fb

Povprečne cene: 3d modeliranje in cad

27-45 €/h

V ceno 3D modeliranja je najprej vključena idejna zasnova s skico in zamislijo.

Cene za kategorijo „3d modeliranje in cad“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji 3d modeliranje in cad, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

3d modeliranje in cad: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za 3d modeliranje in cad in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.963
povpraševanj strank
9.557
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (3d modeliranje in cad)

Kakšna je cena 3D modeliranja?

Cena 3D modeliranja je v povprečju 27 - 45 €/h.

3d oblikovalec s 3d modeliranjem matematično upodobi tridimenzionalno površino objekta s pomočjo programske opreme. Obseg dela zajema izris CAD modela iz tehnične risbe, ali tudi obratno (izris tehnične risbe iz CAD modela), konstrukcijo CAD modela iz obstoječega predmeta in izdelavo prototipa po predlogi stranke.

Kaj je vključeno v ceno 3d modeliranja?

V ceno 3d modeliranja je najprej vključena idejna zasnova s skico in zamislijo. Sledi izdelava začetnega 3d modela. Ustvari se CAD model, ki vsebuje podatke o obliki in merah virtualnega objekta.

Ko je dokončan podroben 3d model v skladu z določenimi merami, razmerami in določeno zunanjostjo, se ga pripravi za obdelavo in 3d tiskanje. 3d izdelki se po tiskanju uporabljajo na področju arhitekture, za protitipiranje in za izdelavo kompleksnih organskih oblik.

Koliko stane program CAD?

Program CAD stane 440-2000 € na leto. Nakup programa deluje kot letna najemnina za uporabo CAD programa.

3d oblikovalci uporabljajo CAD kot orodje za 2d načrtovanje, 3d modeliranje in za potrebe vizualizacije predmetov. Je izredno razširjen program za projektiranje in uporablja računalniško tehnologijo za dizajn in konstrukcijo objektov. Z njim je možno risanje, tiskanje, načrtovanje krivulj, površin in teles.

S pomočjo računalniško vodenih strojev (CNC) in 3d tiskalnika lahko oblikovalci realizirajo projekt in izdelajo konstruirani predmet.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — 3d modeliranje in cad — cene in ceniki

S.N. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Prosila bi za preprosto preoblikovanje že izdelane hiške v 2d obliki v 3d obliko.

A.Č. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Izdelava 2 gumbov za glasnost.na podlagi vzorca in vseh zahtevanih podatkov Premer: 16mm in 28mm, višina 18mm

U.B. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni, potrebujemo renderje custom izvedbe tricikla opremljenega za pripravo hitre hrane. Osnovni tricikel in referenca za izgled so del priloge. Detajli glede opreme in specifičnih zahtev pošljemo po skenjenem dogovoru.

J.M. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Potrebujemo 3d izris projekta s kamero.

D.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Več minutna animacija oziroma zabavna tematska zgodba

J.R. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Želeli bi 3D izris igral in oblikovanje le teh po naših željah

D.B. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni, v sklopu projekta Virtualna Galerija likovnih samorastnikov Trebnje bomo v tehniki 3D tiskanja oblikovali 3 spominke, ki bodo reprezentirali našo galerijo in projekt tudi po njegovem zaključku. Prosim, da pripravite ponudbo za sledeče storitve: - Modeliranje 3 spominkov in priprava datotek za tisk - Testiranje V priponki pošiljam koncept izbranih spominkov in osnovno idejo za njihov izgled. Storitev mora biti izvedena do 23. 1. Lep pozdrav, Deja

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Sem znanstvenik in pri eni izmed svojih raziskav sem v Wordu oblikoval 2d model, ki pa bi ga sedaj potreboval v obliki 3d modela in animacije. Na splošno naj bi šlo za kroglo, ki se vrti okoli svoje osi in se razstavlja na plasti. Zraven pridejo še napisi.

A.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Napis na vhodu zgradbe - veliko cca pol metra 30 cm crka Vila Valentina

A.K. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Zanima nas cena za približno 300 kosov 3D modelčka našega produkta Rulette, ki bi ga poslali kot novoletno darilo našim strankam. Rouletta naj bi bila tako velika, da jo lahko kot okras postavijo na pisalno mizo.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

B.K. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Potrebno je zmodelirati 3D glavni rezervoar v velikosti 1500L in dodaten rezervoar v velikosti 150L.Rezervoarja se morata prilegati konstrukciji. Vhodne izhodne priključke že imamo definirane in so na voljo v 3D obliki. Ne pogojujemo orodja za modeliranje, mora pa biti končni 3D model primeren za izdelavo kalupov (orodij).

B.O. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni! V našem podjetju iščemo oblikovalca 3D modela iz oblaka točk - "pointcloud". Zanima nas cena ponudbe za grafično obdelavo že obstoječega oblaka točk v AutoCAD Plant 3D programu. Gre za objekt v katerega boo kasneje inštalirali drugo opremo. Prosim za ponudbe; če imate kakšno vprašanje, mi pišite na e-naslov. Hvala in lep pozdrav! Borut Orel

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo podjetje, za dizajn (facebook, instagram,... ter izdelavo bannerjev). Prednost imajo tisti, ki so sposobni tudi v 3d programih narediti modern dizajn.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujemo etikete za medene produkte. Logotip že imamo etikete pa bi se prilagodile logotipu. Etikete bi bile iste spreminjala pa bi se barva pri različnih produktih (cvetlični, kostanjev med itd.)

G.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rada bi svoj trenutni logo spremenila v neon barvo.

A.E. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Išemo način kako preko slike podati čimveč podatkov bralcu vaje, kako pravilno razumeti in izvesti v besedilu opisan gib telesa skozi izvajano vajo. Osnotek vaje in slik je že ustvarjen, sedaj pa želimo skozi risbo podati več jasnosti o čem govori besedilo vaje.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Oblikovanje izgleda nalepk za kombi food truck

K.R. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni. Potrebovala bi izris steklenega srca na katerem bi bil izrisan angel(podoba iz fotografije). Hvala, Kssena

K.R. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Pozdravljeni. Potrebovala bi izris STEKLENEGA SRCA na katerem bi bil vrisan ANGEL(podoba je vidna na fotografiji katero že imam). Hvala za odgovor. Lp,Kssena

D.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Predstavitev, 3D animacija tehnicnega izdelka, aplikacije.

D.K. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

None

G.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Popravek teksta v 3d animaciji in popravek animacije v After Effects.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

S fantom si želiva v prvem nadstropju hiše urediti svoje stanovanje. Potrebovala bi svetovanje in izris stanovanja, vendar nimava tako velikega prihranka, da bi si lahko privoščila izris stanovanja za 3000e. Gre za stanovanje velikosti cca. 80m2. potrebovala bi izris kuhinje in dnevne sobe, ki bi bil nekako povezan prostor, kopalnico in stranišče. Zahvaljujwm se vam za pomoč in lep pozdrav Monika

P.J. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Oblikovanje notranjega ambienta za hišo

A. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Gre za izjemen nizko cenovni izdelek, kateri bo zagotovo in 100% izpodrinil že obstoječi izdelek na trgu, katerega uporablja vsako gospodinjstvo na svetu. V ta namen smo ustanovili podjetje v ZDA, preko katerega bomo projekt peljali na Kickstarter, kjer zaradi izjemne uporabnosti in cenovne ponudbe zagotovo pričakujemo uspeh. Za vas sem dosegljiv na tel.: 051 47 47 17 lp Andrej

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Gre za več izdelkov s področja ergonomije

O.P. išče grafičnega oblikovalca (3D modeliranje in CAD)

Zdravo! Smo mlad startup kolektiv iz Ljubljane z dobro dodelanim poslovnim modelom in izkušeno ekipo na področju podjetništva, managementa, informatike, trženga komuniciranja in znanosti. Za naš projekt iščemo industrijskega oblikovalca, ki bi oblikoval ohišje za elegantno in minimalistično tehtnico, manjših dimenzij. Veliko informacij o tem, kakšen naj bi končen produkt izgledal imamo, potrebna je predvsem hitra in zanesljiva izvedba. Glede na uspešnost našega skupnega dela smo odprti tudi za dolgoročno sodelovanje. Več info naknadno. Če te zanima, pošlji svoj CV s kratkim opisom in portfolio na prijava.oblikovalec@gmail.com Se veselimo tvoje prijave!

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

3d modeliranje in cad — po mestih