fb

Povprečne cene: DJ za elektronsko in alternativno glasbo

100-2000 €/nastop

198.259
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (dj za elektronsko in alternativno glasbo)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (dj za elektronsko in alternativno glasbo) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete glasbene nastope (dj za elektronsko in alternativno glasbo)?

Pogosta vprašanja (dj za elektronsko in alternativno glasbo)

Kakšna je cena dj-ja za elektronsko glasbo?

Cena nastopa dj-a za elektronsko glasbo se giblje med 100 in 2000 €.

Cena je odvisna predvsem od dolžine nastopa. Če dogodek traja več časa in je tudi sama po sebi večja, je lahko cena dj-a temu primerna in tako višja.

Kakšna je cena dj-ja za elektronsko glasbo za maturantski ples?

Cena nastopa dj-a za elektronsko glasbo na maturantskem plesu se giblje med 100 in 2000 €.

Če je maturantski ples daljši, je tudi cena dj-a višja. Cena je lahko višja, če želite, da ima dj pripravljen nek program, ki bi ga izvedel na plesu.

Kakšna je cena dj-ja za elektronsko glasbo za poroko?

Cena nastopa dj-a za elektronsko glasbo na poroki znaša med 100 in 2000 €.

Ponavadi stane glasba za poroko več kot za ostale dogodke. Poroke ponavadi tudi trajajo več časa, tako je posledično tudi cena dj-a višja.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

N. išče glasbenika (Petje na poroki / Koroska)

Zdravo:) kljub temu da se ni datuma, ali prostora, imam pa prstan in si zelim neki drugacnega, odstekanega - bi vprasala za ponudbo za poroko na koroskem. . Jaz in Simon imava rada house glasbo, elektronsko glasbo, kar pa verjetno vsi povabljenci ne... Zelim si nekaj mesanega s hiti, proti jutru pa bolj pa house. Poroka bo v letu 2024, junija, mogoce 15.6.2024 je lep datum:) Javite se z ponudbo:) Lep pozdrav, Nina Libelice

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

V kolikor si frej 17.6. (petek),me prosim kontaktiraj (najraje v popoldanskih urah). Lastno ozvocenje. Chillout/chillhouse v casu vecerje. Potem pa muzika,ki je zdaj in,tudi kak dober house komad. Zelim si,da je en DJ,ki rad vrti dobro muziko in da nima nekih animatorskih vlozkov.. 😄 Lp Tanja

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

17.6. Petek od 18.ure naprej Aktualna glasba,lastno ozvocenje,brez povezovanja,med hrano chill out/chillhouse.

T.E. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Zasebna prireditev na Gimnaziji Bežigrad za maks. 600 ljudi. 23.6.2022 od 20.00-1.00.

F.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Kanal Ob Soci)

Velik oder,4 razlicni dj-ji,ozvocenje in efekte uredimo sami,summer party

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

L.U. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Celje)

Iščemo DJ-ja, z lastnim ozvocenjem

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gah)

Poroka v Orehovem gaju, 2.7.2022

B.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Rogaška Slatina)

Zabava za 40ko

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

D.Š. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

25 ljudi, 30 rojstni dan, potrebujemo tudi ozvočenje

N.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Vuzenica)

Glasbenik/dj naj s seboj pripelje svoj pult, za ozvočenje se bomo dogovorili skupaj s ponudnikom prostora

L.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Okolica Branika V Mlinu)

Lp dne 11.6.2022 praznujemo 50 let in me zanima ce ste prosti in kaka je cena vrtenja muzike... smo iz prvacine.... hvala za odgovor in lp.... Lili

D.P. išče glasbenika (Pianisti / Ormoz)

Spostovani! Glasbenika oz. Dj-ja bi potrebovali ze od kake 11 ure. Pri obredu bi spremstvo kakega klavirja ali kitare pol pa bi se vrtela mešana muzika. Od narodno zabavne do yugo glasbe, elektronika, hause, kaksni minimal techno. Rabili bi tudi ozvočenje in svetlobne efekte. Pričakujemo nekje 40 ljudi. Hvala ze v naprej. Dorothea Pintaric

M.G. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec ŠTatenberg)

Želim, da za ozvočenje in svetlobne efekte poskrbi izvajalec / izvajalci sam/i (čeprav mislim, da je za ozvočenje poskrbljeno, nisem pa prepričana). Želim skupino ali d-ja, ki vrti raznoliko glasbo in ki je pripravljen prisluniti najinim željam. Najraje bi imela veliko zimzelenih slovenskih pesmi, tujih pesmi (pop, rock), narodnozabavnih bolj ne (razen Avseniki in dobro poznana narodnozabavna glasba, kjer je v ospredju instrumentalna glasba), yugo-rock definitivno odpade (razen parih izjem), zaželena je tudi bolj ambientalna ali jazz glasba, elektronska in alternativna. Zaželeno je tudi, da bi v primeru banda lahko po polnoči nadaljevali s pretežno elektronsko glasbo, torej v vlogi dj-a. Zelo si želiva tudi karaoke!

B.V. išče glasbenika (DJ za poroke / Prekmurje)

Poroka, gostje iz različnih držav, predvsem tuja glasba (60-80 in nova).

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

B.S. išče glasbenika (DJ za poroke / Branik)

Potrebujem Dy-a za poroko

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / 3000)

Želim glasbenike z osvetlitvijo in svetlobnimi efekti, ki bodo znali animirati goste.

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trenutno Lokacija Se Ni Tocno Dolocena.Zagotovo Bo To Piknik S Cateringom,Lj Oz Bliznja Okolica.)

Zabava,nekje do 80ljudi. Vrti se popularna glasba (nekaj eksplicitnih zelja-elektronska glasba-house,seveda). Ni potrebe po neki animaciji. Na zacetku,ko bi jedli,bi zelela bolj subtilno glasbo,npr. chillhouse,chillout. Prosim za lastno ozvocenje. V primeru,da me ponudnik poklice,naj bo to med tednom po 17.uri ali pa v soboto. 🙂

R.D. išče glasbenika (Duo / Gostolna)

Rojstnodnevna zabava v Novem mestu, 24.9. 2021, trajanje od 19.00 do 1.00 Potrebujemo 1-2 glasbenika.. Lp, Renata

Z.H. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Komenda)

Dj. Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, animacija. Od 16:00 do naslednjega jutra.

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor City Hotel)

Iscem dobro skupino za poroko. Poroka bo urbana in moderna. Obvezno je tudi dobro povezovanje skozi celoten vecer. Zmeraj smo za dober zur. Iscem band ko bi znal vse od hrvaskih ( graso,oliver..) do slovenskih, jazz, pop,rock mix vsega za vse generacije vendar z okusom. Klicite samo tisti ki ste prosti na datum dogodka. Vec se dogovorimo po tel

T.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Velenje)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

B.G. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo)

Mesalna miza in dj za ali od 3 ure ali 5h

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Ljubljana)

Iščem DJ-a, ki je tudi animator, za super žur na poroki. Z lastnim ozvočenjem in lučmi. Cena niti ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta ter kaj ponujate in zaradi česa ste npr. boljši od drugih. :) Hvala! lp, Marko

M.M. išče glasbenika (DJ za poroke)

Pricakujeva mix glasbe-tako za stare kot za mlade.

T.D. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Gostilna Pri Japu)

Light show, ozvocenje je ze urejeno v gostilni

A. išče glasbenika (Poročni band / Orehov Gaj, Ljubljana)

- ozvočenje ni potrebno - Želiva rock, pop in elektronsko glasbo - cenovni razpon med 500 in 1500.

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Bar Na Obali)

Zabava z djem

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna)

Lastno ozvocenje in efekti od glasbenika

D.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Boštanj 57)

Zabava v gostilni z dj em

T.T. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Škofja Loka)

Potrebujemo ozvocenje brez svetlobnih efektov..

S.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Animator in vodenje poroke

T.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Konkretno ozvočenje (na prostem) in razsvetljava brez playback igranja celotna zasedba

M.P. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Vas Zapotok Kraj Ribnica)

Privat zabava od cca 20.00 do 24.00 lahko dalj casa.

D.Z. išče glasbenika (Duo / Ptuj)

Lastno ozvočenje in svetlobni efekti, Pop rock glasba 70, 80, 90, 2000. V primeru Dj-a zaželena tudi glasba z vinik. Po možnosti nevsiljiva animacija.

B.D. išče glasbenika (Pop/popularne skupine)

Light show, ziva glasba, mix slovensko-anglesko

A.R. išče glasbenika (Petje na poroki / Begunje Na Gorenjskem)

Light show, lastno ozvočenje.

A.R. išče glasbenika (DJ za poroke / Gostilna Avsenik (Pri Jožovcu))

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti.

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem. Zanima me ali je izvedljivo ter cena?

M.K. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Želim dja za praznivanje 30ke. Najraje bi imela bankan yugo musko v kombinacijo z latino hiti😀

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Restavracija ŠObec, Lesce)

Pozdravljeni, Midva rabiva DJa za najino poroko 28.5. na Šobcu. Naju zanima kakšna je možnost (in cena) za DJ nastop ob 22:00 do cca 2:00? Na najini poroki bodo prijatelji imeli koncert (skupina), potem bi nadaljevali z DJem. Publika je zelo mixed (tudi imamo različne želje) in rabiva nekoga kdo to lahko kombinira v smiselno glasbeno zgodbo:) Prosim za odgovor če je možno in kolika bi bila cena nastopa. Najlepša hvala in lep pozdrav,

M.L. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Maribor)

Potrebujem DJ-a za 30-ti rojstni dan. DJ potrebuje svojo lastno opremo (ozvočenje, laser lučke, mikrofon..) Pričakujem med 35-40 ljudi. Dogodek se prične ob 19:00 v Slivnici pri Mariboru pri vrtcu.

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenske Konjice)

Lastno ozvočenje in mogoče kaj svetlobnih efektov

A.B. išče glasbenika (DJ za poroke / Slovenske Konjice)

Lastno ozvočenje in mogoče kaj svetlobnih efektov.

J.B. išče glasbenika (Duo / Trebnje)

Iščemo glasbenike, ki bi nam z nastopom obogatili petkove ali sobotne popoldneve/večere na naši gostinski terasi.

S.G. išče glasbenika (DJ za poroke / Pesnica)

Iščemo dj-a za manjšo poroko, pomembna nam je osebnost, z smislom za humor, dobra animacija, mešana zvrst glasbe

B.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Jarenina)

Rojstni dan za cca 60 ljudi. Iščem ansambel ali duo ali trio ali DJ z lastnim ozvočenjem za datum 2. 4. 2022, kraj Jarenina (Podravska regija)

B.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ljubljana)

Prosim za vase ponudbe na mail.

B.B. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Kranj)

Potrebujem dj za zabavo - abraham.Povabljenih 40-50 gostov. Zaželjeni kakšni svettobni efekti ni pa nujno. Malo pimoči pri vodenju programa..glazba raznolika

K.F. išče glasbenika (DJ za poroke / Hotel Dolenjc)

Iščem dj za ohcet. Da ima lastno opremo. Bo približno 55 ljudi. Ohcet bo v hotelu dolenjc pri novem mestu.

K.Š. išče glasbenika (Petje na poroki / Vipavska Dolina)

Iščem bend z lastnim ozvočenjem in light showom (zadnje ni pogoj), povezovalni program in pesmi mešane s povdarkom na slovenskih.

G.J. išče glasbenika (DJ za poroke / Kranj)

Prirejam zabavo presenečenja za prijateljico, ki bo praznovala 20 let. Najraje posluša moderno pop glasbo in yugo rock, zato bi bila to najbolj zaželjena glasba in nekaj povezovalnega programa na začetku, ko bo na zabavo prišla.

K.H. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Koča V Kamniku)

Pozdravljeni! Smo študentski klub, letos bomo organizirali druženje za novo leto in iščemo DJ-ja od 20ih do 2eh zjutraj. Komade bomo imeli na ključku, rabimo nekoga ki bo rihtal, da muzika nikoli ne ugasne. Še boljše je če ima DJ lastno opremo. Če mislite da ste primerni kandidati za nas, me prosimo kontaktirajte preko maila in se lahko skupaj dogovorimo za ceno ter bolj podrobno pomenimo o ostalih zadevah.

P.P. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana)

Želeli bi najtei DJ-a z svojim ozvočenjem, osvetlitvijo, ki bi tudi do neke mere vodil dogodek, izvajal animacijo, mogoče tudi z možnostjo karaok. Dogodek bi trajal tam okoli 6h.

K.K. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Ljubljana Vic)

Zeliva si dobrega DJa, ki bo vrtel house, dance ipd. Ozvocenje lahko po potrebi priskrbimo sami.

B.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Celje)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje

M.J. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Polzela)

40 letnica

T.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Orehov Gaj)

Išcemo DJ-ja za poporočno slavje (sproščeno slavje-brez iger in minimalno animacijo svatov) Zabava bo 13.08.2022 v Ljubljani (Orehov gaj) Potrebovali bi za cca 8 ur (16h-približno do polnoci) Glasba: mešano Hvala,lp

N.R. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Jablance 1)

Pričakujem dobro zabavo

T.M. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Primus Ptuj)

Lastno ozvocenje ter mikrofon

A.D. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Sladki Vrh)

Ozvocenje. Sv.efekti

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Medvedje Brdo)

Dj in animacija na poroki. 3.7.2021 od 17h dalje. do 70 ljudi, različna glasba, popularna, rock, elektronska. Dogajanje v pokritem kozolcu toplarju.

M.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Medvedje Brdo)

Dj in animacija na poroki. 3.7.2021 od 17h dalje

G. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Bližina Kranja)

Zabava za 40 let

Š.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenj Gradec)

Lastno ozvočenje, praznovanje 30 let

T.G. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Moravče)

Od 20 do 39 ljudi, starosti od 35 do 40 let.

L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kamnik)

Ja hočem glasbeno ozvočenje in svetlobnih efekte 36

M.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Cubo Golf)

Želiva, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte (light show). Pričakujeva največ 3 člane zasedbe. Želiva dober animacijski program...

N.H. išče glasbenika (DJ za poroke / Kamnik)

Iscem DJ za poroko ki povezuje poroko ter ima cez animacijo.

S.T. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Cerklje Ob Krki)

Želim lastno ozvočenje in svetlobne efekte, animacijski program.

T.B. išče glasbenika (Ansambel za poroko)

Vsa vrsta glasbe(od pop od yu glasbe), band ali dj,animacija in igre na poroki, zabaven, komunikativen, zanesljiv

A.T. išče glasbenika (Poročni band / Slovenske Konjice)

-glasbenik poskrbi za ozvocenje

A.K. išče glasbenika (DJ za poroke / Pomurje)

Lastno ozvočenje

A.P. išče glasbenika (DJ za poroke / Hiša Lisjak, Kozolec Pri Ribniku)

DJ naj priskrbi lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Pogoj je da oseba govori angleško saj bo poroka dvojezična in mora vse potekati tekoče v obeh jezikih.

A.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Podzemelj)

Zelela bi, da imate lastno ozvocenje in svetlobne efekte.

Anonimen išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Most Na Soči)

Pozdravljeni, iščeva DJ-a za svojo poroko in zanima naju vaša ponudba. Potrebujeva DJ-a za približno 11-12 ur, lokacija je okolica Mosta na Soči in datum je 3.7.2021. Zanima naju, kakšna bi bila cena.

Ž.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ptuj)

Lastno ozvočenje, light show ni tako pomemben. Iščeva: -skupino, ki poje slovenske, hrvaške in angleške uspešnice različnih zvrsti (vesela bi bila kakšne animacije in možnosti spremljave v cerkvi, ampak ni tako nujno) ALI -DJ-a, ki je hkrati tudi animator ALI -oboje, kjer bi lahko vsaj kak muzikant ali dva igral zunaj, brez ozvočenja. Ko bi ponoči skupina zaključila, bi "preklopili" na DJ-a.

M.T. išče glasbenika (DJ za poroke)

Light show

P.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Domžale)

Lastno ozvočenje in oprema

S. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Celje)

Potrebujem DJ-ja za slavje.

J.K. išče glasbenika (Petje na poroki)

Animacija, ozvočenje, karaoke, osvetlitev

U.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Palčje)

Želim, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje in svetlobne efekte. Naj bo glasbenik, ki vrti glasbo po mojih željah in se ne vključuje v dogajanje (igre, animacije).

D.Č. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Kranj)

Želim da imate lastno ozvočenje

C.A. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Lastno ozvočenje, repertoar veliko hrvaških hitov, klape, italo mix, star yugo rock, rock, disco (bee gees, hot chocolate, boney m ipd).

M.P. išče glasbenika (Petje na poroki / Logatec)

Iščem skupino ali DJ-a, ki bo naredil iz najine poroke žur, torej pričakujem glasbene zvrsti rock, pop-ularno, nekaj elektronske lahko so hiti, poznati mora tudi Dubioza kolektiv komade, tudi nekaj domačih aka golica in podobne, pa da zna vmes tudi mal animirati publiko. Imam publiko ki je v začetku malce zadržana, vendar ko 2 spijejo se ljudje odprejo in zna biti zabava do jutra.

N.M. išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Zgornja Kingota, Doppler Winery)

Iščem dj-a ki bi bil na raspolagi na prvem delu poroke, 4-5 ur. Rada bi da se program povezuje, in da je muzika ex-yu, balkan, domača slovenska in pop strana.

J.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Nobo Mesto)

Želim ozvočenje, animacijo, svetlobni efekt

V.V. išče glasbenika (Poročni band / Preserje Jezero)

Lastno ozvočenje, svetlobni efekti, DJ ki ne govori preveč, lahko pa povezuje poroko... cena do 500€

K.R. išče glasbenika (Poročni band)

Pozdravljeni, za zasebno zabavo epskega dosega iščem: - kvalitetno rock/jazz/pop skupino, s poudarkom na dobrem pevcu (pevki) - akustično kitaro + pevca (pevko) - saksofonista, ki lahko tudi spremlja kak komad od DJja - DJJa, ki bi lahko zavrtel zadnje popularne komade, ki gredo v uho in zabavajo publiko. Zelo bom vesel ponudbe. Se priporočam tudi za kakšno referenco - video ali avdio. Najlepša hvala!

Anonimen išče glasbenika (DJ za elektronsko in alternativno glasbo / Kamnik)

40 rojstni dan, približno 50 oseb.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.