fb

Povprečne cene: yugo/balkan skupine

200-5000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (yugo/balkan skupine)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel Jug - Logotip
Ansambel Jug
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Igranje v živo na zabavah, porokah, veselicah in lokalih
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 8 krat

Opis

Narodno-zabavni in zabavni ansambel Jug vam nudi glasbene nastope v živo (poroke, veselice, zabave, ...)

Nastopamo po celotni Sloveniji in tudi izven nje.

Več o ansamblu Jug:

Ansambel Jug je nastal sredi leta 2012. V času našega delovanja smo sodelovali na vseh večjih festivalih narodno-zabavne glasbe v Sloveniji in tujini ter dosegli več odmevnih uvrstitev.

Najbolj smo ponosni na zmago na najstarejšem festivalu v Sloveniji, festivalu Ptuj in uvrstitev na Slovensko polko in valček.

Leta 2017 smo izdali prvo CD ploščo in priredili koncert ob 5 obletnici delovanja. Pripravljen imamo zelo obširen narodnozabavni program v katerem najdete skladbe Ansambla bratov Avsenik, Alpskega kvinteta, Lojzeta Slaka, Franca Miheliča in seveda tudi hite mlajših ansamblov (Modrijani, Gadi, Poskočni muzikantje).

Poleg narodnozabavnega programa pa veliko pozornosti posvečamo tudi zabavni glasbi, ki jo v celoti izvajamo v živo.

V zabavnem repertoarju se bo našlo za vsak okus nekaj, od največjih slovenskih in svetovnih hitov do dalmatinskih skladb in aktualnih hitov zabavne glasbe.

V repertoarju med drugimi najdete tudi skladbe: Tine Turner, Gipsy Kings, Guns N'Roses, Dalmatisnkih klap, Severine, Vlada Kreslina in še mnoge druge.

Trudimo se, da bi z našim igranjem zadovoljili čim več okusov in ljudi zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Kako smo drugačni

Potrudimo se, da se res prilagodimo strankam v vseh pogledih, po želji se naučimo tudi kako glasbeno željo. Posebnost je tudi ta, da v celoti v živo izvajamo vso glasbo na naših nastopih.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Yugo/Balkan skupine, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Instrumentalne skupine, Evergreen skupine)
Lokacija
Gostinca 17, 3254 Podčetrtek

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Aleksander F. 10. Sep. 2017
  • Preverjena ocena

Izvrstna mlada zasedba je ustvarila super vzdušje skozi celoten dan na najini poroki! S tehnično dovršenim izvajanjem skladb, zabavnim programom in povezovanjem so najin dan naredili nepozaben!
Hvala Ansambel Jug!
Karmen in Aleksander

  • Viktorija H. 19. Jul. 2017
  • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko

  • Carmyca 03. Maj. 2017

Odlična in nasmejana zasedba, ob kateri smo uživali vsi.

  • Jtewag 03. Maj. 2017

Fantje in dekle poskrbijo za odličen žur. Brez pripomb!

  • Mikelancelo 12. Feb. 2017

Fantje in dekle naredijo izvrsten žur, priporočam vsem.

  • Mikelancelo 30. Jan. 2017

Odlični glasbeniki, ki se prilagodijo željam.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (yugo/balkan skupine) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (yugo/balkan skupine)

Kakšna je cena yugo balkan glasbene skupine?

Cena najema glasbene skupine znaša približno od 200 do 5000 €.

Cena se spreminja glede na tip in velikost dogodka. Prav tako je odvisna od lokacije dogodka. Če je dogodek bolj oddaljen je lahko cena višja, saj so vanjo vključeni tudi potni stroški. Cena je odvisna tudi od dostopne tehnične opreme. Čim več tehnične opreme je na lokaciji, nižja bo cena skupine.

Kakšna je cena yugo balkan glasbene skupine za poroko?

Okvirna cena najema glasbene skupine znaša od 200 do 5000 €.

Ponavadi je cena skupin za poroke višja, vendar je to odvisno tudi od osebnega dogovora in skupine. Na ceno pa vpliva tudi lokacija poroke, tehnične opreme, ki je tam dostopna in dolžine poroke. Cena je lahko višja tudi, če ima skupina sestavljen nek vodeni program.

Koliko stane najem yugo balkan skupine za rojstni dan?

Približna cena najema banda se giblje od 200 do 5000 €.

Cena glasbene skupine za manjše zabave, kot so rojstni dnevi so ponavadi nižje. Seveda nanjo vplivajo različni dejavniki, kot so lokacija, dolžina dogodka in tehnična oprema, ki je že pripravljena na lokaciji.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

Z.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenjske Konjice)

Lastno ozvocenje,

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Irsic)

Vsaj 5 clanov,svoja oprema,svoje luci,da znajo povezovat program

L.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Rojstni dan 60 let

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Petelinjek)

Starši imajo 40 let poroke konec Julija. Zabavo za bi imeli pri nas doma. Radi bi najeli muzikanta/ muzikante za cca 3-4 ure. Dalmatinske in pesmi ki so ponavadi na zabavah

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

R.U. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grobelno)

Želela bi duet ali solo pevca, ki ima lastno ozvočenje ter svetlobne efekte ter da povezuje s šalami in igrami celotno zabavo. Želela bi predvsem, da se poje narodno zabavna glasba ter dalmatinska.

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Rakičan)

Ne želim klasične harmonike, ampak glasbo za mlade, angleske, hrvaske in slovenske pesmi. Rabili bi svojo ozvocenje in svetlobne efekte.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Prosim zagotovite svoje ozvočenje

B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Radenci)

Lastna oprema.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

T.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zagorje Ob Savi)

Od izvajalaca pričakujem lastno ozvočenje in svetlibne efekte.

E.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Doppler Winery)

Iščemo band, ki bi igral mix, prevladovala pa naj bi popo, rock in ex yugo. Par se ne brani harmonike, ampak ne želi, da bi prevladovala narodno - zabavna glasba. Gre se za manjšo poroko, cca 30 povabljenih. Lahko je tudi kombinacija z Dj-jem. Začetek večerja ob cca 18.00h, konec zabave nebo pozno v jutro. Par je komentiral, da zna biti konec "že pred polnočjo", ampak saj vemo, kako to gre... :)

U.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Senovo)

Band ne potrebuje lastnega ozvočenja. Želiva si mlajši band, poln energije, ki igra od narodno zabavne, angleško do hrvaške glasbe. Cena do 1300 €.

N.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Šentvid Pri Stični)

Se sama ne vem

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

M.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Novo Mesto)

Zdravo, iščem glasbeni bend za civilno poroko za januar 2023, za cca od 16 do pounoči, in še ponoči ... za cca 8h igranja. Mešano, slovenske, bosanske narodne.

N.O. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Velenje)

Pozdravljeni. Za presenecenje fantu iscem skuoino ki bi popestrila dogajanje. Zelim nekaj v stilu Guce trobente in da pojejo bolj slo, cro varijanto.

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Maribor- Kamnica)

Iščemo predvsem trubace.

S.P. išče glasbenika (Poročni band / Zgornja Kungota Pri Mariboru)

Potrebuje lastno ozvočenje. Želimo si razgibane glasbe, največje slovenske, hrvaške in tuje hite. Zaželjeno je, da znajo narediti dobro zabavo brez animacije, razen da vabijo goste na plesišče.

M.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Pivka)

Ex jugo rock muzika... potrebovali bi za presenečenje za prijatelja za 30 let .. za cca eno urico......

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Raznolika glasba

E.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Večerna zabava 19.00 do konca...narodno zabavna glasba, Hrvaška, latino. Vmes lahko kakšna fora....važno da je zabavno.

K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sevnica)

Pozdravljeni, zanima me petje na civilnem delu poroke. Poročiva se 7.5.2022 ob 13.00 na gradu Sevnica. Zanima me ali ste morda še prosti in cena petja na obredu. Ker sva oba ljubitelja Marka Škugorja je želja mogoče katera od njegovih skladb. Prav tako me zanima možnost in cena igranja ob kosilu (cca. 1-2 uri). Lep pozdrav, Klavdija Kovše

S.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tacen)

Iscemo dj a za praznovanje 50 letnice. Potrebovali bi tudi ozvočenje. Glasba bi bila raznolika.

K.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Logatec)

Pozdravljeni. Zabava bo za mojega očeta, ki bo dopolnil 60 let. Obožuje klape in dalmatinske pesmi ter narodno zabavno glasbo. Ozvočenje in Light show bi želela, da si glasbeniki sami zagotovijo.

B.Č. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Naklo)

Lepo pozdravljeni, v petek 10.6.2022 bi imela zabavo za 50 let v gostilni Rupar nad Škofjo Loko. Zanima me vaša cena, če bi igrali od 20 ure dalje, do 3. ure zjutraj. Želim glasbo, kjer se veliko pleše,poje (dalmatinska glasba, yugo, rock) lepa hvala v naprej lp Beti

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

P.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / HrušEvlje)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte (light show)

U.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izlake)

Prprava ozvočenja, slovenski in balkan bend, animacije

M.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Sevnica)

Zabava za staro in mlado

S.S. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni, 01.7.2022 praznujemo otroški 1 rojstni dan in potrebujemo dj za balkan yugo muziko. Praznovanje se prične okoli 17 ure. Prosim pošljite ponudbe. Lp Sanela

S.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Medvode)

Abraham 50 let

S.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Medvode)

Abraham praznovanje in

K.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dvorec RakičAn)

Zabava za sodelavce. V petek 22.04.22 v Dvorec Rakičan.

K.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / RakičAn)

Gre za zabavo za sodelavce v Dvorcu Rakičan.

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

A.V. išče glasbenika (Poročni band / Dvor JezeršEk)

Band ki igra vse (slovenske, hrvaske, srbske, tako pop kot narodno)

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grosuplje Hosta Pub)

Pozdravljeni,jaz sem imel januarja 40 letnico in februarja sva se z mojo poročila,zdaj pa bova organizirala zabavo v juniju.Iščem dj-A ali kakšen band ki igra celo noč,svetlobni efekti,vodenje-povezovanje....če bi lahko dobil vsaj okvirne cene.Jaz mislim da bi se začelo nekje okoli 18-19 ure pa dokler pač bo.

A.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Ozvočenje po kasnejšem dogovoru (potrebno uskladiti z najedojalcem prostora)

J.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ribnica)

Poroka še nima fiksnega datuma (10., 17. ali 24.9.2022) Želim si morda 3 članski band. Mora imeti lastno ozvočenje, poroka je v skednju.

S.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Medvode)

50 let, kvalitetna glasba

D.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / ŠEntilj)

Članska zasedba 2-3, lastno ozvočenje, narodno zabavno, yugo-poprock, uspešnice rocka in yugo, dalmatinske, hrvaške, animacija,

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

L.R. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / ŽElezniki In ŠMarjetna Gora (Kranj))

Zdravo Z partnerico iščeva trubače za poroko 27.8.2022 in sicer da bi igrali pri zeninu pred blokom in okoli polnoci v porocni dvorani Lep pozdrav Romič Luka

A.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Radenci)

Lastno ozvočenje

L.G. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / ZabršNics)

Lastno ozvočenje

G.A. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vransko)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Lj)

Srednje velika poroka na 4.6.2022

V.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Glasbeniki morajo imeti svoje ozvocenje, ce imajo svetlobne efekte in dimne toliko boljse. Eden od glasbenikov bi tudi komuniciral s svati

F. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Divaca)

18 rojstni dan .Balkan muzika pa cena nas zanima

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Žalec,)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Igranje slovenskih pesmi, slovenskih domačih, dalmatinskih, starogradskih in popularnih angleških pesmi.

L.G. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Završnica)

Glasbenik poskrbi za svoje ozvočenje, max 4 čani zasedbe

A.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerknica Posestvo Društva)

Lastno ozvočenje, do 5 članov, pozitivna energija

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grad Pavus)

Zeliva bend ki sam poslrbibza vse kar potrebuje, konkretno stevilo clanov nama ni pomembna

E.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Leskovec Pri Krškem)

Ozvočenje da, glede ostalih stvari sva zelo odprta za vaše predloge

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.D. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Mirna Peč)

Eden do dva. Bilo bi presenecenje za goste

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Maribor Kamnica)

Pričakujemo 25 oseb

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Maribor Kamnica)

Članov bo nekje med 20 in 25 oseb.

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Maribor)

Članov bo nekje med 20 in 25 oseb

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Kranja)

Skupina naj sama zagotovi ozvočenje in light show.

L.P. išče glasbenika (Poročni band / Restavracija Kamin)

Iščem DJ-ja za poroko, naslednje leto, datum 17.9.2022, lokacija Kamin Belvedere, Izola. Glasba v stilu Mambo kingsi, za vse generacije, hrvaško, slovenske, dalmatinske...Severina, Ceca.. na poroki bo 1/3 gosotov iz Srbije, zato tudi nekaj v tem stilu.

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Želim ansambel, ki ima svoje ozvočenje in zna dvigniti razpoloženje ljudi, z bogatim animacijskim programom.

A.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Polzela)

Ozvočenje, nastop 6 ur po potrebi plus. Od cca 17h do 23h

A.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Polzela)

Lastno ozvočenje, igranje tudi dalmatinskih pesmi

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

M.H. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Paviljon)

Zena praznuje rojstni dan in bi najela muziko. dobro bi bilo ce ima svoje ozvocenje. mislim da bi bilo ok ce je en pevec, odvisno od ponudbe

M.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Novo Mesto)

Praznovanje za abrahama 11.09.2021

P.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Sežana)

One man band

P.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Restavracija Kobal)

Pozdravljeni, prosila bi za pomoč pri iskanju glasbenika in sicer za termin 28.8.2021, po 18:00 uri.

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ceršak, Šentilj V Slovenskih Goricah)

Potrebovali bi glasbenika/glasbenike kot presenečenje za abrahama tako, da bi nastop trajal največ 1 uro. Za ozvočenje in svetlobne efekte lahko poskrbimo sami.

T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica/ Štatemberg)

Ozvočenje, 2 člana za 40 letnico za partnerja.

M.T. išče glasbenika (Poročni band / Trnovska Vas, Siva Čaplja)

Dober dan. Imamo obletnico valete in bi radi imeli glasbo ex-yugo (Grašo, Severina, Rozga, Grdovič, Jole, Plavi Orkestar...) in Slovenska pop-evergreen scena... Mi nimamo nobene opreme, tako da bi vas prosili, da to zagotovite vi. Kar se zasedbe tiče nam je vseeno (1 ali 2 glasbenika mogoče 3 so dovolj). Edino kar bi prosili je, da ima vključene kakšne igre in da je za zabavo. Vsi smo stari 25 oz. 26, tako da mislim, da je bolje, da pride nek mlajši izvajalec/izvajalci... vglavnem ničesar ekstremno posebnega.. samo, da se nardi fešta in da ima posluh :)

N.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Brnik)

Zanima me cena za poročno slavje, z glasbo in nekaj animacije. 21.5.2021 lp

N.Š. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Litija)

Pricakujem lastno ozvočenje. Gre se za lastno 20 letnico obožujem balkansko glasbo, za light show bomo poskrbeli sami

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zreče)

Sodelavec bo 28.8. praznoval Abrahama. Vaš skupina - Čaga boys, bi bila na praznovanju presenečenje (slavljenec bo imel tudi svoj ansambel).

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Poljane Nad Škofjo Loko)

Spil do zgodnjih jutranjih ur

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ni Točno Določeno, Bo Pa Nekje Na Gorenjskem)

Pričakujem, da bo skupina igrala različne zvrsti plesne glasbe in da bo naredila dober žur.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel City Center Maribor)

Iscem band, kateri ima sirok izbor pesmi. Torej zna zapeti in zaigrati od gibonnija do klap do slovenskih,.. predvsem zelo pomembno da znajo povezovati program. Poroka je 4.9. 2021 v hotel City center Maribor Band ima lastno ozvocenje ter svetlobne efekte. Band mora imeti že izkusnje z poroko. Poroka bo urbana in moderna. Temu primeren naj bo tudi band. Hvala , lep pozdrav

N.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kidričevo Okolica)

Lastno ozvočenje, max. 3 člani...

S.P. išče glasbenika (Poročni band / Okolica Trebjne)

Pozdravljeni, na obmocju Trebnja bi 28.8. 2021 zeleli imebi band za praznovanje 40 in 60 let nice (skupaj). Potrbujemo bend z ozvocenjem. (Zur bo v vinaki kleti) ZANR: Rock (international) v glavni meri, tudi nekaj Yugoroka (parni valjak, prlajvo ) + SLO POP ROCk, da lahlo tudi kaksno dalmatinsko zaigrajo , ce pa je se harmonika pa je plus, ce ne bi enega harmonikasa za 30min najeli posebej. Igra je od cca 19.00 -00.00/01.00, pa ne tak da imajo vec pav, kot igrajo :) Upam da sem bil dovolj precizen, Hvala lp

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Marezige, Koper)

Želim duo ali DJ za rojstni dan. Želim si, da so iz Primorske, obale...

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

T.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Velenje)

Lastno ozvocenje in osvetljana ker gre za piknik plax

A.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2021. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

T. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Trzin)

Pozdravljeni, prijatelj 16.6.sreda praznuje 30let. Smo iz Trzina in bi ga presenetili z vašim cca 45-min nastopom. Nastopili bi okoli 19 ure. Prosim za ponudbo.

V.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Žalec)

Zankma me Nino oslar, skupina falant,

R.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Band s 3-6 člani zasedbe, z lastnim ozvočenjem

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

M.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Lastno ozvocenje

T.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Celje)

3+ članov, glasbenik priskrbi ozvočenje

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Posavec)

Želiva si glasbe za starejše, najine starše. Glasbe na katero se lahko pleše, ne nujno samo narodno zabavna glasba. Želiva si raznolikost glasbo od npr. Pop designa, Peter Grašo, Plavi orkestar, Jelena Rozga, Pirati, Toše Proeski, Luka Basi, Ivan Zak. Pa tudi kakšno narodno zabavno: Ti moja Rozica, Čebelice,...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.