fb

Povprečne cene: godalni kvartet

150-2500 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (godalni kvartet)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (godalni kvartet) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (godalni kvartet)

Kakšna je cena godalnega kvarteta?

Okvirna cena godalnega kvarteta znaša od 150 do 2500 €.

Cena se v večini spreminja glede na dolžino nastopa oziroma dogodka. Daljši kot je nastop, višja je cena kvarteta.

Kakšna je cena godalnega kvarteta za poroko?

Približna cena godalnega kvarteta znaša od 150 do 2500 €.

Če si želite godalni kvartet zgolj za cerkveni obred, civilni obred ali sveto mašo je ponavadi cena nižja in se giblje med 200 in 1000 €. Cena je tudi višja, če je njihov nastop daljši. 

Ali se bolj splača najeti godalni kvartet ali duet?

Cena kvarteta znaša med 200 in 2500 €, cena dua pa med 200 in 2000 €. 

Cena dua in kvarteta je tako okvirno podobna, odvisno je od vaših osebnih želja. Kvarteti ponavadi igrajo tudi več časa, vseeno pa so njihovi potni stroški lahko višji, saj imajo več opreme.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

J.H. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Jamarski Dom, Gorjusa, Blizu Domzal)

Iscem glasbenika/co za igranje na civilnem obredu. LP, Jernej

M.E. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Vsa Slovenija)

Pozdravljeni. Na svojih nastopih potrebujem instrumentalno spremljavo. Sem pevka, pojem različne zvrsti, najpogosteje in najraje pojem klasične pesmi, operne arije, samospeve, pa tudi popevke, zimzelene pesmi in ljudske napeve. Najpogosteje nastopam s pianisti in organisti, lahko pa tudi z godalnimi sestavi, violinisti in kitaristi, oz. z drugimi instrumenti in instrumentalnimi sestavi. Če ste za skupno sodelovanje, mi to prosim sporočite na: pesem@zapojem.si Poleg prosim pripišite še vašo ceno za skupno sodelovanje na različnih tipih nastopov, kot so: celovečerni koncert, poroka, Abrahami, zlate poroke, pogrebi, protokolarne prireditve, predstavitve knjig, slikarske otvoritve, hotelsko igranje,.. P.s. Omenjeni datum, regija in lokacija so zgolj informativne narave, ker na portalu zahtevajo izpolnitev tudi teh rubrik

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ponikva)

Iscemo glasbeno skupino ali duo za nastop na cerkveni poroki

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica AjdovšČIne)

Za civilni obred potrebujeva duet, najraje kitara in dvoglasno petje, lahko pa katerikoli drug instrument. Ponudbo in repertoar nama pošljite.

F.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dornberk)

Praznik vina in grozdja v dornberku konec avgusta 2021

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

J.F. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Sveta Gora Pri Novi Gorici)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg)

Glasbena spremljava na cerkvenem obredu in krstu, glasba ob civilnem obredu. Nekaj pesmi po civilnem obredu ob prigrizkih. Vse je na eni lokaciji. Lahko je samo vokalno, lahko nekaj glasbene spremljave.

K.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zivjo, 1.Junija 2019 se z fantom porociva, ker sva slisala kar nekaj dobrih besed o vas naju zanima ali ste ta datum se prosti predno karkoli drugega vprasava :) Najlepsa hvala, Kaja Dezman

M.Š. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Na cerkveni in civilni poroki, 25.5.2019, si zeliva instrumentalno glasbo. Zazeljeno violoncelo, odprta za predloge

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje, igranje kako uro-dve pred samim dogodkom, akustika med obredom, nadaljevanje ob vecerji do cca.polnoci. Nato lahko tudi DJ

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje

M.Z. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Dvorec Statenberg)

Pozdravljeni, 14.8.2022 se porociva na Dvorcu Statenberg in isceva spremljavo za civilni obred, s pricetkom ob cca. 16h, sprejem gostov, ob 17h civilni obred. Casovni razpon igranja 1.5-2h.

F.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Iščem glasbenika/dj-a za poroko, v smislu bolj jazz, klasične glasbe.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško (Tri Lučke))

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

M.L. išče glasbenika (Godalni kvartet / Gostilna Maribor)

Spremljava v ozadju, godalni instrumenti, za ambient

L.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Grad Kromberk)

Lastno ozvočenje, morebitni svetlobni efekti. Povezovalni program Glasbena zvrst: dalmatinska glasba (klape), pop, slovenska popevka, zimzeleni hrvaški in slovenski hiti

J.K. išče glasbenika (Godalni kvartet / Dvorec Štatenberg, Makole)

Prosim za ponudbe za solo violonista/-ko in/ali godalni kvartet za igranje 2 do 3 pesmi ob civilnem poročnem obredu. Obred bo potekal na dvorišču dvorca Štatenberg v Makolah, v petek, 3. 9. 2021 ob 16.00. Za ozvočenje lahko poskrbi DJ, navedite pa, kaj bi potrebovali. Prosim, da ponudbe s ceno, izborom pesmi, med katerimi je možno izbirati ter povezavo do posnetkov vaših nastopov pošljete na mail. V kolikor potrebujete še dodatne informacije, sporočite. Najlepša hvala.

M.Š. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni! Za otvoritev poslovnega prostora potrebujemo glasbenika-e ali DJ. Smo odprti za razne ponudbe, le za narodnozabavno glasbo ne. Lokacija Ljubljana. Hvala za ponudbe že vnaprej.

G.S. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Soteska, Dolenjske Toplice)

Potrebujemo glasbenika ali manjšo skupino z lastnim ozvočenjem, ki lahko izvede instrumentalni /pevski nastop, 2 do 3 točke, primerne za splošno javnost in vabljene goste projekta, Gre za priložnostno prireditev ob zaključku projekta Večgeneracijski center, na kateri bodo priložnostni govori in kratke predstavitve, otvoritev likovne razstave ipd.

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujeva glasbenika za civilni in cerkveni obred. Najraje istega za oboje, lahko tudi ločeno.

S.B. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Grad Bogenšperk)

Dober vokal, zaželjena godala ali saksofon, pop, rock, lastno ozvočenje, lahko tudi svetlobni efekti(ni nujno).

D.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Piran)

Dogodek je poroka v intimnem vzdušju, igranje in petje brez ozvočenja.

A.F. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Iščem godalni kvartet za izvedbo moderne klasične glasbe.

M.D. išče glasbenika (Poročni band)

Glasbenik naj ima lastno ozvočenje, brez light showa...

P.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Portoroz)

Zbiram ponudbe za petje in igranje na poroki; sprva pri obredu (civilnem) v portorozu 14-17 isceva instrumentalno zasedbo ali petje v stilu priredb znanih ang. hitov po pretezno moji izbiri; in band ki bi od 18h-2h igral in malce vodil celotno poroko, (za po 2h zjutraj pride v postev tudi DJ) naredil zurko - smo bolj zive narave; Nemaramo hrvaske glasbe, ki jo radi ponujate;) morda kasen komad za starejso publiko sicer bolj angleski in kaksen slovenski; nisva se odlocena glede ene zvrsti; rabim nekoga ki bi igral malo mesano; odprta pa sem tudi za predloge in izberem drugo smer v kolikor me prepricate; Poroka bo 29.5.2021. Iscem seveda zanesljive. Cena je odvisna za kater del se boste javili. Vazna mi je kvaliteta seveda pa se bova odlocila tudi glede na ceno - najboljse razmerje:) Hvala in Lp

S.V. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni! Iščeva godalni duo ali trio, ki bi poskrbel za glasbo na cerkvenem obredu. Najina največja želja je, da izvedejo tudi Pachelbel Canon v D-duru, a v rock verziji, pri kateri je potrebna še električna kitara. Povezava do pesmi, ki jo želiva: https://www.youtube.com/watch?v=pjiOXTv6xVY Upava, da ste na izbran datum (15. 5. 2021) še prosti in da imate možnost izvajanja omenjene pesmi. Hvala za odgovor. V upanju na sodelovanje vam želim lep večer, Saša

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

S.V. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Vodice)

Želim, da glasbenik sam priskrbi ozvočenje in morebitne svetlobne efekte.

M.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljutomer)

2-3 člane, lastno ozvočenje, pop, rock Lahko kaj bolj klasičnega, vendar da se tudi malo pleše

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izola)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

K.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana, Športna Dvorana Tabor)

Gre za gala ples, zato bi želeli plesno glasbo, ki zajema slovenske evergreene in mednarodne popularne komade. Zanima nas tudi, ali je možnost, da sami priskrbite ozvočenje ali ne.

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kobarid)

Svoje ozvočenje light show ( lahko je, ni pa potrebe) mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) rajše nič, ali malo balkanske muzike

U.B. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Pozdravljeni, v kolikor ste se 27.6.2020 prosti, bi vas prosila, da mi posljete ponudbo in repertoar za vas nastop. Trajal bi od 16h do max 19h, na prostem v Prekmurju. Hvala za odgovor in lep dan se naprej, Urska

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Ptuj)

Popularna glazba. Vrhunski vokali

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Band z lastnim ozvočenjem. Da ne igrajo narodno zabavne glazbe, imajo pa kakšno na repertuarju za starejše povabljene. Mešano zasedbo moskih in žensk. Da igrajo angleško komercialno glasbo in hrvasko, srbsko, tudi kaksno slovensko. Da poskrbijo za zabavo da ljudje ne zaspijo. Ni potrebe po tem imajo šaljive igre. Od polnoci dalje bi imel DJ

L.Ž. išče glasbenika (Petje na poroki)

Poleti 2020 (glede točnega datuma se še lahko prilagodiva) iščeva glasbenike za svojo poroko. Poroka bo manjša, z najboljšimi prijatelji in najbližjimi sorodniki. Večinoma gre za goste mlajše generacije. Iščeva band (ne izključujeva pa tudi dobrih DJ-jev), po določeni uri pa bi si zagotovo želela, da z nami ostane DJ. Pri tem nama je pomembno da je pripravljen ostati z nami precej pozno v jutro. Sama igrava več instrumentov, zato nama kakovost glasbe res veliko pomeni. Iščeva torej kvalitetne glasbenike z raznolikim repertuarjem (jazz, slovenska popevka, pop, rock,...). Vesela bova vaših ponudb. Lep pozdrav, Katja in Luka.

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Portorož)

Išče se voditelj/ica za novoletni nastop v hotelu na obali, zaželeno znanje italijanskega, nemškega in angleškega jezika. Povezovanje in napoved programa med pavzami.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkno)

Veselica bo 12. 10.2019. Isem bend do 500e z ozvocenjem.

I.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pomemben je zabaven program in dobra glasba (dalmatinska, narodnozabavna..)

Š.F. išče glasbenika (Duo / Dobrna)

Pozdravljeni. Potrebovala bi glasbenika samo za civilni obred 13.7.2019. Obred bo potekal na Dobrni v vili Higiea ob 11.uri. Želela bi si glasbeno spremljavo, najraje duo petje in inštrumental, lahko pa tudi samo inštrumentalno spremljavo. Prosim za ponudbe s ceno in repertoarjem(vesela, bi bila tudi kakšnega videoposnetka iz vašega repertorja). Lep pozdrav. Špela

P.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Metlika)

Pozdravljeni, če bi vas najeli za ene 2 uri igranja na enem rojstnem dnevu, 10.maja letos ali bi imeli čas in kolikšne bi bil vaš honorar? Hvala, LP, Peter

M.N. išče glasbenika (Petje na poroki / Medvode)

Ne potrebujem animacije,niti ozvočenja,samo popestritev zabave z glasbo max.2 uri

A.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica Celja)

Ker je ženin iz Italije želiva nekoga, ki bo igral pesmi v angleškem jeziku, priredbe in podobno.

K.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Fažana, Bale)

S partnerjem iščeva moški kvartet (vokal in kitara), k iizvaja dalmatinske in slovenske pesmi za petje pred cerkvijo in v cerkvi v fažani na Hrvaškem (poroka).

D.Š. išče glasbenika (Godalni kvartet / Rimske Terme)

Spoštovani. Prosila bi za ponudbo ( samo godalne zasedbe ), spremljava na poroki 21.9.2019 v Rimskih termah, med civilnim in cerkvenim obredom. Hvala lepa, Damijana Šinkovec Gnjezda

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kolpa)

Lastno ovočenje, svetlobne efekte, 4 ali več članov, da povezujejo program,igre....

N.B. išče glasbenika (Godalni kvartet / Štanjel)

Ženski vokal na pogostitvi poroke v Štanjelu v juniju od priblizno 17 do 00 ure. Godalni kvartet, ki bi igral določene skladbe ob določenih trenutkih pri cerkvenem in maticnem obredu na prostem od priblizno 12 do 17 ure. Igranje in petje znanih angleskih in slovenskih melodij.

I.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Lesce)

Vse po dogovoru

A.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Celje)

Iščem manjšo skupino, duet ali posameznika za popestritev civilne poroke.

A.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Iščem manjšo skupino ali solista za popestritev civilne poroke. Zaželjeno je, da ima pester program...

F.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Orehov Gaj)

Iščeva skupino za igranje na poročnem slavju, ki bi vključevala tudi kakšnega violinista, da bi se lahko igrala tudi kakšna živahna ("irska") glasba. Prav tako je zaželeno, da bi se igrala trenutno popularna glasba (v stilu: Ed Sheeran,...).

V.P. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Prosimo za ozvočenje, 3-4 članov zasedbe

M.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / V Okolici Novega Mesta Na Prostem)

Pozdravljeni, Isceva band za poroko, 7.9.2019 v okolici Novega mesta. Poroka bo na prostem in bo dneva. Torej žur bo po kosilu med 17h in 22h. Všeč nama je vsa glasba, predvsem pa povdarek na zabavni glasbi (ne toliko narodno zabavno), hrvaških in tujih komadih, saj bodo povabljeni stari večinoma med 25 in 30 let. Gostov bo ca 100. Hvala za ponudbe, Maša

P.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sentjernej)

Kratek glasbeni nastop za 80 letnika..v senjternejski dolini..sa harmonikada ki nas je leta inleta zabaval in osrecaval s harnoniko .. Ne vec kot eno uro..najraje bi videla da je presenecenje na zacetku zabave...sa popestrimo zabavo in ga neverjetno presenetimo

T.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Arboretum Volčji Potok)

Išče se glasbenik/manjša zasedba za spremljavo civilnega obreda in mogoče za pogostitev kasneje - cca vse skupaj ena ura do ura in pol dela. Zamislila sva si, da bi bila glasba bolj klasična.

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Miren)

Iščemo glazbenika duet ali skupino za srebrno poroko , brez ozvočenja samo inštrumenti.

K.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Portorož)

Iščem glasbeno skupino za poroko. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje, stil glasbe pa bi bil predvsem jazz, plesna glasba in podobno.

K.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Portorož)

Lastno ozvocenje, vec kot 1 clan zasedbe

K.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Zeliva, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje.

A.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg, Makole)

Obvezno je lastno ozvočenje, zaželeni so tudi svetlobni efekti, niso pa obvezni.

J.N. išče glasbenika (Petje na poroki / Grad Štanjel)

Poroka na gradu Štanjel. Po možnosti akustično igranje od 16ih v Ferarrijevem vrtu, nato od 17ih na grajskem dvorišču, od 19ih naprej pa v viteški dvorani (klasičen band). Sprejemamo tudi ločene ponudbe, torej vrt/dvorišče/večerja, če ne nudite akustike

N.K. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Ljubjanski Grad)

Potrebujemo spremeljevalno glasbo za obred. Godala

U.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Dravograd)

Pozdravljeni. Potrebujem glasbenika za civilni obred ( cca 1 ura). Mogoče nekoga ki bi bil sposoben zapeti komade od Ed Sheerana- perfect, Bruno Mars- marry you,.. Prosim za kakšne posnetke petja. Hvala in lep pozdrav, Urška

D.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Murska-Sobota)

Samo kot Presenecenje. Brez ozvocenja

U.M. išče glasbenika (Petje na poroki)

Želim si, da ima glasbenik svoje ozvočenje. Pričakujem do tri osebe.

A.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Animacija in svoje ozvočenje

S.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Jelenov Greben)

Želim, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte, želela bi tudi igranje v živo

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana - Bizovik)

Od 19. do cca 03. ure DJ-ja (60-90, balkan, slo domače), če zna igrat še harmoniko bi bilo top.. Okoli 21. ure bi za 30 min želela še nekoga solo ali skupino (trubači npr.) da naredi buum..

J.J. išče glasbenika (Godalni kvartet / Šmarješke Toplice)

Petje na cerkvenem delu poroke

M.L. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Nanos)

Želimo si zasedbe, ki obsega vsaj 4 člane. Glasba mora biti v živo, z zelo dobrim vokalom. Želimo si rock glasbe, a naj repertoar obsega tudi slovenske in tuje evergreene. Za bolj popularno glasbo bi poskrbel dj-ej. Želimo tudi, da ima glasbenik lastno ozvočenje.

T.K. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Želim DJ-a, ki bi tudi povezoval večer (prvi ples, met šopka, razrez torte...).

T.H. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Selo, Rotunda)

Čimbolj profesionalna izvedba in izvedba izbranih pesmi.

L.M. išče glasbenika (Duo / Ankaran)

Ninmamo posebnih zahtev.

S.B. išče glasbenika (Godalni kvartet)

Igrali bi na civilnem obredu in kasneje ob pogostitvi, tam nekje do 19ih.

N.P. išče glasbenika (Godalni kvartet / Orehov Gaj)

Iščemo nekoga, ki bi igral na civilni poroki (violinisti/godalni kvartet ...) (30-60 min), potem pa še DJ-ja za na svatbi (cca 7 ur).

J.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Prosim za vašo ponudbo. Hvala.

Anonimen išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

None

M.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Bled, Hotel)

Glasbenike potrebujemo na vrtu hotela ob stoječem banketu, glasba ne bo osrednja točka temveč spremljevalni program - nekaj nežnega pa vseeno živahno! trajanje glasbe med cca 17:00-19:30. Lahko me seveda tudi pokličete za dodatne infote, sicer pa hvala za ponudbe! Gre za podjetje Cargo Partner.

B.N. išče glasbenika (Instrumentalne skupine)

Iščeva glasbo za cerkveni del poroke, torej je zaželjeno poznavanje poteka poročne maše, vsaj okvirno.

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trenta)

Želimo igranje v živo. Lokacija je manjša tako, da ni veliko prostora za veliko število glasbenikov ali za postavitev zvočnikov in podobnega.

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kobarid)

- svoje ozvočenje - light show ( lahko je, ni pa potrebe) - mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) - rajše nič, ali malo balkanske muzike

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.