fb

Povprečne cene: izdelava ilustracije

30-240 €

Za enostavno vektorsko ilustracijo boste odšteli 30€, za zahtevnejšo pa do 240€.

Cene za kategorijo „izdelava ilustracije“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava ilustracije, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava ilustracije: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava ilustracije in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.954
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava ilustracije)

Koliko stane cena izdelave ilustracije?

Cena izdelave ilustracije se giblje med 30€ in 240€.

Za enostavno vektorsko ilustracijo boste odšteli 30€, za zahtevnejšo pa do 240€. Posebej se računajo dodatne barvne kombinacije (30€), oblikovanje spletnih ikon (30€), preoblikovanje že pripravljene ilustracije (30€), vizualizacija motiva v 3D obliki (30€), itd.

Dodatne storitve povezane z ilustracijo so tudi ilustracija za ozadje spletne strani (60-240€), infografika (30-90€), računalniška obdelava ilustracije (10-30€), skeniranje in obdelava fotografij (10-90€) in oblikovanje spletne oglasne pasice / banner-ja (20-120€).

Kaj vpliva na ceno izdelave ilustracij?

Na ceno izdelave ilustracij najbolj vpliva zahtevnost oblikovanja. Za preprostejšo ilustracijo boste lahko odšteli 30€ do 90€, za kompleksnejše motive pa tudi do 240€.

Cena se razlikuje tudi po tem ali je ilustracija namenjena za spletno uporabo (spletne ikone, simboli, banner-ji) ali za tisk. Ilustracije, ki bodo natisnjene na majice, embalaže ali knjige morajo biti prilagojene za izrez in postavitev na izdelku.

Grafični oblikovalec ima lahko tudi možnost nakupa kompletov ilustracij z istim motivom ali v istem stilu. Ti paketi se prav tako razlikujejo glede na zahtevnost od približno 120€ za paket 6 ilustracij do 960€ za isto število ilustracij z kompleksnejšim motivom.

Katere vrste ilustracij oblikuje grafični oblikovalec?

Grafični oblikovalec, oziroma v tem primeru lahko rečemo tudi ilustrator, lahko oblikuje ilustracije za različne vrste izdelkov, materialov in tehnologij.

V ceniku ilustratorja se nahaja vse od ilustracij za logotipe, darilne vrečke, čestitke, darilni papir, škatle, embalaže, knjige, spletne ikone, simbole, spletne strani in bannerje, do ilustracij za tiskanje lončkov, majic, mask, posterjev, različnega blaga, itd.

Kje lahko najdem cenik za izdelavo ilustracije?

Cenik za izdelavo ilustracij se nahaja na spletni strani grafičnega oblikovalca. Oblikovanje ilustracij spada pod manj iskane storitve grafičnih oblikovalcev zato je lahko iskanje pravega ilustratorja zahtevnejše.

Za natančne informacije lahko na spletni strani grafičnega oblikovalca oddate povpraševanje in tako stopite v stik z ilustratorjem. Glede na vaše vizije in potrebe vam bo ilustrator določil dokončno ceno za izdelavo vašega izdelka.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava ilustracije — cene in ceniki

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Iščemo osebo za izdelavo ilustracij za otroške slikanice. Gre za približno 15-20 ilustracij/slikanico. Najraje bi imeli digitalne ilustracije. Tri slikanice z enostavnimi ilustracijami že obstajajo, želimo vsaj približno ujemanje sloga ilustriranja.

B.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Iščem ilustratorja, ki bo poceni popestril mojo vsebino za slikanico.

P.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design))

Oblikovanje plakatov, bannerjev, slider bannerjev, raznim mutacij in manjših kampanj

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

B.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Vabila 31x15,5 vec barvna obojestransko Vizitke vec barvna Plakati a3 Letaki a4 obojestranski / enostranski vec barvni

E.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Potrebujem ilustracije ljudskih pravljic (enostavno, otrokom prijazno, primerno za lasersko graviranje na les). Ilustracije 8x8cm formata in moznost dolgorocnega sodelovanja.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

L.O. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zdravo, Potrebujem graficnega oblikovalca za idelavo logotipa in nalepke za na steklenice GINa.

L.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa in slogana, ki bo nalepka na sladoledarskem kombiju. logotip: Ema`s ice cream slogan: have a nice cream logotip naj bi izgledal tako, da ima na mesto m-ja (Ema) dve kepici, ki ju drži kornet. Kepici naj tudi izgledata kot m. Barve naj bodo pastelne saj je kombi v plavi pastelni in sprednji del v rumeni. (pošljem slike) Rada bi da je font zabaven a hkrati profesionalen. Lahko se črke na primer talijo, so oblite... tako kot je sladoled. sladoeld bo na kepice (ne točeni).

P.V. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovala bi se spletna stran z različnimi interaktivnimi nalogami za razvijanje določenih področij (pozornost, logično mišljenje, matematika...), delovnimi listi, izobraževalnimi vsebinami... Določeni deli/naloge/vsebine bi bile brezplačne, večina plačljivih (plačilo, prijava v portal in s tem dobijo uporabniki dostop do vseh vsebin). V ozadju bi se morala beležiti statistika (število napak, točk, porabljen čas, katere naloge delajo težave) za registrirane uporabnike. Naloge bi dodajali postopno, nekaj v začetni fazi, nekaj kasneje, na vsakih nekaj mesecev dodatne naloge. Želeli bi source kodo vsega, kar bo narejeno. Imeti mora možnost izbiranja različnih jezikov, pri čemer se potem tudi naloge (obseg, jezik v nalogi) spremeni. Potrebujemo tudi grafično oblikovanje nalog, animacij, ilustracij. Mogoče za občutek prilagam eno od podobnih strani https://www.braingymmer.com/en/. Če bi bilo možno, bi bilo dobro, če bi bila spletna stran oblikovana tako, da lahko določene stvari sami dodajamo - besedila, PDF file... V kasnejši fazi bi potrebovali predvsem oblikovanje novih interaktivnih nalog.

K.G. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem otroškega grafičnega oblikovalca in ilustratorja

A.Y. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na novem projektu. V prvi fazi potrebujemo CGP, kasneje vse pridružene elemente. Želeli bi nekoga, ki mu je blizu japonski stil oblikovanja.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želim logotip za turistično kmetijo, katere glavna dejavnost po jahanje in treniranje konj, ter spoznavanje otrok z konji. V logotipu želim imeti motiv konja(npr. konj, ki skoči čez oviro). Barva bi najbolj ustrezala črno-bela. Kmetija bo nosila ime Kmetija *******.

N.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Za faks moram v arnes oddati projektne naloge za rastrsko in vektorsko grafiko v programih Krita in Inkscape. Ker imam veliko drugega dela in se zelo slabo spoznam na tehnologijo, bi potrebovala nekoga, da to naredi namesto mene.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Masaze in lepotni salon

R.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Pozdravljeni, smo rock bend iz gorenjske in potrebujemo grafično podobo našega novega albuma. Ideja je, da bi izgledalo naslikano/ilustrirano, vsebinsko polno, barvito, abstraktno. V smislu da lahko gledaš dlje v to in vedno nove stvari opaziš (ali vsaj približno v tej smeri). Mogoče bi naslovnica vsebovala nekaj objektov, ki se navezujejo na posamezno pesem, vse skupaj pa v stilu, ki ga podaja naslov albuma. Potrebovali bi tudi grafično podobo priložene knjižice in najbrž tudi podobo majic, ipd...

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Naložiti besedilo. Okras z slikami. Glazba. Celoten čas trajanja video 15 min.

N.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem ugodno in kvalitetno ponudbo za oblikovanje CGP za mojo prihajajočo spletno stran, kjer bom pisal svoj blog ter pričel s svojo spletno pogovorno oddajo. Želim torej tako izdelavo logotipa, nato pa vseh dodatnih grafičnih elementov, ki sodijo zraven. Zanimam se tudi za grafično oblikovanje moje spletne strani (ki je že postavljena in že obstaja, le še grafičnih elementov ni). Poleg logotipa in osnovnega grafičnega oblikovanja bi si želel tudi izvoz vseh grafičnih elementov, ki jih potrebujem za oblikovanje Instagram objav, Story-jev, objav, blogov, mailov, ... Barve: preplet roza in modre. Vizija grafične podobe: tople barve, ne pretirano izstopajoče. Podoba, ki je minimalistična, a zadosti elegantna, prefinjena. Tematika vsebin, ki bodo nosile grafično podobo: pogovorne oddaje in blogi na temo življenja, življenjskih vprašanj, kot so odpuščanje, ljubezen, družbeno dogajanje, razvedrilo, Evrovizija, psihologija, ... Vseh morebitnih ugodnih in kvalitetnih ponudb bom vesel, da izberem tisto, ki me bo najbolj prepričala :).

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Spoštovani, smo prevajalska agencija in potrebujemo ilustracije za spletno stran. Zgodbo celotne strani gradimo okoli teksta in našega odnosa do njega. Tekst je naš končni izdelek, naša umetnina in želimo povedati zgodbo s kakšno predanostjo in skrbjo mu pristopamo. Ker je v ospredju tekst in pisanje, tudi ideje za ilustracije izhajajo iz črk. Npr. začetna stran – črke kot sadeži drvesa; Storitve – črke kot orodja; Projekti – črke kot eksponati v muzeju; O nas – črke na zmagovalnem odru; Preiskusite nas – črke kot žarki sonca; Kontakt... dobrodošla je tudi kakšna ideja ilustratorja. Potrebovali bi 6-7 ilustracij – odvisno od cene. Ilustracije potrebujemo v vektorski obliki, oziroma 1200 x 1200. Hkrati vas prosim za informacijo ali izdelujete tudi spletne ikone – simbole. Potrebovali bi 3 skupine ikon, ki se med sabo malenkost razlikujejo. 6 večjih, personaliziranih ikon (s implementacijo logotipa, kjer je možno) – Naša ponudba: (Profesionalni prevodi; Strokovna znanja; Lokalizacija); Zakaj izbrati nas (Korekten obračun; Urejen dokument; Odlog plačila) 8 manjših ikon (navadne ikone) – Specializacije (Spletne strani; Digital; Marketinške vsebine; Lokalizacija; Sodni prevodi; Hitri prevodi; Certificirani prevodi; Lektoriranje) 7 manjših ikon (navadne ikone) – Področja prevajanja (Marketing; Poslovanje; Industrija; Kultura); Izbira prevajalca (prevajalec; redaktor; lektor) Plus 2 posebni ikoni – Telefon, mail. Nekaj primerov je v priponki. Prijazno vas prosim za okvirno ponudbo in možen rok izdelave ter če mi lahko posredujete kakšen primer vaše grafike. Zahvaljujem se vam za odziv in vas lepo pozdravljam.

D.Č. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje embalaže za vermikompost

J.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Potrebujem embalažo za lesene igrače

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, sva Lucija in Damjan in iščeva ponudnika, ki ima izkušnje s tiskom ali gravuro (poročnih) vabil na pleksu steklo. Zamislila sva si vabila na pleksi steklu debeline 3mm. Zanima nas, kakšne so vaše izkušnje s tovrstnim tiskom oziroma gravuro, kakšen je vaš način dela in kolišna bi bila cena vabila. Ker imava gostov kar veliko, nama je cena vabil pomembna.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščem ilustratorja pesniške zbirke v nastajanju. Rad bi ilustracije v stilu stripa.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem 60 kom vabil za poroko, vložnih listov za spominske fotografije ter napise za na mize-sedežni red. Barva je rose-gold.

D.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Okvirno 10 ilustracij in oblikovanje besedila za e-knjigo (besedila je okvirno za 8 strani A4 formata) na temo radiografije. Gre za vprašanja pacientov in odgovore specialistov.

D.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Psa iz fotografije bi potrebovala v obliki - vektor ali simple drawing , v jpeg ali bmp

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Moderen dizajn vabil, v pastelnih barvah - bež, rjave, bakrene in roza barve s cvetličnimi detajli; z kakšno abstraktno ilustracijo (npr lokacija poroke).

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Vabila za poroko

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem vabila, meni kartice in zahvalnice za poroko

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Preprost dizajn, rustikalni dizajn

A.E. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Išemo način kako preko slike podati čimveč podatkov bralcu vaje, kako pravilno razumeti in izvesti v besedilu opisan gib telesa skozi izvajano vajo. Osnotek vaje in slik je že ustvarjen, sedaj pa želimo skozi risbo podati več jasnosti o čem govori besedilo vaje.

D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebovala bi pomoč, pri izdaji knjige, kratkih zgodb za otroke :)

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rada bi preoblikovala svojo blagovno zanamko - nov izgled. Imam nekaj idej, ki jih je potrebno realizirati. Izgled bo animal friendly, vegan, eco, handmade... Logo imam. Verjetno bi rabila nekaj ilustracij. Iščem tudi novo pakiranje/embalaža...

M.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Pozdravljeni, potrebovala bi grafično ilustracijo za zadnjo stranico omare, velikosti 142 cm x 55,50 cm. Ilustracija bi sporočala našo storitev, ki jo nudimo. Narisali bi cesto, ki se vije od vrha omare do dna. Na cesti bi bile posamezne točke, ki bi opisale storitve v slikovni obliki. Poleg tega bi na zadnjo stran zapisali še vse kontaktne podatke kot so instagram, fb , spletna stran in telefon. Prosila bi vas za okvirno ponudbo. Hvala in LP, Katarina

V.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Kombinacija barve,: bela in turkizno modra

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

U.&. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Imava izbrano barvo : turkizna Rabiva vabila za poroko cca 60 kos Rada bi prejela eno vabilo za vzorec da vidiva ce je vse kot mora biti Civilna in cerkvena poroka na dan 1.9.2018

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje vizitk)

Iščem oblikovalca za vedeževalske karte, karte so že v izdelavi, jaz potrebujem mnenje in svetovanje glede ozadja, okvirja in samega izgleda (barve, svetlost, poudarki, črke).

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Cca 50 vabil

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Spoštovani, Potrebujemo grafičnega oblikovalca, ki nam bo uredil poslovni dokument (grafe, tabele, itd.) ki so trenutno v enostavni obliki excel, word,...Želimo profesionalen izgled saj gre za neke vrste marketinški material. Lp, Sergej

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Za podjetje potrebujemo nove dizajne platnic za zvezke, nekje od 30-50 motivov po različnih kolekcijah

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebujem vabila za poroko

G.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Potrebujem 4 ilustracije za začasno spletno stran podjetja (v nepremičninskem sektorju) in sicer na način kot je imel to A1 (v priponki). Na ilustracijah bi bila izrisana Ljubljana, potem hiša na Primorskem, stanovanjski blok in na zadnji notranja oprema stanovanja - skratka od abstraktnega h konkretnemu. Čez bi prišel pa logo podjetja in kontaktni obrazec.

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Te dni bomo posneli video z Otom Pestnerjem a ideja je, da se on samo pojavlja v videu, saj bo pesem izvedena v slovenskem jeziku in še v angleščini ter nemščini. Pesem bo vezana na promocijo ergonomskega artikla. Potrebujemo nekoga, ki bi zrisal cca 5 ilustracij zajčka pri vsakodnevnih opravilih, ki bi bila nekako vezana na besedilo pesmi. Tako bi na primer rabil risbo za volanom v avtomobilu, kako pije kavo,…….zjutraj vstaja,….. Te ilustracije bi potem zmontirali v videospot. Video bi potem začeli promovirati na TV in vsekakor YouTube. Oto bo pa pesem uvrstil na svoj novi CD.

L.R. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Potrebovala bi vabila na poroko, želim si nekaj lepega, novega, morda nenavadnega.

J.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Poročna vabila in ostale tiskovine

S.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rabim vabila za poroko

J.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje novo ustanovljeno podjetje (manjše podjetje) potrebujem pomoč pri izdelavi spletnih strani, logotipa, tiskovin reklamnih materialov. Spletna stran bo imela 5-10 podstrani, potrebujem logo (storitvena dejavnost), in brošuro. Zanimive so mi tudi ilustruirane animacije, eno do dve bi imel v brošuri.

G.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Popravek teksta v 3d animaciji in popravek animacije v After Effects.

J.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Smo podjetje v nastajanju z imenom Onion Elephant, ki potrebuje vizualno reprezentacijo. Obračamo se na Vas z namenom morebitnega sodelovanja pri izdelavi logotipa oziroma vizualne podobe našega podjetja. Naša primarna dejavnost je prodaja pripomočkov za uživanje marihuane ter tobačnih izdelkov, kot so papirčki za zvijanje, pripomočki za kajenje, pripomočki za shranjevanje, oblačila in podobno. Osnovno idejo za podobo podjetja že imamo. To bi bila bolj ilustrirana podoba kot klasičen logotip, bogato obarvana in zanimiva slika, ki ljudi pritegne. Podjetje bi opisovala z barvami, ki so po večini žive in poudarjajo ter predstavljajo našo primarno dejavnost. Oblika podobe pa bi bila glava afriškega slona. Osnovno skico že imamo in Vam jo lahko posredujemo, da lažje oblikujete svoje ideje. Kot je omenjeno že v prvem odstavku, smo podjetje v nastajanju in posledično je naš proračun za izdelavo vizualne podobe omejen. Naproščamo Vas, če nam lahko posredujete okvirno ceno Vaših storitev, saj nam bi to omogočalo nadaljno investiranje in preračun finančnih zmogljivosti. Veselimo se Vašega odgovora in morebitnega sodelovanja, Onion Elephant Jon Petek, Amadej Grauf

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava ilustracije)

Poglejte na mojo stran www.weareone.si, za ca. 8€ izdelava slajda 1920x1080 / 300 in 72 dpi, osnova slika, ki se izreže in osenči na beli podlagi (npr. zofa) na katero se naredi fotomontaža človeka. Vse slike priskrbim sam, vse osebe kupim preko Shutterstocka in podobnih spletnih ponudnikov. Poleg tega gre tu še za druge slike, ki pa niso fotomontaže, vendar rabim najprej ceno za izdelavo omenjenega slajda, da vidim primerjavo s sedanjim izvajalcem.

J.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem vrhunske oblikovalce in kreativce za delo na večih projektih.

J.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lansiranje knjige ( v angl. jeziku ) z animacijo v predstavitvenem videu ( po modelu anoing orange ),v knjigi link do drugega področja posla- prostor za prijave, vse povezano. Koda za sledenje, da se ve, od kje je šla informacija naprej ( potrebno za kasnejše mreženje ),prodajna pisma, razvoj aplikacije in prodaja le-te ( povezano z vsebino knjige ) ...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava ilustracije — po mestih