fb
Ansambel Ultrazvok - Logotip

Ansambel Ultrazvok

5,0
(106)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
GLASBA ZA VSE STAROSTI IN ZA VSE OKUSE
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 49 krat

Opis

CENIK glasbenika: Naša cena je vedno za časovno NEOMEJENO igranje (cena vključuje vodenje + animacije + glasba). Odvisna je od zasedbe, ki jo želite in razdalje do vas. Smo prilagodljivi in se lahko dogovorimo za ugodno ceno!

O nas: Smo ansambel Ultrazvok iz Ljubljane (Trzina) z dolgoletnimi izkušnjami na dogodkih vseh vrst - od Abrahamov, porok, rojstnodnevnih praznovanj, obletnic, piknikov, zabav za podjetja, valet, maturantskih plesov,...

Igramo glasbo vseh zvrsti in za vse okuse. Brez težav se prilagodimo vašim željam, saj imamo bogat repertoar skladb vseh žanrov, od plesne glasbe, ever-greenov, popularnih domačih in tujih hitov, narodno-zabavnih, hrvaških, dalmatinskih, ex-Yu, ... pa tudi rock lahko zaigramo.

Naš zvok je poln, saj v živo igramo s klarinetom, trobento, saksofonom in kitaro.

Odlikujeta nas odlična moški in ženski vokal in večglasno petje. Imamo izjemno obsežen in raznolik program, ki zajema prav vse vrste in stile glasbe tako za mlade kot tudi starejše. Glasbo igramo s srcem in zato znamo ustvariti prijetno vzdušje in žur.

Če želite harmoniko v živo, pride z nami tudi Marko, ki je v našem ansamblu dolga leta igral klaviature in harmoniko.

Vodimo celoten protokol večera in pripravimo animacije, za katere se predhodno dogovorimo. Če želite, lahko nudimo projektor in predvajamo slike ali film. Imamo tudi 2 daljinska mikrofona.

Imamo kvalitetno opremo, ki zagotavlja odličen zvok.

Igramo vse zvrsti glasbe:

 • slovenska zabavna glasba
 • narodno zabavna glasba
 • hrvaška glasba
 • zabavna, dalmatinske,...
 • YU rock, zabavna
 • tuji hiti
 • evergeeni
 • plesna glasba
 • rock,...

Člani zasedbe:
Roman Vlah (glavni vokal, saksofon, klarinet),
Tomaž Štrukelj (vokal, kitara, trobenta, pozavna, saksofon),

Kim Schiro (ženski vokal) ali
Lučka Kovačec (ženski vokal) ali
Urška Forštnarič (ženski vokal) ali
Doroteja Pukšič (ženski vokal)

Marko Goršek (vokal, klaviature, harmonika).

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev)
Lokacija
Trzin
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 106 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Matjaž M. 05. Mar. 2024

Res super skupina..močno priporocam

 • Marko S. 15. Jan. 2024

Kot ljubitelja dobre plesne glasbe so me navdušili, kot tudi ostale goste. Odlična izvedba, tako vokalov, kot tudi inštrumentov (kitara, saksofon, klarinet, trobenta ...). Uglajeno povezovanje dogodka in prilagajanje željam. Takoj opaziš, da so vešči svojega posla, izkušeni, profesionalni ter zelo pomembno, da pri tem tudi sami uživajo in svojo pozitivno energijo prenašajo na goste.

 • Špela P. 18. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super. Igre so bile super, nevsiljive in nihče se jih ni branil.

 • Maša L. 10. Okt. 2023

Na najini poroki so zares pripravili vrhunski glasbeni vecer. Super popestritev so bile tudi vmesne igrice in animacija, ki so goste spravile na plesisce. Dobra energija in glasbeni talent ki si ga lahko na poroki ali kateremkoli dogodku le zelis. Bravo in hvala za nepozaben vecer!!

 • Milan L. 08. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Igrali so nama na poroki, tudi cerkveni del, kjer so odpeli par lepih pesmi ob spremljavi kitare. Igrali so tudi pred cerkvijo in na civilnem delu poroke. Pred dogodkom smo šli skozi celoten potek, kar nama je zelo pomagalo. Na sami poroki so pripravili par iger, ki so bile kultivirane in zabavne. Od svatov še vedno dobivama pohvale za izbiro glasbe, saj je bilo za vsakogar nekaj, od angleških, hrvaških, slovenskih, tako starejših, kot tudi najnovejših.

 • Franci M. 25. Sep. 2023

repertoar, več novejših SLO in tujih

 • Mateja L. 20. Sep. 2023

Lahko napišem same pohvale. Pred poroko sva se s pevko slišali in dorekli vse podrobnosti programa; na dan poroke so bili na lokaciji uro pred dogovorjenim prihodom, igrali so do zgodnjih jutranjih ur. Zahvala njim je bila moja poroka res všečna, zabavali smo se prav vsi. Program je vseboval igrice ob katerih smo se nasmejali, skupinske plese, da smo se res vsi naplesali, igrali so raznoliko glasbo - tisto, kar je palilo, tega so se držali.

Bom napisala samo tole. Tašča in njena sestra sta šli iz žura ob 3h zjutraj - če pa to ne pove dovolj... ;)

 • Simona P. 15. Avg. 2023

Ansambel (Tomaž, Lučka, Roman) so zelo prijazni, profesionalni, odlični vokali, imajo velik repertoar različne glasbe, se tudi prilagajajo sproti.
Igrali so na Abrahamu mojega moža, bili so res vrhunski, vsi smo bili navdušeni, na plesišče znajo privabiti tudi neplesalce, k igram tudi bolj sramežljive. Prav tako je bilo vse predhodno dogovorjeno tudi izvedeno (prihod na mesto igranja predčasno, čas igranja...)
Mi smo se imeli zelo lepo.
Hvala ansambel Ultrazviok za čudovito preživet večer. Priporočam!!!

 • Nataša Z. 02. Avg. 2023

Ansambel Ultrazvok je izvrsten v vseh pogledih. Prijazni, simpatični, prilagodljivi, krasno pojejo in naredijo super žur. Igrali so nama na poroki in naredijo super žur.

 • Suzana O. 24. Jul. 2023

Odličen in profesionalen ansambel. Imajo velik repertuar različnih zvrsti glasbe.

 • Marina O. 06. Jul. 2023

Zelo smo bili zadovoljni, poleg tega da so odlični glasbeniki, so tudi povezovalni in dvignejo vzdušje

 • Irena P. 13. Jun. 2023

Res vec kot odlicni. Moj abraham je bil popoln z njihovo druzbo.

 • Ena F. 10. Jun. 2023

Prisluhnili in izpolnili glasbene želje.

 • Petra Š. 06. Jun. 2023

Tako kot vedno , odlični. Super vokal Kim in Roman. Res naredijo žur in se prilagodijo željam gostov. Znajo poskrbeti tudi za popestritev zabave z raznimi igrami. V glavnem vsi smo bili navdušeni nad bendom. Priporočam zelo, pa še ugodni so.

 • Sara Ž. 24. Maj. 2023

Ansambel nama je igral na poroki in nardil super žur. Imeli so odličen povezovalni program, dober repertoar, zelo kratke pavze. Na plesišče jim je uspelo zvabiti čisto vse povabljene.

 • Gina K. 15. Maj. 2023

Hvala Ansamblu Ultrazvok (Tomaž, Roman in Kim), da mi je pomagal pričarati odlično vzdušje na praznovanju moje 50-tke. Vsi smo bili navdušeni nad njihovim igranjem, večglasnim petjem, vodenjem večera. Dobre vokale so nadgradili še s saksofonom, trobento in klarinetom, kar daje njihovi glasbi še poseben pridih. Igrali vse do petih zjutraj in na plesišče jim je uspelo privabili tudi goste, ki sicer ne plešejo. Imajo izjemno širok repertoar glasbe za vse okuse in priložnosti, prilagodijo se željam in izboru glasbe ter se držijo dogovorjenega, začutijo pa tudi publiko. So zelo prijazni, prijetni in profesionalni, zato jih zelo priporočam vsakemu, ki želi imeti dobro zabavo in ples do ranega jutra.

 • Jože L. 29. Mar. 2023

Moja izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila ponovno izvrstna. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče so privabili tudi neplesalce. Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede.
Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur.
Toplo jih priporočam !

 • Ota K. 27. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Najboljši so...družbo pripravijo do plesa z simpatično igrico. Repertoar pesmi imajo pester in znajo prisluhnit družbi. Mi smo se zabavali in vsi so bili navdušeni nad njimi. Čista desetka. Priporočam vsakemu, ki bi rad imel dober žur.

 • Tatjana Š. 27. Feb. 2023

Super ste bili, zažigali ste cel večer... Z veseljem vas priporočamo naprej. Naši povabljenci vas ne morejo prehvaliti. Skupna ocena 10/10

 • Maja Š. 06. Feb. 2023

Trio ULTRAZVOK hvala, bili ste vrhunski. Priporočam!!!!!

 • Katarina K. 03. Feb. 2023
 • Preverjena ocena

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki in bilo je super. Ustvarili so odlično vzdušje, na plesišče pa so privabili tudi neplesalce. Priporočava!!

 • Gorazd K. 23. Jan. 2023

Lahko dam samo pohvale in pozitivne besede. Res so izvrstni, imajo pester program in raznoliko glasbo, naredijo pravi žur. Toplo jih priporočam, če iščete band za dober žur.

 • Renato Š. 16. Dec. 2022

super band za žur, prilagodijo se željam ....in znajo potegnit ljudi na plesišče.
žurali smo do ranega jutra.

 • Alen G. 21. Nov. 2022

Izvrsten band, priporocam!

 • Aleksander J. 12. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Vse je vilo vrhunsko

 • Mateja F. 06. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Priporočam. Začutijo goste in se jim v celoti približajo z dobro glasbo ,plesnimi vložki in besedno komunikacijo..Z njimi smo preživeli odličen večer , pri igranju so neuničljivi saj so nam igrali do 4 ure zjutraj.

 • Vlasta N. 20. Okt. 2022

BILO JE SUPER,BOLJŠ BI BILO ŽE KIČASO

 • Bostjan K. 18. Okt. 2022
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super.Plesali in zabavali smo se vsi do poznih jutranjih ur. Ob naslednji zabavi jih spet najamem.

 • Nezanedelkox3 27. Sep. 2022

Odlično vodijo večer, na plesišče spravijo še najbolj sramežljive plesalce, znajo zanimirati otroke in starejše. Odličen bend, če želite animacijo in videnje vašega dogodka!

 • Jakob L. 20. Sep. 2022

Zelo pozitivna izkušnja, naredili so žur čez celotno zabavo in na plesišče zvabili vse goste, ki so neumorno plesali, zelo dobro so se povezali s publiko in vsi so bili nad njimi navdušeni. Igrali so praktično vse zvrsti in to res kvalitetno! Priporočam!

 • Sarah S. 19. Sep. 2022

Ansambel Ultrazvok je igral na najini poroki 17.09.2022. Nad celotnim večerom sva bila tako midva kot vsi najini svatje naravnost navdušeni. Bili so izjemni, prav vsakega so zvabili na plesišče in nam pričarali nepozaben žur. Njihov talent ni le petje, temveč tudi igranje na različne inštrumente, ki jih menjajo med nastopom. Bili so absolutno čudoviti in večno sva hvaležna, da sva se odločila za njih.

 • Nastja K. 02. Avg. 2022

Usvarijo super vzdušje, igrajo raznovrstno glasbo in animirajo goste.

 • Aleš C. 25. Jul. 2022
 • Preverjena ocena

Z ženo sva najela ansambel za poroko. Odlična glasba, znajo privabiti ljudi na plesišče in držati pozitivni naboj ter animirati ljudi, tudi z raznovrstnimi igrami, veš čas večera in noči! Zelo priporočava!

 • Manja J. 12. Jul. 2022

Profesionalen nastop, dosegljivi, ustrežljivi, prilagodljivi. Igranje na poroki je bilo skratka, vrhunsko!

 • Urška & Miran S. 28. Jun. 2022

Krasno petje, profesionalen pristop in povezovanje praznovanja v celoto je bilo nad vsemi pričakovanji. Vse pohvale!

 • Klemen X. 07. Jun. 2022

Zelo hitro, preprosto dogovarjanje za nastop - izvajalci prišli na dogovorjeno mesto točno oz. pred dogovorjeno uro. Zelo so prilagodljivi glede želja pri izboru repertoarja in se ga držali skozi celoten nastop, tako da je bilo vse izvedeno kot smo si želeli in se dogovorili.
Kot glasbeniki, pa so izvrstni, in jih lahko več kot priporočam.

 • Robert V. 29. Maj. 2022
 • Preverjena ocena

Ultrazvok, sva izbrala za praznovanje najinega "Abrahama". Izbrala sva jih najprej na podlagi tu obljavljenih ocen, še posebej pa nama je pri odločitvi pomagal obisk njihove spletne strani, kjer si lahko ogledate njihove posnetke.
Bili so več kot odlični. Izpolnili so vsa pričakovanja in še več. Lahko sva izbirala iz njihovega resnično ogromnega repertoarja in vse pesmi so izvajali resnično vrhunsko. Poleg tega so vseskozi vzdrževali odlično vzdušje. Zabava je trajala od 18,00 do 04,00, kot so obljubili so igrali praktično dokler smo mi zdržali.
Vsekakor so postali naš "hišni" band, s katerim bomo zagotovo še sodelovali.
Robert&Stanka

 • Petra O. 02. Maj. 2022

Bili smo zelo zadovoljni in ne bi spremenili ničesar :)

 • Milenka L. 14. Apr. 2022
 • Preverjena ocena

Leta 2019 sem praznovala 70 let. Iskala sem ansambel, ker vsi v družbi radi plešemo in ni praznovanja brez glasbe. Čisto slučajno sem izbrala ultrazvok, ga še prej šla poslušat in bila zelo zadovoljna. Tudi moji gostje na mojem praznovanju. Zato sem jih tudi letos izbrala za moževo praznovanje. Res so v redu, hitro odzivni, prijazni in se že veselim, da jih zopet slišim in zaplešem na njihovo glasbo.

 • Petra S. 27. Sep. 2021

Odzivni, fleksibilni, dober repertoar pesmi.

 • Kristina In Zoran S. 15. Sep. 2021

Bili so zabavni, polni energije in nasploh TOP of THE POPS! ;) :D

 • Andrej F. 12. Sep. 2021

Ansambel Ultrazvok se je izkazal za odličen izbor izvajalca na najini poroki. Vse je bilo profesionalno in natančno izpeljano. Pravi profesionalci, ki znajo natediti žur in animacije. Prav tako so vsi svatje bili zelo pozitivno presenečeni nad vami. Še enkrat bravo in kapo dol 👍!!! Priporočava ga vsem, ki ste v dvomih kaj izbrati. Na poroki ste se odlično obnesli, verjamem, da tako tudi na ostalih dogodkih. Le tako naprej… 👍

 • Aleš S. 05. Sep. 2021

Zaradi ansambla Ultrazvok je bilo praznovanje Abrahama še bolj nepozabno. Toplo priporočam.

 • Marija Š. 26. Jul. 2021

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna - odlično so izpeljali praznovanje poroke. Kljub temu, da bi bil potek večera po njihovem mnenju boljši drugače, kot smo si ga zamislili skupaj z gostinskim ponudnikom, so sprejeli najine želje in večer izpeljali na način, da so se gostje zelo zabavali.
Všeč nama je bilo, da sva lahko sama izbrala pesmi z zelo obširnega seznama z zelo raznolikimi žanri.
Z velikim veseljem priporočava Ansambel Ultrazvok!

 • Katja D. 14. Okt. 2020
 • Preverjena ocena

Definitivno priporočam za poroko!
Prvič nastopili na lokaciji, ampak so se odlično odrezali. Imeli smo poroko z malo svati, ampak so posrkbeli, da smo preplesali celo noč. Širok nabor glasbe in super animacija. Tako kot smo se dogovorili, tako so izpeljali program. Vsi svatje so ansambel pohvalili. Hvala vam!

 • Luka G. 21. Sep. 2020

Izkušeni in profesionalni, vedo kako narediti VRHUNSKO zabavo, širok in odličen repertoar pesmi, super izvedba instrumentalno in vokalno, zelo dobre igre za animacijo imajo za vmes, vzdržljivi polni energije celo noč do jutra... Napisano se zdi pretirano, ampak je živa resnica, cena je definitivna prenizka za to kaj ponudijo in naredijo. Nepozabno poročno slavje, vsi svatje so mi pohvalili band Ultrazvok, odlična izbira, vsem bi ga priporočal!

 • Sasa Z. 07. Sep. 2020

Ultrazvok sva izbrala na podlagi ocen, dostopnih na tej spletni strani in izbirala sva prav. Vse smo se dogovorili po telefonu, ugodili so vsem zeljam in muham, niso komplicirali, ko je bilo potrebno najti nov termin za poroko, poslali so nama izjemno obsezen repertoar, na voljo so bili za vsa vprasanja. Teden pred poroko smo imeli telefonski sestanek, na katerem smo dorekli vse malenkosti. Izbrala sva pesmi, ki sva jih zelela imeti na dogodku, ceprav je bil repertoar drugacen od obicajnega, sva dobila tocno to, kar sva zelela. Porocni dan je bil izjemen, tudi po zaslugi Ultrazvoka, ki je poskrbel za super glasbo (pevka Doroteja je res super, tudi moski del zasedbe ne zaostaja), povezovanje vecera in lep zakljucek. Resnicno priporocava!

 • Rok P. 18. Avg. 2020

Priporočava band Ultrazvok za poroko. Širok spekter glasbe. Imajo dober občutek katere skladbe kdaj zaigrati. Zelo prilagodljivi. Smo odlično sodelovali kljub izrednim razmeram - Corona.

Super je bil tudi njihov član Bine, ki nas je spremljal pred med in po obeh obredih. Tudi vsi svatje so bili navdušeni.

 • Matevž P. 30. Jul. 2020

Z ansamblom Ultrazvok sva bila zelo zadovoljna. Upoštevali so vse najine želje, poleg tega pa je bila kakovost glasbe na zelo visokem nivoju, tako da nimava nobenih pripomb. Kdor želi odlično glasbo in tudi zelo ugodno ceno, priporočava ansambel Ultrazvok!

 • Miriam C. 15. Jul. 2020

Kar smo se dogovorili je veljalo. Igrali so kakovostno. Njihov repertoar je raznolik, kar ustreza svatbi.

 • Tina F. 06. Jul. 2020

Glede na to, da smo na praznovanju imeli populacijo od 10 do 94 let, je Ansambel Ultrazvok poskrbel, da se je za vsakega našla primerna zvrst glasbe. Tudi odzivi povabljenih med samim praznovanjem in na koncu vsega so bili neverjetni, saj nikakor niso mogli prehvaliti celotnega programa (in verjemite, da so bili že na kar nekaj 50. letnicah), ki ga je pripravil omenjeni ansambel. Tudi sama moram reči, da so res zelo srčni, prilagodljivi in pa strpni (ob mojem zmišljevanju:D )in da že razmišljam, da bi jih naslednje leto zopet najela za praznovanje. Res iz srca priporočam Ansambel Ultrazvok, saj vas ne bodo razočarali.

 • Marko P. 16. Jun. 2020

Igrali so nama že v cerkvi in potem naprej na poročnem slavju vse do jutra. Vse je bilo kot smo se dogovorili. Igrajo veliko različnih žanrov, tako da se za vsakega kaj najde. Še enkrat bi se odločila za njih saj so res super.

 • Mica K. 25. Feb. 2020

Super so! Prilagodljivi! In sama dobra glasba! Jih zelo priporočam!

 • Helena Š. 13. Jan. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo so komunikativni in znajo prisluhnti željam. Toplo priporočam, ne bo vam žal.

 • Nataša A. 12. Jan. 2020

Z ansablom Ultrazvok smo se imeli resnično zelo lepo. Igrali so zelo kakovostno in so nam ves čas pomagali držati odlično vzdušje.
Za kakršnokoli vaše praznovanje jih zelo priporočam, saj so odlični v različnih glasbenih zvrsteh. Z njimi vam bo čas preko noči minil kot bi trenil.

 • Katarina P. 14. Nov. 2019

Najina izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila čudovita!
Svatje so plesali in se zabavali celo noč (zares celo noč, člani ansambla se sploh niso utrudili in premorov skoraj ni bilo).
Program je bil izvrsten in raznolik, primeren za vse starosti. Izvedba pesmi je bila zares odlična, glasovi pevcev prav tako, zares nimava nobenih pripomb!
Prav posebej bi omenila njihov profesionalni pristop, pozornost in prijaznost, povsem sva zaupala njihovemu občutku in se popolnoma sprostila.
Ansambel Ultrazvok priporočava vsem, dobra glasba in njihova toplina in energija bo prepričala vse.

 • Maruša P. 21. Okt. 2019

Toplo priporocam. Narediji super zur, ce folk sedi jih ze zbezajo na plesisce. Krasni so!

 • Maja K. 10. Okt. 2019

Igrali so na najini ohceti. Bili so izvrstni. Kvalitetna izvedba, dobra uglašenost. Izredno pripravljeni na pomoč pri vsaki stvari, ki smo se jo spomnili vključiti. Glasba ni bila preglasna (kar nama je bilo zelo pomembno, da smo se lahko pogovarjali pri mizah). Igrali so dokler se nam je plesalo, ko so se pojavile "nepredvidene luknje" med obroki, so jih zapolnili s plesom. Super so motivirali ljudi, ni bilo neprimernih šal na najin račun ali na račun najinih gostov, skratka, vsekakor priporočava!

 • Darko M. 08. Okt. 2019

Z ansamblom smo bili izredno, ampak resnično izredno zadovoljni. Z izborom glasbe, njeno interpretacijo, animacijijami, kvaliteto zvoka, prijaznostjo, ustrežljivostjo so nama pričarali božansko poroko. Ni stvari ki bi jo lahko pograjali. Vse je bilo izpeljano več kot super in si zaslužijo več kot odlično oceno. Izredno priporočam.

 • Petra S. 08. Okt. 2019

Celo noč so se prilagajali našim zeljam, naredili poročni dan nepozaben.

 • Milenka L. 26. Avg. 2019

Imam samo najboljše kar lahko povem o ansamblu. V soboto 24.8.19 so igrali na moji 70 letnici. Po predhodnem malem dogovoru kako, kdaj in kaj naj bi igrali, je vse teklo po mojih željah, moji gostje so bili prav presenečeni, kje sem staknila tako fantastičen ansambel. Ko sem jih sama prvič slišala pred nekaj mesecih - namensko sva sla z možem v Dolenjske toplice kjer so igrali. Že po nekaj skladbah sva bila zelo navdušena in rekla "to je to". Priporočam vsem za različne namene, še posebno, če radi plešete. Mi smo se naplesali in tudi napeli in uživali ob njihovi glasbi. Tomaž, Roman in Doroteja super ste, zelim vam čim več igranja na takih posebnih dogodkih. Vesela sem, da sem vas spoznala. HVALA Milenka

 • Nitty23 22. Avg. 2019

Ansambel je bil super.Vsi člani so zelo prijazni in zabavni ter prilagodljivi glede glasbe,ki jo želite na zabavi. Ne bo vam žal, če jih najamete.

 • Sara C. 12. Jun. 2019

Za ansambel Ultrazvok sva se odločila zaradi velikega števila pozitivnih komentarjev zadovoljnih uporabnikov. Tudi sama sva bila z njimi zelo zadovoljna, tako s pripravami kot s samim igranjem na poročnem slavju. Navdušili so naju s prilagodljivostjo in že okvirno sestavljenim programom. Vsako željo so se potrudili uresničiti. Njihov glasbeni nastop je presegel vsa najina pričakovanja, z vodenjem programa pa se je vse skupaj lepo zaokrožilo. Tudi s strani svatov je bilo ogromno navdušenja. Hvaležna sva jim za soustvarjanje čudovitega večera!

 • Stojan Z. 10. Jun. 2019

Zelo prijeten band, ki je igral, animiral, povezoval program. Razmerje med animacijo in igranjem je bilo ravno pravo. (Oziroma po najinih željah.) Glasba je bila raznolika (rock, slovenske pesmi, angleške, dalmatinske pesmi) in kvalitetno izvedena. Plesali smo cel večer :)

 • Ana S. 09. Jun. 2019

Ansambel Ultrazvok sva izbrala za najino poroko. Imeli so odličen program, vodili so celoten potek dogajanja od najinega prvega vstopa v dvorano, nagovorov, otvoritvenega plesa, meta poročnega šopka in podvezice ter razreza torte. Združili so vse prisotne in v program plesa vključili tudi animacijo za otroke. Glasbeno so bili odlično usklajeni, igrali so na več inštrumentov z izredno širokim repertoarjem glasbe. Vsi prisotni so bili navdušeni nad Ansamblom Ultrazvok. Pričarali so nama najlepši dan :) Toplo priporočava! Ne bo vam žal.

 • Miha Z. 27. Maj. 2019

Ansambel Ultrazvok sva izbrala za najino poroko in sva ze v casu priprav bila navdusena nad profesionalnostjo in izkusnjami. Na sam porocni dan je vse potekalo, kot smo se dogovorili, brez tezav. Moram povedat da sva bila midva in vsi svatje navduseni nad kvaliteto izvedbe glasbe vokalno in instrumentalno. Vsa pohvala pevki in fantoma. Prav tako so bili vsi navduseni nad izbiro glasbe...plesali/noreli smo do jutra, ko nas je pregnal dan. Iz srca priporocava ansambel Ultrazvok

 • Ana K. 20. Maj. 2019

Tooop band!
Celo druzbo so drzali pokoncu celo noc,do konca in zelo popestrili celoten vecer!
Bila sem na mnogoh porokah, ampak so bili dalec najboljsi band slisan do sedaj! Vse pohvale. Super ste! 👍👍👍

 • Monika Š. 14. Maj. 2019
 • Preverjena ocena

Vse je bilo super. Zelo priporoča a.

 • Martin T. 30. Apr. 2019

Zelo prijazni in ustrezljivi, zelo dobri izvajalci in tudi animatorji. Odlicna pevka. Ustvarili so cudovito porocno slavje.

 • Tomaž P. 08. Apr. 2019

Pred 25 in več leti, smo kot dijaki in študenti vsak konec tedna hodili plesat v Festivalno dvorano.

Od takrat sem bil že na mnogih prireditvah in plesih, a nikoli tudi približni ni bilo več vzdušja "stare" Festivalne. Tudi v Festivalni so kasneje še vrteli plesno glasbo, ampak mp3-ji iz računalnika in slabo ozvočenje niso mogli niti približno vrniti tistega vzdušja ...

V letošnjem letu smo ob neki posebni priložnosti najeli ansambel ULTRAZVOK in v nekaj urah dejansko podoživeli vse tiste dobre stare glasbene in plesne občutke, ki smo jih doživljali 25 let nazaj.

Doroteja, Roman in Tomaž so nam v živo zaigrali in zapeli odlično plesno glasbo, in kar je danes še posebej redko, s pravimi plesnimi ritmi.

Nabor pesmi smo si predhodno izbrali iz širokega repertoarja blizu 400 skladb, za vse okuse.

Inštrumenti, ki so jih prinesli s seboj (kitara, 2 x saksofon, klarinet, trobenta, ..), niso bili samo za okras, petje je bilo intonančno natančno. Videlo se je, da to počnejo iz srca in da v igranju in petju vsi zares uživajo.

Nastop je bil profesionalen, vmes pa ravno prav in na pravem mestu tudi duhoviti komentarji - vse na nivoju. Na neprisiljen način so tako pripravili k sodelovanju tudi najmlajše in najstarejše goste, tudi tiste, za katere si ne bi mislil, da bodo kadarkoli stopili na plesišče.

100% priporočam!

(Želim si, da bi se našel kakšen organizator plesov, ki bi angažiral take skupine, kot je Ultrazvok, da bi mi, ki imamo veselje do kakovostne glasbe in tudi radi zaplešemo, ob koncu tedna zvečer v kakšni lepi dvorani spet lahko uživali in se malo pretegnili :))

 • Damjan L. 30. Mar. 2019

Res sem zadovoljen, da sem jih izbral za praznovanje mojega rojstnega dne! Vse je potekalo točno tako kot smo se dogovorili. Imajo zelo raznovrsten program, odlično pojejo in igrajo! Vsi so bili navdušeni in so jih zelo pohvalili. Toplo jih priporočam!

 • Martina H. 27. Jan. 2019

Ansambel ze vec let igra na vecernem delu nase konference, kar ze samo po sebi pove, da smo z njim zelo zadovoljni. Velja izpostaviti:upostevanje in poznavanje nasih zelja, moznost karaok, sodelovanje pri zabavnem delu programa ....

 • Vesna E. 15. Jan. 2019

Super izbor glasbe, profesionalna kvaliteta igranja in petja, prijaznost in komunikacija na nivoju. Vesela sem, da moj abraham ni bil navadna veselica, ampak čudovita zabava. Želim vam še veliko "špilov!"

 • Aleš S. 26. Okt. 2018

V soboto 20.10.2018 smo imeli poroko, kjer so igrali ansambel Ultrazvok. Pričarali so čudovito vzdušje, fantastično odigrali vse komade in odlično so se prilagajali publiki, tako, da niso v času, ko so ljudje najbolj plesali presekali s kakšno balado. Tudi igre so bile super, nekaj novega in svežega, kar nam je bilo še posebej všeč. Igrali so do 5 ure zjutraj in res bi jih priporočal vsem, ki načrtujete kakšno poroko ali podoben dogodek, saj smo bili resnično navdušeni. Hvala vam še enkrat, fanta in punca.

 • Misa In Miha R. 03. Okt. 2018

Ob dvojnem praznovanju (abraham,, poroka) smo uživali, plesali in rajali ob dobro izbrani glasbi za vse okuse., Ansambel je s svojo glasbo in povezovanjem naredil enkratno vzdušje, ki se je tekom praznovanja stopnjevalo in vključiilo vse goste. Poleg naju so bili z glasbo in praznovanjem zelo zadovoljni tudi gostje.

 • Nana O. 25. Sep. 2018

Vsi trije izvajalci so profesionalci in imajo zelo velik razpon glasbe za vse zvrsti glasbe. Vsi so bili navdušeni nad pevko, izvajanje flavte v cerkvi pa je vse navdušilo.
Prilagodili so se družbi, igrali skladbe, ki smo jih vnaprej dogovorili in zabavali vse prisotne, tako, da so vodili ves večer celoten program.
Brez njih nebi imeli toliko pohval na uspešno izveden slavnostni dogodek: cerkvena in civilna poroka z žurom.

 • Ana M. 07. Sep. 2018

Ansambel Ultrazvok je poskrbel za res izvrstno vzdušje na najini poroki. Všeč nama je bilo tako njihovo vodenje programa kot tudi izvedba skladb, ki jih izvajajo. V vsakem trenutku so skrbeli, da so se gostje zabavali in prilagodili izbor pesmi glede na vzdušje na plesišču. Nad njimi so bili navdušeni tako starejši kot mlajši svatje, največ pa pove podatek, da so bili po plesu mladoporočencev na plesišču skoraj vsi svatje. Tako midva kot gostje smo bili navdušeni na Tomažem, Romanom in Urško, tako da jih lahko samo priporočava dalje:) Z njimi je izvrstno vzdušje zagotovljeno:)

 • Matej L. 13. Avg. 2018

S skupino sva zelo zadovoljna. Pri dogovarjanju so bili redni in ustrežljivi. Všeč nama je bilo to, da je bilo na voljo nekaj posnetkov na youtubu, da sva si lažje predstavljala vzdušje skupine, ki je kasneje presegel najina pričakovanja. Ponudili so širok repertoar pesmi, ki so pokrivale veliko zvrsti glasbe in med katerimi sva lahko izbirala. Vodenje večera so prilagodili najinim željam glede izbiro pesmi in programa. Zelo so bili pohvaljeni tudi s strani svatov različnih generacij. Pri tem bi poudarila, da je bila skupina svatov pestra, med njimi je bilo kar nekaj tujcev. Všeč jim je bila dinamika, izbor pesmi in tudi sama izvedba. Glasba je kvalitetna, odnos pa zelo korekten. Tudi cenovno so ugodni.

 • A. P. 30. Jul. 2018

Vse pohvale, bilo je noro zabavno, goste na poroki so zabavali do jutranjih ur. Vodili so tudi animacijo, ki nam je bila vsem zelo všeč. Predlagali so vrhunski program in upoštevali najine želje. Zelo odzivni. Imajo zelo pester glasben repertoar. Uživali smo vsi od najstarejših do najmlajših.
Toplo priporočava!
A&A

 • Ana P. 16. Jul. 2018

Odlična izbira. Zelo zadovoljna! Poskrbeli so za odlično vzdušje, se prilagodili najinim željam, vključili želje svatov in se držali vsega, kar smo se dogovorili. Res super!

 • Nives In Darjan K. 03. Jul. 2018

So odličen ansambel,ki poskrbi za odlično glasbo in animacijo na zabavi.Igrajo zelo različno glasbo.Pevka ima zelo lep glas.Priporočava vsem,ki si želijo dobro zabave za vse generacije.Mi smo uživali in plesali cel večer.

 • Nikacelesnik 01. Jul. 2018

Zelo zadovoljna sva bila z izbiro ansambla Ultrazvok za poroko, bili so res fantastični! :-)

 • Klemen B. 14. Maj. 2018

Najel sem ansambel za 50-letnico, ki so jo s svojim nastopom izjemno popestrili. Popolnoma nevsiljivi, vendar z vrhunsko izvedbo so nas vodili skozi lahki jazz, slovenske zimzelene.... otroke zabavali z račkami, .... Toplo priporočam

 • Matjaž H. 07. Maj. 2018

Igranje in petje IZVRSTNO! Cena več kot sprejemljiva. Profesionalen odnos in izvrsten izbor glasbe. Zagotovo bi jih izbrali ponovno.

 • Tadeja L. 29. Mar. 2018

Odlični in zelo profesionalni glasbeniki. Nad pričakovanji.

 • Ana B. 13. Mar. 2018

Hiter dogovor, vedno prijazni, ustrežljivi, poslušajo ideje, predlagajo svoje zamisli. Z repertoarjem in njegovo izvedbo smo bili zelo zadovoljni. Veliko gostov je pohvalilo njihove vokale. Držali so nas na nogah. Pa še dobro izgledajo =) Priporočam.

 • Anita K. 12. Feb. 2018

Bile ste odlični.

 • Monika G. 22. Jan. 2018

Vse je bilo super. Naredili ste super žur. Same pohvale...brez pripomb 😀

 • Simona P. 04. Dec. 2017

Pričarali so nam krasen, zabaven večer. Ocena: 5+

 • Lidija D. 10. Okt. 2017

Vse se lahko dogovoriš po e pošti oz. telefonu. Kar ti obljubijo to tudi naredijo. Naša družba je bila izredno zadovoljna. Jih priporočam vsem ki iščejo živo muziko. Igrajo vse zvrsti. Res super.

 • Sanja L. 10. Okt. 2017

Izbor glasbe so dobro prilagodili publiki in jo animirali!

 • Marko O. 15. Sep. 2017

Dragi Ultrazvokovci!

Še enkrat bi se vam rad zahvalil, da ste bili z mano in mojimi povabljenimi na praznovanju mojega Abrahama. Vsem in vsakemu posebej hvala za vas profesionalizem, odlično izbiro in izvedbo glasbe za vse okuse, za super program z abrahamovim krstom, za luštne skeče, ki so aktivirali večino povabljenih, ki so bili navdušeni nad vami. Brez vas ne bo bilo tako zabavno in ne bi se toliko plesalo kot se je. Hvala vam,da ste pomagali narediti praznovanje nepozabno!
Želim vam še naprej vse lepo in še veliko, veliko dobrih žurk, ker se vam vidi, da uživate v igranju, petju in znate zabavati ljudi. Marko

 • Tamara S. 12. Sep. 2017

Super glasba vseh vrst in super program. Svatje so bili navduseni.

 • Agatha O. 12. Sep. 2017

Odlicna izvedba in izbor glasbe,za vse okuse in starosti, vidi se,da uzivate v tem kar delate. Profesionalno,okusni skeci, dobro motivirate goste. Skratka kapo dol.

 • Matej In Urša P. 04. Sep. 2017

Odprti za vse želje, odlično zorganizirani, točni in korektni, prilagodljivi ter s smislom za publiko in za dober žur.
Na plesišču vsi svatje, stari in mladi od prvega do zadnjega komada, poskrbeli so za zabavo 100 svatov brez problema.
Zmagovalna kombinacija glasbe in animacije z zelo raznoliko plesno glasbo. 1a, same pohvale, nimava pripomb, kot tudi nihce drug.

 • Dalibor In Maja Ž. 09. Avg. 2017

Najina izkušnja z ansamblom Ultrazvok je bila izvrstna. Vse je potekalo v skladu z najinimi željami kako naj svatba poteka. Všeč so nama bile njihove sugestije za animacijo kot tudi profesionalna izvedba le teh. Za konec ko sva ostala sama z ansamblom, so še nama zaigrali dve pesmi Somwhere over the rainbow in Lahko noč.

 • Martina R. 31. Jul. 2017

Izredno pester in sirok repertoar. TOP! :-)

 • Petra P. 03. Jul. 2017

Vse je bilo TOP. Držali so se dogovora, prilagodili našim željam, igrali bolj neutrudno kot mi plesali....resnicno najboljsi band kar sem jih kdaj imela možnost videt/slišat. Ko bomo naslednjič potrebovali glasbeno popestritev na kaksnem dogodku....vemo na koga se obrnit 😊
Vse kaj lahko rečeva je en velik....HVALA!

 • Tea R. 30. Maj. 2017
 • Preverjena ocena

Kim, Tomaž in Roman so super ekipa, ki znajo ustvariti izvrsten slavnostni dogodek. Njihov repertoar je zelo širok in pevka ima izredno čist in prijeten glas.
Pri nas so igrali na poroki; svatje so bili tako navdušeni nad njihovim igranjem, da je zmanjkalo časa za igrice, plesalo pa se je do petih zjutraj.
Med svati je bilo precej klasično izobraženih glasbenikov in vsi so pohvalili kvaliteto petja in igranja skupine Ultrazvok.
Priporočam vsem, ki si želijo dobro glasbo na svojem dogodku ter dobro zabavo. Tea

 • Iztok Š. 25. Maj. 2017

20. maja 2017 nama je Ansambel Ultrazvok naredil najino poroko res sanjsko!!
Ves čas so znali motivirat svate, plesali so tudi tisti kolegi, ki še jih v življenju nisem videl plesat :) Igrali so res vse pesmi od A do Ž..na najino željo se je pevka celo naučila pesmi od Nine Pušlar..
Vidi se, da imata Roman in Tomaž res ogromno izkušenj, pevka Kim pa raztura na celi črti!!
Glede nato, da sem za njih izvedel preko strani najdi-glasbenika.si, sem res imel veliko srečo, da sem od vseh 150 ansamblov izbrav prav njih!!! In ja..res sem se pravilno odločil..Tomaž, Roman in Kim še enkrat vam hvala za vse!!

 • Yunge19 25. Jan. 2017

igrali so dokler smo želeli in dokler smo ostali. naredili so super žur...toplo priporočam in upam da se kmalu slišmo :)

 • Peklaj20016 19. Jan. 2017

Trio, ki igra praktično vse, kar si izmisliš! Odlična, luštna mlada pevka, ansambel je simbioza mladosti in izkušenosti! Končno da nekdo igra tudi s pihali in ne samo s sintisajzerjem. Žur je bil, dokler nismo omagali.

 • Blaž K. 15. Sep. 2016

Band je super povezoval večer, prilagodil se je najinim željam glede iger in glasbenega izbora. Vztrajali so zelo dolgo, pa čeprav nas je bilo proti koncu že bolj malo. So odzivni in prilagodljivi.

 • Aja V. 29. Apr. 2016

Vse super, na naši zabavi so ustvarili mega žurko. Sigurno jih najamemo ob naslednji priložnosti.

 • Marija V. 29. Apr. 2016

Super super super ansambel!

 • Adrijana B. 26. Apr. 2016

Dober izbor glasbe, širok repertoar, vsestranski, dobra izvedba.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Ansambel Ultrazvok poslal konkretno ponudbo