fb

Povprečne cene: kitaristi in pihala

150-1500 €

198.425
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (kitaristi in pihala)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (kitaristi in pihala) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (kitaristi in pihala)

Kakšna je cena kitarista?

Okvirna cena kitarista znaša med 150 in 1500 €.

Cena je v večini odvisna od dolžine nastopa - če je ta daljši, je cena višja. Prav tako pa nanjo vpliva sam tip dogodka, na primer, če si želite kitarista za poroko, je cena lahko višja kot za rojstni dan.

Kakšna je cena večih kitaristov?

Cena skupine ali večih kitaristov znaša od 100 do 2200 €.

Odvisna je predvsem od velikosti zasedbe oziroma ansambla. Več glasbenikov kot ima, višja je ponavadi tudi njihova cena. Cena se spreminja glede na tip dogodka in tehnične opreme, ki je dostopna lokaciji.

Ali je ceneje najeti kitarista ali pianista?

Približna cena kitarista znaša med 150 in 1500 €, medtem ko je okvirna cena pianista od 120 do 3000 €.

Tako je v povprečju cena pianista višja in je najem kitarista cenejši. Cene se vseeno razlikujejo na podlagi vaših osebnih želja in osebnega dogovora z glasbenikom.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

R.R. išče glasbenika (Duo / Zg. Kungota)

Lep pozdrav... Malo praznovanje bo v naravi, in bilo bi fajn, če se najde kak glasbenik, ki se zna povezat z skupino in mogoče zapoje se kaj v nemščini... Ker bo nekaj gostov iz tujine.. En dober Mix glasbe bi bil dober... Lp Renata Rajter

J.F. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Tabor Pri Vranskem)

Za prijatelja, starega in zapriseženega rokerja bi rad glasbo za nostalgične izlete v mladost

S.R. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna, Dole Nad Logatcem)

Iščem glasbenika/co za izvedbo slovenske glasbe (narodne, popevke., ) za mamo , ki praznuke 80let. ..kot presenečenje Trajanje ca 1 ura oz 2 nastopa.

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

A.J. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Zivjo, zanima me ali imate moznost nastopa 28junij v obalno kraski regiji?

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ne Vemo)

Lastno ozvočenje, ni potrebnega light showa, do 3. največ članov

V.Š. išče glasbenika (Violinisti / Restavracija Angel, Mercator Center Šiška)

Pozdravljeni. Želimo najeti violinistko za poslovni dogodek, ki ga 12.5.2022 pripravljamo v restavraciji Angel v Ljublani (šiška) ob 18.00. Ozvočenje bo na lokavijo, ni pa nujno, da bo sploh potrebno, ker gre za majhen krog ljudi.

E.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Zbilje)

Pozdravljeni, za dan 13.8. 2022 potrebujeva pevca za civilni obred na lokaciji Zbilje.

M.E. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Vsa Slovenija)

Pozdravljeni. Na svojih nastopih potrebujem instrumentalno spremljavo. Sem pevka, pojem različne zvrsti, najpogosteje in najraje pojem klasične pesmi, operne arije, samospeve, pa tudi popevke, zimzelene pesmi in ljudske napeve. Najpogosteje nastopam s pianisti in organisti, lahko pa tudi z godalnimi sestavi, violinisti in kitaristi, oz. z drugimi instrumenti in instrumentalnimi sestavi. Če ste za skupno sodelovanje, mi to prosim sporočite na: pesem@zapojem.si Poleg prosim pripišite še vašo ceno za skupno sodelovanje na različnih tipih nastopov, kot so: celovečerni koncert, poroka, Abrahami, zlate poroke, pogrebi, protokolarne prireditve, predstavitve knjig, slikarske otvoritve, hotelsko igranje,.. P.s. Omenjeni datum, regija in lokacija so zgolj informativne narave, ker na portalu zahtevajo izpolnitev tudi teh rubrik

D.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vodni Stolp)

Za presenečenje brata za abrahama iščem dobrega rok kitarista za spremljavo našega petja

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Raznolika glasba

M.F. išče glasbenika (Kitaristi in pihala / Okolica Ljutomera)

Mi bi želeli muzikanta na klaviaturah, da bi zraven zapel

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki / PodčEtrtek)

Pozdravljeni. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje ipd... Najrajši bi videla 2 člana zasedbe... po možnosti, da je v sam nastop vključen inštrument kitara/ piano

P.H. išče glasbenika (One-man-band / Tesarska Ulica 2, Ljubljana)

Fant ima rojstni dan in, ket obozuje glasbo in jo dela tudi sam in ker si res zasluzi najboljse, ga zelom tako presnetiti. Najraje bi 1 osebo, ki igra kitaro. Bo mannsa druzba 6-8 ljudi v stanovanju zato ne potrebujemo ozvocenja. Trajalo bi samo kaksno uro ali dve. Nekoga ki ima chill vibe ker bo druzba tudi bolj umirjena

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

N.R. išče glasbenika (Duo / Jablance 1)

Pozdravljeni Iscemo kitarista oz glasbenika pop, rock in zabavne glasbe..

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

M.B. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Ljubljana)

Do cca 1urni nastop, v akustični izvedni, rok/pop

N.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Selca Polhov Gradec)

Iščeva glasbeno spremljavo na civilni in crkveni poroki

A.K. išče glasbenika (Duo / Kašča Jurček, Jurčkova Cesta 7, Ljubljana)

2.10., jutri bi potrebovali one man band ali duo - za 60. rojstni dan. Povabljenih cca 30 ljudi. Zaželeno lastno ozvočenje. Lokacija Ljubljana Rudnik. Od cca 16ih do cca 20ih,22ih

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Škocjan)

Lastno ozvocenje je priporocljivo. svetlobni efekti niso potrebni, kot tudi ni potrebno da pridejo vsi clani ansambla dovolj sta vsaj 2. Bilo bi odlicno da povezuje, da ima nek program.

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

I.H. išče glasbenika (Duo / Vidrga)

Light show. Več jugo nostalgije, slovenske pop komade, sem ter tja kakšno narodno

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

P.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Cerklje Na Gorenjskem)

Rada imam dalmatinsko in yugo glasbo.Zelim da imajo s sabo lastno ozvocenje da so zabavni pricakujem tudi druzabne igre.Clanov naj bo najvec 3.aHvala

M.D. išče glasbenika (Duo / Klinec Plesivo)

Brez light efektov..

T.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Starše)

Pričakujem med 3 in 5 članov. Pričakujem svetlobne efekte.

T.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor)

Med 3 in 5 članov

C.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želiva lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

N.K. išče glasbenika (Pianisti)

Isceva kontrabasista, violinista ali kitarista za civilni del.

D.N. išče glasbenika (Duo / Šmarje Sap)

Pozdravljeni. Za približno dve uri, na dan poroke, iščeva glasbenika- zaželena kitara, vokal,.. Zadostuje nama petje/igranje brez ozvočenja. Cena do 150 eur. Hvala

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

M.N. išče glasbenika (Duo)

Živjo, potrebujeva pevce na cerkvenem delu poroke (ob spremljavi kitare). Potrebujeva nekoga, ki bo odpel vse, kar pojejo pevci na cerkvenem delu.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenia)

4 članska zasedba

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krško)

Želim da imajo zabaven program in kakšno zabavno igro. Naj imajo svoje ozvočenja. Lahko sta sva ali tije člani.

J.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine)

Ozvočenje in light show

M.P. išče glasbenika (Duo / Ljubljana)

Iščemo kitarista ali duo, z mednarodnim repertuarjem, tudi starae slo in jugo rock komade..

J.D. išče glasbenika (Kitaristi in pihala / Dvor Jezersek)

Praznovanje rojstnega dne..., zelja po krsjsem glasbenem programu za pozivitev popoldneva..., mogoce tudi kaj skupaj zapojemo...

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

B.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vrtovin)

1 do 2 člana ki odigrata vredu in naredita žur

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

N.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šentjur)

Poroka bi potekala po 18.uri, potrebno bi bilo lastno ozvočenje, ker bi bila poroka v vintage stilu ne bi bilo potrebe po velikih svetlobnih efektih. Želela bi, da se igra bolj zimzelene melodije za " festo " I morda nekaj narodnozabavnih.

J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izlake)

4 clane gre za postavljanje mlaja 30 letnica

P.D. išče glasbenika (Kitaristi in pihala / Bled)

Trazimo gitaristu za vjencanje. Potreban glazbeni program od 16:30 do 17:30 (skup gostiju), pa od 18:00 do 18:30. Znaci, cca 1 i pol sata svirke. Izvedba modernih stranih i domacih pjesama (po ideji i dogovoru). Placamo 200 eura s ukljucenim putnim troskovima. Mjesto: Bled, Grand Hotel Toplice, terasa Julijana Vrijeme: 31.08.2019. Lp

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Se Ni Dogovorjeno Bo V Zasavju)

Zelim glasbenika da naredi pravo vzdusje da poskrbi za ozvocenje najvec 2 clana zasedbe

B.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Siva Čaplja - Trnovska Vas)

Potrebujem glasbenika one-man band, ki bi lahko igral celo noč na praznovanju 18 letnice s sorodniki (stari 30 - 55). Glasba povprečno slovenske narodne in dalmatinske, ne bo pa težave, če bo kaka stil Bjelo - Dugme vmes. Praznovanje bo 9.2 v gostilni Sivi čaplji. Natančno uro še sporočim. Cenovni razpon do 350€. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav Alex

K.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zivjo, 1.Junija 2019 se z fantom porociva, ker sva slisala kar nekaj dobrih besed o vas naju zanima ali ste ta datum se prosti predno karkoli drugega vprasava :) Najlepsa hvala, Kaja Dezman

Z.K. išče glasbenika (Petje na poroki)

Isceva muzikanta duo ali trio ki spilata hrvaske pesme na mandoline in kitare ali samo na mandoline...gre se za 3-4urni nastop na poroki v tujini.

Z.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Slovaska)

Iscemo ansambel,duo ali dj...Ki spila dalmatinsko muziko in sodobno stila grupa vigor.In je sposoben odspilat poroko na slovaskem

M.Š. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Na cerkveni in civilni poroki, 25.5.2019, si zeliva instrumentalno glasbo. Zazeljeno violoncelo, odprta za predloge

J.F. išče glasbenika (Petje na poroki / Jelenov Greben)

Stevilo clanov ni pomembo, ampak da so glasbeniki pozitivni in energicni. Zelim, da igrajo v vecini hrvasko pop in rok glasbo, nekaj pa tudi domace slovenske (najvecje hite).

E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zaželen je ansambel z bogatim repertuarjem (po možnosti tudi dalmatinske, hrvaške..) Število članov zasedbe ni pomembno.

K.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vila Vipolže)

Glasba za civilni obred ... Pevec/violina/harfa karkoli pac primernega za igranje na civilnem obredu ...

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Spodnji Ivanjci)

Zabava za 80-letko

A.F. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Celje)

Tamburasi, harmonikasi, kitaristi vazno da se igra od vardara do triglava ;)

D.Z. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti, Pop rock glasba 70, 80, 90, 2000. V primeru Dj-a zaželena tudi glasba z vinik. Po možnosti nevsiljiva animacija.

V.G. išče glasbenika (Petje na poroki)

Moderna glasba, angleške in slovenske pesmi.

J.J. išče glasbenika (Duo / Ljubljana Murgle)

1-2 člana za animacijski program. Prireditev zabava za službeni kolektiv (30 oseb.) Potrebovali bi dve prikupni dekleti za povezovanje in petje... cca 3 ure.

J.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sevnica Z Okolico)

Zdravo. Imela bi bend ali samo enega glasbenika. Da bi mogoče samo ene dve tri pesmi zapel/i. Lahko je na playback, tako da če bo playback verjetno ne rabijo ozvočenja.

J.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Janežič, Šentjakob Pri Ljubljani)

Spostovani, Moja starsa praznujeta zlato poroko. Organizirali smo kosilo in bi radi imeli majhen ansambel, morda duo (harmonika, kitara, pevec) za nekaj pesmi: za njun poročni ples in se par dodatnih pesmi. Poleg tega bi tudi radi organizirali smešno in zabavno ceremonijo s fake zupnikom, kjer bi obnovila zaobljubo. Vse skupaj bi trajalo morda uro do ure in pol. Hvala in Lp

K.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vrhnika Verd)

Glasbeniki naj imajo svoje ozvočenje.

T.K. išče glasbenika (Pianisti)

Živijo, Potrebovala bi pevca/pevko - večglasno petje v cerkvi. Od instrumentov želim igranje na orgle, violino in flavto. .

N.S. išče glasbenika (Pianisti / Portoroz)

Zeliva spremljavo na civilnem in cerkvenem obredu. Najbolje bi bilo, da bi bil en na klaviru in pevka. Ali vijolina in pevka.

N.S. išče glasbenika (Duo / Portoroz)

Glasbenika bosta spremljala cerkveni in civilni obred.

M.L. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šentjernej)

Imel bom poroko v stilu westerna, zato iscem skupino pri nas, ki igra country glasbo..

M.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Želim igranje v živo!

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light shov, lastno ozvočenje

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light show, lastno ozvočenje.

T.K. išče glasbenika (Violinisti / Celje)

Iščemo igralca Violine ali podobno, da pospremi nevesto na poti k oltarju

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Houston Resorts, Posavec)

Lastno ozvočenje in light show

M.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vinje Pri Moravcah 11A, 1251 Moravce)

Lastno ozvocenje

M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Malenski Vrh)

70 letnica očeta,začetek okoli 15ih pa do 19ih z možnostjo podalšanja..

N.O. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / 3260 Kozje)

Radi bi da se igra več zvrsti glasbe. Tudi jugo rock. In naš zvrst. Podobno kot d.palinka band. Oni so nam vrhunski.Neki na tak način. Da naredijo žur.

B.B. išče glasbenika (One-man-band / ŠMarje Pri JelšAh)

Pozdravljeni. Za poroko isceva glasbenika, ki bi samo v restavraciji predvajal glasbo, izpeljal kaksno igro in povezoval dogodek. Poroka bo majhna, cca. 25 oseb, od katerih ni nihče preveč navdušen plesalec. Dogodek bo trajal max. 5 ur

T.U. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj)

Želiva kitarista ali duo za civilni obred poroke in začetek, nato iščeva bend za žur ob večerji in do polnoči.. Nato delo lahko prevzame DJ, ker je potrebno zmanjšati glasnost. Glasbenik zagotovi svoje ozvočenje. Želimo tudi osnovno povezovanje in animacijo. Želja za band je, da je malo harmonike, pa kakšen Yugo, pa rock, slovenske, tuje.. mešano vsega malo..

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

A.I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / KošAki)

Lastno ozvočenje, izvajanje slovenske, yugo glasbe. Več informacij osebno.

Ž.M. išče glasbenika (Godba / Grad Štanjel)

Iscemo saksofonista za civilno poroko na gradu Stanjel. 1-2 komada po izboru pred in med obredom Datum 4.6 2022, v dopoldanskem casu.

P.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Tri Lučke)

Kot presenecenje na poroki, pol ure, lastno ozvočenje ni potrebno.

I.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pričakujem 1 - 3 glasbenike za kratek večerni nastop ob 50 obletnici, ki bi moral biti vrhunec te zabave. Nastop bi izvedli za presenečenje, kjer bi vključili še hčeri z saksofonom in prečno flavto (eno do dve pesmi). Pričakujem, da bo nastop glasbenika po večerji vzpodbudil udeležence k petju in plesu. Glasbeniki bodo nastopili poleg DJ, ki bo skrbel za glasbo od začetka.

A.V. išče glasbenika (Poročni band / Skofja Loka)

Potrebujemo glasbo za poroko za v gostilno… lahko kaksen duet, zabavna pop, lahko jazz glasba, lahko kitara (svetovne, slovenske zimzelene, aktualne popevke).

M.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran, Hotel Convent)

Pozdravljeni, 18.06.2022 se s partnerjem porociva in isceva glasbenike, ki bojo pricarali top vzdusje! 🤩 Poroka bo v hotelu Convent v Ankaranu, civilni obred bo na Juznem vrtu, vecerja pa v Taverni, svatov bo nekje okrog 50-60. Iscemo glasbenike, ki imajo na repertoarju slovenske, hrvaske in tuje popevke. Ce obstaja moznost se kaksne akusticne spremljave ob civilnem obredu, se toliko bolje (ni pa pogoj). Prosiva za okvirno ponudbo. Najlepsa hvala in lep pozdrav, Maja&Urban

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško (Tri Lučke))

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

K.M. išče glasbenika (Duo / No Določena)

Spremljanje civilnega obreda. IN DJ za vecerno zabavo., lastno ozvocenje, opcija talne megle. Animacija.

U.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Razvanje)

Humor, igre, svoje ozvocenje, zabava

U.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Razvanje)

Svoje ozvocenje, animavijski program,...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.