fb

Povprečne cene: petje na pogrebih

200-2000 €/nastop

198.425
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na pogrebih)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na pogrebih) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na pogrebih)

Kakšna je cena petja na pogrebih?

Cena petja za pogreb znaša med 200 in 2000 €.

Cena je odvisna primarno od tega, kakšne vrste glasbenika si želite. Če je to glasbena skupina, bo cena višja, če je to one man band ali solist, bo cena nižja. Cena je tudi višja, če nastop traja več časa.

Kakšna je cena solo glasbenika na pogrebih?

Okvirna cena glasbenika na pogrebu znaša od 150 do 1000 €.

Cena se spreminja glede na dolžino nastopa, če je ta daljši, bo tudi cena glasbenika višja.

Kakšna je cena glasbene skupine na pogrebih?

Približna cena glasbene skupine za pogreb znaša od 150 do 3500 €.

Daljši kot je nastop skupine, višja je lahko tudi njihova cena. Cena se tudi spreminja glede na vrsto skupine in njene velikosti, če je ta večja, je cena lahko višja.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.Z. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Polhov Gradec)

Petje na pogrebu.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

K.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ribnica)

Pričakujem cca. 4 člansko zasedbo, pričakujem kvalitetno glasbo v kombinaciji z dobro zabavo in animacijskim programom. Vesela bi bila izvajanja narodnozabavne, zabavne, rock, jugo glasbe in zimzelene uspešnice.

J.Ž. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Šempeter)

Željeno petje: Kadar bom vandral Glejte že sonce zahaja Kam odhajaš dragi oče Ko pride dan

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

O.G. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Maribor)

Potrebujem za pogreb

A.P. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Šempeter)

Pozdravljeni, Imeli bi žalno pesem za slovo 90.letnika. Šempeter v ponedeljek 17.1.2022 ob 15:00uri

M.G. išče glasbenika (Duo / Pokopalisce Visnja Gora)

Pozdravljeni, Za cetrtek, 23.9.2021 iscemo pevce (trio, kvartet) za petje na pogrebu. Lokacija VIsnja Gora ob 14h. najbolj pomembno nam je, da bi zapeli Edith Piaf - Non regrette rhien, za ostali dve pesmi pa idealno Majda Sepe - Med iskrenimi ljudmi, Ljudska - Mamica je kakor zarja. Glede teh dveh pesmi smo fleksibilni.

V.C. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

Želel bi, da skupina Kvatropirci zapojejo 1 pesem na poročnem uradu Ptuj.

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

A.Č. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Vrhnika)

Zeleni Slovenije obeležujemo v soboto 15.6.2019 na Vrhniki 30 let ustanovitve in delovanja. Potrebujemo nastop ob otvoritvi svečane akademije (10.00 - 10.10 - himna in kakšne narodne) ter nato še 2-3 pesmi ob 10.45-10.55.

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

J.F. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Sveta Gora Pri Novi Gorici)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

A.K. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Brestanica)

Pevski zbor za tri pesmi.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

J.L. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Dramlje)

Pogrebno petje

M.A. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Stara Cerkev Pri Kočevju)

Ozvočenje,inštrument

M.K. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Celje)

Ob grobu naj bi se zapeli 2 pesmi.

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor)

Glasba bo ozadje otvoritve razstave likovnih del. Želimo si jazz, blues, rock glasbo.

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujeva glasbenika za civilni in cerkveni obred. Najraje istega za oboje, lahko tudi ločeno.

M.F. išče glasbenika (Petje na poroki / Razkrižje)

Pozdravljeni, Iščeva skupino/zbor, ki bi bil pripravljen 11.9. v popoldanskih urah zapeti na najini cerkveni poroki. Poroka bo potekala v župnijski cerki občine Tabor. Z veseljem pričakujeva vaše ponudbe. Lep pozdrav, Matej in Monika

A.T. išče glasbenika (Duo / Hisa Lisjak)

Isceva duet (vokal+kitara) za spremljavo na civilnem obredu 13.8.2021, lokacija Hisa Lisjak. Prosim za ponudbo z repertoarjem in ceno na mail. Hvala, lp

M.J. išče glasbenika (Duo / Šentrupert)

S partnerjem potrebujeva duo (lahko tudi vec članov) za petje na cerkveni poroki z mašo. Izvajalec mora imeti lastno ozvocenje in instrumente, saj orgle niso na voljo. Maša je 29.8.2020 ob 14:00 v cerkvi na Veseli gori pri Šentrupertu (cca. 45 min). Prosim za ponudbe.

B.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Ranč Trnovc - Duplje)

Za praznovanje rojstnega dne - 60 let, potrebujemo skupino, ki bi priredila cca eno uro dalmatinskih pesmi v okolici kranja Lp Bojan Kos

L.S. išče glasbenika (Duo / Kranj, Jošt)

Iščeva pevca ali pevko z vijolino, klaviaturo ali kitaro za cerkveni in civilni del poroke. Polek ponudbe prosim napišite še seznam pesmi katere izvajate za tako priložnost Hvala!

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izola)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

T.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Moravče)

Glasbenik za petje na cerkvenem obredu.

N.V. išče glasbenika (Poročni band / Gasilski Doma Gajevci)

Pozdravljeni. Iščeva glasbenika ali vokalno skupino samo za civilni obred. 1.8.2020. Prijazen pozdrav, Nadja

P.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Pozdravljeni isceno skupino za veselico ki bo dne 27.6.2020 v Kocevju. Skupina mora imeti svoje ozvocenje

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

P.O. išče glasbenika (Duo / Martinjak (Cerknica))

Pozdravljeni, želela bi petje pri svetem krstu, dne 22. 12. 2019. Lokacija: Martinjak pri Cerknici. Hvala in lep pozdrav Polona

M.T. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Koper)

Pozdravljeni. Iščem vokalni kvartet iz Obalne regije, ki bi na civilni poroki odpel dve pesmi. Cerkvene poroke ne bo. Civilni obred traja cca 20min. Eno pesem bi zapeli pred in drugo po obredu. Lep pozdrav, Marinka

N.Š. išče glasbenika (Duo / Cerkev Sela (Okolica Ptuja))

Potrebujem nekoga, ki bi zapel na poroki samo ob obredu v cerkvi . Zapel bi nekje tri do stiri pesmi.

E.B. išče glasbenika (Pop/popularne skupine)

Iščem skupino samo za civilen in cerkveni del poroke.

N.M. išče glasbenika (Duo / Cerkev Marijinega Vnebovzetja Nad Malenskim Vrhom)

Pozdravljeni, iščeva pevca/pevce za civilni in cerkveni obred (bosta v razmaku ene ure). Kakšna cena + potni stroški?

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Ptuj)

Popularna glazba. Vrhunski vokali

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Portorož)

Išče se voditelj/ica za novoletni nastop v hotelu na obali, zaželeno znanje italijanskega, nemškega in angleškega jezika. Povezovanje in napoved programa med pavzami.

O.B. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Gorica - Italija - Pokopališče V Gorici)

Komemorativne slovesnosti 1. november - 4 pevci - kvartet

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkno)

Veselica bo 12. 10.2019. Isem bend do 500e z ozvocenjem.

A. išče glasbenika (Duo / Murska Sobota)

Z zaročencem Andrejem se poročiva 12.10.2019 in bi želela glasbeno spremljavo samo za cerkveni del. Obred bo kratek, s pričetkom ob 13.30 uri. Zeliva čim bolj umirjen nastop, enostaven, vendar ne s cerkvenimi skladbami ampak kakšno popularno komercialno.

I.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pomemben je zabaven program in dobra glasba (dalmatinska, narodnozabavna..)

A.Č. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Vrhnika)

Zeleni Slovenije praznujemo 30 obletnico ustanovitve in na Vrhniki prirejamo svečano akademijo, ki bo trajala med 10. - 12.00 uro. Potrebujemo 2-3 pesmi ob otvoritvi (himna in kakšna slovenska narodna), potem pa še 2-3 pesmi okrog 10.45 - 11.00 uri in je to vse.

Š.F. išče glasbenika (Duo / Dobrna)

Pozdravljeni. Potrebovala bi glasbenika samo za civilni obred 13.7.2019. Obred bo potekal na Dobrni v vili Higiea ob 11.uri. Želela bi si glasbeno spremljavo, najraje duo petje in inštrumental, lahko pa tudi samo inštrumentalno spremljavo. Prosim za ponudbe s ceno in repertoarjem(vesela, bi bila tudi kakšnega videoposnetka iz vašega repertorja). Lep pozdrav. Špela

A. išče glasbenika (Duo / Kranj)

Petje pri poročni masi

M.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

31.8.2019 se vzameva v LJ (Tivoli / Švicarija) in iščeva izkušene glasbenike / band, ki bi med 17:00 in 22:00 odigral za nekaj uric (točnega programa še nimava). Narodno-zabavni in zabavni ansambli nama niso po godu. V mislih imava nekaj bolj funky / jazzy igranja. Dvomiva, da bo kdo zares plesal, bo sicer na voljo oder, a gre bolj za igranje v ozadje pred večerjo in/ali morebiti po njej (2-5 ur). V nadaljevanju iščeva še poročnega DJ-ja za po večerji, nekje med 22:00 - 02:00. Bolj so nama všeč alternativni elektronski žanri, a brez aktualnih hitov verjetno ne bo šlo (morda celo kakšne karaoke ali kakšna drugačna glasbena popestritev?). Za krajši nastop pa bi imela tudi solo izvajalca (ne vema še točno ali na LJ gradu ali v Tivoliju). Prosim za video material, kako zvenite. Povsod je poudarek na visoki kvaliteti glasbenikov, saj bo 1/2 gostov tudi glasbenikov. Ker pišem kot lastnik Omisli.si, tukaj ne bo provizij in sprejemam ponudbe tudi na mitja@omisli.si (za FREE člane).

A.M. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Primorska)

Lastno ozvoženje in svetlobne efekte. Kvalitetno izvajanje yogo rock, slo rock, nina pušlar, jan plestenjak in trenutno popularne glasbe: ed sheeran, avici ...

A.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica Celja)

Ker je ženin iz Italije želiva nekoga, ki bo igral pesmi v angleškem jeziku, priredbe in podobno.

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zeliva bend ki igra jugo/rock kot slovensko narodno, tuje hite, mešano glasbo. Vodeni program, ozvočenje, svetlobne efekte....

B.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Plesna glasba Pop Jugo rock

I.J. išče glasbenika (Duo / Breznica)

Petje na cerkveni poroki.

P.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sentjernej)

Kratek glasbeni nastop za 80 letnika..v senjternejski dolini..sa harmonikada ki nas je leta inleta zabaval in osrecaval s harnoniko .. Ne vec kot eno uro..najraje bi videla da je presenecenje na zacetku zabave...sa popestrimo zabavo in ga neverjetno presenetimo

N.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Vino Valdhuber)

Iscem duo/skupino z zenskim vokalom in lastnim ozvocenjem za civilni del poroke. Trajanje nastopa bi bilo okvirno od 15:30 do 18:30 (3h).

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bar)

Lastno ozvocenje plus light show

R.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Podbela)

Nimamo lastnega ozvocenja,... cena je omejena na max 700€

I.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Orehov Gaj)

Iscem pevko s spremljavo za nastop za en komad na poroki, kot koracnica. V petek, 22. jun ob 16:00. Komad je od Tabu, Pesek in dotik.

M.E. išče glasbenika (Petje na poroki / Osilnica)

Zelim duo ali glasbenike ta spremeljavo na cerkvenem in civilnem delu poroke.

A.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pozdravljeni, s partnerjem želiva najti ansambel, ki bo imel lastno ozvocenje, bo nudil poleg petja in igranja še animacijo in zabavni program ter igranje na lokaciji do jutranjih ur. Želiva da se bo o tem večeru še dolgo govorilo in zato želiva ansambel ki bo naredil pravi žur.

M.E. išče glasbenika (Duo / Osilnica)

Rabim glasbenika za civilni in cerkveni del. Prosim ponudbe z repertuarjem.

J.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Nova Cerkev 23, 3203 Nova Cerkev)

Zabava za 80. rojstni dan okoli 60 starejših gostov pričakuje se lastno ozvočenje in animacija

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Kralji)

Potrebovala bi ansambel za poroko, ki bo imwl lastno ozvocenje in bo znal animirat goste. Hkrati naju zanima mogoce tudo kaksna solo tocka oz. Pevski zbor kot varianta presenecenja.

M.T. išče glasbenika (Duo / Zaplaz ( Trebnje))

Iscem izvajalca za cerkveno poroko v okolici Trebnjega. Zenski vokal, spremljava na kitaro ali na klavir. Tisti, ki bo igral spremljavo naj zna na orgle zaigrati porocno koracnico na zacetku..

K.Š. išče glasbenika (Duo / Brezovica Pri Ljubljani)

1.6. naslednje leto se poročiva. Potrebujeva glasbenika/e za cerkveni del.

T.D. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Plečnikova Cerkev V Šiški)

Iščeva glasbeno spremljavo za cerkveno poroko.

U.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Dravograd)

Pozdravljeni. Potrebujem glasbenika za civilni obred ( cca 1 ura). Mogoče nekoga ki bi bil sposoben zapeti komade od Ed Sheerana- perfect, Bruno Mars- marry you,.. Prosim za kakšne posnetke petja. Hvala in lep pozdrav, Urška

J.J. išče glasbenika (Godalni kvartet / Šmarješke Toplice)

Petje na cerkvenem delu poroke

L.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Lozice)

Osnovno ozvočenje imamo mi, tako da slednje ni potrebno. Želimo si živahnega, poletnega in lahkotnega vzdušja, ki bi očaral tako mlade, kot tudi stare. Žanr, ki nam je všeč je mešanica različnih stilov, od zimzelenih, pop, rock, tujih, slovenskih pesmi, poleti pa prija tudi kakšna dalmatinska. Cenovni razpon je omejen na 700 - 800 €. Prireditev poteka v primeru lepega vremena na prostem - v obzidju starega župnišča, v primeru slabega vremena pa v stari šoli, kjer ni prostora za več kot 10 nastopajočih. Kar nekaj nas je ljubiteljev kvalitetne glasbe, tako da je prav, da je izvajalec izkušen. :)

A.K. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Brestanica)

Iščem pevski zbor za petje na civilnem obredu.

K.T. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Posestvo Pule, Trebelno)

Želimo pevsko in instrumentalno izvedbo z lastnim ozvocenjem, v prvi vrsti pop/rock skupine. Dobrodošlo, da je skupina znana, da naredi "dober žur".

M. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Ptuj)

Potrebujemo pevca, idealno če zna igrati tudi poročno koračnico na cerkvenem obredu.

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Kranj)

Igranje v živo. bi zapeli 3 skladbe vse v angleščini za pokojnega mlajšega fanta starega 28 let. Pogreb bi se začel v petek ob 16.00 uri v Kranju.

I.G. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Grosuplje)

Za dogodek na spodnji povezavi potrebujemo glasbeno točko za 1h - 1,5 h med 18.00 in 20.00 uro - najraje bi preigravanje rock in yugo hitov, popularne glasbe. Budžet 200 eur. Povezava na dogodek ...http://www.drevored.si/sveze/prid-se-pogret-decembrsko-druzenje-2016/

N.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radlje)

Mora imet svoje ozvocenje

P.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Za praznovanje 80 letnice babice potrebujemo neko skupino, pevca, lahko folklorno skupino ali podobno, ki bi prišla za kakšno uro ali dve narediti presenečenje - nekaj zapeti, mogoče zaplesati, da bomo imeli nek program med kosilom.

J.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Prosim za vašo ponudbo. Hvala.

Anonimen išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

None

B.N. išče glasbenika (Instrumentalne skupine)

Iščeva glasbo za cerkveni del poroke, torej je zaželjeno poznavanje poteka poročne maše, vsaj okvirno.

M.K. išče glasbenika (Instrumentalne skupine)

Pozdravljeni Iscem glasbenike, pevski zbor (manjsa skupina), lahko igra na kitaro, violino kar koli. Za cerkveni del poroke, ki bo potekalo 18.6 ob 16.30h v Ankaranu, zato se naj javijo izklucno samo tisti ki so iz oklice primorske in seveda, ki cenovno niso predragi.

M.K. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Ankaran)

Pozdravljeni. Sva Mojca in Jakob iz Ljubljane. Poročila se bova 18.6 v Ankaranu. Zanima me glede glasbe izključno samo za cerkveno poroko. Kako ste z terminom 18.6 in koliko bi bilo cenovno.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.