fb

Povprečne cene: karaoke dj-ji

100-2000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (karaoke dj-ji)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (karaoke dj-ji) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (karaoke dj-ji)

Kakšna je cena karaoke dj-ja?

Cena karaoke dj-a znaša med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna zlasti od same dolžine nastopa in pa od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji. Če je te več in je prostor dobro opremljen, je lahko cena dj-a manjša.

Kakšna je cena karaoke dj-ja za rojstnodnevno zabavo?

Cena karaoke dj-a za manjšo zabavo prav tako znaša med 100 in 2000 €.

Ponovno je tu cena odvisna zlasti od same dolžine nastopa in pa od tehnične opreme, ki je dostopna na lokaciji. Če je te več in je prostor dobro opremljen, je lahko cena dj-a manjša.

Ali je ceneje najeti karaoke dj-a ali solo pevca?

Okvirna cena najema pevca znaša od 150 do 2200 €, medtem ko je cena karaoke dj-a od 100 do 2000 €.

Tako je okvirna cena obeh približno enaka. Cena solo pevca je lahko višja, če si poleg želite tudi spremljavo banda.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

J.L. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Bloke)

Glasbenik mora imeti svoje ozvočenje in dobro voljo.

A.A. išče glasbenika (Duo / Spodnja Ščavnica)

Zabava, animacija, vodenje

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gah)

Poroka v Orehovem gaju, 2.7.2022

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

S. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / KmečKi Turizem)

Rojstno dnevna zabava - 40

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Prekmurje)

Poroka, gostje iz različnih držav, predvsem tuja glasba (60-80 in nova).

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

S.O. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Radomlje)

Lastno ozvočenje Light show

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

M.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Turistična Kmetija Pavalec Jarenina)

Tip občinstva: 50 ljudi, mešano občinstvo Dogodek nastopa: Rojstni dan

M.V. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Log Pod Mangartom)

Pozdravljeni, v Petek, 17.9. imamo team building v Logu pod Mandartom in bi potrebovali DJ. cca 23 ljudi.

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

A.L. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trbovlje)

Glasbenik poskrbi za ozvočenje, light show…

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Marezige, Koper)

Želim duo ali DJ za rojstni dan. Želim si, da so iz Primorske, obale...

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Volčji Potok)

Pozdravljeni, iščeva DJ za najino poroko - sicer jaz sem iz Argentine, Matt pa iz USA, tako da glede glasbe iščeva mednarodni stil , po angleško in špansko (latino) - imava seznam pesmi iz youtuba, in tudi "mix" komadov že pripravljen, potrebovala pa bi osebo, ki bi lahko komade vrtela in imela ćez glasbo med poroko. Hvala lepa vnaprej!

P.Z. išče glasbenika (DJ za poroke / Marina Portorož)

Potrebujem DJ-ja, ki bi 28.8.2021 predvajal glasbo od 2h (ponoči) do cca7 zjutraj v Portorožu - torej po bandu. Predvajal bi znane uspešnice in pa prosim Modern talking :) - več se še dogovorimo ... Imeli bomo tudi karaoke verjetno kakšen čas. Prosim na mail ponudbe. Budget je do 300€. Prosim še za kakšne referenčne videote/posnetke in podobno..

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Manjše slavje poroka, zaželjeno solo due petje, otvoritven ples, manjša mirna zabava

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Osrednjeslovenska Regija)

Iščeva band ali DJ-ja, ki igra mešane žanre, predvsem pop in rock, v manjšem obsegu pa tudi narodnozabavno glasbo. Glasbenik mora imeti možnost lastnega ozvočenja, svetlobni efekti niso nujni. Število zasedbe skupine nama ni pomembno.

J.B. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, uporaba mikrofona za govore, osvetlitev, animiranje občinstva, upoštevanje najinih predlogov iz playliste + seveda z veseljem sprejmeva še druge pesmi :)

M.T. išče glasbenika (Karaoke DJ-ji / 20.6.)

DJ z ozvočenjem.

J.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prvenci 1B)

Želimo emiti ansabel hec

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

K.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želim si ansambel ki izvaja vse zvrsti glasbe in seveda da sami poskrbijo za ozvočenje in glasbene efekte

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

Iščem DJ-a, ki je tudi animator, za super žur na poroki. Z lastnim ozvočenjem in lučmi. Cena niti ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta ter kaj ponujate in zaradi česa ste npr. boljši od drugih. :) Hvala! lp, Marko

U. išče glasbenika (Petje na poroki)

Na rojstnem dnevu (40let), ki ga bomo praznovali 08.03.2020 v Radomljah bo priblizno 40 ljudi. Poslusamo vse razen slovenske narodne, predvsem pop, yugo rock.. moja st 064 266 661.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

D.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Višnja Gora)

Za poroko 20.6.2020 iščeva band z lastnim ozvočenjem, ki igra narodnozabavno glasbo, yugo pop ter angleško glasbo. Želiva vsaj tričlansko zasedbo. Cena do 1500 eur. Poroka bo v okolici Ljubljane. Hvala za ponudbe.

N.V. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Lastno ozvočenje, lucke

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Rence)

Zelim da glazbenik zagotovi svoje ozvocenje in da jih je najvec 3 v zasedbi ali manj poroka bo pa na goriskem 13.6.2020

A. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj, Ljubljana)

- ozvočenje ni potrebno - Želiva rock, pop in elektronsko glasbo - cenovni razpon med 500 in 1500.

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Bar Na Obali)

Zabava z djem

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna)

Lastno ozvocenje in efekti od glasbenika

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Boštanj 57)

Zabava v gostilni z dj em

T.T. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Škofja Loka)

Potrebujemo ozvocenje brez svetlobnih efektov..

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Animator in vodenje poroke

N.Š. išče glasbenika (Karaoke DJ-ji / Zreče)

Lastno ozvočenje

S.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostišče Brančurnik)

Imamo obletnico srednje šole, potrebujemo band ali DJa za "gavdo narest"

A.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Ankaran)

Glasba na poroki (lahko skupina ali duo do pribl. 11h, od 11h naprej DJ)

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

T.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Konkretno ozvočenje (na prostem) in razsvetljava brez playback igranja celotna zasedba

N.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Podnart)

Naša gostilna 8. decembra obeležuje 30 letbido delovanja. Potrbovali bi skupino, duo ali solo pevca, ki izvajajo tudi glasbo iz 80ih. Želimo, da imajo glasbeniki svoje ozvočenje.

M. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Cerkno)

30 roj dan. 30.06.2018 od 15ih naprej. Rabimo dj z ozvočenjem in osvetlitev

A.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana-Kranj)

Poroka bo manjša!želimo kaksen ansabel ali pa Dj-ja ki zna animirati in igrati! Pa solidna cena do 700€!

M.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti. Želim igranje v živo!

M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Malenski Vrh)

70 letnica očeta,začetek okoli 15ih pa do 19ih z možnostjo podalšanja..

M.L. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Maribor)

Potrebujem DJ-a za 30-ti rojstni dan. DJ potrebuje svojo lastno opremo (ozvočenje, laser lučke, mikrofon..) Pričakujem med 35-40 ljudi. Dogodek se prične ob 19:00 v Slivnici pri Mariboru pri vrtcu.

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenske Konjice)

Lastno ozvočenje in mogoče kaj svetlobnih efektov

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenske Konjice)

Lastno ozvočenje in mogoče kaj svetlobnih efektov.

A.T. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Piran)

Radi bi DJ ki bi vrtel rock, pop, razno muziko, ... za kolega ki praznuje 50 let. Malo za vzdušje, za ples.

T.N. išče glasbenika (Duo / Piknik Prostor SkaručNa)

Iščemo duo/band, ki bi popestril rojstnodnevno zabavo, in sicer za par ur (3-4 ure), z lastnim ozvočenjem in prilagodljivostjo glede glasbenega žanra (pop-rock, stari yu-rock, slovenske, tuji 'evergreen' komadi...) =)

T.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Selnica Ob Dravi)

Želimo da si skupina uredi lastno ozvočenje. Želimo si, da je skupina ali posameznik zabaven, sproščen in pripravljen povzdigniti vzdušje z raznimi igrami..

B.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Prosim za vase ponudbe na mail.

Š.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Hotel Plesnik Logarska Dolina)

Iščeva DJ Ja s karaokami za poroko 4. Junija 2022 v hotelu Plesnik

M.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Krvavec)

Potrebujem zabavljače da poroko naredijo nepozabno, igre, povezovanje, skeči…. Vseeno koliko je članov ali je light show ali ne, lastno ozvočenje je obvezno.

G.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Kranj)

Prirejam zabavo presenečenja za prijateljico, ki bo praznovala 20 let. Najraje posluša moderno pop glasbo in yugo rock, zato bi bila to najbolj zaželjena glasba in nekaj povezovalnega programa na začetku, ko bo na zabavo prišla.

K.H. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Koča V Kamniku)

Pozdravljeni! Smo študentski klub, letos bomo organizirali druženje za novo leto in iščemo DJ-ja od 20ih do 2eh zjutraj. Komade bomo imeli na ključku, rabimo nekoga ki bo rihtal, da muzika nikoli ne ugasne. Še boljše je če ima DJ lastno opremo. Če mislite da ste primerni kandidati za nas, me prosimo kontaktirajte preko maila in se lahko skupaj dogovorimo za ceno ter bolj podrobno pomenimo o ostalih zadevah.

P.P. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Želeli bi najtei DJ-a z svojim ozvočenjem, osvetlitvijo, ki bi tudi do neke mere vodil dogodek, izvajal animacijo, mogoče tudi z možnostjo karaok. Dogodek bi trajal tam okoli 6h.

A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Starše)

Pozdravljeni, Za 70 - letnico bi v nedeljo 17.10. Potrebovali nekoga, da zaigra in zapoje. Za cca 3-4h.

N. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Cerklje)

Zelim rock, pop glasbo, lahko tudi klasika.

B.T. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Lokacija Še Ni Izbrana, A Verjetno V Tržiču)

Želimo ponudbo banda, pevca, glasbenikov, ki bi nam v začetku januarja popestrili rojstni dan in odhod v pokoj. Smo raznolika, vesela, energična družba, ki rada poje, pleše in se zabava. Pričakujemo glasbenike, ki bi nam nudili zabavo z izvajanjem pesmi, slovenskih izvajalcev, dalmatinskih, jugo glasbe, rocka itd. Radi imamo Marka Škugora, Basija, Nove Fosile, Kvatropirce, Tino Turner, Abbo, Oliverja itd. Radi bi izvajalce, ki bi nam peli nekje od 20h pa do 2h ali 4h zjutraj, če bi bila družba za to.

K.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujem glasbenika za obletnico za nekaj ur Max 4 do 5 ur lahko šolo ali skupina

T.M. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Primus Ptuj)

Lastno ozvocenje ter mikrofon

M.H. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ponikve, Videm Dobrepolje)

Zaželjeno je lastno ozvočenje itd.

T.D. išče glasbenika (DJ za poroke / Domžale)

Iščemo DJ-ja, ki bi zagotovil vse - od popularne glasbe (zna se zgoditi, da bo tema zabave disco), do ozvočenja v manjši dvorani za 25 ljudi in lahko tudi skromnejši light showa. Vmes lahko tudi kakšna manjša animacija, šala.

Anonimen išče glasbenika (Petje na poroki / Makole)

Poroka za 50 ljudi se bo odvijala 18.9.2021 od 17:00 ure do 3 zjutraj nekje... Radi imamo: Jugo rok Angleski stari rok Komerciala Slovenske (pa ne prehudee) Komerciala balkan (pa ne prehudee) Pop Regaeron

A.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju)

Mešana glasba, narodno-zabavna, z modernimi, hrvaška, slovenskimi.. Ipd. Glasbenik zagotovi svojo ozvočenje.

Š.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenj Gradec)

Lastno ozvočenje, praznovanje 30 let

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Kamin - Resort Belvadere Izola)

Glasbenik z lastnim ozvocenjem in svetlobnimi efekti. Dj, z stilom in okusom tudi za latino glasbo. Na poroki bi predvajali hrvaske in latino pesmi.m

N.H. išče glasbenika (DJ za poroke / Kamnik)

Iscem DJ za poroko ki povezuje poroko ter ima cez animacijo.

Anonimen išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Lendavi)

Lep ansambel ste

L.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vransko)

Želim, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje.

N.Č. išče glasbenika (Duo / Predvidoma Bled)

Potrebujeva nekoga, ki bi na porocni zabavi samo vrtel glasbo, ki nama je vsec, plesno glasbo, rock, yugorock, itd. Samo glasba, nic nadstandardnega (brez lightshowa, animacije, nastopa, zabave itd). Isceva nekoga s katerim se bo mozno dogovoriti za okviren glasbeni seznam, da ima opremo in bo sodeloval z najinim prijateljem-voditeljem, ki bo imel nacez zabavo, defenitivno pa ni treba da je profesionalni DJ - tega niti ne zeliva, saj nisva techno fana. Potrebuje pa svojo opremo in ozvocenje. Najin budget za glasbo je nekje okrog 300-350€.

L.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Penzion Sinji Vrh, 5273 Col)

Plesna/zur glasba (primarno mednarodna, s primesjo slovenski zur hitov), primerna za mesane genaracije (70% do 35let, preostali do 60 let). Izvajalec, ki zna vzpostaviti dobro atmosfero, se prilagoditi situaciji in pritegniti goste na plesisce. Lahko DJ ali pa manjsi band (do 4 osebe)

T.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Vsa vrsta glasbe(od pop od yu glasbe), band ali dj,animacija in igre na poroki, zabaven, komunikativen, zanesljiv

K.R. išče glasbenika (Duo)

Slo ang ita repertoar

M.T. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Vransko)

Pozdravljeni! Sva Marko in Tajda in iščeva dj-a za poročno slavje za termin 03.09.2022, zanimajo naju vaše ponudbe ter kakšne bi bile okvirne cene storitev, kako je z glasbenim programom, kaj vse od opreme vključuje vaša ponudba ter ali imata na razpolago tudi povezovalni program. Lep pozdrav!

D. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Rače)

Potreboval bi DJ -a

J.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščem glasbenike za poročno slavje za leto 2022. Dobro je, da si ansambel sam zagotovi ozvočenje.

A.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Podzemelj)

Zelela bi, da imate lastno ozvocenje in svetlobne efekte.

D. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Krško)

D.J. pač ozvočenje,kake karaoke ,...žur ,kake igre...nikakor house pač :D

T.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Lastno ozvocenje in lastne svetlobne efekte. Prisotnost harmonike(frajtonarca ali klavirka).

A.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kmetija Na Lanišah)

Iščeva band,

A.Š. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Ribnica)

Potrebujem dj-ja poročno zabavo.

M.T. išče glasbenika (DJ za poroke)

Light show

S.F. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo)

Iščem dj-ja za 30ti rojstni dan.

S.F. išče glasbenika (POP DJ-ji s popularno glasbo / Zasebna Brunarica)

Zanima me cena za dj-ja na moji 30letnici,ki bo 31.10.2020 Hvala

P.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Domžale)

Lastno ozvočenje in oprema

S.O. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna Pr Gantari, Dole)

Iščem pevca, ki igra vse, predvsem zabavno glasbo za 60.letnico

S. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Celje)

Potrebujem DJ-ja za slavje.

L.L. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Jeruzalem)

12.9. Praznuje naše podjetje rojstni dan. Zato bi radi zvečer ob večerji imeli glasbo. Večerja bo v gostišču Brenholc v Jeruzalemu s pričetkom ob 18.00 uri. Prisotnih bo cca 30 sodelavcev. Prosim za ponudbo s ceno. Lp Lidija Lepej

M.L. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Vtna poročna zabava, 35 povabljenih, glasba 80,90,zabavna,bivsa yu, kakšen zabavni vencek

J.K. išče glasbenika (Petje na poroki)

Animacija, ozvočenje, karaoke, osvetlitev

U.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Palčje)

Želim, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Naj bo glasbenik, ki vrti glasbo po mojih željah in se ne vključuje v dogajanje (igre, animacije).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.