fb

Povprečne cene za drugo oblikovanje

30 €/h

Cene za kategorijo „drugo oblikovanje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji drugo oblikovanje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Drugo oblikovanje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za drugo oblikovanje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.439
povpraševanj strank
11.238
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (drugo oblikovanje)

Koliko stane oblikovanje izkaznice / kupona / darilnega bona / vstopnice?

Cena oblikovanja izkaznice, kupona, darilnega bona ali vstopnice se giblje med 30€ do 65€. Predviden obseg dela za oblikovanje izkaznice je dve do štiri ure. Urna tarifa grafičnih oblikovalcev je po navadi 15 - 30 €/h.

V cenejšo in enostavnejšo pripravo izkaznice je vključena priprava izkaznic po imenu, dodajanje fotografij ali priprava različnih akreditacij za novinarje, profesorje, goste, itd. Zahtevnejše oblikovanje vključuje vse elemente skupaj na izkaznici.

Kakšen je cenik za ceno projektiranja?

Cena za projektiranje se giblje od 60€ za projektiranje enega elementa do 900€ za celotno idejno zasnovo objekta s pripravo tlorisa, narisa, 3d vizualizacije, predlogom barv, materialov in dekoracije.

V projektiranje so vključene različne komponente. Za razvoj idejnega koncepta boste odšteli 600-900€ odvisno od velikosti prostora. Barvna analiza prostorov, torej predlaganje barv, dekoracije in materialov, se začne pri ceni 300€. Vsaka nadgradnja projekta se računa posebej. Za individualen element je to 60€, za konstrukcijo prostora ali projektiranje elementov notranje opreme pa okoli 600€.

Če želite od grafičnega oblikovalca samo storitev idejne zasnove je ta cena oblikovanja od 270€ naprej. Kreiranje ideje zajema oblikovanje vhoda v trgovino ali lokal, ureditev izložbe in ureditev razstavnega prostora.

Kakšna je cena za najem grafičnega oblikovalca na terenu?

Za najem grafičnega oblikovalca za delo na terenu se urna postavka začne pri 30 €/h. Oblikovalec vam na terenu lahko svetuje glede oblikovanja prostora, izložbe, vhoda in drugih objektov. Opravlja lahko tudi naloge inženirstva ali pa nudi izobraževanje.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — drugo oblikovanje — cene in ceniki

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije / Ljubljana)

Iščemo oblikovalca, ki bi nam na podlagi fotografije obraza, narisal grafično skico obraza oz. črn oris obraza - preris portreta.

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Pozdravljeni.. Potrebujem oblikovanje cenika za kozmet. Salon..

A.H. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Ureditev pdf dokumentov, sprememba podobe slik

A.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo pretvorbo datoteke iz fig v css/html: gre za 6 strani mobilne verzije in 6 strani deskop verzije. stvar bora biti zaključena v največ tednu dni.

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za osvežitev in smernice celostne grafične podobe gasilskega društva, predvsem pa enoten izgled dokumentov. Želim pregled naših sedanjih dokumentov/logotipov in dopolnitev le teh.

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem pomoč in usmeritvi pri izdelavi celostne grafične podobe za gasilsko društvo, predvsem za enoten izgled dokumentov, in osvežitev grafičnega dizajna.

T.E. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Želim poročno vabilo, tiskano na ročno izdelan papir, po robovih zlate lističe, bordo rdeče kuverte, črni tisk.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Izdelujem android aplikacijo, pa potrebujem nekoga, ki bi mi izdelal logotip, pa verjetno nekaj ilustracij oz mock-upov - - ne vem točno v čem je razlika, ker sem precej bos na tem področju. Logično vsebinski del aplikacije je bolj ko ne končan, potrebujem pa še final touch oziroma nekoga, ki bi mi pomagal pri oblikovanju končnega izgleda aplikacije. Ime aplikacije: MatchPose Kategorija: Fun & Entertainment, Opis: uporabnik z menija izbere določeno pozo in jo s pomočjo kamere poskuša replicirati. Zadaj teče ML model, ki skrbi za evalvacijo poze. V kolikor vas zanima oz mislite, da bi se lahko dogovorila me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Gregor Sotošek

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Iscem graficno blikovanje CV-ja v slovenskem in angleskem jeziku. CV je ze pripravljen, potrebno ga je samo ustrezno oblikovati.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Karikaturo za 50let ukvarja se s košnjo traktor mu je vse v življenju Iin najljubša barva je modra.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

A.Č. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi logo in napis za podjetje, ki se ukvarja z računovodstvom. Barva bi bila črna in rdeča- Naziv podjetja je KONTAX AA d.o.o. Potrebujemo napis za zunanjo tablo pred vhodom in tablico za na vrata. Pa tudi logo podjetja, samo nimam prave ideje🙁

M.J. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Pozdravljeni, želela bi imeti izdelan logotip za kozmetični salon in sicer z imenom Vijol'čni studio - pri napisu bi želela, da črko V na levi strani obdaja cvetlica vijolice. Lp, Manja

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebujen da mi nariše šablone v vektorskem programu

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Nujno bi rabila narisano na platno hišo z okolico do petka 2.9.2022

M.Z. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Transparent dimenzije 1x2m, dodane 4-5 barvnih slik in malo besedila, z možnostjo obesanja

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Fotografija slikana z mobitelom z dvema mucama - v photoshopu (ali kakšnem drugem programu) bi se na sliko dodalo še tri muce - se sliko še malce dodatno uredi, da bo lično privlačna in popravi kakovost, če bi se jo kdaj želeli natisniti na večji portret

M. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebovala bi osnutke za ozadja instagram objav ki bi jih lahko dopolnjevala z besedilom in slikami.

E... išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Potrebujem oblikovalca. - na izbranem X ozadju/slika bo potrebno iz posameznih slik (teh je veliko za izbiro) izrezati posamezno vozilo, obdelati in prilepiti oz. združiti 7 različnih vozil - eden zraven drugega ... narediti, kot eno sliko ̈ voznega parka ̈. Slika je za darilo. Najlepša hvala / LP

M.F. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Trenutno smo še v iskanju food trucka/mobilnega bara, a ko ga najdemo in najamemo, bi potrebovali potisk le-tega kombija. Zanima nas okvirna cena za potisk v rdečo z belim logotipom in še kak tekst ali pa samo rdeč logotip na belem kombiju? Res okvirna cena, saj ne vemo še kako velik bo kombi. Delilo se bo pa kavo po Ljubljani.

M.V. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Sodeloval sem že z oblikovalko, ki je izdelala dizajn za steklenice. Sedaj je polno zaposlena z že dogovorjenimi projekti in tudi z printom se sedaj ne ukvarja. Pri meni se projekt nadaljuje v tem smislu, da je treba, k izdelanemu oblikovanju dodati besedo npr.: selection. Tako bi bilo potrebno dodati eno ali več besed ( največ tri kratke besede) v 5 različnih variant za različne potrebe. Ker imam 2 različni steklenici, je to 10 variant na podobno temo. In tretja je nova naloga, kjer je potrebno izdelati nov simbol firme, kot to naredijo vinarji.

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za slovensko pasjo kuharico, vintage, scrapbook design, hvala in lep večer, Damjana

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, odpiram novo podjetje in se zanimam za oblikovanje celostne grafične podobe podjetja, logotipa, oglaševal bi tudi na jumbo panojih, zanima me cena oblikovanja na uro in koliko bi stalo oblikovanje logotipa, enega jumbo panoja in oblikovanje vizitk. Najlepša hvala za informacije in lep pozdrav.

P.R. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Letos se poročiva in iščeva nekoga, ki bi nama oblikoval in izdelal vabila, sedežni red ter zahvalnice za najino poroko. Prosim za ponudbe s cenami. Hvala. Petra

M.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo 3 ponudbe za dizajn in tisk za mape, priznanja/pohvale za dijake, letake v formatu amerikanke (kot vabilo oz. vstopnica).

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebujem animiran video- dolžina 1min. Nimam grafik oz ilustracij, imam pa scenarij

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebujem ponudbo za grafični prelom revije 68 strani

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Ustvariti novo tipografijo oz. pisavo (črke) za otroško serijo knjig.

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Zanima me, kolikšna je vsaj okvirna cena za polepitev giuliette - leve in desne bočne strani od enega do drugega blatnika, v srebrni oz sivi barvi, širina traku med 20-30 cm ( ravna čtra iz katere izhaja napis "giulietta") Hvala za odgovor Vesna

K.O. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, za ManpowerGroup SEE regijo bomo in-house razvijali novo spletno stran, medtem ko za oblikovanje UX/UI dizajn iščemo zunanjega izvajalca. Ločeno od te storitve bi za ManpowerGroup Slovenije potrebovali druge storitve grafičnega oblikovanja - oblikovanje brošur, ponudb, kreativ za socialne medije in druge storitve. V kolikor bo izražen interes iz vaše strani, vam lahko pošljen na e-mail brand book ter brief-a za obe zgoraj omenjeni točki. S prijaznimi pozdravi, Ksenja Osolnik

R.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Želim oblikovanje etikete za mesni izdelek. Barvo in logo že imamo.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava in oblikovanje logotipa, ter oblikovanje več vrst in dimenzij bannerjev

K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni,potrebujem osebo katera mi bo naredila logotip za vrtenje glasbe ter ozvocenje dogodkov .. Po ugodbi ceni .ZE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM .

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Želim oblikovalca za otroško knjigo. Imam zgodbico in pet ilustracij. Za začetek bi rada izdajo vsaj petnajst knjig.

Š.Š. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Gre za grafično ureditev knjige z 240 pesmimi. Potrebujem ureditev svetlo zelene naslovnice s fotografijo, formata A5, oštevilčenje strani (kazalo), prelom ter pomik med vrsticami, vsako pesem z začetkom na svoji strani, dodajanje dvajsetih ilustracij. Lektorja potrebujem od marca dalje.

B.I. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Oblikovanje glasbenega albuma (CD, naslovna, zadnja stran, inlay in knjižica s teksti ter slikami) + opcijsko oblikovanje za vinilko ter mogoče nadaljne sodelovanje za izdelavo CGP skupine.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Jaz v bistvu že imam idejo, kako bi naj zgledal moj logo za podjetje. Potrebujem grafično podjetje za izdelavo vizitk in avtonalepk. Hvala. Lep pozdrav, Srečko

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Prosim za ponudbo. pripravljam visokošolski učbenik, obseg ca. 90 strani, večinoma je besedilo, nekaj tabel in nekaj nalog za študente, ki naj bodo vizualno podprte, izšel bo le v e-obliki.

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem oblikovanje etikete za sok 2dl in manjše preoblikovanje že izdelane etikete za 1L sok. CGP je že narejen. Oblikovanje potrebujem čimprej!

L.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni! Potrebujem oblikovanje strokovne športne knjige obsega približno 150 strani. Vsebuje grafikone, tabele, slike in citate. Knjiga je napisana v angleščini. Potrebujem tudi oblikovanje naslovnice.

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Naložiti besedilo. Okras z slikami. Glazba. Celoten čas trajanja video 15 min.

L.S. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Ukvarjam se z oblikovanjem keramike in to jemoja prava vizitk. Moje želje/ideje: -cca 300 vizitk (min 200) -okrogle ali ovalne oblike -paipir z relijefom (lahko tak papir izobčen ali pa odtis t.i. vodni žig- v smislu mandale, spirala, roža življena in podobno) -barve: kombinacija turkizne in zlate Podatki na vizitki: -ime: JCLAY -spletna stran: jclay.si -email: jclay.trgovina@gmail.com -IG: juice_clay -FB: J-Clay (v izdelavi) Prosim za nekaj predlogov. Odprta za ideje. Kakšna je cena vsega skupaj: oblikovanje+ tisk? Hvala in lp Lina

K.B. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Iščem grafičnega oblikovalca za knjigo, dolgo približno 100 strani.

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo oblikovalca revij in spletnih vsebin

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Oblikovanje knjige, prerisovanje risb

G.A. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Pozdravljeni, rabila bi graficnega oblikovalca za planer. Zacela sem delati na svojem planerju in rabim nekoga da mi to pripravibza tisk. Besedilo je pripravljene, barve izbrane, zunanjost prav tako zdaj pa rabim profesionalca da vse spravi skupaj. Ce me lahko kontaktirate, da se dogovorimo. Lp, Glorija

U.V. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebovala bi tisk na bele bombažne majice (jih že imam). Tisk bi zajemal zlato zvezdo premera 20 cm in notri bi bil napis v črni barvi.

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Iščem ponudbo za grafično in vsebinsko oblikovanje CV-ja. CV že v obstaja v europass obliki, vendar smatram, da je preobsežen, vsebuje 5 strani.

U.Č. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem pomoč izkušenega oblikovalca za pripravo publikacije za Amazon Direct Publishing - PDF dokumenta, vključno z oblikovanjem privlačne naslovnice. lp Urban

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebujem izdelavo dveh letakov, en za športno dejavnost, en za piknike in rojstne dneve. Zaradi neresnosti potrebujem letake v parih dneh, zato se prosim javite samo tisti, ki imate čas takoj. Dosegljiva sem tudi med vikendom.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potreboval bi cover za knjigo (prednjo in zadnjo platnico). Približno kako bi naj izgledalo imam zamišljeno, potrebujem le nekoga ki lahko to napravi. Pravtako bi potreboval reklamni letak, v bistvu flyer in pa označevalec za strani knjige (book marker). Vizualno bi vse imelo nekako podoben izgled. Kasneje pa bi seveda tudi potreboval spletno stran :D Pomemben mi je posvet na štiri oči. Upam da je naloga dovolj izčrpno opisana. Lep Pozdrav! Gregor Slana

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem več dizajnov za majice (DTG PRINT) Točno vem kaj bo na vsakem dizajnu .

A.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Rabimo reklamo za kombije in vizitke

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Iščem oblikovalca za indesign za tiskane oglase.

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

G.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rada bi svoj trenutni logo spremenila v neon barvo.

M.U. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Iščem grafičnega oblikovalca ker rabim za šolo narediti aplikacijo, aplikacija je ze postavljena v indesignu ampak ji manjak malo urejenosti ter živih barv da bi pritegnila ljudi

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Prosim za oblikovanje nalepk za kombi food truck. Logo imamo izbran. Smo iz mb. Hvala

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanima me ponudba grafičnega oblikovanja za: CGP in logotip za novo podjetje; plakat.

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosim za ponudbo za grafično oblikovanje tiskovin in sicer za katalog znanja A4 format do 20 strani (predaja verzije za tisk in objavo na spletni strani) ter potrdilo o izobraževanju (format A4 obseg 2 strani).

Ž.J. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Pozdravljeni. Prosim vas, da mi posljete ponudbo tiska nalepk za majice. Vsak teden bi natisni cca 30-40kom. Imamo svoje logote in svoje majice. Za odgovor se v naprej lepo zahvalljujem. Art, V.B.Jelnikar s.p.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Oblikovanje otroške nosilke za otroka oz. otroškega kengurujčka

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Za podjetje potrebujemo nove dizajne platnic za zvezke, nekje od 30-50 motivov po različnih kolekcijah

A.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo oblikovalca za optimizacijo že večinsko razdelanega UX-a in delno določenega designa mobilne aplikacije, hkrati pa tudi ikono. V povezavi z designom mobilne aplikacije potrebujemo tudi CGP. Približno število različnih "screenov" aplikacije je 12.

A.O. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Oblikovalca za tekstil - za nogavice. Potrebno je naredit nogavice z grafiko in tudi določit material, oprijeme in vse ostala kaj spada k nogavicam.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Na trg lansiram nov, inovativen izdelek. Gre za žgano pijačo, ki je destilirana iz presežkov kruha, torej iz kruha, ki se v pekarne vrne neprodan. Zgodba izdelka je trajnost, poskus zmanjševanja odpadkov hrane. Potrebujem oblikovanje logotipa in pa etikete za steklenico v velikosti 19x5cm (etiekta se bo ovila okoli skoraj cele steklenice). Ker je oglaševanje žganih pijač prepovedano o v ospredju etikete sam logotip podjetja. Išče se preprosta, minimalistična etiketa na črni podlagi. Prosim, če mi lakho v ponudbi pošljete nekaj vaših dosedanjih izdelkov in okvirno ceno. Za dodatne informacije me prosim kontaktirajte na email. Lp, Martin

Ž.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Www.crmt.com poglejte za osnutek in pošljite predlog ponudbe za CGP

E.P. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo oblikovalca in pisca vsebin na spletni strani (B2B trgovina www.eventus.si) in v reklamnih sporočilih poznanim prejemnikom. Želimo tudi, da nam nekdo upravlja s komuniciranjem z javnostjo preko spletne strani, emaila, socialnih omrežij in seveda to oblikuje.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Želim ponudbo za mesečno grafično urejanje facebook profila in drugih tiskovin, po vzoru npr.: https://www.facebook.com/swankymonkeygarden/

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Ni avatarja V startupu širimo ekipo in iščemo UX/UI dizajnerja, ki bi ga redno zaposlili. Prisotni smo na iOS in Android platformah. Pogoji: - pretekle izkušnje z UX/UI - dobro znanje angleščine - pripravljenost na delo v mladem kolektivu

A.O. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Gre za "open frame" računalnik. Rad bi izgled, da bo to izgledalo privlačno in industrijsko.

S.D. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Zanima me ali poznate nekoga, ki bi vrhunsko in dovršeno šival usnjene izdelke - cigaretnice. Hvala za vse ponudbe. LP Sanja

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

D.D. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Sem oblikovalec in občasno iščem pomoč na projektih.

J.H. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Gre za oblikovanje e-knjige, ki obsega cca. 40 strani. Končana bo v roku mesca dni, zato že zdaj zbiram ponudbe.

Ž.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

V start-up podjetju Boomerang media d.o.o. išemo nekoga, ki bi nam lahko postavil predstavitveni animacijski video našega produkta/mobilne aplikacije. V predstavitvenem videu bi celotno predstavitev zapeljali skozi zgodbo, iz katere bi bilo razvidno kako in zakaj se aplikacija uporablja. Video smo si zamilili nekako takole (cartoon animacija): - https://www.youtube.com/watch?v=dp3NK7TMMzw - https://vimeo.com/92615365 Če potrebujete dodatne informacije smo dosegljivi preko maila vesel.ziga@gmail.com ali telefonske številke 040436700. Hvala in lep pozdrav, Žiga Vesel

Z.D. išče grafičnega oblikovalca (Drugo oblikovanje)

Potrebujem oblikovanje in izdelavo plakata in flyerje za hipnoterapijo in hipnozo. Več o tem je na moji spletni strani: http://psiholoskosvetovanje.com/hipnoterapija/

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Dizajn je narejen v celoti z naše strani, vključno z grafikami prilagojenimi za responsive stran, tipografijo, opisi efektov itd. (orodje: Adobe InDesign). Kar potrebujemo je izključno tehnična postavitev strani v Wordpressu in sicer v temi Avada, tako da je potrebno poznavanje slider pluginov (Revolution, Layer, Elastic, Fusion), CSS ter programiranja interaktivnih objektov (infografika, point-n-click shema). Delo se lahko izvaja tudi neposredno na našem testnem sistemu. Target je 1.9. Zgolj za hitrejši osebni kontakt je zaželjen ponudnik iz širše osrednje Slovenije razen če se sestanemo kje na pol poti (npr. iz Kopra ali Lendave).

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščemo oblikovalca za oblikovanje deklaracij-nalepk za slaščičarske in pekovske proizvode

T.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni! Sem Tina Vasle in sicer študentka v podjetju Elektro Celje Energija d.o.o. V našem podjetju rabimo takšeni zdel kot je v priponki in sicer to je bolj začetna skica.. In sicer v spodnjem delu imamo v načrtu da bi bile vtakjeni 2 žarnici in bi dejansko goreli in sicer kabli bi morali biti vtakjeni v spodnji del ki bi bil skrit in nato vzadi en kabel ven da bi bil prikliučen v vtičnico da bi vse skupaj delovalo. Čisto zgoraj pa bi imeli napis, ki še ni točno dodelan. in sedaj rabimo vašo ponudbno če lahko kaj takega izdelate, imate sami kakšen predlog ali kaj drugega. Če nisem bila jasna me lahko pokličete na mojo osebno številko 041527683. Lp Tina Vasle

E.I. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Izdelava plakata za prireditev

I.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Gre za dizainiranje izdelka iz lesa Nacrti so izdelani potrebujemo vsecen dizain Lp ivo

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Drugo oblikovanje — po mestih