fb

Povprečne cene: oblikovanje embalaže, nalepk in etiket

15-30 €/h

Cena oblikovanja embalaže znaša med 100€ in 650€. Za grafično oblikovanje nalepk pa boste odšteli od 25€ do 100€.

Cene za kategorijo „oblikovanje embalaže, nalepk in etiket“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za oblikovanje embalaže, nalepk in etiket in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.952
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Kakšna je cena grafičnega oblikovanja embalaže?

Cena oblikovanja embalaže se giblje vse od 100€ do tudi 650€. Če ima oblikovalec postavljeno urno tarifo, lahko računate na predviden obseg dela med 4 do 6ur. Urna postavka oblikovalca je najpogosteje 15 - 30 €/h.

Cenejše oblikovanje embalaže vključuje osnovni izris in oblikovanje privlačnega dizajna. Embalaža je prva stvar, ki jo kupec opazi na vašem izdelku zato mora biti zanimiva in pritegniti pozornost. Dražji paketi oblikovanja embalaž vključujejo idejno zasnovo oblike in kreiranje do 5 ali več različnih možnosti. Glede na vaše potrebe in ustreznost cene se lahko sami odločite za število ustvarjenih produktov in variacije ponudb.

Koliko stane grafično oblikovanje nalepk / etiket ?

Za grafično oblikovanje nalepke boste odšteli od 25€ do 100€.

V ceno je vključeno grafično oblikovanje nalepk, ki so unikatne in specifične za vašo dejavnost. Če so v ceno vključeni še popravki, več dizajnov in tiskanje, bo končni produkt dražji.

Kaj vpliva na ceno grafičnega oblikovanja nalepk / etiket?

Na ceno oblikovanja nalepk / etiket vpliva zahtevnost dizajna in idejne zasnove ter število osnutkov in korektur. Če se odločite za več osnutkov, vam oblikovalec pripravi več možnosti, kar bo povišalo končno ceno.

Cena nalepk je lahko dražja tudi glede na količino naročenih produktov in velikosti nalepke, če se odločite za tiskanje pri grafičnem oblikovalcu. Primerjamo lahko naročilo, ki obsega 100 nalepk v primerjavi z naročilom, ki obsega 10.000 nalepk. Prav tako je odvisno, če je nalepka velikosti A3 ali A8, saj je več kosov velikosti nalepke A8 lažje natisniti kot enako število kosov velikosti A3.

Kje lahko najdem cenik za oblikovanje embalaže, nalepk in etiket?

Cenik za oblikovanje embalaže, nalepk in etiket lahko najdete na spletni strani grafičnih oblikovalcev. Cene so po navadi navedene kot oblikovanje embalaže posebej ali skupaj z oblikovanjem nalepk / etiket za produkt.

Na spletni strani lahko oddate povpraševanje o naročilu izdelka in pridete v kontakt z grafičnim oblikovalcem, ki vam bo določil končno ceno glede na vaše potrebe.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — oblikovanje embalaže, nalepk in etiket — cene in ceniki

G.J. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem oblikovanje dveh različnih nalepk za na steklenice iz plasike 125ml. Dva različna artikla. Steklenice so premer 38mm , višina 120mm celotna Nalepka 80mm višina x 120mm

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, sem Marko in se ukvarjam s čebelarstvom, potreboval bi okvirno ponudbo za celostno grafično podobo in oblikovanje etiket čebelarskih produktov.

A.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, potrebujem izdelavo embalaze za prodajo na Amazon. Iscem ugodno ponudbo, slo bo za manjso skatlo. Hvala, Ana

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za spletno trgovino z izdelki CBD-ja (za zacetek bi prodajali samo olja in gumi-bombone, kasneje pride v ponudbo tudi dneva in nocna krema oz kozmeticni izdelki). V logotipu ne zelimo imeti direkten prikaz rastline Hanf- torej brez npr. simbolov v obliki lista "trave", saj se zelimo izogniti takojsnjim predsodkom, zelimo pa v logotipu poudariti povezanost z naravo (v logotipu naj bo nek simbol, ki nakazuje na naravne izdelke). Ime nasega podjetja je Celeia. Celeia ima za nas vec pomenov in sicer: Zellen (v nemscini izgovorjeno Cellen, pomeni celice) Celeia (povezava s slovensko besedo celiti) Celeia kot staro ime za Celje, kjer se je tudi rodil ustanvitelj tega podjetja. Nas trg je nemskogovoreci (svica, nemcija, avstrija), zato naj v logotipu naj ne bo slovenskih besed. Vsa ostala besedila (na nalekah, etiketah, embalazi,..) bi prevedli sami. Glede barv, naj bodo tudi v skladu s kasnejso ponudbo ki prihaja (kozmeticni izelki- kreme za kozo): - zelenkasta kot npr.: rgb (218, 226, 182) ali bolj v smer lime green - skin color kot npr: rgb (224, 234, 213) - svetlejsa bez kot npr.: rgb (255, 251, 233) - Tekocine oz CBD-olja so zlato- do temnorjave barve. Tukaj vidimo tudi povezavo z barvo zemlje. Potrebujemo torej logo, osnutek embalaze, nalepke / etikete. Velikost etiket za olja 10 ml: ­76 mm x 32 mm Velikost etiket za olja 30 ml: 100 mm x 45 mm Velikost etiket za gimi-bombone: 177 mm x 45 mm Upam, da sem dosti obsirno zajela nase zelje, v nasprotnem primeru se bom vasega sporocila na zgornji email naslov ali na telefonsko stevilko (viber / whatsupp) zelo veselila. Hvala in LP, Karmen

A.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Oblikovanje nalepk za naravno kozmetiko in oblikovanje sekundarne embalaže. Gre za približno 10 različnih izdelkov, ki obsegajo izdelke za nego telesa in obraza.

N.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Smo majhna kmetija na primorskem in bi potrebovali izdelavo etiket za različne izdelke, ki jih tržimo... Logotip že imamo, tudi etikete za moko že imamo, potrebujemo samo enake etikete z različnimi opisi ter različne velikosti etiket za printanje. Poleg tega potrebujemo še etiketo za energijske vrednosti moke...

M.O. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni. Potrebujem ponudbo za oblikovanje steklenih površin, za poslovni objekt (3 izložbe).

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želimo grafično prenovo logotipa in nov dizajn zunanjega izgleda lokala.

M.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Spoštovani, Iščemo izvajalca za izdelavo dizajna z našim logotipom in grbom občine Ribnica. V priponki najdete več podrobnosti. Prosimo, da nam pošljete informativno ponudbo, če je možno tudi s primerom. Lep pozdrav

Ž.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, potrebujem oblikovanje, etiket za proizvod v razpršilkah. logotip imam.

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

G.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Projekt se nanaša na motorno kolo, na katerem bi se polepile plastike. Imam že idejo, kako naj bi vse skupaj izgledalo in tudi sliko podobnega projekta.

E.C. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Želimo nov dizajn (popoln redizajn) za prodajno embalažo za božično-novoletne lučke. Na embalaži naj bo jasno videno (predstavljeno) dolžina svetlobne verige, dolžina priključnega kabla, naziv proizvoda, simbolična slika proizvoda, simbol uporabe zunaj/noter. Primer obstoječe embalaže je v priponki.

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščem oblikovalca za etikete za MED,PROPOLIS,CVETNIPRAH....

J.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem dizajn kartonaste embalaže in nalepk za steklenice za zeliščni liker. Pijači bo ime Kentavra, dizajn bi bil v smeri grškega kentavra sestavljenega iz cvetlic. Izgled naj bi bil elegantno minimalističen ter 'blizu naravi'.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želela bi si, da mi že oblikovane nalepke in logo pripravite v ustrezni obliki, da bo primerna za tisk. Vse skupaj imam trenutno oblikovano v Canvi.

N.D. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zdravo! Koliko bo stala izdelava paketa z že pripravljenim dizajnom?

N.D. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zdravo! Koliko bo stala izdelava paketa z že pripravljenim dizajnom?

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Hej! Proizvajam pivo. Želim ga "obleči" v unikatno, zanimivo etiketo. Nekaj sem že ustvaril sam, ampak želim profesionalno mnenje. Zato se obračam na vas. Prav tako še vedno oklevam glede logotipa. So ideje in zamisli, potreboval bi le pogum in strokovno mnenje.

D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam narejen osnutek, kako naj bi izgledal koncni produkt ampak potrebujem nekaj extravagantnega in bi potreboval izboljsavo, namrec startali bomo z nekim napitkom in bi potreboval nekaj drznega, kar bo mamljivo očem

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

B.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni! Rada bi izdelala nalepke za kozarce med, in me sedaj zanima, če je pri vas mogoče tudi da oblikujete nalepke, neko osnovno skico imam na roke narisano, in kakšna cena bi bila potem okvirna za tisk nalepk in oblikovanje, za zacetek bi nekje 200 nalepk. Me pa še zanima kakšno je lepilo na nalepkah, se ga bi dalo tudi kasneje oprati iz kozarcev, da imas potem lahko tudi vracljivo embalazo? Najlepša hvala za odgovor. Lep pozdrav. Bernarda Kogovšek

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi dve loceni ponudbi, in sicer za embalazo kozmeticnega izdelka (izdelek in skatlica) ter CGP za kozmeticno blagovno znamko. Odprti smo za bolj dolgorocno sodelovanje.

B.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Dizajn embalaž novih izdelkov

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Grafično oblikovanje letakov, jumbo plakatov,...Poleg cene je zelo pomembna hitra odzivnost in dosegljivost.

P.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Sodelujem v projektu PONI, pa trenutno sem v raziskavi trga za mojo poslovno idejo, če je izvedljiva, pa me zanima tudi morebitno sodelovanje.

G.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem grafično oblikovanje za kvadratne in okrogle podstavke za pivo. Gre za restavracijo v centu Ljubljane, zato bi na grafiko poleg našega logotipa,slogana in flaše piva, radi vključili še Prešernov spomenik in še kakšno znamenitost. Prosim za ponudbe za celoten projekt čimprej.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Za obstoječ dizajn za kozmetični izdelek iščem nekoga, ki bi mi dizajniral , zrisal, postavil škatlo za izdelek. Iščemo nekoga ki že ima izkušnje s tem in čas. Potrebovali bi čimprej. Lp

E.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, ob obletnici kulturnega društva bomo izdali CD z ovitkom in knjižico v velikosti škatlice ovitka z cca. 18 stranmi. Prosila bi za ponudbo grafičnega oblikovanja. Lep pozdrav, Drew, Erika Bolčina Antončič

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

L.O. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zdravo, Potrebujem graficnega oblikovalca za idelavo logotipa in nalepke za na steklenice GINa.

L.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Trenutno naše izdelke pakiramo v manjše izvlečne trodelne škatle s potiskom v dveh velikostih ( 22x14,7x7,5 ter 41x14,5x9 ), ki so nato pakirane v večje kartonaste transportne škatle. Želimo se izogniti dvojnemu pakiranju zato bi želeli imeti, le enodelno transportno škatlo s pokrovom in s potiskom (črna škatla z grafiko). Želimo si oblikovalca, ki bi nam oblikoval dve različni verziji 5-slojne transportne škatle ter notranjost, ki bi se prilegala zahtevam našega elektronskega vezja.

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem dizajnerja mlajše genereacije, ki bi želel oblikovati embalažo za živilski izdelek - prigrizek. Skupaj bi pogledali želje, smernice za dizajn in potem bi prepustili proste roke za ideje dizajnerja. Gre za malo bolj hipsterski, moderen živilski proizvod in iščemo človeka z mindsetom ki je "out of the box".

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovala bi graficnega oblikovalca za zacetek move blagovne znamke. Se pravi- logo, spletna stran+ trgovina in kaksne nalepke oz dizajn. Mamo se odprte misli. Rabimo pomoc za dobro prodorno znamko.

B.Č. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zdravo, na trg bom postavila nov izdelek, za katerega potrebujem dizajn škatle v katerem bo pakiran. Imam 4 različne velikosti škatle, po izgledu so lahko podobne, zahtevajo le nekaj podatkovnih razlik. potrebovala bi podobno embalažo, kot je na spodnji spletni povezavi: https://www.google.si/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.target.com%2Fp%2Fmagna-tiles-clear-colors-37pc-set%2F-%2FA-15536946&psig=AOvVaw2Se0q35DTaeKO_dAbAbqky&ust=1640012595467000&source=images&cd=vfe&ved=0CAsQjRxqFwoTCPC3gJWR8PQCFQAAAAAdAAAAABAD Zanima me okvirna cena storitve. Najlepša hvala ter lp, Barbara Čebulj

D.O. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni Potrebujem oblikovanje etiket za žgane pijače Borovničev liker, viljamovka Potrebujem elegantno, moderno in preprosto etiketo.. Glede barv sem prilagodljiv Hvala ta odgovor

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Smo proizvajalci žganih pijač; destilati, likerji, grenčice, specijalni destilati.Za steklenice potrebujemo novo etiketo.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Smo proizvajalci zganih pijač.Odločamo se o zamenjavi etiket na naših steklenicah. Proizvajamo destilate, grenčice, likerje in specialna žganja.

R.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Želim oblikovanje etikete za sok.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo oblikovanje CGP naše nove blagovne znamke. Gre za funkcijsko kavo, namenjeno nosečkam in mamicam. Produkt se trži na Evropskem trgu - vse potrebujemo najprej v angleškem in slovenskem jeziku. Celotno oblikovanje branda za butično kavno znamko ter vso embalažo. Embalaža mora biti inovativna ter naravi prijazna/re-usable. Ciljni kupci so mamice in nosečke.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujemo etikete za medene produkte. Logotip že imamo etikete pa bi se prilagodile logotipu. Etikete bi bile iste spreminjala pa bi se barva pri različnih produktih (cvetlični, kostanjev med itd.)

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem relativno ugodnega grafičnega oblikovalca oz. podjetje, ki bi mi uredilo vse osnovne stvari (oblikovanje logotipa, pisava, mail-podpis, oblikovanje embalaže,...) za potrebe odprtja spletne trgovine z ženskimi pajkicami. Glede barv in dizajnov trenutno nimam posebnih zahtev, o tem bi želela dobiti nasvete in posvet z oblikovalcem. Potrebovala bi tudi storitev oblikovanja za tiskanje na blago. Prosim, za okvirne ponudbe na e-mail. Hvala, lep pozdrav.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficno oblikovanje za dve blagovni znamki. Zelje/vizija podobe prve blagovne znamke je moderni minimalizem v japonskem stilu z izkljucno crno-belo barvo in rdeca za povdarek. Tategaki in shodo stila sta dobrodosla, Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s pridelavo in prodajo konopljinih cvetov za kajenje demografiki 18-50 let. Vizija druge znamke pa je minimalizem z elementi zdravja konoplje in cebel (satovje,panji,cebele,vosek). Glavni barvi sta crna in zlata. Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s proizvodnjo,predelavo in prodajo medicinskih izdelkov na osnovi konoplje in cebeljih izdelkov demografiki 25-99 let. Za obe znamki bi potreboval: preris logotipa, promocijske bannerje, izdelava podobe promocijskih nalepk in majic, kot tudi izdelavo podobe spletnih strani. Za dodatna vprasanja in ponudbe sem na voljo na roots.peroman@gmail.com 24/7 Najlepsa hvala za Vas cas in lep dan se baprej

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Zanima me, kolikšna je vsaj okvirna cena za polepitev giuliette - leve in desne bočne strani od enega do drugega blatnika, v srebrni oz sivi barvi, širina traku med 20-30 cm ( ravna čtra iz katere izhaja napis "giulietta") Hvala za odgovor Vesna

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščem osebo z občutkom za oblikovanje nalepk, ki jih potrebujem za poroko. Nalepke bi bile razmeroma preprostega dizajna, potrebujem le nekoga, ki bi mojo idejo "pretvoril" v elektronsko različico.

D.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, z možem iščeva ponudnika za izdelavo logotipa domačega čebelarstva in oblikovanja nalepk za kozarce medu in medenega likerja. Izbrana embalaža (kozarci, steklenice) je dokaj linearne oblike, pokrovčki za kozarce so nekoliko debelejši in bronaste ali srebrne barve, zamaški za steklenice pa zlati. Všeč bi nama bilo, da bi bile nalepke enostavne in pregledne in da bi se vsaj delno barvno uskladile s pokrovčki oz. zamaški. Najin cilj je izdelava enostavnih in elegantnih izdelkov, ki bodo hkrati izžarevali duh svojega briškega porekla.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Etikete dimenzije 150 x 53 mm. Gre za dve novi liniji izdelkov (prva je veganska - majoneza, hren, tatarska omaka - skupno 6 etiket pod to linijo; druga je keto linija - 3 okusi avokadove majoneze). Iščemo sodoben, moderen dizajn, poudarek na slogu pisave in primernih barvah (lahko so močne barve), všeč so nam minimalistični dizajni, brez dodanih slik zelenjave/hrane - raje bi videli, da se za za vsako linijo posebej ustvari nek narisan simbol, ki predstavlja linijo, kot celoto. Smo odprti za kakršnekoli predloge.

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na več načrtovanih projektih. Obseg dela je različen od projekta do projekta. Gre predvsem za oblikovanje vizualne podobe izdelkov in storitev, namenjenih otrokom.

J.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želimo izdelavo logotipa za leseno didaktično igračo

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Za nekatere naše izdelke (klobase, salame) potrebujem moderen papirnati tip embalaže.

E.C. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Izdelava in oblikovanje embalaže za 6 produktov

R.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Želim oblikovanje etikete za mesni izdelek. Barvo in logo že imamo.

D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za novo znamko in posebno linijo nogavic. Zaželjeno je, da je logo zlato-črne kombinacije in če se le da narejen v krogu. Lahko je tudi nekaj enostavnega, vendar iz psihološkega vidika, da ostane v spominu. Gre za Looks socks, lahko se pa uporabi samo Looks. Lahko oprizarja oko, nebi pa želel imeti prav samo oko.

A.U. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, Odpiram spletno trgovino kjer želim delati na lastni blagovni znamki. Logotip že imam narjen. Potreboval bi pa oblikovanje etiket za etericna olja in ostala olja. Vse skuoaj 8 razlicnih etiket. Sevede bi bila ena osnova, kjer bi se potem razlikovala glede na vrsto olje. Ker bo to trgovina za otroke in mamice bi potreboval nekaksen nezeno in vpadlivo etiketo.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem ponudnika za celostno podobo izletniške kmetije, od logotipa, vizitk, letakov, etikete za embalažo,etikete za izdelke, postavitev spletne strani...Postavitev in realizacija. Narava, družina, tradicija z pridihom sodobnosti. Zaželene izkušnje. Prosim za specifikacijo storitev in časovni okvir izvajanja. Dela bi se lotili takoj.

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, smo podjetje, ki želi priti na trg z novo znamko, imamo že logo, vendar potrebujemo, oblikovanje designa za naše izdelke in spletno stran. Naši izdelki so plavutke za podvodni ribolov. Odprti smo za vse predloge, stremimo k bolj čistim, minimalističnim designom.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odločil sem se da lastno čebelarstvo opremim na novo z celostno grafično podobo. na novo bi oblikovalo se tudi etikete in spletno stran čebelarstva, hvala, lp Marko Boštjančič

J.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zanimam se za oblikovanje lastne embalaže za slaščice, tisk in razrez. Slaščice so torte, monoporcije, piškoti...Embalaža naj bo papirna oz. kartonska. Logo je okvirno že narejen.

A.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, smo podjetje Mirovita, ki se ukvarja s predelavo suhega sadja (predvsem jabolk, jagod, malin) in čokoladiranjem suhih izdelkov iz sadja. V podjetju imamo v roku nekaj mesecev spremeniti grafično podobo naših izdelkov, zato bi želeli pridobiti kontakte dobrih a cenovno dostopnih grafičnih oblikovalcev, s katerimi bi stopili v kontakt in se pogovorili o novem grafičnem designu našega logotipa, želeli bi na trgu ponuditi izdelke pod novo blagovno znamko/imenom, zato pa bi potrebovali pomoč designerja, ki bi se z nami uskladil in naredil update obstoječih designov (logo, embalaža, brand ...). Prosim za kontakt in ponudbo najprej po e-mailu, kasneje pa se lahko slišimo in bolj podrobno pogovorimo. V prilogi dodajam tudi design trenutnih izdelkov, ki vsekakor potrebujejo preobrazbo.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebovala bi oblikovanje embalaže za negovalne izdelke - kreme labele ipd.

P.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščemo grafičnega oblikovalca za našo novo linijo proizvodov.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Gre za izdelavo kart z različnimi napisi (afirmacijami). Bilo bi 60 kart (7/8 cm x 12cm). Potrebovala bi torej design za karte ter embalažo. Preferiram minimalističen izgled z abstraktnimi vzorci, oblikami. Barve bi lahko bile pastelne. Všeč so mi zemeljski toni. Potrebovala bi več vrst kart - afirmacije za zdravje, finance, osebnost, uspeh. Tako, da bi se designi med seboj razlikovali po kategorijah vendar, da so še vedno v istem stilu. Opisala sem svoje želje vendar sem vsekakor odprta za vse drugačne, nove predloge.

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, ker odpiram kozmetični salon bi potrebovala grafičnega oblikovalca, ki bi mi naredil logo (znak in ime), vizitko, cenik, tablo za na salon. Potrebovala bi dizajn za embalažo izdelka ki ga bom prodajala v salonu. Okvirne ideje že imam, všeč mi je izgled akvarela, nežne pastelne barve.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje po predlogih saj točno vemo kaj želimo.

U.D. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščemo oblikovalca za embalažo za plastične kocke.

N.L. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Žačenjam z prodajo izdelkov in želim ustvariti logo in pridobiti vabljivo embalažo za nakup testenin in kruha.

E.E. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem nekako en strokovni pregled vseh zadev brenda Pablo Cassoni in pa izdelavo oz doizdelavo cgp in pa oblikovasnje embalaze. https://pablocassoni.com https://www.instagram.com/pablocassoni/

B.I. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Oblikovanje glasbenega albuma (CD, naslovna, zadnja stran, inlay in knjižica s teksti ter slikami) + opcijsko oblikovanje za vinilko ter mogoče nadaljne sodelovanje za izdelavo CGP skupine.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, sem nohtna stilistka, ki ima svoj salon. Odločila sem se za naslednji korak in sicer, da trgu ponudim negovalno kozmetiko za roke. Kreme za roke, olje za obnohtno kožico in tekoča mila. Za vse to, bi potrebovala tudi grafičnega oblikovalca. Prav tako je potrebno preoblikovati že obstoječi logotip in oblikovanje embalaže za tisk.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Masaze in lepotni salon

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem oblikovanje etikete za sok 2dl in manjše preoblikovanje že izdelane etikete za 1L sok. CGP je že narejen. Oblikovanje potrebujem čimprej!

N.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre se za novo pasjo hrano v Sloveniji. Rabimo privlacen dizajn (en izmed odtenkov modre barve) imenovali bi se DogDistrict. Hrana bi imela 4 podkategorije.

E.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Nimam viziije. Gre za razlicne krvne teste, ki bodo zapakirani v embalazo. Zacnemo z enim (prvim) testom.

R.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, smo rock bend iz gorenjske in potrebujemo grafično podobo našega novega albuma. Ideja je, da bi izgledalo naslikano/ilustrirano, vsebinsko polno, barvito, abstraktno. V smislu da lahko gledaš dlje v to in vedno nove stvari opaziš (ali vsaj približno v tej smeri). Mogoče bi naslovnica vsebovala nekaj objektov, ki se navezujejo na posamezno pesem, vse skupaj pa v stilu, ki ga podaja naslov albuma. Potrebovali bi tudi grafično podobo priložene knjižice in najbrž tudi podobo majic, ipd...

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za potrebe evropskega projekta Nevroznanost gibanja - analiza staranja možganov in gibalnega aparata ter gibalno-kognitivnih intervencij za preventivo pred kognitivnim upadom: sodelovalni projekt med Slovenijo, Nemčijo, Švico in Italijo, potrebujemo CGP in sicer: logotip (v različnih velikostih, oblikah, barvnih kombinacijah, tudi črno/belo), barvna shema, tipografija (mora imeti vse črke, tudi s strešicami, nemške črke itd.), okvirna podoba spletne strani, dokumenti (poročila – od naslovne strani, vmesnih in končne, dopisi, ppt predstavitev), plakat, zloženka, roll-up, newsletter, mail podpis.

E.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa in napisa oz. slike na kozmetičnem lončku.izdelujem naravne kreme, to bi bil moj prvi izdelek.

T.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem ugodnega oblikovalca za enostaven sodoben logotip z pridihom domačega, logotip za kmetijo pr' klemen

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

J.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Cgp, branding, 2 primerka izdelka Design za nalepko steklenice gin-a (klasičnasteklenica) nove ljubljanske destilarne (start-up). Komunikacijska strategija blagovne znamke je postavljena. Po preverjanju referenc in portfelja se naročnik lahko odloči za izdelavo predloga/prototipa, ki je cenovno ločen od končnega izdelka.

D.Č. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje embalaže za vermikompost

Z.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem oblikovalca embalaže. Gre se za embalažo velikosti cca 20 x 20 x 15 cm.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podoba logotipa,etiket vec produktov, spletna stran(trgovina) . Čebelji produkti.

J.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip za slascicarno

U.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem kmet. Dobesedno. Pridelujem zelenjavo. Do sedaj sem pridelke ( zelenjava, jajca, zelje, kislo zelje....)in proizvode prodajal v ne potiskani embalaži, letos razmišljam o koraku naprej. Sicer sem pred leti sam ustvaril osnutek deklaracije oz nalepk (ki sem ga tudi uporabljal), a bi verjetno se dalo le to nekoliko dodelati oz predelati. Sam logotip bi obdržal. Prosim za ponudbo. Dosedanje oblike: https://drive.google.com/file/d/1FrIA7Zzr9xOr1o5bSO_OsQfl8VnXZ5Rd/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVSkpIbUhhdHRmZ3c/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVSTNQTE5fZU9wWWM/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVT2FFdzVOYmVsS0lEaDhYcF9FZnlqdDhUbmFB/view?usp=sharing

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zdravo, potrebujem osnutek ideje za podobo kozmetičnih nalepk. Zanima me koliko bi prišel strošek npr. 3h osnutkov in kasneje, če bi se dogovorili za celotno izdelavo linije? Vem da je težko oceniti zadevo, ker ne vem še točnega števila podob, ampak potrebovala bom npr. za balzam za ustnice, kremo za obraz, šampon, losjon, tuš gel, krema za roke in mazilo-vse raznih vonjav. Za začetek bom potrebovala mazila in balzame, vsega po 3 ali 4 vonje. Koliko je nato strošek dodatne nalepke v istem stilu le druga poslikava, barva, kakšna drugačna beseda? Kozmetika je na bali oljčnega olja, tako da je potrebna oljkica not, dodatna slikica pa bi bila npr. sivka, kamilica, ognjič, limonska trava itd. Neko podobo sem že sama ustvarjala, ampak me najbolj ne prepriča. Logotip imamo že, vendar ne vem če bo šel v stilu z nalepko. Hvala. Lp Jenny Morgan

N.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ponudbo za oblikovanje

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zanima me informativna cena oblikovanja PVC embalaže (vrečke) za pesek. Gre tri različne artikle v dveh dimenzijah embalaže (približno formata A3 in A2). Predviden je skupno 5-6 barvni tisk, vključno s fotko živali. Vse ostale podrobnosti še niso znane, zato prosim za uporabne nasvete in vprašanja. Hvala in lp,

G.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujemo oblikovalca za oblikovanje embalaže za otroško igračo. lp, Gregor

C.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani zanima me predvsem koikšne so cene za: - letake 24cmx16 cm obojestransko plus priprava za tisk - oblikovanje in priprava na tisk za vstopnice (obojestransko) - oblikovanje bannerjev za spletne strani v različnih velikostih, več ali manj gre za ena banner, ki se ga prilagaja - oblikovanje jumbo plakata - oblikovanje in priprava na tisk 48 strani brošure, kvadrat, 16x 16 cm

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rada bi preoblikovala svojo blagovno zanamko - nov izgled. Imam nekaj idej, ki jih je potrebno realizirati. Izgled bo animal friendly, vegan, eco, handmade... Logo imam. Verjetno bi rabila nekaj ilustracij. Iščem tudi novo pakiranje/embalaža...

D.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem embalažo za več različnih kosov oblačil oz. dodatkov: - 8 različnih dimenzij, (velikost največje embalaže naj ne bi presegala 50cm) - 11 variacij z nalepkami oz drugače prikazano razlko v produktu, ki se prodaja v embalaži enake obllike/velikosti, - vzorec za ovojni papir, - oblikovanje mape z vzorci tkanin - embalaža naj bi delovala sofisticirano, sodobno, prestižno, z izborom temu primernega papirja, ter z rafinirano vizualno podobo - idejo zanjo je v grobem pripravljena, izhodišče je delno predhodnja embalaža z dodanim inputom. Potrebno je oblikovno izčistiti, izpiliti, se poigrati z začetno idejo. - iščem izkušenega oblikovalca, z vidnim, močnim portfoliom oblikovanja embalaže, Zanima me cena oblikovanja,, pripravljenega za tisk, vse do zvedbe. Darja

D.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem embalažo za več različnih kosov oblačil oz. dodatkov: - 8 različnih dimenzij, (velikost največje embalaže naj ne bi presegala 50cm) - 11 variacij z nalepkami oz drugače prikazano razlko v produktu, ki se prodaja v embalaži enake obllike/velikosti, - vzorec za ovojni papir, - oblikovanje mape z vzorci tkanin - embalaža naj bi delovala sofisticirano, sodobno, prestižno, z izborom temu primernega papirja, ter z rafinirano vizualno podobo - idejo zanjo je v grobem pripravljena, izhodišče je delno predhodnja embalaža z dodanim inputom. Potrebno je oblikovno izčistiti, izpiliti, se poigrati z začetno idejo. - iščem izkušenega oblikovalca, z vidnim, močnim portfoliom oblikovanja embalaže, Zanima me cena oblikovanja,, pripravljenega za tisk, vse do zvedbe.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

M.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem oblikovanje etikete za pijačo.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket — po mestih