fb

Povprečne cene za spletno oblikovanje (banner / web design)

od 250 €

Cene za kategorijo „spletno oblikovanje (banner / web design)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji spletno oblikovanje (banner / web design), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Spletno oblikovanje (banner / web design): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za spletno oblikovanje (banner / web design) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (spletno oblikovanje (banner / web design))

Kakšna je cena spletnega oblikovanja?

Cena spletnega oblikovanja, ali z drugimi besedami web design, se začne pri 250€ za oblikovanje celotne spletne strani. Grafični oblikovalec se pri spletnem oblikovanju osredotoči predvsem na videz spletne strani, postavitev elementov (pasica, ikone, gumbi, linki) in v nekaterih primerih tudi vsebino spletne strani.

Elementi spletne strani, ki pridejo v poštev pri grafičnem oblikovanju so uporaba barv, vidnost logotipa in ključnih informacij, tip in velikost pisave, spletni banner / pasica (20-120€), spletne ikone in gumbi (10-30€), ozadje spletne strani (60-240€), itd. Vključena je lahko tudi spletna vizitka (50-100€) in oblikovanje spletnega oglasa ali mailinga (40-90€).

Koliko stane grafično oblikovanje spletne oglasne pasice?

Grafično oblikovanje spletne oglasne pasice oziroma banner design stane 20-120€.

Za oblikovanje statične slikovne pasice boste odšteli 20-120€. Cena je na nižji strani, če oblikovalcu posredujete vaše gradivo in se viša glede na potrebe priprave gradiva ali idejne zasnove. Cena lahko vključuje tudi število osnutkov in korektur. Dokončan statični spletni banner vam je potem posredovan v obliki .jpg ali .png.

Animirani bannerji v Flash obliki se začnejo pri ceni 40€. Ta cena velja, če imate sami že pripravljeno gradivo in idejo o izgledu bannerja. Po navadi stranke prepustijo kreiranje koncepta in gradiva grafičnemu oblikovalcu zato je povprečna cena za animirano oglasno pasico 90-180€.

Kje lahko najdem cenik za spletno oblikovanje in oblikovanje pasice / banner-ja?

Cenik za spletno oblikovanje in grafično oblikovanje banner-ja se nahaja na spletni strani grafičnih oblikovalcev. Za natančne informacije je najboljše, da oddate povpraševanje pri izbranem oblikovalcu. V povpraševanju omenite vaše vizije, želje in potrebe. Dodate lahko tudi kakšen primer ali predhodno gradivo.

Na podlagi vaših zahtev in obseg dela vam bo grafični oblikovalec postavil končno ceno. Izbirate lahko med celotnim paketom spletnega oblikovanja ali pa oblikovanje vsake komponente (gumbi, ikone, pasica, postavitev, itd.) posebej. Torej če nimate potrebe po oblikovanju celotne spletne strani, se lahko odločite tudi samo za preoblikovanje že obstoječih izdelkov ali pa na primer samo nov banner.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — spletno oblikovanje (banner / web design) — cene in ceniki

D.R. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije / Ljubljana)

Imam zakupljeno wordpress stran, potrebno preoblikovanja, ter sestaviti besedia

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja) / Kamnik)

Za podjetje, ki se ukvarja z 3d modeliranjem konstrukcij, bi rabil kompletno grafično podobo. Všeč mi je minimalistična podoba, v glavi imam zlato antracit odtenek. Nujno mora biti antracit barva, saj želim začeti z prodajo kovinskih izdelkov, kjer trenutno prevladuje antracit barva. Tako bi samo z zlato barvo del logota poveznil čez antracit konstrukcijo in bi imel logo na izdelkih. Rabim logo, podobo za spletno stran, vizitke

S.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) / Ljubljana)

V podjetju Qlector (www.qlector.com) iščemo dizajnerja/dizajnerko, s katerim bi lahko sodelovali do cca sredine marca, ko se vrne naša sodelavka dizajnerka s porodniške. Potrebujemo predvsem pomoč pri oblikovanju različnih bannerjev za social media in splet, prospektov in letakov (pdf) in morebitnih ostalih grafičnih elementov za spletno stran in Powerpoint prezentacije (infografike, grafike, obdelava fotografij ipd.) Morda bomo v tem času potrebovali tudi kakšno animacijo ali ilustracijo, tako da so te izkušnje prednost, niso pa pogoj. Iščemo pa freelancerja/ko, ki nam lahko izstavi fakturo za opravljene storitve.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovala bi logo in dizajne za na majice/puloverje v doodle obliki.

P.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za postavitev nove spletne strani za potrebe na novo ustanovljene katedre na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Ob naslovni strani predvidenih še približno 4-6 podstrani. Zanimam se za celotno ponudbo - grafično oblikovanje, domena, gostovanje in vzdrževanje.

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujem grafiko za plakat a1 , a2 in fb naslovnico za dogodek.

A.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo pretvorbo datoteke iz fig v css/html: gre za 6 strani mobilne verzije in 6 strani deskop verzije. stvar bora biti zaključena v največ tednu dni.

L. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Modra vabila

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

C.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potreboval bi celosten CGP paket

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za osvežitev in smernice celostne grafične podobe gasilskega društva, predvsem pa enoten izgled dokumentov. Želim pregled naših sedanjih dokumentov/logotipov in dopolnitev le teh.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Smo podjetje v nastajanju. Imamo obstojeco spletno stran v Wordpress-u, ki bi jo zeleli oblikovno izobljsati. Imamo nekaj obstojecega digitalne materiala, ki bo podlaga za ta projekt. Prav tako imamo celoten design nase spletne aplikacije v orodju Figma in delujoc MVP spletne aplikacije. Potrebujemo tudi izdelavo vizitk za 2 osebi. Na prihajajocem sejmu imamo na voljo demo kiosk in lcd display, zato potrebujemo reklamno tablo ali plakat, fylerje za osebno izrocitev ter digitalno prezentacijjo za LCD display.

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Oblikovanje plakatov, bannerjev, slider bannerjev, raznim mutacij in manjših kampanj

A.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Spoštovani, za naše podjetje iščemo zunanjega grafičnega oblikovalca za oblikovanje raznih materialov - plakati, bannerji, slider bannerji, cenovke, razne mutacije,...

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Izdelujem android aplikacijo, pa potrebujem nekoga, ki bi mi izdelal logotip, pa verjetno nekaj ilustracij oz mock-upov - - ne vem točno v čem je razlika, ker sem precej bos na tem področju. Logično vsebinski del aplikacije je bolj ko ne končan, potrebujem pa še final touch oziroma nekoga, ki bi mi pomagal pri oblikovanju končnega izgleda aplikacije. Ime aplikacije: MatchPose Kategorija: Fun & Entertainment, Opis: uporabnik z menija izbere določeno pozo in jo s pomočjo kamere poskuša replicirati. Zadaj teče ML model, ki skrbi za evalvacijo poze. V kolikor vas zanima oz mislite, da bi se lahko dogovorila me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Gregor Sotošek

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

D.W. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo storitev grafičnega oblikovanja. Postavitev revije, prelom, oglasi, pa tudi posamezne strani za splet, bannerji in podobno. Želimo delati vedno z isto osebo, ki ima z grafičnim oblikovanjem večletne in referenčne izkušnje in je odzivna.

Š.K. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Potrebujem grafično oblikovanje za facebook oglase. Prosim za ponudbe. Delo bi bilo dolgotrajne narave, večinoma gre za 10 različnih oglasov na izdelek.

J.T. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Zanima me, koliko časa bi porabili za izdelavo spletnega bannerja v 5-ih različnih dimenzijah in koliko bi za to računali. Dimenzije so precej različne (en banner bi bil kvadraten, drug zelo ležeč in ozek, tretji in četrti pokončna, peti pa ležeč in širok - če se odločim za sodelovanje, seveda povem točne dimenzije v px). Potrebovala bi jih v png ali jpg formatu. Gre za promocijo določene knjige, pri čemer bi bili na vseh 5 dimenzijah isti elementi. Vsak banner bi vseboval: - fotko knjige (jo priskrbim jaz) - ime oz. logotip založbe - ceno knjige in gumb "novo" - kratek opis artikla (1 stavek) - gumb "call to action" - npr. "Več" ali "Pritisni za nakup" etc. Barve naj bodo usklajene z naslovnico knjige, dizajn naj bo minimalističen in okusen (brez animacij), vendar ne prestrog. Pošiljam zgolj povpraševanje, koliko časa bi porabili in koliko bi računali za končnih 5 izdelkov. Hvala in lep pozdrav, Judita

R.B. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pregled spletne strani - obstojece Graficno dodelati spletno stran da bo vizualno privlacna.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem podjetje ali posameznika ki bi mi izdelal web stran za namenom internetne prodaje. Lp

U.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujem pomoč/nasvet spletnega oblikovalca - gre za obstoječo spletno stran, ki jo je potrebno rahlo osvežiti. Trenutno so pa najbolj ključni manjši dodatki in spremembe, ki jih je tudi potrebno vključiti v obstoječi koncept. Zaželjene izkušnje za UX/UI oblikovanje/načrtovanje. Poznavanje tehnologij kot je Bootrstrap/HTML/CSS je prednost ni pa nujno.

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem oblikovalko/oblikovalca za oblikovanje brošure iz področja odgovornega/trajnostnega turizma. Vključeni smo v mednarodno mrežo, ki že ima logotip in celostno podobo, določene oblikovalske prijeme, primere brošur, razglednic, spletnih strani, specifično uporabo barv itd, tako da bi šlo v večji meri za redizajn - z našimi besedili in fotografijami.

P.V. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovala bi se spletna stran z različnimi interaktivnimi nalogami za razvijanje določenih področij (pozornost, logično mišljenje, matematika...), delovnimi listi, izobraževalnimi vsebinami... Določeni deli/naloge/vsebine bi bile brezplačne, večina plačljivih (plačilo, prijava v portal in s tem dobijo uporabniki dostop do vseh vsebin). V ozadju bi se morala beležiti statistika (število napak, točk, porabljen čas, katere naloge delajo težave) za registrirane uporabnike. Naloge bi dodajali postopno, nekaj v začetni fazi, nekaj kasneje, na vsakih nekaj mesecev dodatne naloge. Želeli bi source kodo vsega, kar bo narejeno. Imeti mora možnost izbiranja različnih jezikov, pri čemer se potem tudi naloge (obseg, jezik v nalogi) spremeni. Potrebujemo tudi grafično oblikovanje nalog, animacij, ilustracij. Mogoče za občutek prilagam eno od podobnih strani https://www.braingymmer.com/en/. Če bi bilo možno, bi bilo dobro, če bi bila spletna stran oblikovana tako, da lahko določene stvari sami dodajamo - besedila, PDF file... V kasnejši fazi bi potrebovali predvsem oblikovanje novih interaktivnih nalog.

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

- Postavitev in vzdrževanje spletne strani projekta glede na opis projekta - Brošura formata 3x Q5, 442x148 mm, zaprt 148 x 148 mm – C zgib (D) /standard + Tisk 500 kom. - Plakat formata 70 x 100 cm + Tisk 25 kom. - Oblikovanje objav za socialne medije (20 krat)

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Modern in clean design, bolj minimalistični stil, nevsiljive barve.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Predvsem pomoč pri oblikovanju objav za soc. omrežja.

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip oziroma celostno grafično podobo z namenom predstavitve lastne obrti; studia, v katerem se bodo izvajale post-rehabilitacijske, fizioterapevtske storitve ter storitve terapevtskih masaž in obravnav. Želim moderno ter bolj minimalistično podobo z nevtralnimi, naravnimi barvami, ki sporoča dobro počutje, zdravje, pozitiven pristop.

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Izdelava splete strani/ prevzem, neki je že narejeno, vnašanje izdelke, oglaševanje, urejanje fb, instagram

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficno oblikovanje za dve blagovni znamki. Zelje/vizija podobe prve blagovne znamke je moderni minimalizem v japonskem stilu z izkljucno crno-belo barvo in rdeca za povdarek. Tategaki in shodo stila sta dobrodosla, Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s pridelavo in prodajo konopljinih cvetov za kajenje demografiki 18-50 let. Vizija druge znamke pa je minimalizem z elementi zdravja konoplje in cebel (satovje,panji,cebele,vosek). Glavni barvi sta crna in zlata. Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s proizvodnjo,predelavo in prodajo medicinskih izdelkov na osnovi konoplje in cebeljih izdelkov demografiki 25-99 let. Za obe znamki bi potreboval: preris logotipa, promocijske bannerje, izdelava podobe promocijskih nalepk in majic, kot tudi izdelavo podobe spletnih strani. Za dodatna vprasanja in ponudbe sem na voljo na roots.peroman@gmail.com 24/7 Najlepsa hvala za Vas cas in lep dan se baprej

R.Š. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Rabimo letak za poslovni dogodek, ki bi se odvijal 29.06.2021.

A.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem v prvi vrsti dober logotip, prav tako oblikovanje vizitke in pa oblikovanje letaka na A4 formatu ali pa A5 Lahko narocim tudi samo logo. Iscem ugodno vendar kvalitetno izdelavo

R.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Barvna ali kompletna predelava obstoječega loga za boljšo prepoznavo podjetja in priprava za tisk, car wrapping, celotno predstavitev...

R.H. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Podjetje išče partnerja za dolgoročno sodelovanje pri oblikovanju promocijskega in vsega ostalega materiala za: - spletno trgovino/oglaševanje (bannerji, FB oglasi..) - material za maloprodajo (oblikovanje tiskovin aktualnih promocij v poslovalnicah) - ostalo po potrebi (vizitke, embalaža, table, nalepke..)

R.H. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Podjetje Mobi Market d.o.o. (www.mobifashion.si) išče partnerja za dolgoročno sodelovanje pri oblikovanju promocijskega in vsega ostalega materiala za: - spletno trgovino/oglaševanje (bannerji, FB oglasi..) - material za maloprodajo (oblikovanje tiskovin aktualnih promocij v poslovalnicah) - ostalo po potrebi (vizitke, embalaža, table, nalepke..)

T.M. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Potrebujemo bannerje za oglaševanje: 1. različne dimenzije bannerjev za digitalne medije, kjer je fotografija izdelka, logo in nek naziv/tekst/slogan, po predhodnem cgp-ju blagovne znamke (gre za variacije izdelkov) 2. za bannerje za instagram in facebook, kjer gre za izdelek na nekem oblikovanem ozadju, ali kombinacija 2 ali 3 predstavljenih izdelkov. Prosim za čimprejšnji odgovor, hvala.

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Potrebujemo oblikovanje banerja za oddelek na fakulteti, besedilo oz. citat je smo pripravili.

A.H. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Pozdravljeni, Zanima me cena oblikovanja 1 fb in 1 instagram modernega slikovno/grafičnega/tekstovnega oglasa? Lp

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odločil sem se da lastno čebelarstvo opremim na novo z celostno grafično podobo. na novo bi oblikovalo se tudi etikete in spletno stran čebelarstva, hvala, lp Marko Boštjančič

U.B. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Obdelava slik in izdelava bannerjev za facebook in instagram oglase.

P.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščemo grafičnega oblikovalca za našo novo linijo proizvodov.

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem nekoga, ki bi mi sestavil unikatni zanimiv logotip za kozmetični salon.. barve, ki so mi všeč so roza (bolj svetla-baby pink), rose gold, v glavnem zamišljam si nekaj v roza barvi in zraven še kakšno zlato ali kaj drugega..Potem bi pa še rabila dizajn za vizitke, cenik, darilne bone

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje po predlogih saj točno vemo kaj želimo.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Masaze in lepotni salon

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lepo pozdravljeni! Smo društvo, ki išče relativno ugodnega in inovativnega oblikovalca za oblikovanje določenih stvari. Prednost dajemo oblikovalcem, ki se ukvarjajo z oblikovanjem za društva. Veliko nam pomeni, če je oblikovalec dostopen in odprt za predloge in izboljšave. Možnost tudi nadaljnjega sodelovanja. Potrebovali bi/prosimo za ponudbo: - izdelava osnovne predstavitvene spletne strani društva - izdelava novega logotipa - oblikovanje a5 letaka - oblikovanje novega dopisnega lista

N.P. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Isčemo grafika za izdelavo spletne strani in za obdelavo projekta in priprava za tisk.

M.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, v  našem startup podjetju smo se odločili za ureditev celostne grafične podobe. Zato sedaj iščemo zanimive ponudbe in predloge. Za lažjo predstavo pa še nekaj informacij o nas. Smo visoko tehnološko podjetje, ki posluje 2 leti. Sedaj pa se pripravljamo na začetek prodaje našega prvega produkta. Do sedaj smo se preživljajo predvsem s storitvami in smo tako financirali naš prvi produkt. V bodoče bi radi seveda predstavili naš produkt in pa ponujali naše storitve še naprej. Na hitro o naš produkt laično lahko opišemo kot napravo, ki zna zelo hitro opazovati svet, obdelati informacije in rezultat vrniti v svet. To nekako bi tudi želeli povedati z logotipom. slogan podjetja: gigaHertz processing from above opis produkta: The most programmable instrument on the world Osnovno stran sicer že imamo postavljeno, ki pa bi jo v celoti zamenjali z novo.Stran domuje na wixu kjer bi ostala tudi v bodoče, če bo le možno.

A.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pblikovanje cgp ksneje dologoročno soelovanje

N.I. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Vzpostavitev blagovne znamke podjetja, ki se ukvarja s turizmom. Gre za prodajo namestitvenih kapacitet v obsegu vec kot 400 lezisc. Vizija designa je: gozd, zelena s kombinacijo bele, morda tudi rjave, minimaliaticno, storytelling, druzine, dva letna casa ločena po tipu nagovarjanja (zima, poletje), trendy, diferenciacija od obstojecih ponudnikov v istem okolju.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Smo v fazi prenove spletnih strani in aktivnosti po vprašanju spletnega marketinga. Iščemo podporo za našo ekipo.

S. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Pozdravljeni, v septembru odpriramo spletno trgovino in išečm nekoga, ki bi mi redno oblikoval enostevne bannerje. Na mail mi pošljite ponudbo z kakšno referenco. LP

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Potrebujem digitalni marketing za novo-nastajojočo spletno stran za ponudnike. Želim si oblikovanje slik (grafike) ter po potrebi tudi izdelava reklamnih videoposnetkov (animacije). V kolikor bi bilo možno pa tudi vodenje facebook in instagram profila. Želim si način dela kot pri facebook profilu ufni.si

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno občasno sodelovanje na različnih spletnih projektih, od oblikovanja spletnih in pristajalnih strani (landing pages), do spletnih marketinških materialov (bannerji, facebook objave in oglasi....) ter po potrebi tudi logotipi, cgp-ji, ali pa zgolj svetovanje pri kakšnih že pripravljenih materialih, kjer bi bil potreben samo pregled ali pa kakšen nasvet za izboljšavo. Sodelovanje bi potekalo po dogovoru, pred vsakim projektom bi se slišali in uskladili ter skupaj postavili časovnico za izvedbo. V primeru dodatnih vprašanj sem z veseljem na voljo preko telefona ali tukaj.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podoba logotipa,etiket vec produktov, spletna stran(trgovina) . Čebelji produkti.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potreboval bi cover za knjigo (prednjo in zadnjo platnico). Približno kako bi naj izgledalo imam zamišljeno, potrebujem le nekoga ki lahko to napravi. Pravtako bi potreboval reklamni letak, v bistvu flyer in pa označevalec za strani knjige (book marker). Vizualno bi vse imelo nekako podoben izgled. Kasneje pa bi seveda tudi potreboval spletno stran :D Pomemben mi je posvet na štiri oči. Upam da je naloga dovolj izčrpno opisana. Lep Pozdrav! Gregor Slana

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo nekoga, ki bi nam naredil celostno podobo podjetja. Stran je sicer narejena, vendar spreminjamo tudi ime podjetja, torej je potrebno naredit tudi nov logo. Se pravi potrebujemo logo, ureditev spletne strani, predloge za ddružbena omrežja in oblikovanje letakov, cenikov.

N.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ponudbo za oblikovanje

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

T.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Zaradi prijave na razpis, potrebujemo izdelavo 5 različnih letakov, formata A4, en pregib, obojestransko oblikovanje. Prosim za okvirno ponudbo: sijaj, 135 gramski papir. Več informacij na mejl ali telefon po 16 uri. Osnutek predračuna potrebujemo do 7.5, do 18 ure. Izvedba bo po odobritvi projekta, nekatere stvari tudi že prej po dogovoru.

B.Z. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščem dizajnerja za oblikovanje spletne strani. Gre za barvno paleto, manjše pozicijske spremembe elemetov, pisave, izbira primernih slik, svetovanje primerne lokacije oglaševalnih pasic ter druge lepotne dodatke na spletni strani. Spletna stran je še v izdelavi (bo končana konec meseca).

A.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, v turistični agenciji iščemo dolgoročno sodelovanje z grafičnim oblikovalcem. Naše potrebe v največji meri zajemajo nezahtevno oblikovanje slik v digitalni obliki (za socialne medije, spletno stran, newsletter, itd.). Potrebe so sicer odvisne od sezonskosti, ampak v povprečju je to na tedenski ravni. Druga zadeva so občasni projekti, npr. oblikovanje tiskanih materialov, oblikovanje predlog za darilne bone/newsletter in podobno, izdelava kakšnih drugih vizualnih sporočil, itd. Prvi projekt je oblikovanje letaka za promocijo na dogodku. Gre za obojestranski letak, velikosti A5, z osnovnimi promocijskimi elementi: naš logotip, nekaj ponudb in naša predstavitev s tekstom in slikami + naš kontakt.

D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebovala bi pomoč, pri izdaji knjige, kratkih zgodb za otroke :)

C.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani zanima me predvsem koikšne so cene za: - letake 24cmx16 cm obojestransko plus priprava za tisk - oblikovanje in priprava na tisk za vstopnice (obojestransko) - oblikovanje bannerjev za spletne strani v različnih velikostih, več ali manj gre za ena banner, ki se ga prilagaja - oblikovanje jumbo plakata - oblikovanje in priprava na tisk 48 strani brošure, kvadrat, 16x 16 cm

I.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo grafičnega oblikovalca za daljše sodelovanje pri oblikovanju. Za začetek oblikovanje CGP, spletne strani, tiskovin in kasneje vseh tiskovin in spletnih vsebin. Smo podjetje z zdravstveno in estetsko dejavnostjo.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

Z.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za društvo ženske odbojke iščemo idejo sodobnega, trendovskega in prodornega logotipa. Smo amatersko društvo, ki želi promovirati žensko odbojko. Z barvami načeloma nismo zavezani. Nagibamo se k blagi turkizno modri in kiwi zeleni(blagi zeleno-rumeni). Ker smo amatersko prostovoljno društvo je projekt odvisen od stroška. Nimamo pa predstave glede stroška. Seveda bi pa želeli z izbranim ponudnikom nekako definirati tudi kakšno kreativo reklamne pasice za novo domeni, itd. S časom, bi pa definirali tudi celoviiteje osnovni cgp društva. Vendar je vse skupaj odvisno od stroškovnika. Dolgoročnost sodelovanja je odvisna predvsem od stroškov oz. stroškovnika. V kolikor je ponudnik iz okolice bi bil kratek posvet dobrodošel.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

B.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Iščem osebo, ki bi oblikovala logo za znamko, kasneje bom potreboval še razvoj osnovnega designa za facebook in spletno stran. Logo naj bi vseboval avion in kite. (oziroma, morje, palma, kite, avion... nekaj v tem smislu), saj bo znamka predstavljala neke vrste posredniško agencijo, nekako po vzoru spletnih blogov, kot so (izlet na dlani, po svetu, poceni potovati), vendar nekoliko bolj specifično usmerjeno v kiteboarding. Barve bolj zivahne ,naravne (modra, bela, zelena, limeta...) TExt v logu: kite lastminute. V priponki pošiljam okvirni logo design, za idejo (kjer se malo premalo vidi kajt) in okviren design spletne strani. Hvala za odgovor in ponudbo. LP Blaž

S.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščemo nekoga za dogorolčno sodelovanje za oblikovanje spletnih portalov, grafike, ...

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam že osnutek logotipa in vizitke, potrebujem le še "final touch". Zanima me tudi izdelava spletne strani z možnostjo podstrani - spletne trgovine in pisanjem bloga na strani. Tudi kak katalog ali 3D knjiga za predstavitev izdelkov me zanima.

M.I. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Potrebujem tri ali štiri slike za v home slider za mojo spletno stran. Izdelujemo športni tekstil po naročilu. Eno sliko potrebujem za kolesarstvo, eno za ekipne športe, tek/atletika, promocijski tekstil ter tisk. Skratka potrebujem 4 všečne slike za vsako kategorijo, katere bi se kupile in v sliko je potrebno dodati tekst.

B.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo primernega obikovalca za naše podjetje, ki se ukvarja s prodajo didaktičnih igrač. V prvi fazi želimo: - kvalitetno izdelavo logotipa; obstoječ logotip bi primerno dodelali oz. spremenili (barve, itd.) - oblikovanje dopisnega papirja - oblikovanje in izdelavo kuverte (obojestransko porisana, namenjena otrokom) V nadaljnji fazi: v pripravi imamo izdelavo spletne trgovine, za katero bi potrebovali svetovanje glede izgleda. Prosim za ponudbe, v primeru dodatnih vprašanj pa me lahko tudi pokličete.

E.P. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo oblikovalca in pisca vsebin na spletni strani (B2B trgovina www.eventus.si) in v reklamnih sporočilih poznanim prejemnikom. Želimo tudi, da nam nekdo upravlja s komuniciranjem z javnostjo preko spletne strani, emaila, socialnih omrežij in seveda to oblikuje.

I.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podjetje specializirano za delo na področju navidezne resničnosti (t.i. virtual reality) išče grafičnega oblikovalca za delo na različnih projektih podjetja (tudi NSFW). Potrebno je znanje angleškega jezika, ter znanje in izkušnje na področju grafičnega oblikovanja. Zaželeno je poznavanje programov Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Sketch, itd. O podjetju: InfoMediji d.o.o je mlado in zagnano podjetje, ki primarno deluje na področju navidezne resničnosti (t.i. virtual reality) in upravlja z nekaj atraktivnimi produkti ki so že lansirani na trgu. Podjetje sledi trendom na področju razvoja produktov, ter pri tem uporablja najbolj inovativne pristope. Sedež podjetja in pisarna se nahaja v Ljubljani. Bruto plača: 1.200 €

S.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje na novo ustanovljeno podjetje potrebujem celostno grafično podobo. Potrebujem tudi embalažo in spletno trgovino. Podjetje se ukvarja z izdelavo lesenega nakita in prodajo ostalih lesenih izdelkov. Želim preprost, takoj prepoznaven, minimalističen logotip, ki takoj ob pogledu nakazuje na dejavnost z lesom. Poleg logotipa želim še preostale tiskovine in sicer vizitke, pisemsko ovojnico, dopisni list, račun, žig in email podpis. Uporabo cgp-ja želim predstavljeno v priročniku. Vse končne datotke potrebujem v vektorjih (.pdf). Prosim Vas, za okvirne cene izdelave CGP-ja ter posebej še spletne trgovine.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Želim ponudbo za mesečno grafično urejanje facebook profila in drugih tiskovin, po vzoru npr.: https://www.facebook.com/swankymonkeygarden/

M.V. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Oblikovanje bannerjev za spletno stran, FB oglasov, bannerjev za medije... Gre za 2 tedensko nadomeščanje odsotnosti ter občasno pomoč pri designu.

J.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje novo ustanovljeno podjetje (manjše podjetje) potrebujem pomoč pri izdelavi spletnih strani, logotipa, tiskovin reklamnih materialov. Spletna stran bo imela 5-10 podstrani, potrebujem logo (storitvena dejavnost), in brošuro. Zanimive so mi tudi ilustruirane animacije, eno do dve bi imel v brošuri.

D.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo partnerja, ki nam bi na redni bazi oblikoval spletne in tiskane reklame. Komunikacija bo potekala v angleškem jeziku - gre pa za 2 spletni strani (ena od teh je mybeautybox.si). Prosim torej za okvirno informacijo, kako poteka sodelovanje z vami, na uro, na prijekt, na reklmao, itd...

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za celo paleto stvari - Delo je torej multidisciplinarno. Najbolje, da me pokličete in se pogovoriva o podrobnostih.

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo startup podjetje pri katerem razvijamo izdelke za izboljšanje kvalitete življenja in preživetja. Po enoletnem delovanju je naš trenutni izdelek pripravljen za predstavitve in javni prikaz. Vzpostaviti želimo informativno spletno stran, facebook, Twitter in poenotiti naš vizualni nastop pred publiko z našim izgledom na spletu. Iščemo preprost design v kratkem času in nekoga, ki razume tudi naš koncept izdelka za izboljšanje kakovosti življenja in preživetja, ki je namenjen množični rabi starejših generacij (preprost design, barve ki vlivajo občutek varnosti, enostaven pregled in jasno sporočilo). Odlično bi bilo, če se nam javi nekdo, ki je v panogi eHealth/medicina ali podobno že sodeloval.

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

E.G. išče grafičnega oblikovalca (Spletno oblikovanje (banner / web design))

Prodajam web aplikacijo za prikaz popup okna in iščem oblikovalca, ki bo izdelal predloge. Tukaj (http://www.magebird.com/media/all/popuptemplates.jpg) lahko vidite primere, ki so že vključeni v aplikaciji. Sedaj želim sedanjim strankam za doplačilo ponuditi 10 premium popup tem. Ker bo šlo za premium popup teme, morajo biti na višjem nivoju kot te že izdelane. Prilagam še nekaj primerov, ki so mi všeč: https://dl.dropboxusercontent.com/u/1276148/pop_up_window_idea.jpg http://www.magebird.com/ostalo/popupprimeri/1.png http://www.magebird.com/ostalo/popupprimeri/3.png http://www.magebird.com/ostalo/popupprimeri/7.png http://www.magebird.com/ostalo/popupprimeri/10.png Prvo prosim za zadnje primere iz vašega portfolija, na podlagi česar se bom odločal. Iščem oblikovalca, ki sledi povsem zadnjim trendom.

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip in osnovni design spletne strani svetila.com se naj ne spreminja. Razen če mi predstavite tehtne razloge. Osnovna ideja / potreba je, da mi iz designa spletne trgovine svetila.com izpeljete oblikovanje vseh stvari, ki jih podjetje potrebuje. Dopisi, vizitka, tabla na objektu, škatle, avto... Vendar postopoma. ne potrebujem vse naenkrat.

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Spletno oblikovanje (banner / web design) — po mestih