fb

Povprečne cene za modno oblikovanje

520€

Kolekcija vključuje 2 do 3 vzorce, ki se med seboj dopolnjujejo. Vključene so tudi 3 barvne kombinacije.

Cene za kategorijo „modno oblikovanje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji modno oblikovanje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Modno oblikovanje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za modno oblikovanje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.952
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (modno oblikovanje)

Koliko stane cena modnega oblikovanja?

Cena modnega oblikovanja je težko določena saj se razlikuje glede na projekt. Približna cena grafičnega oblikovalca za ustvarjanje kolekcije je 520€. Kolekcija vključuje 2 do 3 vzorce, ki se med seboj dopolnjujejo. Vključene so tudi 3 barvne kombinacije. Za vsako dodatno barvno kombinacijo boste odšteli 50€.

Oblikovanje tekstilne okrasne etikete stane v povprečju 90€.

Koliko stane oblikovanje vzorca?

Cena oblikovanja vzorca se giblje med 90€ za standardni vzorec, 180€ za kompleksnejši in do 300€ za zelo kompleksen vzorec.

Modni oblikovalec oblikuje tekstil, oblačila in modne dodatke. Oblačila oblikuje glede na modne trende in želje njegovih strank. Cena je odvisna glede na njegove izkušnje, ugled ter strokovno znanje in izobrazbo.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — modno oblikovanje — cene in ceniki

A.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Napis na vhodu zgradbe - veliko cca pol metra 30 cm crka Vila Valentina

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem relativno ugodnega grafičnega oblikovalca oz. podjetje, ki bi mi uredilo vse osnovne stvari (oblikovanje logotipa, pisava, mail-podpis, oblikovanje embalaže,...) za potrebe odprtja spletne trgovine z ženskimi pajkicami. Glede barv in dizajnov trenutno nimam posebnih zahtev, o tem bi želela dobiti nasvete in posvet z oblikovalcem. Potrebovala bi tudi storitev oblikovanja za tiskanje na blago. Prosim, za okvirne ponudbe na e-mail. Hvala, lep pozdrav.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za začetek izdelava logotipa za novo šolo. Kasneje tudi CGP, brošure, reklamni material ipd.

K.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, upam, da ste dobro. Moje ime je Katarina, pošiljam povpraševanje za izdelavo logotipa za športni studio, ki ga odpira kolega. Vljudno prosim za informativno ponudbo. Želim lep dan.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščem ilustratorja pesniške zbirke v nastajanju. Rad bi ilustracije v stilu stripa.

A.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rabim graficnega oblikovalca za izdelavo nalepke na steklenici vina.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno občasno sodelovanje na različnih spletnih projektih, od oblikovanja spletnih in pristajalnih strani (landing pages), do spletnih marketinških materialov (bannerji, facebook objave in oglasi....) ter po potrebi tudi logotipi, cgp-ji, ali pa zgolj svetovanje pri kakšnih že pripravljenih materialih, kjer bi bil potreben samo pregled ali pa kakšen nasvet za izboljšavo. Sodelovanje bi potekalo po dogovoru, pred vsakim projektom bi se slišali in uskladili ter skupaj postavili časovnico za izvedbo. V primeru dodatnih vprašanj sem z veseljem na voljo preko telefona ali tukaj.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potreboval bi cover za knjigo (prednjo in zadnjo platnico). Približno kako bi naj izgledalo imam zamišljeno, potrebujem le nekoga ki lahko to napravi. Pravtako bi potreboval reklamni letak, v bistvu flyer in pa označevalec za strani knjige (book marker). Vizualno bi vse imelo nekako podoben izgled. Kasneje pa bi seveda tudi potreboval spletno stran :D Pomemben mi je posvet na štiri oči. Upam da je naloga dovolj izčrpno opisana. Lep Pozdrav! Gregor Slana

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo nekoga, ki bi nam naredil celostno podobo podjetja. Stran je sicer narejena, vendar spreminjamo tudi ime podjetja, torej je potrebno naredit tudi nov logo. Se pravi potrebujemo logo, ureditev spletne strani, predloge za ddružbena omrežja in oblikovanje letakov, cenikov.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Mesečno izdajamo prodajni letak na 8-ih straneh in potrebujemo kooperativnega oblikovalca, ki bi nadgradil trenutni katalog na višji nivo. Strukturo kataloga pošiljamo v wordu, fotografije pa jpeg na belem ozadju, poimenovano po šifri izdelka. Za izdelavo kataloga je ponavadi 10 dni časa.

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Reklamni pano ( v mestu) dimenzije 3000x2000 mm Barvni tisk......kozmetična dejavnost ....oglas Cena?

U.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem kmet. Dobesedno. Pridelujem zelenjavo. Do sedaj sem pridelke ( zelenjava, jajca, zelje, kislo zelje....)in proizvode prodajal v ne potiskani embalaži, letos razmišljam o koraku naprej. Sicer sem pred leti sam ustvaril osnutek deklaracije oz nalepk (ki sem ga tudi uporabljal), a bi verjetno se dalo le to nekoliko dodelati oz predelati. Sam logotip bi obdržal. Prosim za ponudbo. Dosedanje oblike: https://drive.google.com/file/d/1FrIA7Zzr9xOr1o5bSO_OsQfl8VnXZ5Rd/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVSkpIbUhhdHRmZ3c/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVSTNQTE5fZU9wWWM/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B2RTG0FCvgYVT2FFdzVOYmVsS0lEaDhYcF9FZnlqdDhUbmFB/view?usp=sharing

I.K. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Potrebujemo: naslovno fotografijo, oblikovanje celostne podobe brošure, kvaliteten papir, velikost brošure 80 strani, 200 izvodov v SLO in 200 v UK, tekst v UK in SLO jeziku in slike priskrbimo mi.

T.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo, gre za novo zgodbo - spletna trgovina kot spletna stran

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem grafičnega oblikovalca za izdelavo preprostega logotipa in vizitke, ter za oblikovanje tiskovine 40 strani z naslovnico + priprava za tisk.

D.O. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa, brandinga avtomobilske znamke. Vizija podjetja je izdelava concpetnega športnega vozila, ter razvoj avtomobilskih tehnologij prihodnosti. Mogoče tudi ustvariti tehnološki center. Všeč mi je naprimer logo od rimac automobili. Nagibam se k elegantemu dizajnu z pridihom tehnologije/prihodnosti. Glede barve nimam specifikacij.

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovanje, tiskanje, montiranje, lepelenje

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem 60 kom vabil za poroko, vložnih listov za spominske fotografije ter napise za na mize-sedežni red. Barva je rose-gold.

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zdravo, potrebujem osnutek ideje za podobo kozmetičnih nalepk. Zanima me koliko bi prišel strošek npr. 3h osnutkov in kasneje, če bi se dogovorili za celotno izdelavo linije? Vem da je težko oceniti zadevo, ker ne vem še točnega števila podob, ampak potrebovala bom npr. za balzam za ustnice, kremo za obraz, šampon, losjon, tuš gel, krema za roke in mazilo-vse raznih vonjav. Za začetek bom potrebovala mazila in balzame, vsega po 3 ali 4 vonje. Koliko je nato strošek dodatne nalepke v istem stilu le druga poslikava, barva, kakšna drugačna beseda? Kozmetika je na bali oljčnega olja, tako da je potrebna oljkica not, dodatna slikica pa bi bila npr. sivka, kamilica, ognjič, limonska trava itd. Neko podobo sem že sama ustvarjala, ampak me najbolj ne prepriča. Logotip imamo že, vendar ne vem če bo šel v stilu z nalepko. Hvala. Lp Jenny Morgan

N.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ponudbo za oblikovanje

D.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Psa iz fotografije bi potrebovala v obliki - vektor ali simple drawing , v jpeg ali bmp

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Tiskana knjiga, samozaložba (srednja zahtevnost oblikovanja) - srednji format, nekje med A5 in A4, - biografija, ca. 180 strani; ca. 80 barvnih in črnobelih dokumentarnih in umetniških fotografij vseh velikosti (od znamke do celostranske); pod osnovnim besedilom bodo tudi kratke opombe (do 3 vrstice), pod fotografijami bodo podpisi (do 3 vrstice). - oblikovanje barvne naslovnice (spredaj, hrbet, zadaj). - oblikovanje sprednjih in zadnjih strani (naslovna, kazalo, kolofon...), tipičnih besedilnih strani (začetek poglavja, tekst) - osnovna obdelava fotografij (kontrast, nasičenost, svetlost...) - priprava za tisk, po možnosti tudi izbira vezave, papirja itd. in ugodnega tiskarja, z možnostjo ponatisa po potrebi. Uvodni sestanek in ca. 3x korekture in popravki (lahko po tel., mailu, internetu). Naročnik pridobiva vse v zvezi s katalogizacijo in identifikacijo knjige (NUK). Rok izvedbe oblikovanja: 1 mesec.

R.P. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

POTREBUJEM: Dokončno postavitev in oblikovanje gradiv (e-učbenik, ki ga je možno tudi natisniti) za na splet iz Word dokumentov (oblikovanje naslovnice z vsemi logotipi partnerstva in logotipom EU v skladu z pravilnikom oblikovanja za Erasmus + projekte in postavitev ter dokončna oblika spodaj navedenega). OBSEG DELA: 1. Oblikovna zasnova ovitka, oblikovna zasnova tipične strani (3 verzije), oblikovalska realizacija za vse strani za: - PRIROČNIK ZA UČITELJE (64 strani) - UČBENIK ZA DIJAKE (83 strani) 2. Dodaja ilustracij in slikovnega materiala po potrebi - zanima me cena na komad od .. do 3. Grafična predstavitev in oblikovanje zgibanke - cca 6 strani 4. Grafična postavitev in oblikovanje roll-up plakata. Vse našteto je potrebno enako oblikovati v 4 jezikih: - angleški (zgornji podatki o številu strani so za angleški jezik) - slovenski - španski - finski Ponudba naj vključuje 3 oblikovalsko - vsebinske korekture. Se zelo mudi. V naprej hvala za hitro ponudbo in lep pozdrav. Rosana

S.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Na naši spletni strani www.ittbreznik.si se nahaja katalog ki se mesečno spreminja čas za oblikovanje tri ure.

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem vabila, meni kartice in zahvalnice za poroko

P. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Zanimam se za oblikovanje plakata velikosti A4 format.V plakatu bi bilo par vrstic besedila in osnovni podatki o dogodku- kje , kdaj .... Prosim za ponudbo. Če rabite besedilo, mi prosim javite.

M.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Realiziram podjetje z Wellbeing osredotočenostjo. Glavne storitve, ki jih bomo ponudili so: osebno trenerstvo na domu, prehrana, tehnike sproščanja, svetovanje, terapevtski pogovor (novodobni izraz je "life-coaching"), zdrav življenjski slog. Ciljna skupina bodo ženske srednjih let, ki so bile do sedaj premalo aktivne. Logotip si želim preprost, minimalističen ampak s hitro in jasno asociacijo.

M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem cenovno ugodno grafično oblikovanje vizitk za svojo bodočo dejavnost. Vizitke bodo preposte z osnovnimi kontaktnimi informacijami. Iščem nekoga, ki bi uredil oblikovanje in tisk v kompletu. Želel bi tisk na kvaliteten papir. Prosim za informativno ponudbo. Lep pozdrav, Marcel

Š.J. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Potrebujem urno postavko oblikovalca, saj je za nas potrebno na dnevni ravni oblikovanje različnih kreativ za različne vrste oglaševanja in promocije.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Preprost dizajn, rustikalni dizajn

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

U.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo podjetje ki se ukvarja z izdelavo marmelad, sirupov, namazov, pijač, pudingov,... rada bi oblikovala CGP, kjer bi osrednja nit povezovala vse izdelke v celoto. Rada bi da bi izdelki bili prepoznavni, ušečni,...

N.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem oblikovalca-ko za otroško knjigo-avtorska pravljica.Rada bi nekoga,ki ima že izkušenj e s tega področja in bi svoje delo zaradi izkušenj kvalitetno opravil.

I.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje letnega kataloga A5, 50 strani. Besedilo, slike, tabele.

E... išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živijo, Iščem podjetje/oblikovalca za logotip. Gre za začetno podjetje ... gre za storitve čiščenja. Ideja o logotipu je (preprost napis, mogoče za zrisati sesalna cev), barve siva, modra, rumena?/rdeča?. Potreben logotip in potem še priprava za mini letake in vizitke. Tisk se lahko opravi tudi pri vas. Možnost tudi v dela v prihodnje (spletna stran za podjetje). Sodelovanje za razne akcije in promocije.

I.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni...moja dejavnost je izdelava nakita za punce in tudi za ženske srednjih let.. Največ je zapestnic in uhanov, nakit izdelujem iz različnih materialov kot so epoxy smola, pleksi steklo, nerjaveče jeklo. Bolj so mi všeč logotipi v črni barvi z minimalnim dodatkom živih barv na pravem mestu. V mislih imam logotip z napisom YVANA JEWELRY ali samo YVANA, YVana, Yvana. Upam, da sem v opis zajela vsaj bistvo 😉 Hvala, lp, Ivana

M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, ukvarjamo se z pridelavo in prodajo lastnega sadja. Doma smo iz Goriskih brd in bi zeleli logotip, po katerem bi nasa kmetija postala bolj prepoznavna. Vseboval naj bi tudi slike sadezev, ki jih pridelujemo, torej cesnje, marelice, breskve in nektarine so glavo sadje ki ga imamo, pa se nekaj sliv in fig. Ne vem ce se da ma dovro bi bilo tudi ce bi bil notri zajet priimek oziroma kako je z kontaktnimi podatki (naprimer za izdelavo vizitke)? Hvala in lep pozdrav

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni! Izdati želim otroško knjigo , ki bo vsebovala 44 strani, v njej bo 6 pravljic, ilustracije ... Rabila bi ureditev (oblikovanje) oziroma grafično obdelavo - se pravi besedilo in ilustracije združiti in pripraviti knjigo za v tisk. Prosim za predračun. LP, Majda Baligač

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Zanima me informativna cena oblikovanja PVC embalaže (vrečke) za pesek. Gre tri različne artikle v dveh dimenzijah embalaže (približno formata A3 in A2). Predviden je skupno 5-6 barvni tisk, vključno s fotko živali. Vse ostale podrobnosti še niso znane, zato prosim za uporabne nasvete in vprašanja. Hvala in lp,

T.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Za Mestno občino Ljubljana pripravljamo predstavitveno publikacijo prostorsko-načrtovalskega pristopa Mestne občine Ljubljana pri pripravi Občinskega prostorskega načrta kot primera dobre prakse. Projekt obsega: a) oblikovanje že pripravljenega tekstualnega dela, da bo ustrezen za poljudno strokovno publikacijo, b) oblikovanje publikacije (oblikovanje platnic in prelom) in c) izvedba oziroma tisk gradiva: – tisk publikacije: format A4, 120-150 strani (obojestransko), barvni tisk 4/4, broširana vezava, plastificirane platnice z zavihi, naklada: 500, – tisk zloženke / letaka: 2 strani, obojestransko, barvno, A4, prepogibano na tretjine, naklada: 500. Vsebina projekta: - oblikovanje in izvedba publikacije (oblikovanje platnic in prelom) za predstavitev prostorskega načrtovanja, - oblikovanje posameznih grafičnih delov publikacije oziroma usmeritve za izdelavo, - oblikovanje in izvedba spremljajočega promocijskega gradiva predstavitve publikacije (vabila, obvestila, objava na spletu). - zasnova in oblikovanje ter izvedba spremljajočega promocijskega gradiva predstavitve publikacije (vabila, obvestila, objava na spletu ipd.). - izvedba oziroma tisk gradiva: a) tisk publikacije: format A4, 120-150 strani (obojestransko), barvni tisk 4/4, broširana vezava, plastificirane platnice z zavihi, naklada: 500, b) tisk zloženke / letaka: 2 strani, obojestransko, barvno, A4, prepogibano na tretjine, naklada: 500. Vsebina publikacije: - predstavitev prostorskega načrtovanja, - struktura publikacije (uvod, vsebinski del, razdeljen na posamezna poglavja; vsako poglavje je sestavljeno iz izvlečka, tekstualnega dela, grafičnih prikazov, grafikonov, shem, fotografij ipd.), - okvirni obseg publikacije: približno 120-150 strani, 9 poglavij, predvidevamo, da bo grafični del celotne publikacije vseboval: do 15 enostranskih grafičnih prikazov, do 15 grafikonov (prikaz indikatorjev), do 30 fotografij izvedenih projektov, do 15 shem, Število izvodov in oblika: - 500 končnih izvodov publikacije v slovenskem jeziku (barvni tisk 4/4, broširana vezava, lakirane ali plastificirane platnice z zavihi), - 1000 izvodov promocijskega gradiva, od tega 500 izvodov vabil, - promocijsko gradivo (vabilo, obvestilo) v digitalni obliki za objavo na spletni strani in v digitalnih medijih.

B.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovalca tehničnih dokumentacij. Primer prva stran prospekta, vstopna stran na internetu z konceptualno oblikovano sliko "ne fotografijo". Področje oblikovanja informacijska tehnologija. Od oblikovalca se pričakuje minimalno osnovno konceptualno razumevanje tehnologije. Pričakuje se profesionalen oblikovalec (ne študent, ). 3 reference na podobnih nalogah, ki jih je dejansko on izvedel. NE IŠČEMO PODJETIJ, KI NIMAJO ZAPOSLENIH OBLIKOVALCEV! Trajno sodelovanje z 5-10 projekti na leto (oblikovanje prospektov/reklamnih tabel/dizajnov za internet/dokumentacije za mednarodne sejme..)

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni Osnutek logotipa ze imamo, zanima me koliko bi prišla vektorska izdelava, PDF oblika.. Lep pozdrav

I.K. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Iščemo grafičnega oblikovalca za oblikovanje kataloga kvadratnega kataloga s stranico 20 cm, okvirno 20 strani + ovitek in za oblikovanje 12 prospektov formata A3 obojestransko. Katalog in prospekti bodo za industrijske stroje, namenjeni za B2B. Osnovno grafično podobo podjetja in logotip imamo že izdelano.

M.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Barvni dizajn, tiskovine so namenjene informiranju

S.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Logotip na poslovni vizitki, žigu in dopisu; področje dejavnosti: pravne storitve - odvetništvo. Oblika: zgolj kombinacija črk in barv (ne v črni barvi), estetsko.

T.V. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Zaradi prijave na razpis, potrebujemo izdelavo 5 različnih letakov, formata A4, en pregib, obojestransko oblikovanje. Prosim za okvirno ponudbo: sijaj, 135 gramski papir. Več informacij na mejl ali telefon po 16 uri. Osnutek predračuna potrebujemo do 7.5, do 18 ure. Izvedba bo po odobritvi projekta, nekatere stvari tudi že prej po dogovoru.

M.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem grafičnega oblikovalca za oblikovanje dnevnika z specifično vsebino. Iščem osebo z smislom za sodobno grafično oblikovanje.

A.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, v turistični agenciji iščemo dolgoročno sodelovanje z grafičnim oblikovalcem. Naše potrebe v največji meri zajemajo nezahtevno oblikovanje slik v digitalni obliki (za socialne medije, spletno stran, newsletter, itd.). Potrebe so sicer odvisne od sezonskosti, ampak v povprečju je to na tedenski ravni. Druga zadeva so občasni projekti, npr. oblikovanje tiskanih materialov, oblikovanje predlog za darilne bone/newsletter in podobno, izdelava kakšnih drugih vizualnih sporočil, itd. Prvi projekt je oblikovanje letaka za promocijo na dogodku. Gre za obojestranski letak, velikosti A5, z osnovnimi promocijskimi elementi: naš logotip, nekaj ponudb in naša predstavitev s tekstom in slikami + naš kontakt.

A.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravleji, za potrebe izobraževanja odraslih bi imeli nekaj grafičnih storitev za katere nas zanimajo ponudbe in sicer potrebujemo oblikovanje barvnega A5 letaka (obojestranski tisk), barvni plakat 60x80cm, in oglas za časopis.

E.M. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Cenejsi kvaliteten odtisk manjsega motiva na majico crne sive bele ali rdece majice katerolahko prinesem tudi sama potrebovala pa bi jo doma do 30.3 saj je namenjena kot darilo

K.V. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Izkusnje na podrocju otroskega programa,vsebin.

J. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Spoštovani, potrebovali bi tisk na papir, katerega bi nato z likalnikom lahko prenesli na blago. Potrebovali bi natis logotipa naše ustavnove. Zanima me kakšna bi bla cena 70 izvodov, tiska.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rada bi preoblikovala svojo blagovno zanamko - nov izgled. Imam nekaj idej, ki jih je potrebno realizirati. Izgled bo animal friendly, vegan, eco, handmade... Logo imam. Verjetno bi rabila nekaj ilustracij. Iščem tudi novo pakiranje/embalaža...

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Za naše podjetje pripravljamo predstavitveni katalog, namenjen našim poslovnim partnerjem. Zanima nas ponudba za oblikovanje kataloga (skupaj z morebitnimi popravki). Obseg 28 strani, format 210x210mm, ki zajema: razporeditev strani, oblikovanje ovitka, tipične notranje strani, grafov, izbor fotografij. Pri oblikovanju si želimo kreativnosti, da bo katalog najbolje odražal naše podjetje/portal, se pravi to kar smo.

I.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo grafičnega oblikovalca za daljše sodelovanje pri oblikovanju. Za začetek oblikovanje CGP, spletne strani, tiskovin in kasneje vseh tiskovin in spletnih vsebin. Smo podjetje z zdravstveno in estetsko dejavnostjo.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Brošura oz. bilten/prospekt. gradivo v obsegu 4x A4, cca. 20-40% slikvno gradivo.

D.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem embalažo za več različnih kosov oblačil oz. dodatkov: - 8 različnih dimenzij, (velikost največje embalaže naj ne bi presegala 50cm) - 11 variacij z nalepkami oz drugače prikazano razlko v produktu, ki se prodaja v embalaži enake obllike/velikosti, - vzorec za ovojni papir, - oblikovanje mape z vzorci tkanin - embalaža naj bi delovala sofisticirano, sodobno, prestižno, z izborom temu primernega papirja, ter z rafinirano vizualno podobo - idejo zanjo je v grobem pripravljena, izhodišče je delno predhodnja embalaža z dodanim inputom. Potrebno je oblikovno izčistiti, izpiliti, se poigrati z začetno idejo. - iščem izkušenega oblikovalca, z vidnim, močnim portfoliom oblikovanja embalaže, Zanima me cena oblikovanja,, pripravljenega za tisk, vse do zvedbe. Darja

P.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Katalog format a5, 35 dvostranskih stran, na vsaki strani 1 slika in 1 besedilo

D.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem embalažo za več različnih kosov oblačil oz. dodatkov: - 8 različnih dimenzij, (velikost največje embalaže naj ne bi presegala 50cm) - 11 variacij z nalepkami oz drugače prikazano razlko v produktu, ki se prodaja v embalaži enake obllike/velikosti, - vzorec za ovojni papir, - oblikovanje mape z vzorci tkanin - embalaža naj bi delovala sofisticirano, sodobno, prestižno, z izborom temu primernega papirja, ter z rafinirano vizualno podobo - idejo zanjo je v grobem pripravljena, izhodišče je delno predhodnja embalaža z dodanim inputom. Potrebno je oblikovno izčistiti, izpiliti, se poigrati z začetno idejo. - iščem izkušenega oblikovalca, z vidnim, močnim portfoliom oblikovanja embalaže, Zanima me cena oblikovanja,, pripravljenega za tisk, vse do zvedbe.

M.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Pozdravljeni, potrebovala bi grafično ilustracijo za zadnjo stranico omare, velikosti 142 cm x 55,50 cm. Ilustracija bi sporočala našo storitev, ki jo nudimo. Narisali bi cesto, ki se vije od vrha omare do dna. Na cesti bi bile posamezne točke, ki bi opisale storitve v slikovni obliki. Poleg tega bi na zadnjo stran zapisali še vse kontaktne podatke kot so instagram, fb , spletna stran in telefon. Prosila bi vas za okvirno ponudbo. Hvala in LP, Katarina

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Prosimo za posredovanje 3-5 konkurenčnih ponudb za naslednje storitve: - virtualna blagovna znamka za 3 motive (vsebinske sklope) - konceptualizacija računa za 2 vsebinska sklopa (npr. storitev 1 , storitev 2) - redesign logotipa s pripadajočimi vizuali (žigi, vizitke, kuverte, dopisni papir, promocijski material...)

V.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Kombinacija barve,: bela in turkizno modra

K.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odpiram kozmetični studio za katerega bi želela ponudbo za oblikovanje logotipa in spletne strani. Moje želje pri logotipu so, da je svež, jasen in minimallističen. Na spletni strani bi želela predstaviti svojo dejavnost, opis, kontaktni obrazec in galerijo salona, želim imeti tudi svoj newsletter preko katerega bom naročnikom pošiljala posebne ponudbe. Hvala!

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Iščem izvajalca za grafično pripravo strani in prelom strani ali pa samo prelom strani. E knjiga bo imela max.100 strani, V lekturi trenutno, Imam že pripravljeno grafično oblikovano naslovnico knjige.

L.M. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Pozdravljini, zanima me cena za moško majico številka M, v barvi najraje modri in barvni tisk v velikost A4 lista

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosim za ponudbo za grafično oblikovanje tiskovin in sicer za katalog znanja A4 format do 20 strani (predaja verzije za tisk in objavo na spletni strani) ter potrdilo o izobraževanju (format A4 obseg 2 strani).

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem 10 designov za tiskanja na emajlirane lončke - Jaz bom pripravil konkretno vsebino za vsak dizajn, potem pa je to potrebno oblikovati, da bo primerno za tisk. Večina designov bo bolj kot ne tekst z različnimi fonti, zraven kakšni dodatki, največ 4 barve (zaradi sitotiska). Vsi lončki bodo beli, tako da mora biti tisk črni z barvnimi dodatki. Primeri: https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.mensjournal.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fenamel-set-dc406c31-4316-409c-a47d-7aca9b727731.jpg%3Fw%3D1200&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.mensjournal.com%2Fgear%2Fthe-six-best-enamel-mugs-for-your-next-camping-adventure-w477948%2F&docid=tqlWTveE1ZzD_M&tbnid=HOlBdVwm847zNM%3A&vet=10ahUKEwic8vm5t_ndAhUQqIsKHSOnA58QMwieASgfMB8..i&w=1200&h=1799&client=safari&bih=789&biw=1440&q=enamel%20mugs&ved=0ahUKEwic8vm5t_ndAhUQqIsKHSOnA58QMwieASgfMB8&iact=mrc&uact=8#h=1799&imgdii=HOlBdVwm847zNM:&vet=10ahUKEwic8vm5t_ndAhUQqIsKHSOnA58QMwieASgfMB8..i&w=1200 https://www.google.com/search?client=safari&biw=1440&bih=789&tbm=isch&sa=1&ei=znbEW73qHsersgGTxI2IBg&q=enamel+mugs+world+map&oq=enamel+mugs+world+map&gs_l=img.3...17432.17767.0.18200.4.4.0.0.0.0.95.347.4.4.0....0...1c.1.64.img..0.0.0....0.0LEQrkB-7ec#imgrc=Shrjq49jiritaM: https://www.google.com/search?client=safari&biw=1440&bih=789&tbm=isch&sa=1&ei=znbEW73qHsersgGTxI2IBg&q=enamel+mugs+world+map&oq=enamel+mugs+world+map&gs_l=img.3...17432.17767.0.18200.4.4.0.0.0.0.95.347.4.4.0....0...1c.1.64.img..0.0.0....0.0LEQrkB-7ec#imgrc=5Ia2En6Os_Se7M:

M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Razmišljamo o oblikovanju kataloga, ki bi bil sestavljen iz treh ločenih delov - Predstavitvijo šole, njenega poslanstva in delovanja ter tržno usmerjenega, ki pokriva storitve izobraževanj ter prodajnega, ki zajema produkte z vključeno idrijsko čipko. Torej kombinacija fotografij in teksta. Trenutno imamo idejo, da bi bil to manjši format cca 15x15cm (naslovnica + 3strani za vsak posamezni segment). Seveda so vaša priporočila dobrodošla. Prosimo, če nam lahko do petka, 7.9. do 10h pripravite ponudbo zaradi prijave na projekt. Upamo da bodo sredstva odobrena in izdelava je planirana za oktober 2019. Prosim, če ponudbo pošljete na zgornji mail s sledečimi podatki, ki so za prijavo obvezni. GIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA Študentovska 16 5280 Idrija DŠ.:SI34857788 Projekt ROKO-DELCI

L.V. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Moške majice, 10 kosov različnih velikosti. Ponujate tudi nakup majic? Prosim za mail in ne klic, smo zelo odzivni. Lep pozdrav, Lea Virant

Z.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za društvo ženske odbojke iščemo idejo sodobnega, trendovskega in prodornega logotipa. Smo amatersko društvo, ki želi promovirati žensko odbojko. Z barvami načeloma nismo zavezani. Nagibamo se k blagi turkizno modri in kiwi zeleni(blagi zeleno-rumeni). Ker smo amatersko prostovoljno društvo je projekt odvisen od stroška. Nimamo pa predstave glede stroška. Seveda bi pa želeli z izbranim ponudnikom nekako definirati tudi kakšno kreativo reklamne pasice za novo domeni, itd. S časom, bi pa definirali tudi celoviiteje osnovni cgp društva. Vendar je vse skupaj odvisno od stroškovnika. Dolgoročnost sodelovanja je odvisna predvsem od stroškov oz. stroškovnika. V kolikor je ponudnik iz okolice bi bil kratek posvet dobrodošel.

D.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelavo vizitk in tisk majčk za masaže(logotipa še nimam).Želim da dizajn pade v oči,vendar ni preveč vsiljiv.Ime sem si zamislila MASAŽE HIGEIA(boginja zdravja-lahko je tudi J namesto I).Ime,priimek mora biti CIRIL DIMEC S.P.,PE MASAŽE HIGEIA,kontakt Darja 070827733 Na zadnji strani so lahko natisnjene storitve (švedska masaža,terapevtska masaža,refleksna masaža stopal). Pisavo pa ne bi želela čiste klasike. Za ponudbo se v naprej zahvaljujem. Lep pozdrav,Darja

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Kreativa za Facebook v namen pridobivanja uporabnikov na naši mobilni aplikaciji. Gre za oblikovanje preproste pisane kreative z risanimi liki (moški, ženska) in s telefonom, ki vključuje screen naše aplikacije. Zanima me popolnoma okvirna cena, razumem, da je potem odvisna od mnogih dejavnikov.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Za podjetje potrebujemo nove dizajne platnic za zvezke, nekje od 30-50 motivov po različnih kolekcijah

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosimo za ponudbo oblikovanja srednje zahtevnega logotipa za dogodek Destination X. Delal bi se celoten logotip ter ikonica X. Gre za elektronski glasbeni dogodek. Želimo logotip ki bo takoj vzbudil pozornost. Za podobne logotipe lahko pogledate logotipe večjih glasbenih festivalov Tommorowland, Electric Love (tale mi je posebej všeč), Electric Daisy Festival, itd. Hvala

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo društvo Svetovalni svet, ki nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, oporo in informacije njihovim svojcem, ozavešča in izobražuje splošno javnost o omenjeni problematiki ter izvaja predavanja in delavnice. Imamo status humanitarne organizacije na Ministrstvu za zdravje in prostovoljne organizacije v Mreži prostovoljnih organizacij Slovenije. Kot društvo delujemo leto in pol, soočamo pa se s težavo pomanjkanja sredstev za delovanje, zato večino dela opravljamo prostovoljno. Želeli bi dvigniti prepoznavnost naše organizacije, zato bi potrebovali svoj logotip in letak. Idejo imamo že oblikovano in razdelano, potrebovali bi le nekoga, ki bi to grafično izvedel.

J.P. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Pozdravljeni, ukvarjam se s psihoterapijo in medicinsko hipnozo. Imam številne izkušnje, vendar opažam, da je čas za profesionalne vizitke. V prilogi sta dve fotografiji, kako nekako bi si želela prikaz užinkovitosti psihoterapije in medicinske hipnoze. Znotraj glave bi pisalo npr.: strahovi, dvomi, nesamozavest, osamljenost....Tudi vam in vašim izkušnjam prepuščam kreativnost in ideje, saj si nekako predstavljam, da vizitka ponazori "probleme" in "rešitve" + kontaktne podatke, če se bo vam seveda zdelo primerno. Za dodatna vprašanja sem na voljo tudi po telefonu. Hvala. Lp Jožica

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam že osnutek logotipa in vizitke, potrebujem le še "final touch". Zanima me tudi izdelava spletne strani z možnostjo podstrani - spletne trgovine in pisanjem bloga na strani. Tudi kak katalog ali 3D knjiga za predstavitev izdelkov me zanima.

M.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za kozmeticni salon , podaljsevanje nohtov, trepalnic, kasneje se prodaja materiala itd...tecaji...logo bi bil crno roza z motivom damaska in briljantov.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, za festival, ki ga organiziramo v Ljubljani, potrebujemo novo grafično podobo. Potrebovali bomo oblikovanje plakata, čezcestnega transparenta, letaka in festivalske knjižice (zgolj platnica - v notranjosti so teksti in fotografije). In seveda pripravo datotek za tisk. Želimo si dizajn, ki bo zdržal za nekaj let - torej sodobno in urbano podobo. Radi bi videli kakšen primer vašega dizajna in vaš stil oblikovanja. Hkrati želimo tudi okvirno cenovno ponudbo.

D.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Obseg dela se sproti določi

K.G. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Želela bi na novo narediti optimizacijo spl. strani, nov logotip in nekaj detajlov prenove, osvežitve spletne strani

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imamo več projektov, ki pa se lahko povežejo tudi v en projekt. V septembru se plaira izdaja zgoščenke, do takrat potrebujemo redesign spletne strani (če se ugotovi, da je lažje začeti od začetka, bomo šli na novo). Razmišljamo tudi o CGP. Izdelava embalaže za plošček in spletni banerji za fb, spletno stran,...

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Kakšna je cena oblikovanja screenov aplikacije in osnovnega CGP-ja?

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni! Izdelati želim nalepke za steklene kozarce. Ukvarjam se s čebelarstvom in bi želel nov dizajn nalepk za kozarce medu. Želel bi izdelavo dveh različnih vrst nalepk, in sicer osnovne (sprednje) in zadnje. Osnovne nalepke bi v osnovi bile vse enake, vendar znotraj teh, pri vsaki, 3 različne tekstovne spremembe (opis spodaj). Te nalepke bi bile potem tudi dveh različnih velikosti zaradi dveh različnih dimenzij kozarcev (720ml in 370ml). Osnovna nalepka spredaj bi vsebovala: - napis ''Čebelarstvo Tekavčič'' - vrsta medu 3 različni napisi - primer ''Hojev med'' - slika ob strani levo in desno, ki predstavlja, katere vrste je med (iglice) - ta slika bo za vsako vrsto medu drugačna (Cvetlični med-cvetovi travniških rastlin; Gozdni med-različne vrste listavcev in iglavcev; Hojev med-vrste iglavcev) Zadnja nalepka bi bila enake velikosti za obe dimenziji kozarcev. Zadnja nalepka (minimalne velikosti) bi vsebovala: - Pridelal in polnil: Čebelarstvo priimek ime, točen naslov, mobilna številka - neto količina: - uporabno najmanj do: - lot: - država porekla: - Med kristalizira. Ponovno ga utekočinimo s segrevanjem do 40oC. Začetno količina enega tipa nalepk bi bila med 250-500 kosov. Seveda se bodo tovrstna naročila za tisk ponavljala. Generalno želim, da je nalepka moderna, enostavnega izgleda po principu manj je več. Mogoče izvedba nalepke na beli podlagi, posledično bi bili pokrovčki v beli barvi (navadno so zlate barve, katero uporablja večina čebelarjev, jaz pa si želim nekaj drugačnega), kar pa ni pogoj. Rok izvedbe je 1. maj 2017. Lp, Miha Tekavčič

A.O. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Oblikovalca za tekstil - za nogavice. Potrebno je naredit nogavice z grafiko in tudi določit material, oprijeme in vse ostala kaj spada k nogavicam.

Ž.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Www.crmt.com poglejte za osnutek in pošljite predlog ponudbe za CGP

I.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Potrebujemo kreativo za roll up stojalo (80 x 200 cm), ki naj bi šlo v tisk čez teden dni, in izložitev v ustreznem formatu za tisk. Najprej nas zanima cena oblikovanja. Hvala za ponudbo. Lp, Iva

E.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

V podjetju Strešniki Golob d.o.o. se odločamo za prenovo logotipa, designa spletne strani in prospekta. Iščemo izvajalca, ki ima že izkušnje z oblikovanjem za vsaj 1 od prepoznavnih slovenskih podjetji. V ponudbi prosimo navedite kje si lahko ogledamo vaša dela, kar bo bistveni dejavnik pri izbiri izvajalca.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Radi bi postavili novo tablo in še eno dodatno tablo, katera bi označevala kje se nahaja naša restavracija, in kaj vse ponujamo oziroma da imamo na voljo 5 dejavnosti ki se odvijajo na isti lokaciji se pravi samopostrežna restavracija, alacarte restavracija,bar,catering in prostor za zaključene družbe, tabla naj bi bila lična in v enekm slogu zato v priponki pošiljam naš logotip ki bi ga bilo mogoče dobro malo popraviti oziroma dopolniti. Prilagam tudi staro tablo in fotografijo lokacije kjer bi postavili še dodatno tablo. Pomembno je da se zadeva opazi od daleč ne da bodo premajhne črke . Želimo pa si reklamnega stebra ali kako se temu reče, če pa imate kakšen boljši predlok pa smo seveda odprti. Na telefonu sem bolj težko dosegljiv ker sem večinoma med gosti in po sestankih razen v popoldanskem času po 16:00uri.

A.H. išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Potrebujem nov dizajn za karbonsko kravato. Za več info na mailu.

I.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podjetje specializirano za delo na področju navidezne resničnosti (t.i. virtual reality) išče grafičnega oblikovalca za delo na različnih projektih podjetja (tudi NSFW). Potrebno je znanje angleškega jezika, ter znanje in izkušnje na področju grafičnega oblikovanja. Zaželeno je poznavanje programov Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Sketch, itd. O podjetju: InfoMediji d.o.o je mlado in zagnano podjetje, ki primarno deluje na področju navidezne resničnosti (t.i. virtual reality) in upravlja z nekaj atraktivnimi produkti ki so že lansirani na trgu. Podjetje sledi trendom na področju razvoja produktov, ter pri tem uporablja najbolj inovativne pristope. Sedež podjetja in pisarna se nahaja v Ljubljani. Bruto plača: 1.200 €

S.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje na novo ustanovljeno podjetje potrebujem celostno grafično podobo. Potrebujem tudi embalažo in spletno trgovino. Podjetje se ukvarja z izdelavo lesenega nakita in prodajo ostalih lesenih izdelkov. Želim preprost, takoj prepoznaven, minimalističen logotip, ki takoj ob pogledu nakazuje na dejavnost z lesom. Poleg logotipa želim še preostale tiskovine in sicer vizitke, pisemsko ovojnico, dopisni list, račun, žig in email podpis. Uporabo cgp-ja želim predstavljeno v priročniku. Vse končne datotke potrebujem v vektorjih (.pdf). Prosim Vas, za okvirne cene izdelave CGP-ja ter posebej še spletne trgovine.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Modno oblikovanje)

Ni avatarja V startupu širimo ekipo in iščemo UX/UI dizajnerja, ki bi ga redno zaposlili. Prisotni smo na iOS in Android platformah. Pogoji: - pretekle izkušnje z UX/UI - dobro znanje angleščine - pripravljenost na delo v mladem kolektivu

M.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, V kratkem lansiramo naš nov produkt za slovenski in EU trg - zdravo čokoladno ploščico. Za produkt imamo izdelano ilustracijo in logotip, potrebovali bi končno oblikovanje embalaže ter display škatle. V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, me prosim čim prej kontaktirajte. Lep pozdrav, Matej Gombac 030 367194

T.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujemo kreativnega oblikovalca za oblikovanje zgoščenk ,oz. ekopack ovitka, ter notranje knjigice, cca.10 do 15 strani.

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za celo paleto stvari - Delo je torej multidisciplinarno. Najbolje, da me pokličete in se pogovoriva o podrobnostih.

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo celostno oblikovanje za prodajo domačih izdelkov.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Modno oblikovanje — po mestih