fb

Povprečne cene: DUO

200-900 €/nastop

198.424
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (duo)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (duo) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (duo)

Kakšna je cena duo zasedbe?

Okvirna cena duo glasbene zasedbe je od 200 do 900 €.

Nekatere zasedbe imajo postavljeno ceno za določeno število ur, kasneje pa vsako dodatno uro računajo ločeno. Cena je lahko višja tudi, če je dogodek bolj oddaljen, saj so vanjo vključeni tudi vsi potni stroški. Prav tako je cena višja, če je dogodek večji (kot na primer sindikalna ali novoletna zabava), nižja pa, če je zabava manjša (kot na primer rojstnodnevna zabava).

Kakšna je cena duo zasedbe samo za cerkveni obred?

Približna cena glasbenega dua za cerkveni obred znaša med 200 in 400 €.

Cena je odvisna od tega, ali želite določene instrumente, petje ali brez petja, spremljavo glasbenega zbora. Cena je lahko višja tudi, če želite duo poleg cerkvenega obreda tudi pri civilnem obredu in sveti maši.

Ali se bolj splača najeti boljši duo ali slabši kvartet?

Cena kvarteta znaša med 200 in 1500 €, cena dua pa med 200 in 900 €.

Cena dua in kvarteta je tako okvirno podobna, odvisno je od vaših osebnih želja. Kvarteti ponavadi igrajo tudi več časa, vseeno pa so njihovi potni stroški lahko višji, saj imajo več opreme.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

S.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Semic)

Gasilska veselica

R.R. išče glasbenika (Duo / Zg. Kungota)

Lep pozdrav... Malo praznovanje bo v naravi, in bilo bi fajn, če se najde kak glasbenik, ki se zna povezat z skupino in mogoče zapoje se kaj v nemščini... Ker bo nekaj gostov iz tujine.. En dober Mix glasbe bi bil dober... Lp Renata Rajter

D.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Gre za dogodek rojstni dan v gostilni, torej temu primerna oprema. Za cca 30 ljudi. Glasba vse mešano, jugo, pop rok, primerno za generacijo okolki 50 let.

A.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grahovo)

2 do 4 člani skupine, energična skupina ki poskrbi za dobro voljo in dobro plesno glasbo

A.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Grahovo)

2 do 4 člane v skupini, glasba za ples...energična skupina...

J.J. išče glasbenika (Duo / Preserje)

Lastno ozvočenje

B.J. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Pozdrav, potrebujem pevca (največ dva ali tri) za petje med cerkvenim delom poroke, zaželena je tudi glasbena spremljava - kitara ipd. Poroka bo 27. 8., v Logarski dolini. Glede izbora pesmi se prilagodimo. :) Lp, Bernarda

I.P. išče glasbenika (Duo / Kozina)

Živa glasba v baru

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

K. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Rakičan)

Ne želim klasične harmonike, ampak glasbo za mlade, angleske, hrvaske in slovenske pesmi. Rabili bi svojo ozvocenje in svetlobne efekte.

L.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Glasbenik ali skupina odigra nekaj pesmi Avsenika, praznovanje 100 letnice med 15 in 18h uro. Nastop bo kratek, max 30 min

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica)

Zaradi odpovedi glasbenika iščem novega, zato tudi tako pozno povpraševanje. Zabava za mamino 70letnico.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, znane priredbe

D.K. išče glasbenika (Duo / Velenje)

Prosim za lastno ozvočenje.pričakujem največ tri glazbenike.

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

D.B. išče glasbenika (Duo / Kras)

V glavnem da igrajo raznovrstno plesno glasbo

D.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Sežana)

Želim samo, da izvajalec motivira goste, da je živahten in igra aktualno plesno glasbo . Lahko je s svojim ozvočenjem, ni pa nujno. Cena do 500,00 eur

M.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamno)

Ansambel ki preigrava narodnozabavne in zabavne pesmi.

R.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljutomer)

Ansambel je lahko brez ozvočenja z animacijo

J.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Črešnjevec, 2310 Slovenska Bistrica)

Potrebujem muzikanta , največ do 3.v skupini 10.junija 2022.

A.A. išče glasbenika (Duo / Spodnja Ščavnica)

Zabava, animacija, vodenje

N.P. išče glasbenika (Duo / Spodnji Duplek)

Lastno ozvočenje 1 do 2 člana

N.P. išče glasbenika (Duo / Spodnji Duplek)

Lastno ozvočenje 1 do 2 člana

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

I.Š. išče glasbenika (Duo / Selce Kulturni Dom, 2232 Voličina)

Občni zbor Rdečega križa

S.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Jurovski Dol)

Potrebujemo ansambel za birmo. Gostov bo okoli 60. Imamo pa radi narodno in zabavno glasbo.

S.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Jurovski Dol)

Potrebujemo glasbenike za praznovanje birme. Gostov bo okoli 60. Imamo pa radi narodno in zabavno glasbo.

S.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Škofja Loka, Gostilna Pri Ruparju)

Lastno ozvočenje, 2-4 člani, ki igrajo od narodne, dalmatinske,zabavne, kakšen rock tudi mogoče, povabljeni bodo večinoma sami mladi, do 70 ljudi

S.P. išče glasbenika (Poročni band / Zgornja Kungota Pri Mariboru)

Potrebuje lastno ozvočenje. Želimo si razgibane glasbe, največje slovenske, hrvaške in tuje hite. Zaželjeno je, da znajo narediti dobro zabavo brez animacije, razen da vabijo goste na plesišče.

D.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vodni Stolp)

Za presenečenje brata za abrahama iščem dobrega rok kitarista za spremljavo našega petja

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Okolica Cerkvenjaka)

Raznolika glasba

J.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trebnje)

Glasbo, mešana zvrst za rojstni dan

N.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Tolmin)

Potrebujem manjjši band alo andambel ki bi kaj zaigral na manjši poroki in igra različno glasbo.

M. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

LASTNO OZVOČENJE

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

M.K. išče glasbenika (Duo / Zreče)

Praznovanje abrahama, sobota 28.5. (nekje od 17. oz.18. ure dalje), lokacija: okolica Zreč (gostišče Ulipi), potrebno lastno ozvočenje in svetlobni efekti...

M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krsko)

Rabim za Abrahama 14.1.2023

M.Š. išče glasbenika (Duo / Grosuplje)

1-2 glasbenika, zvrst zabavna, narodno-zabavna, dalmatinska, ex-yu, različna tuja glasba. Vaše ozvočenje, animacija.

V.L. išče glasbenika (Duo / Hrastnik)

Želim mešano glasbo ker bodo gostje vseh starosti. Trajalo bo od 16.00 do cca 23.00 ure. Zabava bo na kmečkem turizmu.

L. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Light show bi imela

A.Č. išče glasbenika (Petje na poroki / Soteska)

Petje pri civilnem in cerkvenem obredu

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki / PodčEtrtek)

Pozdravljeni. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje ipd... Najrajši bi videla 2 člana zasedbe... po možnosti, da je v sam nastop vključen inštrument kitara/ piano

S.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Podlehnik)

Glasbenike potrebujemo za poroko in krst ki bo v enem .glasbenikov naj bo od dva do štirje

J.R. išče glasbenika (Duo / Zgornje Jablane)

Duo z ozvočenjem

J.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cirkovce)

Iščem duo z lastnim ozvočenjem

J.R. išče glasbenika (Duo / Cirkovce)

Rad bi duo z lastnim ozvočenjem

B.S. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Iščeva band ali DJ-ja za poroko, ki bi igrali raznoliko glasbo. Povabljeni so različnih starosti, od 24 pa do 90 let. Zato iščeva izvajalca, ki ponuja različne glasbene zvrsti iz različnih obdobjih. S čimer bi pritegnili vse goste. Prav tako bi želela interaktivnega izvajalca, ki ima izkušnje s porokami in zna animirati goste. Povezuje tudi s kakšnimi igrami in interakcijo z gosti. Želela bi, da glasbeniki zagotovijo lastno ozvočenje.

M.M. išče glasbenika (Duo / Velenje)

Praznovanje okrogle obletnice, 50 gostov vseh starosti. Plesne, slovenske, pop/rock/evergreeni, ...

N.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Zaželeno je, da glasbeniki sami zagotovijo ozvočenje in svetlobne efekte. Iščemo: - soliste ali duo pri uradnem delu - skupino za zabavo (ki se ji ne mudi domov :)

A.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Osrednjaslovenija)

Potrebujem glasbeno skupino ali dj-a za ptivat zabavo(rij dan in poroka),eno soboto v juniju(upam da 11.6.2022.

N.G. išče glasbenika (Duo / Prebold)

Želela bi duet ali trio za igranje na abrahamu. Glasba naj bi bila raznovrstna. Narodnozabavna, slovenska popevka, slovenska zabavna, hrvaška in tuja zabavna. Želela bi, da povezujejo dogodek in zabavajo goste.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

A.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Želim, da igrajo raznovrstno glasbo od zabavne pop do narodno zabavne. Lp

J.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krtina)

Povezovanje, ozvocenje

J.M. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Krtina)

Duo, ozvocenje, povezava

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Ponikva)

Iscemo glasbeno skupino ali duo za nastop na cerkveni poroki

M.P. išče glasbenika (Duo / Celje)

Želim vaše ozvočenje in svetlobne efekte.

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / KočA Na Kopitniku, Gore 14, 1431 Dol Pri Hrastniku)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti

T.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / KočA Na Kopitniku, Gore 14, 1431 Dol Pri Hrastniku)

Lastno ozvočenje in svetlobne efekte

Z.H. išče glasbenika (Duo / RakičAn)

Light show ozvocenje dosti hrvaške glasbe

A.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko / FilipčJe Brdo)

Lastno ozvočenje, 2 glasbenika( kitara, pevec, sintisajzer)

Z.H. išče glasbenika (Duo / RakičAn)

Ozvočenje in nastop duo

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

D.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / ŠEntilj)

Članska zasedba 2-3, lastno ozvočenje, narodno zabavno, yugo-poprock, uspešnice rocka in yugo, dalmatinske, hrvaške, animacija,

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

N.R. išče glasbenika (Duo / Jablance 1)

Pozdravljeni Iscemo kitarista oz glasbenika pop, rock in zabavne glasbe..

B.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Okolica AjdovšČIne)

Za civilni obred potrebujeva duet, najraje kitara in dvoglasno petje, lahko pa katerikoli drug instrument. Ponudbo in repertoar nama pošljite.

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

E.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Leskovec Pri Krškem)

Ozvočenje da, glede ostalih stvari sva zelo odprta za vaše predloge

D.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Za ženo ki praznuje 40 let bi rabili muziko, 21.12 2021 v kolikor se da bi rabili še prostor v okolici Velenja

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbo za spremljanje na svatbi: Od šrange pa do večernega programa. Za svatbo glasbenike že imamo. Iščemo nekoga, ki bo povezoval del pred svatbo: Šranga, civilni obred, cerkveni obred (petje med obredi ne na obredih). Želja harmonika, kitara

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.D. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Mirna Peč)

Eden do dva. Bilo bi presenecenje za goste

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

A.K. išče glasbenika (Duo / Kašča Jurček, Jurčkova Cesta 7, Ljubljana)

2.10., jutri bi potrebovali one man band ali duo - za 60. rojstni dan. Povabljenih cca 30 ljudi. Zaželeno lastno ozvočenje. Lokacija Ljubljana Rudnik. Od cca 16ih do cca 20ih,22ih

V.P. išče glasbenika (Duo / Turist Frankolovo)

Duo in dober žur

M.G. išče glasbenika (Duo / Pokopalisce Visnja Gora)

Pozdravljeni, Za cetrtek, 23.9.2021 iscemo pevce (trio, kvartet) za petje na pogrebu. Lokacija VIsnja Gora ob 14h. najbolj pomembno nam je, da bi zapeli Edith Piaf - Non regrette rhien, za ostali dve pesmi pa idealno Majda Sepe - Med iskrenimi ljudmi, Ljudska - Mamica je kakor zarja. Glede teh dveh pesmi smo fleksibilni.

R.D. išče glasbenika (Duo / Gostolna)

Rojstnodnevna zabava v Novem mestu, 24.9. 2021, trajanje od 19.00 do 1.00 Potrebujemo 1-2 glasbenika.. Lp, Renata

M.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Novo Mesto)

Praznovanje za abrahama 11.09.2021

K.J. išče glasbenika (Duo / Velenje, Hotel Paka)

Pozdravljeni, potrebovali bi glasbo ( vsaj duo) za polovno večerjo, ki je 24.9.2021. Glasbo bi potrebovali točno 4 ure v večernih terminih.

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ceršak, Šentilj V Slovenskih Goricah)

Potrebovali bi glasbenika/glasbenike kot presenečenje za abrahama tako, da bi nastop trajal največ 1 uro. Za ozvočenje in svetlobne efekte lahko poskrbimo sami.

H.M. išče glasbenika (Duo / Radovljica)

Poroka bo v Radovljici..cenovno ugodno..da je vzdušje pravo

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Poljane Nad Škofjo Loko)

Spil do zgodnjih jutranjih ur

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ni Točno Določeno, Bo Pa Nekje Na Gorenjskem)

Pričakujem, da bo skupina igrala različne zvrsti plesne glasbe in da bo naredila dober žur.

B.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slo.Konjice)

Iscem za 40 najbolj zazeljeno kaksen harmonikas..in lahko tudi duo kaksen pevec zraven..

A.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Marezige, Koper)

Želim duo ali DJ za rojstni dan. Želim si, da so iz Primorske, obale...

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Mb)

Glasbenik naj ima svoje ozvočenje

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

I.H. išče glasbenika (Duo / Vidrga)

Light show. Več jugo nostalgije, slovenske pop komade, sem ter tja kakšno narodno

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

19.6. poroka 45 ljudi vecinoma mladi od 30-35let na primorskem-Izola. Isceva band po moznosti s saksofonom. Nekaj znanih slovenskih in angleskih komadov, predvsem pa dalmatinske, Oliver, Gibonni in ostali.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.