fb

Povprečne cene: industrijsko oblikovanje

od 27 €/h dalje

V industrijsko oblikovanje je vključen tudi razvoj ideje, informativne skice, osnovne barve in material.

Cene za kategorijo „industrijsko oblikovanje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji industrijsko oblikovanje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Industrijsko oblikovanje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za industrijsko oblikovanje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.952
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (industrijsko oblikovanje)

Kakšna je cena industrijskega oblikovanja?

Cena industrijskega oblikovanja se začne pri 27 €/h za izris CAD modela izdelka in se viša glede na zahtevnost izdelave. Ceno je težko točno določiti saj je vsak projekt unikaten in se vsi projekti zelo razlikujejo med sabo. V industrijsko oblikovanje je vključen tudi razvoj ideje, informativne skice, osnovne barve in material. Šele potem pride do ustvarjanja 3D modela, prototipov in tiskanja izdelkov.

Industrijsko oblikovanje ali industrial design je oblikovanje serijskih produktov kot so tehnični produkti, pohištvo, ohišje in še marsikaj drugega kar prispeva h kakovosti bivanja. Naloga industrijskih oblikovalcev je predvsem oblikovanje in iskanje novih možnosti uporabe izdelka, nadgrajevanje funkcionalnosti, prilagajanje produkta okolju in preučevanje funkcij predmetov.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — industrijsko oblikovanje — cene in ceniki

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Industrijsko oblikovanje)

Dizajn za elektronsko napravo, več po podpisu NDA.

U.B. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni, potrebujemo renderje custom izvedbe tricikla opremljenega za pripravo hitre hrane. Osnovni tricikel in referenca za izgled so del priloge. Detajli glede opreme in specifičnih zahtev pošljemo po skenjenem dogovoru.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Industrijsko oblikovanje)

Zaradi velikega števila projektov potrebujem pomoč.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

B.K. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Potrebno je zmodelirati 3D glavni rezervoar v velikosti 1500L in dodaten rezervoar v velikosti 150L.Rezervoarja se morata prilegati konstrukciji. Vhodne izhodne priključke že imamo definirane in so na voljo v 3D obliki. Ne pogojujemo orodja za modeliranje, mora pa biti končni 3D model primeren za izdelavo kalupov (orodij).

B.O. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni! V našem podjetju iščemo oblikovalca 3D modela iz oblaka točk - "pointcloud". Zanima nas cena ponudbe za grafično obdelavo že obstoječega oblaka točk v AutoCAD Plant 3D programu. Gre za objekt v katerega boo kasneje inštalirali drugo opremo. Prosim za ponudbe; če imate kakšno vprašanje, mi pišite na e-naslov. Hvala in lep pozdrav! Borut Orel

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno občasno sodelovanje na različnih spletnih projektih, od oblikovanja spletnih in pristajalnih strani (landing pages), do spletnih marketinških materialov (bannerji, facebook objave in oglasi....) ter po potrebi tudi logotipi, cgp-ji, ali pa zgolj svetovanje pri kakšnih že pripravljenih materialih, kjer bi bil potreben samo pregled ali pa kakšen nasvet za izboljšavo. Sodelovanje bi potekalo po dogovoru, pred vsakim projektom bi se slišali in uskladili ter skupaj postavili časovnico za izvedbo. V primeru dodatnih vprašanj sem z veseljem na voljo preko telefona ali tukaj.

N.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ponudbo za oblikovanje

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

M.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pišite mi na email za podrobnejše povpraševanje

I.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo grafičnega oblikovalca za daljše sodelovanje pri oblikovanju. Za začetek oblikovanje CGP, spletne strani, tiskovin in kasneje vseh tiskovin in spletnih vsebin. Smo podjetje z zdravstveno in estetsko dejavnostjo.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosim za ponudbo za grafično oblikovanje tiskovin in sicer za katalog znanja A4 format do 20 strani (predaja verzije za tisk in objavo na spletni strani) ter potrdilo o izobraževanju (format A4 obseg 2 strani).

J.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

CGP za novo podjetje na področju marketinško-poslovnega svetovanja. Z izbranim oblikovalcem želim zgraditi dolgoročno sodelovanje tudi za potrebe mojih naročnikov. Brief bo podan izbranemu oblikovalcu. Iščem zanesljivo in odzivno osebo. Okviren obseg dela v prvi fazi (možno prilagoditi): - CGP priročnik - Logotip - Dopisni list - Vizitka - Mapica - Blok A4

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za celo paleto stvari - Delo je torej multidisciplinarno. Najbolje, da me pokličete in se pogovoriva o podrobnostih.

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo startup podjetje pri katerem razvijamo izdelke za izboljšanje kvalitete življenja in preživetja. Po enoletnem delovanju je naš trenutni izdelek pripravljen za predstavitve in javni prikaz. Vzpostaviti želimo informativno spletno stran, facebook, Twitter in poenotiti naš vizualni nastop pred publiko z našim izgledom na spletu. Iščemo preprost design v kratkem času in nekoga, ki razume tudi naš koncept izdelka za izboljšanje kakovosti življenja in preživetja, ki je namenjen množični rabi starejših generacij (preprost design, barve ki vlivajo občutek varnosti, enostaven pregled in jasno sporočilo). Odlično bi bilo, če se nam javi nekdo, ki je v panogi eHealth/medicina ali podobno že sodeloval.

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

A.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Industrijsko oblikovanje — po mestih