fb

Povprečne cene za oblikovanje vizitk

35-60€ ali 15-30 €/h

Predviden obseg dela za oblikovanje vizitke je ena do dve uri.

Cene za kategorijo „oblikovanje vizitk“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji oblikovanje vizitk, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Oblikovanje vizitk: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za oblikovanje vizitk in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

314.256
povpraševanj strank
11.405
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (oblikovanje vizitk)

Kakšna je cena grafičnega oblikovanja vizitk?

Cena grafičnega oblikovanja vizitk je med 35-60€. Če grafični oblikovalec računa ceno po urni postavki se ta giblje med 15 in 30 €/h. Predviden obseg dela za oblikovanje vizitke je ena do dve uri.

Cena je lahko tudi višja glede na kompleksnost oblikovanja. Na spletni strani grafičnega oblikovalca imate možnost oddaje povpraševanja. Tam vnesete vaše želje in vizije ter na podlagi tega vam oblikovalec določi končno ceno.

Koliko stane oblikovanje in tisk vizitk?

Cena izdelave vizitk, torej vključen tisk vizitke, se giblje med 15 do 90€. Cena je lahko odvisna od veliko dejavnikov kot so material, način tiska (sijaj, plastificiranje), enostransko / dvostransko tiskanje, oblika, število tiskanih vizitk, itd.

Cena je odvisna tudi od tega, če je tiskanje enostransko ali obojestransko, ki je dražje. Grafični oblikovalec lažje oblikuje dvostransko vizitko saj je bolj pregledna in niso vsi podatki vrženi na eno stran. Pri naročanju vizitk upoštevajte, da vizitka predstavlja prvi otipljivi stik s potencialno stranko. Zato naj vključuje ključne podatke in kreativno predstavi vaše podjetje za odličen prvi vtis.

Veliko grafičnih oblikovalcev vam bo za izdelavo vizitk ponudilo tudi količinski popust - več vizitk, manjša cena ali nekaj vizitk gratis. Za možnosti akcij se pozanimajte pri vsakem oblikovalcu posebej.

Kaj vpliva na ceno grafičnega oblikovanja vizitk?

Cena za grafično oblikovanje vizitk je odvisna od eksperimentiranja s stili, pisavo, razporeditev in preglednost teksta ter obliko vizitke. Če je oblika vizitke neklasična, bo cena višja saj se mora oblika vizitke ujemati z obliko za izrez. Cena je lahko tudi nižja, če natančno opišete svoje želje in kriterije saj imajo potem grafični oblikovalci manj dela z idejno zasnovo.

Cena se lahko razlikuje tudi glede na material (če je karton kakovosten ali pa je najcenejši papir), plastificiranje, sijaj in obliko vizitke (oblikovanje neklasične oblike je dražje zaradi kombiniranja s tiskom in izreza vizitke). Bolj zahteven material (težji papir, les, itd.) in večje dimenzije vizitke izberete, višja bo cena.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — oblikovanje vizitk — cene in ceniki

J.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja) / Kopriva (Sežana))

Rabim logo za podjete, ki ga ustanavljam, in za embalažo.

S.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja) / Murska Sobota)

Potrebovali bi prenovo logotipa, vizitke, žig, dopisni papir, kuverte, celotne blagovne znamke in nalepke za embalažo.

N.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja) / Velenje)

Zelim oblikovanje logotipa za reklamo na vozilih in delovni oblačilih ter vizitkah gre za dva podjetja ki se ukvarjata z zaključnimi gradbenimi deli tako da bo oblikovanje združeno za oba podjetja skupaj vendar podjetja morata imeti vsaka svoj logotip.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja) / Kamnik)

Za podjetje, ki se ukvarja z 3d modeliranjem konstrukcij, bi rabil kompletno grafično podobo. Všeč mi je minimalistična podoba, v glavi imam zlato antracit odtenek. Nujno mora biti antracit barva, saj želim začeti z prodajo kovinskih izdelkov, kjer trenutno prevladuje antracit barva. Tako bi samo z zlato barvo del logota poveznil čez antracit konstrukcijo in bi imel logo na izdelkih. Rabim logo, podobo za spletno stran, vizitke

S.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) / Slovenj Gradec)

Imamo že izdelane materiale, vendar brez open file-ov. Tako da bi nadaljevali v isti smeri, ampak od začetnega oblikovanja.

M.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa, izdelava nalepk za kozmetične proizvode, design v stilu bauhaus

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, sem Marko in se ukvarjam s čebelarstvom, potreboval bi okvirno ponudbo za celostno grafično podobo in oblikovanje etiket čebelarskih produktov.

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

C.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potreboval bi celosten CGP paket

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Smo podjetje v nastajanju. Imamo obstojeco spletno stran v Wordpress-u, ki bi jo zeleli oblikovno izobljsati. Imamo nekaj obstojecega digitalne materiala, ki bo podlaga za ta projekt. Prav tako imamo celoten design nase spletne aplikacije v orodju Figma in delujoc MVP spletne aplikacije. Potrebujemo tudi izdelavo vizitk za 2 osebi. Na prihajajocem sejmu imamo na voljo demo kiosk in lcd display, zato potrebujemo reklamno tablo ali plakat, fylerje za osebno izrocitev ter digitalno prezentacijjo za LCD display.

D.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Nimam posebnih zahtev, rabim le 100 vizitk za zacetek.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

Z.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Opravljam masaže, poudarek je na masaži hrbtenice. Zato bi v logo želela vključiti spino. Ime firme je Amora, barva roza, do barve fuksije oz. Nekaj vmes

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Design je že izdelan, vendar je treba to narediti vektorsko, ker linije v tisku niso ok. Hvala

T.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Iščemo nekoga, ki bi nam izdelal končni logotip za naše podjetje. Imamo kmečki turizem in potrebujem oz moja želja je povsem preprost in eleganten logotip. Sicer, sem že sama delala na logotipu, samo mislim, da to ni tisto kaj bi želela. Ob tem bi si pa tudi želela, da se mi ob enem sestavi tudi vizitka, in uredi spletna stran. Če ste za to pravi naslov mi pišite na mail: turizem.krajnc@gmail.com. Lp

N.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem povsem enostavno vizitko za nalogo

A.Č. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi logo in napis za podjetje, ki se ukvarja z računovodstvom. Barva bi bila črna in rdeča- Naziv podjetja je KONTAX AA d.o.o. Potrebujemo napis za zunanjo tablo pred vhodom in tablico za na vrata. Pa tudi logo podjetja, samo nimam prave ideje🙁

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip za mehanične storitve.

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo! 👋 V NAŠO AGENCIJO VABIMO IZKUŠENEGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA/-KO. 👨‍💻 👩‍💻 Smo marketinška agencija Agaric iVents >> https://agaric-ivents.si/ in sodelujemo z različnimi naročniki po celotni Sloveniji. Iščemo odgovornega, kreativnega in izvirnega oblikovalca/-ko za dolgoročno sodelovanje. Delo zajema predvsem grafične zasnove in oblikovanje materialov za digitalne medije in tiskovine. Nudimo: ➡️ prijetno in pozitivno delovno okolje, ➡️ delo za zanimive slovenske naročnike, ➡️ svojo pisarno, ➡️ redno zaposlitev za nedoločen čas (po opravljeni poskusni dobi) in ➡️ začetniško plačo med 1.500 € in 2.000 € bruto z možnostjo napredovanja. Pričakujemo: 💡 ustvarjalnost in občutek za estetiko, 💡 samoiniciativnost pri kreativnih predlogih, 💡 razgledanost in poznavanje trendov na področju grafičnega oblikovanja, 💡 dobre veščine združevanja kreative in besedil v privlačno celoto, 💡 smisel za učinkovitost in optimizacijo delovnega procesa. Pogoji: ✅ znanje grafičnega okolja Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign...), ✅ vsaj 5 let izkušenj znotraj grafičnega oblikovanja (dobrodošli tudi junior in mid-level kandidati, ki dokažejo sposobnost samostojne izvedbe projektov in širokega kreativnega znanja) in ✅ odlično znanje slovenskega jezika. 📍 Delo poteka v pisarni na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Prošnjo nam pošljite na info@agaric-ivents.si in v sporočilo vključite: ➡️ kratko spremno pismo ➡️ CV ➡️ portfelj

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Grafično oblikovanje letakov, jumbo plakatov,...Poleg cene je zelo pomembna hitra odzivnost in dosegljivost.

Š.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ideja je že, kaj si želimo, pošljem lahko osnutek v Wordu. Potrebuje le še dodelavo. Potrebujemo čimprej.

L.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa in slogana, ki bo nalepka na sladoledarskem kombiju. logotip: Ema`s ice cream slogan: have a nice cream logotip naj bi izgledal tako, da ima na mesto m-ja (Ema) dve kepici, ki ju drži kornet. Kepici naj tudi izgledata kot m. Barve naj bodo pastelne saj je kombi v plavi pastelni in sprednji del v rumeni. (pošljem slike) Rada bi da je font zabaven a hkrati profesionalen. Lahko se črke na primer talijo, so oblite... tako kot je sladoled. sladoeld bo na kepice (ne točeni).

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, odpiram novo podjetje in se zanimam za oblikovanje celostne grafične podobe podjetja, logotipa, oglaševal bi tudi na jumbo panojih, zanima me cena oblikovanja na uro in koliko bi stalo oblikovanje logotipa, enega jumbo panoja in oblikovanje vizitk. Najlepša hvala za informacije in lep pozdrav.

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Rabim nekoga za oblikovanje vizitk

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Vizitke, graficno oblikovanje

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Rabim graficnega oblikovalca

M.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo 3 ponudbe za dizajn in tisk za mape, priznanja/pohvale za dijake, letake v formatu amerikanke (kot vabilo oz. vstopnica).

K.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje vizitk in/ali cenika

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Pozdravljeni Potrebujem korekturo obstojecih in izdelavo vizitk in cenika... Lp. Sladjana

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip oziroma celostno grafično podobo z namenom predstavitve lastne obrti; studia, v katerem se bodo izvajale post-rehabilitacijske, fizioterapevtske storitve ter storitve terapevtskih masaž in obravnav. Želim moderno ter bolj minimalistično podobo z nevtralnimi, naravnimi barvami, ki sporoča dobro počutje, zdravje, pozitiven pristop.

A.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Izdelava dizajna za meni ( kavarna-slascicarna) ter vizitke.

A.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem v prvi vrsti dober logotip, prav tako oblikovanje vizitke in pa oblikovanje letaka na A4 formatu ali pa A5 Lahko narocim tudi samo logo. Iscem ugodno vendar kvalitetno izdelavo

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, sva Lucija in Damjan in iščeva ponudnika, ki ima izkušnje s tiskom ali gravuro (poročnih) vabil na pleksu steklo. Zamislila sva si vabila na pleksi steklu debeline 3mm. Zanima nas, kakšne so vaše izkušnje s tovrstnim tiskom oziroma gravuro, kakšen je vaš način dela in kolišna bi bila cena vabila. Ker imava gostov kar veliko, nama je cena vabil pomembna.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščem ilustratorja pesniške zbirke v nastajanju. Rad bi ilustracije v stilu stripa.

A.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rabim graficnega oblikovalca za izdelavo nalepke na steklenici vina.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno občasno sodelovanje na različnih spletnih projektih, od oblikovanja spletnih in pristajalnih strani (landing pages), do spletnih marketinških materialov (bannerji, facebook objave in oglasi....) ter po potrebi tudi logotipi, cgp-ji, ali pa zgolj svetovanje pri kakšnih že pripravljenih materialih, kjer bi bil potreben samo pregled ali pa kakšen nasvet za izboljšavo. Sodelovanje bi potekalo po dogovoru, pred vsakim projektom bi se slišali in uskladili ter skupaj postavili časovnico za izvedbo. V primeru dodatnih vprašanj sem z veseljem na voljo preko telefona ali tukaj.

D.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Psa iz fotografije bi potrebovala v obliki - vektor ali simple drawing , v jpeg ali bmp

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Moderen dizajn vabil, v pastelnih barvah - bež, rjave, bakrene in roza barve s cvetličnimi detajli; z kakšno abstraktno ilustracijo (npr lokacija poroke).

S.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Na naši spletni strani www.ittbreznik.si se nahaja katalog ki se mesečno spreminja čas za oblikovanje tri ure.

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Vabila za poroko

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem vabila, meni kartice in zahvalnice za poroko

N.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem nasvet za oblikovanje stenskega/promocijskega plakata in letaka za vadbo pilatesa in delavnice ki se bo izvedla na enaki lokaciji. Plakat bi bil velikosti A3 (oziroma kot mi vi predlagate) letak pa velikosti A5. Zelim usmeritev in pojasnilo kako mi lahko pomagate pri oblikovanju. Za tisk poskrbim sama. Zanimam se predvsem za oblikovanje.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Preprost dizajn, rustikalni dizajn

N.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem oblikovalca-ko za otroško knjigo-avtorska pravljica.Rada bi nekoga,ki ima že izkušenj e s tega področja in bi svoje delo zaradi izkušenj kvalitetno opravil.

E... išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živijo, Iščem podjetje/oblikovalca za logotip. Gre za začetno podjetje ... gre za storitve čiščenja. Ideja o logotipu je (preprost napis, mogoče za zrisati sesalna cev), barve siva, modra, rumena?/rdeča?. Potreben logotip in potem še priprava za mini letake in vizitke. Tisk se lahko opravi tudi pri vas. Možnost tudi v dela v prihodnje (spletna stran za podjetje). Sodelovanje za razne akcije in promocije.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni Osnutek logotipa ze imamo, zanima me koliko bi prišla vektorska izdelava, PDF oblika.. Lep pozdrav

B.Z. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščem dizajnerja za oblikovanje spletne strani. Gre za barvno paleto, manjše pozicijske spremembe elemetov, pisave, izbira primernih slik, svetovanje primerne lokacije oglaševalnih pasic ter druge lepotne dodatke na spletni strani. Spletna stran je še v izdelavi (bo končana konec meseca).

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem nekoga, ki bi mi pomagal postaviti spletno stran oz. portfolijo o fotografiji. Gre za portal SMUGMUG kjer kreativnost RELATIVNO OMEJENA vendar se da marsikaj. NE IŠČEM PROGRAMERJA. Iščem nekoga, ki bi z obstoječimi elementi pomagal postaviti stran, da nekako izgleda. Ne rabi biti niti spletni designer, lahko je nekdo, ki se spozna na postavitev teksta, saj bo tekst eden ključnih elementov. Najraje Maribor in okolica, da se lahko vsedemo, drugače pa ni nujno. Barve in teme se dajo spremeniti, več pa po dogovoru.

E.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem oblikovalca, ki mi lahko uredi format knjige v max. enem dnevu, trenutno A5 format, željeni format pa je povečan A5 oz. zmanjšan B5 format oz. 152x229mm (pokončen), in da št. strani ostane nespremenjeno.

V.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Kombinacija barve,: bela in turkizno modra

U.&. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Imava izbrano barvo : turkizna Rabiva vabila za poroko cca 60 kos Rada bi prejela eno vabilo za vzorec da vidiva ce je vse kot mora biti Civilna in cerkvena poroka na dan 1.9.2018

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščem oblikovalca za vedeževalske karte, karte so že v izdelavi, jaz potrebujem mnenje in svetovanje glede ozadja, okvirja in samega izgleda (barve, svetlost, poudarki, črke).

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Cca 50 vabil

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem samostojni podjetnik. Dejavnost: Industrijska avtomatizacija, konstruiranje strojev in naprav, inženiring, vodenje projektov, proizvodnja. Zanimam se za oblikovanje logotipa /CGP svojega podjetja ter izdelava spletne strani.

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem vabila za poroko

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo društvo Svetovalni svet, ki nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, oporo in informacije njihovim svojcem, ozavešča in izobražuje splošno javnost o omenjeni problematiki ter izvaja predavanja in delavnice. Imamo status humanitarne organizacije na Ministrstvu za zdravje in prostovoljne organizacije v Mreži prostovoljnih organizacij Slovenije. Kot društvo delujemo leto in pol, soočamo pa se s težavo pomanjkanja sredstev za delovanje, zato večino dela opravljamo prostovoljno. Želeli bi dvigniti prepoznavnost naše organizacije, zato bi potrebovali svoj logotip in letak. Idejo imamo že oblikovano in razdelano, potrebovali bi le nekoga, ki bi to grafično izvedel.

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni! Izdelati želim nalepke za steklene kozarce. Ukvarjam se s čebelarstvom in bi želel nov dizajn nalepk za kozarce medu. Želel bi izdelavo dveh različnih vrst nalepk, in sicer osnovne (sprednje) in zadnje. Osnovne nalepke bi v osnovi bile vse enake, vendar znotraj teh, pri vsaki, 3 različne tekstovne spremembe (opis spodaj). Te nalepke bi bile potem tudi dveh različnih velikosti zaradi dveh različnih dimenzij kozarcev (720ml in 370ml). Osnovna nalepka spredaj bi vsebovala: - napis ''Čebelarstvo Tekavčič'' - vrsta medu 3 različni napisi - primer ''Hojev med'' - slika ob strani levo in desno, ki predstavlja, katere vrste je med (iglice) - ta slika bo za vsako vrsto medu drugačna (Cvetlični med-cvetovi travniških rastlin; Gozdni med-različne vrste listavcev in iglavcev; Hojev med-vrste iglavcev) Zadnja nalepka bi bila enake velikosti za obe dimenziji kozarcev. Zadnja nalepka (minimalne velikosti) bi vsebovala: - Pridelal in polnil: Čebelarstvo priimek ime, točen naslov, mobilna številka - neto količina: - uporabno najmanj do: - lot: - država porekla: - Med kristalizira. Ponovno ga utekočinimo s segrevanjem do 40oC. Začetno količina enega tipa nalepk bi bila med 250-500 kosov. Seveda se bodo tovrstna naročila za tisk ponavljala. Generalno želim, da je nalepka moderna, enostavnega izgleda po principu manj je več. Mogoče izvedba nalepke na beli podlagi, posledično bi bili pokrovčki v beli barvi (navadno so zlate barve, katero uporablja večina čebelarjev, jaz pa si želim nekaj drugačnega), kar pa ni pogoj. Rok izvedbe je 1. maj 2017. Lp, Miha Tekavčič

L.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebovala bi vabila na poroko, želim si nekaj lepega, novega, morda nenavadnega.

J.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Poročna vabila in ostale tiskovine

S.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rabim vabila za poroko

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, rabim dvostransko zloženo s tekstom, ilustracijami (11 enostavnih ilustracij), fotografijo (fotografiranje, obdelava, postavitev v zlozenko), in logo.

S.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje na novo ustanovljeno podjetje potrebujem celostno grafično podobo. Potrebujem tudi embalažo in spletno trgovino. Podjetje se ukvarja z izdelavo lesenega nakita in prodajo ostalih lesenih izdelkov. Želim preprost, takoj prepoznaven, minimalističen logotip, ki takoj ob pogledu nakazuje na dejavnost z lesom. Poleg logotipa želim še preostale tiskovine in sicer vizitke, pisemsko ovojnico, dopisni list, račun, žig in email podpis. Uporabo cgp-ja želim predstavljeno v priročniku. Vse končne datotke potrebujem v vektorjih (.pdf). Prosim Vas, za okvirne cene izdelave CGP-ja ter posebej še spletne trgovine.

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Rabim izvedbo vabil za 80 letnico cirka 15 vabil

T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje za področje zdravja, alternativna medicina, joga....

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

E-revija

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Bla

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Dizajn je narejen v celoti z naše strani, vključno z grafikami prilagojenimi za responsive stran, tipografijo, opisi efektov itd. (orodje: Adobe InDesign). Kar potrebujemo je izključno tehnična postavitev strani v Wordpressu in sicer v temi Avada, tako da je potrebno poznavanje slider pluginov (Revolution, Layer, Elastic, Fusion), CSS ter programiranja interaktivnih objektov (infografika, point-n-click shema). Delo se lahko izvaja tudi neposredno na našem testnem sistemu. Target je 1.9. Zgolj za hitrejši osebni kontakt je zaželjen ponudnik iz širše osrednje Slovenije razen če se sestanemo kje na pol poti (npr. iz Kopra ali Lendave).

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščemo oblikovalca za oblikovanje deklaracij-nalepk za slaščičarske in pekovske proizvode

S.A. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Gre se za izdelek :Set za naravno sanacijo plesni

S.A. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Barva modra oranžna Gre se za naravni set za sanacijo plesni v hišah

O.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Izdajali bomo mesečno revijo, za katero potrebujemo oblikovalca, ki bo že prejel vsa gradiva in materijale za postavitev.

I.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Gre za dizainiranje izdelka iz lesa Nacrti so izdelani potrebujemo vsecen dizain Lp ivo

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Oblikovanje vizitk — po mestih