fb
Skupina ADAM & EVA - Logotip

Skupina ADAM & EVA

5,0
(4)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbena skupina za poroke, obletnice, veselice itd.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 33 krat

Opis

Smo šest članska zasedba, ki igra vse zvrsti plesne glasbe za zabave, veselice, poroke in druge priložnosti.

Izkušeni in sproščeni glasbeniki z bogatimi referencami, profesionalnem pristopom, vrhunsko opremo in veseljem do tega kar delajo so garancija za dober žur.

V svoji dolgoletni zgodovini smo igrali že več kot na 150 porokah, obletnicah, službenih zabavah, veselicah....

Vsa glasba se izvaja v živo s pravimi bobni ter lastnim vrhunskim ozvočenjem z dodatkom light showa in dimnega efekta.
Naš repertoar obsega narodno zabavno glasbo, pop, rock, yugo, moderno Hrvaško glasbo, dalmatinsko ...
Na nastopih se prilagajamo željam naročnikov in gostov.

Poroke in obletnice popestrimo tudi s humorjem in animacijo.

Sebi in svojim gostom boste tako zagotovili kvalitetno glasbeno popestritev in nepozabno doživetje.

Veselimo se sodelovanja z vami.
Za dodatna vprašanja sem vam na voljo na gsm.: 031-359 275 Poljanšek Brane

Najdete nas tudi na instagramu: skupina_adamineva
In na facebooku: Skupina Adam&Eva

Člani zasedbe:

Boštjan Zakrajšek - Glavni moški vokal, frontman, kitara

Odličen vokalist, ritem kitarist in povezovalec/animator, ki nariše nasmehe na obraz že s svojo pojavo, kot tudi s svojimi povezovalnimi sposobnostimi. V njegovi družbini ni nikoli dolgčas. Igral že pri mnogih ansamblih in rock zasedbah (Mortuary Carriage,trio Bianco,Ansambel Štrajhar,...).

Marko Zakrajšek - Spremljevalni vokal, bas kitara

Izjemen bas kitarist, ki se (z)najde v prav v vsaki glasbeni zvrsti in poskrbi, da se harmonije in ritem združijo v eno. Med drugim je sodeloval s Tokcom iz skupine Dan-D, kateri mu je pomagal pri avtorski glasbi za Skupino Ultra. Igral je tudi pri rock skupinah Alarm, Zimzeleni, Skupina Sinji Galeb in bil skupaj v glasbenih projektih z bratom Boštjanom pri skupinah Bianco in Ansambel Štrajhar.

Brane Poljanšek - Spremljevalni vokal, harmonika, klaviature

Vedno nasmejani in odlični harmonikaš in klaviaturist, ki zapolni zvočno sliko tako med narodno kot tudi med pop/rock glasbo inštrumentalno, kot tudi glasovno. Dolga leta igral pri Ansamblu Minerali.

Maja Omahna Horvat - Glavni ženski vokal, spremljevalni vokal, frontmanka

Vedno razpoložena predstavnica nežnejšega spola v skupini, ki je zadolžena za višje registre petja. Odlično se znajde v pop/rock vodah, petje terce pa jo dobesedno razveseljuje. Sodelovala že v mnogih glasbenih projektih, se učila klasičnega petja ter v skupino prinesla sonce.

*Gregor Seme - Bobnar
Najnovejši član ki skrbi v skupini za tolkala, z veliko izkušnjami pri različnih skupinah, drugače zaposlen v šoli kot socijalni delavec, v skupini pa skrbi za skupinsko vzgojo in etiko.

*Martin Sonc - Kitara, solo kitara, vokal

Martin je novi član skupine in je tudi po letih najmlajši član, zato je največkrat zadolžen tudi za pospravljanje- zvijanje kablov, ter oskrbo pijače ostalih članov, je tudi glasbeno izobražen saj pridno trenira tudi solo petje pri priznanih pedagogih.V prostem času nastopa tudi v pevskem zboru.

Reference

Ogromno Porok, obletnic in službenih zabav (Eles, Lek,Helios,Petrol,Lidl,Gpg,Mercator,Krka) ter maturantski plesi

Kako smo drugačni

Glasba se izvaja 100% v živo.
Lastno kvalitetno ozvočenje, ki je primerno tudi za veselice. Animacije na obletnicah ter porokah.
Pripravljen protokol od A do Ž. Zanimive nagrade za najboljše.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Poročni band, Glasbena skupina)
Lokacija
ŽEJE 4J, 1219 ŽEJE PRI KOMENDI

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Ocene
Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Anonimen 13. Nov. 2016

Skupina ART. Zabavni z polno domislicami. Odlična izbira za poroko ali kakršnokoli drugo zabavo. So zabavni in jim ne zmanjka domislic kaj bo sledilo.

  • Tina R. 06. Nov. 2016

Igrali ste nama na poroki. Imeli smo se super fenomenalno vse do jutra. Nikoli ne bom pozabila vaše "pavze". Rekli ste, da odigrate samo še eno, potem pa pavza... in potem je ta ena trajala 3 ure. Tri ure žurke in plesa, venček vsega mogočega. Super ste in upam, da nama boste igrali na kakšni obletnici :D

  • Tomaž G. 12. Jun. 2016

Igrajo veliko glasbenih slogov, poskrbijo tudi za razne igrice in tako popestrijo dogodek. Priporočam!

  • Jure Š. 10. Jun. 2016

Imajo občutek, kaj 'pali', in se prilagodijo stanju na plesišču - če vidijo, da je ljudem všeč narodnozabavna glasba, dajejo nekaj časa poudarek njej, če katera druga zvrst, igrajo to in še bolj napolnijo plesišče. Po želji pripravijo spremljevalni program (npr. razne igrice na poroki), povezujejo večer s humornimi vložki.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Skupina ADAM & EVA poslal konkretno ponudbo