fb

Povprečne cene: petje na poroki

200-2200 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na poroki)

Kakšna je cena solo petja na poroki?

Cena solo glasbenika za petje na poroki znaša med 200 in 2200 €.

Cena petja na poroki se spreminja glede na lokacijo in velikosti poroke ter dostopne tehnične opreme. Odvisna je tudi od samega glasbenika in njegove prepoznavnosti - če je bolj prepoznaven, ima lahko višjo ceno. Cena pa je višja, če želite poleg glasbenika tudi band, ki bi ga spremljal.

Kakšna je cena solo petja na poroki z bandom?

Okvirna cena glasbenika s glasbeno skupino znaša od 800 do 3000 €.

Spet je cena odvisna od samega glasbenika, lokacije in velikosti dogodka ter tehnične opreme. Čim več tehnične opreme je na lokaciji, nižja bo cena glasbenika. Odvisna je tudi od velikosti skupine in inštrumentov, ki jih igrajo - če je ta večja, je cena višja, če je manjša, je tudi cena nižja. Dodaten strošek lahko znašajo določene želje po instrumentih. Na primer, če si na svoji zabavi želite, da je v bandu tudi trobenta, je lahko cena višja.

Kakšna je cena slavnega solo pevca na poroki?

Okvirna cena slavnih glasbenikov znaša do 2200 €.

Nekateri pevci računajo več za praznike, kot je silvestrovo (na primer cena Natalije Verboten je 10.000 €), medtem ko imajo nekateri stalne cene (na primer Neisha, ki računa od 1500 do 2000 €).

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

D.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Gre za dogodek rojstni dan v gostilni, torej temu primerna oprema. Za cca 30 ljudi. Glasba vse mešano, jugo, pop rok, primerno za generacijo okolki 50 let.

Š.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Zasavci, Turistična Kmetija Puklavec)

Potrebovala bi glasbenika/harmonikarja, da bi odpel nekaj Brendijevih pesmic kot presenečenje mojemu bodočemu možu.

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

B.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Pozdrav, potrebujem pevca (največ dva ali tri) za petje med cerkvenim delom poroke, zaželena je tudi glasbena spremljava - kitara ipd. Poroka bo 27. 8., v Logarski dolini. Glede izbora pesmi se prilagodimo. :) Lp, Bernarda

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Glasbenik za 30 min-civilni obred

B.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Branik)

Potrebujem glasbenika za civilni in cerkveni obred ki bo 3.9.2022 na Braniku.

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

C.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Bled Castle)

Hi, I'm looking for a singer for my wedding ceremony at Bled Castle for the 1st of July. Ceremony starts at 5pm, guests arrive at 4.30pm. We need a few songs, but mainly the song from Etta James At Last, ti be sang, at the bride entrance. Please let me know your availability and price. Thanks Carol

P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Dovje)

Kraj: Dovje (Kranjska Gora), želeli bi 2-3 ure glasbe po kosilu zlate poroke. Želimo ozvočenje glasbenika, ki si ga sam priskrbi. Ni pomembno koliko članov zasedbe je.

E.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Zbilje)

Pozdravljeni, za dan 13.8. 2022 potrebujeva pevca za civilni obred na lokaciji Zbilje.

I.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Blagovica)

Petje za cerkveno poroko.

N.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Tolmin)

Potrebujem manjjši band alo andambel ki bi kaj zaigral na manjši poroki in igra različno glasbo.

D.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Frankolovo)

Petje na civilnem delu poroke. Duo s kitaro.

D.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Frankolovo)

Petje na civilnem delu. Dve osebi.

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Grad Sevnica)

Pozdravljeni, zanima me petje na civilnem delu poroke. Poročiva se 7.5.2022 ob 13.00 na gradu Sevnica. Zanima me ali ste morda še prosti in cena petja na obredu. Ker sva oba ljubitelja Marka Škugorja je želja mogoče katera od njegovih skladb. Lep pozdrav, Klavdija Kovše

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

A.Č. išče glasbenika (Petje na poroki / Soteska)

Petje pri civilnem in cerkvenem obredu

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki / PodčEtrtek)

Pozdravljeni. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje ipd... Najrajši bi videla 2 člana zasedbe... po možnosti, da je v sam nastop vključen inštrument kitara/ piano

N.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Zaželeno je, da glasbeniki sami zagotovijo ozvočenje in svetlobne efekte. Iščemo: - soliste ali duo pri uradnem delu - skupino za zabavo (ki se ji ne mudi domov :)

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Volcji Potok)

Potrebujem band, ki bi na poroki naredil žur ;)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Ruparju)

Pozdravljeni, Dne 20.05.2023 se s partnerjem poročiva. Zanima me, če ste takrat prosti in pa kakšno ponudbo in ceno imate? Zabava se bo pričela ob 18.00 uri v gostilni pri Ruparju. Glasbo bi potrebovala za približno 8 ur.

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

Š.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Opara)

Rabila bi ansambel ali band za poroko, ki se bo odvijala v hotelu Opara (Trebnje). Želela bi, da ansambel igra raznovrstne pesmi, ker je tudi med povabljenimi več različnih generacij in s tem različne vrste okusa glede glasbe. Zaželeno je, da ansambel pripravi tudi kakšno animacijo tekom poročnega dne. Pričakujem spremljavo od doma ženina, preko celega dne, ter igranje na svatbi. od cca 12.00-2.00. Število oseb v ansamblu ali bendu ni omejeno. Ozvočenje pa naj bi pripravil ansambel ali band sam na lokaciji hotela Opara.(Trebnje)

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer)

Lastno ozvočenje, vsaj 3clane skupine,

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

K.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Se Ne Vem)

Glasbenik naj ima svoje ozvocenje in svetlobne efekte, lahko je samo 1 lahko vec. Datuma in lokacije se nimam, bo pa v letu 2023.

E.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Leskovec Pri Krškem)

Ozvočenje da, glede ostalih stvari sva zelo odprta za vaše predloge

N.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Selca Polhov Gradec)

Iščeva glasbeno spremljavo na civilni in crkveni poroki

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbo za spremljanje na svatbi: Od šrange pa do večernega programa. Za svatbo glasbenike že imamo. Iščemo nekoga, ki bo povezoval del pred svatbo: Šranga, civilni obred, cerkveni obred (petje med obredi ne na obredih). Želja harmonika, kitara

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

Š.C. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Bohinj)

Želiva glasbenike ki zagotocijo lastno ozvocenje.. vseeno koliko članov. Želiva slovensko/hrvasko musko.. seved primerno za poročno slavje.. Lahko tudi ponudbe za poročno solo petje v cerkvi

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Želim ansambel, ki ima svoje ozvočenje in zna dvigniti razpoloženje ljudi, z bogatim animacijskim programom.

M.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Švicarija)

Da zagatovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ni Točno Določeno, Bo Pa Nekje Na Gorenjskem)

Pričakujem, da bo skupina igrala različne zvrsti plesne glasbe in da bo naredila dober žur.

O.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Anina Dvor-Rogaška)

Pozdravljeni, za 26.6.2021 me zanima nastop treh pesmi - Marko Vozelj v Rogaški slatini....

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Belvedere Resort - Strunjan)

Zelela bi mesano glasbo - spremljava kitare ... Zazeljeno znanje spanskega jezika oz. Latino pesmi, hrvaskih... solo pevec max 2. Ob spremljavi kitare ali / in klavirja / pianota... lastno ozvocenje in efekti...

T.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Za poroko, ki bo 14.8.2021 v osrednji Sloveniji iščem ansambel ali skupino s 3 ali 4 člani, ki igra narodno-zabavno in zabavno glasbo. Zaželjeno je tudi povezovanje programa in lastno ozvočenje.

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Manjše slavje poroka, zaželjeno solo due petje, otvoritven ples, manjša mirna zabava

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti

F.K. išče glasbenika (Poročni band / Blanca)

LASTNO OZVOČENJE Z LUČMI ... PO POTREBI TUDI DJ

A.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Moravče)

Lastno ozvočenje, light show, vsaj trio.

S.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnica)

Išemo trobentača, ki bi na pogrebu zaigral skladbo Tišina.Pogreb bo 1.9.2020 na pokopališču Kamnica, Maribor

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

P.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Sevnica)

Glasbenik instrumental, klavir, violin...

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

N.J. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Nič kaj posebnega, le praznovanje za očetovih 70 let.

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light shov, lastno ozvočenje

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light show, lastno ozvočenje.

U.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Piknik Plac Marof, Jurklošter)

Pozdravljeni! Iščem glasbenika za na poroko, ki bo 16. 7. od enih naprej. Imate morda takrat še prosto? Bolj v smislu vrtenja glasbe in vodenje celotnega obreda, morda tudi kaj v živo. Lep pozdrav, Urša Kapš

A.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Rače)

Iščemo od one-man bada, do dua, tria ali ansambla za poporočni žur. Vse protokolarne zadeve končane. Samo privat zabava. Fajn je, če zna družbo gor držat.

A.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Cerkev Sv. Martina Na Igu)

Iščem pevce, ki bi peli na cerkvenem obredu.

A.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Sevnica)

Pozdravljeni, za soboto 21 maj 2022, potrebujem manjšo skupino , vokal + kitara, važno mi je samo da zna pritegniti svate na večerji in da je na koncu super zabava. Zvrst narodno zabavna , hrvaška .

A.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Penina Gornja Radgona, Spodnje Konjisce)

Isceva glasbenike za poroko. Super bi bilo ce je kaksen harmonikas ki ve tudi na suho igrati. Dogodek 20.08.2022 v Radgonskih Goricah na civilnem nato v Konjiscu do jutranjih ur. Glasbo raznoliko od jugo, pop, rock... da dvigne obcinstvo

B.B. išče glasbenika (Poročni band / Park Brdo)

Pozdravljeni, s fantom iščeva band za najino poroko, ki bo še čez dobro leto 2023. Torej trentno zbirava ponudbe. Všeč nama je da je band mlad in energicen, ter da igra angleške, hrvaške in slovenske skladbe. Prosila bi za ponudbe na e-mail. Hvala :D Barbara in Blaž

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Houston Resorts, Posavec)

Lastno ozvočenje in light show

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Rajski Otok, Proseniško)

Potrebujem eno osebo, ki bo med 14. in 22. uro vrtela glasbo.

T.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor Z Okolico)

Glasbenik si mora zagotiviti lastno ozvočenje in efekte

L.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / ŽIri)

Imeli bi predusem balkanso glasbo ter nekaj slovenske in pop glasbe. Zanima me okvirna cena in koliko časa igrate. Hvala in lep pozdrav. Lea Grgić

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Burger Ranč VenišE)

Potrebno je lastno ozvočenje, animacijski program na poroki, petje in igranje že pri cerkvi, lahko tudi.petje na civilni poroki, časovno neomejeno igranje

K.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Osp)

Pozdravljeni, iščeva pevca za cerkveni obred, ki bo 11.6.2022 na Primorskem koncu, natančneje v vasici Osp. Načeloma sva si predstavljala ženski vokal, s spremljavo kitare, sva pa odprta tudi za druge opcije.

N.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec RakičAn)

Potrebujem glasbo za cerkveni obred in glasbo za večerni del. Povabljenih okrog 50 ljudi, od starosti 1 leta pa vse do 70 let. Želje so domača in tudi tuja hrvaška glasba. Pričakujemo dobro zabavo, število članov zasedbe ni določeno.

M.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran)

18.06.2022 se v Ankaranu porociva. Iscemo (lokalnega) glasbenika (violina/violoncelo/..., max. duet), ki naju bo spremljal na civilnem obredu (popoldne, 16:30). V postev pride tudi instrument + vokal. Hvala in lep pozdrav, Maja in Urban

B.G. išče glasbenika (Petje na poroki / GostišČE MočIvnik)

Glasbenik zagotovi ozvočenje

M.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Savinjska Dolina)

Zanima me koliko stane pevec Žan Serčič za petje na poroki. Imel bi zraven svoje ozvočenje.

Š.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Turnisce)

Glasbenik z lastnim ozvocenjem.

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / ŠKofja Loka)

Pozdravljeni, s fantom iščeva glasbenike za petje na cerkvenem in civilnem obredu (ter ob pogostitvi ob civilnem obredu). Prosim za nekaj informacij glede vašega izvajanja: 1. razpoložljivost na 25.6.2022 2. cena in kaj vključuje 3. repertoar skladb in ali je možno dodati kakšno po najinih željah v kolikor še ni v vajinem/vašem repertoarju 4. kateri inštrumenti so vključeni v izvedbi poleg petja 5. koliko skladb zapojete oz. časa prepevate na posameznem obredu/ob pogostitvi 6. ali imate svojo opremo (ozvočenje,...) Hvala in lep pozdrav, Mateja

P.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tri Lučke)

Kot presenecenje na poroki, pol ure, lastno ozvočenje ni potrebno.

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Vipavska Dolina)

Iščem bend z lastnim ozvočenjem in light showom (zadnje ni pogoj), povezovalni program in pesmi mešane s povdarkom na slovenskih.

M.T. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ranč Burger Veniše)

Okvirne želje: - lastno ozvočenje, - svetlobni efekti, - zabavni program, - začetek: spremljava med poroko (16:00) - lahko ena oseba, kasneje zabavanje svatov med najinim slikanjem (lahko ena oseba) - 19.00 igranje celotne zasedbe, - po 00:00 lahko samo DJ ali celotna zasedba, - želiva si predvsem razigrane in prilagodljive glasbenike, pripravlje narediti žur :)

A.V. išče glasbenika (Poročni band / Skofja Loka)

Potrebujemo glasbo za poroko za v gostilno… lahko kaksen duet, zabavna pop, lahko jazz glasba, lahko kitara (svetovne, slovenske zimzelene, aktualne popevke).

Z.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Lokacije Še Nimava - Osrednjeslovenska Regija)

Pozdravljeni, s fantom iščeva glasbenika za poroko. Glasbenik mora imeti svoje ozvočenje. Lp, Zala in Benjamin

N.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krasinec 55, 8332 Krasinec)

Glasba bi bila narodno-zabavna, predvsem pa jugo (hrvaške) pesmi. Želela bi, da glasbeniki s seboj prinesejo vse potrebno za nastop. Pričakujem vsaj 3-5 članov zasedbe.

K.L. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Pesnica)

Iščem trio za zlato poroko

M.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran, Hotel Convent)

Pozdravljeni, 18.06.2022 se s partnerjem porociva in isceva glasbenike, ki bojo pricarali top vzdusje! 🤩 Poroka bo v hotelu Convent v Ankaranu, civilni obred bo na Juznem vrtu, vecerja pa v Taverni, svatov bo nekje okrog 50-60. Iscemo glasbenike, ki imajo na repertoarju slovenske, hrvaske in tuje popevke. Ce obstaja moznost se kaksne akusticne spremljave ob civilnem obredu, se toliko bolje (ni pa pogoj). Prosiva za okvirno ponudbo. Najlepsa hvala in lep pozdrav, Maja&Urban

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško (Tri Lučke))

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

K.M. išče glasbenika (Duo / No Določena)

Spremljanje civilnega obreda. IN DJ za vecerno zabavo., lastno ozvocenje, opcija talne megle. Animacija.

U.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Razvanje)

Humor, igre, svoje ozvocenje, zabava

U.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Razvanje)

Svoje ozvocenje, animavijski program,...

M.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Dob)

Živjo! Iščeva skupino za petje na cerkveni poroki.

M.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Dob)

Živjo! Iščeva skupino za petje na cerkveni poroki.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.