fb

Povprečne cene: oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design)

15-30 €/h

Predviden obseg dela se giblje med 2 in vse do 9 ur za kompleksnejše oblikovanje.

Cene za kategorijo „oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.439
povpraševanj strank
11.238
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Kakšna je cena grafičnega oblikovanja plakata?

Cena oblikovanja plakata do velikosti približno 1 meter se začne pri 80€ in giblje navzgor glede na vaše potrebe in vizijo kreacije. Če oblikovalec posluje po urni postavki je ta po navadi 15 - 30 €/h.

Predviden obseg dela se giblje med 2 in vse do 9 ur za kompleksnejše oblikovanje. Bolj zahtevni dizajni posterjev, oziroma poster design, vključujejo pripravo podlage, obrezovanje slik, postavitev več elementov na plakat in oblikovanje napisov.

Koliko stane jumbo plakat?

Cena za plakat večje dimenzije ali z drugimi besedami jumbo plakat vas lahko stane med 100-130€ vendar je lahko cena vse do 350€ ali več glede na velikost plakata.

Cena jumbo plakata se viša glede na obseg plakata in zahtevnost oblikovanja. Jumbo plakat je najpogosteje viden s strani strank podjetij in sicer v mestih, ob cesti, v trgovinah in javnih ustanovah. Pomembno je, da je plakat vizualno atraktiven in privabi ter informira stranko o vaši dejavnosti, izdelku ali dogodkih. Zaradi tega se splača investirati v kreativen, informativen in vabljiv oglas, ki bo vzbudil zanimanje gledalca.

Kaj vpliva na ceno grafičnega oblikovanja plakatov?

Cena za oblikovanje plakata niha glede na velikost plakata. Cena manjšega plakata, ki bo razstavljen v čakalnici javne ustanove je nižja od cene večjega, jumbo plakata ki stoji ob prometni cesti in ga bo videlo veliko ljudi. Oblikovanje posterja oziroma poster design tako igra veliko vlogo pri oglaševanju vašega podjetja.

Da plakat vzbudi pozornost mora biti tudi zanimiv na pogled in vsebovati ključne podatke. Kompleksnejše oblikovani plakat bo imel tako višjo ceno saj vključuje postavitev elementov na igriv način, obrezovanje in korekcijo slik, izdelavo napisov, oblikovanje podlage in število izdelanih osnutkov ter naknadnih korektur.

Kakšen je cenik za grafično oblikovanje reklamne table?

Za oblikovanje reklamne table boste v povprečju odšteli med 35-90€.

Cena se razlikuje glede na velikost table, izbire materiala, uporabe črk in napisa ter celostne zahtevnosti oblikovanja. Da bo reklamna tabla opažena s strani gledalca, mora imeti primerno velikost, privlačno sporočilo ter moderen in unikaten dizajn.

Kakšna je cena za grafično oblikovanje letaka?

Cena za oblikovanje enostranskega A4 ali A5 letaka se giblje med 50€ in 150€. Predviden čas oblikovanja letaka je 3-7 ur. Urna tarifa grafičnega oblikovalca je 15 - 30 €/h odvisno od izkušenj in zahtevnosti dizajna.

Oblikovanje letaka ali flyer design vključuje več komponent kot so osnovna stran, oblikovanje postavitve elementov, obrezovanje in obdelava slik, izdelava napisov, zemljevidov in drugih ključnih dejavnikov vašega podjetja. Grafični oblikovalec bo zasnoval letak na način, da bo predstavil relevantne informacije ter uporabil barve in slike na način, ki privabi pozornost bralca.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design) — cene in ceniki

S.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) / Ljubljana)

V podjetju Qlector (www.qlector.com) iščemo dizajnerja/dizajnerko, s katerim bi lahko sodelovali do cca sredine marca, ko se vrne naša sodelavka dizajnerka s porodniške. Potrebujemo predvsem pomoč pri oblikovanju različnih bannerjev za social media in splet, prospektov in letakov (pdf) in morebitnih ostalih grafičnih elementov za spletno stran in Powerpoint prezentacije (infografike, grafike, obdelava fotografij ipd.) Morda bomo v tem času potrebovali tudi kakšno animacijo ali ilustracijo, tako da so te izkušnje prednost, niso pa pogoj. Iščemo pa freelancerja/ko, ki nam lahko izstavi fakturo za opravljene storitve.

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design) / Ljubljana)

V prilogi posredujem tip plakata, ki najbolj ustreza našim željam. Potrebujemo ilustratorja, oblikovalca, ki bi lahko pripravil nekaj podobnega, z vsebino na našo željo. Gre za format 120x80 cm.

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujem grafiko za plakat a1 , a2 in fb naslovnico za dogodek.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, sem Marko in se ukvarjam s čebelarstvom, potreboval bi okvirno ponudbo za celostno grafično podobo in oblikovanje etiket čebelarskih produktov.

Z.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo osebo katera bi za naše podjetje oblikovala letake, zloženke.. tiskovine. Torej mi vam damo osnovne podakte ki so potrebni za letak . vi pa nam naredite postavitev- grafično zasnovo.. . Trenutno smo v fazi izbora in me zanima cenik oblikovanja A4 formata - samo oblikovanje brez tiskovine... seveda naslednja faza sledi da se najdemo z vašimi idejami katere nam morajo biti všečne.. za nadaljnje sodelovanje.. Hvala vam in lep pozdrav Ksenija

Z.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo osebo katera bi za naše podjetje oblikovala letake, zloženke.. tiskovine. Torej mi vam damo osnovne podakte ki so potrebni za letak . vi pa nam naredite postavitev- grafično zasnovo.. . Trenutno smo v fazi izbora in me zanima cenik oblikovanja A4 formata - samo oblikovanje brez tiskovine... seveda naslednja faza sledi da se najdemo z vašimi idejami katere nam morajo biti všečne.. za nadaljnje sodelovanje.. Hvala vam in lep pozdrav Ksenija

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Zanimam se za izdelavo oglasnega plakata v velikosti A5 formata.

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem celotno grafično podobo za podjetje. Delo z starostniki in pedikura. Potrebujem logo, vizitke, nalepke...

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Smo podjetje v nastajanju. Imamo obstojeco spletno stran v Wordpress-u, ki bi jo zeleli oblikovno izobljsati. Imamo nekaj obstojecega digitalne materiala, ki bo podlaga za ta projekt. Prav tako imamo celoten design nase spletne aplikacije v orodju Figma in delujoc MVP spletne aplikacije. Potrebujemo tudi izdelavo vizitk za 2 osebi. Na prihajajocem sejmu imamo na voljo demo kiosk in lcd display, zato potrebujemo reklamno tablo ali plakat, fylerje za osebno izrocitev ter digitalno prezentacijjo za LCD display.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Test dobivanja emailov - delete pls!

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Oblikovanje plakatov, bannerjev, slider bannerjev, raznim mutacij in manjših kampanj

A.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Spoštovani, za naše podjetje iščemo zunanjega grafičnega oblikovalca za oblikovanje raznih materialov - plakati, bannerji, slider bannerji, cenovke, razne mutacije,...

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Pozdravljeni, želela bi karton oziroma plakat v dejanski višini ženske . Oziroma oblika ženske , zamenjala bi samo glavo. Je to možno dobaviti? Hvala vam v naprej :)

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

N.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, v našem društvu, katerega ciljna skupina so mladi (osnovnošolci, srednješolci) iščemo oblikovalca za dolgoročno sodelovanje. V kratkem bomo potrebovali oblikovanje (in pripravo na tisk) plakata in razglednice ter novega pingvina. Plakat je skupaj z razglednico letna stalnica, prav tako društveno glasilo, ki ga želimo z naslednjim letom vizualno prenoviti. V letu 2023 načrtujemo tudi eno knjižno izdajo. Od oblikovalca pričakujemo: - visoko mero strokovnega znanja in tehnično podkovanost, - prilagodljivost (nešablonsko delo oz. iskanje rešitev, povezanih s ciljno skupino), - idejno širino, svežino in inovativnost, - veselje do dela in istovetnost z našim poslanstvom. Prosimo za okvirne cene za: - plakat (50×70), - razglednico (klasičen format, obojestranski tisk), - časopis (A4 ali temu soroden format, 44+4str.). Društvo je neprofitno in majhno ter se posveča vzgoji ter izobraževanju mladih in je kulturno naravnano. V pomoč pri odločitvi nam bodo gotovo tudi povezave do vaših dosedanjih referenc. Hvala, Nina

D.W. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo storitev grafičnega oblikovanja. Postavitev revije, prelom, oglasi, pa tudi posamezne strani za splet, bannerji in podobno. Želimo delati vedno z isto osebo, ki ima z grafičnim oblikovanjem večletne in referenčne izkušnje in je odzivna.

P.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Pozdravljeni, imam logotip podjetja, potrebovala pa bi še vsaj 3x reklamni plakat (vodoodporen), ki ga lahko obesimo na prireditvah kot sponzorji.

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo! 👋 V NAŠO AGENCIJO VABIMO IZKUŠENEGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA/-KO. 👨‍💻 👩‍💻 Smo marketinška agencija Agaric iVents >> https://agaric-ivents.si/ in sodelujemo z različnimi naročniki po celotni Sloveniji. Iščemo odgovornega, kreativnega in izvirnega oblikovalca/-ko za dolgoročno sodelovanje. Delo zajema predvsem grafične zasnove in oblikovanje materialov za digitalne medije in tiskovine. Nudimo: ➡️ prijetno in pozitivno delovno okolje, ➡️ delo za zanimive slovenske naročnike, ➡️ svojo pisarno, ➡️ redno zaposlitev za nedoločen čas (po opravljeni poskusni dobi) in ➡️ začetniško plačo med 1.500 € in 2.000 € bruto z možnostjo napredovanja. Pričakujemo: 💡 ustvarjalnost in občutek za estetiko, 💡 samoiniciativnost pri kreativnih predlogih, 💡 razgledanost in poznavanje trendov na področju grafičnega oblikovanja, 💡 dobre veščine združevanja kreative in besedil v privlačno celoto, 💡 smisel za učinkovitost in optimizacijo delovnega procesa. Pogoji: ✅ znanje grafičnega okolja Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign...), ✅ vsaj 5 let izkušenj znotraj grafičnega oblikovanja (dobrodošli tudi junior in mid-level kandidati, ki dokažejo sposobnost samostojne izvedbe projektov in širokega kreativnega znanja) in ✅ odlično znanje slovenskega jezika. 📍 Delo poteka v pisarni na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Prošnjo nam pošljite na info@agaric-ivents.si in v sporočilo vključite: ➡️ kratko spremno pismo ➡️ CV ➡️ portfelj

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Grafično oblikovanje letakov, jumbo plakatov,...Poleg cene je zelo pomembna hitra odzivnost in dosegljivost.

T.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Gre za oblikovanje 2 dokumentov formata A4 (obojestransko), ki obsegata več teksta. Tekst je že napisan, okvirno je določena že tudi razporeditev teksta (naslovi, stolpci). Pri oblikovanju je treba upoštevati obstoječo CGP.

G.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem grafično oblikovanje za kvadratne in okrogle podstavke za pivo. Gre za restavracijo v centu Ljubljane, zato bi na grafiko poleg našega logotipa,slogana in flaše piva, radi vključili še Prešernov spomenik in še kakšno znamenitost. Prosim za ponudbe za celoten projekt čimprej.

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelek za šolo, SŠOF, 4. LETNIK , predmet grafično oblikovanje.

B.A. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Iščem nekoga za izdelavo jumbo plakata.

Z.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Iščemo osebo katera bi za naše podjetje oblikovala tiskovine ( zloženke, letake .. samo design - brez tiska zaenkrat . Velikost tiskovine, katere elementi bi tiskovina vsebovala bi okvirno dorekli - pošljemo oporne točke ..- design in ostalo prepuščamo designerju oz. oblikovalcu da sam naredi zasnovo- seveda glede na tematiko podjetja . V kolikor bi nam zasnova in cena bila sprejemljiva .. bi radi dologoročno sklenili sodelovanje.

E... išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Potrebujem oblikovalca. - na izbranem X ozadju/slika bo potrebno iz posameznih slik (teh je veliko za izbiro) izrezati posamezno vozilo, obdelati in prilepiti oz. združiti 7 različnih vozil - eden zraven drugega ... narediti, kot eno sliko ̈ voznega parka ̈. Slika je za darilo. Najlepša hvala / LP

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, odpiram novo podjetje in se zanimam za oblikovanje celostne grafične podobe podjetja, logotipa, oglaševal bi tudi na jumbo panojih, zanima me cena oblikovanja na uro in koliko bi stalo oblikovanje logotipa, enega jumbo panoja in oblikovanje vizitk. Najlepša hvala za informacije in lep pozdrav.

U.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo grafičnega oblikovalca za izdelavo enostavnih bannerjev za spletno stran.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelali smo zunanji escape room oz. lov za zakladom. 4 različne poti, 4 težavnostne stopnje, 3 različne (ista rdeča nit -dogaja se v resortu/kampu + en pohodniški -od kampa krožna pot po okolici ) zgodbe. Spomladi -maj - bi želeli začeti s promocijo produktov - potrebujemo predloge za logotip, ime( treasure hount / lov na zaklad )-cgp-ja, do letakov, plakatov in stoječih reklam v velikosti človeka, za na hodna vrata oz za na ulico. Ker je za več jezični trg, naj bi slike povedale več od besedila. Radi bi dobili pomoč za inovativne, zanimive in ustrezne promocijske ideje. Pomembno nam je, da je vse izdelano v roku in da ne zapravimo preveč denarja. Prosimo za ponudbo. Polona z ekipo

V.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Želim oblikovanje nekaj plakatov za prodajo iz zemljevida Ljubljane

M.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo 3 ponudbe za dizajn in tisk za mape, priznanja/pohvale za dijake, letake v formatu amerikanke (kot vabilo oz. vstopnica).

M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

- Postavitev in vzdrževanje spletne strani projekta glede na opis projekta - Brošura formata 3x Q5, 442x148 mm, zaprt 148 x 148 mm – C zgib (D) /standard + Tisk 500 kom. - Plakat formata 70 x 100 cm + Tisk 25 kom. - Oblikovanje objav za socialne medije (20 krat)

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo podjetje, za dizajn (facebook, instagram,... ter izdelavo bannerjev). Prednost imajo tisti, ki so sposobni tudi v 3d programih narediti modern dizajn.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Predvsem pomoč pri oblikovanju objav za soc. omrežja.

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

P.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujem oblikovanje posterja oz. flyerja za svojo dejavnost. Logotip je že narejen.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficno oblikovanje za dve blagovni znamki. Zelje/vizija podobe prve blagovne znamke je moderni minimalizem v japonskem stilu z izkljucno crno-belo barvo in rdeca za povdarek. Tategaki in shodo stila sta dobrodosla, Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s pridelavo in prodajo konopljinih cvetov za kajenje demografiki 18-50 let. Vizija druge znamke pa je minimalizem z elementi zdravja konoplje in cebel (satovje,panji,cebele,vosek). Glavni barvi sta crna in zlata. Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s proizvodnjo,predelavo in prodajo medicinskih izdelkov na osnovi konoplje in cebeljih izdelkov demografiki 25-99 let. Za obe znamki bi potreboval: preris logotipa, promocijske bannerje, izdelava podobe promocijskih nalepk in majic, kot tudi izdelavo podobe spletnih strani. Za dodatna vprasanja in ponudbe sem na voljo na roots.peroman@gmail.com 24/7 Najlepsa hvala za Vas cas in lep dan se baprej

A.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem v prvi vrsti dober logotip, prav tako oblikovanje vizitke in pa oblikovanje letaka na A4 formatu ali pa A5 Lahko narocim tudi samo logo. Iscem ugodno vendar kvalitetno izdelavo

M.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosim za ponudbo dobrega a cenovno ugodnega grafičnega oblikovalca, ki bi na podlagi CGP podjetja ustvaril letake in reklamne panoje.

J.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zanimam se za oblikovanje lastne embalaže za slaščice, tisk in razrez. Slaščice so torte, monoporcije, piškoti...Embalaža naj bo papirna oz. kartonska. Logo je okvirno že narejen.

N.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem zenska, estetska kirurginja in odpiram novo estetsko kliniko. Zelim zunanjo podobo, ki bo prefinjenega, po eni strani minimalisticna s cistimi linijami, a hkrati bogata barvno ( zlata) in z materiali ( izbor papirja za vizitke , reklamna tabla). Barve klinike so pudrasta , rjavo siva z zlatimi dodatki, te barve bodo tudi rdeca nit na vseh tiskovinah, od logotipa do vizitk, glave na racunih, reklamne table itd...

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, ker odpiram kozmetični salon bi potrebovala grafičnega oblikovalca, ki bi mi naredil logo (znak in ime), vizitko, cenik, tablo za na salon. Potrebovala bi dizajn za embalažo izdelka ki ga bom prodajala v salonu. Okvirne ideje že imam, všeč mi je izgled akvarela, nežne pastelne barve.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Masaze in lepotni salon

M.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Dejavnost podjetja: popravilo in obnova ročnih in avtomatskih menjalnikov

T.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ginkojev list v zlati barvi, klasično, elegantno in bogato. Ter napis podjetja v črni barvi. Prosim za predloge na email. Če ni predlogov ne odgovarjam. V primeru, da je predlog ustrezen boste izbrani kot izvajalec.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, potrebujem grafično oblikovanje za zloženko, reklamno zastavo, rollup oglas. Prosim za okvirno ceno in rok izdelave. Najlepša hvala.

T.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelavo logotipa za trgovino z oblacili za najmlajse. Ime trgovine imam izbran, barve ki bi se o prepletale so bela, pastelno zelena in pastelno roza, dizajn logotipa bi vseboval sliko punčke s čopkoma ter fantka (na podlagi poslane slike).

N.I. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Vzpostavitev blagovne znamke podjetja, ki se ukvarja s turizmom. Gre za prodajo namestitvenih kapacitet v obsegu vec kot 400 lezisc. Vizija designa je: gozd, zelena s kombinacijo bele, morda tudi rjave, minimaliaticno, storytelling, druzine, dva letna casa ločena po tipu nagovarjanja (zima, poletje), trendy, diferenciacija od obstojecih ponudnikov v istem okolju.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Tematska pot s tablami ob poti. Table so velike 305 na 35 cm in jih je 10. Vsebina se zagotovi vsa. zraven je potrebno pripraviti še zemljevid kje se točke nahajajo. Potrebujem ponudbo še danes

T.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Redizajn logotipa

T.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam že starejšo in novejšo verzijo logotipa, vendar nisem zadovoljna in bi ga bilo potrebno dizajnirati.

M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje plakatov in letakov

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podoba logotipa,etiket vec produktov, spletna stran(trgovina) . Čebelji produkti.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo nekoga, ki bi nam naredil celostno podobo podjetja. Stran je sicer narejena, vendar spreminjamo tudi ime podjetja, torej je potrebno naredit tudi nov logo. Se pravi potrebujemo logo, ureditev spletne strani, predloge za ddružbena omrežja in oblikovanje letakov, cenikov.

J.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip za slascicarno

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovanje, tiskanje, montiranje, lepelenje

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

A.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, Potrebujemo CGP za že obstoječe podjetje s tradicijo (1974), dokaj poznano na svojem področju - prodaja in popravilo ur, zato bi delno želeli ime obdržati. Vsekakor želimo prenovo imena (brand), nov logotip, novo tipografijo, celotno novo podobo podjetja. Podjetje se seli na novo Lokacijo, z delno spremembo področja storitev. Končno novo podobo bi želeli imeti najkasneje do konca avgusta 2019. Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav, Ajda Demšar

B.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovalca tehničnih dokumentacij. Primer prva stran prospekta, vstopna stran na internetu z konceptualno oblikovano sliko "ne fotografijo". Področje oblikovanja informacijska tehnologija. Od oblikovalca se pričakuje minimalno osnovno konceptualno razumevanje tehnologije. Pričakuje se profesionalen oblikovalec (ne študent, ). 3 reference na podobnih nalogah, ki jih je dejansko on izvedel. NE IŠČEMO PODJETIJ, KI NIMAJO ZAPOSLENIH OBLIKOVALCEV! Trajno sodelovanje z 5-10 projekti na leto (oblikovanje prospektov/reklamnih tabel/dizajnov za internet/dokumentacije za mednarodne sejme..)

C.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani zanima me predvsem koikšne so cene za: - letake 24cmx16 cm obojestransko plus priprava za tisk - oblikovanje in priprava na tisk za vstopnice (obojestransko) - oblikovanje bannerjev za spletne strani v različnih velikostih, več ali manj gre za ena banner, ki se ga prilagaja - oblikovanje jumbo plakata - oblikovanje in priprava na tisk 48 strani brošure, kvadrat, 16x 16 cm

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

M.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imamo novo ime za lokal v okolici Ljubljane, potrebujemo izdelavo logotipa in označevalne table, ki jo bomo namestili zunaj. Za vsa vprašanja me lahko kontaktirate preko elektronske pošte. Hvala in lp, Matjaž

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam že osnutek logotipa in vizitke, potrebujem le še "final touch". Zanima me tudi izdelava spletne strani z možnostjo podstrani - spletne trgovine in pisanjem bloga na strani. Tudi kak katalog ali 3D knjiga za predstavitev izdelkov me zanima.

M.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za kozmeticni salon , podaljsevanje nohtov, trepalnic, kasneje se prodaja materiala itd...tecaji...logo bi bil crno roza z motivom damaska in briljantov.

T.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Ponudba naj vključuje oblikovanje: - vinske nalepke - večje reklamne table - manjše reklamne table (2x), - transparenta z napisom (2x) - cenika Našteto potrebujemo za promocijo podjetja s hitro prehrano: Kompleksnejše oblikovanje je zgolj oblikovanje nalepke, vse ostalo (table, transparenti in cenik) bo predvidoma zajemalo le tekst.

I.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo kreativo za roll up stojalo (80 x 200 cm), ki naj bi šlo v tisk čez teden dni, in izložitev v ustreznem formatu za tisk. Najprej nas zanima cena oblikovanja. Hvala za ponudbo. Lp, Iva

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Radi bi postavili novo tablo in še eno dodatno tablo, katera bi označevala kje se nahaja naša restavracija, in kaj vse ponujamo oziroma da imamo na voljo 5 dejavnosti ki se odvijajo na isti lokaciji se pravi samopostrežna restavracija, alacarte restavracija,bar,catering in prostor za zaključene družbe, tabla naj bi bila lična in v enekm slogu zato v priponki pošiljam naš logotip ki bi ga bilo mogoče dobro malo popraviti oziroma dopolniti. Prilagam tudi staro tablo in fotografijo lokacije kjer bi postavili še dodatno tablo. Pomembno je da se zadeva opazi od daleč ne da bodo premajhne črke . Želimo pa si reklamnega stebra ali kako se temu reče, če pa imate kakšen boljši predlok pa smo seveda odprti. Na telefonu sem bolj težko dosegljiv ker sem večinoma med gosti in po sestankih razen v popoldanskem času po 16:00uri.

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za celo paleto stvari - Delo je torej multidisciplinarno. Najbolje, da me pokličete in se pogovoriva o podrobnostih.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Projekt Sola, UV tisk, 118,5 x 175 cm Stil v smislu neonskih lučk zanima me samo cena, ker moram to dat v seminarsko na faksu

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje za področje zdravja, alternativna medicina, joga....

F.E. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

SAMO V OKOLIVI NOVE GORICE IN VIPAVSE DOLINE

B.H. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

priponki vam pošiljam ozadje za sejem agra, zanima me ali mi lahko podobno uredite za sejem MOS - tukaj bomo sicer imeli temo -sledenje, e-prevoznica., torej vozila, na mestu hiške bi bila pisarna, potni nalog.... Tudi te zelene barve ne bi bilo, ker je bila v tem primeru zaradi sejma Agre. Polni pa bi bili obe steni. Potrebovala pa bi do naslednjega tedna. Prosim za ponudbo. Tekst vam bomo predali mi, predloge slik pa bi poiskali vi.

I.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Iščem celostno oblikovanje od izdelka do prodajnih gesel celostni pristop k gradnji blagovne znamke za ležišča tapeciranje in izdelke iz patentiranega japonskega materiala. [Povpraševanje na željo uporabnika podaljšano. --uredništvo omisli.si]

T.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni! Sem Tina Vasle in sicer študentka v podjetju Elektro Celje Energija d.o.o. V našem podjetju rabimo takšeni zdel kot je v priponki in sicer to je bolj začetna skica.. In sicer v spodnjem delu imamo v načrtu da bi bile vtakjeni 2 žarnici in bi dejansko goreli in sicer kabli bi morali biti vtakjeni v spodnji del ki bi bil skrit in nato vzadi en kabel ven da bi bil prikliučen v vtičnico da bi vse skupaj delovalo. Čisto zgoraj pa bi imeli napis, ki še ni točno dodelan. in sedaj rabimo vašo ponudbno če lahko kaj takega izdelate, imate sami kakšen predlog ali kaj drugega. Če nisem bila jasna me lahko pokličete na mojo osebno številko 041527683. Lp Tina Vasle

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip in osnovni design spletne strani svetila.com se naj ne spreminja. Razen če mi predstavite tehtne razloge. Osnovna ideja / potreba je, da mi iz designa spletne trgovine svetila.com izpeljete oblikovanje vseh stvari, ki jih podjetje potrebuje. Dopisi, vizitka, tabla na objektu, škatle, avto... Vendar postopoma. ne potrebujem vse naenkrat.

M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Tehnični prospekt 12 strani A4. Rolo prospekt 1x

A.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design) — po mestih