fb

Povprečne cene: pevci/vokalna zasedba

150-5000 €

198.424
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (pevci/vokalna zasedba)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pevci/vokalna zasedba) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (pevci/vokalna zasedba)

Kakšna je cena vokalne zasedbe?

Okvirna cena vokalne zasedbe znaša od 150 do 5000 €.

Cena se spreminja glede na velikost zasedbe. Če je skupina večja, je lahko cena višja. Prav tako na ceno vpliva oddaljenost oziroma bližina lokacije dogodka, saj so vanjo vključeni tudi potni stroški.

Kakšna je cena manjše vokalne zasedbe?

Cena manjše vokalne zasedbe znaša med 100 in 800 €.

Na ceno največ vpliva dolžina in lokacija nastopa. Če si želite, da nastop traja več časa, je cena lahko višja. V ceno pa so pogostokrat vključeni tudi potni stroški, kar pomeni, dlje kot je vaš dogodek, višja je cena zasedbe.

Ali se bolj splača najeti band ali vokalno zasedbo?

Okvirna cena najema glasbene skupine znaša od 2000 do 5000 €, medtem ko je cena vokalne zasedbe od 150 do 5000 €.

Cena je tako praktično ista in ne pride do večjih odstopanj. Nanjo najbolj vplivajo vaše želje in osebni dogovor s skupino oziroma zasedbo ter ostalih okoliščin.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

B.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Pozdrav, potrebujem pevca (največ dva ali tri) za petje med cerkvenim delom poroke, zaželena je tudi glasbena spremljava - kitara ipd. Poroka bo 27. 8., v Logarski dolini. Glede izbora pesmi se prilagodimo. :) Lp, Bernarda

S.R. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna, Dole Nad Logatcem)

Iščem glasbenika/co za izvedbo slovenske glasbe (narodne, popevke., ) za mamo , ki praznuke 80let. ..kot presenečenje Trajanje ca 1 ura oz 2 nastopa.

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, znane priredbe

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Glasbenik za 30 min-civilni obred

B.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Branik)

Potrebujem glasbenika za civilni in cerkveni obred ki bo 3.9.2022 na Braniku.

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ne Vemo)

Lastno ozvočenje, ni potrebnega light showa, do 3. največ članov

D.B. išče glasbenika (Pevci/Vokalna zasedba / Kras)

Ne potrebuje ozvočenja. Biti mora živahten

D.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sežana)

Želim samo, da izvajalec motivira goste, da je živahten in igra aktualno plesno glasbo . Lahko je s svojim ozvočenjem, ni pa nujno. Cena do 500,00 eur

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Raznolika glasba

G.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Pricakujem od 2-3 clane. Ni potrebno light show

M.Š. išče glasbenika (Duo / Grosuplje)

1-2 glasbenika, zvrst zabavna, narodno-zabavna, dalmatinska, ex-yu, različna tuja glasba. Vaše ozvočenje, animacija.

M.L. išče glasbenika (Pevci/Vokalna zasedba / Gostišče Pri Treh Lipah Videm Pri Ptuju)

Mora biti znan

P.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / HrušEvlje)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte (light show)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

B.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica AjdovšČIne)

Za civilni obred potrebujeva duet, najraje kitara in dvoglasno petje, lahko pa katerikoli drug instrument. Ponudbo in repertoar nama pošljite.

K.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Se Ne Vem)

Glasbenik naj ima svoje ozvocenje in svetlobne efekte, lahko je samo 1 lahko vec. Datuma in lokacije se nimam, bo pa v letu 2023.

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

N.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Selca Polhov Gradec)

Iščeva glasbeno spremljavo na civilni in crkveni poroki

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

R.H. išče glasbenika (Pianisti / Zbilje)

Zdravo, prosil bi za podrobne informacije glede cene in kaj ponujate :)

J.C. išče glasbenika (Harmonikaši / Brunsvik)

Želim imeti solo izvajalca gre za invalida brez noge za abrahama da igra različne muzike vključno z harmoniko in ima kakšno igro

R.D. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Mirna Peč)

Eden do dva. Bilo bi presenecenje za goste

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Lastno ozvočenje Animirati svate Dobra fešta

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Maribor Kamnica)

Članov bo nekje med 20 in 25 oseb.

M.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Švicarija)

Da zagatovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

M.G. išče glasbenika (Duo / Pokopalisce Visnja Gora)

Pozdravljeni, Za cetrtek, 23.9.2021 iscemo pevce (trio, kvartet) za petje na pogrebu. Lokacija VIsnja Gora ob 14h. najbolj pomembno nam je, da bi zapeli Edith Piaf - Non regrette rhien, za ostali dve pesmi pa idealno Majda Sepe - Med iskrenimi ljudmi, Ljudska - Mamica je kakor zarja. Glede teh dveh pesmi smo fleksibilni.

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ceršak, Šentilj V Slovenskih Goricah)

Potrebovali bi glasbenika/glasbenike kot presenečenje za abrahama tako, da bi nastop trajal največ 1 uro. Za ozvočenje in svetlobne efekte lahko poskrbimo sami.

M.T. išče glasbenika (Poročni band / Trnovska Vas, Siva Čaplja)

Dober dan. Imamo obletnico valete in bi radi imeli glasbo ex-yugo (Grašo, Severina, Rozga, Grdovič, Jole, Plavi Orkestar...) in Slovenska pop-evergreen scena... Mi nimamo nobene opreme, tako da bi vas prosili, da to zagotovite vi. Kar se zasedbe tiče nam je vseeno (1 ali 2 glasbenika mogoče 3 so dovolj). Edino kar bi prosili je, da ima vključene kakšne igre in da je za zabavo. Vsi smo stari 25 oz. 26, tako da mislim, da je bolje, da pride nek mlajši izvajalec/izvajalci... vglavnem ničesar ekstremno posebnega.. samo, da se nardi fešta in da ima posluh :)

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zreče)

Sodelavec bo 28.8. praznoval Abrahama. Vaš skupina - Čaga boys, bi bila na praznovanju presenečenje (slavljenec bo imel tudi svoj ansambel).

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

S.B. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Ljubljana)

Potrebujemo glasbo v ozadju svecanega dogodka

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Kočevje)

Od 18.00 do 22.00 ute

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Kočevje)

Og 18.00 do 22.00 ure

M.L. išče glasbenika (Pevci/Vokalna zasedba / Žalec)

Želel bi da poje Marko Škugor

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bled)

Da igrajo raznoliko glasbo, slovenske, hrvaške in angleške hite.. Skupina naj ima od 3 do 5 članov, naj imajo svoje ozvočenje in poskrbijo za svetlobne efekte. Na razpolago naj bodo za cel dan. Želimo si, da skupina vodi program tekom celega dne.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

A.K. išče glasbenika (Duo / Ljubljana)

Želela bi lastno ozvočenje

P.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Cerklje Na Gorenjskem)

Rada imam dalmatinsko in yugo glasbo.Zelim da imajo s sabo lastno ozvocenje da so zabavni pricakujem tudi druzabne igre.Clanov naj bo najvec 3.aHvala

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Po dogovoru

D.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt, Ljutomer)

Zelela bi, da nas muzikantje spremljajo cel dan. Ozvocenja mi nimamo.

U.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Praznovanje 3.10.2020, od 17h naprej.

V.C. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

Želel bi, da skupina Kvatropirci zapojejo 1 pesem na poročnem uradu Ptuj.

M.D. išče glasbenika (Duo / Klinec Plesivo)

Brez light efektov..

T.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Starše)

Pričakujem med 3 in 5 članov. Pričakujem svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ankaran)

Povpraševanje za poroko

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica)

Želela bi, da ima glasbenik svoje ozvočenje, poskrbi naj za nekaj razvedrila.

C.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želiva lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

J.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prvenci 1B)

Želimo emiti ansabel hec

D.N. išče glasbenika (Duo / Šmarje Sap)

Pozdravljeni. Za približno dve uri, na dan poroke, iščeva glasbenika- zaželena kitara, vokal,.. Zadostuje nama petje/igranje brez ozvočenja. Cena do 150 eur. Hvala

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

T.V. išče glasbenika (Pevci/Vokalna zasedba / Ljubno Ob Savinji)

Potrebujen super pevca za 60ti rojstni dan

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

B.F. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Išče se zabaven duo ali trio za praznovanje abrahama v Ljubljani v gostilni,ki bo 18.4.2020

U. išče glasbenika (Petje na poroki)

Na rojstnem dnevu (40let), ki ga bomo praznovali 08.03.2020 v Radomljah bo priblizno 40 ljudi. Poslusamo vse razen slovenske narodne, predvsem pop, yugo rock.. moja st 064 266 661.

M.N. išče glasbenika (Duo)

Živjo, potrebujeva pevce na cerkvenem delu poroke (ob spremljavi kitare). Potrebujeva nekoga, ki bo odpel vse, kar pojejo pevci na cerkvenem delu.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenia)

4 članska zasedba

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krško)

Želim da imajo zabaven program in kakšno zabavno igro. Naj imajo svoje ozvočenja. Lahko sta sva ali tije člani.

A. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj, Ljubljana)

- ozvočenje ni potrebno - Želiva rock, pop in elektronsko glasbo - cenovni razpon med 500 in 1500.

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

A.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Terme Dobrna)

Iščem zasedbo, ki igra različne zvrsti glasbe od narodno zabavne, hrvaških, yugo rock... pomembno mi je, da znajo dogodek popestriti s povezovanjem, skeči, igrami in da znajo ljudi spraviti na noge in narediti žur

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

B.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vrtovin)

1 do 2 člana ki odigrata vredu in naredita žur

M.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Kočevje)

Gre za 30.rojstni dan, pričakujem enega glasbenika z lastnim ozvočenjem, predvsem za jugo glasbo.

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Soklič. Krtina Pri Domžalah)

Pozdravljeni! Iščem ansambel oz duet za manjšo poroko. Je bolj pozno kosilo tako da se najbrz nebo zavleklo pozno v noč. Rada bi nekoga ki bi povezoval vse skupaj in da igra različne pesmi. Pričakujem tudi solidno ceno.

N.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šentjur)

Poroka bi potekala po 18.uri, potrebno bi bilo lastno ozvočenje, ker bi bila poroka v vintage stilu ne bi bilo potrebe po velikih svetlobnih efektih. Želela bi, da se igra bolj zimzelene melodije za " festo " I morda nekaj narodnozabavnih.

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

N.J. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Nič kaj posebnega, le praznovanje za očetovih 70 let.

A.Č. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Vrhnika)

Zeleni Slovenije obeležujemo v soboto 15.6.2019 na Vrhniki 30 let ustanovitve in delovanja. Potrebujemo nastop ob otvoritvi svečane akademije (10.00 - 10.10 - himna in kakšne narodne) ter nato še 2-3 pesmi ob 10.45-10.55.

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

B.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Nama Nova Sg)

Potreboval bi ansambel za poroko za 6.6.2020

K.S. išče glasbenika (Duo)

Dva glasbenika

D.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna)

One man band ali duet

K.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Koper)

To je zabava za zaposlene v podjetju , pod šotorom v Kopru. Okoli 500 gostov. Trajalo naj bi od okvirno 12.00-18.00. Pricakuje se igranje zabavne slo plus yugo glasbe.

A.P. išče glasbenika (Pevci/Vokalna zasedba / Maribor)

Potrebovala bi pevko za civilni obred.

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

A.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pričakujeva spremljavo čez dan. V ponudbi prosiva za seznam izvajanih pesmi ter ceno.

J.F. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Sveta Gora Pri Novi Gorici)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg)

Glasbena spremljava na cerkvenem obredu in krstu, glasba ob civilnem obredu. Nekaj pesmi po civilnem obredu ob prigrizkih. Vse je na eni lokaciji. Lahko je samo vokalno, lahko nekaj glasbene spremljave.

A.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Trebnje)

Lastno ozvočenje

B.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Siva Čaplja - Trnovska Vas)

Potrebujem glasbenika one-man band, ki bi lahko igral celo noč na praznovanju 18 letnice s sorodniki (stari 30 - 55). Glasba povprečno slovenske narodne in dalmatinske, ne bo pa težave, če bo kaka stil Bjelo - Dugme vmes. Praznovanje bo 9.2 v gostilni Sivi čaplji. Natančno uro še sporočim. Cenovni razpon do 350€. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav Alex

K.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zivjo, 1.Junija 2019 se z fantom porociva, ker sva slisala kar nekaj dobrih besed o vas naju zanima ali ste ta datum se prosti predno karkoli drugega vprasava :) Najlepsa hvala, Kaja Dezman

Z.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Slovaska)

Iscemo ansambel,duo ali dj...Ki spila dalmatinsko muziko in sodobno stila grupa vigor.In je sposoben odspilat poroko na slovaskem

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Spodnji Ivanjci)

Zabava za 80-letko

D.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Sevnica)

Igranje dalmatinske glasbe in zabavne slovenske.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.