fb

Oblikovanje vizitk - Škofja Loka in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za grafično oblikovanje - oblikovanje vizitk ter pridobite cene in ponudbe za mesto Škofja Loka.

288.287
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za grafično oblikovanje (oblikovanje vizitk, Škofja Loka in okolica)

Preverjeni grafični oblikovalci
Piksel d.o.o. - Logotip
Piksel d.o.o.
5,0
(2)
Grafično oblikovanje · E-učenje na daljavo · Snemanje poroke · Video produkcija · Fotografiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ustvarjamo vaš digitalni svet.
Garancija zadovoljstva Izbran že 1 krat

Opis

Sem mednarodno nagrajeni in objavljeni popotni fotograf z več kot 10 leti fotografskih izkušenj. Popotna fotografija je eden izmed najbolj pestrih žanrov in združuje prav vse, od portretne, ulične, poročne fotografije, pa do fotografije hrane, artiklov itd. Popotnim fotografom je skupno le to, da skozi svoje delo pripovedujemo zgodbe. Lahko mi zaupate, da bom s svojimi obsežnimi izkušnjami povedal tudi vašo, ne glede na to, kaj je njena tema.

Reference

Zmagovalec prestižnega mednarodnega tekomvanja PNA 2019. Moje delo je bilo predstavljeno na mnogih razstavah in v številnih publikacijah po celem svetu. Tudi prestižnih revijah, kot so National Geographic, Competence Photo, Fisheye ...

Kako smo drugačni

Vedno sem verjel, da združitev različnih pogledov da večji rezultat, kot je le seštevek posameznih enot.

Moja glavna prednost so tako pestre in obsežne izkušnje, ki mi dajejo znanje in samozavest, da se spopadem s katerokoli nepredvidljivo situacijo in vedno znova dostavim vrhunski rezultat.

Pokrival sem že vse od tradicionalne poroke na Zanzibarju do predstavitve tradicionalnih svilenih kimon na festivalu cvetenja češenj na Japonskem.

Želite epske zaročne fotografije direktno za na Instagram? Ni problema.

Bo poroka intimna in mirna? Kot reporter vem, kako biti neopazen.

Bo vaš dogodek zelo obiskan? Verjetno ne bo večji, kot je bila več tisoč glava množica, ko se je na eni poroki zbrala bližnja in daljna okolica Zanzibarja.

Želite fotografirati svojega hišnega ljubljenčka? Bil sem kos tudi levom in belim morskim psom ...

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije, Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Spletno oblikovanje (banner / web design), Izdelava ilustracije, Izdelava animacije, Modno oblikovanje, 3D modeliranje in CAD, Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje), E-učenje na daljavo (Fotografija (profesionalno fotografiranje, poročna fotografija, fotografiranje s telefonom, programi...)), Snemanje poroke (Snemanje poroke iz zraka (drone), Poročni video (snemanje poroke in montaža posnetka poroke), Kratek poročni video, Snemanje in izdelava video vabila na poroko in predporočni video), Video produkcija (Video prenos v živo, Predstavitev podjetja (korporativni video, promocijski, prodajni), Snemanje reklam, oglasov, Snemanje dogodkov / konferenc, Video za vsebinski marketing (predstavitev izdelkov in storitev, how-to, webinar, testemonials, FAQ, ...), Izobraževalni video (spletni tečaj, explainer, demonstracijski video, ...)), Fotografiranje (Poročni fotografi (fotografiranje poroke), Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov, Portretna fotografija (fotografiranje portretov), Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija), Snemanje (video produkcija))
Lokacija
Škofja Loka
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
 • Špela O. 13. Jan. 2022

Nejc je fotografiral najino poroko, zelo sva bila zadovoljna. Je nekompromisen pri kvaliteti, prilagodljiv, odziven, ima dobre ideje tako za klasicne kot za “izven okvirja” fotografije. Fotoknjiga je krasna, dodelana. Lahko ga le toplo priporocim!

 • Tomaž V. 22. Dec. 2020
 • Preverjena ocena

Hiter in multidisciplinaren pristop.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (oblikovanje vizitk) za mesto Škofja Loka z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam za mesto Škofja Loka osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za grafično oblikovanje in menite, da manjka na seznamu za mesto Škofja Loka, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / grafični oblikovalci

 • Špela O. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Piksel d.o.o. 13. Jan. 2022

Nejc je fotografiral najino poroko, zelo sva bila zadovoljna. Je nekompromisen pri kvaliteti, prilagodljiv, odziven, ima dobre ideje tako za klasicne kot za “izven okvirja” fotografije. Fotoknjiga je krasna, dodelana. Lahko ga le toplo priporocim!

 • Tomaž V. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Piksel d.o.o. 22. Dec. 2020
 • Preverjena ocena

Hiter in multidisciplinaren pristop.

Temeljit pogovor v zvezi z določitvijo izhodišč za delo. Odzivnost in pripravljenost na spremembe tekom projekta

 • Rokodelskicenter je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 13. Jan. 2017

Na kratko: sodelovanje z Lili Panjtar vedno izpolni pričakovanja in nas pelje naprej.

 • Jozehribar je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 11. Jan. 2017

Še več zvestih in razumnih kupcev za izdelke..., da ne rečem državnega interesa in podpore, da v Sloveniji znamo delati dobre izdelke za svet in ne le za pobiranje davščin od dela in uspehov.

 • Andrej_6 je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 11. Jan. 2017

Dobra je bila odzivnost povezana s kvaliteto storitve = zelo zadovoljen.
Nimam ideje kaj bi lahko bilo boljše

 • Branko C. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 02. Okt. 2016

Ponudnik vnaprej seznani naročnika z obsegom dela in tehničnimi ter organizacijskimi podrobnostmi.Njegovi izdelki so kakovostni in inovativni.Sodelovali smo že v nekaterih projektih, ki so bili vedno brezhibno izpeljani.

 • Lidija G. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 30. Sep. 2016

Super je delati s Simonom, predvsem, ker se drži dogovorjenih rokov, je zelo odziven in vsako prvotno idejo nadgradi oz. izboljša.

 • Mateja K. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 30. Sep. 2016

Najpomembnejše se mi je zdelo, da je Simon vzel mojo vizijo, moje ideje, ki niso imele nobene oblike in iz tega naredil veliko več, kot sem si sploh lahko predstavljala. Vedno je na razpolago in poln idej. Simon je vrhunski.

 • Sigfrid K. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 29. Sep. 2016

Hitra odzivnost in dojemljivost danih idej in realizacije le teh

 • Janez P. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 29. Sep. 2016

Vse brez pripomb

 • Mojca M. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 29. Sep. 2016

Ponudnik se na naročnikove želje in potrebe hitro, učinkovito, ustvarjalno odzove in skupaj z njim doseže več in bolje od načrtovanega.

 • Klavdija Š. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 29. Sep. 2016

S Standardom poslujemo že četrto leto in zaradi odličnih izkušenj ne pomislimo, da bi tovrstne usluge iskali kje drugje. Vsaka stranka je obravnavana individualno in vsak projekt je lep pokazatelj kreativnosti.

 • Igor D. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Zelo profesionalen pristop, hitra odzivnost, veliko znanja, odlične ideje.

 • Jošt K. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Odlično začuti, kaj stranka potrebuje in na kakšen način razmišlja. Nevsiljivo svetuje. Odličen izdelek nastane, zgrajen na živem ustvarjalnem odnosu.

 • Andrej G. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Izredna kvaliteta, odzivnost in profesionalen pristop.

 • Alenka K. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Ima izjemno dobre ideje in rešitve. Vedno se potrudi, da najde tako oblikovno idejo, ki je všeč uporabniku. Všeč mi je, ker opozori na stvari, ki ne bi dobro izgledale in glede katerih uporabnik nima dovolj izkušenj. Ne pristaja na "hitre" rešitve, ampak vztraja, dokler izdelek ni narejen "na nivoju". Je odziven, ustrežljiv, pripravljen delati toliko časa, da je uporabnik zadovoljen. Sodelovanje z njim je umirjeno (tudi kadar priganjajo roki) in je pripravljen vskočiti, če kaj pride na hitro. Je cenovno ugoden. Ima zelo veliko izkušenj in se vedno drži dogovorjenih rokov.

 • Zavod P. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

S Simonom sodelujemo že nekaj let. Je zelo kreativen in odziven na predloge. Stvari opravi v dogovorjenem roku.

 • Marjeta Š. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Na Simona se lahko obrnem kadarkoli in vedno ima super ideje glede oblikovanja različnih promocijskih materialov.

 • Tine R. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

S Standart d.o.o. smo sodelovali pri več projektih različnega obsega. Od zelo majhnih do zelo obsežnih in vedno dobili enako mero profesionalnosti, kreativnosti, ki izstopa od ostalih, in tisto najpomebnejše - celostni pristop, da dizajn v popolnosti podpira vsebino in sporočilo.

 • Petra D. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Veseli nas, da je bilo njegovo delo opravljeno v rokih in način, kot smo se predhodno dogovorili. Z njegovim delom smo bili zelo zadovoljni.

 • Janez J. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

Zanesljiv, korekten, drži se rokov, konkurenčen. Skratka, zadovoljen 100%

 • Aleš J. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Standart 28. Sep. 2016

pristop in profesionalnost

 • Katja L. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 02. Maj. 2016

Vsekakor priporočam! 🙂👍

 • Katja Z. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 26. Apr. 2016

posluh za želje, dobri predlogi rešitev, hitre korekcije, odličen končni izdelek

 • Leon P. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 26. Apr. 2016

Vse naročene storitve so bile izvedene profesionalno, hitro in zelo ugodno.

 • Domen K. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 26. Apr. 2016

Komunikacijo potekala brezhibno in konstruktivno. S storitvijo in upoštevanimi željami, pa sem bil maksimalno zadovoljen.

 • Andreja S. je ocenil/a grafičnega oblikovalca Lila Studio 26. Apr. 2016

Prijazna in hitro odzivna :) Odlično zna svetovati in kvalitetna izvedba njenih storitev. Priporočam!

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.