fb

Povprečne cene: oldies goldies DJ-ji

100-2000 €/nastop

198.259
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (oldies goldies dj-ji)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (oldies goldies dj-ji) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (oldies goldies dj-ji)

Kakšna je cena oldies goldies dj-ja?

Cena nastopa oldies goldies dj-a se giblje med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa. Če dogodek traja več časa in je tudi sama po sebi večja, je lahko cena dj-a temu primerna in tako višja.

Ali je ceneje najeti oldies-goldies dj-a ali ansambel?

Okvirna cena nastopa oldies goldies dj-a znaša med 100 in 2000 €, medtem ko je cena večjega ansambla med 2500 in 5000 €. Cena manjših (manj znanih) ansamblov pa znaša med 100 in 2000 €.

Če se odločite ze večji ansambel je tako lahko cena višja, če pa se odločite za manjšega, je cena enaka.

Kakšna je cena oldies goldies dj-ja za rojstnodnevno zabavo?

Okvirna cena nastopa oldies goldies dj-a znaša med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa. Če dogodek traja več časa in je tudi sama po sebi večja, je lahko cena dj-a temu primerna in tako višja.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

T.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ivančna Gorica - Stična)

Potrebujeva DJ-a za majhno poroko (cca 60 ljudi) Ni klasična poroka, je bolj enostavna, piknik varianta in bo na prostem. Najina želja je predvsem, da je v ozadju ves čas neka glasba, ki sprosti vzdušje. Lahko se pripravi tudi nekaj malega animacije (kak zabaven skeč, igra z mladoporočencema). Lokacija je prostor na prostem, osvetlitev ni potrebna, je pa potrebno ozvočenje. Plesalo se načeloma ne bo. Trajanje od 12h do 21h

E.G. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj-Grajena)

Lastno ozvočenje

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

D.L. išče glasbenika (DJ za poroke / Velike Lašče+5 Kilometrov)

Pozdravljeni, iščem DJ za soboto 11.06.2022-praznovanje Abrahamke. Poslušali bi predvsem glasbo iz 70. in 80 let (CRO, ANG, ITA...) + nekaj tudi narodnozabavne (Slak, Avsenik, Mihelič). Svetlobnih efektov ne potrebujemo. Ozvočenje naj bo DJ-evo.

D.B. išče glasbenika (Duo / Kras)

V glavnem da igrajo raznovrstno plesno glasbo

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

A.G. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Bled)

Iscemo glasbo ob in po vecerji na strokovnem dogodku. Slovenska in tuja popularna glasba.

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gah)

Poroka v Orehovem gaju, 2.7.2022

B.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Rogaška Slatina)

Zabava za 40ko

S.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tacen)

Iscemo dj a za praznovanje 50 letnice. Potrebovali bi tudi ozvočenje. Glasba bi bila raznolika.

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

P.H. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Murska Sobota)

15.4., rojstni dan (40.let). Od 19.00 naprej ali 16.4. od 18.00 naprej

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

N.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sodražica)

Andambel(bend, trio, duo...) z vključeno harmoniko, lastno ozvočenje.

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

M.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Lokavec)

Želim, da ima glasbenik svoje ozvočenje in lightshow. Lahko je samo 1 član zasedbe. Kar se zadeva animacijskega programa bi imeli mogoče kakšno igro ali 2 vendar ni potrebno če tega ponudnik ne ponuja.

B.S. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Iščeva band ali DJ-ja za poroko, ki bi igrali raznoliko glasbo. Povabljeni so različnih starosti, od 24 pa do 90 let. Zato iščeva izvajalca, ki ponuja različne glasbene zvrsti iz različnih obdobjih. S čimer bi pritegnili vse goste. Prav tako bi želela interaktivnega izvajalca, ki ima izkušnje s porokami in zna animirati goste. Povezuje tudi s kakšnimi igrami in interakcijo z gosti. Želela bi, da glasbeniki zagotovijo lastno ozvočenje.

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

M.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / GostišČE Karavla, Podljubelj.)

Ansambel oz. skupino, ki igra tako narodno zabavno glasbo kot POP/ROCK glasbo. Skupina naj ne bo prevelika (največ 3-4). Če ima skupina lightshow še toliko bolje.

P.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Postestvo ČEbron , Vipavska Dolina)

Želim izkušenega DJ za poroko.

S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / KmečKi Turizem)

Rojstno dnevna zabava - 40

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Prekmurje)

Poroka, gostje iz različnih držav, predvsem tuja glasba (60-80 in nova).

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

P.S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Trebnje)

IŠČEM DJ-A + IGRANJE SAKSOFONA V ŽIVO

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbenike, ki nudijo petje na večernem delu z možnostjo doplačila 1h igranja ob pogostitvi. Repertoar: Narodno zabavna glasba, rock, pop, pop/rock vendar brez YU hitov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

A.K. išče glasbenika (Oldies Goldies DJ-ji / Vodice)

Potrebujem DJ za soboto dne 30.10. od 14 ure dalje

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

G.A. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Preddvor)

Iščemo dj-a z lastnim ozvočenjem in z animacijo za praznovanje 40. Rojstnega dne

M.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Turistična Kmetija Pavalec Jarenina)

Tip občinstva: 50 ljudi, mešano občinstvo Dogodek nastopa: Rojstni dan

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Budget je do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric ipd... Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

A.L. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trbovlje)

Glasbenik poskrbi za ozvočenje, light show…

J.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Laporje)

Pozdravljeni, prosim za časovno neomejeni ponudbo za vrtenje glasbe na pikniku. Zvrst slo-cro hiti iz naše mladosti, moderna slovenska in tudi narodna...Obvezno je potrebna tudi animacija gostov. Datum dogodka je 4.9.2021 v Laporje pri Slovenski Bistrici. Hvala in lep pozdrav, Jure, 041640 569

A.Š. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Zgornja Besnica- Kranj)

Ozvočenje, po možnosti light show

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2021. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Volčji Potok)

Pozdravljeni, iščeva DJ za najino poroko - sicer jaz sem iz Argentine, Matt pa iz USA, tako da glede glasbe iščeva mednarodni stil , po angleško in špansko (latino) - imava seznam pesmi iz youtuba, in tudi "mix" komadov že pripravljen, potrebovala pa bi osebo, ki bi lahko komade vrtela in imela ćez glasbo med poroko. Hvala lepa vnaprej!

P.Z. išče glasbenika (DJ za poroke / Marina Portorož)

Potrebujem DJ-ja, ki bi 28.8.2021 predvajal glasbo od 2h (ponoči) do cca7 zjutraj v Portorožu - torej po bandu. Predvajal bi znane uspešnice in pa prosim Modern talking :) - več se še dogovorimo ... Imeli bomo tudi karaoke verjetno kakšen čas. Prosim na mail ponudbe. Budget je do 300€. Prosim še za kakšne referenčne videote/posnetke in podobno..

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

A.K. išče glasbenika (Duo / Ljubljana)

Želela bi lastno ozvočenje

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Osrednjeslovenska Regija)

Iščeva band ali DJ-ja, ki igra mešane žanre, predvsem pop in rock, v manjšem obsegu pa tudi narodnozabavno glasbo. Glasbenik mora imeti možnost lastnega ozvočenja, svetlobni efekti niso nujni. Število zasedbe skupine nama ni pomembno.

J.B. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, uporaba mikrofona za govore, osvetlitev, animiranje občinstva, upoštevanje najinih predlogov iz playliste + seveda z veseljem sprejmeva še druge pesmi :)

R.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Brezice)

Potrebujem band za poroko 15.6.2021, cca 50-60 ljudi. narodna, hrvaska, ex yu glasba mesano.. lahko tudi duo, trio itd.. zazeljen kaksen video

U.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Praznovanje 3.10.2020, od 17h naprej.

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica)

Želela bi, da ima glasbenik svoje ozvočenje, poskrbi naj za nekaj razvedrila.

B.G. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo)

Mesalna miza in dj za ali od 3 ure ali 5h

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

Iščem DJ-a, ki je tudi animator, za super žur na poroki. Z lastnim ozvočenjem in lučmi. Cena niti ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta ter kaj ponujate in zaradi česa ste npr. boljši od drugih. :) Hvala! lp, Marko

U. išče glasbenika (Petje na poroki)

Na rojstnem dnevu (40let), ki ga bomo praznovali 08.03.2020 v Radomljah bo priblizno 40 ljudi. Poslusamo vse razen slovenske narodne, predvsem pop, yugo rock.. moja st 064 266 661.

M.M. išče glasbenika (DJ za poroke)

Pricakujeva mix glasbe-tako za stare kot za mlade.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

P.Š. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Pozdravljeni, potrebujem band za poroko za 45 ljudi.

D.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Višnja Gora)

Za poroko 20.6.2020 iščeva band z lastnim ozvočenjem, ki igra narodnozabavno glasbo, yugo pop ter angleško glasbo. Želiva vsaj tričlansko zasedbo. Cena do 1500 eur. Poroka bo v okolici Ljubljane. Hvala za ponudbe.

Š.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Lukovica)

Pozdravljeni! Potrebujeva glasbenika/skupino za ohcet, ki izvaja raznovrstno plesno glasbo, pri čemer bi bili narodnozabavni komadi v manjšini, če jih skupina izvaja Oz. jih lahko tudi izpustimo, če jih skupina sploh ne izvaja. Ohcet bo v Lukovici 8.8.2020. Svatje prispejo ok. 18h, ok. 19h se pridruživa ženin in nevesta, sledi večerja in potem žur do jutranjih ur. Od glasbene skupine pričakujeva vodenje večera in animacijo gostov, za kar se seveda lahko se dogovorimo o podrobnostih in si pridemo nasproti. Skupina potrebuje lastno ozvočenje, svetlobni efekti pa niso pogoj. Ob ponudbi, bi bilo odlično, če bi lahko posredovali povezavo do katerega izmed nastopov v zivo, lahko pa pripnete posnetek, da si bova lažje predstavljala vas in vaše glasbeno delo :) Lep pozdrav, Špela Oblak

N.V. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Lastno ozvočenje, lucke

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Rence)

Zelim da glazbenik zagotovi svoje ozvocenje in da jih je najvec 3 v zasedbi ali manj poroka bo pa na goriskem 13.6.2020

J.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine)

Ozvočenje in light show

A. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj, Ljubljana)

- ozvočenje ni potrebno - Želiva rock, pop in elektronsko glasbo - cenovni razpon med 500 in 1500.

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

M.P. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Naklo - Bolerp)

Da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in predvaja glasbo

V.K. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Potrebujem dj ozvocenj je ze urejeno

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Bar Na Obali)

Zabava z djem

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna)

Lastno ozvocenje in efekti od glasbenika

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Boštanj 57)

Zabava v gostilni z dj em

T.M. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Črnomelj)

Prednovoletne zabave, za različne družbe, mešana generacija, večerja s plesom in animacijo, žur, imamo svoje aktivno ozvočenje dynacord, želeli bi dj-a, ki je hkrati tudi animator

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

R.Š. išče glasbenika (One-man-band / Pokljuka)

Iščemo DJa za poroko. Glasba v slogu rocka, pop glasbe,... Da bo fajn. Naj ima svoje ozvočenje.

T.T. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Škofja Loka)

Potrebujemo ozvocenje brez svetlobnih efektov..

J.B. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Pr Mrtinet (Okolica Grosuplja))

Iscemo DJ-a za praznovanje Abrahama.

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Animator in vodenje poroke

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

S.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostišče Brančurnik)

Imamo obletnico srednje šole, potrebujemo band ali DJa za "gavdo narest"

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Idrija)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje lahko je one man band ali duo ...

T.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Iščeva resen bend za poroko. Rada bi skupino, ki zna zaigrati tudi kaj (ali predvsem) rocka, razen tega pa še slovenske in jugo popevke, stare dobre komade iz vseh žanrov...

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

T.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Konkretno ozvočenje (na prostem) in razsvetljava brez playback igranja celotna zasedba

Ž.S. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Ozeljan)

Lastno ozvočenje

N.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Podnart)

Naša gostilna 8. decembra obeležuje 30 letbido delovanja. Potrbovali bi skupino, duo ali solo pevca, ki izvajajo tudi glasbo iz 80ih. Želimo, da imajo glasbeniki svoje ozvočenje.

K.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zivjo, 1.Junija 2019 se z fantom porociva, ker sva slisala kar nekaj dobrih besed o vas naju zanima ali ste ta datum se prosti predno karkoli drugega vprasava :) Najlepsa hvala, Kaja Dezman

M.P. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Vas Zapotok Kraj Ribnica)

Privat zabava od cca 20.00 do 24.00 lahko dalj casa.

A.H. išče glasbenika (Oldies Goldies DJ-ji / Gorenja Vas)

Iščeva DJ-a za najino poroko, ki bi prisoten od 20h do 1h. Osvetljave (light show) ne potrebujeva.

Z.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Slovaska)

Iscemo ansambel,duo ali dj...Ki spila dalmatinsko muziko in sodobno stila grupa vigor.In je sposoben odspilat poroko na slovaskem

A.H. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Gorenja Vas)

Isceva DJ-a za poroko (cca 25 povabljenih). Imamo lastno ozvocenje in lasten light show. Potrebujemo torej samo nekoga, ki bo skrbel za animacijo in vrtenje glasbe. Hvala in lp, Ana in Anze

J.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Bled)

Iščemo glasbenika oz. skupino/DJ, ki ponuja tudi vmesno animacijo in poskrbi za ozvočenje in svetlobne efekte.

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje

D.Z. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti, Pop rock glasba 70, 80, 90, 2000. V primeru Dj-a zaželena tudi glasba z vinik. Po možnosti nevsiljiva animacija.

A.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana-Kranj)

Poroka bo manjša!želimo kaksen ansabel ali pa Dj-ja ki zna animirati in igrati! Pa solidna cena do 700€!

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light show, lastno ozvočenje.

A.R. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna Avsenik (Pri Jožovcu))

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti.

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem. Zanima me ali je izvedljivo ter cena?

F.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Iščem glasbenika/dj-a za poroko, v smislu bolj jazz, klasične glasbe.

A.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tabor)

Potrebujemo glasbenike za zabavo za Abrahama, ki bo v slogu redneck/cowboy/american styl. Ker pa je slavljenec poleg american car, tudi velik ljubitelj narodno zabavne glasbe je zaželeno, da je ansambel vsestranski. Predvsem si želimo zabave, ker smo vesela in razigrana družba in rabimo predvsem dober žur do jutranjih ur. Predvidenih je nekje okrog 50-60 ljudi. Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje. Lahko se javijo ansambli ali DJ. Za dodatne informacije sem na voljo.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.