fb

Učinkovito pridobivanje in upravljanje strank

S sklenitvijo PLAČLJIVEGA članstva si zagotovite nižje provizije in dodatna orodja za hitrejše pridobivanje in upravljanje strank

Večina ponudnikov storitev meni, da je najbolj fer plačilni model na podlagi provizij. Več posla kot skleneš, več plačaš. Se popolnoma strinjamo. Zato edini poslujemo tako, da vam ni potrebno nižati cene storitev.

Omisli.si lahko vedno uporabljate brezplačno. V primeru sklenjenega posla vam izstavimo račun v vrednosti provizije, katere višina je odvisna glede na tip vašega članstva.

 FREE članiPROFI članiPREMIUM člani
predstavitveni profil ponudnika
zbiranje ocen in priporočil
preverjena povpraševanja in ponudbe
(0 na mesec)

(neomejeno)

(neomejeno)
značka preverjeni ponudnik
telefonska številka** ob povpraševanju
večja izpostavljenost v imeniku in na naslovnici
napredna CRM orodja za delo s strankami
hitri odgovori za hitrejši odziv
obvestila o ožjem izboru s povratno informacijo
število storitev oz. področij13neomejeno
provizija*** ob realiziranem poslu2 do 10 %1 do 5 %BREZ PROVIZIJ
naročnina0 €19 € / mesec49 € / mesec

* Glede možnosti plačila na obroke nas povprašajte na martin@omisli.si ali 040 520 637

** 73% strank si želi, da jih ponudnik pokliče, 2,3-krat bolj verjetno je, da stranka najameme ponudnika, ki jo pokliče in kar 94% strank najame ponudnika po ogledu / sestanku. Če stranka posebej označi, da si klica ne želi, lahko z njo komunicirate s sporočili.

*** Vse posle preverimo računalniško in ročno. Vrednosti poslov določimo na podlagi ponudbe, pogovora s ponudnikom in stranko ali ogleda na lokaciji. Obračun provizije za realizirane posle prejmete po uskladitvi. V primeru storitev, za katere je med ponudnikom in povpraševalcem dogovorjeno periodično plačilo (npr. storitev računovodskih servisov, osebnih trenerjev, čiščenja…), bo provizija obračunana enkratno, v odstotku od povprečne višine dogovorjenega mesečnega plačila za storitev v obdobju enega leta glede na paket (FREE: 100%, PROFI: 50%, PREMIUM 0%).

Cene so v EUR in ne vsebujejo 22% DDV.

Cenik članstva

  • FREE paket

   ne poteče nikoli
   0.00 €
  • 39% popust

   PREMIUM (3-mesečni)

   3 mesece
   89.02 €
  • 69% popust

   PREMIUM (letni)

   1 leto
   180.05 €
Cene so v EUR in ne vsebujejo 22% DDV.

Garancija Omisli.si

Če po nakupu letnega PROFI ali PREMIUM članstva ne boste pridobili nove stranke, vam bomo članstvo brezplačno podaljševali, vse dokler vas kdo ne najame.*

- ekipa Omisli.si

Zakaj se splača biti PLAČLJIV član?

1. Preverjene PLAČLJIVE člane izpostavimo in jim damo prednost

Preko Omisli.si/imenik vas stranke lažje najdejo, vi pa imate manj dela s ponudbami. Stranke namreč tukaj vnaprej informiramo glede cen, ponudbe in izvajalcev, povpraševanje pa posredujemo le ponudnikom, ki jih da stranka v ožji izbor. Tako vemo, da je stranka resna glede najema in vi ne izgubljate časa s pošiljanjem ponudb v prazno.

Imenik
 • večja izpostavljenost na Omisli.si - višje pozicije v imeniku, izpostavitev na naslovnici, ...
 • manj dela s ponudbami - preko imenika so PLAČLJIVI člani bolj uspešni
 • veliiiiko višje konverzije - procent realizacije poslov, oziroma več efekta z manj dela.

2. Nižja provizija (ali celo brez nje)

PROFI člani boste ob sklenitvi posla deležni nižje provizije, PREMIUM člani pa ste plačevanja provizij v celoti oproščeni.

 FREE članiPROFI članiPREMIUM člani
Gradnja in obnova7 % provizija3,5 % provizija0 % provizija
Logistične storitve8 % provizija4 % provizija0 % provizija
Preprodaja avtomobilov2 % provizija1 % provizija0 % provizija
Ostale storitve10 % provizija5 % provizija0 % provizija
Značka preverjeni ponudnik

3. Značka preverjeni ponudnik

Preverjeni ponudnik

Vse PLAČLJIVE člane brezplačno preverimo, tako lahko prejmete posebno značko “Preverjeni ponudnik”, da vam bodo stranke lažje zaupale. Prav zato preverjeni ponudniki prejmejo kar 3-krat več posla! Preverimo vaše reference, ugled na spletu, spletne ocene ter poslovanje.

4. Telefonska številka strank

Samo PLAČLJIVI člani lahko nemudoma pokličejo stranko. Zakaj poklicati stranko?

 • 73 % strank si želi, da jih ponudnik pokliče.
 • 2,3-krat bolj verjetno je, da se stranka najame ponudnika, ki pokliče.
 • 94 % strank najame ponudnika po ogledu / sestanku.
Telefon
PROFI članstvo

5. Neomejena komunikacija

V vaš e-poštni nabiralnik vam redno dostavljamo nova povpraševanja preverjenih potencialnih strank. Povpraševanja lahko vedno prebirate brezplačno, s stranko pa lahko vzpostavite stik (pošljete ponudbo ali preverite telefonsko številko). S potencialno stranko lahko nato komunicirate, vse dokler ne sklenete posla, oz. dokler stranka vaše ponudbe ne zavrne.

6. Napredna CRM orodja

Uspešni ponudniki storitev uporabljajo PROFI orodja. Tudi za delo s strankami. Zato smo PLAČLJIVIM članom olajšali delo s potencialnimi in obstoječimi strankami. Identificirajte vroče potencialne stranke in pravočasno dregnite tiste, ki so angažirani, da se ne ohladijo.

PROFI članstvo
Hitri odgovori

7. Hitri odgovori strankam: Manj dela, več posla

Shranite si različne predloge tipskih sporočil za ponudbe, vprašanja, ali druga follow-up sporočila in jih skupaj s priponkami hitro in enostavno vključite v sporočila strankam.

8. Stranke preverimo – firbce izločimo

Vsako povpraševanje se trudimo posebej telefonsko preveriti, da bi zagotovili največjo možno raven resnosti in tako izločimo t.i. »firbce«, ki bi vam le tratili čas. Med pogovorom s strankami vam je vedno na voljo osebni prodajni svetovalec Omisli.si z odgovori na vprašanja in s konkretnimi predlogi, da boste hitreje realizirali več posla.

Povpraševanja preverjamo
Ste v ožjem izboru

9. Ste v ožjem izboru - dregnite stranko!

Ko stranke dajo vašo ponudbo v ožji izbor, vam to sporočimo. Uporabite vključeno povratno informacijo in dregnite stranko z enim klikom ravno v pravem trenutku. Obvestili vas bomo tudi, če stranka meni, da je še niste prepričali in zakaj. Prepričajte stranko in sklenite posel.

10. Račun poravnate po nakupu - brez presenečenj

S pomočjo FREE paketa se lahko brez predhodnih stroškov prepričate, da Omisli.si res deluje. PROFI članstvo bodo cenili vsi, ki iščejo profi orodja za učinkovito delo s strankami, PREMIUM paket pa je namenjen izbranim ponudnikom, ki preko Omisli.si sklenejo veliko poslov. Račun za sklenjeno PLAČLJIVO članstvo vam bomo poslali po opravljenem nakupu.

PROFI članstvo

11. Nove stranke vam garantiramo!

Če si po nakupu letnega PLAČLJIVEGA članstva ne boste pridobili vsaj ene nove stranke, vam bomo članstvo brezplačno podaljšali. In to garancijo vam nudimo vse dokler ne realizirate prvega posla.*

Garancija zadovoljstva

Pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko spremljam stanje mojega članstva?

Svoje članstvo lahko preverite, sklenete oz. podaljšate znotraj vašega profila. Vrsta in trajanje članstva sta vidni tudi poleg vaše profilne slike, desno zgoraj na Omisli.si.

Kdaj lahko računam na prvi posel?

Na najem oziroma sklenjen posel s stranko najbolj vpliva ugled ponudnika na Omisli.si (certifikat preverjen ponudnik, ocene preteklih strank, kolikokrat ste bili preko Omisli.si že najeti, reference, lepo izpolnjen profil), veliko pa je tudi odvisno od vaše ponudbe oziroma komunikacije s stranko. Izkoristite Omisli.si in vzpostavite pristen stik z vašimi potencialnimi strankami preko ponudbe, sporočila ali telefonskega klica. PLAČLJIVE člane tudi posebej preverimo. Takim ponudnikom dajemo prednost pred ostalimi. Kot PLAČLJIVEGA člana vas izpostavimo na naslovnici in imeniku preverjenih ponudnikov ter v vašo smer pošljemo več potencialnih strank.

Ali lahko članstvo zamrznem?

Članstvo plačate v enkratnem znesku in ga ni možno zamrzniti.

Kaj se zgodi, ko mi članstvo poteče?

Ko vam PLAČLJIVO članstvo poteče, vas o tem obvestimo z novim predračunom. Ko ga poravnate, se članstvo podaljša. Če predračuna ne plačate, se članstvo prekine.

*Kaj je Garancija zadovoljstva in kako jo unovčim?

Garancija zadovoljstva vam omogoča, da za vaš denar zagotovo prejmete posel. Če si po nakupu PLAČLJIVEGA članstva ne boste pridobili nove stranke, vam članstvo podaljšamo - brezplačno. Vse dokler ne realizirate prvega posla. Za uveljavljanje garancije zadovoljstva nas kontaktirajte.