fb

Povprečne cene: harmonikaši

150-1000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (harmonikaši)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (harmonikaši) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (harmonikaši)

Kakšna je cena harmonikaša?

Okvirna cena harmonikaša znaša od 150 do 1000 €.

Odvisna je predvsem od dolžine nastopa. Daljši kot je, višja je cena. Prav tako je cena višja, če si želite več harmonikašev in samo enega. Odvisna je tudi od samega dogodka, če je to poroka, je lahko cena višja, kot če je to rojstni dan.

Kakšna je cena harmonikaša za civilno ali cerkveno poroko?

Približna cena harmonikaša samo za civilni ali cerkveni obred znaša med 200 in 400 €.

Cena je ponavadi višja, če želita harmonikaša za več časa in za zabavo, ki sledi obredu. Ravno tako je cena lahko višja, če si želite tudi določen program, ki bi ga vodil in dolžine nastopa.

Kakšna je cena harmonikarskega dueta?

Cena harmonikarskega dueta se giblje med 150 in 2100 €.

Cena se spreminja predvsem glede na tip dogodka. Nastopi na poroki so ponavadi dražji kot nastopi na rojstnodnevnih zabavah.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

Š.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Zasavci, Turistična Kmetija Puklavec)

Potrebovala bi glasbenika/harmonikarja, da bi odpel nekaj Brendijevih pesmic kot presenečenje mojemu bodočemu možu.

A.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grahovo)

2 do 4 člani skupine, energična skupina ki poskrbi za dobro voljo in dobro plesno glasbo

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

P.S. išče glasbenika (One-man-band / Gostišče Koren, Žužemberk)

Družinsko praznovanje 40. rojstnega dne bi radi popestrili in sprostili z malo glasbe in petja, vseh zvrsti (narodnozabavne, pop, tuje, hrvaške). Tretjina gostov bo iz Hrvaške. Lahko 1 izvajalec ali skupina 1-3 izvajalcev, po možnosti iz Dolenjske.

E.G. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj-Grajena)

Lastno ozvočenje

R.U. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grobelno)

Želela bi duet ali solo pevca, ki ima lastno ozvočenje ter svetlobne efekte ter da povezuje s šalami in igrami celotno zabavo. Želela bi predvsem, da se poje narodno zabavna glasba ter dalmatinska.

S.R. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna, Dole Nad Logatcem)

Iščem glasbenika/co za izvedbo slovenske glasbe (narodne, popevke., ) za mamo , ki praznuke 80let. ..kot presenečenje Trajanje ca 1 ura oz 2 nastopa.

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

B.P. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Mali Lipoglav 10)

Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje. Glasba naj bo mešana, NZ, yugo klasika, POP,... Zaželjen je kakšen animacijski program, kakšna šala itd.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Prosim zagotovite svoje ozvočenje

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

N.S. išče glasbenika (Harmonikaši / Skofja Loka)

Npr. pet pesmi, da odigra s harmoniko, za abrahama , praznuje moja sestra.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ne Vemo)

Lastno ozvočenje, ni potrebnega light showa, do 3. največ članov

N.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Črni Kal)

Mozev rojstni dan

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Raznolika glasba

J.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trebnje)

Glasbo, mešana zvrst za rojstni dan

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

G.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Pricakujem od 2-3 clane. Ni potrebno light show

M.Š. išče glasbenika (Duo / Grosuplje)

1-2 glasbenika, zvrst zabavna, narodno-zabavna, dalmatinska, ex-yu, različna tuja glasba. Vaše ozvočenje, animacija.

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

N.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sodražica)

Andambel(bend, trio, duo...) z vključeno harmoniko, lastno ozvočenje.

U.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izlake)

Prprava ozvočenja, slovenski in balkan bend, animacije

S.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Podlehnik)

Glasbenike potrebujemo za poroko in krst ki bo v enem .glasbenikov naj bo od dva do štirje

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

A.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Ozvočenje po kasnejšem dogovoru (potrebno uskladiti z najedojalcem prostora)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer Jeruzalem)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, dim, vsaj 4 člani,. Žur do jutra

R.K. išče glasbenika (Harmonikaši / Zalog)

Samo harmonika, narodno zabavna slovenska glasba, 1 uro, na domacem naslovu

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

J.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Debro)

Za manjše presenečenje zvečer okrog 22.ure potrebujem harmonikaša za cca 2 urci. V poštev pride tudi duo/trio, klarinet ... Za klic mi pošljite st in vas jaz kontaktiram (ker bo presenecenje skrito).

N.K. išče glasbenika (Harmonikaši / Grosuplje)

Potrebujem harmonikaša za 3 4 pesmi

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbo za spremljanje na svatbi: Od šrange pa do večernega programa. Za svatbo glasbenike že imamo. Iščemo nekoga, ki bo povezoval del pred svatbo: Šranga, civilni obred, cerkveni obred (petje med obredi ne na obredih). Želja harmonika, kitara

U.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Miklavž Pri Taboru)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti.

E.B. išče glasbenika (One-man-band / Ljubljana Bratovševa Pl. Ulica Prvoborcev 16)

V sredo 10.11.21 imamo v vrtcu majhno srečanje pri malici, za presenečenje bi pripravila moškega, ki bi zapel pesem, mogoče kaj dalmatinskega ali pa ne, eno pesem vzgojiteljicam, nato bi se zamenjale in eno pesem za pomočnice (v telovadnici) otroci bi za čas pesmi imele eno strokovno delavko v igralnici, torej 2 pesmi okoli 11 ure, ali imate koga ki bi bil pripravljen priti v vrtec Ciciban, enota Ajda ulica prvoborcev 16, plačnik vzg. Elizabeta Brezovar, praznovala 50 let, presenečenje za sodelavke v prvi skupini 15 in in drugi tudi nekaj takega in 5 kuharic, 3 čestilke ter vodstvo, ali je kakšna opcija?

J.C. išče glasbenika (Harmonikaši / Brunsvik)

Želim imeti solo izvajalca gre za invalida brez noge za abrahama da igra različne muzike vključno z harmoniko in ima kakšno igro

J.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Murska Sobota)

Lastno ozvočenje, štiri člani zasedbe.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Škocjan)

Lastno ozvocenje je priporocljivo. svetlobni efekti niso potrebni, kot tudi ni potrebno da pridejo vsi clani ansambla dovolj sta vsaj 2. Bilo bi odlicno da povezuje, da ima nek program.

T.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ormož)

Rabili bi glasbenike ,ki naredijo dober žur in da imajo zelo super posluh in da nardijo res res dobr zur ter smeh ter da imajo svojo ozvocitev ter svetlobne efekte .. ter najmanj 4 glasbeniki.poje se narodna slo,hr,eng,...

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

A.J. išče glasbenika (Harmonikaši / Rogaška Slatina)

Rabil bi nekoga ki zna držati razpoloženje z harmoniko.. ko se bo rodila moja hčerka . Rok je 23.7.2021

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

G.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Spodnji Ivanjci)

Petje,ozvočenje, 2 član več zvrsti glasbe

F.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dornberk)

Praznik vina in grozdja v dornberku konec avgusta 2021

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

A.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vukovski Dol 30)

Pozdravljeni. V Domu starejših Idila ob 13.00 uri organiziramo piknik za naše stanovalce. Iščemo glasbenika/co, glasbenike, ki bi bili pripravljeni izvesti 1 urni glasbeni nastop.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor)

Začetek bi bil doma kjer želimo da je glasbenik z nami

J.R. išče glasbenika (Harmonikaši / Sv. Tomaž)

Pozdravljeni, rabili bi 1bglasbenika za spremljavo pri civilni in cerkveni poroki

L.Š. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Maribor)

Potrebujem za 18-ti rojstni dan,

P.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Cerklje Na Gorenjskem)

Rada imam dalmatinsko in yugo glasbo.Zelim da imajo s sabo lastno ozvocenje da so zabavni pricakujem tudi druzabne igre.Clanov naj bo najvec 3.aHvala

E.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Ne potrebujemo nobenih posebnih efektov.

T.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Starše)

Pričakujem med 3 in 5 članov. Pričakujem svetlobne efekte.

T.D. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor)

Med 3 in 5 članov

K.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bistrica Ob Sotli)

Brez ozvočenja. Lahko je sam ali duo

C.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želiva lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

J.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prvenci 1B)

Želimo emiti ansabel hec

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

G.O. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kocevje)

Zabava bo na vikendu Elektrika bo na agregat Okoli 40 do 60 ljudi

K.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želim si ansambel ki izvaja vse zvrsti glasbe in seveda da sami poskrbijo za ozvočenje in glasbene efekte

T.U. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Lukovica)

Lastno ozvocenje zazeljeno prav tako light show, pricakujem med 1in 3 clane zasedbe.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

T.Ž. išče glasbenika (Harmonikaši / Okolica Grosuplja)

Harmonikasa ki bi igral med samo proceduro med 14uro ter 19 uro ( tekom dneva )

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenia)

4 članska zasedba

T.K. išče glasbenika (Duo)

Pozdravljeni, informativno me zanima ali igrate tudi za abrahama in cena? Hvala

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prevorje)

Potrebujemo glasbo za abraham zeliko da je vkljucena harmonika in domaca glasba.

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krško)

Želim da imajo zabaven program in kakšno zabavno igro. Naj imajo svoje ozvočenja. Lahko sta sva ali tije člani.

T.P. išče glasbenika (Harmonikaši / Prebold)

-Dj za poroko -Repetoar: predvsem rock(slo,ang,yugo)!!!!, slo narodno zabavna, balkan(nekaj malega), makedonske pesmi (nevestina druzina) - lastno ozvocenje,light show,megla,... -potrebovala bi tudi harmonikasa ( od zbiranja pri zeninu do obreda)

A.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Terme Dobrna)

Iščem zasedbo, ki igra različne zvrsti glasbe od narodno zabavne, hrvaških, yugo rock... pomembno mi je, da znajo dogodek popestriti s povezovanjem, skeči, igrami in da znajo ljudi spraviti na noge in narediti žur

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

T.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dragatuš)

Glasbenika potrebujemo za čas ko se zbiramo - prihajajo gosti, med civilnim obredom in med druženjem na vrtu do cerkvene poroke.

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

S.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Soklič. Krtina Pri Domžalah)

Pozdravljeni! Iščem ansambel oz duet za manjšo poroko. Je bolj pozno kosilo tako da se najbrz nebo zavleklo pozno v noč. Rada bi nekoga ki bi povezoval vse skupaj in da igra različne pesmi. Pričakujem tudi solidno ceno.

J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izlake)

4 clane gre za postavljanje mlaja 30 letnica

S.M. išče glasbenika (Harmonikaši / Kmecki Turizem Breznik Komarnica)

Ne samo da dobro igra ali igrajo oče ma rad harmoniko

S.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Pobrezje Maribor)

Gre za abraham osvetleno je glazbenik samo da ima ozvocenje in da poje yugo in domaco glazbo ponodbe posiljajte s cenami hvala

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

N.J. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Nič kaj posebnega, le praznovanje za očetovih 70 let.

B.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Helbhühl)

Poroka 60 %osebja nemsko govoreci soproga iz avstrije torej pricakujem da je skupina pripravlje na govor v nemscini in igranje

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

B.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Nama Nova Sg)

Potreboval bi ansambel za poroko za 6.6.2020

A.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Čim več zabave in stika z ljudmi

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

Š.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Iščemo bend in dj-a z raznoliko muziko ( od slovenske glasbe , do hrvaške , kolo , angleške) .. vse bol v stilu 70' 80' in 90' leta ter tudi kaj moderne muzike..... glasbeniki morajo s seboj imeti svojo opremo ( ozvočenje ,...ipd)

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Se Ni Dogovorjeno Bo V Zasavju)

Zelim glasbenika da naredi pravo vzdusje da poskrbi za ozvocenje najvec 2 clana zasedbe

M.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Maribor)

Lastno ozvočenje 1-3 člane

U.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Ljubljane)

Lahko sta dva nimam ozvocenja in osvetlitve

U.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Ljubljane)

Svoje ozvocenje svetlost in astromenti

K.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Miren)

Išče se glasbenika (one man band) ali par za nastop na Abrahamu cca 50 ljudi.

B.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Siva Čaplja - Trnovska Vas)

Potrebujem glasbenika one-man band, ki bi lahko igral celo noč na praznovanju 18 letnice s sorodniki (stari 30 - 55). Glasba povprečno slovenske narodne in dalmatinske, ne bo pa težave, če bo kaka stil Bjelo - Dugme vmes. Praznovanje bo 9.2 v gostilni Sivi čaplji. Natančno uro še sporočim. Cenovni razpon do 350€. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav Alex

E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zaželen je ansambel z bogatim repertuarjem (po možnosti tudi dalmatinske, hrvaške..) Število članov zasedbe ni pomembno.

P.K. išče glasbenika (Harmonikaši / Prebačevo)

Potrebujem harmonikaša za igranje na šrangi. cca 2 uri od 11ih do 13ih.

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Spodnji Ivanjci)

Zabava za 80-letko

V.K. išče glasbenika (Harmonikaši / Šmarje-Koper)

Potrebujem harmonikasa za poroko- zbiranje svatov, priprave, pred cerkveno poroko in po cerkveni. Cca 12.30-17.00.

K.Š. išče glasbenika (Harmonikaši / Zagorje Ob Savi)

Igranje zabavne, pop in narodnozabavne glasbe na abrahamu

T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vinarstvo In Turizem Marskuš)

Iscem ali posameznega glasbenika ali skupino za abrahama. Smo zelo zabavna druzba, ne kompliciramo, nas glasbenik oz glasbeniki ne bojo zejni ali lacni, pricakujemo edino zabavo za celo noc oz. da bo ostal z nami dokler bomo.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.