fb

Povprečne cene: petje na pogrebih

150-500 €

198.423
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (petje na pogrebih)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na pogrebih) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (petje na pogrebih)

Kakšna je cena petja na pogrebih?

Cena solo pevca za pogreb znaša od 150 do 500 €.

Cena se primarno spreminja glede na dolžino nastopa. Daljši kot je, večja je tudi cena glasbenika. Na glasbenikovo ceno vpliva tudi lokacija pogreba, saj so vanjo ponavadi všteti tudi potni stroški.

Kakšna je cena dua za pogreb?

Okvirna cena duo glasbene zasedbe za pogreb je od 200 do 900 €.

Tudi na glasbene due vpliva predvsem dolžina željenega nastopa. Če je ta daljši bo tudi cena temu primerna in posledično višja. Če je nastop krajši, bo cena nižja.

Kakšna je cena glasbene skupine za pogreb?

Okvirna cena glasbene skupine za pogreb znaša od 150 do 3500 €.

Daljši kot je nastop skupine, višja je lahko tudi njihova cena. Cena se tudi spreminja glede na vrsto skupine in njene velikosti, če je ta večja, je cena lahko višja. Cena variira tudi na podlagi oddaljenosti dogodka in tehnične opreme, ki je tam že pripravljena.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.Z. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Polhov Gradec)

Petje na pogrebu.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

O.G. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Maribor)

Enega pevca ali pevko

A.P. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Šempeter)

Pozdravljeni, Imeli bi žalno pesem za slovo 90.letnika. Šempeter v ponedeljek 17.1.2022 ob 15:00uri

M.G. išče glasbenika (Duo / Pokopalisce Visnja Gora)

Pozdravljeni, Za cetrtek, 23.9.2021 iscemo pevce (trio, kvartet) za petje na pogrebu. Lokacija VIsnja Gora ob 14h. najbolj pomembno nam je, da bi zapeli Edith Piaf - Non regrette rhien, za ostali dve pesmi pa idealno Majda Sepe - Med iskrenimi ljudmi, Ljudska - Mamica je kakor zarja. Glede teh dveh pesmi smo fleksibilni.

I.H. išče glasbenika (One-man-band / Moravče)

Lastno ozbočenje, pop glasba slovenska in yugo nostalgija

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

J.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Svetinje)

Iščem pevca ali pevko za petje na cerkveni poroki,najrajši iz Hrvaske

S.G. išče glasbenika (Duo / Hiša Na Jasi Kamnik - Bistričica)

Zasebna zabava - piknik kjer bo vključena tudi poroka. Vse skupaj bolj sproščeno namesto klasične formalne poroke. Povezovanje dogodka v smislu napovedi prihoda neveste in ženina ter glasba pred obredom. Samih igric klasičnih za poroko nisva imela v mislih razen metanje šopka. Vse skupaj poroka in zabava je na istem mestu.

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

D.N. išče glasbenika (Duo / Šmarje Sap)

Pozdravljeni. Za približno dve uri, na dan poroke, iščeva glasbenika- zaželena kitara, vokal,.. Zadostuje nama petje/igranje brez ozvočenja. Cena do 150 eur. Hvala

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

S.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Kašča Jurček ,Jurčkova 7 Ljubljana)

Od 1-3 osebe,ob četrtkih,petkih(sobote,nedelje ) po naročilu. z aprilom odpiramo prenovljeno gostilno in pizzerijo"KAŠČA JURČEK" Jurčkovi 7 Ljubljana.lastno ozvočenje,oziroma dogovor.

B.F. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Išče se zabaven duo ali trio za praznovanje abrahama v Ljubljani v gostilni,ki bo 18.4.2020

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

L.B. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Zalec)

30 rojstni dan, osnovno ozvocenje lahko tudi samo zvocnik, dva, ravno toliko da si glasbe ne urejamo sami, malo vzdusja za ples...

N.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šentjur)

Poroka bi potekala po 18.uri, potrebno bi bilo lastno ozvočenje, ker bi bila poroka v vintage stilu ne bi bilo potrebe po velikih svetlobnih efektih. Želela bi, da se igra bolj zimzelene melodije za " festo " I morda nekaj narodnozabavnih.

B.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Helbhühl)

Poroka 60 %osebja nemsko govoreci soproga iz avstrije torej pricakujem da je skupina pripravlje na govor v nemscini in igranje

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Animator in vodenje poroke

A.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Čim več zabave in stika z ljudmi

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Idrija)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje lahko je one man band ali duo ...

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

A.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pričakujeva spremljavo čez dan. V ponudbi prosiva za seznam izvajanih pesmi ter ceno.

J.F. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Sveta Gora Pri Novi Gorici)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg)

Glasbena spremljava na cerkvenem obredu in krstu, glasba ob civilnem obredu. Nekaj pesmi po civilnem obredu ob prigrizkih. Vse je na eni lokaciji. Lahko je samo vokalno, lahko nekaj glasbene spremljave.

A.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Trebnje)

Lastno ozvočenje

B.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Siva Čaplja - Trnovska Vas)

Potrebujem glasbenika one-man band, ki bi lahko igral celo noč na praznovanju 18 letnice s sorodniki (stari 30 - 55). Glasba povprečno slovenske narodne in dalmatinske, ne bo pa težave, če bo kaka stil Bjelo - Dugme vmes. Praznovanje bo 9.2 v gostilni Sivi čaplji. Natančno uro še sporočim. Cenovni razpon do 350€. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav Alex

Z.K. išče glasbenika (Petje na poroki)

Isceva muzikanta duo ali trio ki spilata hrvaske pesme na mandoline in kitare ali samo na mandoline...gre se za 3-4urni nastop na poroki v tujini.

Z.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Slovaska)

Iscemo ansambel,duo ali dj...Ki spila dalmatinsko muziko in sodobno stila grupa vigor.In je sposoben odspilat poroko na slovaskem

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Spodnji Ivanjci)

Zabava za 80-letko

D.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zur...skeci...vodene zabave

J.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sevnica Z Okolico)

Zdravo. Imela bi bend ali samo enega glasbenika. Da bi mogoče samo ene dve tri pesmi zapel/i. Lahko je na playback, tako da če bo playback verjetno ne rabijo ozvočenja.

K.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vrhnika Verd)

Glasbeniki naj imajo svoje ozvočenje.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenske Konjice)

Lastno ozvočenje, igranje celo noč,...

T.K. išče glasbenika (Pianisti)

Živijo, Potrebovala bi pevca/pevko - večglasno petje v cerkvi. Od instrumentov želim igranje na orgle, violino in flavto. .

M.Ž. išče glasbenika (Petje na poroki / Štanjel)

Želimo predvsem kvalitetno glasbo za vse generacije

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

N.P. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Maribor - Pokopalisce Pobrezje)

Pozdravljeni. Zelela bi da zapojete 2 pesmi na pogrebu moje mamice. 22.12. V Mariboru Pobresko pokopalisce. Pogreb je ob 12.15 1. Pesem : Tjasa Horvat Pesem za mamo 2. Pesem se ne vem tocno

M.A. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Stara Cerkev Pri Kočevju)

Ozvočenje,inštrument

M.K. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Celje)

Ob grobu naj bi se zapeli 2 pesmi.

B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Robidni Breg 22 5210 Deskle)

Rojstnodnevna zabava

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor)

Glasba bo ozadje otvoritve razstave likovnih del. Želimo si jazz, blues, rock glasbo.

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujeva glasbenika za civilni in cerkveni obred. Najraje istega za oboje, lahko tudi ločeno.

M.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Pri Cerkvi Sv. Bernardina)

Pozdravljeni, za poročni civilni obred sva si zaželela glasbeno spremljavo in bi bila vesela vaše ponudbe. Lep pozdrav, Matej

P.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Nazarje)

Zelim, da ima vse svoje lahko tudi light show

A.Č. išče glasbenika (One-man-band / Ajdovščina)

Zeliva si, da bi glasbenik ali DJ popestril vecerni del poroke, da bi bila glasba v ozadju, da bi vil glasbenik prilagodljiv in nevsiljiv in da bi se lepo dogovarjali.za vse podrobnosti.

N.Č. išče glasbenika (Duo / Predvidoma Bled)

Potrebujeva nekoga, ki bi na porocni zabavi samo vrtel glasbo, ki nama je vsec, plesno glasbo, rock, yugorock, itd. Samo glasba, nic nadstandardnega (brez lightshowa, animacije, nastopa, zabave itd). Isceva nekoga s katerim se bo mozno dogovoriti za okviren glasbeni seznam, da ima opremo in bo sodeloval z najinim prijateljem-voditeljem, ki bo imel nacez zabavo, defenitivno pa ni treba da je profesionalni DJ - tega niti ne zeliva, saj nisva techno fana. Potrebuje pa svojo opremo in ozvocenje. Najin budget za glasbo je nekje okrog 300-350€.

A.F. išče glasbenika (Duo / Maribor)

Pozdravljeni, Zanima nas ali imate nastopate tudi v kavarnah in restavracijah? Smo Moja Kavarna v centru Maribora.. Čez poletje imamo glasbeni program ob petkih in sobotah. Za svoje dogodke iščemo različne izvajalce, da je program čim bolj pester. Če vas zanima sodelovanje, nam pošljite vašo predstavitev in ponudbo. Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujemo. S spoštovanjem,

N.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Škofja Loka)

Brez posebnih zahtev.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica Celja)

Rojstni dam

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkvenjak)

Da zelim da ima skupina ali solo izvajalec lastno ozvočenje..

M.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Potreboval bi nekoga z zvočnikom, mikrofonom, prenosnikom in ga da je zgovoren. Tvoja naloga bi bila. Uvodni pozdrav gostov, predvajanje domače glasbe, napoved plesa mladoporočencev, izpeljati podaritve šopka in podvezice, napoved torte. Na poročnem kosilu s pričetkom ob 16h. Z napovedjo torte ob 18h bi zaključil.

A.A. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Zlati Grič, Slovenjske Konjice)

Potrebujeva za petje in igranje na obredih od nekje 14. ure ni se točno določena ura , ter zabavi ki ne bi trajala vec kot do 12. ure.

M.F. išče glasbenika (Petje na poroki / Brezovica)

Prijateljica prznuje 40 let. Neekoga ali skupino da ji zapojejo pr komdov, najraje dalmatinskih in slovenskih

M.Č. išče glasbenika (Duo / Rogaška Slatina)

Petje in igranje na URADNEM DELU (cca 3 ure). 2 ali 3 glasbeniki. V cerkvi bi želela (akustične) rock klasike v angleščini, na civilnem delu slovenske pesmi. Super bi bilo, če bi znali igrati več inštrumentov (kitara, klavir, morda celo orgle).

S.O. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna Pr Gantari, Dole)

Iščem pevca, ki igra vse, predvsem zabavno glasbo za 60.letnico

M.D. išče glasbenika (Poročni band)

Glasbenik naj ima lastno ozvočenje, brez light showa...

M.M. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Spodnja Polskava)

Iščem moškega za petje v cerkvi pri obredu. 1 pesem

M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Do 5 članov zasedbe

P.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Portoroz)

Zbiram ponudbe za petje in igranje na poroki; sprva pri obredu (civilnem) v portorozu 14-17 isceva instrumentalno zasedbo ali petje v stilu priredb znanih ang. hitov po pretezno moji izbiri; in band ki bi od 18h-2h igral in malce vodil celotno poroko, (za po 2h zjutraj pride v postev tudi DJ) naredil zurko - smo bolj zive narave; Nemaramo hrvaske glasbe, ki jo radi ponujate;) morda kasen komad za starejso publiko sicer bolj angleski in kaksen slovenski; nisva se odlocena glede ene zvrsti; rabim nekoga ki bi igral malo mesano; odprta pa sem tudi za predloge in izberem drugo smer v kolikor me prepricate; Poroka bo 29.5.2021. Iscem seveda zanesljive. Cena je odvisna za kater del se boste javili. Vazna mi je kvaliteta seveda pa se bova odlocila tudi glede na ceno - najboljse razmerje:) Hvala in Lp

A.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Savinjska Regija, Okolica Velenja.)

Ozvočenje in kvaliteten nastop.

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ankaran, Villa Andor)

Iščemo nekoga, ki ima lastno ozvočenje in svetlobne efekte in ki bo znal prilagoditi program za mlade in malo manj mlade. Imeli bi popularno, dalmatinsko in narodno zabavno glasbo.

V.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Dvorec Štatenberg)

Glasbeniki naj zagotovijo svoje ozvočenje. Iščem skupino, ki bi igrala različne žanre. Nekaj zabavne, tudi malo narodno zabavne, pop, rock... skratka za vsakogar nekaj.

R.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Cerkje Na Gorenjskem)

Živjo, želim si glasbenija/DJ-ja/skupino, ki ima raznovrsten repertuar glasbe (vse od pop, rock, jugo, narodna, umirjena, živahna, ...), skratka za vsakogar nekaj. Super je, če sprejme tudi kakšno glasbeno željo in če program tudi povezuje oziroma animira.

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

K.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubno Pri Podnartu)

Potrebujem band ali Dj-a za poroko. Število ljudi na poroki bo 50. Poroka bo 10.10.2020 in cas igranje je od 16.00 do okoli 12.00/01.00. Želim da glasbenik zagotovi ozvočenje. Svetlobni efekti so zaželjeni vendar niso nujni. Zanima me tudi ce glasbenik tudi vodi program na poroki. Ker je poroka v manjsem stevilu ljudi je cena kjucnega pomena. Zvrst grasbe je pop, rock, jugo/rock, dalmatinska. Brez harmonike in narodno zabavne glasbe.

N.Š. išče glasbenika (Duo / Gostilna Bistra ( Posebej Hiška Ob Gostilni))

Praznovanje 60 in 70 letnice. Opremo mora zagotoviti izvajalec prostor Bistra pri Borovnici. Zaželeno povezovanje. Število izvajalcev eden ali dva.

M.M. išče glasbenika (One-man-band / Nova Gorica)

Iščemo glasbenika oz. dj z lastnim ozvočenjem. Na zabavi bo okoli 35 ljudi starih od 25-60 let. Program bomo imeli sami.

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor)

Glazbenik zagotovi lastno ozvocenje

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Goriška, Natančna Lokacija Še Ni Določena)

Želiva zabaven večer z veliko plesa.

J.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Celje)

Iscem glasbenega gosta za rd party. Gre za 30 letnico v Celju, tematika je ex-yugo. Potrebujem nekoga za 30 min-1 h za vmesni čas. Band bo igral v živo.

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Slovenj Gradec)

Iščem izvajalca za petje na cerkvenem in civilnem obredu. Cerkveni ob 15h, civilni ob 18.30 uri.

R.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Prirejam izlet z avtobusom ob 50 RD. Zacnemo na moji lokaciji, tukaj prigrizek in glasba cca 1 uro, voznja z avtobusom- cca 45 min, zazeljeno povezovanje in malo glasbe na busu vecerja in zabava na kmeckem turizmu cca 5 ur Zelel bi malo animacijskega programa. Kar se glasbe tice po dogovoru, vec zabavne Ex Yu, cro... Lpr

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izola)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

T.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Moravče)

Glasbenik za petje na cerkvenem obredu.

Š.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujem neznane ali manj znane izvajalce za igranje na prijetnem dogodku odprtega tipa, kjer se bodo ljudje družili ob dobri hrani in pijači ter seveda dobri glasbi.

N.H. išče glasbenika (Petje na poroki)

Zelela bi glasbenika/glasbenike za dogodek 18.7. v hiši Lisjak. Lastno ozvočenje je potrebno. Zazeljeno malo svetlobnih efektov ali animacije, ni pa nujno. Prosim kontaktirajte me glasbeniki, ki NE izvajate narodno zabavne glasbe, zelim si hrvaške skladbe in angleske ( pop, plesne, house, evergreen.)

N.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Vransko)

Potrebno bi bilo lastno ozvocenje

U.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Sebeborci)

Lastno ozvočenje, z osvetlitvijo

G.Š. išče glasbenika (One-man-band / Lenart, Maribor)

Gre za 70.letnico. Potrebujemo glasbenika (harmonika) in pripovedovalca šal, za popestritev. Štajerska, okolica Maribora

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dobovica 6, 1273 Dole Pri Litiji)

Zagotoviti ozvočenje.

S.S. išče glasbenika (One-man-band / Škocjan)

Potrebujemo nekoga za 40 let,harmonika ali klaviatura

Š.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Skedenj 2)

Lastno ozvočenje

N.Š. išče glasbenika (Duo / Cerkev Sela (Okolica Ptuja))

Potrebujem nekoga, ki bi zapel na poroki samo ob obredu v cerkvi . Zapel bi nekje tri do stiri pesmi.

M.U. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija In Picerija)

Nastop bi se izvedel kot presenečenje slavljenki, ki bo praznovala 60 let. Dogodek se bo odvijal v restavraciji brez ozvočenja v zasebnem prostoru. Želimo si predvsem dalmatinske skladbe, na praznovanju bo okrog 35 - 40 ljudi srednjih let.

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kobarid)

Svoje ozvočenje light show ( lahko je, ni pa potrebe) mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) rajše nič, ali malo balkanske muzike

N.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Piknik Prostor Verjetno)

Lahko ima svoje ozvocenje,..pricakujem 2-4 clane...ne kompliciram , samo da naredijo žur, da se cimvec plese in poje, praznujem 40 let

D.Ć. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Žirovnica)

Max dva člana zasedbe Lastno ozvocenje ni potrebno

T.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kranj)

Potrebujem pevko, pevca ali duo za cerkveni del poroke brez mase. Cena max 300 eur . Ter vecerni del ( duo, trio, one man band) igranje max 5 ur v okolici Kranja cena max 500 eur.

N.M. išče glasbenika (Duo / Cerkev Marijinega Vnebovzetja Nad Malenskim Vrhom)

Pozdravljeni, iščeva pevca/pevce za civilni in cerkveni obred (bosta v razmaku ene ure). Kakšna cena + potni stroški?

J.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Ptuj)

Popularna glazba. Vrhunski vokali

M.G. išče glasbenika (One-man-band / Ljubljana)

Potrebujemo pevko za poslovno zabavo.

S.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Maribor-Rošpoh)

Rada bi, da ima glasbenik svoje ozvočenje, oz. vse kar rabi za izvajanje nastopa.

M.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujem solo glasbenika, ki bi za rojstni dan(60 let) zaigral nekaj pesmi (10-15). Najraje violinist-ka. Dogodek bo v restavraciji Gostišče Jamarski dom na Gorjuši pri Domžalah.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.