fb

Petje na poroki

Petje na poroki? Hitro povprašajte vse preverjene glasbenike za petje na poroki ter pridobite cene in ponudbe.

300.797
povpraševanj strank
11.027
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki)

Preverjeni glasbeniki
Skupina NightLife - Logotip Zlati partner
Skupina NightLife
5,0
(5)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke ★ Obletnice ★ Zasebne zabave ★ Poslovni dogodki ★ Maturantski plesi ★ Elitni plesi
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 4 krat

Opis

Glasbena skupina NightLife z vami ustvari nepozabne spomine na poročno slavje, poslovno zabavo in druge pomembne dogodke. Prilagajanje željam naročnika, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike nam pomagajo pričarati melodije izpod rok akademsko izobraženih članov našega ansambla.

Reference

Skupina NightLife je s svojimi bogatimi izkušnjami popestrila marsikaterega Abrahama, se izkazala kot vrhunski band za poroke in službene zabave, poslovne dogodke in srečanja.

Zaupali so nam:

 • Največji kongresni center v Sloveniji: Hoteli Bernardin
 • Protokolarne storitve: Kongresni center Brdo pri Kranju
 • Lokacija za dogodke: Hotel Union
 • Prireditveni prostor: Celjski sejem
 • Helmut List Halle Graz
 • Hotel Slon
 • Hotel Metropol
 • Hotel Palace Portorož
 • Hotel Thermana Park Laško
 • Wedding planning & Photography: Primavera Bled
 • Poročni fotograf, wedding photographer: Ana Gregorič
 • UKC Ljubljana, Maribor
 • NIJZ, NLZOH
 • Podjetje DARS d.d.
 • Podjetje ELES d.d.
 • Podjetje Gen-i d.d.
 • Butan plin d.o.o.

Kako smo drugačni

Vsak nastop popestrimo z izvajanjem skladb širokega mednarodnega repertoarja. Od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja, združenega s prijetno animacijo v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in srbohrvaščina). Poslušalci z nami doživijo profesionalen večer, saj s publiko navežemo pristen stik.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, Pevci/Vokalna zasedba, Petje na pogrebih)
Lokacija
Postojna
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Mojimirseepe 27. Jun. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, vokali,organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Boštjan Č. 11. Maj. 2023

Dragi Nightlifovci!

Odlično je bilo :)
Hvala vam, presegli ste najina pričakovanja. Ko delaš to prvič, pojma nimaš kaj delaš, tako da je vaša pomoč pri vodenju programa bila vrhunska. Vsekakor vas priporočava naprej. So pa svatje spraševali o vas in vas nenehno hvalili.

 • Romana Č. 19. Apr. 2023

Za vse, ki iščete top band za kakršnokoli zabavo, so oni zagotovo prava izbira. Raznovrsten repertoar, izjemni vokali in zabava, ki je ne pozabiš.
Night Life hvala vam za vse! ;)

 • Ana P. 18. Apr. 2023

Če iščete band za poročno slavje, je NightLife najboljša izbira! Odlična animacija, izjemni vokali, organizacija in odnos! Res so profesionalci in naredijo žur do jutra! Hvala za nepozabne trenutke!❤️

 • Matej G. 18. Apr. 2023

Izbrati band za poroko ni nikoli enostavno, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak v primeru skupine Night life so bila najina pričakovanja definitivno presežena. Naredili so vrhunsko zabavo, poskrbeli za sproščeno vzdušje pri čemer pa kvaliteta z odličnimi vokali ni zaostajala. Moram še dodati, da so tekom dogovarjanj imeli vse skozi profesionalen odnos in so bili vedno na voljo za vprašanja in želje.
Skupino definitivno priporočava 10/10

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na poroki)

Kako najamem pevca / pevko za petje na poroki?

Na naši spletni strani si lahko ogledate obsežen seznam pevcev in pevk za petje na poroki. Po prebranem opisu in ocenah uporabnikov bo izbira izvajalca za vašo poroko sigurno lažja. Ko najdete potencialnega pevca lahko oddate povpraševanje in povezali vas bomo direktno z njimi ali njihovo agencijo. Navedeni so vsi nujni podatki, ki bi jih potrebovali za prvi kontakt in spoznanje z izbranim pevcem.

Katere pesmi pojejo pevci na poroki?

Na poroki se največkrat izvajajo romantične pesmi ter elegantne in uglajene melodije, ki pričarajo prijetno atmosfero. Petje na poroki, predvsem na obredu, mora biti čutno in dopolnjevati romantično vzdušje preko umirjene, jazz, soul, šanson ali harmonične glasbe.

Za cerkveni obred imajo pevci pripravljen repertoar najbolj priljubljenih pesmi. Med te sodijo slovenske pesmi kot so Dan ljubezni, Dekle moje pojdi z menoj, Vsepovsod ljubezen, Med iskrenimi ljudi, Ti si moja ljubezen, Milijon in ena, Cvetje v jeseni, Mlade oči in tuje pesmi Hallelujah, Imagine, Amazing Grace, Lutka, Thousand years, Perfect, Ako te pitaju, You raise me up, Sad kao došla si in še mnoge druge. Podoben repertoar ustvarijo tudi za civilni obred z izborom tujih in domačih pesmi.

Po dogovoru se lahko izvedejo tudi mašni stavki, psalmi, cerkvene pesmi, ljudske, umetne, domoljubne, itd. Vključena je lahko tudi vstopna in izstopna poročna koračnica zaigrana na orgle in pevski zbor.

Ali lahko sama izbereva pesmi ali so že vnaprej določene?

Najboljše je, da se pred najemom pozanimate kakšne pesmi igra izbran pevec / pevka in poveste svoje glasbene želje. Seveda pevci upoštevajo tudi vaše glasbene želje za petje na poroki in se prilagodijo vaši viziji.

Kako izberem primernega pevca za poroko?

Primeren pevec za vašo poroko bo poslušal vaše želje in vizije o poroki in jih upošteval pri pripravi repertoarja za obred.

Na vas je odvisno če želite na poroki moški ali ženski vokal, duo, trio, kvartet, skupino, band, ansambel ali pa samo instrumentalno glasbo. Večina pevcev ima na voljo širok repertoar in izkušnje z igranjem na porokah. Med iskanjem se lahko obrnete tudi na njihove spletne strani. Te vsebujejo portfolio in možnost ogleda njihovih objavljenih pesmi in videov, da preverite če se ujemajo z vašimi pričakovanji.

Ali najem pevca na poroki vključuje le petje na obredu ali tudi na pogostitvi?

Petje na poroki lahko najamete samo za cerkveni ali civilni obred, lahko pa vas pevec spremlja skozi celoten dan.

To pomeni, da vam pevec poje na obredu, pogostitvi, prvem plesu. Večkrat bo pevec imel za obred drugače oblikovan repertoar kot za pogostitev vendar je to stvar dogovora med vami in izvajalcem. Na pogostitvi lahko prevzame tudi vlogo voditelja, povezovalca programa, animatorja gostov in iger.

Je boljše imeti instrumentalno glasbo ali petje na poroki?

Lahko imate kar oboje. Večina pevcev za civilno in cerkveno poroko nudi raznolik repertoar. Ta vključuje vokalno petje in igranje na različne inštrumente kot so orgle, citre, klavir, viola, violina, kitara, itd. Pevci lahko izvajajo tudi a cappella kar je vokalno petje brez instrumentalne spremljave.

Kako izberem primernega pevca za solo petje na poroki?

Za solo petje na poroki je pomembno da izberete izvajalca, ki bo poslušal vaše želje in vizije o poroki ter jih upošteval pri pripravi repertoarja za obred. Večina pevcev ima širok repertoar in izkušnje z igranjem na porokah.

Od vas je odvisno če želite moški ali ženski vokal. Med iskanjem se lahko obrnete tudi na njihove spletne strani. Te pogosto vsebujejo repertoar pesmi ter video in audio posnetke pevca. Tako lahko preverite, če se njihovo petje ujema z vašimi pričakovanji in vizijo poroke.

Kakšne pesmi izvaja solo pevec na poroki?

Solist na poroki največkrat izvaja romantične pesmi in skladbe po želji mladoporočenca. Petje na poroki ustvarja atmosfero in ustvari romantično in zabavno vzdušje.

Za cerkveni in civilni obred ima solo pevec pripravljen drugačen repertoar kot za zabavo po poroki. Med priljubljene pesmi za obred spadajo slovenske pesmi Med iskrenimi ljudmi, Dan ljubezni, Milijon in ena, Cvetje v jeseni, Mlade oči, Dekle moje pojdi z menoj in tuje pesmi Hallelujah, Imagine, Thousand Years, Perfect, Ako te pitaju, Lutka, You Raise Me Up in druge.

Za zabavo po poroki ima solist širok repertoar pesmi. Petje vključuje pop pesmi, rock, evergreen in dalmatinske pesmi, plesno glasbo, narodno-zabavno, jazz, blues, indie in še druge odvisno od želja strank.

Kako dolgo traja glasbeni nastop solista na poroki?

Solo petje na poroki vas lahko spremlja skozi celi poročni dan.

Po želji lahko solo izvajalca najamete samo za cerkveni ali civilni obred. Z vami so lahko še med aperitivi, slikanjem, prihodom svatov in mladoporočenca, prvim plesom ter na pogostitvi in zabavi po poroki. Lahko se dogovorite za neomejen čas nastopa ali pa točno določen z možnostjo podaljšanja.

Ali lahko vključim svoje glasbene želje za solo petje na poroki?

Solo pevci na poroki načeloma sprejemajo glasbene želje, če so te dogovorjene vnaprej. Seveda bodo za petje na poroki pevci upoštevali vaš glasbeni okus in vam pričarali čudovit dan. Za glasbene želje med časom nastopa je najboljše, da se pozanimate pri vsakemu pevcu posebej, če so zmožni vključiti nove pesmi v repertoar in improvizirati na mestu.

Katerega pevca/pevko naj izberem za solo petje na poroki?

Za solo petje na poroki lahko preverite naš seznam ponudnikov glasbenih storitev. Pevci bodo na poroki pogosto prevzeli tudi vlogo povezovalca programa, vodenja iger in tradicionalnih obredov ter bodo poskrbeli za animacijo gostov.

Nekaj primerov iz naše spletne strani so Georg Kranjc, Simon Harmonikar, Nejc Trček & Band, JERNEJ, Anja Strajnar Band, Brane Kač, Luka Ažman, Ines Kern, Vanja Kuštrin, Zlata Martinc, Simon Širec, Christina, Zlatko Nemec in mnogi drugi.

Ima pevec za petje na poroki spremljevalno skupino?

Solo pevci imajo na poroki za glasbeno spremljavo več možnosti. Solo petje na poroki lahko spremlja spremljevalna posneta glasba, band v živo, akustična spremljava ali pa solist igra sam na svoj inštrument. Če ima izvajalec svoje glasbilo je to po navadi kitara, klaviatura, harmonika, flavta ali violina.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.