fb
Skupina ADAM & EVA - Logotip

Skupina ADAM & EVA

5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbena skupina za poroke, obletnice, veselice itd.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 45 krat

Opis

Smo šest članska zasedba, ki igra vse zvrsti plesne glasbe za zabave, veselice, poroke in druge priložnosti.

Izkušeni in sproščeni glasbeniki z bogatimi referencami, profesionalnem pristopom, vrhunsko opremo in veseljem do tega kar delajo so garancija za dober žur.

V svoji dolgoletni zgodovini smo igrali že več kot na 150 porokah, obletnicah, službenih zabavah, veselicah....

Vsa glasba se izvaja v živo s pravimi bobni ter lastnim vrhunskim ozvočenjem z dodatkom light showa in dimnega efekta.
Naš repertoar obsega narodno zabavno glasbo, pop, rock, yugo, moderno Hrvaško glasbo, dalmatinsko ...
Na nastopih se prilagajamo željam naročnikov in gostov.

Poroke in obletnice popestrimo tudi s humorjem in animacijo.

Sebi in svojim gostom boste tako zagotovili kvalitetno glasbeno popestritev in nepozabno doživetje.

Veselimo se sodelovanja z vami.
Za dodatna vprašanja sem vam na voljo na gsm.: 031-359 275 Poljanšek Brane

Najdete nas tudi na instagramu: skupina_adamineva
In na facebooku: Skupina Adam&Eva

Člani zasedbe:

Boštjan Zakrajšek - Glavni moški vokal, frontman, kitara

Odličen vokalist, ritem kitarist in povezovalec/animator, ki nariše nasmehe na obraz že s svojo pojavo, kot tudi s svojimi povezovalnimi sposobnostimi. V njegovi družbini ni nikoli dolgčas. Igral že pri mnogih ansamblih in rock zasedbah (Mortuary Carriage,trio Bianco,Ansambel Štrajhar,...).

Marko Zakrajšek - Spremljevalni vokal, bas kitara

Izjemen bas kitarist, ki se (z)najde v prav v vsaki glasbeni zvrsti in poskrbi, da se harmonije in ritem združijo v eno. Med drugim je sodeloval s Tokcom iz skupine Dan-D, kateri mu je pomagal pri avtorski glasbi za Skupino Ultra. Igral je tudi pri rock skupinah Alarm, Zimzeleni, Skupina Sinji Galeb in bil skupaj v glasbenih projektih z bratom Boštjanom pri skupinah Bianco in Ansambel Štrajhar.

Brane Poljanšek - Spremljevalni vokal, harmonika, klaviature

Vedno nasmejani in odlični harmonikaš in klaviaturist, ki zapolni zvočno sliko tako med narodno kot tudi med pop/rock glasbo inštrumentalno, kot tudi glasovno. Dolga leta igral pri Ansamblu Minerali.

Maja Omahna Horvat - Glavni ženski vokal, spremljevalni vokal, frontmanka

Vedno razpoložena predstavnica nežnejšega spola v skupini, ki je zadolžena za višje registre petja. Odlično se znajde v pop/rock vodah, petje terce pa jo dobesedno razveseljuje. Sodelovala že v mnogih glasbenih projektih, se učila klasičnega petja ter v skupino prinesla sonce.

*Gregor Seme - Bobnar
Najnovejši član ki skrbi v skupini za tolkala, z veliko izkušnjami pri različnih skupinah, drugače zaposlen v šoli kot socijalni delavec, v skupini pa skrbi za skupinsko vzgojo in etiko.

*Martin Sonc - Kitara, solo kitara, vokal

Martin je novi član skupine in je tudi po letih najmlajši član, zato je največkrat zadolžen tudi za pospravljanje- zvijanje kablov, ter oskrbo pijače ostalih članov, je tudi glasbeno izobražen saj pridno trenira tudi solo petje pri priznanih pedagogih.V prostem času nastopa tudi v pevskem zboru.

Reference

Ogromno Porok, obletnic in službenih zabav (Eles, Lek,Helios,Petrol,Lidl,Gpg,Mercator,Krka) ter maturantski plesi

Kako smo drugačni

Glasba se izvaja 100% v živo.
Lastno kvalitetno ozvočenje, ki je primerno tudi za veselice. Animacije na obletnicah ter porokah.
Pripravljen protokol od A do Ž. Zanimive nagrade za najboljše.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Poročni band, Glasbena skupina)
Lokacija
Komenda
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[4,7]
Kvaliteta storitve:
[4,8]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
  • Rok V. 09. Sep. 2023

Skupina Adam & Eva je zagotovo odlična izbira za glasbo na poročnem slavju. Naredijo super vzdušje na plesišču, vedo kaj igrati in kako obdržati svate na plesišču. So zabavni, prilagodljivi, svoje delo pa opravijo tako kot je treba. Imajo dober občutek za delo z ljudmi in ko jih prvič srečaš, se zdi, kot da se že dolgo poznate. Priporočil bi jo vsem, ki si na poroki želijo poštene zabave, kvalitetne glasbe in nasploh dobrega vzdušja.

  • Monika K. 02. Jul. 2023
  • Preverjena ocena

Skupina je bila poštena, odgovorna, izjemno sodelujoča tako pri dogovarjanju kot tudi med samo poroko, upoštevali so želje, špilali vse kar smo si zaželeli in tudi poskrbeli za vodenje, obvestila, animacijo. Skratka, zaradi skupine Adam&Eva je bil najin dan zares čudovit, ob kvalitetni glasbi smo se naplesali do jutranjih ur. Priporočava.

  • Anonimen 13. Nov. 2016

Skupina ART. Zabavni z polno domislicami. Odlična izbira za poroko ali kakršnokoli drugo zabavo. So zabavni in jim ne zmanjka domislic kaj bo sledilo.

  • Tina R. 06. Nov. 2016

Igrali ste nama na poroki. Imeli smo se super fenomenalno vse do jutra. Nikoli ne bom pozabila vaše "pavze". Rekli ste, da odigrate samo še eno, potem pa pavza... in potem je ta ena trajala 3 ure. Tri ure žurke in plesa, venček vsega mogočega. Super ste in upam, da nama boste igrali na kakšni obletnici :D

  • Tomaž G. 12. Jun. 2016

Igrajo veliko glasbenih slogov, poskrbijo tudi za razne igrice in tako popestrijo dogodek. Priporočam!

  • Jure Š. 10. Jun. 2016

Imajo občutek, kaj 'pali', in se prilagodijo stanju na plesišču - če vidijo, da je ljudem všeč narodnozabavna glasba, dajejo nekaj časa poudarek njej, če katera druga zvrst, igrajo to in še bolj napolnijo plesišče. Po želji pripravijo spremljevalni program (npr. razne igrice na poroki), povezujejo večer s humornimi vložki.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Skupina ADAM & EVA poslal konkretno ponudbo