim ozvočenjem in zvočnim tehnikom. Hkrati vodijo program in igre ter lahko spremljajo celotno poroko od uradnega dela do pogostitve. Ker so vsi ti faktorji vključeni v delo glasbene skupine vam ni treba skrbeti za najem voditelja, osvetljevalca ter ozvočevalca ampak se lahko posvetite vašemu čarobnemu dnevu.

Kako naj izberem glasbeno skupino / bend za poroko, rojstni dan, abraham?

Slovenski bendi so zelo raznoliki med sabo vendar so po navadi ti ki jih najamete vedno 'za akcijo'. Band, ki ga izberete mora imeti komunikativnega vodjo, dobro energijo in biti pripravljen igrati do zgodnjih jutranjih ur. Veliko skupin je takih, ki že ima izkušnje z igranjem na različnih praznovanjih. Tako je na vas samo to, da zberete kakšno vrsto benda želite in kako vključeni naj bodo v vaš program.

Odvisno od vaših glasbenih želja in vrste dogodka se lahko odločate med več glasbenimi skupinami. To so pop skupine, Yugo/Balkan skupine, evergreen, rock, alternativne, etno skupine, ansambli in drugi. Glasbena skupina je tako odvisna od vaših preferenc vendar večinoma igrajo skupine miks vseh zvrsti za vse vrste okusov.

Kateri slovenski bendi so primerni za poroko?

Za poroko je primeren vsak bend, ki je usmerjen v igranje zabavne plesne glasbe, večih zvrsti glasbe, je zmožen poskrbeti za vodenje in animacijo gostov ter bend, ki ustvari prijetno vzdušje. Na naši spletni strani boste našli veliko ponudnikov, ki vam lahko igrajo na poroki.

Skupina za poroko je lahko ansambel, duo, pop skupina, skupina z DJ-jem in drugi. Nekaj primerov iz naše spletne strani so Creativo, P O P G A R A Ž, La Banda, Skupina ADAM & EVA, Duo Sekunda, Slovenski Express, Ansambel Kerlci, Ansambel Ultrazvok, 4EVER GREEN BAND, Ansambel Brloga, Ansambel Tomaža Rota, Skupina POWER BAND, Skupina Katrca in še mnogo drugih slovenskih glasbenih skupin.

Kakšne vrste glasbe igrajo skupine na poroki / rojstnem dnevu / abarahamu?

Na porokah, rojstnih dnevih, abrahamu, veselicah in drugih dogodkih se po navadi igra veliko različnih vrst glasbe. Stalnica je vedno zabavna plesna glasba. Slovenske glasbene skupine večinoma izvajajo žanre kot so pop, rock, Yugo-rock, narodno-zabavna glasba, dalmatinske pesmi, tuje ali slovenske, stare ali nove.

Ali lahko sami izberemo pesmi ali so že vnaprej določene?

Pomembno je da se pred vašim dogodkom dogovorite za kakšno vrsto glasbe se odločate. Glasbena skupina za poroko ali drugo slavje ima večino krat že izdelan širok glasbeni repertoar na katerem je miks različnih vrst skladb, ki poživijo zabavo. Po možnosti lahko dodate še kakšne glasbene želje, dodate izvajalčeve avtorske pesmi ali cover-je svetovno znanih izvajalcev.

Koliko časa traja nastop skupine?

Nastop slovenske glasbene skupine po navadi zajema tri ali več sklopov po 45 minut. Odvisno od glasbenika se lahko dogovorite za dolžino nastopa od 30 do 60 minut. Potem sledi pavza in naslednji sklop nastopa.

Glasbena skupina je lahko z vami od 3 vse do 8 ali več ur. Spremlja vas lahko od začetka zabave do zgodnjih jutranjih ur. To pomeni, da na poroki igra od začetka obreda do konca pogostitve. Trajanje celotnega glasbenega nastopa je tako odvisno od vsake skupine posebej in od skupnega dogovora glede programa.

Kakšne vrste instrumentalnih skupin poznamo v Sloveniji?

Instrumentalne skupine se med sabo razlikujejo predvsem po številu izvajalcev in vrsti glasbil.

Po številu izvajalcev lahko imamo duo, trio, kvartet, kvintet, sekstet, oktet, nonet in tako naprej. Glede na vrsto inštrumentov pa so instrumentalne skupine lahko pihalne, godalne, tolkalne, itd. Najpogostejši primeri skupin so na primer pihalni kvintet, v katerem igrajo flavta, oboa, rog, klarinet in fagot, ter godalni kvartet. V godalnem kvartetu najdemo violini, violo in violončelo.

Obstajajo tudi skupine za inštrumente s tipkami in trubaške zasedbe s trobili. Pridružijo se jim lahko še bobni in harmonika.

Kakšno glasbo izvajajo instrumentalne skupine?

Instrumentalne skupine igrajo vse od jazza, klasike, rocka, narodne glasbe, pop in folk zvrsti glasbe.

Na uradnih prireditvah in koncertih izvajajo predvsem klasično glasbo svetovno slavnih skladateljev. Nastopajo tudi skladbe novejših, modernejših in mlajših skladateljev. Na dogodkih kot so poroka, rojstni dnevi ali pa pogostitve lahko igrajo tudi priredbe slavnih pesmi.

Na kakšnih dogodkih nastopajo instrumentalne skupine?

Instrumentalne skupine lahko najamete za zasebni ali javni dogodek. Igrajo predvsem na javnih prireditvah, proslavah, festivalih, tekmovanjih in koncertih. Nastopajo tudi na rojstnih dneh, pogostitvah in dobrodelnih ali zaključnih plesih.

Instrumentalna skupina vas lahko spremlja tudi na poročnem dnevu na civilnem ali cerkvenem obredu. Po želji je lahko z vami tudi pozneje na zabavi po poroki, z možnostjo najema dodatnega vokala.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Glasbeni nastop instrumentalne skupine traja od 30 do 90 minut ali več.

Na javnih prireditvah po navadi izvedejo eno ali več skladb, ki so lahko različno dolge. Na plesih, pogostitvah in porokah nastopajo po nekaj ur s pavzami. V primeru poroke se lahko dogovorite da vas instrumentalna skupina spremlja skozi celoten dan.

Katero instrumentalno skupino naj najamem za moj dogodek?

Za izbor instrumentalne skupine se lahko obrnete tudi na naš seznam ponudnikov glasbenega nastopa.

Med številnimi izvajalci se bo našlo kar nekaj skupin v katerih je poleg instrumentalne tudi vokalna glasba. Glede na vaše želje se lahko skupine prilagodijo in primerno organizirajo svoj repertoar. Nekaj primerov je Akustična Skupina Artistik, Kitarski ansambel Svarun, Jazz It, Šok Kvintet in drugi.

Kakšne pesmi izvajajo rock skupine?

Rock skupine izvajajo predvsem svoje avtorske pesmi in priredbe slovensko in svetovno znanih rock skupin.

Če je skupina znana in priljubljena med ljudmi je verjetno, da bo nastopala samo s svojimi pesmi. Za kakšno zasebno zabavo ali sproščeno veselico, pa bodo rock skupine izvajale priredbe drugih rock glasbenikov in skupin kot so na primer slovenske Siddharta, Big Foot Mama, Tabu, Nude, Dan D, Zablujena Generacija, itd. Med svetovno slavne rock skupine pa spadajo The Rolling Stones, Nirvana, Aerosmith, AC/DC, The Beatles, U2, Pink Floyd in drugi.

Kakšne pesmi izvajajo evergreen skupine?

Evergreen skupine nastopajo predvsem priredbe in cover-je znanih slovenskih, hrvaških in tujih skupin.

Izvajajo plesne hite in hite iz 70-ih, 80-ih, 90-ih in danes. Na zabavah prevladujejo predvsem hiti ex-yugo in yugo rocka ter slovenske popevke.

Je program točno določen ali lahko stranka izbere pesmi?

Izbrana skupina ima za nastop po navadi že pripravljen seznam pesmi, ki jih izvajajo vendar se lahko vedno prilagodijo željam stranke.

Na prvem sestanku z rock ali evergreen skupino lahko greste skupaj skozi repertoar skupine, da vidite kakšne pesmi so na seznamu. Izvajalci so večinoma fleksibilni in pripravljeni upoštevati vaše želje. Do njih lahko stopite tudi z željo da dodate pesmi ki so po vašem okusu ter sestavite skupni repertoar.

Kako dolgo traja glasbeni nastop?

Nastopi evergreen ali rock skupine po navadi trajajo 1-3 ure odvisno od dogovora s stranko in narave dogodka.

Glede na tip dogodka (koncert, veselica, piknik, privatna zabava) se organizira krajši ali daljši program in se primerno prilagodi repertoar skupine. Če zabava traja celo noč, se lahko dogovorite za celovečerni program z neomejenim časom, možnostjo podaljšanja časa nastopa ali pa vas rock / evergreen skupina spremlja skozi celi dan (na primer na poroki).

Na kakšnih dogodkih nastopajo rock in evergreen skupine?

Rock in evergreen skupine lahko najamete za različne vrste dogodkov. Na voljo so za rojstni dan, poroko, obletnico, abraham, piknik, veselico, študentske in lokalne zabave, koncerte, festivale, presenečenja, zaključke, plese, piknike in druge pomembne dogodke. Nastopajo po Sloveniji ali v tujini (Hrvaška, Avstrija, Italija, Nemčija). Skupino lahko najamete tudi za komercialne nastope in koncerte.

Katero skupino naj izberem?

Veliko skupin je takih, ki se bodo žanrsko prilagodile vašim željam. To pomeni, da lahko iz našega seznama ponudnikov izberete skupine in ansamble različnih zvrsti. Ti bodo potem pripravili repertoar glede na vaše želje za rock in evergreen okus.

Med te, ki se uvrščajo tudi v rock skupine in evergreen skupine, sodijo P O P G A R A Ž, Creativo, Ansambel Kercli, La Banda, Skupina ADAM&EVA, Ansambel Ultrazvok, Slovenski Express, 4EVER GREEN BAND, Skupina Hooruk, Nočna Pravila, SKUPINA POWER BAND, Skupina Katrca, TOP BAND, PiNg PoNg Partyband, Amor Band, Skupina Fosili in še mnogo drugih.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

 • Tina T. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 12. Apr. 2024

Dj Jaka obvlada plesne zabave! Priporočam vsem, ki si želite s prijatelji preplesati celo noč, saj s širokim naborom KVALITETNE glasbe poskrbi, da je plesišče polno do jutra. Toplo priporočam glasbenim in plesnim sladokuscem!

 • Peti P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 27. Feb. 2024

Jaka je ze drugo leto zapored vrtel na mednarodnem festivalu naravnih vin v Lendavi (No border wine festival) in tudi na tretji ediciji februarja 2025 bo!

profesionalno in izredno kvalitetno

Eden najboljših bendov v Sloveniji

 • Boris Zidanšek Z. je ocenil/a glasbenika FaušDur band 21. Feb. 2024

FaušDur je zasedba, ki je v Slovenskem prostoru absolutno premalo poznana. Najeli smo jih za naš gala poslovni dogodek in so presegli vsa naša pričakovanja. Energija z odra je bila čarobna. Nastop je bil izveden profesionalno, točno tako kot smo se dogovorili. Verjamem, da se bomo še srečali.

Vrhunski, fešta celo noč

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

 • Janko V. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 01. Feb. 2024

Pri pisanju izkušnje sem sicer delno zmeden, nisem še namreč doživel dja (pa sem doživel veliko), ki bi me na eni poroki tako navdušil da bi mu dal same petke, nato pa je prišel na mojo in so ocene takšne kot so. Slabe. Prišel je slabe volje, utrujen, povedal da je zadnji zur pred dopustom. Ker sem imel tako dobro izkušnjo z ene poroke, sva se domenila za podobno muziko tudi pri meni. Zakaj je začel nabijati house ob 9.00pm , ko so bili vsi stari še zraven res ne vem. Glasbenih želja ni sprejemal praktično. Od družine sema zvedel čez mesec dni, da so pripravili skupen ples a jih je dj trikrat zavrnil in me niso hoteli spraviti v slabo voljo. Muzka svetlobna leta stran od željene, vmes smo pobegnili peti ob klavirju. Vem, da sem se enkrat nato začel že dreti nanj , saj je ignoriral moje želje ženina.
Potencial velik, resnost vprašljiva... potem sem bil še na enem žuru in je spet dobro rolal... je pa bila poroka 4 leta nazaj...upam da je postal bolj profesionalen do sedaj.

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

 • Mitja P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 29. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Jaka se je vrhunsko prilagodil dogodku. Družba je bila zelo mešana a je bilo vseeno minimalno glasbenih želja, kar govori o izjemnem občutku za glasbeni izbor in serviranje prave muzike ob pravem času.

Sprehajali smo se preko 1920 elektro swinga in jazza, potem pa prešli v podzemlje dnb, breakbeat, itd...

Tudi, mašina, 9h straight! Mnogo priporočam!

 • Angela L. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 27. Jan. 2024

Jaka je bil nas DJ za poroko avgusta 2023 - perfektno je skombiniral vse nase zelje in zraven se prinesel kup dobre volje. Profesionalen, a hkrati sproscen DJ, ki pa tudi brez problema pomaga pri organizaciji in opremi. Najboljsa izbira za poroko, ce zelite odplesati celo noc!

 • Pija In Karli M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Jaka je vrtel muziko na najini poroki. Z veseljem je prisluhnil vsem najinim željam in uresničil cel plan. Tudi sestavil je vrhunsko podlago za vse, kar se je dogajalo. Če rabiš vrhunsko plesno muziko za žur, ga več kot priporočava.

 • Petra A. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

DJ Monday je najboljsi DJ v Ljubljani!

 • Spuki S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Nimam pripomb. Vse super.

 • Nina H. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Profesionalno opravljeno delo.

 • Sabrina Z. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Najem Jake za DJ-a najine poroke. Ne morem prehvaliti. Zagotovo je naredil vzdušje med svati, z govorom, energijo in glasbo. Res res priporočam vsakemu, ki si želi, da je na poroki top žur. Vsi vemo, da je glasba na poroki ključna za vzdušje zato je res pomembno koga izberemo.

 • Luka V. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

V vsakem momentu ve kako se odzvati na publiko

 • Leila M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Potrudi se, da se vsi gosti zabavajo ob dobri glasbi!

 • Ales M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Ko mi je Jaka pisal, da ga lahko ocenim na Omisli.si je rekel, pa daj res realno napisi, vsak feedback bo dobrodosel. To veliko pove o osebi. Jaketa spremljam od kar je z vinilkami drzal pravi vajb na moji poroki od starta pa do jutra. Seveda v pravi funky-dance-retropop izvedbi, kot smo si zamislili. Ce isces mambo kings hit mix, mogoce ni taprav za tebe.

 • Andrej C. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Toplo priporočam, zagotovo DJ , ki je v vrhu.
Na naših zabavah stalnica!

 • Tine L. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Jaka je vrtel glasbo na moji poroki in netil plesišče v kombinaciji z bandom do sončnega vzhoda.

 • Blaž D. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Odličen Dj! Vse kar je bilo treba naredit je to, da sem mu povedal kakšne glasbe NE maram...ostalo je zrihtal sam. Odlično se prilagaja odzivom publike brez kakršnihkoli glasbenih želja. Kaj bi lahko bilo bolje? Lahko bi ostal do osmih zjutraj :D

 • Matic K. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Zelo prijazen in vrhunski izbor glasbe. Lahko bi mel več narodne. :)

 • Gregor Z. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Ogromen nabor kvalitetne glasbe. Odličen posluh za publiko, samo prepustiti se mu je potrebno. Preverjen na moji poroki, službeni zabavi in rojstnem dnevu. Za velike in male odre. Za sladokusce :)

 • Anja S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Najboljsi DJ. Priporocam!

 • Peti P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Vse je bilo super

 • Nastja Č. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Same pohvale - VSE 5 :-)
Najboljši DJ za zabave kjer je raznolika populacija. Vrtel je na najini poroki in na vseh možnih službenih zabavah. Z veseljem ga priporočam naprej vsem, ki dajo malo več poudarka na glasbo na zabavah.

 • Dejan Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Nekajkrat sodeloval z njim kot naročnik, še večkrat kot gost - zelo kakovosten set in očitne izkušnje, saj brez veliko sugestij sam poskrbi za občinstvu primerno atmosfero. Priporočam.

 • Iva S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Dj Jaka je super DJ, ki vrti glasbo za glasbene sladokusce in ne animira z raznimi šalami, kar je bilo nam zelo pomembno...Vse je teklo tako kot je treba, pa še naplesali smo se.

 • Grega P. je ocenil/a glasbenika Gino & Band 14. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Vrhunska storitev.

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

dobra skupina

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

Popgaraž band:odlični glasbeniki

 • Ingrid K. je ocenil/a glasbenika Duo Efekt 13. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Super žur sta naredila. Imeli smo se odlično. Smo se naplesali, na zabavali. Upoštevala sta vse najine želje in se nam prilagodila, kar smo želeli in se dogovorili in gostom in njihovim željam ter trenutnemu razpoloženju in dogajanju na žuru. Slavko je zelo odziven, odgovoril nam je na vsako vprašanje, na vsak klic in SMS. Vsi smo in so bili zelo navdušeni. Priporočam.

Super muzika, super izvedba. Na obredu smo jokali, ganjena zaradi glasbe, na zabavi pa kar nismo mogli s plesišča.

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

 • Andrej P. je ocenil/a glasbenika DJ Dady 16. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Poročila sva se septembra 2022 in sama si ne bi mogla zamisliti boljše in zabavnejše poroke, kot je to uspelo najini »poročni ekipi«. Z DJ Dadyem na čelu so bile priprave, kot seveda tudi sam dogodek, nič drugega kot POPOLNA izkušnja! Nekaj mesecev pred dogodkom smo se dobili na sestanku, kjer se je v trenutku prelevil v najinega osebnega poročnega načrtovalca, da smo skupaj sestavili okviren protokol. Z ženo sva izbrala vse najine »must be« pesmi in žarne kar je Dady upošteval do potankosti, hkrati pa je brez problema začutil ritem publike in jih držal na plesišču do jutranjih ur. Ves čas je bil izjemno profesionalen in, ko se je bližal dan-D, čas, ko je treba natančno določiti podrobnosti, se je izkazal za izjemno pozornega, s hitrim odzivom na sporočila/klice in na splošno poskrbel, da je bilo vzdušje pred poroko mirno, po poročnem obredu pa, kot se spodobi – žur do daske. Opravil je odlično delo z izvedbo protokola, ni imel nikakršnih težav pri sodelovanju z bendom, vmes je pa stisnil še par nepozabnih in unikatnih skečev ter igric. Vsi še danes govorijo, kako super je bila najina poroka in kako zabavno so se imeli, za kar je seveda zaslužen nepozabni DJ Dady. Prav tako mu gredo tudi zasluge za poročne prstane in fotografije, ki nastanejo, ko gre fotograf že davno domov;). In za konec, DJ Dady je za naju najboljši DJ in poskrbi za dobro vzdušje ter zabavo, zato je nepogrešljiv člen odlične poroke :). Dady, še enkrat hvala za nepozaben dan, večer in jutro :)!

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

Dober vokal.

 • Aleksander F. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

Za ohcet naredijo nor žur do jutranjih ur :-) zanje sva se odlocila predvsem zaradi raznovrsnost in kvalitete glasbe, svoj program pa popetrijo z domiselnimi igrami in zabavnimi skeči.

Na poroki so ustvarili super vzdušje. Zaigrali so nam use kar smo si zaželeli, od a do ž. Če je bilo potrebno so se kaj tudi na novo naučili. To jim ni predstavljajo nobene težave. Super smo se ujeli. In še danes mi svatje radi povedo kako luštno so se imeli in da toliko kot na najini poroki že dolgo niso plesali. Priporočami jih vsem, ki si želijo dobrega žura!

Slovenski Express sem prvič slišala na enem praznovanju okrogle obletnice. Naredili so nor žur, bila je dobra glasba, noč plesa in smeha. Zato sva se, sedaj že z mojim možem, odločila, da nama bodo igrali na poroki. Naredili so nepozabno zabavo, Tudi svatje se radi spominjajo najine poroke, kako fino smo se imeli. iz moje strani vse pohvale.

So pravi glasbeniki ki znajo igrati tudi brez ozvočenja, kar danes nekaj velja. Za vse priložnosti.

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

Odličen bend, poskrbi za odlično zabavo. Mi smo šli domov šele ob osmih zjutraj naslednji dan.

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.