Revija Nasvet strokovnjaka

Oblikovanje nalepk: Cena za grafično oblikovanje nalepk

oblikovanje nalepk izdelki

Kazalo

ocena bralcev
0 od 0

Želite, da vaši izdelki in storitve zares izstopajo? To najlažje komunicirate z dobrim logotipom… Ki ga umestite na fine nalepke. Katere seveda pripopate na vaše izdelke… V vse bolj vizualnem svetu je pomembno, da za vaše podjetje izberete dobro podobo, ki se bo ljudem vtisnila v spomin. Če prodajate izdelke in imate svojo embalažo je celo nujno, da poskrbite za dobro oblikovanje nalepk. Pa naj gre za kozarec marmelade, pletene rokavice, darilni bon, kreme ali pivo, … Izstopajoča embalaža vas bo zelo ločila od konkurence. Lahko je nalepka res majhna, npr. listek z logotipom in nekaj podatki. In če googlate ideje in cene za oblikovanje nalepk, tisk na majice, skodelice, nalepke za avto, nalepke za steno, … Na enem mestu smo zbrali preverjene grafične oblikovalce nalepk.

OBLIKOVANJE NALEPK: CENE

povprečne cene za grafično oblikovanje nalepk in ceniki

45-90 EUR

Pošljite povpraševanje grafičnim oblikovalcem
oblikovanje nalepk izdelki
Vaši izdelki se ločijo od konkurence z dobro oblikovanimi nalepkami.

Kateri so najbolj iskani / najboljši grafični oblikovalci za oblikovanje nalepk?

Prodesignum, Grafično oblikovanje Dominatus d.o.o., Scala, Creatizem, Webregs, Moj dizajn, Grafično oblikovanje Blaž Rat s.p., Grafično oblikovanje Jure Matičič s.p., Zipo design, Grafično oblikovanje Ana Ugrin s.p., Nalu, Inani Designs, Ivizual, Matjaž Martinec s.p. grafično oblikovanje, Mali Traven, Quick line grafično oblikovanje, XDE grafično oblikovanje, Fotem, Monstrum Art, Renderbout, Longaticum, B design, Vektor grafično oblikovanje, Macula Lunea grafično oblikovanje, Štempl Print, Ahiles, G design


GRAFIČNI OBLIKOVALCI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


Grafično oblikovanje Nika Ferš s.p., Grafično oblikovanje Didi Šenekar, s.p., Kaotik Studio, Ted Design grafično oblikovanje, Artizem grafično oblikovanje, Visualtico,grafično oblikovanje, Eni grafično oblikovanje, Arsea, Grafično oblikovanje Aleš Brce s.p., Gofko grafično oblikovanje.

Grafično oblikovanje
Grafični oblikovalci vam bodo pomagali s kreativnimi rešitvami

Najbolje pa je, da se obrnete na omisli.si, kjer so zbrani vsi ocenjeni in preverjeni grafični oblikovalci, da boste kar najhitreje našli najprimernejšega oblikovalca.


Najboljši grafični oblikovalci v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih grafičnih oblikovalcev

Če menite, da vam ljubi grafični oblikovalec manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


Koliko stane oblikovanje nalepk (povprečna cena / ceniki)?

Cene za oblikovanje nalepk so zelo različne, odvisne so od velikosti nalepk, zahtevnosti designa in seveda od izvajalca samega. Tako bi za izdelavo avtomobilske nalepke odšteli med 40€ in 60€, medtem ko bi za izdelavo spodobnega logotipa odšteli med 300€ pa vse do 1500€. Cena vključuje posvetovanje o izbranem dizajnu, pripravo koncepta, izdelavo dizajna, tisk ter tudi dostavo končnega izdelka naročniku. Ker se cena tako močno razlikuje glede na izbranega izvajalca, je najbolje da se o dokončni ceni posvetujete z izvajalcem samim.

Kreativne nalepke
Neomejena domišljija je ključna pri oblikovanju nalepk

 

Oblikovanje dobrega logotipa

Glede na to, da je današnji svet vse bolj vizualen, mora biti logotip podjetja vizualno privlačen. Za izdelavo dobrega logotipa moramo slediti večim korakom. Najprej, logotip mora biti čimbolj enostaven, saj je pomembno da si ga čim več ljudi z lahkoto zapomni. Pomembno je tudi, da je brezčasen, saj je najbolje, da ostane enak skozi vsa leta, da ne zmedemo potencialnih strank.

Glede na to, da se bo logotip tiskal na različne površine (v obliki nalepk na skodelicah, kapah, majicah, vizitke prav tako pa na velikih površinah) moramo biti pozorni, da bo izgledal dobro na vseh površinah.

Nazadnje in najpomembnejše pa je, da je logotip primeren glede na njegov namen. Torej, če izdelujemo logotip za trgovino z igračami je primerno uporabiti več barv in bolj igriv dizajn, medtem ko pa je za kakšno odvetniško družbo primeren bolj uglajen, enostaven dizajn. Kot zanimivost, skoraj nihče od velikih združb v svojem logotipu ne kaže dejanskega objekta.

Kako oblikovati dober logotip
Ni nujno, da je v logotipu dejanska slika dejavnosti

V zadnjem času, sploh na avtomobilih, skodelicah, majicah in drugih površinah videvamo vse več šaljivih nalepk, ki poživijo izdelek in nam zagotovo ostajajo v spominu. Zelo popularno je oblikovanje nalepk po zgledu kakšnih humorističnih serij, citatov iz znanih filmov in karikature resničnega življenja.

Preverite tudi: ANALIZA CEN TISKARJEV ZA TISK (NA MAJICE, VIZITK, NALEPK, LETAKOV, NA PLATNO, …)

Stenske nalepke

Nalepke lahko steno in celotni sobo poživijo. Vedno bolj prevladujejo nalepke z naravnimi motivi, ki dajo domu pridih narave, ter nas sproščajo. Še bolj pristni občutek nam dajo 3D nalepke, ki nam nudijo občutek narave brez da bi zanj morali iz hiše.

3D nalepka drevesa
3D nalepke nam dajejo občutek, kot da smo del narave

Kako dolgo zdržijo nalepke na avtomobilu?

Sama vzdržljivost nalepk je odvisna od izbire materiala. Če želite, da je vaša polepitev dolgotrajna, se uporabljajo materiali, ki zdržijo vse do 10 let, medtem ko pa se za kratkotrajne nalepke (promocijske nalepke) uporablja manj trajnostni material, ki zdrži od nekaj mesecev pa tudi do nekaj let, odvisno od tega, kakšen je dogovor z naročnikom. Dodatno zaščito za nalepke pridobimo z uporabo UV laminacije, ki podaljša obstojnost nalepke.

Ali lahko nalepke poškodujejo barvo na avtu?

Pri nepravilni rabi (torej pri lepljenju in odstranjevanju nalepke), lahko pride do poškodbe barve na avtomobilu. Zato morate paziti, da se res držite navodil, uporabljate ustrezne nalepke in ste previdni, da avta ne opraskate.

Nalepka na avtu
Popestritev avta s šaljivimi nalepkami

Kako preprečiti, da bi se nalepka na steni vihala?

Velik problem pri stenskih nalepkah je vihanje. Da bi se ga izognili, bodite previdni pri lepljenju nalepke. Odstranite papir, ki pokriva lepljivo stran nalepke, in na to stran nalepke nanesite večnamensko lepilo. Previdno dvignite nalepko in pritisnite lepljivo stran ob steno. S pritiskom na nalepko pritiskajte na steno približno minuto. Nato nalepko zgladite, da izničite mehurčke zraka.

Če vas zanimajo le cene, jih preverite tukaj. Sicer pa brezplačno pošljite povpraševanje izbranim grafičnim oblikovalcem s klikom na zeleni gumb spodaj.

Kontaktirajte preverjene grafične oblikovalce (ponudbe / cene)

ocena bralcev
0 od 0

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno