fb

Povprečne cene: oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...)

4 €/prelom strani

Cene za kategorijo „oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.954
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Kakšna je cena grafičnega oblikovanja tiskovin?

Cena oblikovanja tiskovin se giblje med 4€ za prelom strani do 300€ za katalog.

Tiskovine zajemajo več elementov kot so letaki, zloženke, ceniki, meniji, plakati, katalogi, zgibanke, knjige, revije, itd. Med cenejše spadajo prelom strani, zloženka / zgibanka, vstopnice, diplome, priznanja in vizitke katerih povprečna cena je 30-70€. Obsežnejši izdelki kot so katalog, večlistna zloženka / zgibanka, revije in knjige vas lahko stanejo od 80€ pa vse do 300€ za kataloge in knjige.

Kakšen je cenik grafičnega oblikovanja knjige / revije?

Grafično oblikovanje knjig ali revij stane med 90€ vse do 300€ ali več.

Naslovnica in zasnova posamezne strani se računata posebej. Cena naslovnice se giblje med 80-90€, cena posamezne strani pa med 60 in 80€ na stran. Za vsako dodatno stran boste odšteli med 15€ in 5€. Cena za stran do 20 strani bo višja kot pa cena za posamezno stran do 60 strani ali več. V ceno je lahko vključen tudi prelom strani (to je oblikovanje in postavitev elementov na strani), ki stane med 3€ in 8€.

Predviden obseg oblikovanja knjige ali revije je približno 7 - 14 ur odvisno od zahtevnosti postavitve in urejanja slik. Priprava časopisa lahko obsega tudi do 28ur. Urna postavka grafičnega oblikovalca je po navadi 15 - 30 €/h.

Kakšna je cena za grafično oblikovanje kataloga / brošure?

Za oblikovanje brošure / kataloga boste odšteli nad 150€. Cena se zvišuje glede na obseg, torej za vsako dodano stran v katalogu / brošuri. Če ima grafični oblikovalec navedeno ceno po urni tarifi (običajno 15 - 30 €/h), računajte na predviden obseg izdelovanja knjige do 12 ur in izdelovanja brošure od 9 do 16ur.

Večina oblikovalcev računa grafično oblikovanje katalogov / brošur za vsak postopek posebej. Postopki vključujejo naslovnico - povprečna cena 80€ oziroma vse do 150€ za kompleksnejše dizajne, zasnovo strani - povprečna cena 70-80€ in oblikovanje vsake dodatne strani. Izvedba posamezne strani lahko stane med 15€ in 25€ odvisno od količine. Z vsako dodatno stranjo bo cena nižja.

Dodatne elemente, ki se lahko vključijo v ceno grafičnega oblikovanja kataloga ali brošure so jezikovna mutacija, ki je po navadi 20 - 25% celotne cene, prelom strani, strani s tabelo, pretvorba v elektronsko obliko, itd.

Koliko stane grafično oblikovanje zloženke?

Cena grafičnega oblikovanja zloženke je lahko določena glede na ustvarjeno stran ali celotni produkt izdelane zloženke.

Povprečna cena za izdelano stran je 30-40€ medtem ko boste za celo zloženko odšteli nekje 120-180€. Nekateri grafični oblikovalci lahko računajo oblikovanje zloženke tudi po urni tarifi, ki je po navadi med 15€ in 30€, odvisno od oblikovalca. Obseg dela za izdelavo zloženke je med 3 do 9 ur.

Zloženka je pomemben faktor podobe podjetja saj nudi vse informacije o dejavnostih in izdelkih podjetja. Zanimiva zloženka privabi pozornost z različnimi elementi kot so slike, različne barve in pisave. Izkušen oblikovalec vam bo izdelal zanimivo postavitev zloženke ter barvno obdelal in izrezal slike, kar vpliva tudi na ceno ki je posledično višja.

Kakšna je cena grafičnega oblikovanja cenikov?

Cena za oblikovanje cenikov se giblje med 45€ in 250€.

Cena je odvisna od obsega strani cenika. Za naročilo enostranskega cenika je povprečna cena med 45-70€. Večstranski cenik od 14 do 20 strani stane med 180-250€.

Koliko stane prelom strani?

Prelom strani stane od 4€ do 10€ odvisno od kompleksnosti in zahteve stranke.

Prelom strani v grafičnem oblikovanju pomeni, da oblikovalec določi kako je stran oblikovana. Oblikovalec uredi stran v skladu s celostno grafično podobo podjetja in uredi postavitev elementov, da se ujemajo kot celota na določeni strani.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) — cene in ceniki

Z.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo osebo katera bi za naše podjetje oblikovala letake, zloženke.. tiskovine. Torej mi vam damo osnovne podakte ki so potrebni za letak . vi pa nam naredite postavitev- grafično zasnovo.. . Trenutno smo v fazi izbora in me zanima cenik oblikovanja A4 formata - samo oblikovanje brez tiskovine... seveda naslednja faza sledi da se najdemo z vašimi idejami katere nam morajo biti všečne.. za nadaljnje sodelovanje.. Hvala vam in lep pozdrav Ksenija

Z.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo osebo katera bi za naše podjetje oblikovala letake, zloženke.. tiskovine. Torej mi vam damo osnovne podakte ki so potrebni za letak . vi pa nam naredite postavitev- grafično zasnovo.. . Trenutno smo v fazi izbora in me zanima cenik oblikovanja A4 formata - samo oblikovanje brez tiskovine... seveda naslednja faza sledi da se najdemo z vašimi idejami katere nam morajo biti všečne.. za nadaljnje sodelovanje.. Hvala vam in lep pozdrav Ksenija

G.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem ponudbo za tehničnega urednika, torej oblikovanje tiskovin, od oblikovanja naslovnice, pripravo knjige za tisk, načrta ovitka (kot del priprave za tisk) do preloma za leposlovno delo (cca 200-300 strani), oziroma več njih. Cca 6 knjig na leto (v letu 2024).

S.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, imamo knjige izdelane v MS wordu in potrebujemo oblikovalca, z izkušnjami iz oblikovanja knjig. Oglejte si primer knjige v priponki - to je en podmodul. V priponki je tudi naš dopisni list - želimo, da je podobna, vendar ni nujno, da je enaka. Naj bo to za izhodišče. Preoblikovati moramo celotno postavitev knjige. Postavitev naj bo ležeča, 2 stolpca. V glavi lahko pustimo besedilo: Modul 04 – B2 Osnove elektronike V nogi lahko pustimo tudi: Izdano junij 2023 in dodamo št. strani: & suntech-bc.com Robove in prostor za vsebino je potrebno postaviti tako, da sprejme čim več vsebine, saj ko bo postavitev ležeča, moramo nekatere slike ali tabele zmanjšati ali spisati na novo. Potrebujemo samo postavitev za ta en podmodul z glavo, nogo, kazalom, .... Vsebino in slike bomo kopirali in prilepili sami. Prosim, da mi na email pošljete nekaj vaših primerov oblikovanja podobnih tiskovin ali kako bi to izgledalo na našem primeru. Glede dizajna želimo visoko kvaliteto. Dopišite še prosim vašo okvirno urno postavko.

T.H. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Enostavno elegantno oblikovanje, max. 3 barve - pastelne, 100 strani, raziskovalno delo, A4, mehke platnice, lepljen hrbet

T.H. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Raziskovalna naloga, A4, cca. 100 strani, lepljena vezava, enostavno oblikovanje, mehka platnica

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

K.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za prelom strani za otroško knjigo, ter nekaj popravkov naslovnice,..Hvala, lp, Katja

V.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Format A4, 48 strani, vse 4/4, šivano z žico

T.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

8 stranska brošura, cirka 80-90 izdelkov lasne kozmetike, osnova že narejena, arhiv letakov in slik

A.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Spoštovani, za naše podjetje iščemo zunanjega grafičnega oblikovalca za oblikovanje raznih materialov - plakati, bannerji, slider bannerji, cenovke, razne mutacije,...

E.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem postavitev cca 34 strani online pdf prirocnika. Priravljena je vsa vsebina (besedilo, slike). Slike je treba poiskati boljse kvalitete. Still oblikovanja naj bo po cgpju oz v stilu spletnega mesta.

B.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Nadaljevanje dela, prelom revije, dizajn že obstaja, 68 strani A4, priprava fotografij, postavitev člankov, priprava za tisk

J.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Postavitev brošure v Adobe Indesignu, 80 strani.

J.F. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Gre za postavitev brošure v adobe indesignu. Template v angleščini je na voljo. Slovensko besedilo v .doc

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

R.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem izvajalca, ki bi cca 200 razglednic pretvoril v knjigo

N.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, v našem društvu, katerega ciljna skupina so mladi (osnovnošolci, srednješolci) iščemo oblikovalca za dolgoročno sodelovanje. V kratkem bomo potrebovali oblikovanje (in pripravo na tisk) plakata in razglednice ter novega pingvina. Plakat je skupaj z razglednico letna stalnica, prav tako društveno glasilo, ki ga želimo z naslednjim letom vizualno prenoviti. V letu 2023 načrtujemo tudi eno knjižno izdajo. Od oblikovalca pričakujemo: - visoko mero strokovnega znanja in tehnično podkovanost, - prilagodljivost (nešablonsko delo oz. iskanje rešitev, povezanih s ciljno skupino), - idejno širino, svežino in inovativnost, - veselje do dela in istovetnost z našim poslanstvom. Prosimo za okvirne cene za: - plakat (50×70), - razglednico (klasičen format, obojestranski tisk), - časopis (A4 ali temu soroden format, 44+4str.). Društvo je neprofitno in majhno ter se posveča vzgoji ter izobraževanju mladih in je kulturno naravnano. V pomoč pri odločitvi nam bodo gotovo tudi povezave do vaših dosedanjih referenc. Hvala, Nina

D.W. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo storitev grafičnega oblikovanja. Postavitev revije, prelom, oglasi, pa tudi posamezne strani za splet, bannerji in podobno. Želimo delati vedno z isto osebo, ki ima z grafičnim oblikovanjem večletne in referenčne izkušnje in je odzivna.

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo! 👋 V NAŠO AGENCIJO VABIMO IZKUŠENEGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA/-KO. 👨‍💻 👩‍💻 Smo marketinška agencija Agaric iVents >> https://agaric-ivents.si/ in sodelujemo z različnimi naročniki po celotni Sloveniji. Iščemo odgovornega, kreativnega in izvirnega oblikovalca/-ko za dolgoročno sodelovanje. Delo zajema predvsem grafične zasnove in oblikovanje materialov za digitalne medije in tiskovine. Nudimo: ➡️ prijetno in pozitivno delovno okolje, ➡️ delo za zanimive slovenske naročnike, ➡️ svojo pisarno, ➡️ redno zaposlitev za nedoločen čas (po opravljeni poskusni dobi) in ➡️ začetniško plačo med 1.500 € in 2.000 € bruto z možnostjo napredovanja. Pričakujemo: 💡 ustvarjalnost in občutek za estetiko, 💡 samoiniciativnost pri kreativnih predlogih, 💡 razgledanost in poznavanje trendov na področju grafičnega oblikovanja, 💡 dobre veščine združevanja kreative in besedil v privlačno celoto, 💡 smisel za učinkovitost in optimizacijo delovnega procesa. Pogoji: ✅ znanje grafičnega okolja Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign...), ✅ vsaj 5 let izkušenj znotraj grafičnega oblikovanja (dobrodošli tudi junior in mid-level kandidati, ki dokažejo sposobnost samostojne izvedbe projektov in širokega kreativnega znanja) in ✅ odlično znanje slovenskega jezika. 📍 Delo poteka v pisarni na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Prošnjo nam pošljite na info@agaric-ivents.si in v sporočilo vključite: ➡️ kratko spremno pismo ➡️ CV ➡️ portfelj

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Grafično oblikovanje letakov, jumbo plakatov,...Poleg cene je zelo pomembna hitra odzivnost in dosegljivost.

R.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, pišem vam glede oblikovanje brošur - 20 stransko brošuro. Potrebovali bi oblikovanje strani, okviren okras vsake strani in vstavljanje različnih slik, ter okvirja glede slik. Lep pozdrav,

T.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Gre za oblikovanje 2 dokumentov formata A4 (obojestransko), ki obsegata več teksta. Tekst je že napisan, okvirno je določena že tudi razporeditev teksta (naslovi, stolpci). Pri oblikovanju je treba upoštevati obstoječo CGP.

N.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Za reprint starejše knjigice, 28 strani, se rabi prelom strani in priprava za tisk. Notri bodo barvne slike, ki so dobro skenirane, oblikovalec mora pogledati, če so zadovoljive, ker nimamo originalov. Format je A4, trde platnice. Prepisan tekst bo v word datoteki.

G.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujem grafično oblikovanje za kvadratne in okrogle podstavke za pivo. Gre za restavracijo v centu Ljubljane, zato bi na grafiko poleg našega logotipa,slogana in flaše piva, radi vključili še Prešernov spomenik in še kakšno znamenitost. Prosim za ponudbe za celoten projekt čimprej.

J.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Fotoknjiga

D.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Lepo pozdravljeni. Zelim predracun/ponudbo za graficno oblikovanje otroske knjige. Cca 36 strani + naslovna in zadnja. Najlepsa hvala. Lp

E.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, ob obletnici kulturnega društva bomo izdali CD z ovitkom in knjižico v velikosti škatlice ovitka z cca. 18 stranmi. Prosila bi za ponudbo grafičnega oblikovanja. Lep pozdrav, Drew, Erika Bolčina Antončič

E... išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Potrebujem oblikovalca. - na izbranem X ozadju/slika bo potrebno iz posameznih slik (teh je veliko za izbiro) izrezati posamezno vozilo, obdelati in prilepiti oz. združiti 7 različnih vozil - eden zraven drugega ... narediti, kot eno sliko ̈ voznega parka ̈. Slika je za darilo. Najlepša hvala / LP

B.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Grafični prelom že obstoječega projekta

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

C.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, rabimo novo osebo katera bi nam pomagala z grafičnim oblikovanjem naših revij. Revija je online in jo tiskamo. Zanima nas vaša cena, nudimo možnost dolgoročnega sodelovanja na več projektih in na projektih naših agencij. Več informacij glede revije dobite na e-mail naslovu.

R.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Reklamna zgibanka, format A4; zlozeno na tri strani. za tisk.

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem oblikovalko/oblikovalca za oblikovanje brošure iz področja odgovornega/trajnostnega turizma. Vključeni smo v mednarodno mrežo, ki že ima logotip in celostno podobo, določene oblikovalske prijeme, primere brošur, razglednic, spletnih strani, specifično uporabo barv itd, tako da bi šlo v večji meri za redizajn - z našimi besedili in fotografijami.

L.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem pomoč pri grafičnem oblikovanju eknjige v pdf formatu.

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebovali bi oblikovanje zbornika za mestno četrt - cca. 20 strani. Osnovna postavitev teksta in fotografij, oblikovanje naslovnice.

A.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, smo študentje Fakultete za vede o zdravju. Za projekt nas zanima, koliko bi prišlo 100 brošur A5 (bravno, enostransko - tisk, slika).

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

S.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo partnerja za dolgoročno sodelovanje na področju priprave letakov in katalogov (ter eventuelno tudi tisk). Gre za podjetje Bartog - katalogi in letaki so vezani na pnevmatike in rezervne dele, za foto material poskrbimo mi, kakor tudi za tekste. Prosimo za čim prejšnjo okvirno ponudbo – mesečno cca 2 letaka / kataloga – cca 4 – 16 strani vsak. Časovno se kar mudi, tako da če se lahko z delom prične takoj, toliko bolje. Nekatere kataloge, ki že obstajajo, je treba samo prenoviti - dodati kakšno drugačno fotografijo ali zapis, določene letake ali kataloge se dela vsako leto znova, glede na prodajne akcije... Smo pa seveda na voljo tudi za sestanek v živo.

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Napisam sem knjigo numizmatične tematike 318 strani v wordu, z ki vključuje predsej fotografij. Knjiga je v wordu napisana v hrvaškem jeziku in sem že okvirno rasporedil besedilo, naslove, fotografije. Potrebno je tudi delno dooblikovati naslovnico. Knjiga je že opravila recenzijo in lektoriranje. Imam tudi poročilo recenzorja z pozitivno pohvalno oceno knjige. Naj napomnim tudi da je knjigo lektorirala lektorica ki zaposlena pri eni od hrvaških bank, Gre za knjigo na temo Avstroogarskega papirnatega denarja 1867 - 1918. To bo prva knjiga na področju nekdanje Jugoslavije ki detaljno i specialno obravnava bankovce tega obdobja in mnoge teme povezane z denarništvom tistega časa. Vsekakor bi tukaj lahko še veliko napisal. Potrebujem grafičnega oblikovalca ki bo vse pripravil v obliko za tisk pri tiskarni. Želim si grafičnega oblikovalca z področja dolenske ker sem iz bele krajine in bi tako lahko bolje sodelovala ker bi lahko sproti videval grafično oblikovanje in lažje prenesel svoje želje. Kdo se vidi da bi lahko tako delal me naj pokliće.

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Reklamna zloženka za zobozdravstvene storitve

D.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Reklamna zloženka

A.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, zelela bi ponudbo za oblikovanje in postavitev knjige za barvni tisk (cca. 50 str); imam izdelanih 5 ilustracij - tudi za naslovnico. Dimenzija kvadrat 20x20 cm, 200 kom. Oblikovanje naj bo cimbolj cisto in preprosto. Hvala in lp, A.

L.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Želim si ustvariti dnevnik hvaležnosti - ideja je, da se ustvari A5 knjiga, z vodenimi vajami/delavni zvezek. Sama sem že pripravila osnovni izgled/postavitev, vendar bi sedaj potrebovala profesionalno narejen izdelek, pripravljen na print/izdelavo knjige. Vizija dizajna je čim bolj preprosta in enostavna, barva bi bila svetlo modra (#d6efff). Za izdelavo potrebujem oblikovati platnico, začetne strani in 7 dnevni vodič, ki bi se potem le ponavljal tako da se dnevnik lahko uporablja nekje pol leta. Sepravi za oblikovajne potrebujem nekje 20 strani, ki se potem ponavljajo. Zanima me okvirna cena oblikovanja knjige. Najlepša hvala za pomoč

K.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje vizitk in/ali cenika

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujemo končno oblikovanje brošur za tisk. Gre za enostavno ureditev besedila v programu Word, ki je sestavljeno pretežno iz tabel, vsebuje tudi nekaj barvnih logotipov. Dokument je že dokaj dobro oblikovan, potrebno ga je pripraviti za končni tisk. V večini gre za nastavitev robov tabel oz. črt, prilagoditev stranem, poravnavo besedila, centriranje barvnih logotipov,…. Gre za 5 dokumentov oz. brošur, ki imajo vsi enako strukturo. Prvi ima 31 strani, drugi 19 (v katerega se dodatno vstavi 25 str. iz prvega dokumenta), tretji 20 str. (v katerega se dodatno vstavi 25 str. iz prvega dokumenta), četrti 30 strani (v katerega se dodatno vstavi 25 str. iz prvega dokumenta) in peti 40 strani. Ureditev bi potrebovali do konca leta oz. najkasneje do 10.01.2022.

T.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem oblikovanje otroške slikanice (ilustracije, besedilo in priprava za tisk) Slikanica bo malo širšega a4 formata.

L.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, prosim za ponudbe za grafičnega oblikovalca iz pomurja (lahko tudi štajerske) za oblikovanje tiskovine vse od naslovnice, preloma, do vsebine. Pogoj za sodelovanje so predhodne izkušnje z oblikovanjem tiskovin, velika prednost je oblikovanje otroških vsebin oz. smisel za ta segment. V največje veselje bi bilo sodelovati z nekom, ki ima rad domišljijski svet, razume barve, ki je pedanten in natančen, inovativen in je v koraku s trendi oblikovanja. Veselim se ponudb! Lep pozdrav

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo grafične oblikovalca za oblikovanje e-knjige. Pripenjam copy. Torej potrebujemo: - design - prelom Je pa cca 6oo besed (cca. 4 strani).

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikujemo poročni planer. Gre za e-knjigo, ki si jo snamejo bodoči mladoporočenci. Potrebovali bomo tako print kot web verzijo, just in case. Če ste zainteresirani in na voljo bi vam poslali lektoriran copy in fofo gradivo. Vmes v copyju je navodilo za izdelavo enostavne sheme. Torej potrebujemo: - design - prelom - shemo Celoten trik je, da mora izgledati wedding-like. Je pa cca 24 strani.

N.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Zanima me oblikovanje slikanice (28 strani). Zaenkrat me zanima samo okviren predračun, ki ga porebujem za prijavo za sredstva.

A. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, rad bi izdal knjigo. Trenutno imam zadevo le v word dokumentu in dogovorjeno lektoriranje. Potreboval bi še vse ostalo kar je potrebno urediti pred tiskom, tako da se potem zadeva le še natisne. Lep pozdrav.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Potrebujemo etikete za medene produkte. Logotip že imamo etikete pa bi se prilagodile logotipu. Etikete bi bile iste spreminjala pa bi se barva pri različnih produktih (cvetlični, kostanjev med itd.)

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje coaching kart (https://www.amazon.co.uk/Picture-Cards-Barefoot-Coaching/dp/0992898919). V kompletu bi imela 44 kart na temo žalovanja. Večino motivov imam - kupljene fotografije z neta, nekaj svojih. Karte oblikujem za potrebe svoje mag. naloge na temo žalovanja.

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

N.D. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, zanima me približna cena za oblikovanje zloženke za športno društvo. Velikost je A4, 3x zgibano, fotografije in tekst bi poslali. Hvala in lep pozdrav,

S.N. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljenj, potrebovala bi pomoč pri oblikovanju e-knjige prirocnika za lastnike psov. Prirocnik je napisan v wordovem dokumentu cca 50strani. Potrebovala bi nekoga, ki bi mi pomagal urediti prirocnik tako, da bi bil prijazen na pogled, lahko berlijiv in zanimiv. Poleg oblikovanja naslovne strani, potrebujem pomoc pri oblikovanju ostalih strani in dodajanju slik/ilustracij. Ker sem sele na zacetku, bi potrebovala nekaj cenovno ugodnejsega, ce bi bilo to le mogoce. Lep pozdrav, Sarah Nemec.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščemo grafičnega oblikovalca za grafično oblikovanje brošure (za tisk in splet). txta je cca 18.000 znakov brez presledkov. CGP in barvno shemo imamo določeno, pravtako imamo že izdelane grafike.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem oblikovalca za ureditev besedila v wordu (kazalo, tabele, oštevilčenje itd.) oz. oblikovanje dveh wordovih dokumentov v obsegu okvirno po 150 strani vsak dokument. Dodatno bi potrebovala še nekoga za izdelavo malo boljše ppt-prezentacije.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem oblikovalca za besedilo v wordu - dva dokumenta v obsegu okrog 130 strani. Potrebno urediti tabele, kazalo - osnovno oblikovanje. Poleg tega bi potrebovala tudi za pripravo ppt predstavitve.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje knjižice z navodili za potrebe podjetja.

T.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem grafično izdelavo in tisk jedilnih listov

T.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem grafično oblikovanje in tisk jedilnega lista restavracije. Mapo jedilnega lista imam že naročeno potrebujem le grafično oblikovanje in tiskanje listov s ponudbo restavracije

D.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, izdal bom knjigo v samozaložbi, nek strokovni priročnik, trenutno je 235 strani v wordu, cca 15 tabel, ostalo le tekst. Notranjost bi bila črno bela, zanima pa me cena za oblikovanje naslovnice in prelomi, ter vse drugo, kar je povezano s tehnično grafičnim delom izdelave knjige.  Format knjige 21x14,8

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Povprašujemo po storitvah grafičnega oblikovanja za poslovno publikacijo, ki bo vključevala besedila in fotografije. Publikacija bo imela platnice in notranje strani standardnih vsebin (naslovnica, kazalo, vsebina). Število notranjih strani je v naprej težko določiti, ker zavisi od grafične zasnove in preloma. Ocenjujemo, da bo prišlo nekje med 30 in 40 strani, vse pa zavisi od oblikovalske ideje (npr. celostranske image fotografije lahko povečajo število strani). Oblikovalec bo prejel končno (lektorirano) besedilo in kakovostne fotografije. Prosimo za ponudbe. Lahko so podane tudi kot cena na stran publikacije, ker je končno število strani še neznano. Oblikovalec bo prejel CGP priročnik in brief, kjer bo opredeljena ciljna publika teh publikacij in njihov karakter. Skupaj s ponudbami prosimo tudi za reference (lahko kot link na spletna mesta). Zahvaljujemo se za sodelovanje.

R.P. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Želim ponudbo oblikovanje 64 stranskega kataloga + 4 platnica in pripravo za tisk. Tisk imam urejen pri svojem tiskarju, od oblikovalca potrebujem pripravljeno pdf datoteko za tisk. Katalog predstavlja 30 proizvajalcev lesnih proizvodov, vsak je predstavljen s 5 fotografijami in logotipom, vsakemu sta namenjeni po 2 strani. Fotografije in logotipe pripravim in priskrbim jaz (v primerni resoluciji za tisk).

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujemo ponudnika za oblikovanje cenika in vinske karte za kavarno.

U.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, za naslednje leto bi potrebovala poročna vabila (50 kos). Stil kot na slikah spodaj.

K.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem otroškega grafičnega oblikovalca in ilustratorja

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na več načrtovanih projektih. Obseg dela je različen od projekta do projekta. Gre predvsem za oblikovanje vizualne podobe izdelkov in storitev, namenjenih otrokom.

T.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem izdelavo letaka A5 format v odprti obliki, pomožnosti AI. barvna shema letaka naj bo podobna kot na "www.meritve.eu", tekste na letaku priskrbim jaz, lahko se spremenijo/uredijo. Letak naj bo usmerjen prodaji b2b, specifično elektro podjetjem. Morebitne slike za na letak se lahko vzamejo iz spletne strani ali jih priskrbim jaz. Potrebujem samo osnovni dizajn, na kateremu lahko spreminjam tekste ter ostale malenkosti. Tiska še ne potrebujem.

K.O. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, za ManpowerGroup SEE regijo bomo in-house razvijali novo spletno stran, medtem ko za oblikovanje UX/UI dizajn iščemo zunanjega izvajalca. Ločeno od te storitve bi za ManpowerGroup Slovenije potrebovali druge storitve grafičnega oblikovanja - oblikovanje brošur, ponudb, kreativ za socialne medije in druge storitve. V kolikor bo izražen interes iz vaše strani, vam lahko pošljen na e-mail brand book ter brief-a za obe zgoraj omenjeni točki. S prijaznimi pozdravi, Ksenja Osolnik

R.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Barvna ali kompletna predelava obstoječega loga za boljšo prepoznavo podjetja in priprava za tisk, car wrapping, celotno predstavitev...

K.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Iščemo grafičnega oblikovalca, ki bi oblikoval logotip in CGP za novo spletno trgovino, ki je še v nastajanju. Gre se za spletno trgovino, ki se specializira za slaščičarske pripomočke in surovine. Želimo, da je logotip eleganten, igriv, da so čiste linije, kombinacija črne in pastelnih barv, da se hitro prepozna za kakšno spletno stran se gre. Lep pozdrav

I.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam knjigo Ikona" Sedaj bom ustvarila e- knjigo. Potrebujem logotip za naslov - IKONA.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem ponudnika za celostno podobo izletniške kmetije, od logotipa, vizitk, letakov, etikete za embalažo,etikete za izdelke, postavitev spletne strani...Postavitev in realizacija. Narava, družina, tradicija z pridihom sodobnosti. Zaželene izkušnje. Prosim za specifikacijo storitev in časovni okvir izvajanja. Dela bi se lotili takoj.

L.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živijo! S poslovnim partnerjem iščeva usposobljenega oblikovalca, ki nama bo kakovostno oblikoval zahvalno kartico za najino podjetje. Vzorec imava že izdelan, potrebovala bi samo strokovno pomoč za manjše popravke (dodati usklajene simbole socialnih omrežij podjetja, poravnava tiska, razmerje besedila s sredino...). Delo je minimalno, nebi smelo vzeti več kot 1h. V kolikor bova z izdelkom zadovoljna, vam zagotavljava nadaljno sodelovanje. Hvala!

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Prosim za ponudbo dobrega a cenovno ugodnega grafičnega oblikovalca, ki bi na podlagi CGP podjetja ustvaril letake in reklamne panoje.

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Imam narejeno besedilo s slikami v wordu. Potrebno je celotno zadevo tehnicno urediti, da bo vse stimalo, ker je trenutno v absolutnem razsulu s slogi, odstavki itd. Potem pa je potrebno celotno zadevo nekako pretvoriti v pdf dokument, ki naj ne bo presegal 8gb in bodo slike se vedno estetsko ohranjene. Je pa veliko svobode na strani oblikovalca, ker se lahko stvari v wordu (ali katerem koli drugem programu, na koncu je potrebno le dati v pdf) urejajo na nacin, ki njemu ustreza. Zadeva mora samo izgledati profesionalno privlacna za katalog. *Raje vidim, ce se me kontaktira preko emaila. Klice sprejemam po cetrti uri.

N.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem zenska, estetska kirurginja in odpiram novo estetsko kliniko. Zelim zunanjo podobo, ki bo prefinjenega, po eni strani minimalisticna s cistimi linijami, a hkrati bogata barvno ( zlata) in z materiali ( izbor papirja za vizitke , reklamna tabla). Barve klinike so pudrasta , rjavo siva z zlatimi dodatki, te barve bodo tudi rdeca nit na vseh tiskovinah, od logotipa do vizitk, glave na racunih, reklamne table itd...

A.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujeva oblikovanje več poročnih tiskovin. Zanimajo me ponudbe, prav tako tudi ali je vključno tudi tiskanje ali ne.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Oblikovanje revije in prelom. Smiselnost in kreativnost - predstavljate prednost pred izkušnjami! Revija za igre in zabavno računalništvo

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

V prvi fazi bi potrbovali oblikovanje 2-pagerja, kasneje tudi ostalih promo materialov.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Gre za izdelavo kart z različnimi napisi (afirmacijami). Bilo bi 60 kart (7/8 cm x 12cm). Potrebovala bi torej design za karte ter embalažo. Preferiram minimalističen izgled z abstraktnimi vzorci, oblikami. Barve bi lahko bile pastelne. Všeč so mi zemeljski toni. Potrebovala bi več vrst kart - afirmacije za zdravje, finance, osebnost, uspeh. Tako, da bi se designi med seboj razlikovali po kategorijah vendar, da so še vedno v istem stilu. Opisala sem svoje želje vendar sem vsekakor odprta za vse drugačne, nove predloge.

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem nekoga, ki bi mi sestavil unikatni zanimiv logotip za kozmetični salon.. barve, ki so mi všeč so roza (bolj svetla-baby pink), rose gold, v glavnem zamišljam si nekaj v roza barvi in zraven še kakšno zlato ali kaj drugega..Potem bi pa še rabila dizajn za vizitke, cenik, darilne bone

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, ker odpiram kozmetični salon bi potrebovala grafičnega oblikovalca, ki bi mi naredil logo (znak in ime), vizitko, cenik, tablo za na salon. Potrebovala bi dizajn za embalažo izdelka ki ga bom prodajala v salonu. Okvirne ideje že imam, všeč mi je izgled akvarela, nežne pastelne barve.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje po predlogih saj točno vemo kaj želimo.

M.Č. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip bi bil večinoma na črni podlogi,torej logotib rumen.En simbol bi naj bil ena žarnica ko ima en tanek kabel in na konco vtikač.

S.Z. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebovala bi graficno podobo za novo ustanovljen kozmetični studio. Potrebujem dizajn za darilne bone, cenik ter vizitko. Imam primere, kaj mi je všeč ter približne barve, potrebujem le nekoga, da kakovostno izdela dizajn. Hvala, lp

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Masaze in lepotni salon

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, Jaz v bistvu že imam idejo, kako bi naj zgledal moj logo za podjetje. Potrebujem grafično podjetje za izdelavo vizitk in avtonalepk. Hvala. Lep pozdrav, Srečko

N.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre se za novo pasjo hrano v Sloveniji. Rabimo privlacen dizajn (en izmed odtenkov modre barve) imenovali bi se DogDistrict. Hrana bi imela 4 podkategorije.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želim oblikovanje logotipa za podjeteje, kateri bi se uporabljal za viziteke, bloke, nalepke za avto...

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lepo pozdravljeni! Smo društvo, ki išče relativno ugodnega in inovativnega oblikovalca za oblikovanje določenih stvari. Prednost dajemo oblikovalcem, ki se ukvarjajo z oblikovanjem za društva. Veliko nam pomeni, če je oblikovalec dostopen in odprt za predloge in izboljšave. Možnost tudi nadaljnjega sodelovanja. Potrebovali bi/prosimo za ponudbo: - izdelava osnovne predstavitvene spletne strani društva - izdelava novega logotipa - oblikovanje a5 letaka - oblikovanje novega dopisnega lista

S.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelavo logotipa - osnova za tisk in on-line oglasevanje

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želim preprostin logotip, ki povzame moje delo (kozmetičarka), želim, da se ga hitro zapomni in da se ga lahko povezuje z delom, ki ga opravljam, hkrati naj pusti vtis. Ne želim, da je preveč nasičen z barvami - zaželjene barvne kombinacije (siva, črna,bela, pastel roza. Odprta sem za predloge-želim poudariti nežnost), logotip bi rada dala tiskati tudi na promo material (kuli, vžigalnik, denarnica, žeton ali vračka za trgovino, skodelica...) dala bom narediti tudi izložbeno nalepko z logotipom in vizitke, želela pa bi, da je izgled enoten. Poleg loga želim imeti napisano tudi ime firme, ki pa mora biti v čitljivi pisavi (LEPOTILNICA)-zaželjene so velike tiskane črke, sprejemam tudi predloge. Želim predvsem unikatnost. Lahko je tudi malo abstraktno.

L.S. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni! Potrebujem oblikovanje strokovne športne knjige obsega približno 150 strani. Vsebuje grafikone, tabele, slike in citate. Knjiga je napisana v angleščini. Potrebujem tudi oblikovanje naslovnice.

K.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Potrebujem dokaj preprost logotip. Ukvarjam se z kuhanjem na domu. Imam opravla z visoko statuiranimi strankami, tako da bi rad kvaliteten izdelek, ki pa je moderen in privlačen.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...) — po mestih