fb

Organizirate dogodek in potrebujete glasbenika? - Koper in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope ter pridobite cene in ponudbe za mesto Koper.

308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za glasbene nastope (Koper in okolica)

Preverjeni glasbeniki
Studio Reverb, Žan Podgornik s.p. - Logotip
Studio Reverb, Žan Podgornik s.p.
5,0
(7)
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbeni nastopi za vse priložnosti, ozvočenje in razsvetljava prireditev, izposoja opreme.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 12 krat Zavarovanje odgovornosti

Opis

Z glasbo se s presledki ukvarjam že od leta 2008, ko sem bil eden izmed ustanovnih članov punk skupine Šundr. Po premoru sem se odločil za solo pot kjer pod imenom Shaun Banks kot one-man rock band ustvarjam in nastopam še danes.

Poleg avtorskega ustvarjanja in nastopanja pa nudim tudi ozvočenje in akustično preigravanje priredb ter DJ vrtenje glasbe na raznoraznih dogodkih.

STORITVE:

 • Glasbeni nastopi one man rock band Shaun Banks (avtorska glasba): od 250€
 • Glasbeni nastopi Žane Akustik (priredbe znanih slovenskih in tujih pesmi): od 200€
 • Vrtenje in miksanje glasbe DJ Žane: od 200€
 • Ozvočenje in razsvetljava prireditev: od 100€
 • Izposoja opreme: od 25€

Za več informacij me kontaktirajte.

Reference

 • Festival Gora Rocka (Šundr)
 • Festival Monošus (Shaun Banks)
 • Festival Čipkarija (Shaun Banks)
 • Klubi in društva (Center mladih Koper, Rdeča Ostriga Škofja Loka, MKNŽ Ilirska, Bistrica, Galerija SDK Tolmin, Swenak Idrija, Škuc Ljubljana,...) (Shaun Banks)
 • Zasebne zabave, rojstni dnevi (Žane Akustik, DJ Žane, Shaun Banks, ozvočenje)
 • Priredba skladbe "Ti si zvezda" ob 40.obletnici skupine Kuzle (Shaun Banks)
 • Končana šola glasbene produkcije in ozvočevanja pri mentorju Danilu Ženku

Kako smo drugačni

V lasti imam vso potrebno opremo (ozvočenje, luči, megla). Strankam po želji svetujem in se maksimalno prilagodim, da za ceno dobijo največ. Vnaprej sprejemam tudi glasbene želje.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Razsvetljava / osvetlitev / lightshow / svetlobni efekti, Ozvočenje), Glasbeni nastopi (Najem glasbenika za veselico, prireditev, One man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura), Pevci/Vokalna zasedba, DJ (za poroke, zabave, rojstni dan))
Lokacija
Idrija
Storitve opravljamo v okolici:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 7 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Marcel K. 06. Apr. 2024
 • Preverjena ocena

Vaše zadovoljstvo z opravljeno storitvijo:
Vaša skupna ocena:5

 • Kristina L. 02. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Super DJ, priporocam vsem. Drzi se dogovora, uposteval je vse glasbene zelje, se sproti prilagajal vsem povabljencem in na koncu vrtel glasbo dlje kot sva bila zmenjena. Naslednjic bi sigurno spet vzela njega!

 • Tina V. 10. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Super DJ, ustrežljiv in prilagodljiv.

 • Alena A. 05. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Super iskusnja, priporocam izvajalca!

 • Blaž P. 20. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Žan je skrbel za glasbo na predbožični zabavi našega podjetja. Vse je bilo skladno z dogovorom (roki, oprema), prav tako je cel večer uspešno prilagajal glasbo razpoloženju na zabavi. Priporočam :).

 • Alenka T. 28. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Žan je bil zelo odziven, prilagodljiv, prijazen, upošteval je naše želje, dobro je vrtel glasbo, imel je dobro opremo, celo zapel je z nami. Skratka vse super in priporočam. Alenka

 • Dušan M. 09. Nov. 2022

Studio Reverb je profi na svojem področju in hitro odziven. Vsi so bili zadovoljni, navdušeni nad njim. Izjemno priporočam!

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za glasbene nastope za mesto Koper z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam za mesto Koper osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu za mesto Koper, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Vaše zadovoljstvo z opravljeno storitvijo:
Vaša skupna ocena:5

 • Denis T. je ocenil/a glasbenika Amor Band 30. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Odlična skupina. Naredili so super žurko, igrali skoraj brez premorov. Z raznovrstno glasbo so na plesišče spravili vse prisotne. Zelo priporočam.

Super DJ, priporocam vsem. Drzi se dogovora, uposteval je vse glasbene zelje, se sproti prilagajal vsem povabljencem in na koncu vrtel glasbo dlje kot sva bila zmenjena. Naslednjic bi sigurno spet vzela njega!

Super DJ, ustrežljiv in prilagodljiv.

Super iskusnja, priporocam izvajalca!

Robert je pevec, ki poje s srcem in se trudi za goste. Vse kar smo se dogovorili je tudi naredil (izvedba, točnost...). Zelo priporočam

Odločitev, da sem izbrala DJ Roberta je bila ena izmed najboljših odločitev. Smo bili družba od 1-83 let in nam vsem je bil všeč raznoličen izbor glasbe, Robert nas je z petjem tako dvigoval, da je le redko kdo ostal na stolu. Žur je trajal do jutranjih ur.
Boljšega praznovanja Abrahama si ne bi mogla zaželet, HVALA TI ROBERT, ob priliki te spet pokličemo.

Zelo zadovoljni. Prilagodljiv z predhodnim dogovorom in pripravo repetuarja pesmi. Prilagajanje tudi skozi celotni čas dogodtka. Kvalitetno in zelo dobro vzdušje, povezovanje vseh udeležencec na zabavi 😊. Priporočam!

Žan je skrbel za glasbo na predbožični zabavi našega podjetja. Vse je bilo skladno z dogovorom (roki, oprema), prav tako je cel večer uspešno prilagajal glasbo razpoloženju na zabavi. Priporočam :).

Vse super, zelo prijazen, naredil super vzdušje, prilagodljiv...

Žan je bil zelo odziven, prilagodljiv, prijazen, upošteval je naše želje, dobro je vrtel glasbo, imel je dobro opremo, celo zapel je z nami. Skratka vse super in priporočam. Alenka

Roberta smo najeli za praznovanje 60. rojstnega dneva. Navdušeni smo bili nad pričakovanji. Res lepo poje, na noge je dvignil od prvega do zadnjega in to že po prvi pesmi . Lepo se je oblekel glede na dogodek. Je pravi profesionalec gre med ljudi in poje, ima odličen izbor pesmi in je tudi upošteval naše želje. Res ga toplo priporočam da ga najamete, ker vam ne bo žal! Naredi žur poje s srcem. Mi si bomo praznovanje zapomnili za zmeraj in to zaradi njega.

Izbrali smo Roberta, in bili več kot zadovoljni. Odličen vokal, takoj se je povezal z gosti, prilagodljiv, pester izbor pesmi, light shov, megla, nasmejan in pozitiven, delo opravlja s srcem in res se maximalno potrudi da naredi nepozabno žurko. Gostje izredno uživali, lep spomin in še bomo sodelovali. Zelo zelo priporočam vsem ki razmišljate o najemu izvajalca žive glasbe na vaših prireditvah. Lp Kristina

Vse je bilo super

Strokoven pristop, prijazen, prilagodljiv. Zna vzpostaviti stik z ljudmi, poje tudi med ljudmi. Zabava kot mora biti. Zelo zadovoljni

Super zabava in zelo prilagodljivo glede glasbenih želja publike

Top izvedba, boljšega vzdušja ne bi mogli dobiti. Priporočam.

Boljše ne bi moglo biti, fanta sta izvrstna, žur uspel 100%. Brez vsakršnih pripomb... Super glasba, super animacija, super ozvočenje in light show... Fanta zelo prijazna, cena sprejemljiva. Tudi gostje so bili navdušeni... Najboljši bend za super zabavo... Top!

Odziven, zanesljiv, pozitiven. Žur kot mora biti :)

Duo je top res izvrstna in pa energicna glazbenika ki druzbo res dvigne in je zabava odlicna...vse pohvale in pa Robert odlicen pevec si

Lahko rečem da je ta skupina res topppp. Prijaznost na vrhuncu, glede petja pa moram res res zelo pohvaliti.. Sama postavitev ko imajo od petja do vsega lahko rečem da so vredni nastopa.Bravo Robert in Denis👏👏 za čudovit nastop še se bomo videli ...

Odlična zabava. Priporočam.

Bilo je luštno....

Studio Reverb je profi na svojem področju in hitro odziven. Vsi so bili zadovoljni, navdušeni nad njim. Izjemno priporočam!

 • Janez G. je ocenil/a glasbenika Amor Band 25. Sep. 2022

Band, kateri zna prirediti odlično žurko,za vse generacije. Toplo priporočam vsem, kateri želite imeti na zabavi dobro glasbo, z izjemnim vzdušjem. Vrshunsko! Bravo Amor Band!

 • Ana V. je ocenil/a glasbenika Amor Band 13. Sep. 2022

Pišem v imenu VW Hrošč klub Slovenija. V klubu imamo vsako leto mednarodno prireditev v Lescah, vsako leto imamo tudi temo srečanja. V letošnjem letu je bila to Disco Fevwer. Band smo prosili ali je možen repertoar v smeri disca. Takoj so nam potrditli, da bodo naštudirali tak repertoar. Vse, kar so obljubili so tudi izpolnili. Naredili so enkratno vzdušje s svojim občutkom za udeležence. Zelo zadovloljni smo bili z vsem - glasbo, odnosom, pripraljenostjo komunikacije in dogovarjanja in seveda tudi s ceno. Prepričani smo, da se bomo še videli....

Zelo zadovoljni z nastopom. SIgurno se še kdaj vidimo :)

 • Miljana M. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Igrajo vse vrste glasbe, znajo se prilagoditi zahtevam publike, poskrbijo tudi za animacijo. So zelo pozitivna skupina, s svojim pozitivnim nastopom mimogrede spravijo ljudi na plesišče. Igrali so moji obletnici za 50 rojstni dan. Jih priporočam, so odlična skupina.

 • Tadej R. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Amor band sva najela za poročno zabavo, po priporočilu drugega banda, ki je bil na najin dan zaseden. Hitro smo dorekli katere pesmi želiva slišati in par drugih malenkosti, ostalo sva prepustila njihovim izkušnjam. Zabava je bila popolna!!! Zelo prijazni in ustrežljivi, profesionalni, imajo vrhunsko ozvočenje, da o sami glasbeni izvedbi ne govorim... Pričarali so takšno zabavo, da bi bil greh če bi sedeli za mizo, plesišče je bilo polno od začetka do konca zabave, midva in svati pa resnično navdušeni! Še dolgo ne bomo pozabili tiste noči, tudi zaradi Amor banda :) Priporočava, ne bo vam žal! :)

 • Mateja B. je ocenil/a glasbenika Amor Band 06. Sep. 2022

Skupina Amor je zame ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin,vsekakor pa tista,ki da vse tisto kar potrebujemo na zabavi.
Že večkrat smo jih povabili na praznovanja in vedno so pustili poseben pečat.Pozitivni,sproščeni...zelo dobri glasbeniki.
Priporočam vsakemu.Najboljša izbira.

 • Bojana C. je ocenil/a glasbenika Amor Band 05. Sep. 2022

Super skupina! Najeli smo jih za praznovanje rojstnega dneva. Bend je storil super festo, ki je trajala pozno v noc. Igrajo raznovrstno glasbo, tako da se res lahko clovek dobro naplese. Vsekakor jih priporocam in bi jih v prihodnje se najela.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.