fb

Organizirate dogodek in potrebujete glasbenika? - Ljubljana in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope ter pridobite cene in ponudbe za mesto Ljubljana.

301.163
povpraševanj strank
11.033
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za glasbene nastope (Ljubljana in okolica)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 4 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.

Reference

Skupina NightLife je s svojimi bogatimi izkušnjami popestrila marsikaterega Abrahama, se izkazala kot vrhunski band za poroke in službene zabave, poslovne dogodke in srečanja.

Zaupali so nam:

 • Največji kongresni center v Sloveniji: Hoteli Bernardin
 • Protokolarne storitve: Kongresni center Brdo pri Kranju
 • Lokacija za dogodke: Hotel Union
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Slon
 • Hotel Metropol
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za glasbene nastope za mesto Ljubljana z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam za mesto Ljubljana osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu za mesto Ljubljana, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

 • Peti P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 27. Feb. 2024

Jaka je ze drugo leto zapored vrtel na mednarodnem festivalu naravnih vin v Lendavi (No border wine festival) in tudi na tretji ediciji februarja 2025 bo!

 • Marjan O. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 11. Feb. 2024

Vse je bilo VRHUNSKO!

 • Pavel D. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 11. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Super, velik izbor pesmi, naredijo pravi žur

Super DJ, ustrežljiv in prilagodljiv.

Super iskusnja, priporocam izvajalca!

 • Janko V. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 01. Feb. 2024

Pri pisanju izkušnje sem sicer delno zmeden, nisem še namreč doživel dja (pa sem doživel veliko), ki bi me na eni poroki tako navdušil da bi mu dal same petke, nato pa je prišel na mojo in so ocene takšne kot so. Slabe. Prišel je slabe volje, utrujen, povedal da je zadnji zur pred dopustom. Ker sem imel tako dobro izkušnjo z ene poroke, sva se domenila za podobno muziko tudi pri meni. Zakaj je začel nabijati house ob 9.00pm , ko so bili vsi stari še zraven res ne vem. Glasbenih želja ni sprejemal praktično. Od družine sema zvedel čez mesec dni, da so pripravili skupen ples a jih je dj trikrat zavrnil in me niso hoteli spraviti v slabo voljo. Muzka svetlobna leta stran od željene, vmes smo pobegnili peti ob klavirju. Vem, da sem se enkrat nato začel že dreti nanj , saj je ignoriral moje želje ženina.
Potencial velik, resnost vprašljiva... potem sem bil še na enem žuru in je spet dobro rolal... je pa bila poroka 4 leta nazaj...upam da je postal bolj profesionalen do sedaj.

 • Mirela S. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 29. Jan. 2024

Resnično sem užival v tem rojstnem dnevu v največji meri in želim se vam posebej zahvaliti, ker ste ta trenutek naredili tako nepozaben.

 • Mitja P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 29. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Jaka se je vrhunsko prilagodil dogodku. Družba je bila zelo mešana a je bilo vseeno minimalno glasbenih želja, kar govori o izjemnem občutku za glasbeni izbor in serviranje prave muzike ob pravem času.

Sprehajali smo se preko 1920 elektro swinga in jazza, potem pa prešli v podzemlje dnb, breakbeat, itd...

Tudi, mašina, 9h straight! Mnogo priporočam!

 • Angela L. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 27. Jan. 2024

Jaka je bil nas DJ za poroko avgusta 2023 - perfektno je skombiniral vse nase zelje in zraven se prinesel kup dobre volje. Profesionalen, a hkrati sproscen DJ, ki pa tudi brez problema pomaga pri organizaciji in opremi. Najboljsa izbira za poroko, ce zelite odplesati celo noc!

Robert je pevec, ki poje s srcem in se trudi za goste. Vse kar smo se dogovorili je tudi naredil (izvedba, točnost...). Zelo priporočam

 • Pija In Karli M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Jaka je vrtel muziko na najini poroki. Z veseljem je prisluhnil vsem najinim željam in uresničil cel plan. Tudi sestavil je vrhunsko podlago za vse, kar se je dogajalo. Če rabiš vrhunsko plesno muziko za žur, ga več kot priporočava.

 • Petra A. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

DJ Monday je najboljsi DJ v Ljubljani!

 • Spuki S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Nimam pripomb. Vse super.

 • Nina H. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Profesionalno opravljeno delo.

 • Sabrina Z. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Najem Jake za DJ-a najine poroke. Ne morem prehvaliti. Zagotovo je naredil vzdušje med svati, z govorom, energijo in glasbo. Res res priporočam vsakemu, ki si želi, da je na poroki top žur. Vsi vemo, da je glasba na poroki ključna za vzdušje zato je res pomembno koga izberemo.

 • Luka V. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

V vsakem momentu ve kako se odzvati na publiko

 • Leila M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 26. Jan. 2024

Potrudi se, da se vsi gosti zabavajo ob dobri glasbi!

 • Ales M. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Ko mi je Jaka pisal, da ga lahko ocenim na Omisli.si je rekel, pa daj res realno napisi, vsak feedback bo dobrodosel. To veliko pove o osebi. Jaketa spremljam od kar je z vinilkami drzal pravi vajb na moji poroki od starta pa do jutra. Seveda v pravi funky-dance-retropop izvedbi, kot smo si zamislili. Ce isces mambo kings hit mix, mogoce ni taprav za tebe.

 • Andrej C. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Toplo priporočam, zagotovo DJ , ki je v vrhu.
Na naših zabavah stalnica!

 • Tine L. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Jaka je vrtel glasbo na moji poroki in netil plesišče v kombinaciji z bandom do sončnega vzhoda.

 • Blaž D. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Odličen Dj! Vse kar je bilo treba naredit je to, da sem mu povedal kakšne glasbe NE maram...ostalo je zrihtal sam. Odlično se prilagaja odzivom publike brez kakršnihkoli glasbenih želja. Kaj bi lahko bilo bolje? Lahko bi ostal do osmih zjutraj :D

 • Matic K. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Zelo prijazen in vrhunski izbor glasbe. Lahko bi mel več narodne. :)

 • Gregor Z. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Ogromen nabor kvalitetne glasbe. Odličen posluh za publiko, samo prepustiti se mu je potrebno. Preverjen na moji poroki, službeni zabavi in rojstnem dnevu. Za velike in male odre. Za sladokusce :)

 • Anja S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Najboljsi DJ. Priporocam!

 • Peti P. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Vse je bilo super

 • Nastja Č. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Same pohvale - VSE 5 :-)
Najboljši DJ za zabave kjer je raznolika populacija. Vrtel je na najini poroki in na vseh možnih službenih zabavah. Z veseljem ga priporočam naprej vsem, ki dajo malo več poudarka na glasbo na zabavah.

 • Dejan Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Nekajkrat sodeloval z njim kot naročnik, še večkrat kot gost - zelo kakovosten set in očitne izkušnje, saj brez veliko sugestij sam poskrbi za občinstvu primerno atmosfero. Priporočam.

 • Iva S. je ocenil/a glasbenika DJ Jaka 100 25. Jan. 2024

Dj Jaka je super DJ, ki vrti glasbo za glasbene sladokusce in ne animira z raznimi šalami, kar je bilo nam zelo pomembno...Vse je teklo tako kot je treba, pa še naplesali smo se.

Odločitev, da sem izbrala DJ Roberta je bila ena izmed najboljših odločitev. Smo bili družba od 1-83 let in nam vsem je bil všeč raznoličen izbor glasbe, Robert nas je z petjem tako dvigoval, da je le redko kdo ostal na stolu. Žur je trajal do jutranjih ur.
Boljšega praznovanja Abrahama si ne bi mogla zaželet, HVALA TI ROBERT, ob priliki te spet pokličemo.

Zelo zadovoljni. Prilagodljiv z predhodnim dogovorom in pripravo repetuarja pesmi. Prilagajanje tudi skozi celotni čas dogodtka. Kvalitetno in zelo dobro vzdušje, povezovanje vseh udeležencec na zabavi 😊. Priporočam!

Kot ljubitelja dobre plesne glasbe so me navdušili, kot tudi ostale goste. Odlična izvedba, tako vokalov, kot tudi inštrumentov (kitara, saksofon, klarinet, trobenta ...). Uglajeno povezovanje dogodka in prilagajanje željam. Takoj opaziš, da so vešči svojega posla, izkušeni, profesionalni ter zelo pomembno, da pri tem tudi sami uživajo in svojo pozitivno energijo prenašajo na goste.

 • Rok R. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 14. Jan. 2024

Top top top. Sestanek pred dogodkom - odličen z dobrimi usmeritvami. Ples, ples, ples. Izbor glasbe vrhunski, dinamika odlična, spoštljiva komunikacija, motiviranje, glasbene želje, ni da ni. Odličen DJ - DJ Vidy.

Odličen ansambel, ki je našim gostom pričaral čudovito silvestrovanje. Dobro vzdušje in pozitivna energija vse do jutranjih ur. Ansambel Pika Si toplo priporočamo. Prijazen pozdrav iz Term Paradiso.

 • Nikolaj C. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 27. Dec. 2023

Komunikacija z DJ-em je bila sproščena in hitra. Bil je povsem prilagodljiv najinim željam (urnik, glasbene želje, program dogodka ...). Od njega sva dodatno dobila tudi veliko različnih predlogov, kako bi lahko potekala zabava. Vidy je poskrbel za dobro vzdušje vseh na plesišču in celotni zabavi.

Žan je skrbel za glasbo na predbožični zabavi našega podjetja. Vse je bilo skladno z dogovorom (roki, oprema), prav tako je cel večer uspešno prilagajal glasbo razpoloženju na zabavi. Priporočam :).

 • Sara T. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 18. Dec. 2023

Dj Vidy-ja sva z možem najela za najino poroko in bila več kot zadovoljna s končnim rezultatom! Postavitev, reflektorji, mehurčki in megla so res popestrili najino zabavo, odličen flow glasbe iz zvrati v zvrst pa je res dodal se piko na i. Dj Vidy je res super, poslusal je vse najine želje in je noro prilagodljiv in bil odlična podpora na samem poročnem dnevu. Pozna se da ima veliko izkušenj in se zato hitro prilagaja glede na energijo in želje “publike”. Midva sva res uživala in ga z veseljem priporočava vsem, ki se ne želijo sekirat na svoj pomemben dan, ker je Dj Vidy super zanesljiv, super odziven in kot ze receno res noro prilagodljiv tudi na dan in tekom dneva/vecera.

Vse super, zelo prijazen, naredil super vzdušje, prilagodljiv...

Žan je bil zelo odziven, prilagodljiv, prijazen, upošteval je naše želje, dobro je vrtel glasbo, imel je dobro opremo, celo zapel je z nami. Skratka vse super in priporočam. Alenka

 • Gordana Š. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 27. Nov. 2023

Z eno besedo VRHUNSKO!
Dj Vidy ,najboljši Dj v Sloveniji.

 • Barbara B. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 06. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Zelo odziven, komunikativen, odprt za predloge, pomaga pri izbiri pesmi, drži se dogovorjenega, top igre (če bi vedla da se bomo tok nasmejali bi se zmenila se za kakšno več 😂), žurer (tudi če družba ni najbolj ☺️), vse pohvale in res ni ene slabe besede za rečt, če bi se še 10x poročila bi ga še 12x izbrala. Kapo dol 🎉🥳

Roberta smo najeli za praznovanje 60. rojstnega dneva. Navdušeni smo bili nad pričakovanji. Res lepo poje, na noge je dvignil od prvega do zadnjega in to že po prvi pesmi . Lepo se je oblekel glede na dogodek. Je pravi profesionalec gre med ljudi in poje, ima odličen izbor pesmi in je tudi upošteval naše želje. Res ga toplo priporočam da ga najamete, ker vam ne bo žal! Naredi žur poje s srcem. Mi si bomo praznovanje zapomnili za zmeraj in to zaradi njega.

Izbrali smo Roberta, in bili več kot zadovoljni. Odličen vokal, takoj se je povezal z gosti, prilagodljiv, pester izbor pesmi, light shov, megla, nasmejan in pozitiven, delo opravlja s srcem in res se maximalno potrudi da naredi nepozabno žurko. Gostje izredno uživali, lep spomin in še bomo sodelovali. Zelo zelo priporočam vsem ki razmišljate o najemu izvajalca žive glasbe na vaših prireditvah. Lp Kristina

Vse je bilo super

Vse je bilo super. Igre so bile super, nevsiljive in nihče se jih ni branil.

Na najini poroki so zares pripravili vrhunski glasbeni vecer. Super popestritev so bile tudi vmesne igrice in animacija, ki so goste spravile na plesisce. Dobra energija in glasbeni talent ki si ga lahko na poroki ali kateremkoli dogodku le zelis. Bravo in hvala za nepozaben vecer!!

Vse je bilo dobro, kar tako naprej...

Igrali so nama na poroki, tudi cerkveni del, kjer so odpeli par lepih pesmi ob spremljavi kitare. Igrali so tudi pred cerkvijo in na civilnem delu poroke. Pred dogodkom smo šli skozi celoten potek, kar nama je zelo pomagalo. Na sami poroki so pripravili par iger, ki so bile kultivirane in zabavne. Od svatov še vedno dobivama pohvale za izbiro glasbe, saj je bilo za vsakogar nekaj, od angleških, hrvaških, slovenskih, tako starejših, kot tudi najnovejših.

 • Alenka K. je ocenil/a glasbenika Ansambel Pika Si 01. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Odličen ansambel, ki poskrbi za dobro voljo in odlično glasbo od prve minute do zadnje sekunde. Hvala vam za prijetno praznovanje na Sladkem vrhu.

repertoar, več novejših SLO in tujih

Lahko napišem same pohvale. Pred poroko sva se s pevko slišali in dorekli vse podrobnosti programa; na dan poroke so bili na lokaciji uro pred dogovorjenim prihodom, igrali so do zgodnjih jutranjih ur. Zahvala njim je bila moja poroka res všečna, zabavali smo se prav vsi. Program je vseboval igrice ob katerih smo se nasmejali, skupinske plese, da smo se res vsi naplesali, igrali so raznoliko glasbo - tisto, kar je palilo, tega so se držali.

Bom napisala samo tole. Tašča in njena sestra sta šli iz žura ob 3h zjutraj - če pa to ne pove dovolj... ;)

 • Mpirchmoser je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 11. Sep. 2023

Er hat alles gespielt was wir uns gewünscht haben, Stimmung war super, alle haben getanzt

Izvrstno igranje in povezovanje na najini poroki. Priporočava!

Odlična glasba in animacija na poroki ter nepozaben žur.

S partnerjem sva bila zelo zadovoljna z nastopom, animacijo, igranjem in vsem kar je šlo zraven. Definitivno priporočava vsem :)

 • Mateja P. je ocenil/a glasbenika Sinji Galeb 21. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super

Ansambel (Tomaž, Lučka, Roman) so zelo prijazni, profesionalni, odlični vokali, imajo velik repertoar različne glasbe, se tudi prilagajajo sproti.
Igrali so na Abrahamu mojega moža, bili so res vrhunski, vsi smo bili navdušeni, na plesišče znajo privabiti tudi neplesalce, k igram tudi bolj sramežljive. Prav tako je bilo vse predhodno dogovorjeno tudi izvedeno (prihod na mesto igranja predčasno, čas igranja...)
Mi smo se imeli zelo lepo.
Hvala ansambel Ultrazviok za čudovito preživet večer. Priporočam!!!

Ansambel Ultrazvok je izvrsten v vseh pogledih. Prijazni, simpatični, prilagodljivi, krasno pojejo in naredijo super žur. Igrali so nama na poroki in naredijo super žur.

 • Vesna Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 24. Jul. 2023

Zadovolji vse okuse in želje, fleksibilen, širok spekter ponudbe, res storitev na mestu.

 • Klemen Ž. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 24. Jul. 2023

DJ Vidy je strokovno in vrhunsko opravil svoje delo, prav tako pa vodil animacijo dogodka. Pohvaliti moram tudi igre, ki so bile izvirne in so bile všeč vsem svatom. Vse najine želje je uresničil in držal pokonci najbolj vztrajne plesalce do zadnjega. Glasbo je prilagajal glede na vzdušje svatov. Plesalo se ni samo takrat, ko se je jedlo, pa še to smo nahitro zmetali v sebe in šli dalje.

Odličen in profesionalen ansambel. Imajo velik repertuar različnih zvrsti glasbe.

Zelo smo bili zadovoljni, poleg tega da so odlični glasbeniki, so tudi povezovalni in dvignejo vzdušje

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Jurevolf je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 27. Jun. 2023

Odlična izkušnja, zelo prilagodljiv in ustrežljiv. Poskrbel je za super glasbo, efekte in animacijo. Top, top, top. Priporočam!

Popgaraž band:odlični glasbeniki

Res vec kot odlicni. Moj abraham je bil popoln z njihovo druzbo.

Super muzika, super izvedba. Na obredu smo jokali, ganjena zaradi glasbe, na zabavi pa kar nismo mogli s plesišča.

Prisluhnili in izpolnili glasbene želje.

Tako kot vedno , odlični. Super vokal Kim in Roman. Res naredijo žur in se prilagodijo željam gostov. Znajo poskrbeti tudi za popestritev zabave z raznimi igrami. V glavnem vsi smo bili navdušeni nad bendom. Priporočam zelo, pa še ugodni so.

Strokoven pristop, prijazen, prilagodljiv. Zna vzpostaviti stik z ljudmi, poje tudi med ljudmi. Zabava kot mora biti. Zelo zadovoljni

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Super zabava in zelo prilagodljivo glede glasbenih želja publike

Ansambel nama je igral na poroki in nardil super žur. Imeli so odličen povezovalni program, dober repertoar, zelo kratke pavze. Na plesišče jim je uspelo zvabiti čisto vse povabljene.

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Hvala Ansamblu Ultrazvok (Tomaž, Roman in Kim), da mi je pomagal pričarati odlično vzdušje na praznovanju moje 50-tke. Vsi smo bili navdušeni nad njihovim igranjem, večglasnim petjem, vodenjem večera. Dobre vokale so nadgradili še s saksofonom, trobento in klarinetom, kar daje njihovi glasbi še poseben pridih. Igrali vse do petih zjutraj in na plesišče jim je uspelo privabili tudi goste, ki sicer ne plešejo. Imajo izjemno širok repertoar glasbe za vse okuse in priložnosti, prilagodijo se željam in izboru glasbe ter se držijo dogovorjenega, začutijo pa tudi publiko. So zelo prijazni, prijetni in profesionalni, zato jih zelo priporočam vsakemu, ki želi imeti dobro zabavo in ples do ranega jutra.

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

Top izvedba, boljšega vzdušja ne bi mogli dobiti. Priporočam.

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

Boljše ne bi moglo biti, fanta sta izvrstna, žur uspel 100%. Brez vsakršnih pripomb... Super glasba, super animacija, super ozvočenje in light show... Fanta zelo prijazna, cena sprejemljiva. Tudi gostje so bili navdušeni... Najboljši bend za super zabavo... Top!

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

 • Robert Đ. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 02. Apr. 2023

V kolikor bi še kaj dodali, bi samo vse pokvarili, od začetka, spoznanje DJVidy-a prijaznost, ažurnost, svetovanje, profesionalnost in lahko bi še kar naštevali. V glavnem, absolutno priporočamo še v naprej in tudi bomo, ker samo pohvale in kapo dol! Hvala DJVidy, ker si bil pomemben člen, najinega dogodka, ki bo ostal v večnem spominu. Vrh od vrha, le tako naprej 👍

Moja izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila ponovno izvrstna. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče so privabili tudi neplesalce. Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede.
Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur.
Toplo jih priporočam !

Najboljši so...družbo pripravijo do plesa z simpatično igrico. Repertoar pesmi imajo pester in znajo prisluhnit družbi. Mi smo se zabavali in vsi so bili navdušeni nad njimi. Čista desetka. Priporočam vsakemu, ki bi rad imel dober žur.

Odziven, zanesljiv, pozitiven. Žur kot mora biti :)

Super ste bili, zažigali ste cel večer... Z veseljem vas priporočamo naprej. Naši povabljenci vas ne morejo prehvaliti. Skupna ocena 10/10

Trio ULTRAZVOK hvala, bili ste vrhunski. Priporočam!!!!!

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki in bilo je super. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče pa so privabili tudi neplesalce. Priporočava!!

Duo je top res izvrstna in pa energicna glazbenika ki druzbo res dvigne in je zabava odlicna...vse pohvale in pa Robert odlicen pevec si

Lahko rečem da je ta skupina res topppp. Prijaznost na vrhuncu, glede petja pa moram res res zelo pohvaliti.. Sama postavitev ko imajo od petja do vsega lahko rečem da so vredni nastopa.Bravo Robert in Denis👏👏 za čudovit nastop še se bomo videli ...

Odlična zabava. Priporočam.

Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede. Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

Bilo je luštno....

super band za žur, prilagodijo se željam ....in znajo potegnit ljudi na plesišče.
žurali smo do ranega jutra.

 • Viktorija A. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 12. Dec. 2022

Super izkušnja, upošteval je naše želje, ustrezno povezovanje, dobra oprema.

Izvrsten band, priporocam!

Vse je vilo vrhunsko

Studio Reverb je profi na svojem področju in hitro odziven. Vsi so bili zadovoljni, navdušeni nad njim. Izjemno priporočam!

 • Dejan V. je ocenil/a glasbenika DJ Vidy 07. Nov. 2022

Nimava prav nobenih pripomb ampak le pohvale. Skupna ocena pove vse.

Priporočam. Začutijo goste in se jim v celoti približajo z dobro glasbo ,plesnimi vložki in besedno komunikacijo..Z njimi smo preživeli odličen večer , pri igranju so neuničljivi saj so nam igrali do 4 ure zjutraj.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.