fb

Povprečne cene: etno in alternativne skupine

200-3000 €/nastop

198.423
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (etno in alternativne skupine)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (etno in alternativne skupine) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete glasbene nastope (etno in alternativne skupine)?

Pogosta vprašanja (etno in alternativne skupine)

Kakšna je cena etno skupine?

Okvirna cena etno glasbene skupine znaša od 200 do 3000 €.

Cena se spreminja glede na vrsto dogodka, trajanje dogodka in lokacijo dogodka. Če je dogodek bolj oddaljen in traja dlje časa, je posledično tudi cena glasbene skupine ponavadi višja.

Ali je ceneje najeti etno skupino ali solo glasbenika?

Cena solo glasbenika znaša od od 150 do 2200 €, medtem ko je cena etno banda med 200 in 3000 €.

Ceneje tako pride solo glasbenik, vseeno pa je njegova cena višja, če si poleg njega želite tudi glasbeno spremljavo banda.

Ali je cenejši dj ali etno skupina?

Okvirna cena dj-a se giblje med 100 in 2000 €, na drugi strani pa je cena etno skupine od 200 do 3000 €.

V skoraj da vsakem primeru vas bo najem dj-a stal manj, odvisno pa je kakšno atmosfero želite ustvariti na svojem dogodku. Band oziroma skupina v živo na dogodek prinese popolnoma drugačno energijo kot pa dj.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

R.R. išče glasbenika (Duo / Zg. Kungota)

Lep pozdrav... Malo praznovanje bo v naravi, in bilo bi fajn, če se najde kak glasbenik, ki se zna povezat z skupino in mogoče zapoje se kaj v nemščini... Ker bo nekaj gostov iz tujine.. En dober Mix glasbe bi bil dober... Lp Renata Rajter

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Prosim zagotovite svoje ozvočenje

A.J. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Zivjo, zanima me ali imate moznost nastopa 28junij v obalno kraski regiji?

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.E. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Vsa Slovenija)

Pozdravljeni. Na svojih nastopih potrebujem instrumentalno spremljavo. Sem pevka, pojem različne zvrsti, najpogosteje in najraje pojem klasične pesmi, operne arije, samospeve, pa tudi popevke, zimzelene pesmi in ljudske napeve. Najpogosteje nastopam s pianisti in organisti, lahko pa tudi z godalnimi sestavi, violinisti in kitaristi, oz. z drugimi instrumenti in instrumentalnimi sestavi. Če ste za skupno sodelovanje, mi to prosim sporočite na: pesem@zapojem.si Poleg prosim pripišite še vašo ceno za skupno sodelovanje na različnih tipih nastopov, kot so: celovečerni koncert, poroka, Abrahami, zlate poroke, pogrebi, protokolarne prireditve, predstavitve knjig, slikarske otvoritve, hotelsko igranje,.. P.s. Omenjeni datum, regija in lokacija so zgolj informativne narave, ker na portalu zahtevajo izpolnitev tudi teh rubrik

D.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vodni Stolp)

Za presenečenje brata za abrahama iščem dobrega rok kitarista za spremljavo našega petja

B.Č. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Naklo)

Lepo pozdravljeni, v petek 10.6.2022 bi imela zabavo za 50 let v gostilni Rupar nad Škofjo Loko. Zanima me vaša cena, če bi igrali od 20 ure dalje, do 3. ure zjutraj. Želim glasbo, kjer se veliko pleše,poje (dalmatinska glasba, yugo, rock) lepa hvala v naprej lp Beti

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

P.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / HrušEvlje)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte (light show)

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

M.P. išče glasbenika (Poročni band / Trije Kralji)

Ozvočenje glasbenika in svetlobne efekte

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Lj)

Srednje velika poroka na 4.6.2022

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

R.Ž. išče glasbenika (Poročni band / Radeče)

Samo glasbeniki, ostalo priskrbi organizator.

E.C. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Cena naj vklučuje ozvočenje ter potne stroške. Iščem glasbeno skupino od 3-5 članov

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

T.M. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Iščeva resen bend za poroko. Rada bi skupino, ki zna zaigrati tudi kaj (ali predvsem) rocka, razen tega pa še slovenske in jugo popevke, stare dobre komade iz vseh žanrov...

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

T.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Konkretno ozvočenje (na prostem) in razsvetljava brez playback igranja celotna zasedba

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje, igranje kako uro-dve pred samim dogodkom, akustika med obredom, nadaljevanje ob vecerji do cca.polnoci. Nato lahko tudi DJ

J.N. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Posestvo Pule)

Lastno ozvocenje

V.U. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vipava)

Potrebujem glasbenika za rojstni dan.

V.U. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vipava)

Potrebujem glasbenika za rojstni dan.

F.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Okolici Radovljice)

Pozdravljeni, Konec Julija (30.7) z zaročenko načrtujeva poroko in bi želela najeti še bend, ki bi igral. Začeli bi po cerkveni poroki na cateringu zunaj cerkve. Mogoče harmonika ali podobno (odprt za razne ideje). Nadaljevali bi v restavraciji Avsenik, nekje ob 17:30 do polnoči oz. razreza torte. Zaželjena je glasba različnih vrst, od slovenskih zimzelenih, angleških, španskih, tudi narodno zabavna, nekaj na kar se da plesati swing, valček, polka. Zaželena je tudi animacija, nekaj primernega in predhodno dogovorjenega. Na sami poroki bo kar veliko otrok tako, da tudi nekaj za njih, da se jih malo na plesišče povabi, od starih do mladih. Hvala za ponudbe (prosim na maile, če lahko), Prijazen pozdrav,

A.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Gornja Radgona)

Zasebna zabava , glasbo bi potreboval za 1,5- 2 uri. predvsem me zanima vaša set lista ... hvala lepa aleš

J.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Zg. Kungota)

Iščem bolj rockerski tip, nekoga, ki obvlada pesmi iz 80. in 90. (slovenske in tuje) ter seveda modernejše. Najboljše bi bilo, da je iz štajerske, da se bomo tudi boljše razumeli. Glasbenik mora urediti vso tehniko. Prav tako bo se treba selit iz zunanjega dela v notranjost pred deseto zvečer. Gre se za poročno zabavo, ne poroko, ki je bila manjši dogodek, ta zabava pa je za vso družino in prijatelje.

N.O. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / 3260 Kozje)

Radi bi da se igra več zvrsti glasbe. Tudi jugo rock. In naš zvrst. Podobno kot d.palinka band. Oni so nam vrhunski.Neki na tak način. Da naredijo žur.

R.Š. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Ljubljana)

Umirjena glazba, slovenska, jazz.....

T.N. išče glasbenika (Duo / Piknik Prostor SkaručNa)

Iščemo duo/band, ki bi popestril rojstnodnevno zabavo, in sicer za par ur (3-4 ure), z lastnim ozvočenjem in prilagodljivostjo glede glasbenega žanra (pop-rock, stari yu-rock, slovenske, tuji 'evergreen' komadi...) =)

D. išče glasbenika (Petje na poroki / ŠEntjur)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte (light show),če so, ni nujno nekje 4-5 članska zasedba skupne, od civilnega dela do vodenja celotne poročnega slavja

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Več informacij: meri.pegi@gmail.com

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zamostec)

Pozdravljeni, v letu, ki prihaja, nacrtujemo gasilsko veselico PGD Zamostec, obcina Sodrazica. Veselica naj bi bila 4.6.2022. Zanima nas cena nastopa z ozvocenjem in kaksno glasbo igrate . Hvala za odg. in lep dan se naprej, Sovdat Matevz

G.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Vransko)

Za najino poroko želiva najeti band, ki igra raznoliko zabavno glasbo (brez narodnozabavne). Okviren čas igranja med cca 17. in 2.uro.

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Krško (Tri Lučke))

Iščeva glasbenika/skupino za glasbeno spremljavo ob civilnem poročnem obredu ter po obredu za čas trajanja pogostitve in fotografiranja (skupno približno 2 uri). Zaželjeno je lastno ozvočenje. Želiva si akustične glasbe, lahko tudi brez vokala. Všeč nama je rock, etno-folk, gypsy stil ali klasična instrumentalna glasba.

P.S. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Novo Mesto)

14.5.2022 Rojstvo Cca 100 gostov Cena max 400€ plus napitnine

E.T. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Solkan)

Nekaj čisto simpl z osnovnim ozvocenjem Praznovanje bi bilo zunaj

K.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Glasbeniki naj imajo lastno ozvočenje, svetlobne efekte - vse kar potrebujejo. Pričakujeva vsaj dva (zelo zaželeno več) glasbenika. Najraje skupino - harmonikaš, energične člane zasedbe/ansambla, ki bi znali narediti pravi žur, tonsko zelo dobrega pevca, ki pozna širok spekter glasbe (slovenska narodno-zabavna, jugo glasba, lahki rock, popularne ...).

R.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Crerklje Na Gorenjskem)

Lastno ozvočenje.

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjaž Nad Štorami)

Pozdravljeni, zanimava se za DJ-a ali glasbeno skupino, ki bi nastopal/a 29.10.2021 na poročnem slavju (v kolikor bodo ukrepi dovoljevali zabavo) na Eko turizem Pri Starem Mlinu. Ker za poročni obred in sprejem svatov že imava glasbenika, bi potrebovala izvajalca od 18.00 dalje. Imela bi različno glasbo (slovenske, yugorock, pop, rock,..), zaradi starostnega razpona povabljenih (25-65 let). Prosiva za ponudbe z okvirno ceno (cca. 6 ur nastopa) in možnostmi in pogoji plačila (gotovina, kartica, se plača vnaprej..).

B.U. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Igranje na zabavi za 40. rd

S.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvor)

Glasba bo ozadje otvoritve razstave likovnih del. Želimo si jazz, blues, rock glasbo.

N.L. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Gostilna Klinec Plešivo)

Za manjšo skupino - ca 15 oseb, na praznovanju rojstnega dne bi ob večerji in po večerji rada imela glasbenike, ki ne želijo biti v ospredju dogajanja, kakovostno vokalno/instrumentalno malo zasedbo duet, ali samostojnega izvajalca. Želim si predvsem slovenske popevke, lounge glasbe, lokalne etno glasbe...

G.S. išče glasbenika (Rock in evergreen skupine / Soteska, Dolenjske Toplice)

Potrebujemo glasbenika ali manjšo skupino z lastnim ozvočenjem, ki lahko izvede instrumentalni /pevski nastop, 2 do 3 točke, primerne za splošno javnost in vabljene goste projekta, Gre za priložnostno prireditev ob zaključku projekta Večgeneracijski center, na kateri bodo priložnostni govori in kratke predstavitve, otvoritev likovne razstave ipd.

N.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Miklavž Pri Taboru)

Iščeva bend oz. ansambel za najino poroko, ki bi imel svoje ozvočenje in svetlobne efekte. Ker bo na najini poroki več različnih generacij in več različnih okusov za glasbo bi želela, da bi igrali slovensko nadrodno, dalmatinsko,hrvaško/jugo, rock slovenski in tuji, tujo glasbo.

H.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Naj bo svoje ozvočenje, v ansamblu mora vsebovati klarinet, frajtonarca, bas, kitara,...pa seveda ne sme manjkati kakšna animacija

M.D. išče glasbenika (Poročni band)

Glasbenik naj ima lastno ozvočenje, brez light showa...

B.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Ranč Trnovc - Duplje)

Za praznovanje rojstnega dne - 60 let, potrebujemo skupino, ki bi priredila cca eno uro dalmatinskih pesmi v okolici kranja Lp Bojan Kos

M.K. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Črnuče)

Lep pozdrav, iščem tamburaše, ki bi za sestrin 30. rojstni dan, prišli na lokacijo v Črnučah in jo presenetili. Rojstni dan bi se odvijal 11.07 v soboto. Čas trajanja 1-2 uri. Hvala

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

K.D. išče glasbenika (Petje na poroki / 40 Km Iz Ljubljane)

Iščeva zasedbo/bend za poročni žur s širokim reperotarjem, ki bi igral evergreen, rock'n'roll, swing, gipsyswing, rock, yu, etno, pop, vseeno pa je zaželeno, da lahko zaigrajo kakšno narodno-zabavni komad. Animacija ni potrebna, dobrodošla je pa komunikativnost in odzivnost na občinstvo. Termin dogodka je še fleksibilen (22. 8. 2020 ali 3. 10. 2020).

K.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubno Pri Podnartu)

Potrebujem band ali Dj-a za poroko. Število ljudi na poroki bo 50. Poroka bo 10.10.2020 in cas igranje je od 16.00 do okoli 12.00/01.00. Želim da glasbenik zagotovi ozvočenje. Svetlobni efekti so zaželjeni vendar niso nujni. Zanima me tudi ce glasbenik tudi vodi program na poroki. Ker je poroka v manjsem stevilu ljudi je cena kjucnega pomena. Zvrst grasbe je pop, rock, jugo/rock, dalmatinska. Brez harmonike in narodno zabavne glasbe.

M.R. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljutomer)

2-3 člane, lastno ozvočenje, pop, rock Lahko kaj bolj klasičnega, vendar da se tudi malo pleše

R.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Prirejam izlet z avtobusom ob 50 RD. Zacnemo na moji lokaciji, tukaj prigrizek in glasba cca 1 uro, voznja z avtobusom- cca 45 min, zazeljeno povezovanje in malo glasbe na busu vecerja in zabava na kmeckem turizmu cca 5 ur Zelel bi malo animacijskega programa. Kar se glasbe tice po dogovoru, vec zabavne Ex Yu, cro... Lpr

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Izola)

Priložnostni koncerti (od maja do konca septembra). Zaželeno lastno ozvočenje. Zvrst glasbe in število glasbenikov ni pomembno. Kraj nastopanja: Izola.

Š.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Potrebujem neznane ali manj znane izvajalce za igranje na prijetnem dogodku odprtega tipa, kjer se bodo ljudje družili ob dobri hrani in pijači ter seveda dobri glasbi.

T.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Trzic)

Lastno ozvocenje, 2-5 oseb

B.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Gruzinska Gostilna Zlato Runi, Šujica 2E, 1356 Dobrova Pri Ljubljani)

Pozdravljeni Potrebujem duo ali skupino treh, ki izvajajo starogradske pesmi (Moja mala nema mane, U tom Somboru, Osam tamburasa sa Petrovaradina), Fjaker stari, Ima dana) - za rojstnodnevno zabavo - za približno eno uro - od 18:00 naprej - najraje ob 20:00.

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

B.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Zelimo tudi animacijo

M.C. išče glasbenika (Petje na poroki / Vransko, Tabor)

Iščem prilagodljiv bend s širokim repertoarjem (max do 5 članov), če je v bendu saksofonist, super! Ponudnik naj ima lastno ozvočenje in možnost predvajanja glasbe iz USB oz DJ varianta (zaradi nekaj pesmi, ki jih želimo predvajane v originalu) light show, efekti (megla ipd.) in možnost karaok je zaželjen plus. Iščem spremljavo za celotno poroko torej od sprejema gostov, cerkveni obred in večerna zabava. Zaželjen je tudi ženski vokal.

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kobarid)

Svoje ozvočenje light show ( lahko je, ni pa potrebe) mešana zvrst glasbe (slovenska, angleška, če je kakšna italjanska tudi super) rajše nič, ali malo balkanske muzike

E.M. išče glasbenika (Petje na poroki)

Iscemo band, ki igra stare yugo hite kot tudi kaksno moderno pop skladbo in zna s svojo energijo spravit goste na porocnem slavju na plesisce.

T.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Portorož)

Išče se voditelj/ica za novoletni nastop v hotelu na obali, zaželeno znanje italijanskega, nemškega in angleškega jezika. Povezovanje in napoved programa med pavzami.

N.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cerkno)

Veselica bo 12. 10.2019. Isem bend do 500e z ozvocenjem.

P.S. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Kamnik)

Trubači, pol ure nastopa na poroki

S.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Proslava rojstnega dne

A.P. išče glasbenika (Poročni band / Panonska Vas)

Pozdravljeni, rabila bi glasbo na poroki, delno instrumentalno, delno tudi vokal (če je možno?). Rada imava umirjeno etno glasbo, kot tudi večne klasike (za začetek what a wonderful world, cant help falling in love, only you, more than words, wonderful tonight, when a man loves a woman, i just called to say i love you, shape of my heart, brown eyed girl, aint no sunshine, stolen dance ipd. dalje bolj živahno: bruce springsteen-dancing in the dark, riptide, mrs. robinson, easy lover, fields of gold, i shot the sheriff, nina simone-feeling good, hit the road jack, mungo jerry-in the summertime ipd.) V primeru, da bi vas igranje na najini poroki zanimalo, prosiva za ponudbo. Hvala! Lep pozdrav, Andreja in David

I.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pomemben je zabaven program in dobra glasba (dalmatinska, narodnozabavna..)

B.T. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Terme Topolšica)

Iščemo izvajalca za vse torke v juliju in avgustu v kavarni od 20. do 22. ure.

M.E. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine)

2-3 skladbe v izvedbi 3 clanske skupine

A.Z. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Zalog Pri Sempetru(Podlog))

Pozdravljeni, 20 julija praznujem rojstni dan in me zanima koliko bi prislo za najem etno glasbene skupine (narodno zabavna balkan glasba), priblizno 3-5 clanov zasedbe. Zanima me koliko bi prislo za priblizno 2 do 3 ure. Lep pozdrav

P.Č. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana, Fužine (Grad Mao))

- čas igranja: 4 ure (od 22:00 - 2:00) - vrste glasbe: zabavna, kakšna yugo, morda tudi kakšna narodno-zabavna - animacija med premori: delno (brez posebnih iger oz. skečev, zaželjeno pa je povezovanje v smislu, da glasbenik(i) napove(do) vsaj ples ženina in neveste, 'organizirajo' metanje šopka in 'tekmovanje' za podvezico, 'napovejo' poročno torto...) Opomba: Zaželjen bi bil morda (ni pa nujno) le en kratek premor z igro(igrami), kjer bi šlo za nekakšno 'tekmovanje' med sorodniki ženina in sorodniki neveste (to sva videla na neki drugi poroki in nama je bilo všeč). - lastno ozvočenje: ni potrebno - svetlobni efekti: ni potrebno - št. članov zasedbe: ni pomembno (lahko en sam ali več) - cena: zaželjeno do 500 EUR, max pa do 1000 EUR - izkušnje glasbenika(ov) s porokami: zaželjene

P.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Metlika)

Pozdravljeni, če bi vas najeli za ene 2 uri igranja na enem rojstnem dnevu, 10.maja letos ali bi imeli čas in kolikšne bi bil vaš honorar? Hvala, LP, Peter

M.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

31.8.2019 se vzameva v LJ (Tivoli / Švicarija) in iščeva izkušene glasbenike / band, ki bi med 17:00 in 22:00 odigral za nekaj uric (točnega programa še nimava). Narodno-zabavni in zabavni ansambli nama niso po godu. V mislih imava nekaj bolj funky / jazzy igranja. Dvomiva, da bo kdo zares plesal, bo sicer na voljo oder, a gre bolj za igranje v ozadje pred večerjo in/ali morebiti po njej (2-5 ur). V nadaljevanju iščeva še poročnega DJ-ja za po večerji, nekje med 22:00 - 02:00. Bolj so nama všeč alternativni elektronski žanri, a brez aktualnih hitov verjetno ne bo šlo (morda celo kakšne karaoke ali kakšna drugačna glasbena popestritev?). Za krajši nastop pa bi imela tudi solo izvajalca (ne vema še točno ali na LJ gradu ali v Tivoliju). Prosim za video material, kako zvenite. Povsod je poudarek na visoki kvaliteti glasbenikov, saj bo 1/2 gostov tudi glasbenikov. Ker pišem kot lastnik Omisli.si, tukaj ne bo provizij in sprejemam ponudbe tudi na mitja@omisli.si (za FREE člane).

M.N. išče glasbenika (Petje na poroki / Medvode)

Ne potrebujem animacije,niti ozvočenja,samo popestritev zabave z glasbo max.2 uri

A.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Štanjel (Lovska Koča))

Lastno ozvočenje, osvetljava, različne zvrsti,...

A.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica Celja)

Ker je ženin iz Italije želiva nekoga, ki bo igral pesmi v angleškem jeziku, priredbe in podobno.

D.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Kopra)

Lastno ozvočenje, minimalni svetlobni efekti, razlicne zvrsti glasbe, od mednarodno popularne do slovenske, rock in pop, tudi kaksna narodnozabavna.. Brez midijev prosim 😁 pa tudi kaksno dalmatinsko... Prosim za repertoar ter kaksno referenco.

K.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Fažana, Bale)

S partnerjem iščeva moški kvartet (vokal in kitara), k iizvaja dalmatinske in slovenske pesmi za petje pred cerkvijo in v cerkvi v fažani na Hrvaškem (poroka).

Š.Ž. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor/Slovenske Konjice)

Iščem band oz. DJ-a za manjšo poroko.

B.D. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Sežana)

Zdravo. Potreboval bi skupino (duo ali trio), katera ima v repertoarju Etno Yu, Ex Yu Rock, Etno Slo, Tuji Rock, Dalmacijo,... Med drugim tudi: Halid Bešlić, Haris Đinović, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić, Dejan Matić, Dugme, Čorba, Bajaga, Valjak, Kazalište, Pričakovati je tudi plačilo na "harmoniko". :)

M.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dvor Jezeršek)

Pozdravljeni, za našo novoletno zabavo, 6.12. bi potrebovali vašo "animacijo". V Dvorju jezeršek bomo imeli delavnico in večerjo med 21.00 in 22.00 pa načrtujemo odhod proti Ljubljani, takrat bi želeli, da pridete vi in nas pospremite do našega avtobusa (bo prilagojen za zabavo) ter nam igrate po poti do Ljubljane. Znaima me če imate takrat čas in kakšna je cena vašega nastopa. Lep pozdrav, Medeja Moder

M.P. išče glasbenika (Ansambel za poroko / V Okolici Novega Mesta Na Prostem)

Pozdravljeni, Isceva band za poroko, 7.9.2019 v okolici Novega mesta. Poroka bo na prostem in bo dneva. Torej žur bo po kosilu med 17h in 22h. Všeč nama je vsa glasba, predvsem pa povdarek na zabavni glasbi (ne toliko narodno zabavno), hrvaških in tujih komadih, saj bodo povabljeni stari večinoma med 25 in 30 let. Gostov bo ca 100. Hvala za ponudbe, Maša

P.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sentjernej)

Kratek glasbeni nastop za 80 letnika..v senjternejski dolini..sa harmonikada ki nas je leta inleta zabaval in osrecaval s harnoniko .. Ne vec kot eno uro..najraje bi videla da je presenecenje na zacetku zabave...sa popestrimo zabavo in ga neverjetno presenetimo

A.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dutovlje)

Poroka se bo odvijala pod šotorom. Želiva sproščeno skupino, ki nas bo zabavala cel dan in celo noč. Želiva si čim bolj pester izbor glasbe: slovenska, hrvaška, angleška... Da bo za vsakega nekaj.

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Bar)

Lastno ozvocenje plus light show

M.J. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine / Otok Ljubezni)

Iščemo akustični band za nastop na pikniku. Med 15.00 in 17.00 na Otoku Ljubezni v Prekmurju. Nastopa se dvakrat po 45 minut.

A.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Polhov Gradec)

Prinesite svoje ozvočenje in pripomočke

P.T. išče glasbenika (Etno in alternativne skupine)

8.9. bi želeli cca 1 urni nastop tamburaške skupine na zasebnem praznovanju zdravo nastop ob cca 21:00. uri lokacija v bližini celja

M.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Pozdravljeni. Iščem zasedbo 3-7 članov. Igrajo naj tako narodnozabavno kot zabavno glasbo. Prosim za ponudbe.

N.Š. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Glasbeniki bi imeli pod kontrolo vse v zvezi z glasbo

M.E. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Šempeter V Savinjski Dolini)

Pevec ali še raje pevka z lastnim ozvočenjem brez svetlobnih efektov (imam nekaj doma). Asortiman naj bo širok, brez nekvalitetne glasbe alla sem zizike majal... Pomembno mi je, da senastopajoci lepo vkljuci med nas in nas tretira kot prijatelje ne kot narocnika...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.