fb

Povprečne cene: DJ za poroko

100-2000 €/nastop

198.423
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (dj za poroke)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (dj za poroke) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (dj za poroke)

Kakšna je cena dj-a za poroke?

Cena nastopa dj-a na poroki se giblje med 100 in 2000 €.

Cena se zviša, če je nastop daljši, nižja pa, če je krajši.

Ali je ceneje najeti dj-a ali band za poroko?

Cena banda za poroko je se giblje med 100 in 3000 €, medtem ko dj-a med 100 in 2000 €.

Cenovno je dj cenejši, zlasti od bolj znanih in prepoznavnih glasbenih skupin. Ko se odločate med dj-em in bandom, je pomembneje, česa si dejansko želite, saj glasba v živo vseeno vzpostavi drugačno atmosfero kot dj.

Ali se cena dj-ja spreminja glede na tip glasbe, ki jo predvaja?

V večini se cena dj-a glede na žanr ali tip glasbe ne spreminja. Spreminja se predvsem samo glede na dolžino nastopa oziroma dogodka.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

J.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Dvor Pri Žužemberku)

OZVOČENJE,SVETLOBNE EFEKTE

L.A. išče glasbenika (DJ za poroke / Brnik)

Iščem DJ z lastno opremo, za poroko na gorenjskem do 300e. Glasba za žur. Animacija.

S.G. išče glasbenika (Poročni band / Vransko (Hiša Lisjak, Na Jasi))

Če je možno, bi moški in ženski vokal. Zvrst glasbe: yugo rock, pop, balkan, oldies goldies, kakšna slovenska, acdc (highway to hell, thunderstruck):)) Brez animacijskega programa:)

T.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Irsic)

Vsaj 5 clanov,svoja oprema,svoje luci,da znajo povezovat program

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

T.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ivančna Gorica - Stična)

Potrebujeva DJ-a za majhno poroko (cca 60 ljudi) Ni klasična poroka, je bolj enostavna, piknik varianta in bo na prostem. Najina želja je predvsem, da je v ozadju ves čas neka glasba, ki sprosti vzdušje. Lahko se pripravi tudi nekaj malega animacije (kak zabaven skeč, igra z mladoporočencema). Lokacija je prostor na prostem, osvetlitev ni potrebna, je pa potrebno ozvočenje. Plesalo se načeloma ne bo. Trajanje od 12h do 21h

U.T. išče glasbenika (DJ za poroke / Podkraj, Žalec)

Želim, da DJ zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Zabava bo potekala na prostem pod kozolcem/šotorom. Rojstni dan za 40 let.

P.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Kozolec Pri Ribniku (Tabor))

Potrebujeva DJ-ja za poroko 16.7.2022. DJ naj bo tudi animator.

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

L. išče glasbenika (DJ za poroke / Lučone)

Pozdravljeni, Potrebovala bi najem DJ-ja za poroko (samo za glasbo, brez animacij). Lokacija je med Horjulom in Škofjo Loko. Termin poroke je 16.7. Lep pozdrav, Lara

N.Ž. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Eco Resort Kamnik)

Želim, da glasbenik izvaja različno glasbo. Ima lastno ozvočenje in je pripravljena igrati tam nekje do 2h zjutraj.

E.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Doppler Winery)

Iščemo band, ki bi igral mix, prevladovala pa naj bi popo, rock in ex yugo. Par se ne brani harmonike, ampak ne želi, da bi prevladovala narodno - zabavna glasba. Gre se za manjšo poroko, cca 30 povabljenih. Lahko je tudi kombinacija z Dj-jem. Začetek večerja ob cca 18.00h, konec zabave nebo pozno v jutro. Par je komentiral, da zna biti konec "že pred polnočjo", ampak saj vemo, kako to gre... :)

D.L. išče glasbenika (DJ za poroke / Velike Lašče+5 Kilometrov)

Pozdravljeni, iščem DJ za soboto 11.06.2022-praznovanje Abrahamke. Poslušali bi predvsem glasbo iz 70. in 80 let (CRO, ANG, ITA...) + nekaj tudi narodnozabavne (Slak, Avsenik, Mihelič). Svetlobnih efektov ne potrebujemo. Ozvočenje naj bo DJ-evo.

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

A. išče glasbenika (DJ za poroke / Okolica Sežane)

Predvajanje glasbe. Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje. Animacija...

B.A. išče glasbenika (Poročni band / Okolica Dunaja)

Pozdravljeni, Iščemo band za slovensko-avstrijsko poroko, 17.6.2023., ki bo v okolici Dunaja. Ali igrate tudi na porokah v tujini? Znanje nemškega jezika? Povezovanje programa? Lastno ozvočenje. Prosimo za okvirno ponudbo, koliko ur igrate, repertuar se prilagodi željam mladoporočencev? Že v naprej hvala za odgovor / ponudbo. Lp, Bastl

A.A. išče glasbenika (Duo / Spodnja Ščavnica)

Zabava, animacija, vodenje

S.M. išče glasbenika (Poročni band / Komenda)

Zaželjeni je da ima glasbenik svoje ozvočenje in svetlobne efekte, če gre za Dj-ja naj bo eden ali duo, če gre za band naj bosta dva vokalista, moški in ženska, ostali člani (instrumental) max. število 3 osebe. Datum dogodka še ni določen, trenutno je okvirno nastavljen, bo pa dogodek v juniju.

D.A. išče glasbenika (DJ za poroke / Pokljuka)

Lastno ozvočenje in svetlobne efekte

A.M. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenja Vas, Gostilna)

DJ, svetlobni efekti

M. išče glasbenika (DJ za poroke / Šempeter V Savinjski Dolini)

Po poročno slavje

J.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trebnje)

Glasbo, mešana zvrst za rojstni dan

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gah)

Poroka v Orehovem gaju, 2.7.2022

B.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Rogaška Slatina)

Zabava za 40ko

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Polana -Lovenjakov Dvor)

Glasbenik mora zagotovit lastno ozvocenje in light show

N.J. išče glasbenika (Poročni band / Vrhnika)

Želiva si, da bi na najini poroki, ki bo 27.8. igrala skupina ali ansambel. Zanima naju predvsem cena igranja od večerje naprej.

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

L. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Light show bi imela

J.K. išče glasbenika (DJ za poroke / LašKo)

Pozdravljeni imela bi Dj z narodno zabavno

N.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Vuzenica)

Glasbenik/dj naj s seboj pripelje svoj pult, za ozvočenje se bomo dogovorili skupaj s ponudnikom prostora

M.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Lokavec)

Želim, da ima glasbenik svoje ozvočenje in lightshow. Lahko je samo 1 član zasedbe. Kar se zadeva animacijskega programa bi imeli mogoče kakšno igro ali 2 vendar ni potrebno če tega ponudnik ne ponuja.

J.S. išče glasbenika (DJ za poroke / Maribor)

Lahko samo one man band, Dj...glasba plus malo povezovanja za ples, kosilo večerjo..brez iger..ni potrebno ves čas, cca 5 ur

S.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Podlehnik)

Glasbenike potrebujemo za poroko in krst ki bo v enem .glasbenikov naj bo od dva do štirje

B.S. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Iščeva band ali DJ-ja za poroko, ki bi igrali raznoliko glasbo. Povabljeni so različnih starosti, od 24 pa do 90 let. Zato iščeva izvajalca, ki ponuja različne glasbene zvrsti iz različnih obdobjih. S čimer bi pritegnili vse goste. Prav tako bi želela interaktivnega izvajalca, ki ima izkušnje s porokami in zna animirati goste. Povezuje tudi s kakšnimi igrami in interakcijo z gosti. Želela bi, da glasbeniki zagotovijo lastno ozvočenje.

G.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Jelenov Greben)

Lokacija kjer je poroka ima na voljo vso ozvočenje in potrebno za band. Light show bi bil poskrbljen s strani banda. Imeli bomo 40 gostov, od mladih do starih zato iščemo nekoga, ki bi se znal prilagoditi obem publikam. Rada bi imela mirno, romantično glasbo, hkrati pa glasbo na katero se lahko pleše do jutra.

M.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Da se naredi zur, povezovanje programa, igre

L.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Celje)

Pozdravljeni. Želiva si samo enega DJ-A na najini poroki, ki bo vodil, imel animacijo, svoje lastno ozvočenje, svetlobne efekte ipd... enostavno in ne preveč glasno, saj bomo imeli zraven še 2 mesečnega dojenčka.

U.P. išče glasbenika (Petje na poroki / HišA Vin Doppler, Zgornja Kungota)

Potrebujemo nekoga ,ki bo poskrbel za spremljavo ob civilnem obredu in slavju.

A.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Tabor - HišA Lisjak)

Iščem glasbenika/skupino/DJ-ja, ki je zainteresiran/a za glasbeni nastop, vodenje in animacijo poroke, ki bo 29.07.2022. Ker bo poroka naadvse mednarodna (prevladujoči jezik: angleščina) in bo zagotovo nekaj jezikovnih barier bi bila navse vesela, če lahko glasbeniki prevzamejo vodenje poročnega dneva, de nebo prevelke zmede. Vsekakor je kreativnost pri vodenju in animaciji nadvse dobrodošla!

A.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Novo Mesto)

Želim, da igrajo raznovrstno glasbo od zabavne pop do narodno zabavne. Lp

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

P.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Postestvo ČEbron , Vipavska Dolina)

Želim izkušenega DJ za poroko.

T.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Ruparju)

Pozdravljeni, Dne 20.05.2023 se s partnerjem poročiva. Zanima me, če ste takrat prosti in pa kakšno ponudbo in ceno imate? Zabava se bo pričela ob 18.00 uri v gostilni pri Ruparju. Glasbo bi potrebovala za približno 8 ur.

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Prekmurje)

Poroka, gostje iz različnih držav, predvsem tuja glasba (60-80 in nova).

M.C. išče glasbenika (Poročni band / Slov.Konjice)

Iščem dj za poroko,2.7.2022,Slov.Konjice. Zanima me cena in kaj vse zajema. Hvala

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Vransko - Šotor Pod Zvezdami)

Zdravo! Sva Barbara in Klemen, bodoča mladoporočenca. Svojo večno pot bova ovekovečila 20.8.2022 na Vranskem in ker si želiva, da bi bil dan popoln želiva le vse kar je najboljše. Želiva si DJ, ki je tudi izkušen animator in zna pričarati pravo vzdušje. Imeti mora dobro ozvočenje in svetlobne efekte, dobrodošli so tudi razni dodatni efekti npr. megla/dim med prvim plesom... Zanima naju cenovna ponudba. Lp in veliko zdravja, Barbara in Klemen

J.S. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Kamnik)

Slovenska, hrvaška, balkanska, angleška glasba. Pevec in pevka. Brez harmonike.

K.N. išče glasbenika (Poročni band / Trebnje)

Potrebujem glasbo za manjšo, preprosto poroko. Želim si kakšen dober bend ali dj-ja ki zna narediti dober žur. Zvrst glasbe, malo mešano, MIX, da se bo za vsakega kaj našlo (Pop, stari rock and rol, dance, jugo, domača).

M.E. išče glasbenika (Poročni band / Se Ni Dolocena)

Lastno ozvocenje

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

B.S. išče glasbenika (DJ za poroke / Branik)

Potrebujem Dy-a za poroko

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

H.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel Dolenjc)

Iščem glasbenike, ki nudijo petje na večernem delu z možnostjo doplačila 1h igranja ob pogostitvi. Repertoar: Narodno zabavna glasba, rock, pop, pop/rock vendar brez YU hitov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

J.O. išče glasbenika (Petje na poroki / Restavracija Šobec)

Pozdravljeni, iščeva v prvi vrsti DJ-ja/bend, ki bo poskrbel za dobro glasbo na poroki in spremljalno glasbo na civilnem obredu, ki je na isti lokaciji kot večerja. Želiva si, da ponudnik zna poskrbeti tudi za zabavo in voditi večer. Vsaka dodatna ponudba, ki jo nudi je bonus :)

U.M. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Miklavž Pri Taboru)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti.

R.H. išče glasbenika (Pianisti / Zbilje)

Zdravo, prosil bi za podrobne informacije glede cene in kaj ponujate :)

R.H. išče glasbenika (DJ za poroke / Zbilje)

Zdravo, ce imate posluh za ljudi in znate popestriti z različnimi arni plesnih ritmov ste več kot dobrodošli na majini poroki. Prosil bi za ponudbo s ceno in link do vaših utrinkov (naj vsebujejo prehode med skladbami)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

L.P. išče glasbenika (Poročni band / Restavracija Kamin)

Iščem DJ-ja za poroko, naslednje leto, datum 17.9.2022, lokacija Kamin Belvedere, Izola. Glasba v stilu Mambo kingsi, za vse generacije, hrvaško, slovenske, dalmatinske...Severina, Ceca.. na poroki bo 1/3 gosotov iz Srbije, zato tudi nekaj v tem stilu.

A.Ž. išče glasbenika (DJ za poroke / Ni Še Točno Znano.)

DJ za cca 10 ur (z lastnim ozvočenjem in svetlobnimi efekti).

M.K. išče glasbenika (Poročni band / Novo Mesto)

Lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

S.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ponikva)

Želim ansambel, ki ima svoje ozvočenje in zna dvigniti razpoloženje ljudi, z bogatim animacijskim programom.

M.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Švicarija)

Da zagatovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte

M.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Turistična Kmetija Pavalec Jarenina)

Tip občinstva: 50 ljudi, mešano občinstvo Dogodek nastopa: Rojstni dan

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

K.S. išče glasbenika (DJ za poroke / Šmartno V Rožni Dolini)

Potrebujete lastno ozvoce ne in light show

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Budget je do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric ipd... Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

J.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Laporje)

Pozdravljeni, prosim za časovno neomejeni ponudbo za vrtenje glasbe na pikniku. Zvrst slo-cro hiti iz naše mladosti, moderna slovenska in tudi narodna...Obvezno je potrebna tudi animacija gostov. Datum dogodka je 4.9.2021 v Laporje pri Slovenski Bistrici. Hvala in lep pozdrav, Jure, 041640 569

J.M. išče glasbenika (DJ za poroke / Gornji Grad)

Lastno ozvocenje, priredil se bo turnir v nogometu in bi ob tem priredili se manjso zabavo

A.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gorenja Vas)

Ansambel naj bo zabaven, s programom, kratkimi pavzami, skratka za zur. Naj igra vse.naj ima lastno ozvocenje in osvetlitev.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hotel City Center Maribor)

Iscem band, kateri ima sirok izbor pesmi. Torej zna zapeti in zaigrati od gibonnija do klap do slovenskih,.. predvsem zelo pomembno da znajo povezovati program. Poroka je 4.9. 2021 v hotel City center Maribor Band ima lastno ozvocenje ter svetlobne efekte. Band mora imeti že izkusnje z poroko. Poroka bo urbana in moderna. Temu primeren naj bo tudi band. Hvala , lep pozdrav

L.Š. išče glasbenika (Poročni band / Golf Igrišče Ptuj)

OZVOČENJE ,SVETLOBNI EFEKTI ,NAJMANJ 5 ČLANOV ZASEDBE Z PEVKO.

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

T.L. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Velenje)

Lastno ozvocenje in osvetljana ker gre za piknik plax

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Bistra)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2022. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Pozdravljeni Iščeva dj - ja za poroko, ki bo 11.6. 2021. Lahko je tudi band, vendar sva določila budget do 600€. Dogodek se začne ob 18 in zaključi ob 2h zjutri. Animacija bo bolj manjša, napoved 1 plesa, večerje, torte. Ne bo igric in tega. Kot glasbo nam je najbolj pomembno da bo rock, malo komerciale in pa Balašević. Kdor ustreza temu naj mi piše na mail. Lp Alen

A.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Volčji Potok)

Pozdravljeni, iščeva DJ za najino poroko - sicer jaz sem iz Argentine, Matt pa iz USA, tako da glede glasbe iščeva mednarodni stil , po angleško in špansko (latino) - imava seznam pesmi iz youtuba, in tudi "mix" komadov že pripravljen, potrebovala pa bi osebo, ki bi lahko komade vrtela in imela ćez glasbo med poroko. Hvala lepa vnaprej!

P.Z. išče glasbenika (DJ za poroke / Marina Portorož)

Potrebujem DJ-ja, ki bi 28.8.2021 predvajal glasbo od 2h (ponoči) do cca7 zjutraj v Portorožu - torej po bandu. Predvajal bi znane uspešnice in pa prosim Modern talking :) - več se še dogovorimo ... Imeli bomo tudi karaoke verjetno kakšen čas. Prosim na mail ponudbe. Budget je do 300€. Prosim še za kakšne referenčne videote/posnetke in podobno..

R.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Band s 3-6 člani zasedbe, z lastnim ozvočenjem

M.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Belvedere Resort - Strunjan)

Zelela bi mesano glasbo - spremljava kitare ... Zazeljeno znanje spanskega jezika oz. Latino pesmi, hrvaskih... solo pevec max 2. Ob spremljavi kitare ali / in klavirja / pianota... lastno ozvocenje in efekti...

T.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Za poroko, ki bo 14.8.2021 v osrednji Sloveniji iščem ansambel ali skupino s 3 ali 4 člani, ki igra narodno-zabavno in zabavno glasbo. Zaželjeno je tudi povezovanje programa in lastno ozvočenje.

Š.T. išče glasbenika (DJ za poroke / V Novalji Na Pagu)

Iščeva odlicnega DJ-ja z izkusnjami celostne izpeljave porok - ozvocenje, ambientalna osvetlitev, animacija svatov itd.

S.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti

F.K. išče glasbenika (Poročni band / Blanca)

LASTNO OZVOČENJE Z LUČMI ... PO POTREBI TUDI DJ

M.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Vipavska Dolina, Kras)

Potreboval bi DJ-ja za poroko konec avgusta, septembra na Primorskem.

Ž.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Izola)

Zaželjeno je da ima izvajalec storitve lastno ozvočenje.

U.Z. išče glasbenika (Petje na poroki / Križevci Pri Ljutomeru)

Praznovanje 3.10.2020, od 17h naprej.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

Iščem DJ-a, ki je tudi animator, za super žur na poroki. Z lastnim ozvočenjem in lučmi. Cena niti ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta ter kaj ponujate in zaradi česa ste npr. boljši od drugih. :) Hvala! lp, Marko

U. išče glasbenika (Petje na poroki)

Na rojstnem dnevu (40let), ki ga bomo praznovali 08.03.2020 v Radomljah bo priblizno 40 ljudi. Poslusamo vse razen slovenske narodne, predvsem pop, yugo rock.. moja st 064 266 661.

M.M. išče glasbenika (DJ za poroke)

Pricakujeva mix glasbe-tako za stare kot za mlade.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

A. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj, Ljubljana)

- ozvočenje ni potrebno - Želiva rock, pop in elektronsko glasbo - cenovni razpon med 500 in 1500.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.