fb

Povprečne cene: pianisti

120-3000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (pianisti)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pianisti) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (pianisti)

Kakšna je cena pianista?

Okvirna cena pianista znaša od 120 do 3000 €.

Cena je predvsem odvisna od dolžine nastopa, tehnične opreme, ki je tam dostopna in samega pianista. Prav tako je odvisna od lokacije dogodka - tem bolj oddaljen je, višja bo cena, saj so vanjo všteti vsi potni stroški.

Kakšna je cena pianista za poroko?

Cena pianista znaša približno od 120 do 3000 €.

Cena je višja, če si želite pianista tudi po civilnem ali cerkvenem obredu. Daljši kot je nastop, višja je cena. Višja je lahko tudi, če si poleg pianista želite tudi pevca oziroma pevko.

Kakšna je cena pianista in pevca?

Približna cena pianista in pevca se giblje med 200 in 3000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa, prav tako pa od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji. Če te ni oziroma je pomanjkljiva je lahko cena višja, saj to pomeni, da morata glasbenika vse pripraviti sama.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

B.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Branik)

Potrebujem glasbenika za civilni in cerkveni obred ki bo 3.9.2022 na Braniku.

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

J.H. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Jamarski Dom, Gorjusa, Blizu Domzal)

Iscem glasbenika/co za igranje na civilnem obredu. LP, Jernej

M.E. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Vsa Slovenija)

Pozdravljeni. Na svojih nastopih potrebujem instrumentalno spremljavo. Sem pevka, pojem različne zvrsti, najpogosteje in najraje pojem klasične pesmi, operne arije, samospeve, pa tudi popevke, zimzelene pesmi in ljudske napeve. Najpogosteje nastopam s pianisti in organisti, lahko pa tudi z godalnimi sestavi, violinisti in kitaristi, oz. z drugimi instrumenti in instrumentalnimi sestavi. Če ste za skupno sodelovanje, mi to prosim sporočite na: pesem@zapojem.si Poleg prosim pripišite še vašo ceno za skupno sodelovanje na različnih tipih nastopov, kot so: celovečerni koncert, poroka, Abrahami, zlate poroke, pogrebi, protokolarne prireditve, predstavitve knjig, slikarske otvoritve, hotelsko igranje,.. P.s. Omenjeni datum, regija in lokacija so zgolj informativne narave, ker na portalu zahtevajo izpolnitev tudi teh rubrik

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

N.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Selca Polhov Gradec)

Iščeva glasbeno spremljavo na civilni in crkveni poroki

R.H. išče glasbenika (Pianisti / Zbilje)

Zdravo, prosil bi za podrobne informacije glede cene in kaj ponujate :)

R.D. išče glasbenika (Duo / Gostolna)

Rojstnodnevna zabava v Novem mestu, 24.9. 2021, trajanje od 19.00 do 1.00 Potrebujemo 1-2 glasbenika.. Lp, Renata

Ž.P. išče glasbenika (Pianisti / Skofja Loka)

Potrebujem klavisturista z lastnk opremo za spremljavo violini na poročnem civilnem obredu. Pesmi so : ob prihodu Thinking out loud Ed sheeran, ob prstanih Con te partiro Andrea Bocelli, ob zakljucku Pesek in dotik Tabu.

S.B. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Ljubljana)

Potrebujemo glasbo v ozadju svecanega dogodka

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Kočevje)

Od 18.00 do 22.00 ute

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Kočevje)

Og 18.00 do 22.00 ure

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Manjše slavje poroka, zaželjeno solo due petje, otvoritven ples, manjša mirna zabava

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

M.D. išče glasbenika (Duo / Klinec Plesivo)

Brez light efektov..

N.K. išče glasbenika (Pianisti)

Isceva kontrabasista, violinista ali kitarista za civilni del.

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

B.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vrtovin)

1 do 2 člana ki odigrata vredu in naredita žur

N.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šentjur)

Poroka bi potekala po 18.uri, potrebno bi bilo lastno ozvočenje, ker bi bila poroka v vintage stilu ne bi bilo potrebe po velikih svetlobnih efektih. Želela bi, da se igra bolj zimzelene melodije za " festo " I morda nekaj narodnozabavnih.

T.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / 25.8.2019)

Potrebjemo glasbenika na zabavi, ki je obletnica poroke

P.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Sevnica)

Glasbenik instrumental, klavir, violin...

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Idrija)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje lahko je one man band ali duo ...

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

S.K. išče glasbenika (Pianisti / Radenci)

Iscem spremlajo pri civilnem ter cerkvenem obredu. Violina + Piano oz klaviatura.

J.F. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Sveta Gora Pri Novi Gorici)

Glasbenika/e bi potrebovala zgolj za cerkveni obred (npr. pesem instrumentalna Thousand years in Violeta Parro - Gracias a la vida (z vokalom)

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg)

Glasbena spremljava na cerkvenem obredu in krstu, glasba ob civilnem obredu. Nekaj pesmi po civilnem obredu ob prigrizkih. Vse je na eni lokaciji. Lahko je samo vokalno, lahko nekaj glasbene spremljave.

M.Š. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Na cerkveni in civilni poroki, 25.5.2019, si zeliva instrumentalno glasbo. Zazeljeno violoncelo, odprta za predloge

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

T.K. išče glasbenika (Pianisti)

Živijo, Potrebovala bi pevca/pevko - večglasno petje v cerkvi. Od instrumentov želim igranje na orgle, violino in flavto. .

N.S. išče glasbenika (Pianisti / Portoroz)

Zeliva spremljavo na civilnem in cerkvenem obredu. Najbolje bi bilo, da bi bil en na klaviru in pevka. Ali vijolina in pevka.

N.S. išče glasbenika (Duo / Portoroz)

Glasbenika bosta spremljala cerkveni in civilni obred.

M.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Želim igranje v živo!

M.Z. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Dvorec Statenberg)

Pozdravljeni, 14.8.2022 se porociva na Dvorcu Statenberg in isceva spremljavo za civilni obred, s pricetkom ob cca. 16h, sprejem gostov, ob 17h civilni obred. Casovni razpon igranja 1.5-2h.

T.J. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Ljubljana Trzin)

Prosim ponudbo za 5 ur, nastop in ozvocenje.

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light shov, lastno ozvočenje

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light show, lastno ozvočenje.

A.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Sevnica)

Pozdravljeni, za soboto 21 maj 2022, potrebujem manjšo skupino , vokal + kitara, važno mi je samo da zna pritegniti svate na večerji in da je na koncu super zabava. Zvrst narodno zabavna , hrvaška .

B.B. išče glasbenika (One-man-band / ŠMarje Pri JelšAh)

Pozdravljeni. Za poroko isceva glasbenika, ki bi samo v restavraciji predvajal glasbo, izpeljal kaksno igro in povezoval dogodek. Poroka bo majhna, cca. 25 oseb, od katerih ni nihče preveč navdušen plesalec. Dogodek bo trajal max. 5 ur

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.K. išče glasbenika (Duo / Baročni Dvorec Petrovče)

Salonska glasba med večerjo 2-3 ure. Glasbenik zagotovi lastno opremo.

M.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran, Hotel Convent)

Pozdravljeni, 18.06.2022 se s partnerjem porociva in isceva glasbenike, ki bojo pricarali top vzdusje! 🤩 Poroka bo v hotelu Convent v Ankaranu, civilni obred bo na Juznem vrtu, vecerja pa v Taverni, svatov bo nekje okrog 50-60. Iscemo glasbenike, ki imajo na repertoarju slovenske, hrvaske in tuje popevke. Ce obstaja moznost se kaksne akusticne spremljave ob civilnem obredu, se toliko bolje (ni pa pogoj). Prosiva za okvirno ponudbo. Najlepsa hvala in lep pozdrav, Maja&Urban

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško (Tri Lučke))

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

K.M. išče glasbenika (Duo / No Določena)

Spremljanje civilnega obreda. IN DJ za vecerno zabavo., lastno ozvocenje, opcija talne megle. Animacija.

Anonimen išče glasbenika (Pianisti / Ptuj)

Prosim za ponudbo za 3 ure igranja pianista na kulinaričnih dogodkih. Hvala.

N.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Iščem band za praznovanje gospe 60 let. Zabava bo v restavraciji Tri Lučke s cca 70 povabljenimi gosti s pričetkom (zbiranje gostov) med 17.00 in 18.00. Iščemo glasbenika, ki igra "klasične", zimzelene slovenske in hrvaške pesmi. Želim si skupino, ki ima dobro energijo in ki bo zabavala goste in bo poskrbela tudi za kakšen humorni vložek. Odvisno od tega, kako se bo zabava razvila - pričakujem zaključek med 1.00 in 3.00 zjutraj. Od glasbenika pričakujem, da bo imel s seboj vso potrebno opremo (ozvočenje ipd..)

V.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Podcetrtek)

Lastno ozvocenje, svetlobni efekti, komunikativnost, sproščenost, da zna dvigniti ljudi na noge Rabimo enega glasbenika na obredu klasika klavir ali godala In enega na zabavi moderno

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Krsko)

Solo glasba

P.A. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujem moškega pevca, ki bi zapel pesem ali dve na cerkvenem.delu poroke..

B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Robidni Breg 22 5210 Deskle)

Rojstnodnevna zabava

N.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Razgledi Z Vrha)

Zanima me ponudba za casovno obdobje od cca 17:00 do max 03:00-04:00, glasbenik naj zagotovi tako zvocne kot svetlobne efekte. Povabljenih je 50 svatov ki so v povprecju stari od 30 do 60 let.

A.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Kostanjevica Na Krki)

Petje na civilni poroki

U.F. išče glasbenika (Pianisti / Šmarje - Sap)

Inštrumentalna glasba za civilno poroko (obred)

L.J. išče glasbenika (Pianisti / Ljubljana)

1 clan na piano

L.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Grad Kromberk)

Lastno ozvočenje, morebitni svetlobni efekti. Povezovalni program Glasbena zvrst: dalmatinska glasba (klape), pop, slovenska popevka, zimzeleni hrvaški in slovenski hiti

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor)

Glasba bo ozadje otvoritve razstave likovnih del. Želimo si jazz, blues, rock glasbo.

N.L. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Gostilna Klinec Plešivo)

Za manjšo skupino - ca 15 oseb, na praznovanju rojstnega dne bi ob večerji in po večerji rada imela glasbenike, ki ne želijo biti v ospredju dogajanja, kakovostno vokalno/instrumentalno malo zasedbo duet, ali samostojnega izvajalca. Želim si predvsem slovenske popevke, lounge glasbe, lokalne etno glasbe...

M.Š. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni! Za otvoritev poslovnega prostora potrebujemo glasbenika-e ali DJ. Smo odprti za razne ponudbe, le za narodnozabavno glasbo ne. Lokacija Ljubljana. Hvala za ponudbe že vnaprej.

K.K. išče glasbenika (Duo / Bled)

Praznovanje okroglega jubileja - 50 let. Povabljenih cca.40 gostov. Pričakujem dva ali tri člane zasedbe. Med njimi naj bi bil tudi ženski glas. Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje. Pričakujem vodenje dogodka (animacija). 4.september 2021 na Bledu, od 14.ure dalje. Glasba za različne okuse dalmatinske pesmi, slovenske in tuje pop variante, balade. Morda tudi kaj narodnozabavnega.

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Kamin - Resort Belvadere Izola)

Glasbenik z lastnim ozvocenjem in svetlobnimi efekti. Dj, z stilom in okusom tudi za latino glasbo. Na poroki bi predvajali hrvaske in latino pesmi.m

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Zg. Kungota)

Glasba na manjsem porocnem slavje, samo zacetna glasba

S.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Temnica)

Poroka, acapella, klapsko petje, 21.7.2021 Temnica na Krasu. Zanima me cena glede na časovni okvir. Lp, Svetlana

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujeva glasbenika za civilni in cerkveni obred. Najraje istega za oboje, lahko tudi ločeno.

M.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Pri Cerkvi Sv. Bernardina)

Pozdravljeni, za poročni civilni obred sva si zaželela glasbeno spremljavo in bi bila vesela vaše ponudbe. Lep pozdrav, Matej

A.A. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Zlati Grič, Slovenjske Konjice)

Potrebujeva za petje in igranje na obredih od nekje 14. ure ni se točno določena ura , ter zabavi ki ne bi trajala vec kot do 12. ure.

M.Č. išče glasbenika (Duo / Rogaška Slatina)

Petje in igranje na URADNEM DELU (cca 3 ure). 2 ali 3 glasbeniki. V cerkvi bi želela (akustične) rock klasike v angleščini, na civilnem delu slovenske pesmi. Super bi bilo, če bi znali igrati več inštrumentov (kitara, klavir, morda celo orgle).

S.O. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna Pr Gantari, Dole)

Iščem pevca, ki igra vse, predvsem zabavno glasbo za 60.letnico

M.J. išče glasbenika (Duo / Šentrupert)

S partnerjem potrebujeva duo (lahko tudi vec članov) za petje na cerkveni poroki z mašo. Izvajalec mora imeti lastno ozvocenje in instrumente, saj orgle niso na voljo. Maša je 29.8.2020 ob 14:00 v cerkvi na Veseli gori pri Šentrupertu (cca. 45 min). Prosim za ponudbe.

M.D. išče glasbenika (Poročni band)

Glasbenik naj ima lastno ozvočenje, brez light showa...

M.D. išče glasbenika (One-man-band / Hotavlje-Slajka)

Pozdravljen! Ste prosti dne 5.9. ali 12.9.? Hvala, Martina

P.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Portoroz)

Zbiram ponudbe za petje in igranje na poroki; sprva pri obredu (civilnem) v portorozu 14-17 isceva instrumentalno zasedbo ali petje v stilu priredb znanih ang. hitov po pretezno moji izbiri; in band ki bi od 18h-2h igral in malce vodil celotno poroko, (za po 2h zjutraj pride v postev tudi DJ) naredil zurko - smo bolj zive narave; Nemaramo hrvaske glasbe, ki jo radi ponujate;) morda kasen komad za starejso publiko sicer bolj angleski in kaksen slovenski; nisva se odlocena glede ene zvrsti; rabim nekoga ki bi igral malo mesano; odprta pa sem tudi za predloge in izberem drugo smer v kolikor me prepricate; Poroka bo 29.5.2021. Iscem seveda zanesljive. Cena je odvisna za kater del se boste javili. Vazna mi je kvaliteta seveda pa se bova odlocila tudi glede na ceno - najboljse razmerje:) Hvala in Lp

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Goriška, Natančna Lokacija Še Ni Določena)

Želiva zabaven večer z veliko plesa.

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Slovenj Gradec)

Iščem izvajalca za petje na cerkvenem in civilnem obredu. Cerkveni ob 15h, civilni ob 18.30 uri.

T.G. išče glasbenika (Duo / Avstrija)

Nujno se išče duo (vokal+instrument) za enomesečno igranje v marcu v top 5* hotelu v Avstriji v bližini Innsbrucka. Igra se 5 dni v tednu, 2 dni sta prosta. Hotel krije hrano in prenočišče za cel mesec.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izola)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

Z.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Jeglijenk Šentjanž Pri Dravogradu)

Potrebujem one man band ali duo oz.trio za spil na 40letnici.

M.S. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Krka)

Iščem skupino za petje na cerkveni poroki.

B.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Idrija / Zaplana)

Lastno ozvocenje, light show, bi bilo lepo 4-5 clanov zasedbe.

N.C. išče glasbenika (Duo / Dolenjske Toplice)

Potrebujeva instrumentalni duet za igranje na poroki med civilnim obredom in tudi malo po njem. Želja je piano in violina ampak sva odprta za predloge :)

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Stara Vas 58 Bizeljsko)

Za Silvestrovo bi potrebovali glasbenike ki so vsaj malo že znani zaželeno lastno ozvočenje saj 3je

P.O. išče glasbenika (Duo / Martinjak (Cerknica))

Pozdravljeni, želela bi petje pri svetem krstu, dne 22. 12. 2019. Lokacija: Martinjak pri Cerknici. Hvala in lep pozdrav Polona

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kobarid)

Svoje ozvočenje light show ( lahko je, ni pa potrebe) mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) rajše nič, ali malo balkanske muzike

P.A. išče glasbenika (Pianisti / Grad Bogenšperk)

Najem Fanfar za poroke, kot dodatna ponudba - čas po dogovoru trebi. Brez ozvočenja in svetlobnih efektov

F.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bled)

Potrebujemo izvajalca za novoletno zabavo v Casinoju Bled. Sami poskrbite za ozvočenje in svetlobne efekte.

N.M. išče glasbenika (Duo / Cerkev Marijinega Vnebovzetja Nad Malenskim Vrhom)

Pozdravljeni, iščeva pevca/pevce za civilni in cerkveni obred (bosta v razmaku ene ure). Kakšna cena + potni stroški?

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Portorož)

Išče se voditelj/ica za novoletni nastop v hotelu na obali, zaželeno znanje italijanskega, nemškega in angleškega jezika. Povezovanje in napoved programa med pavzami.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkno)

Veselica bo 12. 10.2019. Isem bend do 500e z ozvocenjem.

A.N. išče glasbenika (Pianisti / Sp.Duplek)

Kitarist ali pianist, z cca 3 ure časa, samostojno in spremljava pevke, za 6 poznanih hitov v stilu Postmodern juke box. Umirjen koncert nastop, zasebno praznovanje, ambientalna glasba.

M.K. išče glasbenika (One-man-band / Bresternica)

Nimamo ozvočenja

K.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Voglje-Lesce-Pod Krvavcem)

Želim da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlibne efekte.

U.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Rabim kitarista,basista ,klaviraturista,bobnarja,nekaj ozvočenja imam sam.

K.R. išče glasbenika (Instrumentalne skupine)

Iščem glasbenike, ki bi bili pripravljeni za dolgoročno sodelovanje v smislu glasbene spremljave na kitaro ali kak drug inštrument. Pojem na pogrebih in tudi drugih zasebnih dogodkih.

G.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Kompolje, Videm-Dobrepolje)

Pri poroki rabivo zbor/band/pevko ipd. za cerkveni obred.

T.S. išče glasbenika (Pianisti / Hotel Krvavec)

Petje ali igranje na instrument za civilni in cerkveni obred, za vecerno zabavo ze imava Dj-a....hvala

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.