fb

Petje na poroki

Petje na poroki? Hitro povprašajte vse preverjene glasbenike za petje na poroki ter pridobite cene in ponudbe.

309.867
povpraševanj strank
11.250
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 5 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Reference

Skupina NightLife vrhunski band za poroke, službene zabave, poslovne dogodke, obletnice (Abrahamske zabave) in srečanja.
https://www.skupinanightlife.com/new/index.php/...

Zaupali so nam:

 • Hoteli LifeClass, Hoteli Bernardin
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na poroki)

Kako najamem pevca / pevko za petje na poroki?

Na naši spletni strani si lahko ogledate obsežen seznam pevcev in pevk za petje na poroki. Po prebranem opisu in ocenah uporabnikov bo izbira izvajalca za vašo poroko sigurno lažja. Ko najdete potencialnega pevca lahko oddate povpraševanje in povezali vas bomo direktno z njimi ali njihovo agencijo. Navedeni so vsi nujni podatki, ki bi jih potrebovali za prvi kontakt in spoznanje z izbranim pevcem.

Katere pesmi pojejo pevci na poroki?

Na poroki se največkrat izvajajo romantične pesmi ter elegantne in uglajene melodije, ki pričarajo prijetno atmosfero. Petje na poroki, predvsem na obredu, mora biti čutno in dopolnjevati romantično vzdušje preko umirjene, jazz, soul, šanson ali harmonične glasbe.

Za cerkveni obred imajo pevci pripravljen repertoar najbolj priljubljenih pesmi. Med te sodijo slovenske pesmi kot so Dan ljubezni, Dekle moje pojdi z menoj, Vsepovsod ljubezen, Med iskrenimi ljudi, Ti si moja ljubezen, Milijon in ena, Cvetje v jeseni, Mlade oči in tuje pesmi Hallelujah, Imagine, Amazing Grace, Lutka, Thousand years, Perfect, Ako te pitaju, You raise me up, Sad kao došla si in še mnoge druge. Podoben repertoar ustvarijo tudi za civilni obred z izborom tujih in domačih pesmi.

Po dogovoru se lahko izvedejo tudi mašni stavki, psalmi, cerkvene pesmi, ljudske, umetne, domoljubne, itd. Vključena je lahko tudi vstopna in izstopna poročna koračnica zaigrana na orgle in pevski zbor.

Ali lahko sama izbereva pesmi ali so že vnaprej določene?

Najboljše je, da se pred najemom pozanimate kakšne pesmi igra izbran pevec / pevka in poveste svoje glasbene želje. Seveda pevci upoštevajo tudi vaše glasbene želje za petje na poroki in se prilagodijo vaši viziji.

Kako izberem primernega pevca za poroko?

Primeren pevec za vašo poroko bo poslušal vaše želje in vizije o poroki in jih upošteval pri pripravi repertoarja za obred.

Na vas je odvisno če želite na poroki moški ali ženski vokal, duo, trio, kvartet, skupino, band, ansambel ali pa samo instrumentalno glasbo. Večina pevcev ima na voljo širok repertoar in izkušnje z igranjem na porokah. Med iskanjem se lahko obrnete tudi na njihove spletne strani. Te vsebujejo portfolio in možnost ogleda njihovih objavljenih pesmi in videov, da preverite če se ujemajo z vašimi pričakovanji.

Ali najem pevca na poroki vključuje le petje na obredu ali tudi na pogostitvi?

Petje na poroki lahko najamete samo za cerkveni ali civilni obred, lahko pa vas pevec spremlja skozi celoten dan.

To pomeni, da vam pevec poje na obredu, pogostitvi, prvem plesu. Večkrat bo pevec imel za obred drugače oblikovan repertoar kot za pogostitev vendar je to stvar dogovora med vami in izvajalcem. Na pogostitvi lahko prevzame tudi vlogo voditelja, povezovalca programa, animatorja gostov in iger.

Je boljše imeti instrumentalno glasbo ali petje na poroki?

Lahko imate kar oboje. Večina pevcev za civilno in cerkveno poroko nudi raznolik repertoar. Ta vključuje vokalno petje in igranje na različne inštrumente kot so orgle, citre, klavir, viola, violina, kitara, itd. Pevci lahko izvajajo tudi a cappella kar je vokalno petje brez instrumentalne spremljave.

Kako izberem primernega pevca za solo petje na poroki?

Za solo petje na poroki je pomembno da izberete izvajalca, ki bo poslušal vaše želje in vizije o poroki ter jih upošteval pri pripravi repertoarja za obred. Večina pevcev ima širok repertoar in izkušnje z igranjem na porokah.

Od vas je odvisno če želite moški ali ženski vokal. Med iskanjem se lahko obrnete tudi na njihove spletne strani. Te pogosto vsebujejo repertoar pesmi ter video in audio posnetke pevca. Tako lahko preverite, če se njihovo petje ujema z vašimi pričakovanji in vizijo poroke.

Kakšne pesmi izvaja solo pevec na poroki?

Solist na poroki največkrat izvaja romantične pesmi in skladbe po želji mladoporočenca. Petje na poroki ustvarja atmosfero in ustvari romantično in zabavno vzdušje.

Za cerkveni in civilni obred ima solo pevec pripravljen drugačen repertoar kot za zabavo po poroki. Med priljubljene pesmi za obred spadajo slovenske pesmi Med iskrenimi ljudmi, Dan ljubezni, Milijon in ena, Cvetje v jeseni, Mlade oči, Dekle moje pojdi z menoj in tuje pesmi Hallelujah, Imagine, Thousand Years, Perfect, Ako te pitaju, Lutka, You Raise Me Up in druge.

Za zabavo po poroki ima solist širok repertoar pesmi. Petje vključuje pop pesmi, rock, evergreen in dalmatinske pesmi, plesno glasbo, narodno-zabavno, jazz, blues, indie in še druge odvisno od želja strank.

Kako dolgo traja glasbeni nastop solista na poroki?

Solo petje na poroki vas lahko spremlja skozi celi poročni dan.

Po želji lahko solo izvajalca najamete samo za cerkveni ali civilni obred. Z vami so lahko še med aperitivi, slikanjem, prihodom svatov in mladoporočenca, prvim plesom ter na pogostitvi in zabavi po poroki. Lahko se dogovorite za neomejen čas nastopa ali pa točno določen z možnostjo podaljšanja.

Ali lahko vključim svoje glasbene želje za solo petje na poroki?

Solo pevci na poroki načeloma sprejemajo glasbene želje, če so te dogovorjene vnaprej. Seveda bodo za petje na poroki pevci upoštevali vaš glasbeni okus in vam pričarali čudovit dan. Za glasbene želje med časom nastopa je najboljše, da se pozanimate pri vsakemu pevcu posebej, če so zmožni vključiti nove pesmi v repertoar in improvizirati na mestu.

Katerega pevca/pevko naj izberem za solo petje na poroki?

Za solo petje na poroki lahko preverite naš seznam ponudnikov glasbenih storitev. Pevci bodo na poroki pogosto prevzeli tudi vlogo povezovalca programa, vodenja iger in tradicionalnih obredov ter bodo poskrbeli za animacijo gostov.

Nekaj primerov iz naše spletne strani so Georg Kranjc, Simon Harmonikar, Nejc Trček & Band, JERNEJ, Anja Strajnar Band, Brane Kač, Luka Ažman, Ines Kern, Vanja Kuštrin, Zlata Martinc, Simon Širec, Christina, Zlatko Nemec in mnogi drugi.

Ima pevec za petje na poroki spremljevalno skupino?

Solo pevci imajo na poroki za glasbeno spremljavo več možnosti. Solo petje na poroki lahko spremlja spremljevalna posneta glasba, band v živo, akustična spremljava ali pa solist igra sam na svoj inštrument. Če ima izvajalec svoje glasbilo je to po navadi kitara, klaviatura, harmonika, flavta ali violina.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Zelo sem bila zadovoljna s skupino Adam & Eva...vse je bilo tako kot smo se dogovorili in naredili so ODLIČEN žur.
Plesali smo celo noč...
Priporočam!

Vse je bilo super, zelo profesionalna ekipa

 • Sandra N. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 19. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Top nastop z odlično energijo in profesionalno izvedbo. Že dolgo nismo slišali toliko dobrih tujih in domačih uspešnic na enem mestu...Še tako zahtevnega poslušalca spravijo na plesišče in prebudijo nostalgijo, ki požene kri po žilah. Definitivno priporočam. 👍

Dobro so igrali, le tako naprej

 • Boštjan O. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 01. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Korektno oddelano, zelo odzivni, prijazni..

Vrhunski, fešta celo noč

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

Odličen ansambel, ki je našim gostom pričaral čudovito silvestrovanje. Dobro vzdušje in pozitivna energija vse do jutranjih ur. Ansambel Pika Si toplo priporočamo. Prijazen pozdrav iz Term Paradiso.

 • Mojca K. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 10. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Naša družba je bila nad duom Revival's pozitivno presenečena. Dva top vokala, vrhunska izvedba in izbira repertoarja domačih ter svetovnih uspešnic. Izpolnila sta številne želje in se prilagodila gostom. Zabava je bila fenomenalna.

 • Tanja E. je ocenil/a glasbenika The Revival‘s 05. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

The Revival's, bili ste fantastični. Plesišče je bilo nenehno polno in vzdušje je bilo enkratno. Odličen izbor pesmi, za vsakogar nekaj. Še se bomo srečali!

 • Grega P. je ocenil/a glasbenika Gino & Band 14. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Vrhunska storitev.

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

Vse je bilo dobro, kar tako naprej...

 • Alenka K. je ocenil/a glasbenika Ansambel Pika Si 01. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Odličen ansambel, ki poskrbi za dobro voljo in odlično glasbo od prve minute do zadnje sekunde. Hvala vam za prijetno praznovanje na Sladkem vrhu.

Skupina Adam & Eva je zagotovo odlična izbira za glasbo na poročnem slavju. Naredijo super vzdušje na plesišču, vedo kaj igrati in kako obdržati svate na plesišču. So zabavni, prilagodljivi, svoje delo pa opravijo tako kot je treba. Imajo dober občutek za delo z ljudmi in ko jih prvič srečaš, se zdi, kot da se že dolgo poznate. Priporočil bi jo vsem, ki si na poroki želijo poštene zabave, kvalitetne glasbe in nasploh dobrega vzdušja.

dobra skupina

NAAAAAAAAJBOLJŠI ANSAMBEL

Igrali na najini poroki. Odlicna zabava in zelo prilagodljivi. Top

Izvrstno igranje in povezovanje na najini poroki. Priporočava!

Odlična glasba in animacija na poroki ter nepozaben žur.

S partnerjem sva bila zelo zadovoljna z nastopom, animacijo, igranjem in vsem kar je šlo zraven. Definitivno priporočava vsem :)

Skupina je bila poštena, odgovorna, izjemno sodelujoča tako pri dogovarjanju kot tudi med samo poroko, upoštevali so želje, špilali vse kar smo si zaželeli in tudi poskrbeli za vodenje, obvestila, animacijo. Skratka, zaradi skupine Adam&Eva je bil najin dan zares čudovit, ob kvalitetni glasbi smo se naplesali do jutranjih ur. Priporočava.

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

Popgaraž band:odlični glasbeniki

 • Ingrid K. je ocenil/a glasbenika Duo Efekt 13. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Super žur sta naredila. Imeli smo se odlično. Smo se naplesali, na zabavali. Upoštevala sta vse najine želje in se nam prilagodila, kar smo želeli in se dogovorili in gostom in njihovim željam ter trenutnemu razpoloženju in dogajanju na žuru. Slavko je zelo odziven, odgovoril nam je na vsako vprašanje, na vsak klic in SMS. Vsi smo in so bili zelo navdušeni. Priporočam.

Super muzika, super izvedba. Na obredu smo jokali, ganjena zaradi glasbe, na zabavi pa kar nismo mogli s plesišča.

Super izbor glasbe in vrhunska izvedba. Simpatični mladi glasbeniki, ki v vsakem trenutku izžarevajo energijo. Pevka Klara ... bravo punca.

Odličen band, dober repertoar, vrhunska izvedba, dobrovoljni in simpatični :)

Skupaj s Petro bi se vam in vaši ekipi rada zahvalila za profesionalno, strokovno in vrhunsko izvedbo dogovorjenih pesmi. Vse je potekalo kot dogovorjeno, komadi pa so bili res lepo od igrani, na nivoju.

Bostjan in Petra

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Za skupino sva se z možem odločila po priporočilu prijateljev. Skrbelo naju je manjše število gostov, ampak je vse skupaj izpadlo nepozabno. Želela sva tujo glasbo z največjimi svetovnimi hiti in točno to tudi dobila. Pesem za otvoritveni poročni ples je bila izvedena prečudovito in skupaj s svetlobnimi efekti je bilo čarobno. Zabava je bila fenomenalna, vsi gostje navdušeni.
100% priporočam!

Njihov nastop je presegel naša pričakovanja, saj so se prilagodili našim željam in se držali vseh dogovorov. Raznolik repertoar, perfektni glasovi in odlična energija so zvabili na plesišče tako mlajše kot starejše goste. Takoj bi jih ponovno rezervirali.

Obupno sva iskala primeren bend za našo poroko in zelo sva vesela, da smo naleteli na vas. Zelo prijeten zasedba z odličnimi glasbeniki...Vsi so bili navdušeni. Ta bend toplo priporočam vsem.

Z vami smo praznovali 40-letnico mojega moža. 80 gostov vseh starosti je plesalo za šankom, na terasi in na plesišču ter zraven pelo. Razpoloženje je bilo vrhunsko. Vsekakor priporočam.

The Revival's smo izbrali za praznovanje Abrahama. Igrali so različne stile glasbe, tako da se je našlo za vsakogar nekaj. Plesali so tudi najbolj sramežljivi in vsi gostje so bili navdušeni. Profesionalni, ustrežljivi in prilagodljivi.
Z vzdušjem so naredili naše praznovanje nepozabno, zato verjamem, da se bomo še srečali.

Pozdravljeni,
še enkrat hvala za vašo predanost na naši poroki: nemotena rezervacija, naše posebne zahteve za glasbeno ozadje v cerkvi, nastop zvečer...simply sensational!!!!! Vsi so bili navdušeni (tu je nekaj citatov) "Tudi jaz hočem ta bend za svojo rojstnodnevno zabavo"....."Z veseljem bi samo sedel tam in poslušal skupino"...."Nemško, angleško, italijansko in celo v španščini znajo peti"... Hvala in tako naprej.

Tako v cerkvi kot zvečer ste bili odlični!
Ustvarili ste nepozabno vzdušje in vaša unplugged seansa na koncu je bila fantastična!
Najlepša hvala za odlično izvedbo :)
Upamo, da vas bomo kmalu spet videli in slišali.

Vsem zainteresiranim: Najin poročni dan
sva načrtovala zelo podrobno in pri izbiri benda sva bila zelo kritična. Naša odločitev je bila pravilna....Skupino THE REVIVAL'S vam lahko samo priporočamo :)

Skupina THE REVIVAL'S je igrala na naši gala večerji na konferenci v Seefeldu na Tirolskem 13. decembra 2019, in bilo je preprosto odlično! Odlična skupina z dobro izbranim programom in top vokali. Vsi gostje so bili navdušeni in prav nihče ni obsedel za mizo :) Vsi udeleženci konference (iz več kot 20 držav sveta) in gostje so se na plesišču zabavali do konca. Bilo je točno to, kar smo želeli za slavnostno večerjo na konferenci.

The REVIVAL's je zelo profesionalna glasbena skupina na najvišji ravni! Hvala za vse!

Absolutno priporočilo.

Priv. Doz. Dr. Ira Skvortsova, Medicinska univerza v Innsbrucku, predsednica konference

Ste odlična skupina! Glasbeno vrhunski in zelo prilagodljivi.
Vsi gostje so bill navdušeni nad vami :)
Vsekakor vas bomo priporočili naprej in upam, da se še kdaj vidimo. HVALA!

Enostavno so nama polepšali dan in najino slavje naredili nepozabno!

Vsi svatje in midva smo se imeli noro dobro, vsi so zelo pohvalili. Na poroki sva imela nemške goste, saj je mož iz Nemčije in so tudi za njih imeli super glasbo na repertoarju. Naredili to tak žur da so se imeli vsi superca. Svatje so bili skoraj cel večer na nogah in so plesali - nepozabno!

Repertoar je bil zelo širok in je zasegal vse od narodno zabavne glasbe in pa tudi tuje zabavne glasbe, rock, dalmatinske,.. Sproti so se prilagajali in vzemali glasbene želje.

Res je bilo super, priporočam naprej! Sem tudi prepričana da bomo še sodelovali z njimi z prihodnosti 😁

Na najini poroki so naredili neverjeten žur. Imeli so super repertoar, ki so ga sproti prilagajali, sama izvedba pa neverjetno dobra. Še preden smo se spoznali, so naju založili z njihovimi posnetki in sva bila že takrat navdušena. Ko pa sva jih slišala v živo ... brez besed sva bila, ker so bili res fajn.

Prilagodljivi, sproščeni, profesionalni, talentirani ... Pogovor z vsemi pa je bil tako zelo prijeten, da jim komaj dovoliš, da po koncu zabave odidejo domov.

Iz srca priporočava!

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

Dober vokal.

.....................................................................................

Nimam pripomb in sugestij. Samo tako naprej.

Zelo kvalitetno speljan vecer na nasi prireditvi.
Pester nabor glasbe odigran na visokem nivoju in dobra volja cel vecer.
Bravo.

Vse je bilo dobro

Dobro je vse.

super,tocno,smesno

Dobra glasbena skupina, ki poleg petna z komedijanskih nastopom popestrijo vsako zabavo

Vse je odlicno

dobri in kvalitetni lasbeniki

Super,odlicen ansambel....poln dobre,pozitivne volje,znajo narediti festo kot se rece. Z eno besedo NAJBOLJSI :) Le tako naprej fantje in dekle :) Priporocam

Sproščenost, tudi program za otroke. Izbira glasbe za široko množico.

Več kot enkratna ponudba ter izkušnja...
Toplo priporočam...

Zelo dober ansambel. Igral nama je na poroki. Upoštevali so najine želje, družbo držali do jutra, najini svatje so naju spraševali kje sva jih našla, kako so dobri.

Bili smo zelo zadovoljni

Bili so super,družbo držali celo noč pokonci in naredili res super nepozabno zabavo. Definitivno priporočamo!

Izpolnijo in ne samo to...presežejo vsa pričakovanja. Super so...saml v tem tempu naprej!

 • Aleksander F. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 10. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

 • Viktorija H. je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 19. Jul. 2017
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

Za ohcet naredijo nor žur do jutranjih ur :-) zanje sva se odlocila predvsem zaradi raznovrsnost in kvalitete glasbe, svoj program pa popetrijo z domiselnimi igrami in zabavnimi skeči.

Na poroki so ustvarili super vzdušje. Zaigrali so nam use kar smo si zaželeli, od a do ž. Če je bilo potrebno so se kaj tudi na novo naučili. To jim ni predstavljajo nobene težave. Super smo se ujeli. In še danes mi svatje radi povedo kako luštno so se imeli in da toliko kot na najini poroki že dolgo niso plesali. Priporočami jih vsem, ki si želijo dobrega žura!

Slovenski Express sem prvič slišala na enem praznovanju okrogle obletnice. Naredili so nor žur, bila je dobra glasba, noč plesa in smeha. Zato sva se, sedaj že z mojim možem, odločila, da nama bodo igrali na poroki. Naredili so nepozabno zabavo, Tudi svatje se radi spominjajo najine poroke, kako fino smo se imeli. iz moje strani vse pohvale.

So pravi glasbeniki ki znajo igrati tudi brez ozvočenja, kar danes nekaj velja. Za vse priložnosti.

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

Odličen bend, poskrbi za odlično zabavo. Mi smo šli domov šele ob osmih zjutraj naslednji dan.

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

 • Mikelancelo je ocenil/a glasbenika Ansambel Jug 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Skupina ART. Zabavni z polno domislicami. Odlična izbira za poroko ali kakršnokoli drugo zabavo. So zabavni in jim ne zmanjka domislic kaj bo sledilo.

Igrali ste nama na poroki. Imeli smo se super fenomenalno vse do jutra. Nikoli ne bom pozabila vaše "pavze". Rekli ste, da odigrate samo še eno, potem pa pavza... in potem je ta ena trajala 3 ure. Tri ure žurke in plesa, venček vsega mogočega. Super ste in upam, da nama boste igrali na kakšni obletnici :D

Igrajo veliko glasbenih slogov, poskrbijo tudi za razne igrice in tako popestrijo dogodek. Priporočam!

Imajo občutek, kaj 'pali', in se prilagodijo stanju na plesišču - če vidijo, da je ljudem všeč narodnozabavna glasba, dajejo nekaj časa poudarek njej, če katera druga zvrst, igrajo to in še bolj napolnijo plesišče. Po želji pripravijo spremljevalni program (npr. razne igrice na poroki), povezujejo večer s humornimi vložki.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.