Oblikovanje vizitk: Cene in preverjeni grafični oblikovalci

Želite osebno izmenjati kontakt s svojimi strankami? Potem so za Vas idealne vizitke – prvi vtis o vašem podjetju ali blagovni znamki. Dobro oblikovana vizitka daje potencialnim strankam dober videz o vašem podjetju. Lahko bi rekli da je vizitka ogledalo vaše dejavnosti in zato mora biti temu primerno tudi oblikovana. Za dobre vizitke je pomembno grafično oblikovanje vizitk ter izkušeni in preverjeni grafični oblikovalci. V nadaljevanju članka preverite cene in preverjene grafične oblikovalce.

OBLIKOVANJE VIZITK: CENE

povprečne cene za izdelavo vizitk in ceniki

20-75 EUR

Kontaktirajte preverjene grafične oblikovalce za oblikovanje vizitk (ponudbe / cene)
Vizitke so ogledalo vašega podjetja
Vizitke so ogledalo vašega podjetja

Koliko stane grafični oblikovalec vizitk (povprečna cena / ceniki)?

Grafično oblikovanje vizitk ima različne cene. Nekateri ponudniki oblikovanje vizitk nudijo popolnoma brezplačno, če pri njih vizitke tudi tiskate. Pri enem od podjetij oblikovanje vizitk nudijo za 20 evrov kar je med cenejšimi ponudniki. V 50 evrov spada srednji cenovni razred. Med dražjimi ponudniki izvajajo oblikovanje vizitk za 75 evrov. Najcenejše oblikovanje vizitk je pri tistih ponudnikih, ki Vam lahko vizitke tudi natisnejo, običajno Vam oblikovanje nudijo kar brezplačno, na voljo imate kar nekaj predlogov.

Preverite tudi: GRAFIČNO OBLIKOVANJE: CENIK / ANALIZA CEN OBLIKOVALCEV

Cena oblikovanja je različna
Cena oblikovanja je različna


Kateri so najbolj iskani / najboljši grafični oblikovalci za oblikovanje vizitk?

Izbira grafičnih oblikovalcev je kar velika. Med drugim Vam lahko grafično oblikujejo vizitke Kroki, Tiskarna Vesel tisk, Amaroo, Eving, Flamus grafično oblikovanje Nataša Erjavec s.p., Cuboid, grafično oblikovanje, Lara Zupančič s.p, Artisk – Rožman Aleksander, s.p., Nina Kodrič s.p., vizualne komunikacije in oblikovanje, Grafično oblikovanje, Vasja Marinč s.p., Linear Ilc, Tiskarna Aco, …


GRAFIČNI OBLIKOVALCI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


…Mitja Jovanovič s.p., Hegras, grafične storitve, Janez Henigman s.p, Grafično oblikovanje, Mateja Škrbe s.p., Kreatik, zasnove spletnih rešitev, Luka Lavriša s.p., Tisk Šepic, Camera l.l.c. print & design, Forma podjetje, Tiskarna Koštomaj d.o.o., Mroz architecture, design d.o.o., PARTNER GRAF green printing plant, Prelom, grafično oblikovanje, d.o.o., SEKOM graphics d. o. o., Tiskarna Golc d.o.o., Graphics Gracer d.o.o., Demago trgovina in storitve d.o.o., Tiskarna Gto Košir in mnogi drugi.

Izbira je kar velika, mar ne? Zato je najboljše, da si svojega oblikovalca omislite kar omisli.si hitro, preprosto in brezplačno. Zakaj? Zato, ker boste tako privarčevali svoj čas in denar ter na koncu imeli vizitke, na katerih bi Vam marsikdo zavidal. Na omisli.si/oblikovalca so zbrani vsi preverjeni grafični oblikovalci vizitk, ki so v svojem delu profesionalni in preverjeni.

Trendi za oblikovanje vizitk

Pri oblikovanju vizitk grafični oblikovalci sledijo najnovejšim trendom. Eden popularnejših je QR koda v katero se zapiše spletna stran vašega podjetja. Tako vaši bodoči stranki prihranite čas, saj je le z enim skeniranjem takoj na Vaši spletni strani. Z vključitvijo QR kode v vizitko boste svojim bodočim strankam pokazali, da ste v koraku s časom.

Za oblikovanje vizitk upoštevajte trende za letošnje leto
Za oblikovanje vizitk upoštevajte trende za letošnje leto

Nazaj se vrača tudi preprosti dizajn. Vizitke so namenjene delitvi kontaktov Vas ali Vašega podjetja. Enostaven dizajn pomeni, da se bo stranka fokusirala na pomembne podatke in ne razne dodatke na vizitki. Tudi uporaba velikih tiskanih črk je trend letošnjega leta. Vizitke z enobarvnim ozadjem in velikimi tiskanimi črkami bodo zagotovo padle v oči vašim strankam in kupcem.

Preverite tudi: POCENI TISKARNA? ANALIZA CEN TISKARJEV ZA TISK (NA MAJICE, VIZITK, NALEPK, LETAKOV, NA PLATNO, …)

Popularne postajajo tudi interaktivne vizitke, ki so neke vrste mini brošure ali pa se sestavijo v kakšen predmet. Tukaj velja poudariti, da lahko kaj hitro pride do nepotrebnega pretiravanja pri oblikovanju. Takšna vrsta vizitk je dražja a zanimivejša za stranke. Med posebno vrsto vizitk spadajo tudi vizitke na vrečkah bonbonov ali drugih sladkarij, ki so kot drobno darilce, na katerem so navedeni kontaktni podatki podjetja.

Cena interaktivnih vizitk je višja kot pri klasičnih
Cena interaktivnih vizitk je višja kot pri klasičnih

Pogosta vprašanja za oblikovanje vizitk

Zakaj sploh potrebujem vizitko? Danes lahko vsi moje podjetje zlahka najdejo na internetu.

Vizitka je ogledalo Vašega podjetja, Vaš prvi stik s potencialno stranko. Je hiter način, da svoji stranki ponudite kontaktne podatke. Vizitko bi lahko primerjali z osebnim dokumentom Vašega podjetja. Danes je v vizitko smiselno vključiti tudi QR kodo, s pomočjo katere stranke pridejo hitro in enostavno do Vaše spletne strani.

Koliko stane oblikovanje vizitk?

Cene so različne. Nekatere tiskarne ponujajo oblikovanje vizitk brezplačno, če pri njih vizitke tudi tiskate. Cene so različne, od 20 do 70 evrov, pri nekaterih tudi prek 70 evrov. Za oblikovanje je potrebno najeti preverjenega oblikovalca, ki ima za seboj dobre reference in je preverjen ponudnik.

Grafično oblikovanje zajema tudi postavitev OR kode
Grafično oblikovanje zajema tudi postavitev OR kode

Ali brezplačno oblikovanje vizitk pomeni, da ponudnik nima profesionalnega oblikovalca?

Ni nujno. Navadno je oblikovanje brezplačno, če naročite tudi tisk vizitk pri izbranem ponudniku. To pomeni, da imajo preverjenega in profesionalnega oblikovalca. Brezplačno oblikovanje vizitk pa pomeni npr. popust pri tiskanju.

Kontaktirajte preverjene grafične oblikovalce (ponudbe / cene)


  NASVETI ZA VAŠ DOM

  Revija z idejami in analizami cen preverjenih izvajalcev za gradnjo in obnovo.

  VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA

  Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.
  Vprašajte brezplačno >

  Skupna ocena bralcev
  [Skupaj: 1 Povprečje: 5]