fb

Povprečne cene: yugo/balkan dj-ji

100-2000 €

198.423
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (yugo/balkan dj-ji)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (yugo/balkan dj-ji) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (yugo/balkan dj-ji)

Kakšna je cena yugo dj-ja?

Cena nastopa yugo dj-a se giblje med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa. Če dogodek traja več časa in je tudi sama po sebi večja, je lahko cena dj-a temu primerna in tako višja.

Ali je ceneje najeti yugo dj-a ali yugo zasedbo?

Okvirna cena yugo zasedbe znaša od 300 do 5500 €, medtem ko je cena yugo dj-a od 100 do 2000 €.

Tako je cena yugo dj-a nižja, kot cena zasedbe. Odvisno je tudi, če si na svojem dogodku res želite glasbe v živo, ki pa je dj nima.

Kakšna je cena yugo dj-ja za manjšo zabavo?

Cena yugo dj-a za manjšo zabavo prav tako znaša med 100 in 2000 €.

Ponovno je tu cena odvisna zlasti od same dolžine nastopa in pa od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji. Če je te več in je prostor dobro opremljen, je lahko cena dj-a manjša.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

T.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ivančna Gorica - Stična)

Potrebujeva DJ-a za majhno poroko (cca 60 ljudi) Ni klasična poroka, je bolj enostavna, piknik varianta in bo na prostem. Najina želja je predvsem, da je v ozadju ves čas neka glasba, ki sprosti vzdušje. Lahko se pripravi tudi nekaj malega animacije (kak zabaven skeč, igra z mladoporočencema). Lokacija je prostor na prostem, osvetlitev ni potrebna, je pa potrebno ozvočenje. Plesalo se načeloma ne bo. Trajanje od 12h do 21h

E.G. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj-Grajena)

Lastno ozvočenje

T.E. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Zasebna prireditev na Gimnaziji Bežigrad za maks. 600 ljudi. 23.6.2022 od 20.00-1.00.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

I. išče glasbenika (Yugo/Balkan DJ-ji / Celje)

Zvocniki svetlobni efekti

D.B. išče glasbenika (Duo / Kras)

V glavnem da igrajo raznovrstno plesno glasbo

N.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Šentvid Pri Stični)

Se sama ne vem

A.A. išče glasbenika (Duo / Spodnja Ščavnica)

Zabava, animacija, vodenje

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

B.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Rogaška Slatina)

Zabava za 40ko

B.J. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Rogaška Slatina)

Želimo DJ-a za rojstno dnevno zabavo. Glasbenik zagotovi lastno ozvocenje in svetlobne efekte.

S.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tacen)

Iscemo dj a za praznovanje 50 letnice. Potrebovali bi tudi ozvočenje. Glasba bi bila raznolika.

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

M.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Lokavec)

Želim, da ima glasbenik svoje ozvočenje in lightshow. Lahko je samo 1 član zasedbe. Kar se zadeva animacijskega programa bi imeli mogoče kakšno igro ali 2 vendar ni potrebno če tega ponudnik ne ponuja.

M.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Sevnica)

Zabava za staro in mlado

S.S. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni, 01.7.2022 praznujemo otroški 1 rojstni dan in potrebujemo dj za balkan yugo muziko. Praznovanje se prične okoli 17 ure. Prosim pošljite ponudbe. Lp Sanela

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grosuplje Hosta Pub)

Pozdravljeni,jaz sem imel januarja 40 letnico in februarja sva se z mojo poročila,zdaj pa bova organizirala zabavo v juniju.Iščem dj-A ali kakšen band ki igra celo noč,svetlobni efekti,vodenje-povezovanje....če bi lahko dobil vsaj okvirne cene.Jaz mislim da bi se začelo nekje okoli 18-19 ure pa dokler pač bo.

A.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Ozvočenje po kasnejšem dogovoru (potrebno uskladiti z najedojalcem prostora)

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / KmečKi Turizem)

Rojstno dnevna zabava - 40

F. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Divaca)

18 rojstni dan .Balkan muzika pa cena nas zanima

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

S.O. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Radomlje)

Lastno ozvočenje Light show

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

L.P. išče glasbenika (Poročni band / Restavracija Kamin)

Iščem DJ-ja za poroko, naslednje leto, datum 17.9.2022, lokacija Kamin Belvedere, Izola. Glasba v stilu Mambo kingsi, za vse generacije, hrvaško, slovenske, dalmatinske...Severina, Ceca.. na poroki bo 1/3 gosotov iz Srbije, zato tudi nekaj v tem stilu.

M.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Turistična Kmetija Pavalec Jarenina)

Tip občinstva: 50 ljudi, mešano občinstvo Dogodek nastopa: Rojstni dan

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

M.H. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Paviljon)

Zena praznuje rojstni dan in bi najela muziko. dobro bi bilo ce ima svoje ozvocenje. mislim da bi bilo ok ce je en pevec, odvisno od ponudbe

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Budget je do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric ipd... Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.L. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trbovlje)

Glasbenik poskrbi za ozvočenje, light show…

N.Š. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Litija)

Pricakujem lastno ozvočenje. Gre se za lastno 20 letnico obožujem balkansko glasbo, za light show bomo poskrbeli sami

J.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Laporje)

Pozdravljeni, prosim za časovno neomejeni ponudbo za vrtenje glasbe na pikniku. Zvrst slo-cro hiti iz naše mladosti, moderna slovenska in tudi narodna...Obvezno je potrebna tudi animacija gostov. Datum dogodka je 4.9.2021 v Laporje pri Slovenski Bistrici. Hvala in lep pozdrav, Jure, 041640 569

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

T.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Velenje)

Lastno ozvocenje in osvetljana ker gre za piknik plax

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2021. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

R.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Band s 3-6 člani zasedbe, z lastnim ozvočenjem

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Manjše slavje poroka, zaželjeno solo due petje, otvoritven ples, manjša mirna zabava

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Osrednjeslovenska Regija)

Iščeva band ali DJ-ja, ki igra mešane žanre, predvsem pop in rock, v manjšem obsegu pa tudi narodnozabavno glasbo. Glasbenik mora imeti možnost lastnega ozvočenja, svetlobni efekti niso nujni. Število zasedbe skupine nama ni pomembno.

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Poznajo narodnozabavne in balkanske pesmj

I.A. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Gostilna Galeja)

Balkanska muzika

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica)

Želela bi, da ima glasbenik svoje ozvočenje, poskrbi naj za nekaj razvedrila.

J.S. išče glasbenika (Duo / Šentrupert)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje. Da vodi program, skupaj po dogovoru z organizacijo izatorjem.

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

K.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želim si ansambel ki izvaja vse zvrsti glasbe in seveda da sami poskrbijo za ozvočenje in glasbene efekte

M.A. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Potrebujem osebo, ki bi samo s svojim prenosnikom vrtela glasbo na rojstno dnevni zabavi. Vse ostalo je že v prostoru.

S.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Kašča Jurček ,Jurčkova 7 Ljubljana)

Od 1-3 osebe,ob četrtkih,petkih(sobote,nedelje ) po naročilu. z aprilom odpiramo prenovljeno gostilno in pizzerijo"KAŠČA JURČEK" Jurčkovi 7 Ljubljana.lastno ozvočenje,oziroma dogovor.

B.F. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Išče se zabaven duo ali trio za praznovanje abrahama v Ljubljani v gostilni,ki bo 18.4.2020

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

Iščem DJ-a, ki je tudi animator, za super žur na poroki. Z lastnim ozvočenjem in lučmi. Cena niti ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta ter kaj ponujate in zaradi česa ste npr. boljši od drugih. :) Hvala! lp, Marko

U. išče glasbenika (Petje na poroki)

Na rojstnem dnevu (40let), ki ga bomo praznovali 08.03.2020 v Radomljah bo priblizno 40 ljudi. Poslusamo vse razen slovenske narodne, predvsem pop, yugo rock.. moja st 064 266 661.

M.A. išče glasbenika (Yugo/Balkan DJ-ji / Ljubljana)

Potrebujem Dj-a na roj.dnevni zabavi sina v prehodu v polnoletnost, Žur bo potekal v prostoru lokala, kjer je že vsa potrebna inštalacija za samo izvedbo. Manjka mi samo še kandidat, ki bi vso to stvar oživil s svojim prenosnikom ......

D.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Višnja Gora)

Za poroko 20.6.2020 iščeva band z lastnim ozvočenjem, ki igra narodnozabavno glasbo, yugo pop ter angleško glasbo. Želiva vsaj tričlansko zasedbo. Cena do 1500 eur. Poroka bo v okolici Ljubljane. Hvala za ponudbe.

D.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan DJ-ji / Ljubljana-Vič)

Potrebujem dj-a za praznovanje 18. rojstnega dneva hčerke.Gosti bojo predvsem mlajši in si želijo dj-a,ki bi vrtel vglavnem Balkan-Yugo muziko.Gostov bo nekje 50-60.Za ceno se lahko še zmenimo.

J.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine)

Ozvočenje in light show

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

M.P. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Naklo - Bolerp)

Da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in predvaja glasbo

T.P. išče glasbenika (Harmonikaši / Prebold)

-Dj za poroko -Repetoar: predvsem rock(slo,ang,yugo)!!!!, slo narodno zabavna, balkan(nekaj malega), makedonske pesmi (nevestina druzina) - lastno ozvocenje,light show,megla,... -potrebovala bi tudi harmonikasa ( od zbiranja pri zeninu do obreda)

V.K. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Potrebujem dj ozvocenj je ze urejeno

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Bar Na Obali)

Zabava z djem

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna)

Lastno ozvocenje in efekti od glasbenika

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Boštanj 57)

Zabava v gostilni z dj em

T.M. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Črnomelj)

Prednovoletne zabave, za različne družbe, mešana generacija, večerja s plesom in animacijo, žur, imamo svoje aktivno ozvočenje dynacord, želeli bi dj-a, ki je hkrati tudi animator

M.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Kočevje)

Gre za 30.rojstni dan, pričakujem enega glasbenika z lastnim ozvočenjem, predvsem za jugo glasbo.

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

L.B. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Zalec)

30 rojstni dan, osnovno ozvocenje lahko tudi samo zvocnik, dva, ravno toliko da si glasbe ne urejamo sami, malo vzdusja za ples...

N.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Ozvocenje ni potrebno, skupina vsaj 3h, iscemo mesano glasbo, slovenska pop zabavna in yugo hiti ter kaksna dalmatiska

J.B. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Pr Mrtinet (Okolica Grosuplja))

Iscemo DJ-a za praznovanje Abrahama.

M.J. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Galerika Repansek)

Nastop na poroki, lastno ozvocenje, precej dalmatinskih pesmi...

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

H.I. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ptuj)

Lastno ozvočenje in ostalo.

A.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran)

Glasba na poroki (lahko skupina ali duo do pribl. 11h, od 11h naprej DJ)

A.J. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Rižana)

Light show

Z.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

T.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Konkretno ozvočenje (na prostem) in razsvetljava brez playback igranja celotna zasedba

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Satahovci, Igrišče)

Zaželjeno je lastno ozvočenje, ni pa obvezno

N. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Polzele)

Ni pomembno, po dogovoru

A.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Trebnje)

Lastno ozvočenje

M.P. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Vas Zapotok Kraj Ribnica)

Privat zabava od cca 20.00 do 24.00 lahko dalj casa.

K.D. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Bela Krajina)

1 DJ + lastno ozvočenje

J.F. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Jelenov Greben)

Zelim, da igrate v vecini hrvasko pop in rock glasbo. Zazelena je tudi slovenska pop in rock glasba in kaksna domaca narodnozabavna.

M. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Cerkno)

30 roj dan. 30.06.2018 od 15ih naprej. Rabimo dj z ozvočenjem in osvetlitev

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje, igranje kako uro-dve pred samim dogodkom, akustika med obredom, nadaljevanje ob vecerji do cca.polnoci. Nato lahko tudi DJ

D.G. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Čepovan)

Praznovanje abrahama , cca 35 povabljenih, v najeti koči -lokacija Čepovan , prostor 35m2. DJ z vso opemo,zvočno svetlobno.

S.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Bistrica Ob Sotli)

Iščem cenovno ugoden trio za poroko. 28.4.2018 v bistrici ob sotli. Začeli bi okoli 19h

R. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / V Zaprtem Gostinskem Lokalu)

Imamo vse potrebno ozvočenje

I.Š. išče glasbenika (Yugo/Balkan glasbeniki / Ljubljana)

DJ, Yugo rock in ostale zvrsti. Od 18-3

T.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Celje)

Za Slovensko - Balkansko poroko iščem izvajalca, ki se bo dopoljeval s poročnim bandom oz. DJ. Termin je 16.07. ali 30.7. (oba 2022), ponudbe na tomaz.kostanjsek@gmail.com

M.K. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Želim dja za praznivanje 30ke. Najraje bi imela bankan yugo musko v kombinacijo z latino hiti😀

D.S. išče glasbenika (One-man-band / Pobrežje)

One man band

N.H. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Kranj)

Ofiranje za 50 let

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Restavracija ŠObec, Lesce)

Pozdravljeni, Midva rabiva DJa za najino poroko 28.5. na Šobcu. Naju zanima kakšna je možnost (in cena) za DJ nastop ob 22:00 do cca 2:00? Na najini poroki bodo prijatelji imeli koncert (skupina), potem bi nadaljevali z DJem. Publika je zelo mixed (tudi imamo različne želje) in rabiva nekoga kdo to lahko kombinira v smiselno glasbeno zgodbo:) Prosim za odgovor če je možno in kolika bi bila cena nastopa. Najlepša hvala in lep pozdrav,

M.L. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Maribor)

Potrebujem DJ-a za 30-ti rojstni dan. DJ potrebuje svojo lastno opremo (ozvočenje, laser lučke, mikrofon..) Pričakujem med 35-40 ljudi. Dogodek se prične ob 19:00 v Slivnici pri Mariboru pri vrtcu.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.