fb

Povprečne cene: pop dj-ji s popularno glasbo

100-2000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (pop dj-ji s popularno glasbo)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pop dj-ji s popularno glasbo) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete glasbene nastope (pop dj-ji s popularno glasbo)?

Pogosta vprašanja (pop dj-ji s popularno glasbo)

Kakšna je cena pop dj-a?

Cena nastopa pop dj-a znaša med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa. Če dogodek traja več časa in je tudi sama po sebi večja, je lahko cena dj-a temu primerna in tako višja.

Kakšna je cena pop dj-a za maturantski ples?

Cena pop dj-a na maturantskem plesu se giblje med 100 in 2000 €.

Če je maturantski ples daljši, je tudi cena dj-a višja. Cena je lahko višja, če želite, da ima dj pripravljen nek program poleg same glasbe, ki bi ga izvedel na plesu.

Kakšna je cena pop dj-a za manjšo zabavo?

Cena pop dj-a za manjšo zabavo prav tako znaša med 100 in 2000 €.

Ponovno je tu cena odvisna zlasti od same dolžine nastopa in pa od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji. Če je te več in je prostor dobro opremljen, je lahko cena dj-a manjša.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

L.A. išče glasbenika (DJ za poroke / Brnik)

Iščem DJ z lastno opremo, za poroko na gorenjskem do 300e. Glasba za žur. Animacija.

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Irsic)

Vsaj 5 clanov,svoja oprema,svoje luci,da znajo povezovat program

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

A.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zeleni Gaj)

Iščem dj-ja za praznovanje 40.rojstnega dne.

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

V kolikor si frej 17.6. (petek),me prosim kontaktiraj (najraje v popoldanskih urah). Lastno ozvocenje. Chillout/chillhouse v casu vecerje. Potem pa muzika,ki je zdaj in,tudi kak dober house komad. Zelim si,da je en DJ,ki rad vrti dobro muziko in da nima nekih animatorskih vlozkov.. 😄 Lp Tanja

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

17.6. Petek od 18.ure naprej Aktualna glasba,lastno ozvocenje,brez povezovanja,med hrano chill out/chillhouse.

T.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ivančna Gorica - Stična)

Potrebujeva DJ-a za majhno poroko (cca 60 ljudi) Ni klasična poroka, je bolj enostavna, piknik varianta in bo na prostem. Najina želja je predvsem, da je v ozadju ves čas neka glasba, ki sprosti vzdušje. Lahko se pripravi tudi nekaj malega animacije (kak zabaven skeč, igra z mladoporočencema). Lokacija je prostor na prostem, osvetlitev ni potrebna, je pa potrebno ozvočenje. Plesalo se načeloma ne bo. Trajanje od 12h do 21h

E.G. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj-Grajena)

Lastno ozvočenje

T.E. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Zasebna prireditev na Gimnaziji Bežigrad za maks. 600 ljudi. 23.6.2022 od 20.00-1.00.

P.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Kozolec Pri Ribniku (Tabor))

Potrebujeva DJ-ja za poroko 16.7.2022. DJ naj bo tudi animator.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

A.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Renče)

Iščem nekoga, da bo poskrbel za zabavo (glasbo, zvočnike in vse kar sodi zraven) za 40.rojstni dan v Zelenem gaju pri Novi Gorici

D.L. išče glasbenika (DJ za poroke / Velike Lašče+5 Kilometrov)

Pozdravljeni, iščem DJ za soboto 11.06.2022-praznovanje Abrahamke. Poslušali bi predvsem glasbo iz 70. in 80 let (CRO, ANG, ITA...) + nekaj tudi narodnozabavne (Slak, Avsenik, Mihelič). Svetlobnih efektov ne potrebujemo. Ozvočenje naj bo DJ-evo.

J.L. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Bloke)

Glasbenik mora imeti svoje ozvočenje in dobro voljo.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ne Vemo)

Lastno ozvočenje, ni potrebnega light showa, do 3. največ članov

D.B. išče glasbenika (Duo / Kras)

V glavnem da igrajo raznovrstno plesno glasbo

D.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sežana)

Želim samo, da izvajalec motivira goste, da je živahten in igra aktualno plesno glasbo . Lahko je s svojim ozvočenjem, ni pa nujno. Cena do 500,00 eur

V.A. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Slovenske Konjice)

Rabim 1 dj za Birmo 2023 v slovenskih konjice ,zaradi Korone ne vem stabilo hosted normalno je pri NAS 35 ok rabla bi za 3 do 4 uro odvisno kako dolgo gostje ostanejo v gostilni smo ob 13,30 ampak za vas da se zacne pet ob 14 uri zanima me cena ,in glasbe slovensko in hrvasko glasbo Pop

V.A. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Slovenske Konjice)

Zanima me 1 dj rabla bi ga za Birmo 2023 v slovenskih konjice za 3 ure priblizno odvisno kako dolgo gostje ostanejo ,slovensko in hrvasko glasbo Pop,zanima me cena

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

A. išče glasbenika (DJ za poroke / Okolica Sežane)

Predvajanje glasbe. Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje. Animacija...

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

L.U. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Celje)

Iščemo DJ-ja, z lastnim ozvocenjem

A.G. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Bled)

Iscemo glasbo ob in po vecerji na strokovnem dogodku. Slovenska in tuja popularna glasba.

M.D. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Maribor)

Zabava v mariboru, iscemo poceni, a vseeno dobrega DY-a

A.M. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenja Vas, Gostilna)

DJ, svetlobni efekti

A.M. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Gostilna)

DJ, glasba po dogovoru, svetlobni efekti

L.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Goriska)

Potrebujem nastop za popestritev rojstnega dne, 1-2 uri

J.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trebnje)

Glasbo, mešana zvrst za rojstni dan

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gah)

Poroka v Orehovem gaju, 2.7.2022

B.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Rogaška Slatina)

Zabava za 40ko

B.J. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Rogaška Slatina)

Želimo DJ-a za rojstno dnevno zabavo. Glasbenik zagotovi lastno ozvocenje in svetlobne efekte.

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

P.H. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Murska Sobota)

15.4., rojstni dan (40.let). Od 19.00 naprej ali 16.4. od 18.00 naprej

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

V.L. išče glasbenika (Duo / Hrastnik)

Želim mešano glasbo ker bodo gostje vseh starosti. Trajalo bo od 16.00 do cca 23.00 ure. Zabava bo na kmečkem turizmu.

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

N.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Vuzenica)

Glasbenik/dj naj s seboj pripelje svoj pult, za ozvočenje se bomo dogovorili skupaj s ponudnikom prostora

L.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Okolica Branika V Mlinu)

Lp dne 11.6.2022 praznujemo 50 let in me zanima ce ste prosti in kaka je cena vrtenja muzike... smo iz prvacine.... hvala za odgovor in lp.... Lili

M.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Lokavec)

Želim, da ima glasbenik svoje ozvočenje in lightshow. Lahko je samo 1 član zasedbe. Kar se zadeva animacijskega programa bi imeli mogoče kakšno igro ali 2 vendar ni potrebno če tega ponudnik ne ponuja.

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grosuplje Hosta Pub)

Pozdravljeni,jaz sem imel januarja 40 letnico in februarja sva se z mojo poročila,zdaj pa bova organizirala zabavo v juniju.Iščem dj-A ali kakšen band ki igra celo noč,svetlobni efekti,vodenje-povezovanje....če bi lahko dobil vsaj okvirne cene.Jaz mislim da bi se začelo nekje okoli 18-19 ure pa dokler pač bo.

A.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Ozvočenje po kasnejšem dogovoru (potrebno uskladiti z najedojalcem prostora)

M.P. išče glasbenika (Duo / Celje)

Želim vaše ozvočenje in svetlobne efekte.

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

M.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / GostišČE Karavla, Podljubelj.)

Ansambel oz. skupino, ki igra tako narodno zabavno glasbo kot POP/ROCK glasbo. Skupina naj ne bo prevelika (največ 3-4). Če ima skupina lightshow še toliko bolje.

P.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Postestvo ČEbron , Vipavska Dolina)

Želim izkušenega DJ za poroko.

S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / KmečKi Turizem)

Rojstno dnevna zabava - 40

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B. išče glasbenika (One-man-band / Kras)

Prosim za informativno ceno na okrogli 40.letnici, ki se bo odvijala v sredini Marca (sobota) na Krasu. Čas nastopa od cca 18:00 do cca 24:00 ure.

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Prekmurje)

Poroka, gostje iz različnih držav, predvsem tuja glasba (60-80 in nova).

A.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Radenci)

Lastno ozvočenje

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

P.S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Trebnje)

IŠČEM DJ-A + IGRANJE SAKSOFONA V ŽIVO

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

P.G. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Dom Na Svetini)

Potrebujem dj- mešana glasba(pop, rock, domača, zabavna...) za RD 40.v soboto 8.1. od 16.ure do 1.ure zjutraj. Vmes bo igral še mlad rock bend. Po 1.uri imam DJ. Kakovostno ozvočenje urejeno. Potrebuješ samo musko... Prosim za ponudbo. Lp

S.Ž. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Selška Dolina)

Animacija, zabaven program, prijetno vzdušje, prijetna glsba, vodenje praznovanja

E.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Litija)

Lastno ozvočenje

B.S. išče glasbenika (DJ za poroke / Branik)

Potrebujem Dy-a za poroko

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbenike, ki nudijo petje na večernem delu z možnostjo doplačila 1h igranja ob pogostitvi. Repertoar: Narodno zabavna glasba, rock, pop, pop/rock vendar brez YU hitov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

T.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubno Ob Savinji)

Cim boljsa zabava.

S.O. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Radomlje)

Lastno ozvočenje Light show

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trenutno Lokacija Se Ni Tocno Dolocena.Zagotovo Bo To Piknik S Cateringom,Lj Oz Bliznja Okolica.)

Zabava,nekje do 80ljudi. Vrti se popularna glasba (nekaj eksplicitnih zelja-elektronska glasba-house,seveda). Ni potrebe po neki animaciji. Na zacetku,ko bi jedli,bi zelela bolj subtilno glasbo,npr. chillhouse,chillout. Prosim za lastno ozvocenje. V primeru,da me ponudnik poklice,naj bo to med tednom po 17.uri ali pa v soboto. 🙂

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

A.Ž. išče glasbenika (DJ za poroke / Ni Še Točno Znano.)

DJ za cca 10 ur (z lastnim ozvočenjem in svetlobnimi efekti).

G.A. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Preddvor)

Iščemo dj-a z lastnim ozvočenjem in z animacijo za praznovanje 40. Rojstnega dne

M.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Turistična Kmetija Pavalec Jarenina)

Tip občinstva: 50 ljudi, mešano občinstvo Dogodek nastopa: Rojstni dan

M.V. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Log Pod Mangartom)

Pozdravljeni, v Petek, 17.9. imamo team building v Logu pod Mandartom in bi potrebovali DJ. cca 23 ljudi.

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Budget je do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric ipd... Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

A.L. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trbovlje)

Glasbenik poskrbi za ozvočenje, light show…

B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ilirska Bistrica)

Želimo narodno zabavni ansambl, ki naredi zabavo, med pavzami pa se DJ.ozvočenje mira biti njihovo

J.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Laporje)

Pozdravljeni, prosim za časovno neomejeni ponudbo za vrtenje glasbe na pikniku. Zvrst slo-cro hiti iz naše mladosti, moderna slovenska in tudi narodna...Obvezno je potrebna tudi animacija gostov. Datum dogodka je 4.9.2021 v Laporje pri Slovenski Bistrici. Hvala in lep pozdrav, Jure, 041640 569

A.Š. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Zgornja Besnica- Kranj)

Ozvočenje, po možnosti light show

J.M. išče glasbenika (DJ za poroke / Gornji Grad)

Lastno ozvocenje, priredil se bo turnir v nogometu in bi ob tem priredili se manjso zabavo

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

T.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Velenje)

Lastno ozvocenje in osvetljana ker gre za piknik plax

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.J. išče glasbenika (Harmonikaši / Rogaška Slatina)

Rabil bi nekoga ki zna držati razpoloženje z harmoniko.. ko se bo rodila moja hčerka . Rok je 23.7.2021

A.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Volčji Potok)

Pozdravljeni, iščeva DJ za najino poroko - sicer jaz sem iz Argentine, Matt pa iz USA, tako da glede glasbe iščeva mednarodni stil , po angleško in špansko (latino) - imava seznam pesmi iz youtuba, in tudi "mix" komadov že pripravljen, potrebovala pa bi osebo, ki bi lahko komade vrtela in imela ćez glasbo med poroko. Hvala lepa vnaprej!

P.Z. išče glasbenika (DJ za poroke / Marina Portorož)

Potrebujem DJ-ja, ki bi 28.8.2021 predvajal glasbo od 2h (ponoči) do cca7 zjutraj v Portorožu - torej po bandu. Predvajal bi znane uspešnice in pa prosim Modern talking :) - več se še dogovorimo ... Imeli bomo tudi karaoke verjetno kakšen čas. Prosim na mail ponudbe. Budget je do 300€. Prosim še za kakšne referenčne videote/posnetke in podobno..

R.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Band s 3-6 člani zasedbe, z lastnim ozvočenjem

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

S.P. išče glasbenika (One-man-band / Sv. Jurij Ob Ščavnici)

Praznoval se bo abraham in bi potrebovali glasbenika, lahko je samo eden ali dva ali trije.

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

19.6. poroka 45 ljudi vecinoma mladi od 30-35let na primorskem-Izola. Isceva band po moznosti s saksofonom. Nekaj znanih slovenskih in angleskih komadov, predvsem pa dalmatinske, Oliver, Gibonni in ostali.

A.K. išče glasbenika (Duo / Ljubljana)

Želela bi lastno ozvočenje

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Osrednjeslovenska Regija)

Iščeva band ali DJ-ja, ki igra mešane žanre, predvsem pop in rock, v manjšem obsegu pa tudi narodnozabavno glasbo. Glasbenik mora imeti možnost lastnega ozvočenja, svetlobni efekti niso nujni. Število zasedbe skupine nama ni pomembno.

J.B. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, uporaba mikrofona za govore, osvetlitev, animiranje občinstva, upoštevanje najinih predlogov iz playliste + seveda z veseljem sprejmeva še druge pesmi :)

M.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sladki Vrh Ali Dupkek)

Gre za abrahama...za moza ..obozuje Alfi Nipica...Poskocne muzikante ...Isaac Palma... rojstni dan 26.06.2021...

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki)

Poznajo narodnozabavne in balkanske pesmj

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.