fb

Povprečne cene: izdelava animacije

90-500 €

Cene za kategorijo „izdelava animacije“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava animacije, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava animacije: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava animacije in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.963
povpraševanj strank
9.557
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava animacije)

Kakšna je cena izdelave animacije?

Cena izdelave animacije se giblje med 90€ in vse do 500€ ali več. Cena 2d animacije logotipa se začne pri 90€.

Za animacijo oglasne pasice ali banner-ja boste odšteli približno 120€. Animiran oglas predstavljen v Flash načinu stane med 40€ do 180€ na 10 sekund animacije. Cena se razlikuje glede na zagotovljeno gradivo in idejo. Če mora oblikovalec sam priti do idejne zasnove in pripraviti gradivo, je cena višja.

Animiran TV oglas ali predstavitveni video dolg približno 10-15 sekund vas bo stal od 500€ naprej. V to ceno je vključena animacija izdelkov, cen in efektov ter urejanje glasbene podlage.

Koliko stane izdelava 3D animacije?

Za izdelavo 3D animacije boste odšteli od 300€ naprej. Cena za animacijo 3D logotipa je od 200€ do 400€ odvisno od kompleksnosti animacije.

3D animacija se pogosto uporablja za promocijo podjetja in blagovne znamke na straneh kot so Youtube, blogi in spletna stran podjetja. Animacija vašega logotipa je inovativen način na katerega lahko predstavite vašo znamko in pustite odličen vtis na poslovnih predstavitvah ali pridobite nove stranke preko digitalnih promocij.

Kaj je vključeno v ceno 3D animacije?

Cena 3D animacije zajema ustvarjanje 3D animacije in sicer z modeliranjem, ko oblikovalec iz 2D modela logotipa ustvari 3D logotip, animacijo in končno pripravo datotek v primernih formatih za uporabo na različnih aplikacijah.

Storitve, ki so prav tako vključene v ceno 3D animacije so urejanje in razrez videa, posebni efekti, ki popestrijo animacijo, spremljevalna glasba in govor, izdelava realističnih animacij za potrebe arhitekture in urbanizma, itd.

Glede na vaše potrebe in vizijo animacije, se sami dogovorite z oblikovalcem glede končnega izdelka in možno vključitev različnih elementov.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava animacije — cene in ceniki

D.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Več minutna animacija oziroma zabavna tematska zgodba

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Sem znanstvenik in pri eni izmed svojih raziskav sem v Wordu oblikoval 2d model, ki pa bi ga sedaj potreboval v obliki 3d modela in animacije. Na splošno naj bi šlo za kroglo, ki se vrti okoli svoje osi in se razstavlja na plasti. Zraven pridejo še napisi.

N.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Pozdravljeni! Radi bi pripravili predstavitev našega projekta v animirani različici. Koliko ocenjujete, da bi bila cena za približno 10 minut animacije? Najlepša hvala za vaš odgovor. Lp, Niki Germovšek

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelek za šolo, SŠOF, 4. LETNIK , predmet grafično oblikovanje.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

V.F. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Izdelava animacije za srednjo šolov

P.V. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovala bi se spletna stran z različnimi interaktivnimi nalogami za razvijanje določenih področij (pozornost, logično mišljenje, matematika...), delovnimi listi, izobraževalnimi vsebinami... Določeni deli/naloge/vsebine bi bile brezplačne, večina plačljivih (plačilo, prijava v portal in s tem dobijo uporabniki dostop do vseh vsebin). V ozadju bi se morala beležiti statistika (število napak, točk, porabljen čas, katere naloge delajo težave) za registrirane uporabnike. Naloge bi dodajali postopno, nekaj v začetni fazi, nekaj kasneje, na vsakih nekaj mesecev dodatne naloge. Želeli bi source kodo vsega, kar bo narejeno. Imeti mora možnost izbiranja različnih jezikov, pri čemer se potem tudi naloge (obseg, jezik v nalogi) spremeni. Potrebujemo tudi grafično oblikovanje nalog, animacij, ilustracij. Mogoče za občutek prilagam eno od podobnih strani https://www.braingymmer.com/en/. Če bi bilo možno, bi bilo dobro, če bi bila spletna stran oblikovana tako, da lahko določene stvari sami dodajamo - besedila, PDF file... V kasnejši fazi bi potrebovali predvsem oblikovanje novih interaktivnih nalog.

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Imam narejeno besedilo s slikami v wordu. Potrebno je celotno zadevo tehnicno urediti, da bo vse stimalo, ker je trenutno v absolutnem razsulu s slogi, odstavki itd. Potem pa je potrebno celotno zadevo nekako pretvoriti v pdf dokument, ki naj ne bo presegal 8gb in bodo slike se vedno estetsko ohranjene. Je pa veliko svobode na strani oblikovalca, ker se lahko stvari v wordu (ali katerem koli drugem programu, na koncu je potrebno le dati v pdf) urejajo na nacin, ki njemu ustreza. Zadeva mora samo izgledati profesionalno privlacna za katalog. *Raje vidim, ce se me kontaktira preko emaila. Klice sprejemam po cetrti uri.

A.Y. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na novem projektu. V prvi fazi potrebujemo CGP, kasneje vse pridružene elemente. Želeli bi nekoga, ki mu je blizu japonski stil oblikovanja.

T.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Potrebujem nujno! Z vse informacije kasneje

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Naložiti besedilo. Okras z slikami. Glazba. Celoten čas trajanja video 15 min.

N.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem ugodno in kvalitetno ponudbo za oblikovanje CGP za mojo prihajajočo spletno stran, kjer bom pisal svoj blog ter pričel s svojo spletno pogovorno oddajo. Želim torej tako izdelavo logotipa, nato pa vseh dodatnih grafičnih elementov, ki sodijo zraven. Zanimam se tudi za grafično oblikovanje moje spletne strani (ki je že postavljena in že obstaja, le še grafičnih elementov ni). Poleg logotipa in osnovnega grafičnega oblikovanja bi si želel tudi izvoz vseh grafičnih elementov, ki jih potrebujem za oblikovanje Instagram objav, Story-jev, objav, blogov, mailov, ... Barve: preplet roza in modre. Vizija grafične podobe: tople barve, ne pretirano izstopajoče. Podoba, ki je minimalistična, a zadosti elegantna, prefinjena. Tematika vsebin, ki bodo nosile grafično podobo: pogovorne oddaje in blogi na temo življenja, življenjskih vprašanj, kot so odpuščanje, ljubezen, družbeno dogajanje, razvedrilo, Evrovizija, psihologija, ... Vseh morebitnih ugodnih in kvalitetnih ponudb bom vesel, da izberem tisto, ki me bo najbolj prepričala :).

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

R.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo oblikovalca za celostno podobo podjetja: - celostna podoba za splet - ostale promocijske izvedbe (majčke, promocijski material,...) - material za franšizni program Podjetje je v nastajanju, gre za formiranje franšize s prehrano. Iščemo predvsem nekoga, ki bi bil pripravljen na možnost sodelovanja v zameno za delež v podjetju.

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Te dni bomo posneli video z Otom Pestnerjem a ideja je, da se on samo pojavlja v videu, saj bo pesem izvedena v slovenskem jeziku in še v angleščini ter nemščini. Pesem bo vezana na promocijo ergonomskega artikla. Potrebujemo nekoga, ki bi zrisal cca 5 ilustracij zajčka pri vsakodnevnih opravilih, ki bi bila nekako vezana na besedilo pesmi. Tako bi na primer rabil risbo za volanom v avtomobilu, kako pije kavo,…….zjutraj vstaja,….. Te ilustracije bi potem zmontirali v videospot. Video bi potem začeli promovirati na TV in vsekakor YouTube. Oto bo pa pesem uvrstil na svoj novi CD.

D.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Predstavitev, 3D animacija tehnicnega izdelka, aplikacije.

J.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje novo ustanovljeno podjetje (manjše podjetje) potrebujem pomoč pri izdelavi spletnih strani, logotipa, tiskovin reklamnih materialov. Spletna stran bo imela 5-10 podstrani, potrebujem logo (storitvena dejavnost), in brošuro. Zanimive so mi tudi ilustruirane animacije, eno do dve bi imel v brošuri.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Pozdravljeni oblikovalci, Za projekt Omisli.si, bi radi pripravili predstavitveni animirani video, ki bi na kratko prikazal kako deluje storitev. Nekja takega- https://www.youtube.com/watch?v=RRIqFPS86Ug. Imamo kakšnega mojstra na tem področju? Lp, Martin

G.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Popravek teksta v 3d animaciji in popravek animacije v After Effects.

B.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za celo paleto stvari - Delo je torej multidisciplinarno. Najbolje, da me pokličete in se pogovoriva o podrobnostih.

M.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Izdelava enostavne animacijske predstavitve produkta podjetja Playness v dolžini 45 sekund.

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

Ž.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

V start-up podjetju Boomerang media d.o.o. išemo nekoga, ki bi nam lahko postavil predstavitveni animacijski video našega produkta/mobilne aplikacije. V predstavitvenem videu bi celotno predstavitev zapeljali skozi zgodbo, iz katere bi bilo razvidno kako in zakaj se aplikacija uporablja. Video smo si zamilili nekako takole (cartoon animacija): - https://www.youtube.com/watch?v=dp3NK7TMMzw - https://vimeo.com/92615365 Če potrebujete dodatne informacije smo dosegljivi preko maila vesel.ziga@gmail.com ali telefonske številke 040436700. Hvala in lep pozdrav, Žiga Vesel

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Dizajn je narejen v celoti z naše strani, vključno z grafikami prilagojenimi za responsive stran, tipografijo, opisi efektov itd. (orodje: Adobe InDesign). Kar potrebujemo je izključno tehnična postavitev strani v Wordpressu in sicer v temi Avada, tako da je potrebno poznavanje slider pluginov (Revolution, Layer, Elastic, Fusion), CSS ter programiranja interaktivnih objektov (infografika, point-n-click shema). Delo se lahko izvaja tudi neposredno na našem testnem sistemu. Target je 1.9. Zgolj za hitrejši osebni kontakt je zaželjen ponudnik iz širše osrednje Slovenije razen če se sestanemo kje na pol poti (npr. iz Kopra ali Lendave).

M.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava animacije)

Kratek video.

A.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava animacije — po mestih