fb

Povprečne cene: godalni kvartet

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - godalni kvartet ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „godalni kvartet“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji godalni kvartet, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Godalni kvartet: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za godalni kvartet in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

300.797
povpraševanj strank
11.027
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — godalni kvartet — cene in ceniki

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Murska Sobota)

Pozdravljeni, za praznovanje Abrahama, 27.4.2024, v Murski Soboti, bi potrebovali glasbenika oz. glasbeno skupino. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav.

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Murska Sobota)

Pozdravljeni, za praznovanje Abrahama, 27.4.2024, v Murski Soboti onča VAS, bi potrebovali glasbenika oz. glasbeno skupino. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav.

L.G. išče glasbenika (Trubači / Ljubljana)

Hello, We have an event in Lubviana. We are looking for: for the 9th of February at 8 pm at the Lujbiaina Castle for a gala dinner in one of the halls A group that is able to create a WOW! effect. maybe saxophone, guitar who are able to play from classical to rock music, or violinists with modern music, or rockers who are able to play classical music! additionally we are having a welcome cocktail party at the intercontinental hotel on thursday 8th february at 8 pm and a violinist or sax player with their own equipment would be helpful. Can you help us?

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Podrobnost 1 podrbnost 2

A.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Nova Gorica)

Narodno zabavna glasba.

M.P. išče glasbenika (Duo in trio / Ljubljana)

Za Great Gatsby rojstnodnevno zabavo (roaring 20s) za 40 rojstni dan iščem skupino za "surprise glasbeni nastop" - cca ena urca ali kaj takega. Glasbeno se moramo približati tematiki zabave, torej 20-ta. Predlogi dobrodošli =) Zabava se začne cca 18:00, tako dad bi glasbena točka bila nekje 21:00... Oz. po dogovoru.

R.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjur)

Potrebujemo glasbo za 40 letnico, prosim da glasbenik zagotovi ozvocenje ter svetlobne efekte

M.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor)

3.12.2023 v nedeljo ,Maribor Počehova , za 70 .letnico presenečenje z harmoniko , lahko celi dan ,lahko par pesmi , lp

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Vinica (Črnomelj))

Pozdravljeni, iščem soliste za cerkveno poroko z bolj klasičnim pridihom (lahko je solist, duo, trio ali kvartet). Lahko je glasba + vokal ali pa samo glasbena spremljava. Iščem spremljavo, ki bi vsebovala naslednje instrumente: godala, harfa ali klavir v katerikoli kombinaciji.

A.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Stara Gora (Trebnje))

Poroka bo 30.12.2023. Band naj bi imel lastno ozvocenje, je na Dolenjskem 60km iz Ljubljane. Okvirno 17-3h, super bi bilo, ce bi se mao povezovali glasbeniki vseskupaj (igrce ...).

D.A. išče glasbenika (Godalni kvartet / Nazarje)

Igranje violine med civilnim obredom poroke.

A.G. išče glasbenika (Duo in trio / Šempeter V Savinjski Dolini (Žalec))

Glasbeni nastop je namenjen popestritvi dogajanja po (protokolarnem) dogodku, medtem ko se bodo gostje dogodka mrežili - časovno največ 1h. Band ali duo, trio, kvartet niso fokusna točka nastopa (ne v središču). Ker je dogodek nekoliko bolj elegantne narave, se pričakuje ne preveč burna glasba (raje cajon kot bobni, če že gre za ritem), zaželena slovenska glasba. Dodaten plus so kakšni inovativni coverji. Prosim za ponudbo s ceno z lastnim ozvočenjem in kontakt preko maila. Svetlobnih efektov ne pričakujemo.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujem violinista za spremljavo petja na poroki, ki bo 7.10.2023. Za več informacij me kontaktirajte.

M.E. išče glasbenika (Petje na poroki / Nastopi Po Vsej Sloveniji)

Iščem šolanega instrumentalista, (pianista, organista, violinista, kitarista,..) za sodelovanje na glasbenih nastopih. Sama sem namreč solo pevka in ob svojem glasu potrebujem glasbeno spremljavo. Nastopam ob različnih prireditvah, porokah, krstih, pogrebih, otvoritvah slik, fotografskih razstavah, predstavitvah knjig,.. Nastopam po vsej Sloveniji, za vajo bi bila pa najbolj vesela, če bi instrumentalist bil iz okolice Krškega. Pišite mi na e- naslov: lorelai.s2@gmail.com Hvala in lep pozdrav

A.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenj Gradec)

Tanja Žagar

Ž.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno V Rožni Dolini (Celje))

Iščem skupino, ki bo igrala na poroki 22.6.2024. v Žalca (https://goo.gl/maps/VTnbf7EshwvTNLgT9) Od glasbenika se pričakuje: -da ima svoje ozvočenje -igra tudi na civilnem obredu -da je prisoten od 17h- do 1:00 (ta ura se še lahko spremeni) -zaželeno je, tudi če ima kakšen program/igro

A.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Vecina ljudi bo ircev tako da obvezno tekoce samozavestno znanje anglescine za animacijo. glasba mednarodna (irska, angleska itd)

P.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radomlje (Domžale))

Za poroko konec septembra iščeva godbo, s svojim ozvočenjem in vsem kar spada zraven...

G.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Veselica poteka od cca 20.00 do 2.00, glasbeni repretuar mešan - narodno zabavna, zabavna, yugo... Za ozvočenje in luči poskrbi skupina

P.G. išče glasbenika (Duo in trio)

Iščem godalni duo ki bo igral na cerkvenem in civilnem delu poroke.

S.K. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Tik pred zdajci iscem godalni kvartet za igranje na civilnem porocnem obredu. Gre za cca 2 uri igranja (od 17.00-19.00). Obred je ob 18.00. Lahko je tudi godalni duo, bi pa zelela zvok violine in violoncela.

Ž.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Poročim se 8.7.2023 in s punco iščeva band ali DJja. Skratka, nekoga ki bo ustvaril prijetno vzdušje. Prosim tudi za vodenje programa (klasični poročni program: met podvezice, met šopka, igre za mladoporočenca, napoved torte), ni pa obvezno.

M.G. išče glasbenika (Duo in trio)

Želim etno glasbeni nastop. Lahko ena oseba. Najraje godalni nastop ali kombinacija. Program za pol ure. Kaksne vesele pesmi, da se lahko zraven poje.

M.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pozdravljeni. Potrebujeva band za sobotni večer 8.7.2023, ko bova imela ohcet. Želiva si band, ki ne bi bil preglasen (ker ne marava glasne muske in je dogajanje v zaprtem prostoru naju to skrbi). Raje bi imela trio oz. band, ki bi imel do 3 člane. Tudi budget imava manjši in bi se omejila na manj kot 1000€. Tako nekako: "manj kot je tem bolj je verjetno, da vas bova najela". Uživava v folk muski, pa tudi kakšen akustični duo bi nama prijal.

E.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Potrebovali bi glasbeno skupino katera bi igrala na "šagri" oziroma javni prireditvi. Zaželjeno bi bilo, da glasbeniki zagotovijo lastno ozvočenje in opremo.

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Prireditev bo potekala pred parlamentom, gre za miroljubni shod v organizaciji društva Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Želimo si glasbenega izvajalca, ki bo izvajal slovenske pesmi. Animacija ni potrebna, glasbene točke bodo med govori, prireditev bo trajala več ur. Več o dogodku: (https://gibanjeops.si/post/680294/27-aprila-2023-desant-slovenskega-ljustva-na-ljubljano-) Več informacij: 031/416-602, Marija

S.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želim, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte, trajanje 8-9 ur, animacija (igre in šale), mešano občinstvo: slovenci, ex-yougo in tujina.

K.P. išče glasbenika (Petje na poroki)

Za petje v cerkvi In glasbena spremljava na civilnem obredu

S.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Abraham zabava cca 100 ljudi

E.D. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Za pogreb 11 letnega nečaka bi potrebovali izvajalce akustične izvedbe skladb Golden (Harry Styles), Hold my hand (Lady GaGa), Dolga pot domov (Siddharta). Svojega ozvočenja nimamo. Želeli bi izvedbo v godalnh instrumentih ( kitara, violina, čelo), vokal ni potreben. Pogreb je v petek 10.2. v Kranju, izvebda bi bila med 14 in 14:30 uro cca. Pesmi so lahko krajših izvedb.

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki)

Pozdravljeni! Iscem band za poroko 12.8.2023 na Primorskem. Želela bi cca 3 glasbenike! Po možnosti kitara, harmonika, bobni) ki igrajo vse, od slovenskih do angleških pesmi, hrvaskih, narodnozabavnih, pop, rock, balade, funk, jazz. Želela bi band, ki igra tudi na obredu.

A.B. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Lastna oprema in kvalitetna izvedba nastopa. violinist/godalni kvartet - spremljava med obredom in krajšem druženju po obred (cca 2h) pianist - spremljava med večerjo (klavir se nahaja na dvorcu) DJ - nastop v času zabave po večerji, minimalno animacije (bolj v smislu povezovanja programa), kvalitetna pop, disko ter 50s/60s glasba Ponudbe mi prosim pošljite na: b.alenka1@gmail.com

U.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvocenje zazeleno

T.K. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni, Za 2.9.2023 iščemo violinista ali violončelista za spremljavo ob civilnem obredu na poroki v Goriških brdih.

N.P. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni, prosila bi za čim bolj realne ponudbe godalnih kvartetov, delam namreč projektno nalogo, kjer organiziram gostinski dogodek. Projekt ne bo realiziran. Vseeno vljudno prosim, da mi poveste okvirno ceno za 3 - 4 ure igranja, kot spremljava ob večerjanju gostov. Pri tem upoštevajte, da sami priskrbite ozvočenje in da igra polna zasedba. Prosila bi za ponudbo na moj e-poštni naslov. Najlepša hvala že vnaprej!

J.C. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni iščeva violinista za poročni obred in igranje ob civilnem obredu.

N.Č. išče glasbenika (Glasbena skupina)

Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje. Namen dogodka je otvoritev fotografske razstave v Ljubljani.

A.P. išče glasbenika (Trubači)

Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

L.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pozdravljeni, Za ooorko, ki bo 12.8.2023 na Primorskem, iščem bend do max 5 članov. Želela bi, da se naredi žur - od rocka, popa, narodno-zabavnih, hrvaški, slovenskih do dalmatinskih pesmi. Želela bi, da bend spodbuja, povezuje in malce tudi animira program, ce bo potrebno. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Gre za nastop na prostem, ki bo v soboto, 15.6.2022, od 15h dalje, na Trgu Republike. Ozvočenje lahko imate svoje, lahko pa tudi naše, animacije ne potrebujemo. Želimo si mirnih slovenskih pesmi, ali vsaj pesmi s slovenskim besedilom. Zelo zaželene so zimzelene pesmi. Nastop je v organizaciji neprofitnega društva, zato so temu primerne tudi finančne nagrade.

N.P. išče glasbenika (Petje na poroki)

Potrebujeva pevca ali skupino, ki bi igrala po obredu (v času čestitk, slikanja, nazdravljanja in hladne predjedi, do začetka večerje)

B.P. išče glasbenika (Petje na poroki)

Pesmi morajo biti v slovenskem angleskem in hrvaskem jeziku

B.P. išče glasbenika (Poročni band)

Lastno ozvocenje Stevilo ljudi 4+ Trobila/godala dobrodosla Jezik nastopa: slovencina, anglescina, hrvascina

Z.D. išče glasbenika (Godalni kvartet)

S partnerjem iščeva godalno spremljavo za civilni del poroke, ki bo 17.6.2023 v Viru pri Stični (Campum Florim).

D.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Potrebujemo glasbo/animacijo za dekliščino v petek 2.9. Dekliscina bo v Jerenini

N.Z. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Za civilni del poroke, godala trio ali kvartet

J.J. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iščemo ansambel za 40 jubilej. Cca 50 ljudi Ribnica

A.O. išče glasbenika (Trubači)

Humanitarni koncert za pomoč Ukrajini bo 31.7 na Glavnem trgu v Ljutomeru

B.A. išče glasbenika (Petje na poroki)

Zivijo punce, Z zarocencem isceva skupino ku bi bila priravljena igrati v okolici Dunaja, 17.6.2023 (Lokacija: Conference Center Laxenburg). Zelela sva vprasati bi nama lahko poslale ponudbo za cerkev+obred in celodnevno, ter mogoce seznam pesmi ki jih izvajate? Govorite tudi anglesko/nemsko? Videla sva da tudi igrate na 4/5 instrumentov (tudi na porokah)? Lep pozdrav, Klavdija in Tobias

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo glasbenika za proslavo ob dnevu državnosti. Prireditev bo na prostem, na Trgu republike. Animacija ni potrebna. Ozvočenje lahko zagotovimo mi.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.Z. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni, 14.8.2022 se porociva na Dvorcu Statenberg in isceva spremljavo za civilni obred, s pricetkom ob cca. 16h, sprejem gostov, ob 17h civilni obred. Casovni razpon igranja 1.5-2h.

J.H. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Iscem glasbenika/co za igranje na civilnem obredu. LP, Jernej

F.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iščem glasbenika/dj-a za poroko, v smislu bolj jazz, klasične glasbe.

M.E. išče glasbenika (Godba)

Pozdravljeni. Na svojih nastopih potrebujem instrumentalno spremljavo. Sem pevka, pojem različne zvrsti, najpogosteje in najraje pojem klasične pesmi, operne arije, samospeve, pa tudi popevke, zimzelene pesmi in ljudske napeve. Najpogosteje nastopam s pianisti in organisti, lahko pa tudi z godalnimi sestavi, violinisti in kitaristi, oz. z drugimi instrumenti in instrumentalnimi sestavi. Če ste za skupno sodelovanje, mi to prosim sporočite na: pesem@zapojem.si Poleg prosim pripišite še vašo ceno za skupno sodelovanje na različnih tipih nastopov, kot so: celovečerni koncert, poroka, Abrahami, zlate poroke, pogrebi, protokolarne prireditve, predstavitve knjig, slikarske otvoritve, hotelsko igranje,.. P.s. Omenjeni datum, regija in lokacija so zgolj informativne narave, ker na portalu zahtevajo izpolnitev tudi teh rubrik

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iscemo glasbeno skupino ali duo za nastop na cerkveni poroki

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

B.B. išče glasbenika (Petje na poroki)

Za civilni obred potrebujeva duet, najraje kitara in dvoglasno petje, lahko pa katerikoli drug instrument. Ponudbo in repertoar nama pošljite.

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

M.L. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Spremljava v ozadju, godalni instrumenti, za ambient

L.D. išče glasbenika (Petje na poroki)

Lastno ozvočenje, morebitni svetlobni efekti. Povezovalni program Glasbena zvrst: dalmatinska glasba (klape), pop, slovenska popevka, zimzeleni hrvaški in slovenski hiti

J.K. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Prosim za ponudbe za solo violonista/-ko in/ali godalni kvartet za igranje 2 do 3 pesmi ob civilnem poročnem obredu. Obred bo potekal na dvorišču dvorca Štatenberg v Makolah, v petek, 3. 9. 2021 ob 16.00. Za ozvočenje lahko poskrbi DJ, navedite pa, kaj bi potrebovali. Prosim, da ponudbe s ceno, izborom pesmi, med katerimi je možno izbirati ter povezavo do posnetkov vaših nastopov pošljete na mail. V kolikor potrebujete še dodatne informacije, sporočite. Najlepša hvala.

M.Š. išče glasbenika (Glasbena skupina)

Pozdravljeni! Za otvoritev poslovnega prostora potrebujemo glasbenika-e ali DJ. Smo odprti za razne ponudbe, le za narodnozabavno glasbo ne. Lokacija Ljubljana. Hvala za ponudbe že vnaprej.

G.S. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Potrebujemo glasbenika ali manjšo skupino z lastnim ozvočenjem, ki lahko izvede instrumentalni /pevski nastop, 2 do 3 točke, primerne za splošno javnost in vabljene goste projekta, Gre za priložnostno prireditev ob zaključku projekta Večgeneracijski center, na kateri bodo priložnostni govori in kratke predstavitve, otvoritev likovne razstave ipd.

F.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Praznik vina in grozdja v dornberku konec avgusta 2021

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki)

Potrebujeva glasbenika za civilni in cerkveni obred. Najraje istega za oboje, lahko tudi ločeno.

S.B. išče glasbenika (Glasbena skupina)

Dober vokal, zaželjena godala ali saksofon, pop, rock, lastno ozvočenje, lahko tudi svetlobni efekti(ni nujno).

D.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Dogodek je poroka v intimnem vzdušju, igranje in petje brez ozvočenja.

A.F. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Iščem godalni kvartet za izvedbo moderne klasične glasbe.

M.D. išče glasbenika (Poročni band)

Glasbenik naj ima lastno ozvočenje, brez light showa...

P.Z. išče glasbenika (Petje na poroki)

Zbiram ponudbe za petje in igranje na poroki; sprva pri obredu (civilnem) v portorozu 14-17 isceva instrumentalno zasedbo ali petje v stilu priredb znanih ang. hitov po pretezno moji izbiri; in band ki bi od 18h-2h igral in malce vodil celotno poroko, (za po 2h zjutraj pride v postev tudi DJ) naredil zurko - smo bolj zive narave; Nemaramo hrvaske glasbe, ki jo radi ponujate;) morda kasen komad za starejso publiko sicer bolj angleski in kaksen slovenski; nisva se odlocena glede ene zvrsti; rabim nekoga ki bi igral malo mesano; odprta pa sem tudi za predloge in izberem drugo smer v kolikor me prepricate; Poroka bo 29.5.2021. Iscem seveda zanesljive. Cena je odvisna za kater del se boste javili. Vazna mi je kvaliteta seveda pa se bova odlocila tudi glede na ceno - najboljse razmerje:) Hvala in Lp

S.V. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni! Iščeva godalni duo ali trio, ki bi poskrbel za glasbo na cerkvenem obredu. Najina največja želja je, da izvedejo tudi Pachelbel Canon v D-duru, a v rock verziji, pri kateri je potrebna še električna kitara. Povezava do pesmi, ki jo želiva: https://www.youtube.com/watch?v=pjiOXTv6xVY Upava, da ste na izbran datum (15. 5. 2021) še prosti in da imate možnost izvajanja omenjene pesmi. Hvala za odgovor. V upanju na sodelovanje vam želim lep večer, Saša

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

S.V. išče glasbenika (Glasbena skupina)

Želim, da glasbenik sam priskrbi ozvočenje in morebitne svetlobne efekte.

B.F. išče glasbenika (Duo in trio)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

M.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

2-3 člane, lastno ozvočenje, pop, rock Lahko kaj bolj klasičnega, vendar da se tudi malo pleše

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

K.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Gre za gala ples, zato bi želeli plesno glasbo, ki zajema slovenske evergreene in mednarodne popularne komade. Zanima nas tudi, ali je možnost, da sami priskrbite ozvočenje ali ne.

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Svoje ozvočenje light show ( lahko je, ni pa potrebe) mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) rajše nič, ali malo balkanske muzike

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

- svoje ozvočenje - light show ( lahko je, ni pa potrebe) - mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) - rajše nič, ali malo balkanske muzike

U.B. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni, v kolikor ste se 27.6.2020 prosti, bi vas prosila, da mi posljete ponudbo in repertoar za vas nastop. Trajal bi od 16h do max 19h, na prostem v Prekmurju. Hvala za odgovor in lep dan se naprej, Urska

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Popularna glazba. Vrhunski vokali

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Band z lastnim ozvočenjem. Da ne igrajo narodno zabavne glazbe, imajo pa kakšno na repertuarju za starejše povabljene. Mešano zasedbo moskih in žensk. Da igrajo angleško komercialno glasbo in hrvasko, srbsko, tudi kaksno slovensko. Da poskrbijo za zabavo da ljudje ne zaspijo. Ni potrebe po tem imajo šaljive igre. Od polnoci dalje bi imel DJ

L.Ž. išče glasbenika (Petje na poroki)

Poleti 2020 (glede točnega datuma se še lahko prilagodiva) iščeva glasbenike za svojo poroko. Poroka bo manjša, z najboljšimi prijatelji in najbližjimi sorodniki. Večinoma gre za goste mlajše generacije. Iščeva band (ne izključujeva pa tudi dobrih DJ-jev), po določeni uri pa bi si zagotovo želela, da z nami ostane DJ. Pri tem nama je pomembno da je pripravljen ostati z nami precej pozno v jutro. Sama igrava več instrumentov, zato nama kakovost glasbe res veliko pomeni. Iščeva torej kvalitetne glasbenike z raznolikim repertuarjem (jazz, slovenska popevka, pop, rock,...). Vesela bova vaših ponudb. Lep pozdrav, Katja in Luka.

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Išče se voditelj/ica za novoletni nastop v hotelu na obali, zaželeno znanje italijanskega, nemškega in angleškega jezika. Povezovanje in napoved programa med pavzami.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Veselica bo 12. 10.2019. Isem bend do 500e z ozvocenjem.

I.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pomemben je zabaven program in dobra glasba (dalmatinska, narodnozabavna..)

Š.F. išče glasbenika (Duo in trio)

Pozdravljeni. Potrebovala bi glasbenika samo za civilni obred 13.7.2019. Obred bo potekal na Dobrni v vili Higiea ob 11.uri. Želela bi si glasbeno spremljavo, najraje duo petje in inštrumental, lahko pa tudi samo inštrumentalno spremljavo. Prosim za ponudbe s ceno in repertoarjem(vesela, bi bila tudi kakšnega videoposnetka iz vašega repertorja). Lep pozdrav. Špela

P.B. išče glasbenika (Trubači)

Pozdravljeni, če bi vas najeli za ene 2 uri igranja na enem rojstnem dnevu, 10.maja letos ali bi imeli čas in kolikšne bi bil vaš honorar? Hvala, LP, Peter

J.F. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

M.N. išče glasbenika (Petje na poroki)

Ne potrebujem animacije,niti ozvočenja,samo popestritev zabave z glasbo max.2 uri

A.P. išče glasbenika (Petje na poroki)

Ker je ženin iz Italije želiva nekoga, ki bo igral pesmi v angleškem jeziku, priredbe in podobno.

K.J. išče glasbenika (Petje na poroki)

S partnerjem iščeva moški kvartet (vokal in kitara), k iizvaja dalmatinske in slovenske pesmi za petje pred cerkvijo in v cerkvi v fažani na Hrvaškem (poroka).

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Godalni kvartet — po mestih